A tökéletes rejtély

 2010.02.05. 07:24

 

 

 

Miután teljes kétségek között vagyunk abban a tárgyban, hogy végül is melyik összeesküvés-elmélet igaz, az ember továbbra is kétségbeesetten keresi a választ: Ki irányítja Magyarországot?

Az egyik visszafogott elmélet szerint a Moszad, a másik szerint az amerikai külügyminisztérium alaksorában van egy szoba, ahol egy faszi foglalkozik a kelet-európai demokráciákkal és ő.

Mindez azért merült fel bennem, mert aggódva szeretett demokráciánk nyomozati és igazságügyi szervei teljesen átvették a hírszolgáltatást a politikai pártoktól.

A régi vicc szerint szólva, azután amit a rendőrség és az ügyészségek csinálnak, a Fidesznek csak hátra kell dőlnie és kérnie egy kávét.

Az éber nyomozók, a januári hidegben, olyan gyakorisággal bukkannak fel házkutatni a különböző, néhány-százmilliárd forint veszteséget összehozó állami vállalatok és szervezetek irodáiban, mintha az övéket nem fűtenék. Ráadásul ezeknek a régvolt pénzmozgásoknak az agnoszkálása szinte mindig oda vezet, hogy valami hajdanvolt igazgatót őrizetbe vesznek, akik, ha maguk nem is, de legközelebbi felebarátaik, üzletfeleik és rokonaik révén valahogy mindig a mszp és az azóta hosszú, nehezen viselt szenvedés után elhunyt szdsz vezetőinek közvetlen közelébe pozicionálhatók.

Két kérdés merül fel.

Egyrészt miért most, másrészt régebben miért nem?

A válasz igen egyszerű, ha a magyar állampolgárok fejébe ültetett, izraeli gyártású chipek szériahibájára vonatkozó gondolati konstrukciótól el tudunk szakadni.

A választások közeledtével az igazságszolgáltatáson lazult a nyomás és a feladatukat komolyan vevő igazságügyi szervek előkotorták a közeli erdőkben a medvehagyma tövek alá elrekkentett titkos dossziékat, amelyek azokat az ügyeket tartalmazzák, amelyekben nem indulhatott nyomozás akkor, amikor a demokrácia virágkorát élte a gyurcsány nevű, megkérdőjelezhetetlen erkölcsű, köztársasági elkötelezettségű helyi jellegű tényező uralkodása idején.

A magyar fasizmus erejét jelzi, hogy a becsülettel küzdő szocialistáknak nyolc év alatt nem nem sikerült a horty-szállasi rendszerből örökölt igazságszolgáltatási szerveket megtisztítaniuk, amire már tettek sikertelen kísérletet a rövid 1945-1989-es, rövid demokratikus periódus alatt is.

Csak ez lehet az oka az ártatlan emberek tömeges bebörtönzésének, na meg annak, hogy a Fideszes önkormányzatok vezetői szabadon sétálgathatnak.

Vagy megküzdünk az alternatív elmélettel és mérlegeljük azt a felvetést, hogy az igazságszolgáltatás azért teszi a dolgát, mert már teheti, mert az a bűnözői csoport, amely elfoglalta a demokráciát, már nem elég erős fenyegetni őket.

A most feltárt esetek, mint több ezer másik, folyamatosan képezik közbeszéd tárgyát évek óta mindenütt. Nem volt olyan informatikai közbeszerzés 8 éve, amit nem fizetett túl a magyar állam többszörösen. Azért ezt emelem ki, mert ezek azok, ahol a legkönnyebben és legvilágosabban látható a kakaóbiztonsági felár hatása, mindenki számára, aki már vásárolt zsebszámológépnél bonyolultabb számítástechnikai eszközt az elmúlt 15 évben. Bármikor, bárhol lehetett volna nyomozgatni, ha nem ment volna a kezdeményezők egészségének rovására.

De most már nem megy és mindenki meg akar ezektől szabadulni. Még a baloldali gondolkodású szakemberek is, hiszen minden területen háttérbe szorultak „az átveszek egy borítékot a férfiwécé előterében, mert a mélygarázs messze van” típusú káderekkel szemben.

Nyilvánvaló, hogy a BKV-és nyomozás elér, nemcsak a D. Gáborig, hanem B. Sándorig, H. Csabáig is.

Vajon kinek a mentelmi jogát kérik először? És ki lesz a jubileumi ötvenedik?

 

 

 

 

 

Címkék: mszp bkv szdsz demszky horváth letartóztatás nyomozás házkutatás burány

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr91730864

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Demszky tudott mindenről? 2010.02.05. 14:50:03

Megbízási szerződésben kapott felhatalmazást Mesterházy politikai döntésekben való eljárásra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ringlósztár 2010.02.05. 08:55:11

Az, hogy a fideszes önkormányzati vezetők java része szabadlábon van, csak véletlen lehet.
Gondolok Szeged környékén Nógrádi és Lázár polgármesterekre.
Nem loptak annyit, amennyit lehetett volna; nem ők lopták a legtöbbet.

beszélő 2010.02.05. 09:07:46

Nem a MOSZAD-tól kell félni de rettegni érdemes a Szcientológiától, mert ez olyan titkos szervezet (nem egyház!!!)amely már beszivárgott a közhivatalok és a magán szféra jelentős részére.

nézz · http://www.ejatekok.com/ 2010.02.05. 09:13:37

érdekes elmélet, hogy alagsorból irányítanak minket. Ez olyan, mint amikor Dr. House több 100 km-re van a betegtől és telefonon csinálja a diagnózist és gyógyítja is meg :)

beszélő 2010.02.05. 09:15:53

@Ringlósztár: Tévedsz!!!
Nem véletlen.
Volt időszak amikor Keller elvtárs vezetésével egy egész minisztérium koholta a vádakat a FIDESZ ellen, minden kézzelfogható eredmény nélkül.
Ma amikor a szocik vannak hatalmon, tucatnyi van már rács mögött, kéttucatnyi ellen folyik eljárás, és sokkal több félhet hogy a sötét ügyei miatt elcsíphetik.
Ha csak ideje korán nem adja el hazai birtokát (Hagyó!!) és nem távozik kiadatási egyezménnyel nem rendelkező országba.
Persze lehet álságos és megalapozatlan gyanusítgatást folytatni a bűnüldöző szervek és az igazságszolgáltatás ellen, de ez még szerecsen mosdatásnak is gyenge.
Javaslom nézd át a szocialisták vagyonbevallását és hasonlítsd össze a FIDESZ emberek vagyonbevallásával.
Már ez is érdekes következtetéseket jelez.

Aztapaszta 2010.02.05. 09:24:12

@beszélő: A FIDESZ mindig jogszerűen lopott, morálisan elítélhető módon, de mindig jól letudták papírozni a dolgokat. Igaz így mindig csak másodikok a lopásban.

Te sem kérdezed meg, hogy: "mennyibe került a bejglibe a töltelék".

Gazz 2010.02.05. 09:35:16

Én speciel nagyon remélem, hogy tényleg elér a nevezett urakig a nyomozás, és egypár évig nem kell napolajra költeniük.

beszélő 2010.02.05. 09:42:51

@Aztapaszta: Az Anti-szocialisták nem csak hazudnak, de lopnak és a papirozáshoz sem értenek, csak a gyülöletkeltéshez, az ellenségkép gyártásához, és az ország renoméjának külföldön történő lejáratásához amikor, létező de elhanyagolható antiszemitizmust és a rasszizmus olyan méretűnek állítják be ami nem felel meg a valóságnak, és sérti a magyar többség önérzetét.

nyekk 2010.02.05. 10:08:55

Azért én nem tartanám képtelenségnek azt, hogy a Moszad, vagy az alagsori ember irányítja Magyarországot.
Jó, nem a Moszad, de a Magyarország minden olyan területére, ahová egyáltalán érdemes beszivárogni(média, pénzpiac, ingatlanpiac) beszivárgott, és hatalmába kerítő nemzetközi (zsidó) tőke gyakorolja egyébként neki jogosan járó tulajdonosi jogait. Ez még sem jó, mert mivel ez többnyire nev vág össze az ország érdekeivel, sőt többnyire ellentétes azzal. Így kqázi ők irányítanak.
Ha abba meg belegondolunk, hogy a le Trianon palota a versaillesi palota hátsó kertjében lévő gereblyetároló, vagy abba, hogy a Szabad Európa rádió magyar része egy Cseke Lászlóból meg egy stúdiómagnóból állt (talán még egy saját szobája, íróasztala sem volt), lehet, hogy nem is olyan képtelenség a posztoló vicceskedő állítása.

sertésmájkrém 2010.02.05. 11:59:02

@beszélő: Ezt is hálásan köszönhetjük a tudatlan, tehetségtelen, kibaszott káros szociknak meg szdsz nek.

gejzabá2 2010.02.05. 18:06:30

Véleményem szerint ez teljesen teljes félreértése a valóságnak. Ugyanis nem arról van szó, hogy nem derült ki eddig, netán nem volt aki ki merte volna deríteni a nyilvánvalót. Arról van szó, hogy azért nem hallottunk eddig semmiről, mert nem is volt semmi. Mostan az történt, hogy a szakadatlan értékteremtés közben - melynek során hallatlan mennyiségben állítatattak elő az anyagi javak, országunk boldogulására és népünk javára - néhányan (picit) megbotlottak. Erre csapott le azonnal és kíméletlenül az igazságszolgáltatás.

teknős 2010.02.05. 18:48:45

Azért ilyen sikeres most az igazságszolgáltatás, mert a szocik elkövettek egy hatalmas hibát. Amikor úgy döntöttek, hogy dupla vagy semmit játszanak és nem oszlatják fel a parlamentet 2006 ősze után, azzal nem számoltak, hogy nem csak a rablási időszak vége jön el, hanem a kétségbeesésé is.
Nincs hová visszavonulni a kádereknek és félnek is, hogy a vaj olvadozik a fejecskéjükön. Ezért szeretnének vádalkut és énekelnek.

Aldobói Feldob 2010.02.06. 21:04:14

Demszky tegnap a tévében olyan sápadt volt, hogy juj. És zavarodott. Meg minden. Gondolom zavarodottságának oka, hogy vajon előzetesben csücsülő főtanácsadója és kebelbéli cimborája meddig lesz ott a fogda szorításában lojális hozzá? Vagy feltartózhatatlanul indul a dominó-effektus?!

latte · http://midterms.blog.hu 2010.02.07. 15:15:32

Szerintem ezt most a szocik sem értik, be lehetnek szarva rendesen, nem baj, van rá okuk..
süti beállítások módosítása