bárándy, vágó, kuncze

 2010.06.27. 22:46

 

 

 

Én értem a viccet, de ez a névsor nem vicces és az erkölcsi értéke is csak annyi, amennyit egy havas henrik, Fekete Pákó, biszku béla triászból ki lehetne préselni. (Persze elnézést kérve Pákótól, hogy ilyen kétes alakok társaságában emlegetem.)

A horváth csaba, akit a tehetsége az mszp budapesti elnöki székébe repített és aki egyúttal annak főpolgármester jelöltje is e három illusztris személyt ajánlja az LMP-nek kettőjük közös jelöltjének. A címben szereplő hármat persze, mert ez nem evidens ugye, pusztán a nevek alapján.

Az, hogy az mszpszdsz konglomerátum elmebeteg, retardált szociopata tolvajok gyülekezete, azt viszonylag hihetően bizonyította az elmúlt két ciklus kormányzati teljesítménye. De azt, hogy minden értelmesnek vélelmezett cselekedet, amit ennek a bandának tulajdonítunk valaha is csak a véletlen következménye, azt mindennél ékesebben bizonyítja ez a névsor. A csabika, az ingyenesség feltalálója lehet, hogy ezúttal is csak a nagymamáját kérdezte meg, mielőtt önálló politizálásba kezdett, habár erre feltehetőleg felhatalmazása van, hiszen sikeres városvezetői tevékenysége folyományaként lobbizták fel Tarlós István étlapjára könnyű előtelnek.

Ez a jelölési logika a tökéletesség spétjével ajándékozza meg Orbán Viktor személyzeti politikáját, ezen az alapon a torgyán jocót kellet volna elnöknek jelölnie annak idején.

Három ilyen alakkal előhozakodni a jelenlegi helyzetben olyasfajta rövidlátásra vall, amelyet csak Lukács Györgybe hődült, az antiszemitizmus elleni harcra felesküdött baloldali értelmiségiek kizárólagos társaságában eltöltött élet alatt lehet megszerezni.

Igazságügy miniszterként, operatív vezetőként bárándy annyira megbukott, amennyire csak lehet. Arról nem beszélve, hogy a legótvarabb ballib politikai irányzat reprezentánsa, mszp-s mezben ugyan, de a mostanra teljesen felszámolódott szdsz sátánon túli, az örök sötét felé eső elveit képviseli egy pedofil sorozatgyilkos óvodai felvételi beszélgetésre tartalékolt stílusában.

A vágóról mindent leírtam már, az ő személyének felvetését az teszi különösen realisztikussá, hogy a szóbajöhető szakterületek egyikén sincs meg az elemi tapasztalata sem.

Az szdsz egykori elnöke pedig annyira elfogadható személy LMP-és körökben, mint egy tőzsdespekulációval foglakozó, természetvédelmi területen nukleáris hulladékfeldolgozót építtető, rasszista ork.

Vajon milyen kényszerképzetek sugallják az mszp-nek, hogy a magyar politikai spektrum legbalszéléről turizott primitív droktrínerekkel meg lehet szerezni az éhező panelprolik és az újbalos idealisták szavazatait? Ráadásul ez utóbbiak pont azért alakultak meg, mert feltűnt nekik, hogy szeretett pártjuk nem más, mint a szervezett bűnözés egy különösen gusztustalan újragondolása.

 

És Budapest is elesik. Néztek majd bután, amikor a Tarlós leveri az okulárétokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: mszp vágó istván kuncze gábor horváth csaba főpolgármester lmp bárándy péter

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr252114672

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: internet marketing salary range 2018.01.13. 11:48:30

Napi lögybölődö csöcsök. - smx magaZin blog

Trackback: Vergődés 2010.06.28. 08:34:04

Hihetetlenül vergődik a fővárosi MSZP. Mára nyilvánvalóvá vált, hogy még a baloldalinak mondott fővárosban sem képesek önálló jelölttel főpolgármesteri tisztséget nyerni. Éppen ezért Horváth Csaba nyílt levélben fordult Schiffer Andráshoz, az LMP frakc...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lorantka_a_gall 2010.06.27. 23:25:54

Retardált, és mszp-s. Egyébként meg teljesen egyetértek. :)

Paranoid Android2 2010.06.27. 23:45:30

@lorantka_a_gall: Mint ahogy kénytelen voltam bevenni a profilomba: "A helyesírási hibák szándékosak."

valaki23 2010.06.28. 08:46:17

Hát a Tarlós nem egy főnyeremény, de ha másra nem, az emeszpés lista arra kiválóan alkalmas, hogy a Tarlósra adott szavazat hitelét megtámassza.

2010.06.28. 08:59:09

Én speciel jónak tartottam Kunczét, egyik paraméter se illik rá. Nem emiatt elfogadhatatlan.

Nem tom, ki írta a cikket, de a személynevek helyesírásával hadilábon áll.

A címben említetteket és Havast, Pákót egy lapon említeni Biszkuval szerintem felér egy becsületsértéssel és totálisan demagóg. Hogy Adideadidit Pákót miért emeli kia sorból, az külön nem értem, de biztos azért, mert blikkfangos. Ez viszont nagyon szomorú.

Paranoid Android2 2010.06.28. 09:22:46

@iii: kunczét?????
Ezen a blogon, hagyományosan kisbetűvel írjuk azok nevét, akiknek emberi kvalításai nem érik el egy hullarabló szintjét.

tlac 2010.06.28. 13:27:13

lehet viccölni az MSzP-n, de nincs jó lépésük. Clinton-t kéne kooptálniuk, de annak szabályait se ők írják már.
Amúgy megmérhetnék Budapesten Fletót, úgy se bír magával. Vagy a permanensen leköszönő Ildikót, hátha októberre végez a világ ideológiai mozgásainak tanulmányozásával és adaptálásával. Szanyi és Fletó aki még görcsöl valamit.

Fenehorizont 667 2010.06.28. 18:52:53

@iii:
a kunczét....te úristen:D

az az ember egyike annak a díszes társaságnak, akik anno egy szaros koalícióért cserébe adták el, okádták és járatták le az elkövetkezendő cirka 34 évre a liberalizmus* fogalmát magyarországon.

*én pl szabályos sikítófrászt kapok, ha egy hazai politikus (neadjisten értelmiségi - az még rosszabb...) szájából pozitívnak szánt kontextusban hallom a "liberalizmus" szót.

Aldobói.Feldob 2010.06.28. 21:26:26

bárándy, vágó, kuncze? istenem! nincs az a középkori kínzóeszköz és kínzás, ami elég hatásos büntetés lenne ezeknek...

lorantka_a_gall 2010.06.28. 23:39:31

@fenehorizont: és akkor képzeld el szegény lmp-sek lelkivilágát, amikor lelibsizik őket. Kb. akkora aljasság mint nácizni a mezei jobbikost (mezei nem negatív kontextus, itt a "hétköznapi, átlagos" értelemben használom a szót).

2010.06.29. 09:48:54

@fenehorizont: Voltak Kunczénak valóban vitatható beszólásai, különösen a 2006-os felfordulás ügyében, de nem ő járatta le a liberalizmust. Igazából nem is a liberalizmust járatták le, hanem az Szdsz-t, csak sajnos ez össze volt kötve az ő nevükkel. A liberalizmus, a jogegyenlőség, a szabadság minden polgári, demokratikus párt alapja.

Engem akkor is felháborít, hogy politikai nézetkülönbség miatt valakit hullarablónak lehet nevezni. Ez gyalázatos.

Amit külön nem értek, hogy kerül ebbe a sorba Vágó István? Ő aztán végképp semmiért nem felelős.

rolika 2010.06.29. 12:51:55

"tőzsdespekulációval foglakozó, természetvédelmi területen nukleáris hulladékfeldolgozót építtető, rasszista ork"

Ez az állítás sértő. Az orkokra nézve.

Fenehorizont 667 2010.06.29. 18:07:33

@iii:
van arra egy ezresem, hogy nem holmi nézetkülönbség miatt hasonlítja kuncze emberi kvalitásait egy hullarablóéhoz android, hanem valószínű az szúrja a szemét, hogy egy rendszer- és eszmefüggetlen
(liberális - uggyanmár), velejükig korrupt, szdsz-fedőnéven futó, hatalomfüggő tolvajbanda első embere volt évekig...az már csak hab a tortán, hogy lenne arca ezekután még egy főpolgármesteri poszthoz is.

az ilyen embereket minden polgári, demokratikus rendszerben, de még egy valamirevaló, átlagos, kelet-európai vadkapitalista berendezkedésű államban is kutyaláncon vezetik a bíróságra, a média hangos és gúnyos röhögése mellett.
csak a késő középkori magyarországon lehet belőle főpolgármester-jelölt.

Paranoid Android2 2010.06.29. 19:09:21

@fenehorizont: köszi, hogy megválaszoltad helyettem.:))))

Amúgy az a legnagyobb baj, hogy a nevezett három csávónak valójában nincsenek is politikai nézetei, ha megvakarjuk a dolgot.
Csak ideológiájuk van, abból is a legrosszabb fajta.

Paranoid Android2 2010.06.29. 19:11:07

@rolika: Ne túlozzunk, az orkok embert, meg hobbitot is esznek. Ez utóbbi ráadásul még kisebbség is.
Vagy hallottál valamit?:))))

2010.06.29. 21:44:30

@Paranoid Android2: Az ideológia miért nem politikai nézet? És ez megint egy nagyhangú, megalapozatlan kijelentés. Miért, más politikusokra (hozzáteszem, Vágó nem politikus) nem lehet ugyanezt ráhúzni?

Én nem merném venni az erkölcsi bátorságot, hogy látatlanban kijelentsem több száz emberről, hogy rablóbanda. Még a kisgazdákról se, pedig ők se voltak kismiskák. És ugye a zemberek pártjának is meg voltak a maguk kőbányáik és neminyerjükalegtöbbet dolgaik meg sorolhatnám napszám a többit. Ezeket valahogy mára elfelejtettük és a nép felfedezte az utálatos szobrot, amit lehet köpködni, nagy nemzeti egyetértésben.

Fenehorizont 667 2010.07.01. 11:20:59

@iii:
hm, sorolhatnád még, én tényleg kíváncsi vagyok :)

az mindig vicces, amikor 62 év folytonos és egybefüggő rombolására válaszként jön a debezzegaszölőbánya, kaya ibrahim, meg a 4 év emlegetése, ami az 1948 óta eltelt időszak 6,4516 %-a (kiszámoltam).

Fenehorizont 667 2010.07.01. 11:43:14

@iii:
ja, ez a hülye nép, mi? pedig úgy tanítanátok őket a jóra, a toleranciára már vagy 60 éve, de az istennek nem megy a fejükbe a dijalektikus materjalizmus :D
bár...mit is várhatunk ettől a hülye néptől, amikor egyes tagjai még azt is feltételezni merik néha, hogy bajnai nem az országot megmentő szakértő, hanem egy egyszerű lopcsalista, milliárdos spekuláns. hovatovább, az lmp-ről is azt susmorogják felvilágosulatlanságukban, hogy szdsz-utódpárt. pedig minden értelmiségi látja, hogy mennyire más a politikájuk! már 2 (kettő) hónap eltelt*, és még mindig nem közösködnek az mszp-vel.

a paraszt csak köpködni akar, reformokat, progressziót, modernizációt azt nem...

*(mert ugye a szdsz-nek is 5 év kellett, hogy rendszerváltó, liberális pártból egy eszmefüggetlen, korrupt szarrágó-párttá aljasuljon, a hatalomért cserébe :D)

Aldobói.Feldob 2010.07.01. 21:19:09

@fenehorizont: 10-es találat!

Amúgy most lesz az m1-en az estében a következő témájú műsor:
"- Beépültek az újonnan alakuló pártokba és bemeneteltek a Parlamentbe az állampárti titkosszolgálatok irányítói 1990-ben - és ennek máig ható következményei vannak - állítja a Geopolitikai Tanács."

Kíváncsi vagyok, milyen konkrétumok fognak elhangozni a műsorban. Sajnos a posztkommunista országok egyik tragédiája, hogy az úgynevezett rendszerváltozást tényleg javarészt a kommunista titkosszolgálatok vezényelték, irányították és tartották kézben.

2010.07.02. 19:55:24

@fenehorizont: Igen, nyilván ezekre már spongyát lehet tenni. Nyilván az újabb szemétség elhomályosítja a régebbit, az ma már nem számít. Csak lessed, hogy alakul át az új világ nagy nemzeti egyetértésben. Új rablói vannak a nyárnak, csattognak az új héja-szárnyak...

A következő bejegyzésed nem tudom kinek írtad, nekem nem, az biztos.

2010.07.02. 19:57:07

@iii: Ja, a 62 évet meg pláne nem értem. Rendet kellene tenni a gondolataid között.

gyilkos fűegér 2010.07.03. 22:55:07

Csövi Android! Kifogytál a témából? Pedig amióta ezt ideposztoltad, pártunk és kormányunk, no meg SZERETETT VEZÉRÜNK annyi baromságot csinált, hogy 3 napja ordítva röhög rajtuk a teljes blogszféra...

Fenehorizont 667 2010.07.08. 11:29:56

@iii:
szerintem te is az a fajta ember vagy, aki csalódott lenne, ha a fidesz nem tenné tönkre az országot.

kommenteket meg mindenkinek írok, aki elolvassa, tehát úgy általánosságban is. hogy a tiedre válaszoltam éppen, az nem jelent semmit.

Fenehorizont 667 2010.07.08. 11:34:21

@iii:
hát ha azt nem érted, akkor vedd úgy, hogy neked nem írtam semmit :D

Fenehorizont 667 2010.07.08. 16:32:16

@Aldobói.Feldob:
hát...én nem konteóznék titkosszolgálatokkal, bár kétségtelen, hogy lehet ebben is igazság.
szerintem inkább az a korábbi tanácsmilliomos elit "vezényelte" le az egészet, akik a hatlamas, ámde láthatatlan vagyonukat -amit egyenlőbbekként harácsoltak, loptakcsaltak össze- anno, a 80-as, 90-es években menekítették immár legális magáncégekbe. ez a réteg zavartalan kontinuitásban működik azóta is: belepofáznak a politikába, sőtmitöbb, nagyrészük direktben műveli is szorgalmasan, ahogy régen is. ha ehhez öreg, akkor a gyerekeivel, rokonaival művelteti.
tetszettünk volna forradalmat csinálni...

Rwindx 2010.07.09. 01:43:44

Akárhogyis kerestem de a posztban nem találtam meg azt a szót hogy független(ek). Pedig egy fontos momentuma ennek az bejelentésnek. Annyira fontos, hogy napokig ezen röhögtem.
süti beállítások módosítása