Szalai Annamária és Szandika

 2010.12.14. 12:16

 

A sikeresen emészthetetlen internetes hírek lelőhelyeinek jóvoltából volt alkalmam találkozni Szandika virtuális lenyomatával, akit a Való Világ című műsornak köszönhetően a lakosság tömegei is kénytelenek elhelyezni valahol.

A főemlősök evolúciójának ismerői számára is klasszifikálhatatlan lény valójában az „agyonplasztikázott rúdtáncosok, akik jó pénzért mindent megtesznek /anna kelemensiensis/” (a minden ez esetben a bármi alesetének tekintendő) alosztály illusztris képviselője. Kérem a kedves olvasót, hogy saját egészségének megóvása érdekében, ne képzelje el azokat a hímnemű egyedeket, akik perverziójának kielégítése érdekében a fajta kialakult és egyre újabb élőhelyekről szorítja ki az ember (homo sapiens) nőnemű egyedeit.

Az alosztály egyébként a Való Világ és a Big Brother megtekintésétől, mint mutagén hatástól jött létre, az ősgént egy Pandora nevű egyedben azonosították először. A örökítőanyag átvitele a lánygyermekek esetében 6 és 11 éves kor között a leghatékonyabb. Az különösen riasztó, hogy ez a mutagén hatás, miként például a nagy energiájú ionizáló sugárzások, egyre torzabb egyedek képződését segítik elő. Jelen tudásunk szerint a Ripley -féle leszármazási sorban Szandika a Hatodik utasnak minősíthető. És nem tudhatjuk mikor változtat táplálkozási szokásain.

Mindezektől függetlenül azonban jogilag emberi lénynek tekintendő és ugyanaz a védelem illeti meg, mint bármelyik lukácsista filozófust, akit arra akarnak kényszeríteni, hogy bejárjon a munkahelyére és publikáljon. Ehhez képest, a máskor oly lelkes állatvédőkről nem is beszélve, egyetlen liberális se kelt ki az ellen, hogy felelevenítve a régi római szokást, miszerint lakoma közben torzszülötteket vonultatnak fel a vendégek szórakoztatására, e külsejében és belátó képességében is károsodott félkegyelmű mutogatásával akarnak nézőket toborozni a hirdetésekhez.

Bennem csak sajnálatot tud kiváltani ez a szerencsétlen, akit nem a forró savas gőz, hanem a plasztikai sebészek alakítottak át úgy, hogy eséllyel indulhasson Quasimodo castingján.

Sehogy sem helyes ez, mert szerintem az én szégyenem a normális emberi reakció, amikor meglátom ezeket a retardáltakat, akiket büszkén mutogatnak a tévében, arra büszkén, hogy lám megint találtunk egy olyan kretént, aki azt hiszi, hogy mint ember érdekes és nem mint a természet érzéketlen kegyetlenségének, vagy isten nemlétének, vagy a gonosz létezésének brutális bizonyítéka.

Miféle lények vagyunk, hogy hagyjuk ezt?

Mindenki azon vertyog, hogy milyen rohadtul korlátozó lesz az új médiatörvény, de közben nem tudott olyan trutyi kibugyogni a kereskedelmi televíziózás kanálisából, ami felett ne léptek volna át elegánsan, egyetlen egyszer sem mondta azt a szakma, hogy ezt már talán nem kellene, egyetlen redves kertévés döntéshozónak se mondták azt, hogy nem jöhet el a következő kokainpartira, ha együgyű, fogászatilag teszteletlen kisebbségiek megalázásával teremti elő a thaiföldi gyereklányokra valót.

Liberálisabb törvény kéne?

Nem érdemeltek ti olyat.

Amikor volt, pont annyi önkorlátozást mutattatok, mint amennyit a maffia szokott a kokainforgalmazás tekintetében. Mert eddig azt csináltatok, amit akartatok.

Szalai Annamária, ha pont olyan hülyének bizonyul majd, mint vélelmezitek és tények, vagy szofisztikált vélemények közlését akarja megakadályozni, hamarabb válik szánalmasan röhejessé, mint Szandika szegény.

De ha van esze, rátok gyújthatja az alsónadrágot, amikor oligofrén, makrokefál kisfiúk fejelőbajnokságával akartok szórakoztatni.

A nagy szabadság igazából mindig is a középszer öröme, a tehetségesek bármilyen korlátok között írnak, alkotnak olyasmit, amit nem ért meg a cenzor.

 

 

 

Címkék: médiatörvény szalai annamária szandika való világ4

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr752515126

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A sajtószabadság vége? 2010.12.15. 19:01:36

Ténytár A “médiaalkotmánynak” nevezett törvény jelentősen átalakítja a magyar elektronikus médiumok rendszerét, változtat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lorantka_a_gall 2010.12.14. 19:37:22

Nagyon vártam már, hogy új posztot írj, és nagyon élveztem olvasni is! :)

A tartalomhoz: Szalai 2004 óta ORTT-tag. Eddig (az általad leírtakkal összhangban) nem mutatott túl nagy buzgóságot a korlátozásra. (az rendben, hogy jogi lehetőségei nem voltak, de nem is balhézott 0-24, pedig az lett volna a dolga)

Szóval remélek, de nem bízom.

Paranoid Android2 2010.12.15. 11:41:39

@lorantka_a_gall: Csak igyekszem kiélvezni, hogy most van néhány hónap, amikor nem kell politikával foglalkozni.
Körülbelül jövő év közepére eldől, hogy a mutatott erő a kormányzat részéről valódi-e.
Ha igen, akkor 2013 végéig szabadságolhatjuk magunkat, ha nem, akkor úgyis összefutunk kukázás közben.:))))
Tömören: Rohadtul elszokott itt mindenki az erős kormánytól.

Fenehorizont 667 2010.12.15. 23:15:28

@Paranoid Android2:
végre egy normális hozzáállás ehhez a kormányhoz...kicsit elegem van mán a szuverén, haladógondolkodó ítészekből, akik 62 év országrohasztó lopkodása felett sréhen, balra nézve tudják már most teljes bizonyossággal, hogy patásorbán márpedig rombadönti az országot. valószínű már holnap.

valaki23 2010.12.20. 08:24:20

Hát fiúk, nem tudom, mi van, de a Tölgyessy-t azért csak nem kéne.

Aldobói.Feldob 2010.12.20. 22:12:20

a tv2 nemrég lett megsuhintva az ortt által 200 millióra egy hasonlóan alpári műsorért.
nem értem mire várnak a retektévé esetében, amikor 12-es korhatárral nyomják gyerekidőben (kora este) a v. világukat?
régóta komoly fejtörést okoz nekem eldönteni, hogy a szóban forgó esetekben, kik is a méretesebb genetikai hulladékok, az ilyen produkciók kieszelői vagy netán az előadói?

zsotti 2010.12.21. 21:55:36

Kedves Android, nagyon jó írás, az utolsó mondatot pedig fel kellene vésni sok falra...

lakossági 2010.12.22. 19:20:31

Sajnos az utóbbi postok egyre rosszabbak, ezzel sem az a baj, hogy nincs benne igazság, hanem az első ránézésre született ítélet sulykolása, szerencsétlen Szandika kinéz, ahogy kinéz, viszont így is a legszórakoztatóbb egyed a villában (a megszólalásaira gondolok), nyilván idáig már nem terjedt ki az alapos információgyűjtés...

A választások környékén olvastam rendszeresen ezt a blogot, terjesztettem is, viszont mostanság egyre jobban hányhatnékom van tőle.
Nem az a baj, hogy elfogult a fideszes kormányzattal szemben, hanem hogy teszi mindezt úgy, hogy függetlennek próbálja beállítnai magát.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.12.24. 14:53:33

Jó poszt.

De akkor is van igazság abban amit@lorantka_a_gall: és @valaki23: írt...

Egyelőre úgy néz ki a fülkeforradalom ökle nem oda csap ahova köll.

@lakossági: "nyilván idáig már nem terjedt ki az alapos információgyűjtés..."
Ez valószínűleg azért van, mert normális ember nem nézi a VV-t. :)

"hanem hogy teszi mindezt úgy, hogy függetlennek próbálja beállítnai magát. "
Paranoid mindig is vállaltan fidesz-szimpi volt...

Paranoid Android2 2010.12.25. 10:50:24

@TaTa86.: Köszi, hogy helyettesítettél.:))))

@lakossági: Mint közismert, a szakértelem és a függetlenség bolsevik trükk.:)))))))
Tanulságos lenne megvitatni, hogy szerintem miért nem igaz, amit írsz, illetve miért nem helyes nézőpontból tekintesz erre a blogra.
Ez ugyanis egy indulatblog, ahol nem kívánom moderálni magamat.:)
Sajnos ez már egy skatulyába is tuszkolta ezt a helyet, mert elsikkadt az, a blogban mindig fő irányvonalként tekintett nézet, miszerint a "szabadság", pont annyira veszélyes, mint a "szabadság korlátozása".
A szabadság nem egy előjel nélküli abszolút érték, hanem egy kontextuális fogalom, sokkal inkább, mint a jóság, vagy a becsület (pedig ezekkel is lehet variálni rendesen).

gyilkos fűegér 2010.12.25. 13:58:49

@Paranoid Android2:

Te sem gondolod komolyan, hogy Szalait a való világ miatt "hozták létre"... De fárasztó ez a "De hát mi a probléma Szalaival?" értetlenkedés...

Aztán nehogy úgy járj, mint Török Gábor, aki nem győzi gyártani a Fideszt ekéző cikkeit, hogy valahogy visszaállítsa a renoméját...

Paranoid Android2 2010.12.25. 15:04:21

@gyilkos fűegér: Az valóban baj lenne, ha nem azért hozták volna létre.:)
Ez egy sokkal jobb kormány, mint az előzőek. Mert kevésbé frusztrál.:))))))))))))))

lakossági 2010.12.27. 13:23:42

A pontos információk és az olvasottság kéz a kézben járnak!

Melchi Zadok 2010.12.31. 12:40:16

kedves paranoid narancsdroidom! mostanában, mintha nem sorjáznának az antikommunista és a demokrácia iránt mélyen elkötelezett posztjaid. pedig téma lenne bőven. mi a probléma drága barátom?
:)

Paranoid Android2 2010.12.31. 14:39:33

@melchi zadok:
Hehe:)

1) Ha megnézed, láthatod, hogy erősen hektikusan írok ide. Ez csak egy szokásos szünet.:)
2) Én nem féltem a demokráciát. És hülyének tartok mindenkit, aki a jelenlegi színvonalon picsog a Fidesz ellen.
Sok faszságot csinálnak a fiúk, de lényegesen kevesebbet, mint komcsikámék.
Ha most én rugdalnám emiatt a Fideszt, még úgy tűnne, hogy akár a leghalványabban is egyet értek a napi politikai érdekből elkövetett gyalázkodásokkal.
3) Érdemi vitára továbbá is hajlandó vagyok, majd ha találok egyet.
4) Az Orbán kantáta szövegírói pályázatára meg már gyúrok.:))))))))))))))))

valaki23 2011.01.02. 10:08:23

Hali, buék, meg ilyesmi.

A hatóság válaszol, és jól válaszol!

index.hu/kultur/media/2011/01/01/az_nmhh_szerint_nem_ice_t_a_magyar_sajtoszabadasg_hose/

Frappáns, nagy Lájk :-)
süti beállítások módosítása