Jogaim (Ott leszek a Pride-on!)

 2013.06.08. 15:14

Amennyire biztos lehet ebben az ember, én fehér, heteroszexuális, adófizető férfi vagyok, tehát vagy a világ ura, vagy annak a kisebbségnek a szerencsétlen tagja, amelyet a társadalom marginális kisebbségeiből alakult hadikoalíció kinevezett többségnek. Erre bizonyára nyomós okuk van, hiszen én nyomom el a nőket, bántalmazok mindenkit, akinél egy kicsit is nagyobb vagyok, én szennyezem a környezetet, rekesztem ki a beásokat,a zsidókat, a kolompárokat, a feketéket, az arabokat, a romungrókat és a pirézeket is, ha léteznének. Féktelen heteroszexualitásomban nem viselem el, hogy egyes nők a nőket szeretik, hogy egyes férfiak a férfiakat szeretik, hogy van aki az állatokat szereti, vagy a gyerekeket, vagy bármit, amit a természet sokfélesége létrehozni bírt. Én miattam sok a válás, számtalan a mozaikcsalád, a fasiszta, a náci, a skinhead, a kövér nő, aki nem elégedett magával, a szingli (vagy nem elég, attól függ honnan nézzük). Én nem fogyasztok és nem takarítok meg eleget, én csalom el az adót és nem veszek elég táskát a feleségemnek, aki miattam nem mehetett hozzá a sokkal sikeresebb Hufnágel Pistihez. Mert ugye lúzer is vagyok. Nekem nincs tekintélyem a gyerekeim előtt, akiknek nem mutatok jó példát azzal, hogy a szülői tekintélyemmel próbálom lebeszélni arról, hogy a szabadság nevében 12 éves koruk után megtegyenek mindent, amit 18 éves korukban is rossz ötlet lenne. Én nem vagyok fenn a FB-én és én nem nézem meg a reklámot a tévében. Én vagyok az az idióta, aki inkább a Fideszre vagy az LMP-re szavaz, csakhogy ne jöjjenek vissza a gordonék és aki nem szavaz a jobbikra, hogy ugyanezt a gordont ne akasszák fel már fel valami síkosítatlan kenderkötélre. Én vagyok a kötelezettje, meg a fehér, heteroszexuális, adófizető családanya, mindenki minden jogának, akire az egyik legalább nem igaz: fehér, heteroszexuális, adófizető. Azt készséggel elismerem, hogy a fent említett nőknek még rosszabb, mert mindazokat a jogokat és kötelességeket és feladatokat, amiket a fent említett férfiaktól elvettek, még odasózták a modern nőnek, a háztartási feladatok és a nyolc óra meló mellé.

De nekik legalább az az elégtételük megvan, hogy mindez az ő érdekükben történik.

De nekünk csak a Potemix jutott! Én is vegyülni akarok és jogokat!

Heterosoviniszta vagyok, törékeny és gyenge, viszont büszke!

Én is rá akarok mozdulni a jogok féktelen konjunktúrájára! Akarok valamiféle olyan jogot, amelyet nem természetanyánk nagylelkűsége folytán birtoklok, hanem olyat, amelyet modern korunk perverz logikája alapján kikényszeríthetek magunknak.
Külön öltözőt akarok a heteroszexuális férfiaknak!
Nem akarok szexuális tárgy lenni, miközben a boxergatyómat fürdőnacira cserélem, vagy amikor izzadt testtel elindulok tenisz után a zuhanyozóba, vagy amikor lehajolok a szappanért. Rendes férfisoviniszta homofób köcsögökkel akarok öltözködni, akikkel meghitt magányunkban beszélhetjük meg Alföldi Róbert rendezéseit és mesélhetünk egymásnak pinás vicceket. Megváltozhatatlanul vagyok ilyen, anyám rontott el valamit? Vagy apám volt túl férfias? Vagy az óvónéni erőltette a hímsoviniszta meséket, esetleg Kati néni, a fiatal tesitanárnő rontott meg, akibe 11 évesen bele voltam esve? Túl sok pornót néztem? Akárhogy is, nincs választásom, ilyen vagyok. Nem akarok sokat, csak, hogy fogadjanak el ilyennek. Meg azt, hogy a heteroszexuális férfi öltöző, ha megoldható, a heteroszexuális női öltöző mellett legyen.
Ígérem, nem foglalunk sok helyet.

Címkék: homofóbia kisebbségek melegházasság melegjogok LMBT Budapest Pride Meleg Méltóság Menete heterosovinizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr575351160

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Villámposzt az elnyomásról 2013.07.23. 02:47:05

Manapság az elnyomáshoz nem feltétlenül szükséges elvennünk valakinek a jogait. Elég, ha többletjogokat biztosítunk mindenki másnak. Korunk egyik leggyakrabban hangoztatott mantrája, ami valószínűleg a liberális demokráciák korszellemének ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fejesrob 2013.06.09. 09:45:33

Csinos pedagógusnőket az oktatásba, tavasztól - őszig kötelező legyen a rövid szoknya, tiltsák be a melltartót.

Azért nekünk is lenne mit követelni.

PomberMaci 2013.06.09. 09:49:58

"heteroszexuális férfi öltöző"

LOL...:-)))

Leone_510 2013.06.09. 10:39:55

sajnos aktuális, akinek nem tetszik az már úgy köszön hogy pháááááááá

]{udarauszkasz 2013.06.09. 10:47:31

En nem vagyok homofob, vagy minek hivjak, de ezt azert megertem. Az uj melohelyemen pl. 2-3 honapba telt, mire felfogtak, hogy azert van derekig ero hajam, mert a rockzenet szeretem, (a legnehezebb felfogasuaknak is lejott egy ido utan, mikor a hajnali szurkuletbe beleuvoltott a Sonata Arctica az Opelbol...) hogy talan ez a nagyhaju ize, megse homokos talan...

deeed 2013.06.09. 11:05:27

Na komám ! Ezért szétkapnak a buzi, jog, kisebbség, akármi falvédők. Mi az hogy tiltakozol az amúgy enm is rosszul menő üzletük ellen ? !

BigPi 2013.06.09. 11:14:15

@álfirkász: mert igaz és vicces írás:)

Netuddki. 2013.06.09. 11:31:56

Egy sértett, lúzer pöcs írása, aki azt szeretné vele foglalkozzanak inkább a búzák helyett...

Petykabá 2013.06.09. 11:37:18

@kovi1970: mi van kovi, félted az extra jogaidat?

végre valaki kimondja, hogy miközben minden kisebbségnek kiosztjuk az extra jogokat és védelmeket az átlagembert egy identitás nélküli senkivé degradáljuk.

Néha azokat is ünnepelni kellene, akik csak úgy vannak, mindenféle "védett" attribútum nélkül.

kifordított nagyanyó 2013.06.09. 11:43:33

@kovi1970: Ne haragudj de nincs igazad.

@Petykabá: Nálad viszont ott a pont!

Vaszilics Fedor Emánuel 2013.06.09. 11:46:09

Van egy jellemző tanmese, amikor a cég rosszul megy, és el kell küldeni egy embert.
Na de kit?
Jane-t nem lehet, mert ő nő. Ha megtennénk, azonnal beperelne minket hátrányos megkülönböztetésért egy kisebb vagyonra, és meg is ítélnék neki. Ráadásul másnap itt tüntetne a cég előtt több ezer nő, aki és fröcsögő nyállal üvöltené, hogy micsoda rohadt hímsoviniszta disznók, hogy dögölnének meg, börtönbe velük!
Joe-t nem lehet, mert ő színesbőrű. Ha megtennénk, azonnal beperelne minket hátrányos megkülönböztetésért egy kisebb vagyonra, és meg is ítélnék neki. Ráadásul másnap itt tüntetne a cég előtt több ezer színesbőrű, aki és fröcsögő nyállal üvöltené, hogy micsoda rohadt rasszista disznók, hogy dögölnének meg, börtönbe velük!
Jim-et nem lehet, mert ő meleg. Ha megtennénk, azonnal beperelne minket hátrányos megkülönböztetésért egy kisebb vagyonra, és meg is ítélnék neki. Ráadásul másnap itt tüntetne a cég előtt több ezer meleg, aki és fröcsögő nyállal üvöltené, hogy micsoda rohadt homofób disznók, hogy dögölnének meg, börtönbe velük!
De itt van Jack! Ő fehér, férfi, heteroszexuális, őt nyugodtan kirúghatjuk. Ő aztán hiába perelne, legfeljebb kiröhögnék, és az ő jogaiért nem fog kiállni senki!
Szóval kik vannak hátrányosan megkülönböztetve???

Nem mellesleg közölnék egy szomorú hírt a posztíróval: ő liberális. Teccikérteni: LIBERÁLIS! Ugyanis -szemben a hazugságokkal amelyeket itt terjesztenek róluk - éppen a liberálisok azok akik azt hirdetik, hogy gondoskodjon mindenki magáról, ne az államtól várja a megoldást, és minden ember egyenlő. Vagyis nincs megkülönböztetés. Sem kvóták, sem pozitív diszkriminiáció, sem ehhez hasonló kivételezések kizsarolása. Mert ami valakiknek pozitív diszkrimináció, az az összes többinek negatív. Az ilyen kvótázás, kivételezés tipikus balos és kereszténydemokrata demagógia.

Netuddki. 2013.06.09. 11:48:31

@Petykabá: Milyen extra jogokról hadoválsz? Mindenkinek egyforma és pont ugyanannyi jogokkal és kötelességekkel kellene rendelkeznie. Bőrszíntől, nemi identitástól függetlenül.
"Extra jogokkal" Magyarországon a politikusok rendelkeznek. No meg a határon túliak...

kifordított nagyanyó 2013.06.09. 11:49:25

Sajnos lassan tényleg az egyszerű mezei hetero fehér embernek kell bocsánatot kérnie a létezéséért.

]{udarauszkasz 2013.06.09. 11:51:04

Mindenkinek megvan a maga szexualis izlese, hajlamai, perverzioi. Amig nem eroszakolja ra masra, hanem megtartja maganak, es a parjanak, addig rendben van, a baj akkor kezdodik, amikor mas a maga izlesevel szembesit oly modon, ami nekem mar derogal. Pl. ne stirolje akarmimet, en azert rohangaszok pl. kibontott hajjal, mert az nekem igy jo, es nem azert, hogy a buzak kedveben jarjak vele.
Meleghazassag: szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, nem biztos, hogy jo az, ha egy gyerek anya, vagy apa nelkul no fel. Elvalt szulok gyerekekent van nemi tapasztalatom ezen a teren.

Lajosforras 2013.06.09. 11:52:50

nájá, lassan kukluxosokká leszünk minősítve mindenféle önjelölt vagy állami érdekvédő gittegylet által,de letojom. inkább büszke vagyok rá.

Netuddki. 2013.06.09. 11:57:36

@Vaszilics Fedor Emánuel: Jó vicc, csak a való élet nem anekdotákból áll.
Magyarországon egy munkáltató azt rúg ki akit ki akar rúgni, semmi következménye nem lesz. Felvételi interjúkor meg szintén következmények nélkül kérdezhetnek bármit. Ugyanúgy itt hirdetésben kérhetnek fényképes önéletrajzot. Ostobák vagytok ha azt hiszitek hátrányosan csak a nőket, cigányokat és búzákat lehet megkülönböztetni...

kifordított nagyanyó 2013.06.09. 11:58:22

Szóval tényleg kicsit sok ahogy a melegjogokat próbálják lenyomni a torkunkon.
Azért nyugaton az egyszeri mezei átlagembernek megvolt mindene,mikor a többiek is megkapták a jogaikat.
Nálunk még az átlagembernek sincs meg mindene de mátr mindenkire tekintettel kell lenni.
Mondjuk a leszbikkel spec. semmi bajom.:P

Netuddki. 2013.06.09. 12:08:57

@kifordított nagyanyó: "Sajnos lassan tényleg az egyszerű mezei hetero fehér embernek kell bocsánatot kérnie a létezéséért."

Gondolom azt nem vágod, hogy ez a mondatod miért kirekesztő...

]{udarauszkasz 2013.06.09. 12:18:05

nem a leszbikkel van a baj, hanem az, ahogy divatot csinalnak az egeszbol. Habar mintha az utobbi visszafognanak egy kicsit, de par evvel ezelott a rivid, bezselezett haju "nok" voltak a divatosak, legyel szingli, legyel "fuggetlen". Aztan ugy tunik, az ertelmesebb nok rajottek arra, hogy a ferfiakhoz hasonloan ok is megoregszenek egyszer, es szukseguk lehet egy tarsra.
Eleg ramaty erzes lehet tok egyedul megoregedni, es egy papirkoporsoban vegezni.
"Csak az hal meg, kit elfelednek,orokke el, kit szeretnek" - all a nagyszuleim sirjan.

Netuddki. 2013.06.09. 12:18:58

@kifordított nagyanyó: Az, hogy Magyarországon nincsenek meg az "átlagember" jogai, az szoros összefüggésben van azzal, hogy az ilyen-olyan okokból a kisebbség közé soroltakat kirekesztik. Magyarországon alapvetően a csordaszellem dominál a leghangosabb csoportok között. Következmények nélkül hangoztathatják a kirekesztő eszméiket. Az átlagembert meg mindez qrvára nem érdekli. Pedig ennek az érdektelenségnek a következménye is, hogy itt egy munkavállalóval bármit meg lehet tenni a munkahelyén. Aztán jön a sírás-rívás, hogy már a fehér embert is báncsák...

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.06.09. 12:49:26

Mivel Mo-n minden joguk megvan a homokosoknak, így nincs értelme további küzdelmüknek. Jelenleg már többletjogokért küzdenek és a többségre akarják kényszeríteni saját törpe kisebbségi értékrendüket.

BadSimpson 2013.06.09. 12:55:19

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

"Mivel Mo-n minden joguk megvan a homokosoknak,"

Nincs meg minden joguk pl. nem házasodhatnak.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.06.09. 12:59:51

@BadSimpson:

Házasodhatnak. Homokos férfi házasodhat homokos nővel.

Azonos neműek pedig nyilván nem házasodhatnak, mivel a házasság ellenkező neműek kapcsolata.

Virginia W 2013.06.09. 13:01:21

Hidd el kedves PA, hogy átlagosnak és középszerűnek lenni a legjobb. Ezek nem szitokszavak, mint ahogy a "fejezd ki magad" és a "légy egyéniség" mai ostoba farkastörvényei sugalmazzák. Neked megadatott ez az áldásos állapot. Ne harcolj ellene, ne feltűnősködj. Az írás maga szellemesem megírt, szórakoztató stílusú, csak olyan kifordított nézőpontból szemléli a világot, hogy azt nem tudom másnak, mint unalomból fakadó hisztinek értelmezni. Lehet, hogy meg kellene beszélned valamit a nagy fehér heteroszexuális asszonnyal.

Joaquin 2013.06.09. 13:07:18

Igen, hozzám is jöttek már oda meleg skinhead bandák, hogy "nézd hetero, verjük meg!", biztos rossz lehet nekem, nagyon sajnálom magamat.
És még adót is fizetek! Elképesztő. Szerintem minimum kitüntetés járna nekem.

videki gyerek 2013.06.09. 13:15:06

Hat igen sok evszazadnyi eltulzott ferfi uralom utan, most a heteroferfiak kerultek hatranyba, oket uldozik szexualis alapon, mint annak idejen a boszorkanyokat, vagyis is a noket. Regebben minden no potencialis boszorkany volt, mert az ordogtol szarmaztatak a szexualis vonzerot, es allandoan csak egy lepesre voltak a magja halaltol. Manapsag a ferfiak vannak hasonlo, de inkabb rosszabb helyzetben. Ugye minden ferfi automatikusan szexualis bunozo, csak azert mert ferfi, akiknek egyetlen celjuk van az eletukben, hogy gyerekkoru szemelyeket szexualisan bantalmazanak, kihasznaljanak. Egyaltalan nem tulzas azt mondani, hogy jelenleg szexualis alapu uldozes folyik a ferfiak ellen a vilagban.

Bambano 2013.06.09. 13:24:06

@]{udarauszkasz: akkor most már tudod, hogyha legközelebb új munkahelyre mész, rögtön az első héten megkeresed a legnagyobb pletykafészkek közül a csinosabbakat és egyet jól megraksz belőlük :P

reccs 2013.06.09. 13:54:02

Nyugi, kedves posztert, számodra is van remény. Aki ezt a szánalmas vergődést elolvasta és van egy csöpp esze, nem gondolja, hogy férfi lennél. :)

Nils. H 2013.06.09. 15:04:05

Sajnos nem sikerült szellemeskedned, kedves posztoló, szánalmas vergődés lett a vége.

Quentin vagyok Montargis-ból ! 2013.06.09. 15:07:56

Nagyon tetszik! Ezt szórólapokon kellene terjeszteni..:))

ottomoll 2013.06.09. 15:12:38

@álfirkász: Igazad van! Valami homokszem kerülhetett az index tudatmosó gépezetébe.. :))

Lacy27 2013.06.09. 15:42:47

Ez a hülye miről beszél? Ja és ti többiek?
Én hetero fehér férfi vagyok és igen. Baromi jó annak lenni. Emiatt soha nem vertek meg. Nem közösítettek ki és így tovább. Más miatt igen. Pl. mert nagy a fülem. Úgyhogy el se tudom képzelni milyen szar lehet, ha valakiről megtudják, hogy a fütyit szereti. Én is kaptam bőven szart, csak mert máshogy gondolkodtam. Semmi extra csak semmiből nem jön be a kommersz. Na még ehhez egy kis bőrszín vagy melegség. Jó szar lehet.
Mellesleg ti itt keveritek a filmeket a való élettel. Én egy nőt se ismerek, aki perelhetett volna, mert nem mehetett vissza szülés után dolgozni. Biztos van, de baromi kevés. Melegeket most hagyjuk, be lehet helyettesíteni.
Egyébként szarok a jogokra. Sose voltam egy szabadságharcos, csak ne ferdítene itt a seggfej társadalom a maga szájíze szerint. Hogy neki milyen szar, mert a melegeknek, meg a nőknek, meg a romáknak milyen jó. Olyan jó? Na menjél cserélj vele. Örülj, mint majom a farkának, mert jó helyre születtél...

Józsi bá' · http://jozan-parasztok.blog.hu/ 2013.06.09. 15:45:57

Mi akart lenni ez az írás? Szarkazmushoz szar, komolyan venni meg nem lehet.

Mi az üzenete? Valaki leírná csökött agyú személyemnek, hogy mit akart üzenni a posztoló?

Józsi bá' · http://jozan-parasztok.blog.hu/ 2013.06.09. 15:52:41

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Barátom, te egy igazi gyökér vagy!
Szerencsére kisebbségben - és látod - minden jogod megvan arra, hogy elmebeteg gondolataidat szabadon szétszórd a világban.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.06.09. 15:56:27

@Józsi bá':

18 Oscar-díjat kapott a tavalyi év szuperprodukciója, a Meleg és Hideg című film.

A film rövid kivonatos története: Mr. Bruce Buznyak, a kisváros köztiszteletben álló szociális munkása, aki napi 25 órán keresztül dolgozik a nyomorultak, az árva kisgyermekek és a partra vetett bálnák megsegítése érdekében, megismerkedik az egyik bálnamentés során Mr. Jonathan Koetshoeggel, aki úgyszint meleg szexuális orientációjú. Első pillanatra egymásba szeretnek. Mr. Koetschoeg három egyetemi diplomával rendelkezik, de lelkiismereti okokból egy szellemileg visszamaradott gyermekek megsegítésével foglalkozó alapítványnál dolgozik minimimálbérért. A bálnamentés utáni est romantikus hangulatban zajlik: Buznyak és Koetschoeg elmennek a legközelebbi meleg bár vidám táncos estjére, ahol közösülnek mind a 35 résztvevővel, majd egymással. A romantikus este után egymáshoz költöznek. Az egész környék örül, hogy Mr. Buznyak végre párra talált, a polgármester személyesen vesz részt a fiatal pár esküvőjén.

A környék idillikus, harmónikus és toleráns hangulatát azonban megzavarja az egyik szomszéd, Mr. Joe Hitler munkanélküli analfabéta alkoholista, aki éppen a múlt héten költözött a szomszédos házba, miután letöltötte az emberölés, nemi erőszak és pedofília miatt rá kiszabott 15 éves szabadságvesztést. Mr. Joe Hitler képtelen beilleszkedni a toleráns környék életébe, s folytatja társadalomellenes tevékenységet: minden nap leissza magát a sárga földig, megkínoz egy kiskutyát a pincéjében, majd prostituáltakat hív telefonon és a protituáltakat félig agyonveri, miközben szexuálisan kielégül.

Mr. Hitler egyik nap véletlenül józanul marad, s rájön, hogy szomszédjai melegek. Égtelen düh támad benne, s bosszút forral, ugyanis irracionális gyűlöletet érez kisgyermek kora óta a másság iránt. Nap, mint nap újabb és újabb módokon keseríti meg a köztiszteletben álló meleg házaspár életét, mígnem egyik nap radikális lépésre határozza meg: elrabolja Mr. Buznyak házastársát, Mr. Koetschoegot. A meleg férfit a pincébe zárja és megláncolja, majd kínzásokkal fenyegeti. Időközben Koetschoegnek sikerül mobiltelefonján segítséget hívnia, a helyi cserkészcsapat kiszabadítja Koetschoegot éppen 5 másodperccel azelőtt, hogy Hitler levágná Koetschoeg nemi szervét. Hitlert a rendőrség őrizetbe veszi, a házkutatás során hatalmas mennyiségű meleg pornóirodalom kerül elő a ház rejtett duplafenekű ruhásszekrényéből - kiderül, hogy Hitler valójában szintén meleg ifjúkora óta, de ezt örökletes elmebaja miatt fél nyíltan bevallani.

A film azzal a prózai kérdéssel végződik: vajon állhat-e továbbra is tétlen kezekkel az állam, vajon nem lenne-e itt az ideje, hogy végre valahára be legyen vezetve a kötelező elmegyógyintézeti kezelés az összes homofób gazember számára, hogy kigyógyítva hasznos tagjaivá váljanak a modern társadalomnak.

szamoai 2013.06.09. 18:33:14

"Hát Básyta elvtársat már meg se akarja senki kölünböztetni hátrányosan? Hát én nem érek már szart se?"

ja, amúgy +1 az alábbiaknak:

@reccs: @Lacy27: @kovi1970:

szamoai 2013.06.09. 18:34:00

..különböztetni..

Petykabá 2013.06.10. 10:03:55

@kovi1970: "Mindenkinek egyforma és pont ugyanannyi jogokkal és kötelességekkel kellene rendelkeznie"

Hát pont erről beszél itt mindenki, hogy ez már nincs így. Van ennek egy jogi szintje: pozitív diszkriminációnak hívják. Van egy társadalmi szintje, hogy divatos a "más", és a "másképp" gondolkodás. Van ennek egy média szintje: Folyamatos harc az "elnyomottakért", miközben az elnyomottak felszabadítása közbeni collateral damage mindig a "semmilyenek" oldalán keletkezik.

Arról nem is beszélve, hogy a "semmilyenek", vagy a semmilyen-ek értékeit képviselik, főleg, ha nyíltan azonosulnak vele gyanúsak, hogy esetleg homofóbok, rejtett lelki problémáik vannak, fasiszták, nácik, egyéb világuralmi törekvésekkel rendelkeznek. Persze kivételt képeznek azok, akik a hype mellé állnak, mert ők a normális semmilyenek.

Petykabá 2013.06.10. 10:17:58

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Igen a kovi féle egyenlőség kérdésköre miatt is fontos az a kérdés, hogy a fehér heteroszexuálisok, hogyan vannak ábrázolna a filmekben.

Fekete homofóbok is vannak, akik kiakadnak fehér hetero szomszédaikon?

Esetleg felvetődik a kérdés, hogy fekete homoszexuálisok pl. képesek-e bűncselekmények elkövetésére? De már ennek a felvetése is vérlázító ugye?

Arról van szó, hogy az arctalan tömeggel azonosulnak azok, akik semmilyen különös tulajdonságuk nincsen, és a gonoszak mindig az arctalan tömegből kerülnek ki. A "hősök" meg a kisebbségekből. Erről szól kb. minden második társadalmat érintő film.

kifordított nagyanyó 2013.06.10. 10:50:18

@kovi1970: Bogaram!
Az egyszerű mezei embernek az életfeltételei alig vannak meg!
Akkor mit beszélünk még a többiek jogairól.
Kicsit tényleg sokat nyomják ezeket a meleg dolgokat.
Miért kell lenyomni az emberek torkán,amitől esetleg undorodnak?

___________________________ (törölt) 2013.06.10. 16:12:12

Tekintettel arra, hogy nők (legalábbis, amelyik szép és kedves) leginkább a hagyományos, férfias férfimodellt kedvelik, és azért a pénz és a hatalom is leginkább ehhez a típushoz szokott áramlani, egy ideje kezdek inkább röhögni azon, ami korábban zavart, hogy korunk mennyire férfiasság-ellenes.

Tök mindegy, mit csinálnak, úgyis tehetetlenek, ha a férfias férfiak felé áralmik a pénz, fegyver, pina, mijük marad igazából az ultramoderneknek? Felvonulás és a fogaknak az ő csikorgatása, de az összes ütőkártya kilencestől felfele itt van, úgyhogy csak műsor.

Még a túloldalon, a baloldalon vagy miafenének hívják már, még ott is a viszonylag férfias típus a népszerű, gazdag és vezető, úgy értem a gordonka viszonylag férfias típus, legalább mondjuk az alföldihez képest.

Engem csak addig idegesített a dolog, ameddig azt hittem, sikerült annyira agymosniuk a nőket, hogy el fogják kezdeni utálni a férfias férfiakat. Erről szerencsére kiderült, hogy biológiai képtelenség.

Innen kezdve lehet élvezni a műsort.

"Hölgyem, uraim és szabadonválasztottak! A jövő héten a roma leszbikus krisnás táncszínház előadását látják! De gyűjtsenek már egy kis zsetont előtte, mert a világot jelentő deszkákból pont a deszkára nem telik."

homoródkarácsonyfalváért 2013.06.16. 23:36:41

Így éjfél körül szeretnék gratulálni Paranoidnak az írásaiért. Jó politikai elemzések, kellemes polgári miliő.
Azonban egy kemény, karakteres megjegyzését kiegészíteném: a pináról nem csak beszélgetni jó!
:-)

Paranoid Android2 2013.06.17. 07:48:40

Szó szerint polgári! hát mégha az enteriőrömet látnád!:)))
Sajnálatos módon egy olyan másodlagos témáról kezdtem blogolni, mint a politika, pedig biztosíthatlak a nők összemérhetetlenül jobban érdekelnek. A nő-férfi kapcsolatról szóló megnyilvánulásaim itt sajnos rendszeridegenek és a politizáló közönség érdektelenségébe fulladnak.
Legnagyobb sajnálatomra.
Két blog meg sok lenne.
De kettő olyan, amit talán nem láttál:ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/2011/12/06/a_mikulas_es_az_egyik_krampusz,
ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/2008/02/29/korai_szexualis_tapasztalatok
Mert ugye mindenz az olvasóért!:)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.06.22. 19:26:50

@Paranoid Android2:

Nos, miután Mo-n a heteroszexuális férfiak házasodnak heteroszexuális nőkkel, tényleg jogos a kérdés, hogy vajon ki miatt annyi a válás...
Valószínűleg Alföldi miatt. Ha nem mindjárt Bajnai meg a Bilderberg csoport miatt.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2013.07.23. 23:48:13

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nyugaton a házasságkötések fele végződik válással, a válókeresetek háromnegyetéd nők adják be, ami általában egy egyoldalú ingó- és ingatlantranszfert jelent a férfi tulajdonából a nőébe, valamint nőtartási kötelezettséget élete végéig, ami akár a nettó jövedelmének az 50%-át is kiteheti.
Látható, hogy a házasság a válás miatt tulajdonképpen szabadrablás lett, amit az állam még aktívan jutalmaz is a nőnek. Ezen a vagyonszerződés sem segít, mert azokat a bíróságok rutinszerűen veszik semmisnek, ha gyerek is érintett. Emellett a CSBE törvények miatt már a válást sem kell nagyon megvárni, bemondásra, különösebb bizonyítékok nélkül is kirakathatnak a saját házadból, ha teszemazt mondjuk csúnyán nézel, vagy felemeled a hangod otthon, mivelhogy ez lelki erőszak.
Eredmény: a férfiak kerülik a házasságot és úgy általában az összeköltözést is (6 hónap vagy két év együttélés után - állama válogatja - automatikusan ugyanazok a jogi feltételek állnak fent, mint házasság esetén); a nők meg értetlenül állnak a jelenség előtt, és hőbörögnek, hogy a férfiak miért nem hajlandóak felnőni végre és elvenni szegényeket.

Ugyanez a trend az EU valamint olyan gittegyletek, mint a NaNE, Patent vagy a Nők Lázadása csoport, lassan, de biztosan kezd begyűrűzni hozzánk is. Általában a váláshullám jóval megelőzi a férfiak reakcióját, mert kell hozzá párezer tönkrement élet körülöttünk, mire nekünk leesik a tantusz.

No. Itt a titok, hogy kinek és miért éri meg elválni.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2013.07.23. 23:49:41

Nyugaton a házasságkötések fele végződik válással, a válókeresetek háromnegyetéd nők adják be, ami általában egy egyoldalú ingó- és ingatlantranszfert jelent a férfi tulajdonából a nőébe, valamint nőtartási kötelezettséget élete végéig, ami akár a nettó jövedelmének az 50%-át is kiteheti.
Látható, hogy a házasság a válás miatt tulajdonképpen szabadrablás lett, amit az állam még aktívan jutalmaz is a nőnek. Ezen a vagyonszerződés sem segít, mert azokat a bíróságok rutinszerűen veszik semmisnek, ha gyerek is érintett. Emellett a CSBE törvények miatt már a válást sem kell nagyon megvárni, bemondásra, különösebb bizonyítékok nélkül is kirakathatnak a saját házadból, ha teszemazt mondjuk csúnyán nézel, vagy felemeled a hangod otthon, mivelhogy ez lelki erőszak.
Eredmény: a férfiak kerülik a házasságot és úgy általában az összeköltözést is (6 hónap vagy két év együttélés után - állama válogatja - automatikusan ugyanazok a jogi feltételek állnak fent, mint házasság esetén); a nők meg értetlenül állnak a jelenség előtt, és hőbörögnek, hogy a férfiak miért nem hajlandóak felnőni végre és elvenni szegényeket.

Ugyanez a trend az EU valamint olyan gittegyletek, mint a NaNE, Patent vagy a Nők Lázadása csoport nyomására lassan, de biztosan kezd begyűrűzni hozzánk is. Általában a váláshullám jóval megelőzi a férfiak reakcióját, mert kell hozzá párezer tönkrement élet körülöttünk, mire nekünk leesik a tantusz.

No. Itt a titok, hogy kinek és miért éri meg elválni.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2013.07.23. 23:55:42

50% hogy elválsz, 75% hogy a nő fogja benyújtani, ez beszorozva 37 és fél százalék esély arra, hogy az asszony megfúr egy életre. Csak összehasonlításképpen, a revolver hat tárából egyben van golyó, ez 16.66%
Oroszrulettből kvázi jobb esélyekkel jössz ki, mint egy házasságból...
süti beállítások módosítása