Gyurcsány vall!

 2011.10.05. 13:25

 

Efrajim Kishon (Kishont Ferenc) emlékére

 

 

Az interneten megtekinthető az a hamis videó, amelyen az látható, hogy Gyurcsány Ferenc nem vall, illetve erkölcsi fölényének reflektorával az ügyészek szemébe villant. Ez utóbbi rész természetesen megfelel az igazságnak, hiszen az orbáncsina (lásd még jezsovcsina) visinszkijei nem érhetnek fel azokhoz a történelmi alakokhoz, akik mindenkor a magyar baloldalt vezetni hivatottak. De az szemenszedett hazugság, hogy az árnyékminiszterelnök (a volt és az eljövendő) nem válaszolt kimerítően az ügyészek kérdéseire.

De válaszolt, csak az igazság fényétől megrettenő, konstruáló és koncepció gyártó ügyészek nem merték megmutatni a bátorság és rettenthetetlenség e sötét kort bevilágító gyémántdokumentumát a nemzetnek, illetve a köztársaság polgárainak.

 

Íme a „VALLOMÁS” átirata, hogy e hon tudatlanságban tartott polgárai megtapasztalhassák, hogy milyen erős a törvények és a köztársaság rendje iránti elkötelezettséggel válaszolt a MINISZTERELNÖK a bitorló pribékjeinek!

 

 

(Ügyész) Kérem igazolja magát Gyurcsány úr.

 

(Gyurcsány) Maguk hívtak be, mit szívózik.......

 

(Ügyész) Sajnálom ez kötelező formai elem.

 

(Gyurcsány) Tessék, hogy boldog legyél.

 

(Ügyész) Anyja neve?

 

(Gyurcsány) Nem szégyelli magát? Hogy keverheti bele ebbe a drága mamát? (szipogás hallik)

 

(Ügyész) Családi állapota?

 

(Gyurcsány) Ha meglátlak a feleségem közelében, te bájgúnár, visszaveszem a nagykereszted!

 

(Ügyész) Jogait megértette?

 

(Gyurcsány) Hogy mer jogokat emlegetni maga martalóc? Despota hóhéra!

 

(Ügyész) Kérem a kérdésre válaszoljon!

 

(Gyurcsány) Nem válaszolok én neked egyetlen kérdésedre se, te vérügyész!

 

(Ügyész) Tehát nem kíván az ügyészség kérdéseire válaszolni?

 

(Gyurcsány) Hogy aztán felhasználjátok ellenem rohadt esküszegők!

 

(Ügyész) Hát akkor ennyi volt. Viszontlátásra.

 

(Gyurcsány) Nem tudtok megfélemlíteni engem ti jogászok szégyenei, akik aprópénzért álltatok az emberiség iszonytató söpredékének szolgálatába. De az én becsületem híre az egekbe kiált! Mindenki tudja hogy makulátlan lévén, csak igaztalan váddal kerülhetek bíráim elé! Hát nem szégyellitek magatokat? Hogy mertek hótiszta lelkem tükrébe (a szemembe) nézni, mikor árulástok és fertelmes bűnötök Káin jelét rajzolja Júdáshomlokotokra! Ti vagytok a bűnösök! Árulástok porrá rombolja lelkem köztársaságát! Mindenki köztársaságát!

 

(Ügyész) Szeretném figyelmeztetni Gyurcsány úr, hogy ez nem a Nemzeti Számonkérő Szék főtárgyalása, hanem egy olyan gyanúsítotti kihallgatás, ahol nem is hangzott el semmi érdemi. Azonkívül hivatali visszaéléssel gyanúsítjuk, nem nemzetvesztéssel.

 

(Gyurcsány) A véremet kívánjátok tudom! De híveim szeretete erőt ad nekem! Nem egyedül állok ellenetek! Egy egész nemzet vádló tekintete előtt sújt le rátok igazságom acél karja! Ezrek, milliók állnak mögém és megvetésük hidegében élitek majd le szánandó életetek nyomorúságos maradékát! Mert az igazságom, a mi igazságunk győz minde......!

 

(Ügyvéd) Már kimentek az ügyészek Gyurcsány úr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: gyurcsány ferenc ügyészség elszámoltatás kihallgatás hivatali visszaélés sukoró telekcsere

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr323279981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hamisnero 2011.10.05. 21:04:48

@tölgyes: a gyanúsításnál nem kell az ártatlanságot bizonyítani. elég a tárgyaláson védekezni. sőt, a gyanúsítottnak semmit nem kell bizonyítani. az a vád dolga.

Putyilov gyári melós 2011.10.05. 21:12:52

No még hányan fognak rácuppanni erre az elterelő kutyakomédiára?
Ezt a Valóságshow azért adják a politikai szórakoztatóipari műsorgyártók, hogy a paraszt ne a közelítő államcsőddel,ne az 1000 milliárdos megszorítással,ne a hetente emelt adókkal,ne a 300 Eruos forintárfolyammal foglalkozzon.

papoppe 2011.10.05. 21:25:04

ez az írás politikai nézetektől függetlenül szar, talán egy középiskolai gólyaavatón elmenne, de ott is inkább szánakozó mosolyt váltana csak ki..

Rwindx 2011.10.05. 21:25:49

Erről ez jut eszembe:

- Ha cigányoznak cigány vagyok ,ha zsidóznak zsidó vagyok - mondta Gyurcsány Ferenc.
- De miniszterelnök úr, magát hazug tolvajozzák!!

gyilkos fűegér 2011.10.05. 21:28:12

Hát ennél még Gyurcsány eredeti dumája is jobb volt... Droid, majd ébressz fel, ha az ügyészségeteknek sikerül egy olyan vádiratot összekalapálni, amitől nem röhögi halálra magát minden elsős joghallgató.

(Jövőre az államcsődről lesz poszt?)

nemecsek ernő áruló 2011.10.05. 21:34:57

@tölgyes: Nem neki kell bizonyítania az ártatlanságát, hanem az ügyészségnek kell bizonyítaniaa bűnösségét! Baromira nem ugyanaz! Előbbi Fehérorosz, és szovjet gyakorlat. Utóbbi nyugatias.

@poszt: (ásít) majd szólj, ha vicceset is ki tudsz találni.

tölgyes 2011.10.05. 21:36:14

@hamisnero: Önnek igaza van.. de ez nem egy valódi meghallgatás volt, hanem MÉDIAESEMÉNY!! Ez a médiaesemény azonban így nem gyurcsány ártatlanságát, hanem bűnösségét bizonyította. Nem jogilag, hanem mint médiaesemény.

Ha Ő politizálni akart volna arra adott neki lehetőséget az OGY a bizottsági meghallgatásokkal. ODA MEG NEM MENT EL.. PEDIG EZEKNEK AZ "ÉRVEKNEK" OTT LETT VOLNA A HELYE..:( Igaz ott a politikusok visszaszóltak volna. Az ügyész ezt nem teheti:)

CICMÓK 2011.10.05. 21:36:34

Gyurcsány Ferenc azzal vádolja az ügyészeket, hogy nem az alkotmányhoz, hanem a vele szembeálló politikai erőkhöz, a miniszterelnökhöz és annak pártjához hűségesek. "Ha azt gondolják, hogy ennek a hatalomnak a hátterében Önök bármit megtehetnek, és ez a háttér örökké meg fogja óvni Önöket attól, hogy törvényes körülmények között egyszer majd számot adjanak arról, hogy miért sértették meg az esküjüket, akkor azt hiszem, Önök tévednek" – mondja.
"Abból a politikai igényből építkezik, amelyet a mai kormánypárt évek óta hangoztat, és amelynek teljesítését Önökre bízta, amely teljesítés elősegítése érdekében Önt kitüntette. Mindenkinek megvan a maga 30 ezüstje. Úgy látom maguknak ez a 30 ezüstpénz kellett ahhoz, hogy ebben a becstelen eljárásban részt vegyenek"
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ezen szavakkal provokálta az ügyészeket, de még inkább az államhatalmat. Miért? Vagy azért mert úgy gondolta, hogy Ő mindent megtehet büntetlenül. Vagy szándékosan tette, mert arra volt kíváncsi, hogy mi történik. Tudjuk, nem történt semmi! EZ A NAGY BAJ!
Egy NORMÁLIS ügyész, ott rögtön, kihasználva a jogi lehetőséget, azonnal megvádolja és elitéleti hamis, megalapozatlan, bizonyíthatatlan vádolásért.
NEM TÖRTÉNT SEMMI! MIÉRT?
Az NEMNORMÁLIS ügyész, gyáva, fél a következményektől, egyedül, főnöki útmutatás nélkül nem mer döntést hozni, egy volt miniszterelnök ellen. SZOMORÚ!
A NEMNORMÁLIS ügyész tényleg megrendelésre dolgozik, és még be is ismeri.
MÉG SZOMORÚBB!!
Ide jutottunk, EZ A LEGSZOMORÚBB!!!

tölgyes 2011.10.05. 21:42:08

@is: Ezt meg honnan tudja??? Ráadásul az utasítá politikai mezőben más módon történik..:) Neki nem azt kellett volna mondani, hogy mindenki tegye a dolgát, hanem azt, hogy xy hatásköre... vagy ha olyan fontos, akkor jogszabályt alkotni arról, hogy ebben az ügyben ki hogyan járjon el...
Én egyébként Schiffert a kérdés megítélésére egy feljelentés szintjéig alkalmasnak tartom:).. mert hogy Ő volt a feljelentő.. amire nem kapott választ..de az ügyet a már nem gyurcsány vezette kormány le is állította.. de a telekcsere már megtörtént... Tehát van mit vizsgálni.. a bíróság meg dönt.. DE EGY DEMOKRATA NEM TILTAKOZHAT EGY ILYEN VIZSGÁLAT ELLEN!

tele a t.. 2011.10.05. 21:42:50

@tölgyes: az a bajod, hogy kimosták az agyad. Orbán kormányzása ideje alatt kb 25 alkalommal kerülte meg a versenyeztetést, ami a Fletó ellen felhozott vádakat szintén kimeríti. Másodszor a jogvarázsló bagázs megoldja azzal, hogy 250 millióra emelte a nem közbeszerzés alá tartozó keretet. ( lehet a pajtásoknak szórni a lét)
Harmadszor az ügyészi érvelés alapja a hátrány okozása a másik vélt jelentkezőnek. Erről csak annyit, hogy ismert az illető
az egyik legnagyobb tiltakozó volt a Sukorói ügyben. Ők a telket ingyen szerették volna. Egyébként egy felelős politikus ha mérlegel két ajánlat között, joga van dönteni. ( előzetes információk alapján, lehet tudni ki milyen tőkeerős befektetői csoportot képvisel)

1. ajánlat: telekcsere és 1 milliárd euró befektetése

2. ajánlat: a Sukorói telekért 5 milliárd forint és 20 milliárd forint befektetése

Lehet mérlegelni!

tölgyes 2011.10.05. 21:46:31

@CICMÓK: Az ügyész ezt a vádat később is kezdeményezheti:) Ez nem játikfilm, ahol előre megírt forgatókönyvből beszélnek az ügyvédek, bírók, ügyész és esküdtek:)Hiba lett volna, ha az ügyész ott elkezd pattogni:).. Ebben az esetben tényleg jöhetne a politika vád.. így azonban a lényeg kiderült. A VOLT MINISZTERELNÖK NEM AKARJA TISZTÁZNI AZ ÜGYET!! És ez fontosabb üzenet, mint hogy miképp hepciáskodik a gyanusított.

tölgyes 2011.10.05. 21:50:40

@tele a t..: Lehet mérlegelni??? Mit?? Az ígéreteket, ami mögött nem volt fedezet. Még annyi sem, amennyi egy telek megvásárlására kell!!Közben repkednek a milliárdok:::)))

tölgyes 2011.10.05. 21:56:55

@gyilkos fűegér: Reméljük nem lesz államcsőd.. de ha mégis, akkor abból kell kiindulnunk, hogy Gyurcsány az adóinkon felül elkúrt 18.000 milliárdot..alatta a belső adósság 30%-kal, a külső adósság 40-50%-kal növekedett..a munkanélküliség megduplázodott, a növekedés harmadolódott és a kormányzás végére recesszióba fordult:(

Ha meg államcsőd lesz, akkor éppen a jelen eljárás ad alkalmat a vizsgálódásra:)

Behajtó70 2011.10.05. 21:59:54

@Nash vs. Keynes: ha vádlott, akkor nem köteles maga ellen vallani. Az csak tanúként beidézettekre igaz.

tölgyes 2011.10.05. 22:04:07

@Behajtó70: Önnek igaza van.. de akkor mondjon bizonyítékot arra, hogy ártatlan, vagy ne csináljon MÉDIAESEMÉNYT..:) Ha médiaeseményt csinál, akkor ez már nem a perről szól, hanem arról, hogy a felelősség elől a politika - média mögé akar elbújni!

Nash vs. Keynes 2011.10.05. 22:19:43

@Behajtó70: az ártatlanságát a tanúvallomásával alátámaszthatja, és igen. Az is tanúvallomásnak számít, úgyhogy úgy tűnik inkább nem kockáztat, hanem show műsorral terel.

majking 2011.10.05. 22:32:33

Én ismerem és szeretem Kishont Ferencet. Vajon a szerző?

Putyilov gyári melós 2011.10.05. 22:35:23

@tölgyes:

Államcsődben legkevésbé Gyurcsány fogja érdekelni a parasztokat,kivéve pár Gyurcsányra recskázót.
Szerintem ebben az esetben Orbánt és a xarházi bandáját fogja megnyúzni népharag, elevenen.
"Több mint 30 százalék az esélye annak, hogy Magyarország belátható időn belül fizetésképtelenné válik külföldi hitelezői felé, így hazánk újra felkerült a CMA DataVision által összeállított, a tíz legkockázatosabb szuverén adóst felsoroló listába."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/brutalis_fordulat_magyarorszag_ujra_a_veszelyzonaban.497781.html

Putyilov gyári melós 2011.10.05. 22:38:03

@majking:
Ő csak használja,mint egy kapcát.

tölgyes 2011.10.05. 23:18:33

@Putyilov gyári melós: Én itt látom a bajt.. Egy ilyen bunkó mint Ön LEPARASZTOZZA A MAGYAR VÁLASZTÓT!!! eZ NAGY BAJ öNNEK, MERT EMIATT NEM LÁT ÉS NEM ÉRT SEMMIT:(
Az esélyekről lehet beszélni.. de a baj fő forrása, hogy Gyurcsány-Bajnai alatt a külső adósság elérte a 135-140%-ot.. Emiatt vagyunk kitéve a válságnak és az árfolyamoknak...A kitettségünk miatt kell csökkenteni a devizaadósságunkat és emiatt klell növelni a belső termékelőállítást is, hogy csökkentsük a devizaigényeket... Idén év végre várhatóan 7-7,5 milliárd dollár lesz a külkereskedelmi pozitívumunk.. és ez jövőre is hasonló lesz, ezért apesszimista jóslatoknak jobbára spekulációs céljai vannak, amik ettől persze lehetnek nagyon kellemetlenek is. Mégis ez az információ ma már köztudott a világpiacokon.. Nem véletlen a sok elismerés és a minket példanak tekintő és minket követő lépés.:)

tölgyes 2011.10.05. 23:20:42

folyt. elnézést 7-7,5 milliárd euro..:) a különbség mégis csak 350 milliárd forint.

tele a t.. 2011.10.05. 23:24:24

@tölgyes: A beírásodban egy szám stimmel,a mai dátum.A többi marhaság, és ha még bizonygatod is akkor te is...

billy reed 2011.10.05. 23:36:50

Vicces is lehetne a poszt, /de nem az/, ha nem lenne tragikus ez a szánalmas, koncepciós "kreálmány" /per/.

Megfigyelo 2011.10.05. 23:41:19

Orbánnak minden eszméletlen ürügy jó arra, hogy Gyurcsánytól megszabaduljon -- de neki lesz többe.

tölgyes 2011.10.05. 23:54:31

@tele a t..: Miért??? Talán nem duplázta meg a munkanélküliséget (5,7%-ról, 11,5-re???), vagy a GDP arányos hiányt(Belső adósság) 53%-ról 83%-ra.. vajon nem 135-140% a külső adósság??.. vagy bizony a külkereskedelmi mérleg nem haladja meg már most a 4 milliárd eurót.. és folytathatom..Vagyis Gyurcsányék bizony elkúrtak az adóinkon felül 18.000 milliárdot, amit persze Ön fog visszafizetni, mert ő angolosan távozott de nem fizetett:(.. és Ön mint Putyilov írta majd szidja Orbánt.. akit biztosan lehet is érdemes is szidni, de nem ezért és nem is amiatt, hogy Gyurcsánytól megkérdik mi lett Sukoróval:)Demokráciában az ilyet meg kell kérdezni..Már Milthiadesztől is megkérdezték, pedig ő tényleg tett valamit Athénért, szemben gyurcsánnyal aki csak árottt Magyarországnak. Nem keveset! Sokat:(

Táskás Tóni 2011.10.06. 00:01:54

@tele a t..: Jól tetted, hogy megmondtad annak a baromnak . Mehet a kurva faszba az idétlen számaival. 6500 milliárd volt az államadósság, amikor átvették Orbántól a szocik a kormányzást és 18000 milliárd volt, amikor jöttek ezek az idióták. Lenyúltak 3000 milliárdot, aminek egy év alatt a seggére vertek, meg elköltötték a különadókat, aminek a kivetése miatt ilyen most a gazd-i helyzet és jelenleg kb19500 milliárd az államadósság. Tehát a szocik 8 év alatt, amikor utakat építettek-drágán,de épültek, amikor 13. havi nyugdíjat fizettek, amikor megemelték a közalkalmazotti béreket kb 7000 milliárd államadóssággal növelték a tartozásunkat. Ezek másfél év alatt növelve a hiányt 5000 milliárdot basztak ki az ablakon a semmire.Na most akkor mi a faszra veri a nyálát ez a tölgyes?

Táskás Tóni 2011.10.06. 00:07:19

@tölgyes: Az államadósság Orbánék után 6500 milliárd ft volt. Amikor átvették 18000 milliárd ft volt, ami a mnyp-i 3000 milliárd ft-ot is tartalmazta. Tehát, ha Orbánék azt a vagyont államosították, akkor most az államadósság 15000 milliárdon kellene, hogy legyen és akkor az 1000 milliárd különadót amiket olyan faszán kivetettek még nem is számolom, meg az 500 milliárd IMF hitelből vásárolt MOL részvény vásárlását. Na és most mennyi az államadósság? 19500 milliárd. Számolj már te normálisan, utána add a nagyokost

tölgyes 2011.10.06. 00:07:47

@Táskás Tóni: Kérem adja hozzá az eladott állami vagyont..hitelekből építették az utakat, hitelekből emelték a nyugdíjakat és fizettek 13. havit.. vagyis jóléti intézkedéseket finanszíroztak hitelekből és az eladott nemzeti vagyonból! mindezt csak azért, hogy megkaparintsák a hatalmat..Csakhogy az így elszórt pénz épp úgy megrendítette az országot és a szocialistákat, mint ahogy a kádár-rendszert is az vitte le a murvára, hogy felhalmozódott 27 milliárd dollárnyi adósság (mai áron számolva kb 85-95 milliárd dollár)

18.000 milliárdba került a pekingi olimpia tokkal vonóval..:( Nálunk meg semmi csak nagy elkúrás és adósság, amit vissza kell fizetni.. s lám Bajnai mivel kezdte?? 8,3%-os nyugdíjcsökkentéssel:(

tölgyes 2011.10.06. 00:11:21

@Táskás Tóni: A Mol részvények megvásárlása jó döntés volt, mint ahogy a mnypt-ak visszacsatolása az állami rendszerbe - is jó döntés volt.. hiszen a korábban szficites nyugdíjkasszát épp a mnypt-ak tették minuszba, amit a költségvetésből kellett kifizetni:(.. amit szintén Ön fizetett:(

Táskás Tóni 2011.10.06. 00:19:34

@tölgyes: Legalább most már tudom, hogy mi az oka a 18000 milliárd ismételgetésének, az olimpia. Most az államadósság legfeljebb 15000 milliárd ft lehetne, mivel benyúlták a 3000 milliárdot. helyette 19500 milliárd. Másfél év alatt a mol-lal együtt- ami ma szárnyalva 350 milliárdot ért 5000 milliárd ft-ot kúrtak el a semmire. Megszorítások ,osztjónapot

Táskás Tóni 2011.10.06. 00:27:08

@tölgyes: Na és mi történt a 13 év mnyp-i megtakarításával, mert az államadósság az nem csökkent, sőt 30 %-os csődesély van Mo-on. Elkúrták másfél év alatt.Fogalmuk sincs mit kellene tenni, az alzheimeres Kopátsy és Orbán és Matolcsi remélem még számon lesz kérve, vagy Orbán végképp visszavonul Grazba.
A szaudi testület is csak annyit mondott, hogy Hajrá Mo, hajrá magyarok. Elmebetegeknek nem segítség, hanem kezelés jár. Mindenesetre jó szarul néz már ki Orbán, gondolom kezdi érezni, hogy nagyon elbaszta.

Táskás Tóni 2011.10.06. 00:41:15

@tölgyes: Az elherdált nemzeti vagyon pedig Antal nevéhez köthető, de Orbán sem panaszkodhat, a 12 haveroknak átadott állami gazdasággal, szintén ügyesen és természetesen büntetlenül "dolgozott"

potyus 2011.10.06. 03:35:31

@Táskás Tóni: (06.-án 00,41 perc)
A 12 odaadományozott állami gazdasági vagyon tette őket lekötelezett Orbán imádóvá és csicskásaivá.
Ezért nincs és nem is lehet a Fideszen belűli leváltásra, netán palota forradalomra számítani, mert párton belül mindenki meg van véve kilóra.
A régi kommunisták mindezt fizikai terrorral és állandó félelemben tartással csinálták. Orbánnak modernebb, kifinomultabbak a módszerei, ő megvásárol mindenkit. A maga szempontjából jól csinálja, de mi lesz az országgal ebben a diktatúrában. Haladunk a leváltott Kádár rendszer felé. Megkezdődtek az államosítások..........

potyus 2011.10.06. 03:44:32

@Táskás Tóni: 06-án, 00 27 perc)
Orbán meg van hízva, legalább is a tavalyi önmagához képest kölyökgólyás lett a feje.
Valóban szomorú, hogy a mindig különc és deviáns szakmai magatartást tanúsító Kopátsy a tanácsadó. Már elnézést és messze nem a betegsége vagy a kora számít, hanem a realitás és a racionalítás maximális hiánya ami félre viszi ezt a szerencsétlen vezetést.

Erről jut eszembe, mi a különbség a Parkigson kór és az Alzheimer kór között?

A Parkingsonos, kilötyögteti a sört, az Alzheimeres, meg elfelejti kifizetni.....

Bruhahahahihihi 2011.10.06. 06:19:58

Most Gy. Ferencet gyanúsítják be, jövőre Orbán diktátort állítják elő, meg a bandáját..Balsai, Köteles Kövér, Lázár, stb..mindegyiket SZÁMON KÉRIK ÉS NEM LESZ NEHÉZ ELÍTÉLNI. Már gyűlik a BŰNLISTÁJUK pl. az egykulcsos szja bevezetéséért, vagy a bankadóért.....a visszamenőleges törvénycsinálásért, a gazdaságért, a gazdagoknak való előnyökért....stb. Nevetsége és szánalmas. ..a Nemzeti Banda
A gonosz törpe bosszúja az egész! Orbán külön számon lesz kérve ezért a kijelentéséért: " ha alkalmad van az ellenfeled, riválisod megölni, akkor ne habozz....jobban szeretném Gyurcsányt kiterítve, holtan látni, mint sebzetten...."
Na EZÉRT FELELNI FOG !!!!!!!

Orbán banda takarodj!

gigabursch 2011.10.06. 07:10:45

AZ egész nemzetet illetően elég nagy a komplementer halmaz, aki leginkább a pokolba kívánja ezt a flegma idíótát.
Hogy vinné el az ördög, de minél hamarabb...

Amúgy egyáltalán nem volt vicces

Bruhahahahihihi 2011.10.06. 07:15:20

Ezért már lógni kellene a Nemzeti Szaros Törpének!

itt a pontos idézet:

Orbán úgy vélekedett, hogy inkább holtan látná Gyurcsányt, mintsem csak sebesülten („Orban would rather see Gyurcsany dead than merely wounded”). „Megtanultam” – mondta a távirat szerint a Fidesz elnöke a nagyköveteknek június 26-án, „hogy ha az embernek lehetősége van végezni a riválisával, akkor azt gondolkodás nélkül megteszi”. ("I've learned, that when you have the chance to kill your rival you don't think about it - you just go ahead and do it.")

atv.hu/belfold/20110912_wl_orban_gondolkodas_nelkul_vegzett_volna_gyurcsannyal

..és még ne gyűlölje az egész Magyarország ezt a Nemzeti Szardarabot?

salamander 2011.10.06. 07:41:10

1. Szeretném tisztázni, hogy a tanúnak van igazmondási kötelezettsége.
Gyurcsány Ferenc gyanúsított!

2. A blogtól elnevettem magam.
(1922-ben nevettem utoljára)...
a többit hagyjuk...

genyamagyar 2011.10.06. 07:47:52

Te jóisten! Mi ez a hányadék?

nemecsek ernő áruló 2011.10.06. 07:51:10

@tölgyes: forrás? Vagy csak fröcsögni tudsz?

tomwar 2011.10.06. 08:15:37

@salamander: A tanunak van, a gyanusitottnak nincs. Gy.F.-t GYANUSITOTTKENT hallgattak ki. Azt mond, amit akar...

2011.10.06. 08:21:59

A böszme úgy viselkedik, mint Ceausescu. Remélem úgy is jár.

Fatal Error! System Halted! 2011.10.06. 08:22:21

Egy tipikus (értsd: nem túl intelligens) jobboldali ember reakciója, gulyás levessel a szájában:
"BVAHAHAHAHAHAHHAHHHAAAAA
hát ez kuvajóvolt ecsém, jól megmondta a posztoló!!!! HAHAHAHHHAAAA!!!!
Pont ojan vicces mint Fábri Sanya, még több ijet, aggyál ennek a mocskos bandának.
Köcsög szemkilövető gyurcsok, úgy kell neked, te szemét kiszkomenista, böszme. Ezt most tényleg elkúrtad höhöhöhö. A börtönben fogsz megrohadni, az összes szadeszes, népnyúzó, pedozsidóval együtt BRAHAHAHAHAHAAA."

Egy normális ember reakciója:
"hmmm, hát ez igen izzadságszagú írás, nagy kár, hogy a posztíró nem kamatoztatja máshol a tehetségét.

2011.10.06. 08:24:57

@Fatal Error! System Halted!:

Ja, mindenki hülye, csak te meg a néhány komcsi haverod a helikopter :)

Paranoid Android2 2011.10.06. 08:26:13

@Fatal Error! System Halted!: Kikérem magamnak az izzadságszagút!!!!!
Igen könnyeden írok.:))))))))))))))

Foltos Gatya 2011.10.06. 08:35:18

Itt pszichiátrián,minden skizofrénnek és autistának nagyon-nagyon tetszik a beírás.

A pszichiátria fekvő betegei követelik a szabad választásokat és Kádár János mondjon már le végre!

ChatMan 2011.10.06. 08:36:36

(Ügyvéd) Már kimentek az ügyészek Gyurcsány úr.

Tényleg, már kimentek? Észre sem vettem, annyira beleéltem magam a szerepembe.....Aljas lator banda.....hazudnak reggel hazudnak delbe..hazudnak éjjel...de az én becsületem megkérdőjelezhetetlen...
Na majd én megmutatom ezeknek ! Trükkök százai tudom amivel majd elrettentem őket, és ha az is kevés akkor majd ugrálhatnak a gumilövedékek elől....
Na megyek mert vár a zokogó tömeg !

salamander 2011.10.06. 08:36:48

@tomwar:

Pontosan úgy van ahogy írtad.
De mintha ugyanazt írtam volna csak talán nem volt egyértelmű...

Ez abból felismerésből fakad, hogy a gyanúsított nem köteles magára vagy maga ellen vallani... ugye.

Más kérdés, hogy Zuschlag ügyben Gyurcsányt tanúként hallgatta meg a nyomozóhatóság. Érzésem szerint ott hazudott, csak "valahogy" nem derült ki.

...

salamander 2011.10.06. 08:42:39

@ChatMan:

A zokogó tömegnek volt vagy 25 foga együttvéve...

Itt tart Feri.

Már nem sok idő kell amikor Apró Piroska által kísért Dobrev Klára lesz már csak a rácsnál amint beadja az utolsó válóperes levelet Ferikének.
(Érdekes volt ahogy Klára asszony pocokhangján koncepciós pert emlegetett... Nesze neked Magyar: életkép az apró villából. Közben Biszku Béla bácsi kávét kortyolva jóságosan mosolyog)

...

Táskás Tóni 2011.10.06. 08:42:58

@Paranoid Android2: Ha erőlködéssel jobb lenne, akkor inkább erőlködj. Egy kis izzadság még mindig jobb, mint ez az erőltetett és humortalan 00.

salamander 2011.10.06. 08:44:37

@genyamagyar:
"Te jóisten! Mi ez a hányadék?"

Ja, az indexet olvasod! :D

Lord_M_ 2011.10.06. 08:46:12

@Bruhahahahihihi: Egyetlen apróság: a bankadóval szerintem semmi gond nincs. Szlovákok éppen most készülnek bevezetni, és más európai országok is tettek hasonló lépéseket. A többiről ha lehámozzuk a mérhetetlen indulatot és agresszivitást akkor az rendben van. de szerintem kulturált hangnemben is lehet véleményt alkotni. Amivel esetleg összekevered az a végtörlesztésre vonatkozó meglehetősen elkapkodott és elhibázott lépés.

Paranoid Android2 2011.10.06. 08:48:40

@Elvisz Prézli boulevard: @Táskás Tóni:
Valamiért @Fatal Error! System Halted!-ről azt gondoltam, hogy neki van humorérzéke.
Biztosíthatlak benneteket, hogy rólatok nem feltételeztem ilyesmit. Ezért nem is szólítottalak meg benneteket.
De annak örülök, hogy egy kis mérget a környezetbe engedhettetek. Most biztos jobb.

Paranoid Android2 2011.10.06. 08:50:17

@salamander: Te is időutazó vagy?
És min nevettél 22-ben?

Elvisz Prézli boulevard 2011.10.06. 08:51:09

@Paranoid Android2: Mondtam én, hogy nem tetszik?
Folytasd csak bátran!

belekotty 2011.10.06. 08:52:08

@Fatal Error! System Halted!: Miért lenne izzadság szagú? Egy könnyed röhejes írás. Kikarikírozza azt, amit Gyurcsányt csinált. A vol minelnök bohózatot csinált az izzadság szagú erőlködéséből a hatalomnak. Miért ne nevethetnénk ezen?

Meglehet ott se vótam 2011.10.06. 08:52:12

Jó poszt, az elmebeteg komcsi tényleg hasonlóan kezelte a helyzetet.

Elvisz Prézli boulevard 2011.10.06. 08:57:55

@belekotty: Bizony, bizony jól kikarikírozta.
Próbálta volna a nemzetvezetőt!!!

belekotty 2011.10.06. 09:01:56

@Elvisz Prézli boulevard: Akkor már ott lenne érte a TEK-es Audi.

Paranoid Android2 2011.10.06. 09:04:02

@belekotty: Nem tudok akkora marhaságot írni, hogy a kommentelők többsége ne vegye komolyan.
Csak abban reménykedhetünk, hogy a nem kommentelők esetében az arány fordított.

belekotty 2011.10.06. 09:04:02

@Táskás Tóni: "Az elherdált nemzeti vagyon pedig Antal nevéhez köthető, de Orbán sem panaszkodhat, a 12 haveroknak átadott állami gazdasággal, szintén ügyesen és természetesen büntetlenül "dolgozott" " - Ahol Mádl úr volt a privi miniszter. De azért tisztázzuk, az áramszolgáltatókat, vízműveket a Hornék adták el, nem Antallék!

belekotty 2011.10.06. 09:05:16

@Paranoid Android2: Igen, ebben az a jó hogy sok hülye jobbos tapsol ennek mert nem jön rá hogy karikatúra, a hülye balosok meg felbasszák rajta az agyukat.

Elvisz Prézli boulevard 2011.10.06. 09:05:17

@belekotty: A szerző megértette a zidők szavát...

Elvisz Prézli boulevard 2011.10.06. 09:06:55

@belekotty: A szerző megértette a zidők szavát...

Rogerius 2011.10.06. 09:09:57

A Gyurcsány ellen elindított jogi eljárás több lépcsős:
1. Az álamot képviselő űgyészség megfogalmazza a felmerült vádat és felkéri a független bíroságot hogy fogadja el a bizonyitekait és itélje el a gyanusítottat.
2.A bíróság elinditja a felmerült vád kivizsgálását és felkéri az ügyészséget hogy bizonyítson és a gyanusítottat hogy védekezzen.
3.A bizonyítás és a védekezés meggyöző hatásának fügvényébe megszületik az ítélet ami lehet elmarasztaló vagy felmentő.

Pillanatnyilag csupán az ügyeszség fogalmazta meg a GYANUJÁT...de semmilyen kézelfogható bizonyitékot nem ismertetett mivel azok "bizalmas jellegüek"

A folyamat "perverzitása" az lehet hogy az ügyészség megfogalmaz egy bizonyíthatatlan vádat amely jelzésértékü úgy a FIDESZ hívek számára (lám elkapjuk GY.F.-t, ahogy megigértük)mint az ellenzék számára.

Gy.F., ha a mártír szerepét akarja, esetleg, eljátszani még segédkezik is ebben a folyamatban. A FIDESZ rajongók töbsége ugyanis a volt miniszterelnök látványos tulreagálását ( amit nem nehéz előrevetíteni)saját pártjuk és végső esetben Orban gyözélmének fogják tekinteni.

Egy ilyen per hosszú évekig eltarthat de az ítélet már nem számít...ha a FIDESZ van az egész mögött akkor már elérte célját: a valós és sulyos gondok megoldása helyett jogi valóság-showt szervez az időszak legútáltabb "rosszfiújával"

Ez egy ideig leköti a zembereket.

Gondolom most folynak a kulissza tárgyalások Bajnai "leszerzodtetésére"...mert "the show must go on"

Fatal Error! System Halted! 2011.10.06. 09:12:57

@belekotty: én szarok magasról gyurcsányra, de a fránya kettősmérce alapján, ha orbánról készülne hasonló írás, azon is röhögnének-e azok, akik most ezen?

Lehet jó paródiát írni gyurcsányról, de ez nem az, sorry. Persze kinek mi tetszik.

Fatal Error! System Halted! 2011.10.06. 09:13:52

@libbancs: na látod pont rólad írtam a hsz-ben.

Táskás Tóni 2011.10.06. 09:15:51

@Paranoid Android2: Kétharmad, csak nem a te javadra. Bár amilyen "hüjék" a magyarok. ...

Rogerius 2011.10.06. 09:15:52

@Rogerius: az esetleges helyesírási hibákért elnézést kérek...románként, Romániábol írok, helyenként hibásan, de öszinte tisztelettel és szeretettel a magyarok iránt

igazi Lencsés István (törölt) 2011.10.06. 09:17:04

Ez remek volt! :-)) Ahogy előttem teccettek volt írni, tessék egy hasonlót írni, amikor Orbánt fogják bevinni majd 2014 után hűtlen kezelésért a MOL tőzsdei ügylet okán.
Kíváncsi vagyok jobb és baloldalon mi lesz a reakció!

hikomat 2011.10.06. 09:26:04

nagyon gyenge lett ez :(

tomwar 2011.10.06. 09:33:39

@salamander: Ezek szerint nem...ezert fogalmazzunk ugy, hogy pontositottam:-))

genyamagyar 2011.10.06. 09:33:47

(ügyész) Neve?

vádlott: nemvolttagggyűlés!

(ügyész): igaz hogy becsapta magyar népet?

vádlott: nemvolttagggyűlés!

(ügyész): igaz hogy bedöntötte a forintot?

vádlott: nemvolttagggyűlés!

(ügyész): igaz, hogy tönkrebaszta a gazdaságot?

vádlott: nemvolttagggyűlés!

(ügyész): igaz, hogy Magyarországgal már egyetlen demokrácia sem áll szóba?

vádlott: nemvolttagggyűlés!

(ügyész): igaz, hogy felszámolta a demokráciát?

vádlott: nemvolttagggyűlés!

(ügyész): igaz, hogy családi vállalkozásként irányítja Magyarroszágot?

vádlott: nemvolttagggyűlés!

(ügyész): Tud mást is mondani?

vádlott: Igen ügyész úr! Beszartam a félelmtől!

Ha ha ha ha, de jó vicc, fetrengek a röhögéstől! :-))))))))

Ugye ti is, jobbosok? :-))))

Paranoid Android2 2011.10.06. 09:42:10

@genyamagyar: Hány órát melóztál rajta drágaságom?
Hogy ennyire frappáns lett.:)))))

genyamagyar 2011.10.06. 09:46:39

@Paranoid Android2: Egy perc alatt összedobtam. Te persze másfélnapot izzadtál azon szarságon, ugye bogaram? :-))))

ChatMan 2011.10.06. 09:46:51

(ügyész) Neve?

vádlott: gyagyaferi....csinájjuk meg !

(ügyész): igaz hogy becsapta magyar népet?

vádlott: hazudtam reggel, hazudtam délben hazudtam éjjel!

(ügyész): igaz hogy bedöntötte a forintot?

vádlott: igaz...nálam 310 is volt!

(ügyész): igaz, hogy tönkrebaszta a gazdaságot?

vádlott: naná...de nem csak azt...mindenben hátrányba hoztam az országot. Felvettem annyi hitelt, hogy még a dédunokáitok is sz*pni fogják.

(ügyész): igaz, hogy Magyarországgal már egyetlen demokrácia sem áll szóba?

vádlott: nem akarják elhinni, hogy demokrata gumilövedékekkel lövettem...csak ezért...

(ügyész): igaz, hogy felszámolta a demokráciát?

vádlott: dehogy...csak a tüntetőkbe lövést kell még demokratikussá tenni

(ügyész): igaz, hogy családi vállalkozásként irányítja Magyarroszágot?

vádlott: francokat...az altus rt, meg a többi 42 vállalkozásom nem családi, csak a mi nevünkön van.....

(ügyész): Tud mást is mondani?

vádlott: Igen ügyész úr! Csinájjuk meg !......nehogy a börtönben engem csinájjanak meg.

Ha ha ha ha, de jó vicc, fetrengek a röhögéstől! :-))))))))

Ugye ti is, balosok? :-))))

hunnihurri 2011.10.06. 09:50:03

Kész kabaré,
Nem kéne a kákán a csomót keresni, elég lenne a vállalkozása dolgait felülvizsgálni, az ingatlan megszerzését és azt követő dolgok után nézni.Az elévülés mentette meg ,aztán egy ilyen múlt után miniszterelnök lett.Most meg itt van a választói nyakán ,örökre lejáratva a baloldalt.A baloldal kéne lerázza magáról,akinek Mesterházi ,nem a legjobb választás.Hatalmas cirkusz ne feledjük ő lövetett a tüntetőkbe.

hikomat 2011.10.06. 09:51:39

@ChatMan: ha már felhoztad a 310 forintos Eurót, akkor olvasd el szépen ezt a cikket, aztán csöndben ballagj tovább:)

www.origo.hu/itthon/20111005-forintarfolyam-afaemeles-es-benzinar-a-fidesz-velemenye-ellenzekben-es.html

Paranoid Android2 2011.10.06. 09:54:27

@ChatMan: Megalázóan gyors.:))))))))))))))

genyamagyar 2011.10.06. 09:58:06

@ChatMan: Látom, jól felhúztad magad! Azért ezt még gyakorolnod kell!

Hahahaha! :-))))

B-rocker (törölt) 2011.10.06. 10:13:32

Árnyék miniszterelnök? WTF?

kormányzó 2011.10.06. 10:53:33

Szemét elqró!
Kihagytad Szeretett Viktorunkat a cukorból,most szopni fogsz!
Ha addig él is a fidesz!

driopios 2011.10.06. 11:06:58

Ha lecsukják, remélem annyi időt kap, hogy még utolérje az Orbán zárkatársnak.

Lacdelo 2011.10.06. 11:28:53

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

"A böszme úgy viselkedik, mint Ceausescu. Remélem úgy is jár."

Teged kezeltetni kellene.Mit artott neked GyF te szerencsetlen idiota?

Orban Viktor mar sikeresen
1. elherdalta egy ev alatt a MNYP-i vagyonokat,
2. felszamolta a demokraciat, AB-t, birosagokat legyurte, mediat.
3. a gazdasagot tonkre vagta Matolcsy-val kez a kezben.
4. Bankrendszert tonkre vagta. Nincs penz a bankoknak hitelezni.
5. Bevezetett egy kisember ellenes igazsagtalan, aranytalan SZJA rendszert, ami a gazdasagi valsagban a gazdagoknak kedvez.
6. Nemzetkozileg teljesen elhiteltelnitette Magyarorszagot.
7. Kiszolgalta a szelsojobbot es teret engedett nekik.
8. Visszamenolegesen torvenyeket hoz, bizalmatlansag a befektetokben.
9. Szetverte a munkatorvenykonyvet, a munkavallalokat kiszolgaltatott szolgakka teve.
10. Hazudnak ejjel, nappal az ember pofajan eg a bor, hogy a sok szerencsetlen idiota, amilyen te is vagy meg beveszi ezt a szemetet.

GyF meg 300 Ft-os vizitdija miatt akadsz ki.

Orban Viktor szazszor rosszabb mint Gyurcsany Ferenc valaha is volt. megse kivanom neki azt amit te GyF-nek. Habar te valoszinuleg nem vagy normalis.

Lacdelo 2011.10.06. 11:34:27

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

"valoszinuleg nem vagy normalis."

Elnezest. A fasiszta, neonacik mint te azok biztos, hogy nem normalisak. Te a magyar nep szegyene vagy, "genetikusan alattvalo", ahogy Kertesz Akos megfogalmazta.

Egy kis csemege neked Kertesz Akos munkasaggabol. Irj vissza, ha magadra ismertel benne, hiszen a magadfajtarol irt.

"De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire."

2011.10.06. 12:00:08

@Lacdelo:

Jójó, felesleges ilyen hosszan bizonygatni, hogy cionista bolsevik szarzsák vagy. Elég egy mondatban leírni.

2011.10.06. 12:11:35

Épp olvasom címlapon a Nagy zsidó alkudozást:

index.hu/belfold/2011/10/06/nagy_zsido_alkudozas_kezdodik/

Ahhoz képest, hogy ez a jordán-pozitív söpredék mit összefröcsög nap mint nap, egész jól élnek a magyarok pénzéből.

Lacdelo 2011.10.06. 12:39:38

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Te a magyarok szegyene vagy. Te nem is vagy magyar. Te egy genetikusan alattvalo vagy.

Meg megvaltozhatsz. Senki sem szuletett nacinak. Ajanlom,kapcsold ki a Jobbik.hu-t es a Kurucinfot, huzd el a fuggonyt, szelloztessel ki, szivjal be egy kis friss levegot. Menjel ki a szabadba, nezzel korbe es lasd meg, hogy az embernek nem muszaj feregnek lennie, ahhoz hogy valahova tartozzal es valamiben higyjel. Beszelgessel normalis emberekkel, ne csak a naci, beszukult haverjaiddal. Utazzal kulfoldre ha megteheted, ismerkedjel meg mas kulturakkal es meglatod, hogy azok is emberek es attol mert mas a szinuk, vallasuk meg ugyanolyan emberek ok, mint mi vagyunk.

En szemelyszerint sok zsidot ismerek. Vannak kozottuk jok es rosszak, de nem altalanositok. Sok zsido ember nagyon jo fej es nincs veluk semmi gond.

Nem mindenki "cionista bolsevik szarzsák", aki a neonaci fasisztakat eliteli.
En inkabb egy szabadgondolkodasu baloldali vagyok szamos konzervativ ertekeket vallva, hamar ennyire kivancsi vagy ram.

Egy normalis magyar ember, ellentetben veled.

Lacdelo 2011.10.06. 12:50:09

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Attol mert feltuzod a kokardat, meg az arpadsavos zaszlot lengeted a Jobbik nagygyulesen, meg kiragasztod a Nagymagyarorszag terkepet az autodra, te meg nem vagy magyar. Magyarnak szulettel az lehet, de nem artana ha tetteidben is megmutatkozna. A magyarsagot azt ki kell erdemelni, azzal hogy normalis kulturalt ember modjara viselkedsz, mert addig te csak egy sopredek neonaci szarhazi leszel, akit az elet meg fog taposni, ha mar meg nem taposott.

Valtoztatni sohasem keso, lehetsz meg joravalo magyar ember is. Ne add fel a kuzdelmet!

EMU 2011.10.06. 13:15:28

@CICMÓK: "Egy NORMÁLIS ügyész, ott rögtön, kihasználva a jogi lehetőséget, azonnal megvádolja és elitéleti hamis, megalapozatlan, bizonyíthatatlan vádolásért." -igen, úgy lettek volna kvittek. Így viszont ezt csak Gyurcsány tette meg, úgy áll,teljes joggal. Az ügyészség be van szarva láthatóan, mert van egy politikai megrendelésre készült, bizonyítékok nélküli, félresikerült, hamvába holt gyanúsításuk, ugyanakkor van jogi végzettségük, szakmai kompetenciájuk és rálátásuk arra, hogy ez így nem áll meg. Na most melyiket képviseljék, ez a dilemma. Talán ezért nem ugrottak egyből bizonyíthatatlan vádolás dolgában, mert inkább ez áll közelebb az igazsághoz,nem pedig a saját vádjuk. Persze Gyurcsányt ítéljék el, amennyiben ehhez megalapozott és minden kétséget kizáró bizonyítékaik vannak, de a puszta gyűlölet és ellenszenv nem az. Márpedig egyelőre csak az áll rendelkezésre, az viszont korlátlanul.

Mr.dezso 2011.10.08. 09:33:48

Sjnos hulladek a magyar.azert mert semmi osszetartas nincs.lehetne tanulni a ciganytol meg a zsidotol osszetartozas terin.Ez a fo problemalya a magyarsagnak.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2012.03.09. 23:44:57

Orbán Viktor a millás tüntetésbe való éles lőszerrel lövetést nyilvánvalóan csak azzal a céllal halasztotta el, hogy ezzel is aláássa az antifasizmus hitelességét.
süti beállítások módosítása