Egy heller ágnes fotó

 2013.06.24. 14:43

Megfogadtam már egyszer, hogy heller ágnesről nem írok többé. És azzal sem lehet megalapozottan vádolni, hogy nevezettet ne utálnám szívem teljes melegével.

De.

A farkasházy nevű szerzet rendezett valami szárszói akármit, aminek, ha jól emlékszem lopta a nevét (habár bizonyára véletlenül van ott nyaralója). Ott a magyar társadalom két nagy betegségéből az egyiknek a kórokozói igen nagy számban csoportosultak. Köztük heller ágnes is.
Akiről fotók készültek e jeles alkalomkor. A fotókat erkölcsi és esztétikai okokból nem linkelem be. A sorrend fontos.
Mindenkinek joga van megöregedni és meghülyülni (bármilyen sorrendben), vagy úgy kinézni, ahogy sikerül. A sajtónak meg joga van fényképezni és a fényképeket megosztani az olvasóval.

De.

Lennie kell valahol egy határnak, amit nem lépünk át, akár a valóságot pontosan megragadó fotó esetén sem.
Egy idős emberről, túl azon a korán, amikor személyes bája még átjön az objektíven, nem közlünk le ilyen fotót.
Körbemutogatjuk a szerkesztőségben, feltesszük képernyővédőnek a nem szeretett kollégák gépére, de nem tesszük ki. Nem is azért, mert annyira mérhetetlenül ciki lenne. Azért nem tesszük ki, mert ennél azért igyekszünk kedvesebbek lenni még azon embertársainkhoz is, akiket azzal büntetett meg a sors, hogy egyszerre képesek a közelmúlt három szocialista miniszterelnökének társaságát élvezni (tényleg élvezni!), anélkül, hogy szégyellnék magukat.
Ha erre képesek volnánk, szebb lenne a világ. Nem tudom, hogy magam, ennek a képnek a birtokosaként ellent tudtam volna-e állni a kétségtelenül nagy kísértésnek. De azt tudom, hogy szégyelltem volna magam utána.
Mint ahogy most is.

Címkék: farkasházy tivadar heller ágnes szárszó találkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr925375834

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Retyizsurnalizmus 2013.06.24. 20:27:10

Istenemre mondom, szeretem a vitriolt! Ha kell, tűzbe tenném a kezedet érte Kedves Olvasóm. Minden reggel ide van készítve ni, a kávé mellé egy külön kupicában. Mire megjelenik a napi idézet poszt, már le is küldtem az első kortyot, a kedvencek böngész...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.06.25. 09:25:20

Én nem látok gondot. Szerintem Heller röhög a fényképen.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.07.21. 14:46:10

Aki mondjuk a játékgéppiac letarolásának és a takarékszövetkezetek lenyúlásának kellős közepén Heller hasáról értekezik, az meg ne ugasson erkölcsről, meg szégyenről... szerintem.

Egyébként persze a saját blogján nyilván mindenki arról ír, amiről akar. Csak mondjuk ha egy blogon egy poszt például dinoszauruszokról szól, akkor valószínűleg a többi poszt is. Androidnak viszont feltűnően pont akkor jut eszébe something completely different, mikor az Elvtársak épp kibaszottul lopnak.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.07.21. 15:06:32

Talán érdekel, jelen pillanatban, bazmeg, EZ:

www.atv.hu/videok/video-20130719-david-ferenc

történik az országban, többek között. De egyébként ettől függetlenül tényleg gecikínos Megyóval grillezni.

"Az, hogy a miniszterelnök mit mond, az egy dolog." Magam sem mondhattam volna szebben. Van egy ország, ahol a Kedves Vezető bármely tetszőlegesen kiválasztott mondatát kábé annyira lehet komolyan venni, mint Mourinho-t, mikor arról dumál, hogy a következő idényt melyik csapatnál kezdi.

homoródkarácsonyfalváért 2013.07.27. 20:46:00

Inkább az a szomorú az egészben, hogy még Paranoidnál is csak a Heller fényképe éri el a "szárszói találkozó" kapcsán az erkölcsi biztosíték-kiverést (persze olvasva őt, nyilván nem csak az, de mégis a Hellert tette szóvá).
Az ott összegyűlt emberek hihetetlenül sok rosszat okoztak Magyarországnak. Sőt, ha jól megnézzük, sokuknak a szüleik is, vagy mondjuk a szellemi mentoruk, nem utolsósorban például a rövid pólós boszorkány oktatója, mentora, szellemi atyja, Lukács György. Szerintem amennyiben beletúrnánk a résztvevők családfájába, szinte mindegyiknél találnák egy-egy (vagy több) "munkáshatalomért" érdemrenddel kitüntetett 19-es, 49-es, 57-es "hőst". Biztosan van a felmenők között Lenin rendes is. Pedig Lenin egyáltalán nem volt rendes.
Ne szépítsük a dolgot, Szárszón az Szdsz gyűlt össze!
Na, most ezeken az embereken bármiféle erkölcsi értéket számon kérni nem okos dolog. Ebben az esetben ugyanis valamiféle erkölcsöt tételezünk fel az eltévelyedettekkel kapcsolatosan.
Azonban jelen esetben helyesebb az erkölcs teljes hiányáról beszélni.
De nem a póló miatt.
Heller Ágnes pólója nem erkölcstelen, hanem egy aggkori elhülyülésben szenvedő, kamasz szinten álló ember tévedésen alapuló polgárpukkasztó kísérlete.
A fotó nyilvánosságra hozatala pedig nagyon helyes ez esetben: látjuk, hogy kikkel van dolgunk.

valaki23 2013.08.26. 14:43:43

Hahó!? Eldőltek a választások és nincs poszt? :-)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.08.27. 13:27:09

@valaki23:

Alkotói válság... vagy arról van szó, hogy a polgárda blognál jobban trollkodni nem lehet, rosszabbul meg minek? :DDD

Paranoid Android2 2013.08.27. 13:45:20

@valaki23: Csak meg vagyok sértve!:((
Nem igaz ám!:))) Csak becsajoztam. Két városban is.:)))))
Vagy egyszerűen nem jutok hozzá.
Vagy nem vicces.:)))
De az ovasó szava szent, majd alkotok. A fűegér valamikor nem Gyilkos előnévvel zúzott?

homoródkarácsonyfalváért 2013.08.31. 17:36:22

Ha egy szerző lusta, nem mennek el az olvasók a bemutatóra!
:-)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.03. 16:34:05

De. :)

Remélem a gyerkőc időben megkapta minden könyvét! És ne feledd: ne engedjétek be az iskolába az ellenállást, a szabotázst! (Különben lelő a rendőr.)

Éljen az Első Négyéves Terv, éljen Dr. Orbán Viktor Elvtárs, éljen a Párt!

:DDD

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.05. 17:44:15

A most szombati jeles alkalomkor biztos nem fog senki hasa kilógni.

Vagy, ha ki is fog lógni, nem lesz, aki lefényképezze.

Vagy ha lesz, aki lefényképezze, lesz olyan is, aki kitépje a kezéből a kamerát, és feldugja a seggébe a pimasznak, ebben a szép magyar demokráciában.

Sok boldogságot az ifjú párnak a pénzünkön, menjenek el valami szép helyre helyettem is!

A fő, hogy vissza ne jöjjön a Libás! :D
süti beállítások módosítása