Már hosszabb ideje gondolkozom olyasmin, hogy a blog tematikusságának erősítése érdekében indítok egy sorozatot olyan elfelejtett politikusokról, akiket a világ szörnyűségességére vonatkozó egészséges feledés okán, méltatlanul és igaztalanul negligáltunk. Engem sajnos nem sújt a retrográd amnézia, és így bíz néha eszembe ötlik Dénes János, Király B. Izabella, Petrasovits Anna és egyéb kisgazda, meg régi fajta KDNP-s politikusok alakja, akiknek kiveszése a politikából és a politikai emlékezetből, mégis csak bizonyítja, van valami öntisztulás a politikai életben.

A dolgot két dolog akadályozta meg, egyrészt az, hogy a baloldali politikusokból meglepően gyenge a felhozatal, a torgyán-giczy györgy tengely baloldali megfelelői máig ott nyomják a gyurcsány-kovács laca képezte politikai térben, másrészt, hogy amikor a feleségem meglátta a címet és meghallotta a koncepciót azt mondta, remek, de a sorozatban csak szdsz-esek legyenek.

A feleségem valami ismeretlen mechanizmus következtében még nálam is sokkal jobban rühelli az szdsz-t, és ezzel a megjegyzéssel olyan kontextusba helyezte a dolgot, hogy éreztem, nem tudok megfelelni a kihívásnak, a poén tökéletes lenne, de kicsit drága. Képtelen lennék heteken keresztül azzal a tudattal létezni, hogy néhány nappal magyar bálint után horn gáborról kell valami dehonesztálót írni. Hiszen bármelyikük lénye elégséges indok arra, hogy a birtokomban lévő összes aljas, szemét, gonosz megjegyzést elhasználjam egy lendületből.

A narancsban megjelent ungár klára interjú még felébresztette a bennem bóbiskoló kurucot, de csak annyit bírtam kipréselni magamból, a dolog jelentőségével teljes összhangban, hogy a pletykák szerint ungár klára az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál bemutatott produkciója heves pozitív nosztalgiát váltott ki a Selmeczi Gabriella által nyújtott emberi és szakmai teljesítmény iránt. Az a tény önmagában, hogy a politikai kinevezettekkel agyonterhelt OEP-en, ahol rég megszokták már a politikai nyomásgyakorlás minden eszközét, valakinek sikerül kitűnnie az erős mezőnyből és szema bukott főpolgármester-jelöltje a közpénzszivattyúk számtalan szakértője között is adott okot megjegyzésekre, önmagában is elég indok egy nyomozás megindítására.

De alábecsültem a baloldali politikai elit intellektuális erejét, van lejjebb heller ágnesnél és gréczy zsoltnál is.

Erős koncentrációval felidézhető, hogy volt Magyarországnak egy göncz kinga nevű külügyminisztere. Ö volt az ismert emberi történelem egyik legrosszabb külügyminisztere és ebbéli teljesítménye még hiller istván oktatási miniszterként nyújtott teljesítményét is alulmúlta, ami pedig még második nekifutásra is lehetetlennek tűnik. Valami rendkívül borzasztóságos politikai alku következtében a szocialisták Brüsszelbe transzportálták, (már akkor jól láthatóan) rendkívül kevés számú jólfizető és biztonságos stallumaik egyikébe. Nem volt ez rossz döntés végül is, hiszen még szanyi tibor sem lenne képes ezt a szintet hozni.

Az persze megszokott dolog, hogy az európai parlament bal-liberális képviselői, még csak nem is szükségképpen az egykori keleti blokkból, jobboldali kormányaikat valahová a polpot -féle rezsim és a Kelet-Kannibálföldi Szociálhaladó Falangista Párt közé pozicionálják. De azt mindenki tudja, hogy Sárközy vagy Cameron lefasisztázása általában marginális politikusok elmebajából következik, vagy rosszabb esetben csak retorika.

Magyarország esetében azonban ez másként van, elsősorban annak a 20 éves bal-liberális antimarketingnek a következtében, ami egyébként egyenes követője a Trianonhoz vezető, majd később a kisantant által is folytatott propagandának, miszerint Közép-Európa minden bajáért a magyar nemzet felelős. Nem tud a régió országaiban olyan ótvar, posztkommunista, nacionalista, fasiszta kormány alakulni, amelyet ne tekintene a „művelt” nyugat szalonképesebbnek a mindenkori jobboldali magyar kormánynál. Persze némileg más a leányzó fekvése, ha ezt tulajdonképpen ellenséges országok kormányai művelik hazájuk vélt érdekéből, és ha ezt a mi „politikai elitünk” bal felének meghatározó része műveli, hogy az általa tönkretett ország további gyengítése útján szerezhesse vissza a nép által tőle elvett politikai és gazdasági hatalmat. És különösen kártékony ez, ha valaki egy volt köztársasági elnök lányaként, többszörös miniszterként, volt külügyminiszterként, EP képviselőként akaszkodik rá folyosókon, meg a női wc előterében a befolyásosabb kollégákra, hogy Magyarország maradék presztízsét még a gyurcsánynál is jobban romboló pletykákat terjesszen, vagy döntéseket próbáljon kierőszakolni.

Ennek a propagandának az eddigi sikerességében persze benne van az is, hogy a jobboldali kormányok ezidáig nem fektettek elég energiát a ballib erők gátlástalan lejáratásába (mert a jobbtól tanulni nem szégyen), valamint láthatólag nem értik azokat a pszichológiai és szociológiai mechanizmusokat, amellyel sikerül Orbán Viktort valahol Kadhafi és Putyin között tartani a német sajtóban például. Mert például hazánkban még mindig azokat az orgánumokat tartják „mértékadónak” a nyugati sajtóból, amelyeket a Népszabadság szemlézett 1989 előtt, ha meg akarta támogatni a PB meg a szovjetek álláspontját a béketábor szemszögéből.

Másrészt nem értik meg, hogy a ballib elit napi szinten kitelefonál Berlinbe, Párizsba a barátainak és képes elcsukló hangon újra és újra beszámolni a hasonszőrű progresszív barátoknak a pogromokról vagy arról, hogy a delikvenst személyesen Orbán Viktor hívogatja éjszaka, azzal ijesztgetve őt, hogy beleszuszog a kagylóba. Ez csak hasonló jellegű suttogó propagandával ellensúlyozható, naponta ezerszer el kell mondani odakint, hogy mennyit loptak a szocialisták egy átlagos hétköznapon, euróban és lélegeztetőgépre átszámolva.

Na de térjünk vissza a kingához.

Az első megnyilvánulása a szimpla üzemszerű hazaárulás alapkategóriája, ezt tette kormánytagként is, szerencse, hogy akkora hülyeségeket beszélt egyébként is, hogy a szlovák kollégája sem volt képes komolyan venni.

De második projektje, miszerint tulajdonképpen el kéne venni Magyarországtól az EU soros elnöki tisztét, túlmutat a baloldali értelmiségiek szokvány hazaárulás felfogásán, gyakorlatilag új minőség, ezután csak az EU-ból történő kizárás, valamint a demokratikus államok csapatainak behívása van vissza, a rend (a baloldal kormányzati jogaiba történő visszahelyezése) helyreállítása céljából.

Ilyenért rendesebb országokban olyan sebességgel taszajtódik ki a szalonképes politikai szereplők világából, mint ahogy az egy kereszténydemokrata politikussal történik, ha rajtakapják a kamaszlánya két osztálytársnőjével és a kertésszel egyszerre.

Ez az ember minden jogalapját elveszítette arra, hogy tiszteletet mutassunk iránta.

Valahol meg kell húznunk a határt. Udvarias emberek lévén eltűrjük, hogy ezek minden nap telesírják a nyugati sajtót mindenféle hazugságokkal, nácizzák, fasisztázzák a a nyugati átlagemberhez képest meglepően toleráns és befogadó magyar polgárt, aki hovatovább rasszizmusként és antitoleranciaként kénytelen megélni, ha feljelentést mer tenni a betörők ellen.

De azt hiszem ez a határ, aminek átlépését nem tűrhetjük el. Hovatovább majd oda jutunk, hogy belga, holland vagy amerikai bíróságokon fogják feljelenteni a kormánypárti politikusokat, a liberalizmus alapdogmáinak megsértéséért.

Az ilyen emberek, mint göncz kinga igazából sokkal rosszabbak, mint gyurcsány, és ezt le is tudom vezetni (arról nem is beszélve, hogy mindig és azonnal vásárhelyi mária jut róla az eszembe, ami azért sok gyors egymásutánban.) :

A fletó szimplán egy végletesen nárcisztikus személyiség, akinek soha eszébe sem jutott, hogy a környezetében élő emberek, vagy az ország lakossága érző emberi lények lennének, ő csak manipulálandó, az egóját kiszolgáló entitásokként gondol rájuk. (És eleve nem zárható ki, hogy egyszer, amikor újra talál egy elcsatangolt kisgyereket az elektromos kerítéssel védett kertjében, rá fog rádöbbenni. Csak nagyon-nagyon valószínűtlen. A fletóba még az is belefér, hogy egy vádalku keretében felfedezze Orbán Viktorban a nagy államférfit. És tudom, hogy nem hiszed, de simán átmenne a hazugságvizsgálaton vele.)

De a kinga pszichiáter, ő tudja, hogy hozzá hasonlatos entitások élnek körülötte. Az ő baja abből adódik, hogy eszelősen gyűlöli azokat, akik nem hasonlatosak hozzá, mert, mint minden liberálist, elbizonyítja a különbözőség, és különösen a világban szilárd kapaszkodókkal rendelkező emberek jelenléte. A nemzeti érzés is ilyen kapaszkodó, és kontrolltalanul gyűlöli azokat, akiken látszik, hogy érzik, tartoznak valahová és nem az ő vallásához kapcsolódnak. És miután az ország láthatólag nem kér belőle, végtelen gyűlöletében mindent megtesz, hogy lejárassa, tönkretegye az országát. Az aktus maga egyébként a „liberálisok istenéhez” (ami jelen esetben a nagy és erős EU) való fordulásként is értelmezhető, hiszen ezeknek mindig kell egy „hely”, ahol csak az ő törvényeik érvényesek, ahol van kihez dörgölődzni, amikor az a fránya valóság már teljesen szembe megy az ideológiai elvárásaikkal.

Morvai Krisztina például ennek a történetnek a tökéletes ellenpontja, ő egyszer csak rádöbbent, amikor kiderült, hogy a nagy liberális összetartás a palesztin asszonyokra és gyerekekre nem pont úgy vonatkozik, hogy mekkora hazugság is ez a nagy balliberális maszlag. Persze ehhez az is kellett, hogy a jó kis new york-i állásából kitegyék, de személyes megrázkódtatásokból tanul az ember leginkább. Az lehet, hogy jobb lett volna, ha kicsit cizelláltabban dolgozza fel ezt a megvilágosodást, de ebből azért látszik, hogy van visszaút a nemzet kebelébe.

 

Talán még gyurcsány ferencnek és gréczy zsoltnak is van, de a göncz kingának nincs.

 

Úgyhogy kinga ne gyere haza, mert megkereslek és felolvasom neked a jobbik programját!

 

 

 

 

 

Címkék: gyurcsány eu morvai krisztina göncz kinga európai parlament ungár klára gréczy zsolt soros elnökség

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr862290475

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A szocialisták izmosítása 2010.09.13. 05:50:45

A helyhatósági választások után az ország nagy eséllyel narancsba borul. Az új választójogi törvény nagyban tett azért, hogy a helyi szervezetek, egyesületek, valamint a kisebb pártok rajthoz se állhassanak október 3-án. A mezőny némileg sz...

Trackback: Így vittek csődbe egy kerületet 2010.09.12. 15:44:49

A cikket az ujhegy.hu engedélyével változtatás nélkül közlöm:A választási kampány hevében a baloldalon mindenféle jelzők repkednek:„budai oligarchák, Fidesz bérenc, mutyizós budai milliomos” és még hasonlók. A kerületi MSZP minden erővel V...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tuner1 2010.09.12. 13:49:50

Az ilyen embereket nem lehet "hazahívni" és leváltani??..mert nincs szükségünk ilyen ostoba személyekre

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2010.09.12. 13:53:52

"mint minden liberálist, elbizonyítja a különbözőség"
A blogod címe ugye magadra vonatkozik? Hiszen a liberális eszméhez az is hozzátartozik, hogy lehet mást is gondolni... pont ti vagytok azok, akik képtelenek vagytok ezt elfogadni, és mindenkit uniformizálni akartok.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.09.12. 13:56:32

egy újabb drodiharcos blogger :D

figy te szerencsétlen: nem a jó asszony mondja hogy "tulajdonképpen el kéne venni Magyarországtól az EU soros elnöki tisztét", hanem Brüsszelben informális beszélgetések során halotta, került szóba

innentől az egész poszt egy gigaLOL. egy negyedrangú fidesznyikes blogger pampogása :)

Paranoid Android2 2010.09.12. 13:59:04

@.Pierre Bezuhov.: Nekem a Sátán személyesen mondta informális beszélgetéseken, hogy P Bezuhov egy a Pokolbol a lelkekkel való túl brutális bánásmód miatt eltávolított ördög.:)))

Paranoid Android2 2010.09.12. 14:00:49

@bm613: A megjegyzés speciálisan a magyar ballibekre és elvbarátaikra vonatkozik.
Ti meg minket akartok uniformizálni, hogy egyikünk se akarjon senkit uniformizálni.

Anti Anyag (törölt) 2010.09.12. 14:07:45

Bolsevista mentalitás, ami az szadeszos politikusra is jellemző.

Hatalomért semmi sem drága, a haza amúgy sem sokat jelent nekik, így ez náluk még olcsóbb

Anti Anyag (törölt) 2010.09.12. 14:10:52

@bm613: Persze, lehet mást gondolni, de Kinga ezért ennél jóval tovább ment.

Egyébként nyilván arra is emlékszel, hogyan kezelte Göncz kormánya a másként gondolkodókat és mi történhetett volna, ha annak idején Gyurcsány és Kuncze környezetében nincsenek normálisabban gondolkodó párttársak.

Tita nick 2010.09.12. 14:15:26

Kócos hazaáruló rima. Nem több.

Szindbad 2010.09.12. 14:17:10

Az internet segglyuka ez :))

Paranoid Android2 2010.09.12. 14:23:10

@Tita nick: Ne személyeskedjünk!
Az igaz, hogy félnék találkozni a fodrászával, de akkor is!:)))

real madafaka 2010.09.12. 14:26:54

Egy beteg ember eszetlen gondolatai.Ha a blog szerzőjének és feleségének feleannyi esze lenne mint a G.Kingának,boldog liberális ember lehetne.De nincs.

Zaga · http://zagaspoint.blog.hu 2010.09.12. 14:29:57

@bm613: Csak a liberálisok jó része az eszme ezen részét nagyön könnyen elfelejteni. Már te is a követketkező mondatodban.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.09.12. 14:29:58

Te hülyébb vagy, mint a névadód... hazaárulás... Baszomanyádteköcsög, a hazaárulás az az volt, amikor kedvenc viktátorod és csürhéje arra kérte az EP-t, hogy hozzanak Magyarország-ellenes intézkedéseket. Azért, ha lett volna néhány tisztességes ember a parlamentben, nyugodtan lecsukathatták volna az összes fideszes hazaárulót.

grünweinsalz 2010.09.12. 14:31:03

Nekem valami rémlik, hogy a narancsos fiúk is pletykálgattak rendesen Brüsszelben a csúnya komcsik ellen. Éljen a magyar egység!
Ha még lennének kétségeink a politikai "elitünkkel" kapcsolatosan.

Paranoid Android2 2010.09.12. 14:32:13

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: @real madafaka:
Imádom amikor magukat liberálisnak képzelő emberek egy jobbikos taggyűlés stílusában nyomják!!!:))))

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.09.12. 14:33:23

@Paranoid Android2: anyád képzeli magát liberálisnak te náci köcsög! :D
Én csak rühellem a magadfajta retardált, szófosó tetveket és ennek hangot is adok, valahányszor egy ilyen fosfejű egysejtű a címlapra kerül. :D

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.09.12. 14:34:22

@regio54: nem "pletykálgattak", felszólították az EP-t, hogy lépjenek fel Magyarország ellen! Messze nem ugyanaz, mint a jelen eset.

Paranoid Android2 2010.09.12. 14:36:55

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Linkeld be már lécci, hogy elmagyarázhassam neked mekkorát tévedsz.
Kretén.:))))

Várúr 2010.09.12. 14:37:31

Az alma nem gurul messze a fájától. Kinga néni annak a Göncz Árpád magyar (?) köztársasági elnöknek a lánya, aki az olasz La Stampa c, lapban fasisztának nevezte Antall József kormányát és a saját hazáját fasizálódással vádolta. Akkor, amikor a régi komcsi elit taxisblokádot szervezett és éppen szétlopta az országot. Így hát G. Kinga mostani szimpla brüsszeli hazaárulása senkiből nem válthat ki különösebb meglepetést. Így tett már a valódi szlovák félfasiszta Fico/Slota kormány idején, míg mostani szereplése ennek egyenes folytatása. MSZP nevű pártnak álcázott rablóbandájára jellemző, hogy egyáltalán Brüsszelbe kerülhetett. Posztírónak igaza van: "Hiller haver", HungaroBálint, Horn Gábor, Kóka, Gyurcsány, stb. idáig még nem jutott el. Bár asszem idő kérdése csupán.

vakvarju69 2010.09.12. 14:39:24

Ehehehehe. Kinga asszonyra ráférne egy jó kiadós baszás némi anális felhangokkal fűszerezve. Ui. amit művel az az pszeudomedicinában az apenia dolorosa néven ismert (közismert) feltűnési viszketegséget okozó, politikai nyavaja. Isten óvja az apuciját.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.09.12. 14:44:10

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

nem is 1x. android barátunk vajon akkor is pampogott? (költői kérdés)

egy sima fidesznyik blogger. annyi van már belőlük mint a nyű :-)

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 14:46:15

Hm, jó.

A vége Morvairól kevésbé, de a fő sodor, a lényeg, igaz. Egyébként sem volt még olyan, hogy egy soronkövetkező országot megfosszanak az elnökségtől, ehhöz valami iszonyú nagy dolognak kellene történnie (nem tudom van-e erre egyéltalán valamilyen mechanizmus) szóval a nő ötlete eleve halvaszületett baromság. Alighanem csak hazai fogyasztásra szánt, egy újabb álügy, álprobléma, de a végtelen hazaellenesség így is benne van.

Azon is eltünődtem, hogy, föltéve persze, hogy az állítása nem elve szemenszedett hazugsg, illetve saját sóvárgásának a kifejezése, szóval, ha egyáltalaán van egy porszem való esetleg abban amit mond, hogy ui. suttogás, hogy kik suttognak effélét? Mert mégsem mindegy, és jellemző az általánoságban fogalmazása. Tehát ki is? A román meg a szlovák küldött? Bele az ő saját fülébe?

A cikk stílusa külön jó.

Paranoid Android2 2010.09.12. 14:47:18

@.Pierre Bezuhov.: És egy újabb humorérzék nélküli kommentelő.:)))
Belinkelnéd, hogy kikeltél az ország eladósodása ellen, meg amikor fel voltál háborodva a posztöszödi események miatt?
:))

Anti Anyag (törölt) 2010.09.12. 14:48:44

Ballibek kiakadtak rendesen:)

Anti Anyag (törölt) 2010.09.12. 14:50:14

@A Nép - Te vagy!: Sajnos ez a Göncz Kinga tényleg ennyire sötét. Ráadásul ki állítaná le, Mesterházy, Gyurcsány?

Ugyanaz a kategória.

Kivlov 2010.09.12. 14:51:35

egy retkes nagyorrú. innentől kezdve nincs miről beszélni...

werno 2010.09.12. 14:52:34

Nincs kedvem zombikkal polemizálni a poszt méltó a blogcímhez beteges emberek írnak effélét !

Paranoid Android2 2010.09.12. 14:54:01

@Kivlov: Kéretik zsidózáshoz a kurucinfóra fáradni!
Itt az embereket a saját személyes tulajdoságaik alapján gyűlöljük!:))))

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 14:54:50

@Kivlov:

És te egyenlő vagy vele, a nagyorrúzásoddal, Tényleg ez kell szerinted a haza jólétének? Tévedsz. Több mint tévedsz. Pontosan ugyanazt a rombolást csinálod. Pont ugyanolyan ellensége vagy a hazádnak, ami nem a jelszavakat, hanem a tényeket illeti.

savanyújóska 2010.09.12. 14:55:10

A témában nekem a legemlékezetesebb eset az volt, amikor még az Antall kormány idején valamelyik szadeszos tekintély -Németországban tekintély- egy német lapnak adott interjújában felszólította a német polgárokat, ne utazzanak Magyarországra, mert Magyarországon a fasiszta hatalomátvétel veszélye fenyeget.
Vagy éppen itt van Eörsi István, aki az első Orbán kormány idején a Vatra Românească lapjában (!) beszélt arról, milyen szörnyű dolog, hogy Kelet-Európának megint a magyar nacionalizmustól és irredentizmustól kell rettegnie.

Egyébként a hozzászólásokat olvasgatva muszáj megkérdeznem, nem jutott még eszedbe, hogy megkéred az Indexet, ne tegyenek ki többet a lapjukra?

zachar 2010.09.12. 14:55:27

@.Pierre Bezuhov.:
"nem a jó asszony mondja hogy "tulajdonképpen el kéne venni Magyarországtól az EU soros elnöki tisztét", hanem Brüsszelben informális beszélgetések során halotta, került szóba"

Jaa, bazze, így már értem.
Én barom meg azt hittem, hogy CSAK FÜLLENTI Göncz asszony, hogy kint hallotta (informális beszélgetéseken!), mert nem akaródzott a hazáját fúró politikus szerepében tetszelegni.
Így rendben.

Néhány tisztázandó kérdés:

1. Kivel is beszélt informálisan? Ugye ez homályos. Nem egy másik magyar szocival?

2. Mást nem hallott informális beszélgetéseken? Pl. hogy Orbán Viktor fasiszta? Vagy hogy a barna eső ellepte Magyarországot?
Nem lehet, hogy szelektív a hallása?
Tán a frizura teszi... sokat kitakar az EU-ban hallottakból...

Kivlov 2010.09.12. 14:56:25

@A Nép - Te vagy!:
a haza jólétének kötél kéne jópár nyakba...

zachar 2010.09.12. 14:57:12

@Paranoid Android2:
"Itt az embereket a saját személyes tulajdoságaik alapján gyűlöljük!:)))) "

:)

Paranoid Android2 2010.09.12. 14:58:16

@savanyújóska: Én szeretem ezt a sokszínűséget. :))

werno 2010.09.12. 15:01:14

@Paranoid Android2:
Posztöszödi események - Kötcsére Őszödön át vezet az út erre egyszer majd rá jössz!
Balatonőszöd hosszú Ő ha nem tudnád :)
Keménykedni csak pontosan szépen ahogy a csillag megy az égen :)

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 15:02:07

@Kivlov:

Ezzel mindent elmondtál magadról. Pontosan ugyanazt a jólétet hoznád a hazára, ami testvéreid előző próbálkozása után ráköszöntött. Pont úgy a gyűlölet a mindennél fontosabb, ahogy azoknak Erdélyben az ottani zsidók halálba vitele volt a legsűrgősebb, amikor 50km-re tőlük már ott lltak az oroszok. Nem a honvédelem volt fontos, hanem az ölés. A leghízelgőbb amit a fajtádról (lelki értelemben arról) el lehet mondani, hogy elmebetegek vagytok. Tényszerűen árulók. Kéjgyilkosok, akinek a kéjük elsőbbséget élvez (igen azt csinálja) a haza ügyével szemben.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.09.12. 15:04:00

@zachar: az a baj, hogy kedvenc jobboldali politikusaidból indulsz ki. róluk el is hiszem, h ilyen módszerekel élnek.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 15:04:49

@Kivlov:

Tulajdonképpen azon sem lepődnék meg, ha kinga félékkel (megbízásukból?) összedolgoznál. Egyértelműen és csak az ő malmukra hajtod a vizet. Más értelme nincs, legföljebb az önkielégítés.

Paranoid Android2 2010.09.12. 15:06:41

@werno: Kétségtelen bájos párhuzamnak tűnhet, hogy a Vityára, hamár szinte semmit se sikerült idáig, valami öszödszerűséget ráhuzzatok.
Ezzel az a baj, hogy mint mindig, most sem a valóban megvitatható ésszerű kritikát erőltetitek, hanem a teljesen megvitathatatlan gyalázkodást.
Nem beszélgethetünk, ha nyitásként lenácizol.
És még csodálkozol is, ha morcos vagyok.

Kivlov 2010.09.12. 15:10:24

@A Nép - Te vagy!:
úgy látom te is pályázol az andrássy egyik villanyoszlopának dísze címre...

ehja 2010.09.12. 15:10:57

Na most két eset van.
Vagy GK hablattyol és semmi nem igaz az egészből. Akkor a t. jobboldal miért túráztatja magát? Egy buta tyúk kotkodácsol. Ha így van akkor GK Brüsszelben is kiröhögteti magát (ha egyáltalán bárki meghallgatja).

Vagy nem mese amit GK mond. Na akkor nem az ő hibája, hogy a törpe vezér és bandája hazavágta az EU-s kapcsolatainkat 100 nap alatt. Akkor ne a rossz hír hozóját (GK) kell ekézni hanem azt (OV) akinek ez köszönhető.

Paranoid Android2 2010.09.12. 15:11:37

@Kivlov: ki foglak tiltani.
Nagy szó, mert te lennél három év alatt a második.

zachar 2010.09.12. 15:11:40

@.Pierre Bezuhov.:
"az a baj, hogy kedvenc jobboldali politikusaidból indulsz ki. róluk el is hiszem, h ilyen módszerekel élnek. "

Kedvenc jobboldali politikusaim
EU-beli anonim forrásra hivatkozva mocskolták az országot, rontották a pozíciónkat?

Nem akarlak elkeseríteni, de itt, ezen a blogon lehet döntetlen köztünk az állás, de a szavazók a saját kárukon tapasztalták meg, hogy melyik politikus szavára lehet adni, és melyikére nem, és nézd meg a közvéleménykutatások eredményeit.
A szoci politikus, politika, párt szitokszó.
Miskolci vagyok.
A szocialista szórólapokon NEM szerepel az MSZP párt NEVE, LOGÓJA sem, szegény elárvult szocijaink a Miskolci Szocialisták néven futnak, saját logóval.

Egyik képviselőjük 1 oldalas, A4-es szórólapján a SZOCIALISTA szó sem szerepel, nemhogy a szocialista párt...

Görcsös igyekezetből persze nincs hiány, csak helyén tudjuk kezelni ezeket a Göncz-féle próbálkozásokat.

Paranoid Android2 2010.09.12. 15:12:40

@ehja: Érdekes logika.
Előbb megvan a következtetés:
Az Orbán a hibás.
Aztán jöhet az eleje.

Zaga · http://zagaspoint.blog.hu 2010.09.12. 15:14:17

@ehja: egyszerűen idegesítő a jelenség, hogy valaki külföldön lejáratja az országot belpolitikai okokból. És ez független attól, épp ki csinálja.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 15:16:04

@werno:

Nagyon gyönge módszer, lealázza a kisszerű használóját, amelyik más ember öniróniájának ál-meg nem értéséből igyekszik ellene profitálni.

Kivlov 2010.09.12. 15:19:18

@Paranoid Android2:
hidegen hagy. úgysem akarok többet "seriff csillagos" blogot olvasni...

smartdrive 2010.09.12. 15:21:08

na mert olyan kurvára hiányozna nekünk az az elnökség, mi?

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.12. 15:22:22

@real madafaka:

nézd, a libetralizmus akkor és ott jó, amikor hasznunk van belőle.

a magyar setup lehetlenné teszi, hogy az átlagembernek ebből haszna legyen ( az átlag ugyanis nem gazdag, nem kisebbségi, nem abberált, nem nagytőkés, stb )

ergo : a liberalizmus magyarországon szokásos formája pont az ő anyagi és egyéb érdekeit sérti.

zachar 2010.09.12. 15:23:12

@smartdrive:

"na mert olyan kurvára hiányozna nekünk az az elnökség, mi? "

Ez nem kívánságműsor.
Feladat.
Ha az ország nem tud neki megfelelni, vagy az a benyomás alakul ki, hogy nem tud neki megfelelni, az elég kellemetlen következményekkel járhat a befektetői bizalomra nézve.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 15:23:29

@Paranoid Android2:

Kár kitiltani. Ha tudná a pasas, hogy a Moszád évek óta figyeli ezeknek az ID számát és nincs messze a nap, amikor egyetlen szó elhangzása után, egyszerre fognak az összeshez – nem üres kézzel – becsöngetni!

Paranoid Android2 2010.09.12. 15:26:10

@A Nép - Te vagy!: Neeem igaz!!!
Mi itt a Moszadnál ilyet nem csinálunk!:)))))

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 15:26:48

Mikor fog leesni végre tízmilliónak, hogy amit napi szinten tapasztal az csak álvalóság? Majd ha hat, elöregedett millió lesz már csak, akiknek úgyis késő? Fölsóhajtanak, „Hajh, ha erre valaki időben kinyitotta volna a szemünk!” Pedig már rég megtörtént. Csak használni is azt a szemet, felelősen foglalkozni azzal ami van, túl fárasztó. Hazug ígéretekben bízni, kisujjat nem mozdítva reménykedni abban, hogy „majd valaki” és közben a zsidót meg a külvilágot gyalázni, a „másik oldal”-ra mutogatni, sokkal izgalmasabb, kényelmesebb, és szórakoztatóbb. Igen, csak éppen nem vezet sehova. (A pusztuláson kívül.) A másik oldal, ön uram. És ön, asszonyom.

Várúr 2010.09.12. 15:27:47

@.Pierre Bezuhov.:
Pierre, te egyre mélyebbre Bezuhogsz... Az a fidesznyíik, aki utálja a Göncz-féle közönséges hazaárulást? Vagy azt, aki nagyon is alapos, bőven megokolt posztjában meg meri írni? Ehhez képest még a nikked is fantáziátlanul lopikált.

zachar 2010.09.12. 15:28:26

@A Nép - Te vagy!:
1. Mindenkinek van csengője?
2. Nem az állandó lakcímemen lakom, és dinamikusan változik az ip-m (+ zsidózó hsz-t csak internetkávézóból írok). Ez lehet probléma?

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.12. 15:29:29

Megjegyzem : emberileg megértem a kommereket és a "liberálokat".

Most gondoljátok el : 8 éven keresztül ti fingtátok a passzátszelet, és ti hordtátok ki az állami vállalatokból nokiásdobozban a pénzt.

Most midennek lőttek. Összementek, mint a Samu nadrágja.

Emellett teljesen értehető módon a vereséget ( pláne az arányát ) megaláztatásnak fogják fel. Pluszban a jobboldali elvekkel ( L "koronaúsztatás", meg "körmösosztó Hoffman Rózsa" ) nem értenek egyet. És már előre szenvednek, hogy 4 ( remélhetőleg több ) éven át a számukra gyűlölt embereket kell a TV képernyőjén látni, nokiásdoboz nuku, a jövőbeli lehetőségek nem bíztatóak, stb.

Én nem kaptam nokiásdobozt ( de még egy köbdeciméter követ sem Orbán "bányáiból
" ), de mégis hasonlóan éreztem amikor a pojáca miniszterelnök, a hillerpifta meg a kókadoktor minden nap, 8 éven át feltűnt a TVn.

Szóval csak egy kis empátia a "kócos asszony" iránt. És rögtön megértitak, hogy miért nem drága neki semmi sem.

Jamesboci 2010.09.12. 15:29:55

nézd meg az apját, oszt vedd el.........stb

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 15:31:17

@Paranoid Android2:

Tudom, hogy ezt kell mondanunk, de mit csináljak én még nem esküdtem föl. Legföljebb kimaradok az akcióból amiatt, hogy elárultam, na bumm. Vagytok máris elegen. Jó, jó, tudom nem is, nem hát. Persze hogy nem. Feljtse is el mindenki, csak viccből írtam. Pssszt! Igen ha mondom, De tényleg. De TÉNYLEG! Mi?, hogy ne hadonásszak a gépfegyvercsővel? De ha MONDOM, hogy nincs is nálam? Na ugye.

Paranoid Android2 2010.09.12. 15:32:38

@zachar: Persze, mert a netkávézókat is mi üzemeltetjük.:)))

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.12. 15:33:32

Ja igen : Orbánért sem oda sem vissza nem vagyok. Sőt, látom, hogy igen sok hülyeséget tett idáig.

De a tolvaj, mindent elkúró, mindenkit ( kivéve a ciogányokat meg a Simor Andrást ) agyonadóztató mszptől, az elmebeteg, exhibicionista Gyurcsánytól a hátamon feláll a szőr. Akkor már inkább "viktatúra" ( ahogy ők fogalmaznak ) idétlen időkig, mint megint a csak pénzbe kerülő "reformok", a szolidaritási és ingatlanadók, meg az adócsaló Gyurcsán szózatai az adómorálról.

Jamesboci 2010.09.12. 15:34:12

Jól irsz, Paranoid. Elismerem.

szürke_tag 2010.09.12. 15:34:29

Az egész baloldali és tolvajtársai az szgsz esek szakértelme -000 . Ugyanis az országunk a büdös kommunisták miatt maradt kelet-Európa. Az állítólagos rendszerváltás óta pedig kommunista fattyak és csőcselék rombolta tovább az ország gazdaságát. Az szdsz es bagázs pedig azáltal, hogy a kommunista fattyakkal közösködött, hogy ők is kommunista fattyak. A göncz kinga nevű prostituált (merthogy minden kommunista, szdsz es nő az) pedig a föld legnagyobb selejtje. Ez az analfabéta rinya a tisztességtelenség mintaképe. Maximálisan utálom a fajtáját.

zachar 2010.09.12. 15:34:31

@Scaramella va alla guerra:

"Szóval csak egy kis empátia a "kócos asszony" iránt. És rögtön megértitak, hogy miért nem drága neki semmi sem. "

Egyébként nem bosszantana annyira a performansz, ha nem egy tehetségtelen, jellegtelen, hiteltelen, apja_örökségéből_az_aki, buta liba lenne Göncz asszony, és egyetlen valamirevaló eredményt letett volna az asztalra.

homér 2010.09.12. 15:35:00

Hát ez a blogger is csak a hírtv-t bámulja, az már biztos :)

Ha nem ezt tenné, akkor jól tudná, hogy viktorunk, és bűntársai az elmúlt években az EP-ben ennél lényegesen durvább dolgokat műveltek. Kingácskát hazaárulózni? Akkor minek nevezzük a mostani újkomcsi kormány tagjainak elmúlt évekbeli rémtetteit???? Bűnszervezetben, folytatólagosan elkövetett szándékos hazaárulás?

Paranoid Android2 2010.09.12. 15:36:01

@Paranoid Android2: Bocs! Most szóltak, hogy nem mi üzemeltejük, viszont meglátogatjuk, aki ott helytelen kommenteket ír. Tehát az adatkezelési szabályzat maradéktalanul betartásra kerül.

"Leona" 2010.09.12. 15:36:02

Szerintem teljesen kizárt, hogy ne Magyarország töltse be 2011-ben a soros EU elnökségi posztját.
Hiába szeretné ezt Göncz Kinga.

Jamesboci 2010.09.12. 15:36:09

@Scaramella va alla guerra:
Simor esetében csak annyit kéne tenni a balfasz Orbánéknak:
megmutatni az eu-nak.. Simor adóelkerülő.
ők taposnák ki a belét..

homér 2010.09.12. 15:36:25

hopsz, most nézem, hogy a bloggerünk a mostani ellenzéket sorolja bal oldalra :)

akkor viktorék mit képviselnek? ultraszélsőbal?

homér 2010.09.12. 15:38:21

@Jamesboci: osztán ezt meg honnan szívtad? a Kaya Ibrahim aktában olvastad? Vagy az Ezüsthajó Kft röplapjain? Vagy az országimázs központ terjeszti??? :)

Jamesboci 2010.09.12. 15:38:32

@homér: vidd haza a kócost.
Neked adjuk. oszt beszélgethet bolsevik apukájával.
már Árpi bá is nagy kib@szás volt e nemzettel.

homér 2010.09.12. 15:39:25

@Jamesboci: hát még most 5. viktor.... tisztára olyan, mint annó volt a 6. Lenin

Jamesboci 2010.09.12. 15:40:23

@homér: az összes offos adóelkerülő, oszt jónapot.
Kaya Ibrahimon meg nem tucc fogást találni, mert akkor még nem volt büntethető hajléktalannak eladni a céget: DD

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 15:40:32

@Paranoid Android2:

Nyilvánvaló. Elég gyönge, hogy nem jött rá. Ki másnak lenne rá pénze?

Különbenis már rég kitaláltuk a zsidó-érzlékelő papírpénzt, ami magától visszatalál gazdihoz. Benne van ilyen csipsz van róseibni, vagy, hogy hívják és az érzékeli a legközelebbi zsidót és magától kislisszol a zsebekből, odalibben hozzá, elbújik. Újabban már üzletelni sem kell, meg kommunsitának lenni, bankárnak vagy ilyesminek. Csak még a fémpénz részét nem oldotuk meg, de ha az ilyen hozzászólók véréből összejön a kellő mennyiség és belekeverjük a masszába, az is meg lesz. -Mi? Ja? Nem is igaz, nem, nem is mondtam semmit.

homér 2010.09.12. 15:41:19

@Jamesboci: tudjuk, a fideszes adócsalást másként kezeli az ügyészség, mint az átlagpolgár próbálkozásait :)

Paranoid Android2 2010.09.12. 15:43:39

@A Nép - Te vagy!: Elmondom neked, hogy még a chipben is van chip.Sőt!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.09.12. 15:44:28

A helyesírási hibák és a hülyeség nem lehet szándékos.

MiKeyRuLeS 2010.09.12. 15:44:46

"Kétségtelen bájos párhuzamnak tűnhet, hogy a Vityára, hamár szinte semmit se sikerült idáig, valami öszödszerűséget ráhuzzatok."

- Radikális adócsökkentés heteken belül
- Közbiztonság helyreállítása 2 héten belül
- 1 millió új munkahely teremtése

Paranoid Android2 2010.09.12. 15:44:50

@homér: Nem te voltál régen a "humvald ártatlan" nick?:))))

MiKeyRuLeS 2010.09.12. 15:45:47

@Jamesboci: Gönczöt a kommunisták börtönbe zárták. Schmittet vlahogy másképpen kezelték, de azért biztos Göncz a bolsevik.

Paranoid Android2 2010.09.12. 15:46:44

@MiKeyRuLeS: Miért nekem radikálisan csökkent az adóm, április óta nem járok rabolni és az egy milliót 10 évre ígérték.
majdnem stimmel.

belekotty 2010.09.12. 15:50:09

Mit vagytok úgy oda? Schmitt kinevezése után akár az is elképzelhető, hogy Magyarország soros elnöki teendőit Szijjártó és Kósa fogja intézni. Néhány hónap alatt háború fog kirobbanni Európában. :-))

MiKeyRuLeS 2010.09.12. 15:50:11

@Paranoid Android2: Milyen adód csökkent radikálisan? Nem emlékszem adócsökkentésre. A közbiztonságot meg tegnap láttuk a Dózsa meccsen.
A 10 évet pedig már csak májusban tették hozzá.

Majdnem stimmel.

agentT 2010.09.12. 15:50:43

AaaAztakurvaélet de jó írás. Olvasni foglak, haver. :D

Paranoid Android2 2010.09.12. 15:51:48

@MiKeyRuLeS: Kérlek ne komolykodj!:) Nem illik ide!:)))

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 15:54:06

@Paranoid Android2:

Magától értedődik. A chip chipjének a chipje. És csinálni sem kell őket, mert vannak lány csippek és fiú csippek és amikor szabad csipogni akkor lesz sok sok kiscsip. Azok viszont nem nőnek meg, mint máshol, hanem mégkisebb csipeket csippelnek a világra, hogy tovább lehessen minden csipbe becsippelni csippet.

Régen ezt hívták csip-csip csókának, de gondunk volt arra, hogy az öszefüggést elfelejtsék a népek, szemük zárt legyen. Lásd: vakvarjúcska.

hablabla 2010.09.12. 15:55:35

Jobb helyeken behívja magához a főnöke, hogy informálja mi is a helyzet. Ezt jegyzőkönyvezik, majd az érintettekkel is felveszik a kapcsolatot hogy elmondhassák Ők is a véleményüket Magyarország soros EU elnöki tisztjéről (szembesítés). Szóval amíg bárki beszélhet hülyeségeket számonkérés nélkül addig marad a jelenlegi helyzet. Ő sem tudja miről beszél, én sem tudom miről beszél, de Ő hallotta hogy más azt mondta hogy mi köcsögök vagyunk. Én meg azt hallottam a villamoson Göncz Kingáról, hogy gyereket vár Kovács Lajostól akinek még az alsóneműjét a táskájában hordja az utolsó együttlétük alkalmából amin sperma is van. Igy minden kétséget kizáróan tudja bizonyítani ha szükséges a bulvárlapoknak együttlétüket. A keresztapaságot Szanyi Tibor vállalta, és bár a gyerek neme fiú, Kovács Kingának fogják hívni. Röviden ennyi a véleményem.

harmincas 2010.09.12. 15:58:20

Jajj... pedig volt kivételképpen egy-két cikk ezen a blogon, ami jobb, több volt a rohadtballibsizésnél. De sajnos visszatértél a szokásoshoz.

Nem, nem a rohadt-kommunista-liberális haazárulók hibája, hogy fel merik emelni a szavukat az ellen, amit a Fidesz most csinál. Az ugyanis a demokrácia cinikus, gátlástalan sárba tiprása. Erre mindenki, aki nem elvakult pártkatona és figyelemmel kíséri az elmúlt hónapok fejleményeit, kapásból sorol 3-4-5 példát. És ennek semmi köze ahhoz, hogy szerinted vagy más szerint milyen teljesítményt nyújtott az előző kormány. Az ugyanis Orbánék viselkedésére nem mentség.

Az meg nevetségesen gyerekes dolog, hogy az ellentábor tagjainak nevét következetesen kisbetűvel írod.

zachar 2010.09.12. 15:58:39

@MiKeyRuLeS:
"A közbiztonságot meg tegnap láttuk a Dózsa meccsen."

Ez a szemét Orbán nem védi meg a béközepeket egymástól, eh... Először a svájci frankot erősíti fel, aztán meg ez.

Mr. Acid 2010.09.12. 16:00:58

A nénit legkésőbb a külügyminiszteri teljesítménye után el kellett volna tiltani a politizálástól.

zachar 2010.09.12. 16:07:07

@harmincas:
"...amit a Fidesz most csinál. Az ugyanis a demokrácia cinikus, gátlástalan sárba tiprása. "

Nem.
Amit a Fidesz csinál, arra a választóktól kapott törvényes felhatalmazást. Demokratikus választáson.
Úgy hívják: kétharmad.

A kétharmadnyi választó pedig elégedett mindezzel.

"És ennek semmi köze ahhoz, hogy szerinted vagy más szerint milyen teljesítményt nyújtott az előző kormány."

Sajnos nagyon nem mindegy, mit tett az előző kormányzat, Orbánék nem üres lapról indultak.
Rendet kell tenni minden téren.
Erre kapták, erre ADTUK a felhatalmazást.

"Az meg nevetségesen gyerekes dolog, hogy az ellentábor tagjainak nevét következetesen kisbetűvel írod. "

Sok van, mi elképesztően gyerekes, pl. a viktátorozás, vagy annak idején a miniducsézés, a Likud Viktorozás, a zsideszezés (amit 1ébként az ifjúszocik találtak ki!!!), ..stb. de mit lehet tenni?
Megszoksz, vagy megszöksz, ahogy már gyurcsány is megasszondta.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.09.12. 16:08:19

@harmincas:
"Az meg nevetségesen gyerekes dolog, hogy az ellentábor tagjainak nevét következetesen kisbetűvel írod."

most komolyan, mit várunk egy jobbertől?
a csúnya gonosz bácsik neveire, jelszavakra izgulnak, ignorálják a kellemetlen tényeket, és ócska drodinként védik a Pártjukat, ha azt valaki kritizálni meri.

Paranoid Android2 2010.09.12. 16:08:23

@zachar: Mondjuk azért elvárnám, záros határidőn belül, hogy ne legyen balhé meccsen.
Me egy csomó szigorú ítéletet!:))))))))

zachar 2010.09.12. 16:09:00

@Mr. Acid:
"A nénit legkésőbb a külügyminiszteri teljesítménye után el kellett volna tiltani a politizálástól. "

Előtt!!!

Emlékszem rá, hogy MINDEN oldalon milyen döbbenet kísérte, amikor kinevezte Gyurcsány külügyminiszternek.

- Ki az a Göncz Kinga?
- Göncz Árpi lánya.
- ... és?
- Ennyi.
- Nabazz.

kovacsguszti68 2010.09.12. 16:11:20

paranoid blogger egyike a komoly agymosáson átesett szerencsétlen egysejtűeknek. képes hazaárulózni Göncz Kingát és szájába adni olyasmit, amit nem is mondott. Gratulálok!
Ezzel szemben megfeledkezik olyan apróságokról, hogy a jobboldal - martonyitól kezdve szíjjártóig bezárólag (a nevek paranoid következetességgel csak kisbetűvel) - Göncz Kinga kijelentése kapcsán most egyfolytában nemzeti összefogásról beszélnek. DE: kérdem én, hogy voltak nyolc évig ezzel a - bullshit - szlogennel? Nyolc évig nem volt szükség a nemzeti összefogásra? Csak azt szajkózták, hogy a kormány ellen szavazni a menő. Ha indokolni kellett, miért vannak más véleményen, akkor sokszor egy kézlegyintéssel elintézték, mert épkézláb gondolat nem jutott az eszükbe.
Eléggé egyoldalúra gondolják ezt a nemzeti együttműködést.

Iustizmord 2010.09.12. 16:11:29

aha. szóval a ballibek sara ha az aktuális jobber kormányt hülyének nézik brüsszelben. még véletelnül sem maga a kormány, meg a kormánypárti képviselők meg a kormánypárti média, óh dehogy. igen, a hiba az EU készülékében van amit a ballibek csesztek szét. hogyne.

azonban.

nemvitatva hogy érthetetlen és értelmetlen göncz kinga politikai létezése, helye a parlamentben, kormányban, brüsszelben,

hadd jegyezzem meg hogy nekem brüsszelbn, a Bizottságánál dolgozó magyar fejtette ki h álláspontja szerint finoman szólva sem lesz zökkenőmentes a magyar elnökség.

apashow 2010.09.12. 16:12:36

Elképedéssel olvasom egy íróképes embergyűlölő fröcsögéseit. Rossz helyen írsz. Ez nem a legalja mélymagyar. Írd meg a neved, legközelebb véletlenül se olvassam el semmi szemeted.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.09.12. 16:12:57

@zachar: Gratulálok. Te egy igazi mintabirka vagy. Pont ilyenekre van szüksége a Pártnak :-)

hollario 2010.09.12. 16:13:18

Mondjuk az, hogy kisbetűvel írod a nevüket, elég pitiáner, gyerekes dolog.

gócpont · http://gocpont.blog.hu 2010.09.12. 16:17:17

Ezek a kommunisták... Ejj, de nagy a pofájuk még mindig. Elég komikus..

órás-mester (törölt) 2010.09.12. 16:17:55

@.Pierre Bezuhov.: brüsszelben a büfében a gurbai vagy a tabajdi azt mondta informális beszélgetésen...

na eriggyé már innen
a valóságban nem is lehet elvenni, és ilyen odakünn - a maszopnyikokat kivéve - fel sem merül senkiben....

messziről(bruxellesből) jött kócosasszony azt mond amit akart...

zachar 2010.09.12. 16:18:15

@kovacsguszti68:

"Göncz Kinga kijelentése kapcsán most egyfolytában nemzeti összefogásról beszélnek. DE: kérdem én, hogy voltak nyolc évig ezzel a - bullshit - szlogennel? "

Látod, ezt én sem értem.
Milyen nemzeti összefogásról beszélünk?
Szocik le a béka segge alá, a Fidesz alatt egyesül az ország.
Lófasznak kell nemzeti összefogás.
Göncz Kingával fogjon össze a halál.
Noooooooormáááááális?

harmincas 2010.09.12. 16:18:19

@zachar: "a Likud Viktorozás, a zsideszezés (amit 1ébként az ifjúszocik találtak ki!!!)"

Íme: a gondolkodás nélkül, feltétlenül masírozó pártkatona. Aki szerint az antiszemitizmus is a rohadtkommunisták műve. Gratulálok neked. Ha netán valaha, valami lázas betegséged alatt, amikor nem vagy önmagad, kedved lenne a valóság felé fordulni egy kicsit, ajánlok egy történelemkönyvet.

órás-mester (törölt) 2010.09.12. 16:19:19

@Iustizmord: "hadd jegyezzem meg hogy nekem brüsszelbn, a Bizottságánál dolgozó magyar fejtette ki h álláspontja szerint finoman szólva sem lesz zökkenőmentes a magyar elnökség."

a kócosasszony alkalmazásában áll-e? :D

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 16:20:17

@hollario:

Nem tűnt föl, de ezentúl megpróbálok erőt venni magamon. Nálam a jobbik (látod?) leírása okoz enyhe lelki nehézséget nagybetűvel. De most, hogy szólátál, meg előleg valaki majd összeszedem magam.

Az lehet, hgy az emberből így jön ki ösztönösen a megvetés.

Ha nem is a betűn múlik

kINGA (na? jó kezdetnek?) a posztban elmondottakért megérdemli.

zachar 2010.09.12. 16:21:00

@.Pierre Bezuhov.:
"Gratulálok. Te egy igazi mintabirka vagy. Pont ilyenekre van szüksége a Pártnak :-) "

Köszönöm, ezt dicséretnek veszem.
Miután a birkacsordád leamortizálta az országot, valakinek ki kell húzni a szarból.
Van egy tippem: NEM a Göncz Kinga-félék, és megmaradt elmeroggyant szavazóik fogják ezt megtenni.

zachar 2010.09.12. 16:22:41

@harmincas:
"ajánlok egy történelemkönyvet. "

Ne húzzál fel.
Melyiket?

wip 2010.09.12. 16:26:00

Hol voltatok akkor, mikor ugyanezt a hazaárulózgatást a zorbánék is eljátszották nyolc évig, meg előtte négy évvel?/Csak nem veszik be a NATO-ba a büdös kommunistákat?1998/Homokban volt a fejecskétek a nyelvecskétek meg máshol?Vegyétek má' észre, a zorbán nem miértünk, nem tiértetek van hanem a fijúkér'!/sic!/Itt csak addig van ámítás, míg mindent elfoglalnak aztán jön a hosszú kések éjszakája Röhmmel vagy nélküle aztán mehetünk a francba!

gyilkos fűegér 2010.09.12. 16:27:51

@Paranoid Android2:
"A fletó szimplán egy végletesen nárcisztikus személyiség, akinek soha eszébe sem jutott, hogy a környezetében élő emberek, vagy az ország lakossága érző emberi lények lennének, ő csak manipulálandó, az egóját kiszolgáló entitásokként gondol rájuk."

És ebben ugyebár nagyban különbözik Orbán Viktortól.
:-D

Kinga tényleg gáz.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 16:28:37

Az összes ide-oda mutogatók, bezzegelők (de csak akkor, ha abban amit írnak a haza jövőéért aggódás mozgatja őket) tessék szíveslenni komolyan átgondolni az ekkor:

15:26:48

tett bejegyzésemet. Komolyan. Ez a legfontosabb. Minden más ennek a része.

És most igyekszek még valamit dolgozni is, mert ma kevesebbet produkáltam a tervbevettnél. Sziasztok!

wip 2010.09.12. 16:31:39

órásmester te a Felvidékről gyötté1, ÁTVETTED A TÓTOK STÍLUSÁT AZTÁN ITT BOMLASZTASZ:MARADJ TE OTT A BIRKÁK KÖZT, AHOL MÉG AZ AUTONÓMIÁT SEM TUDJÁTOK VAGY NEM MERITEK KIHARCOLNI MAGATOKNAK, KÖZBEN MEG NEKÜNK JAJGATTOK!

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.09.12. 16:35:58

@Paranoid Android2: te elvtársazol? MUHAHA!! :))

olyan szépen adtál Göncz szájába ki nem mondott szavakat, hogy arra még a legdörzsöltebb komcsi is csak csettintene

na szóval, jó elvtársa vagy a pártnak. biztos büszkék rád :)

zachar 2010.09.12. 16:36:32

@wip:
"/Csak nem veszik be a NATO-ba a büdös kommunistákat?1998/"

Az országot vették fel a NATO-ba...

Orbán Viktor
hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor

"A Fidesz által vezetett koalíció 1998-as választási győzelmét követően miniszterelnök lett.
1999-ben aláírta Magyarország csatlakozási jegyzőkönyvét a NATO-hoz. "

zachar 2010.09.12. 16:37:47

@.Pierre Bezuhov.:
"olyan szépen adtál Göncz szájába ki nem mondott szavakat"

1. Néha a ki nem mondott szavak a legfontosabbak.
2. Mást sem adnék Göncz Kinga szájába, mint ki nem mondott szavakat...

stratez 2010.09.12. 16:39:20

Ezeknél a hazaárulás benne van a munkaköri leírásukban Kun Bélától napjainkig. Anno feloszlatták a hadsereget, hogy a szerbek, románok meg se álljanak a fővárosig, amikor az ország végveszélybe került, ők őszirózsásforradalmasdit játszott a bolond grófjukkal az élen. Aztán a muszkavezetés következett 1956-ban, a rendszerváltás után pedig ott gáncsolták a nemzeti öntudatra ébredést, ahol tudták, építve a 40 évnyi kommunizmusra.

Paranoid Android2 2010.09.12. 16:39:37

@gyilkos fűegér: Nagyon súlyos tévedés egyformának tekinteni ezt a két embert.
Ez volt egyébként a baloldali stratégia alapja az elmúlt években, lerántani az Orbánt a fletó szintjére.
Nyílván ezer irányból bírálható joggal a Fidesz.
De pont ez a kritikátlan kritika teszi bírálhatatlanná és megvitathatatlanná a Fidesz hibáit.
Remek Orbánparódiáim lennének, de nem lehet kitenni őket, mert komolyan veszik őket mindkét oldalon.
És ez nem vicces.:)))

zotyikaa 2010.09.12. 16:40:57

Ez az állandó országunkban.
Az ország vezető ereje építeni akar, viszont a vesztes fél abban érdekelt, hogy ez ne sikeüljön.
Göncz Kingától többet vártam. A Mesterházyról nem is beszélve. Ő is eltanulja a hazaárulást.

zachar 2010.09.12. 16:41:29

@gyilkos fűegér:

"És ebben ugyebár nagyban különbözik Orbán Viktortól.
:-D"

Hát igen! :)
Orbán legalábbis nem rohasztotta le az országot.
Fejlesztett.
Fenntartható növekedést ígért és biztosított.
A legjobb káeurópai pozícióban adta át az országot 2002-ben.
A 4 éve alatt előrébb jutottunk.

Hogy kizárólag azért tette mindezt, hogy újraválasszák (és ennek ellenére alulmaradt a "Több pénzt az embereknek" kampánnyal szemben?)?
Szarom le.
Jól kormányzott.

is 2010.09.12. 16:43:08

ez a nickedhez méltó írás volt. szívből remélem megkönnyebbültél, ha az ember valakinek elmondhatja, hogy ő Napoleon, és tudja, hogy Waterloonál mit kellett volna másképp csinálni, akkor általában meg szokott könnyebbülni. a hallgatónak csak annyi dolga van, hogy eggyüttérzően hümmögjön.

hümm. hümm.

Paranoid Android2 2010.09.12. 16:44:40

@is: Te nem kedvelsz engem!:((((((((

zachar 2010.09.12. 16:47:24

@Paranoid Android2:
Egy demokráciának nem szabadna másról szólni, mint a teljesítmény alapú választásról.

Tényleg igaz lehet, hogy a rendszerváltás 2010-ben ért véget.
Ideje már a politikusok teljesítményét mérlegre tenni.

gyilkos fűegér 2010.09.12. 16:48:20

Hidd el nekem, úgy is mint gyakorló liberálisnak, hogy amikor a "liberális lelket" fejted meg éppen, teljesen rossz irányba kotorászol. Mondhatnám, a saját paranoiádat vetíted ki másokra.
Vásárhelyitől olvastál már valamit, vagy csak fikázod?

Amúgy a magyar jobboldalt tényleg mindig utálta az összes környező ország mint a szart, ebben igazad van, és ezen a magyar jobboldal akár el is tűnődhetne.

zachar 2010.09.12. 16:51:23

@Paranoid Android2:
"Ez volt egyébként a baloldali stratégia alapja az elmúlt években, lerántani az Orbánt a fletó szintjére."

Ja.
Nameg az volt Gyurcsány stratégiája, hogy egyedül ő tud nyerni Orbánnal szemben.
Ez egyszer sikerült is neki, a birka és/vagy orbánfób és/vagy tájékozatlan szavazóknak köszönhetően.
Aztán jött is a csődcunami.
Egy politikai kalandor felemelkedése és bukása...

Paranoid Android2 2010.09.12. 17:01:15

@gyilkos fűegér: Hidd el nekem, mint gyakorló elmebetegnek, hogy nincs "liberális lélek".
Először is gk, meg az szdsz nem liberális, hanem valami teljesen más.
Ideológiát is anygi, vagy pszichológiai érdekből választunk és ebben az összefüggésben érdemes megvizsgálni a személyiség és az ideológiaválasztás összefüggését.
Ez egy nagyon jó kérdés egyébként, érdemes lenne beszélgetni róla, de ennek a vitának sem az elméleti kereteit, sem emberi igényeit nem lehet manapság megtalálni, sem a szimpla emberi, sem a társadalomtudománnyal foglalkozó közösségekben.

Paranoid Android2 2010.09.12. 17:03:56

@gyilkos fűegér: A magyar jobboldalra vonatkozó kijelentésed pedig mintha valami olyat sugallna, hogy a környező országok nevű entitások, felülemelkedve minden érdekükön és indulatukon objektíven értékelik a "magyar jobboldal" teljesítményét.
Kimegyek nevetni.:))))

Kassian 2010.09.12. 17:05:28

@zachar:
"Orbán legalábbis nem rohasztotta le az országot.
Fejlesztett." Pontosan mit fejlesztett? Mert, ha a saját meg a slepp gazdagodására gondolsz, akkor igazad van...
Amúgy meg, ha nem tűnt volna fel jött egy gazdasági válság. Egyébként 225 forint körüli frank árfolyamnál arról beszélni, hogy milyen sikeres a kormányom legutóbbi 100 napja, erősen "ajókurvaanyád" kategória.

Amúgy az cikket végig olvasva én meg arra jöttem rá, hogy az interneten totál dilettánsok is írhatnak politikai cikkeket. Csak arra nem jöttem rá, hogy minek?

Paranoid Android2 2010.09.12. 17:09:08

@Kassian: És a bokros-csomag maga volt a siker!
És a szőlőbányákról is tudunk!
Kössssz.....

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 17:09:59

@Paranoid Android2:

Igen, teljesen jogos. Az, hogy liberális, ugynúgy csak egy címke az esetükben, mint minden más párt esetében is csak címék vannak. Az sZdsZ (igen ilyen faramucik) nem egyszer produkált kifejezetten fasisztoid megnyilvánulásokat. Olyasmit, hogy 23 millió román, meg, hogy rendes ember nem megy az utcára valódi liberális kizárt dolog, hogy valaha kitermelne.

(Tilts ki, így sosem fogok dolgozni.)

zachar 2010.09.12. 17:10:29

@gyilkos fűegér:

"Amúgy a magyar jobboldalt tényleg mindig utálta az összes környező ország mint a szart, ebben igazad van, és ezen a magyar jobboldal akár el is tűnődhetne. "

:)
Az eltűnődés már rég lezajlott, lemaradtál valamiről.
Ja, liberális körökben még mindig Horthy szintjén állunk, ezt nektek magatokban kell lerendezni... :)

Az Osztrák-Magyar Monarchia felbomlásakor a környező (részben újonnan létrejött) országok Magyarországgal kapcsolatos érdeke egybeesett: az ország gazdasági sakkban tartása, politikai-diplomáciai harapófogóba fogása.

Ez nem a jobb vagy baloldal ellen irányult, ez hatalmi játszma volt.
(megjegyzem a nagyhatalmak egyértelműen Horthyt támogatták 1920-ban... ugye a másik lehetőség a Tanácsköztársaság volt, abból nem kértek...)

A 2. vh után a környező országokban (Ausztria kivételével) is kommunista hatalomátvétel történt.
Ez a hatalomátvétel MINDENHOL a környezetünkben a nacionalizmus erejét FELHASZNÁLTA a legitimációjához. Csehszlovákia, Románia, Jugó, SZU pláne.
Kivéve nálunk.
Mi lettünk az ÖRÖKÖS háborús bűnösök, dacára annak, hogy a világháborúba egy nem demokratikusan választott kormányzat vitt be.

Jöttek a határok túloldalán a kényszer-áttelepítések, a magyarellenes intézkedések, az erőszakos magyartalanítási lépések, a tiszta nemzetállamok kialakítása.

A demokratikus magyar jobboldal (a 2. vh vége utáni pillanattól eltekintve) 1990 óta létezik.
Mivel kiáll az ország érdekeiért, és nem hagyja cserben a határon túli kisebbségeit, és ezért keményen helytáll, nos kiváló témát biztosított MINDEN környező országban a választásokon és a programokban a bal- és jobboldali pártok számára egyaránt.

2010.
Hopp, jön Orbán.
Javul a viszonyunk Szlovákiával. Hogy lehet ez?
Nem hívják Martonyit kopasz vénembernek, ahogy Göncz Kingát kócos asszonynak.
A tisztelet miatt?
Meglehet.

Basescuval Orbán személyes jó viszonyt ápol, 100 éve nem volt olyan jó a román állammal a kapcsolatunk, mint most.

A szerbek egyik-másik pártja a Fidesz IMF-fel szembeni kiállását állítja példának.

Nyugati lapokban a Fidesz 3 hónapos kormányzása kétségtelen eredményének a külpolitikai sikereket tekintik.

Orbán terve, hogy FELÚJÍTJA a visegrádi országok közötti együttműködést, amit a szoclib kormányok oly sikeresen leépítettek.

Miről beszélsz?

BandW (törölt) 2010.09.12. 17:11:26

Ez már a nem is tudom hanyadik jobboldali rinyálóblog.

És mindegyik ugyanazt az egyenszószt nyomja.

Mintha amúgy bármit is számítana, hogy elképesztő bátorságból és politikai elkötelezettségből kifolyólag kisbetűvel írja azok nevét, akiket ugye nem szeret a szerző.

Viszont ezredjére olvasva ugyanazt 3-4 jobbos fóbiát, meglehetősen unalmas a dolog.

zachar 2010.09.12. 17:13:34

@Kassian:

"Pontosan mit fejlesztett? "

"Amúgy meg, ha nem tűnt volna fel jött egy gazdasági válság. Egyébként 225 forint körüli frank árfolyamnál arról beszélni, hogy milyen sikeres a kormányom legutóbbi 100 napja, erősen "ajókurvaanyád" kategória."

Te.
Én megírtam a választ, egy hosszú választ, de nem küldöm el.
Nézz utána léci az adatoknak (ha eddig nem néztél utánuk...), mielőtt vagdalkozol, olvass el a témában 1-2 újságcikket legalább, pl. HVG vagy Heti Válasz.

demagofób 2010.09.12. 17:13:54

@Kassian: Ej de rosszul látod a dolgokat! hogyne lenne siker az elmúlt 100 nap? Láttál te már előrejelzéseket az önkormányzati választásokra?

Paranoid Android2 2010.09.12. 17:14:28

@BandW: Kemény melód lehet, ha végig kell nyomnod ezt a sok szart.:)))

Iustizmord 2010.09.12. 17:14:36

@órás-mester: késésben vagy.

amúgy, ha rosszul értetted, pedig odaírtam: a BIZOTTSÁGNAk, tehát NEM az EP-nek, vagy mi is a különbség, ugye?

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 17:15:15

@gyilkos fűegér:

Nem hinném, hogy a magyar belpolitikának az a dolga, hogy a környező országok (vagy mások) elvárásainak akarjon megfelelni.

Nehlzslég nélkül megkockéztatható, hogy ha a kérdésesek nem kedvelték amagyar jobbosnak tekintett kormányokat, annak magyarázata abban keresendő, hogy azok valamivel kevésbé szolgálták ki az ő magyar kisebbséget akadálytalanul elnyomni törekvő igényeiket, mint a balos, elvből is nemzetárulók tették.

zachar 2010.09.12. 17:15:22

@BandW:
"Ez már a nem is tudom hanyadik jobboldali rinyálóblog."

Ja.
A jobboldali rinyálóblogoknál már csak szocialista nyenyizőblog, schmittpalivaníliáskarikablog, és svájcifrankerősítőqrvaOrbánblog van több.

Paranoid Android2 2010.09.12. 17:15:35

@demagofób: A szerkesztőség rendszeresen és nagyon alaposan bocsánatot kér NEMECSEK ERNŐTŐL.

zachar 2010.09.12. 17:17:13

@demagofób:
"Ej de rosszul látod a dolgokat! hogyne lenne siker az elmúlt 100 nap? Láttál te már előrejelzéseket az önkormányzati választásokra? "

Neked rég rossz, ha az előrejelzésekből ítéled meg a kormány teljesítményét, nem a tetteiből.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 17:17:50

@BandW:

Küldük neked valamit, hogy jobban érezhesd magad:

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Öröm?

tlvajferi 2010.09.12. 17:18:35

meglepő, hogy csak göncz kinga esetében merült fel a hazaárulás ténye

ez az egész maszpos-szadeszes bagázsra érvényes

szintén meglepő, hogy a rendőrségnek és ügyészségnek nem tünt fel!!!

Iustizmord 2010.09.12. 17:20:14

@gyilkos fűegér: Amúgy a magyar jobboldalt tényleg mindig utálta az összes környező ország mint a szart, ebben igazad van, és ezen a magyar jobboldal akár el is tűnődhetne.

muhaha, ez epic.

a magyar jobb úgy van vele mint schumacher az F1-ben: utálnak de én vagyok a császár (pl kultúrfölény, ilyesmik)

csak schumi általában nyert, a magyar jobb meg....

bgár tuggyuk amióta van vityánk meg smittpajánk, ide nekünk a svejcifrankot is :o)

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 17:23:18

Becs szó két nappal ezelőtt kiéptem az egész Inda francból, amikor beláttam, hogy más nem segít, és többnyire csak földühítem magam semmiért, de símán visszaenged.

Mondjuk itt eddig kivételesen nem is bánom, hogy gusztustalanul hízelegjek, a nem dolgozástól eltekintve.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 17:26:54

@Paranoid Android2:

Ez a ribanc kofa ugyanaz aki a majom seggéről is hazudott?

Gondolom ismerős?

zachar 2010.09.12. 17:27:28

@Iustizmord:

"csak schumi általában nyert, a magyar jobb meg...."

:))
Schuminak annyi, de a Fideszé a jövő. :)
Európában még nem nyert párt ilyen arányban választást. :)
Ez nem 10 éve történt. :)
Most. :)
Rekord. :)
Ha az orbánfóbok agyvérzést kapnak, akkor is. :)
... és ilyen arányban nyerik (vagy még nagyobb arányban) az önkormányzati választásokat is. :)
Kitartás elvtársak. :)

gyilkos fűegér 2010.09.12. 17:30:27

@zachar:
Jól akkor kormányzott volna, ha a stabil gazdasági helyzetet kihasználva strukturális reformokba kezd, ehelyett hozzá sem nyúltak semmihez.Most majd csinálhatja egy világválság kellős közepén. Ez persze nem menti Fletó kormányát, sem Medgyessyt, a Legnagyobb Elkúrót. Az államadósság csökkent, ezt aláírom. Az államilag támogatott lakáshitelek bevezetése viszont hatalmas Elkúrás volt.
@Paranoid Android2:
Orbánt illetően két malomban őrlünk. 15 éve egyetlen mondatára nem emlékszem, aminek bármi füle-farka lett volna. Panel panel hátán, közhely közhely hátán, szólások, népmesék, (hibás) szóképek. Egymást ütő mondatok, akár ugyanazon a napon. A kulturált hozzámszólást persze köszönöm.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.12. 17:30:42

@harmincas:

Valóban nem szép az, amit a fidesz csinál.

De ugye azt te sem akarod, hogy az mszp és az szdsz visszajöjjenek. Én nem akarom, mert az nekem kurvasok pénzembe fog fájni, ami adóemelésekben, a gazdaság lefullasztásában meg hasonlókban manifesztálódik.

Namármost, amit csinálnak azzal ( azon kívül, hogy magukat is bebetonozzák, ami szintén ejnye bejnye, irgumburgum ) remélhetőleg a kommunistákat egyszer és mindenkorra legyalulják.

Gondold csak el. Ha a fidesz bevezeti ( X év alatt, persze :D ) a 16%os SZJA kulcsot, ugye tudod, hogy mi lesz az mszp első lépése, ha visszajönnek ?
Hát a 4O% os SzJA kulcs bevezetése. Ezzel párhuzamosan elkeznik az M17 es autópályát Záhonytól Nemesmedvesig építeni, a vicc kedvéért föld alatt futó nyomvonallal :D

Na, hiányzik ez neked ?

demagofób 2010.09.12. 17:33:21

@zachar: Na jó, de nekem Euró hitelem van. Nem frank.

gyilkos fűegér 2010.09.12. 17:35:02

@Iustizmord: Ha nem tudnád, az egész világ a magyar kétharmados forradalmat + szabadságharcunkat figyeli visszafojtott lélegzettel. Orbánt még picit keverik Fletóval, de majd csak kialakul ez is.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.12. 17:35:49

@zachar:

mondjuk a fene sem adott arra felhatalmazást, hogy az alkotmányt csak úgy, szórakozásból változtatgassák.

Meg a smitt akárkicsoda is egy kicsit erős közt. elnöknek. Meg a matolcsi pénzügyminiszternek. Meg még sorolhatnám.

A lényeg az, hogy erre azért van szükség, hogy ezzel a ( legalábbis engem ) fenyegető mszp nyakát egy életre kitörjék.

Azért meg én sem rajongok, hogy lassan a fideszben több a kommunista, mint az mszpben ( na jó, ez túlzás ), és a fideszesek az mszps arrogáns, nyikhaj tempót veszik fel.

De még ezt is el tudom fogadni, feltéve, hogy az mszp visszatérését jó hosszú időre lehetetlenné teszik.

A francnak sincs kedve a kommerek elkúrásának, lopkodásának meg osztogatásainak a számláját időtlen időkig megemelt SZJA meg ingatlanadó forméjéban fizetni.

Paranoid Android2 2010.09.12. 17:47:08

@gyilkos fűegér: Teljesen komolyan azt gondolom, hogy én mindig kultúráltan szólok hozzá.:))))

zachar 2010.09.12. 17:47:50

@gyilkos fűegér:
"Jól akkor kormányzott volna, ha a stabil gazdasági helyzetet kihasználva strukturális reformokba kezd, "

A stabil gazdasági helyzetet MEGTEREMTETTE, többek között a Széchenyi programmal, de egyéb vállalkozásösztönző intézkedésekkel is.

"ehelyett hozzá sem nyúltak semmihez."

1. 4 év alatt MINDENT meg kellett volna csinálniuk, mi? Jó bazze, miért nem értük el az EU-szintet 2002-re? Én sem értem.

2. Strukturális reformokhoz biztos alapok kellenek, és PÉNZ. Tehát ne hidd el a gyurcsányi reformokat, hogy az átalakítás akár középtávon pénzt HOZ, hanem pénzt visz!
Ezt a pénzt az általad is hozzáférhető akkori Orbán-stratégia szerint gazdaságélénkítésre költötték, és milyen jól tették. Ugyanis ez a köcsög Orbán azt mondja, hogy bármilyen felemelkedés alapja az, hogy a gazdaság pörög. Tehát először: gazdaság helyzetbe hozása, másodszor: minden más egyéb.

3. 2002-ben a kedves szavazópógárok a "Több pénzt az embereknek" pártot választották, köszönd meg nekik, hogy nem folytatódott a megkezdett munka, ehelyett megkaptuk a több pénzt.
... hogy már 2004-ben visszatartották az áfakifizetéseket, olyan szarul kormányoztak.

"Most majd csinálhatja egy világválság kellős közepén. "

1. Ez nem a Fidesz választása volt. Gyurcsány választása volt, hogy már a világválság előtt óriási szarba kerültünk. Ne takarózz a válsággal, az még utána jött.

2. A strukturális reformokra fordított pénzt máshonnan kell elvonni. Ha a gátlástalanul ígérgető Medgyessyvel szemben ÍGY alulmaradt Orbán (hála a birka szavazóknak), mi lett volna, ha elindítja a strukturális reformokat? Nem mondod, hogy NEM ígérte volna meg Medgyessy a reformok visszavonását??? Ugye a mellékelt ábra szerint kigórta a pénzt, amit az államkasszában talált. Hahó, mintha nem ismernéd eléggé az adott időszakot...

"Az államadósság csökkent, ezt aláírom. "

Hehe, ez 1 dolog.
Orbán 2 (azaz kettő) éve alatt, 2000-ben és 2001-ben 7 (azaz hét) %-kal kerültünk közelebb az EU átlaghoz.
2002-2010 között stagnáltunk.

"Az államilag támogatott lakáshitelek bevezetése viszont hatalmas Elkúrás volt."

Szerinted.
Aki meg csak így tudott lakáshoz jutni, aszerint meg nem.
Ez a mocsok Orbán állami eszközzel támogatta a hosszútávú tervezést, a biztos háttteret MINDENKI számára, akinek lakásproblémája volt.
Meg támogatta az adókedvezményeket az alanyi jogú juttatásokkal szemben.
A munkát helyezte előtérbe.
Fasiszta, pfúj.

gyilkos fűegér 2010.09.12. 17:49:29

@Jamesboci:
"vidd haza a kócost.
Neked adjuk. oszt beszélgethet bolsevik apukájával.
már Árpi bá is nagy kib@szás volt e nemzettel. "

Göncz Árpád mint régi, kipróbált bolsevik! :-D
Látod ezért nincs értelme leállni veletek vitatkozni.

votvalamikor 2010.09.12. 17:52:54

nem ertek egyet Goncz Kinga eljarasaval, de sajnalom, hogy Paranoid Android es felebaratai nem hazaaruloztak az elozo ciklusban is, amikor jobboldali EP-kepviselok jarattak le Magyarorszagot hasonlo tartalmu akcioik sokasagaval...

zachar 2010.09.12. 17:58:18

@Scaramella va alla guerra:

"mondjuk a fene sem adott arra felhatalmazást, hogy az alkotmányt csak úgy, szórakozásból változtatgassák."

Ezt nem adtuk írásba, tényleg.
Az írás maga az alkotmány, mi szerint 2/3-dal lehet alkotmányt módosítani.
Mégiscsak a szavazóktól kapott felhatalmazást Orbán, a kellő számú szavazó jogosítja alkotmánymódosításra.
Én pedig kifejezetten elvárom, hogy végre éljen ezzel, MINDEN téren, ahol szükségesnek tartja.

Csak a Fidesz van.
Nincs mellébeszélés, nincs hivatkozási alap. Mindent meg tudnak csinálni, amit akarnak.
Ez tiszta helyzet, és ebben a szarban, ahova a szocik juttattak minket, nincs más kiút, mint a határozott, háttéralkuktól és ajtó mögötti megbeszélésektől mentes, egyértelmű felelősséggel járó kormányzás.
Ezt várom Orbántól.

"Meg a smitt akárkicsoda is egy kicsit erős közt. elnöknek."

Szarom le.
A kormányzat teljesítménye érdekel.
Schmitt Pali vaníliás karikái nem.

"Meg a matolcsi pénzügyminiszternek."

A legjobb választás.
Senki más nem jöhet szóba.

"...lassan a fideszben több a kommunista, mint az mszpben ( na jó, ez túlzás ),"

Nem túlzás.
Ez a Gyurcsány-blogra való vicc.

"és a fideszesek az mszps arrogáns, nyikhaj tempót veszik fel."

Nem tapasztaltam.

"A francnak sincs kedve a kommerek elkúrásának, lopkodásának meg osztogatásainak a számláját időtlen időkig megemelt SZJA meg ingatlanadó forméjéban fizetni. "

Ez a legkevesebb lett volna.
Rendszeres hitelfelvételekkel évekig ki lehet húzni, aztán megszorítanak itt-ott, amit reformnak neveznek, ahogy szoktak, miközben egyszerűen leépítenek állami feladatokat anélkül, hogy az azokat finnanszírozó forrásokat felszámolnák (a pénz a tömködésre kell).
... és mire vége a cicilista korszaknak, ott ülnénk egy füstölgő romon.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 17:58:32

Az a helyzet, hogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy tényleg annak bizonyul majd az Orbán program aminek hirdetik. Ez olyasmi, ami csak egy idő után derül ki. Ugyanakkor a végtelenségig viszatetsző az a balos hisztéria amit már a választási eredmények kihirdetése előtt elkezdtek. A társaság, ha eddig nem, ezúttal visszavonóhatatlanul bebizonyította antidemokratikus jellegét (Be kell látnom, azért az 56-ot követő akasztások is ebbe az irányba mutattak.) Mégis micsoda szégyentelen, nyílt megvetése a választók akaratának, hogy, emlékezzünk, már előtte elmondták az összeset amivel most, illetve azóta is folyamatosan jönnek fenyegető diktaúráról, meg effélékről. Szerintem ami húsz éve van, általában nem demokrácia, de ők annak kezelik, úgy beszélnek róla (naná). Szóval az adott kereten belül az lenne a dolguk, ha tisztességesek (elnézést a nagyon rossz viccért), hogy befogják és nézzük mi történik. 100 nap után ugyan egy kicsit, nagyon óvatosan megszólalhatnának, de az egész totálisam hiteltelen attól, hogy, ahogy nem győzök rámutatni már előbb, még a választás eredménének kihirdetést is megelőző időtől kezdve szünet nélkül tették.

És ezek után ez a gyilkos banda mer demokráciát kérni számon. Nem azért, hogy ők azok akik évtizedken át jelentették az egyebek között véres diktatúrát, nem azért, amit az utóbbi években csináltak, de mindenképpen azért, hogy megvetik a választók akaratát idén, az év elejétől kezdve. Én nehezteltem már ezért-azért Orbánra is, szóval nem oldalak valamelyikén állok. De ez erkölcsileg annyira fonák, annyira vissazataszító, hogy nem sok felebaráti megértés maradt bennem az irányukban. „Köpedelem” a megfelelő kifejzés ha az erkölcsiségük legpontosabb megközelítésére, annak összefoglalására gondolok.

zachar 2010.09.12. 17:59:54

@votvalamikor:
"amikor jobboldali EP-kepviselok jarattak le Magyarorszagot hasonlo tartalmu akcioik sokasagaval... "

Pl. amikor Járai figyelmeztette az EU-t, hogy hamis adatokat küld nekik a kormányzat?
Annyi a különbség, hogy ő nem kampányolt, hanem a dolgát végezte... és egy jóval nagyobb botránytól és leégéstől kímélt meg minket, amikor kiborította a szocialista bilit.

BandW (törölt) 2010.09.12. 18:00:43

@Paranoid Android2: Annyira azért nem vagyok a magam ellensége, hogy rendszeresen olvassam őket.
Időnként belekukkantok párba, de eddig még sosem ért meglepetés.

Ugyanaz az unalmas egyenszar.

A magyar jobboldali rinyálásnál még a pornófilmek párbeszédei is változatosabbak.
És ott legalább egy dolog viszont őszinte.
Hogy nem az örömért, hanem a pénzért csinálják.
:))

Paranoid Android2 2010.09.12. 18:02:05

@A Nép - Te vagy!: Köpedelem!!:)))
Micsoda régi, mondhatni archaikus, konzervatív kifejezés.:)))

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 18:05:39

@Paranoid Android2:

Ezt mered mondani a többször is rádbizonyított kis kezdőbetük UTÁN?

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.09.12. 18:07:29

Jaja,a sok vérszopó piócát ki kéne már zavarni országunkból.
A hazaárulókat meg felkötni az első póznára.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 18:07:59

@Paranoid Android2:

Hogyan haladjak a korral? Turhálmány?

Megvan. Turhálladék.

zachar 2010.09.12. 18:08:30

@gyilkos fűegér:

"Göncz Árpád mint régi, kipróbált bolsevik! :-D
Látod ezért nincs értelme leállni veletek vitatkozni. "

:)
Mécs Imre.
Ha kimondom, leírom ezt a nevet, hát görcsbe rándul a gyomrom.

Mécs Imrét 1957-ban halálra ítélték, később amnesztiával szabadult. Mint Göncz Árpi.

Nemrég néztem a Fidesz történetéről egy DVD-t. Abban volt egy részlet, ahol a gyilkosokról, hóhérokról, kommunista pribékekről szónokol rögtönzött beszédében az utcán Mécs Imre. Hamarosan jöttek a rendőrök, és elvitték. Valamikor 1988-ban, az SZDSZ alapítása előtti hónapokban.
Azoknak a soraiba, akik hatalmon voltak 1988-ban, azoknak a soraiba ült be ténylegesen Mécs Imre, és ült be közvetetten Göncz Árpi bácsi.
Ezért tartják őket árulónak az 56-osok.
Mert azok.
Azt a pártot támogatni, törekvéseiben részt venni, amelynek prominensei 1956-ot fasiszta pogromnak tartják, saját maguk és akkori bajtársaik szembeköpése.

Paranoid Android2 2010.09.12. 18:09:31

@Schindler Pistája: Minden rendes rasszistának együtt kell élnie azzal a ténnyel, hogy vannak rendes zsidók és cigányok is. Ezért ajánlom mindig azt a megoldást, hogy tanácsos inkább az egyéni tulajdonságaik miatt gyűlölni az embereket, hamár késztetést érzünk ilyesmire.

Paranoid Android2 2010.09.12. 18:11:12

@A Nép - Te vagy!: Nekem tetszett a köpedelem, a következő olyan közönséges.:))
És látom, hogy nem adod fel!:)))).
.

zachar 2010.09.12. 18:11:31

@gyilkos fűegér:

Boross Péter: „Göncz Árpád tevékenységét az ‘56-osok többsége már akkor kritikával szemlélte. Tévesen még a Magyarok Krónikájában is az szerepel, hogy skinheadek fütyülték ki. Ez nem volt igaz.”

gyilkos fűegér 2010.09.12. 18:21:27

@zachar:
Viszont Szűrös meg Pozsgay teljesen rendben van a Fideszben! :-D.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 18:24:53

@Schindler Pistája:

Ez egy látszat dolog, legjobb esetben részigazság. Egyrészt azért amit P.A. már válaszolt neked. Ha eseteg VALÓBAN az a problémd zsidókkal amit mondsz és ez nem csak egy racionalizálás, ha tehát nem az problémád zsidókkal, hogy zsidók, vagyishogy élnek, akkor de csak akkor nagyon könnyen belátható, semmi jó nem szárzamik az orszégra abból, ha embereket akik bűnösök és egyben zsidók azért marasztalsz el mert zsidók. Egyruzst mert ezzel fölemnted a nem zsidó ugyanolyan bűnösöket, másrészt szinte kényszeríted, de legalűbbis megpróbálod knyszeríteni a nem bűnös zsidóka, hogy beálljanak a gazemberek mögé, miattad, önvédelemből.

És tudod mit? Tényleg ez folyik húsz éve. nagyon okosan kitalálta annak idején az Szdsz és az MDF, hogy, mivel valódi különbség úgysem nagyon volt köztük és ez még elvehette volna a választások izgalmát, vagyishogy az emberek úgy statisztáljanak ahhoz amit ők együtt KIBULIZTAK maguknak, ahogyan ők nekik erre aszerept kiosztották. Kitalálták, hogy ezt a törtétileg ilyesmire bizonytottan nagyon jól fölhasználható álproblémát bedobják a köztudatba, hogy ők maguk együtt húzzanak hasznot abból a marakodásból, ami következik. És bevált. Ha nem vennéd észre, magad is madzagon rángatott bábúként játszod el a szerepet, amiből neked soha semmilyen hasznod nem lesz, a hazádat meg szép lassan teljesen tönkreteszi.

A jó magyart úgy hívják, hogy Szabó Dezső, Bajcsy Zsilinszky Endre, sőt úgy is, hogy Nagy Imre, nem úgy, hogy Szálasi.

Ha jót akarsz, nem vakon gyűlölködni, légyszív gondolkozz.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 18:26:57

@Paranoid Android2:

Nem akartam avittnak tűnni. De meggyőztél.
A banda: KÖ-PE-DE-LEM.

Így legalább senki sem panaszkodhat majd a nagy betűk hiánya miatt.

gpetersz 2010.09.12. 18:27:27

Teljesen jó cikk, magam is hasonlót éreztem mikor olvastam a hírt.

Még egy érdekesség. Azért mert egyetértek a poszttal, mér rühellem a Viktort. Sőt, azon hívők hülyeségén is jót röhögök akik véresen és fogcsikorgatva megvédik, hogy milyen fasza gyerek.

Nagy mágus az biztos, hogy hazudik mint a vízfolyás, de mégis azok, akiknek hazudik azok védik az utolsó töltényig... Persze, Ferke is pont ilyen volt. Pontosan ilyen.

zachar 2010.09.12. 18:29:37

@gyilkos fűegér:
Te, én ezt már annyiszor hallottam.
Szűrös és Pozsgay milyen tisztséget visel a Fideszben?
Párttagok egyáltalán?
Úgy tudom nem.
Akkó?

u.i.: kihagytad Csintalant is a "Fideszből". Őt szokták még emlegetni, mint bizonyítékot, hogy micsoda kommunista a Fidesz...

zachar 2010.09.12. 18:30:19

@gpetersz:
"az biztos, hogy hazudik mint a vízfolyás"

Mit?

Paranoid Android2 2010.09.12. 18:33:35

@gyilkos fűegér: Pozsgay már a hetvenes évek végétől teljesen más hangsúlyokat képviselt az MSZMP-ben, közismerten, mint azok a harmadvonalbeli bolsik, akik átvették a pártot 1989-ben.
Ő jól láthatóan átment egy olyan tanulási folyamaton, ami erkölcsileg hitelesíti az elmúlt 20 évét.
A felelőssége mellett.
De őt egy napon említeni biszkuval, kovács lászlóval, lendvaival nagyon komoly aránytévesztés.

csabakirályfi 2010.09.12. 18:39:32

"Az lehet, hogy jobb lett volna, ha kicsit cizelláltabban dolgozza fel ezt a megvilágosodást, de ebből azért látszik, hogy van visszaút a nemzet kebelébe."

Ja. És az is, hogy a nemzet kebele az a Paranoid Android. Meg a mandíner, meg a vv. Szeretnétek, ugye?!

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 18:41:15

@gpetersz:

Ez a normális megközelítés.

A valóságot nézed, nem amit akként eléd tálalnak. Igyekezz szaporodni!

Paranoid Android2 2010.09.12. 18:43:28

@csabakirályfi: Nem tudom milyen kebleid lehetnek, de ha nem nagyon szépek, nem a tiéd a nemzeté, az tuti!:)))

zachar 2010.09.12. 18:44:43

@A Nép - Te vagy!:
A valóságot nézi, csak mégis propahanta ízű ideológiát szarik tőle, ugye.
Példa nincs, most sincs.
Általános vádaskodás van, volt és lesz.

Rwindx 2010.09.12. 18:52:18

@zachar: @A Nép - Te vagy!: @Paranoid Android2:
Jól bírjátok. Mint a sarokba szorított veszett paktányok, úgy harapnak ezek itt...

Paranoid Android2 2010.09.12. 18:53:31

@Rwindx: Ebben a szar időben!:))) Zenét hallgatok és próbálok kedves lenni.:)))

draft22 2010.09.12. 18:54:56

@Paranoid Android2: Miről beszélsz te szerencséten? Pozsgay a 70-es évek végén többek között Biszku et (akinek a pártfogoltja volt) segítségével került (még)komolyabb pozícióba. Az 1985-ös választást az vezetésével elcsalták (ez valszónűleg az 56-os megtorlásás utáni legkomolyabb bűntett. 1989-ben megpróbálták e rendszert átmenteni az ő köztársosági elnökké választásával.
Pozsgay volt berecz mellett Kádár felkent utódja. Menj a Észak-Koreába és ott írd át a történelmet kis ÁVÓ-s bébi.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 19:01:16

@zachar:

Én nem láttam propagandát. Csak egy bejegyzésére mondtam, amit. Azzal semmi hiba.

zachar 2010.09.12. 19:02:44

@Rwindx:
Nagyon fontos most, hogy a Fidesz hozza legalább az ogy-i választások győzelmét.

Sok olyan szavazó van, aki az utolsó hetek tévéhíradóiból, műsoraiból, újságcikkeiből, blogposztjaiból tájékozódik, kire szavazzon.
Nem szabad hagyni, hogy üres ideológiával megvezessék őket.
Én szívesen vitatkozom bárkivel, még egy megveszekedett Gyurcsány-fannal is, ha értelmes érveket tud felsorakoztatni. Nos, kevés ilyen csörtét tudok összehozni, ált. csak vagdalkoznak (naná, nincs az orbánfób lózungok mögött semmi).

Fidesznyik lennék?
A Fidesznek, mint pártnak az lett volna a legjobb, ha elveszti a választásokat.
Most kapott egy nagy kalap szart, amiből használható várat kell építenie...

Nincs más, nem maradt más, polgártársak, mint előre...

draft22 2010.09.12. 19:04:10

@Paranoid Android2: Figyelj te szerencsétlen:
A tény az tény te sem írhatod át. A hazaáruláson te vagy túl,és erre még az sem mentség, ha Kádár et. 5 ésesen rajtad élvezkedett.
20 éve azt hittem, hogy a hozzád hasonló mocsadék bolsik eltakarodnak, ők voltak azok, de nem itt vagy, és hamnísítasz hazudsz töretlenül, elég volt érted te mocsakdék komcsi?

Paranoid Android2 2010.09.12. 19:06:13

@dalida: Bocs, nem tudtam, hogy orvosi probléma.

regress 2010.09.12. 19:09:21

szerintem keress a feleségednek egy sexpartnert,ha lehet szdsz-est,te meg kérj időpontot a szájertől

draft22 2010.09.12. 19:10:17

Örülök, hogy rá ébresztettelek,kezeltesd magad, sajnálom ha beteg van, de akkor is sveszélyes vagy a társadalomra.

Rwindx 2010.09.12. 19:11:09

@zachar:
Akikkel éppen most vitatkoztok azokat az életben nem győzitek meg. Hol igaznak hiszik amit mondanak mivel "ezt hallották" minden általuk fontosnak vélt forrásból, hol pedig gátlástalanul hazudnak.
Legjobb esetben is logikai úton megalázni tudjátok őket, de meggyőzni soha.

draft22 2010.09.12. 19:12:22

@regress: Téged Szájer már megkúrt, onnan tudod? Netán te vagy a menedzsere?

zachar 2010.09.12. 19:12:49

@dalida:
"Pozsgay a 70-es évek végén többek között Biszku et (akinek a pártfogoltja volt) segítségével került (még)komolyabb pozícióba."

Akkor a tények:
Biszkut 1978-ban nyugdíjazták, azaz félreállították, mert szembeszállt Kádárral.
BALRÓL TÁMADTA, kapitalista elhajlásnak minősítette a hetvenes évek kádári politikáját.

Pozsgay 1976-1982-ig kulturális miniszter, amikor is túl szabadelvűnek minősítették, és szintén eltávolították Kádárék.
Pozsgay a MÁSIK OLDALON lógott ki a kádári politikából.
Az utolsó napok egyikén meghozott intézkedése volt, hogy létrehozta a Katona József színházat önálló táruslattal, ami a progresszív budapesti értelmiség egyik központjává vált.

Nehezen tudom elképzelni, hogy a tűznek és víznek, Biszkunak és Pozsgaynak bármi köze lett volna egymáshoz.
Kéne egy forrást hoznod erre, nem gondolod?

Paranoid Android2 2010.09.12. 19:14:22

@regress: Zavaros lehet a családi életed, ha nálatok ez a vasárnap délutáni program.

zachar 2010.09.12. 19:14:41

@Rwindx:
"Legjobb esetben is logikai úton megalázni tudjátok őket, de meggyőzni soha. "

Áh, megalázásról szó sincs.
Az érvelés nem nekik szól, hanem a többieknek.
Senki egy percig ne higgye el a süketelést...

ca2 2010.09.12. 19:16:15

Úgy látszik a Göncz családban ez "alapállás". Az apja is folyamatosan fasisztázta az MDF kormányt a nyugati sajtóban.

zachar 2010.09.12. 19:17:56

Most mennem kell, szasztok.
Paranoid Android: csak keményen!
:)

fitball 2010.09.12. 19:20:39

@tlvajferi: Amerikában létezik egy amerikaiak elleni Bizottság -a pontos nevükez nem tudom akik azt hívatottak vizsgálni ha valaki az Államok ellen beszél ír vagy nyilatkozik szigorúan büntetik hát itt is elkelne egy hasonló lenne dolguk

Paranoid Android2 2010.09.12. 19:23:09

@Rwindx: @zachar:
Kezdek fáradni, pedig jó zenét hallgatok.:)))))

draft22 2010.09.12. 19:23:59

Hol éltél?
Biszku az Kádár-Aczél voinal ellenfele volt, Pozsgay meg Aczélé bár Kádárral is jóba volt. Amikor Pozsgay 79?-ben pozícióba került, (miután 78-ban Biszku kicsit kegyvesztett lett), A Bistku tábor Aczél gyengítésére törekedett. A jól értesültek tudták ki kinek az embere. Források mai a levéltárak mélyén nyugodnak. De ha mindezt kiveszed és a Biszku- Pozsgay kapcsolatot nem tekínted hitelesnek a 85-ös csalásra van számos forrás, az egyik meg is van nekem kb 300 stencilezett lapon (rdekes pl. amikor OV is felszolalt tán Rajk mellett egy gyűlésen)

draft22 2010.09.12. 19:31:28

@zachar: A lóf...t. Pozsgay szerepe a a kulturális élet megosztása volt. Bukta pedig nem volt (ez az elmúlt évek hazugsága) A HNF főtitkárakéntés OGY képviselőként kb tagként, sokkal fontosabb szerepe volt, nem véletlenül kapta meg a nemes feladatot, hogy megszervezze a 85-ös csalást.
A 87-es lakitelki ügyeskedés is az ő ötlete volt.

Rwindx 2010.09.12. 19:36:47

@Paranoid Android2:
Én ezért nem írnék blogot ha meglenne hozzá az "írói vénám" sem. A sok hülyétől egy idő után kiégnék. Igaz anno egyszer egy szadeszos blogger hipertájékozatlansága annyira zavart, hogy fél évig én jártam rá, szigorúan logikai és tény alapon kritizálva, gyakorlatilag minden egyes posztjánál kedvesen elbeszélgettem vele.

Mit hallgatsz?

Paranoid Android2 2010.09.12. 19:43:33

@Rwindx: Rohadt novemberi időjárás.:))
Péterfy Borit:)))
Amúgy tiszteletre méltó az ilyen didaktikus hevület.:)))

egyenlítő 2010.09.12. 19:50:55

Azért az érdekes, hogy Ján Slota véleménye, mint vádbizonyíték kerül elő.

☉ ☾ 2010.09.12. 19:52:50

A szerző szimplán hülye.

Rwindx 2010.09.12. 19:54:14

@Paranoid Android2:
Később mdf-es lett belőle... majd pedig abbahagyta a politikai blogolást és azt hiszem anime témában folytatta. Remélni sem merem hogy az én hatásomra, de talán egy kis lendületet ettől is nyert, és ezzel is hajszálnyival jobb lett a világ... :D

Péterfy Borit nem ismerem, tartok tőle nem az a műfaj amit én hallgatok gyakran.

Paranoid Android2 2010.09.12. 19:58:19

@Rwindx: Belinkelem neked. Egyszer biztos kibírod.
www.youtube.com/watch?v=RIFbQN2txmQ&feature=related
A szerencsétlen csávót rendesen pofozta az élet.:)))

Paranoid Android2 2010.09.12. 19:59:32

@egyenlítő: Még jó, hogy a slota nem tudja, mert lehet jobban lenne tőle.:))

Bundili 2010.09.12. 20:02:31

Nos a blog Gönz Kinga kijelentéséről szól, ami felháborító. Pláne, hogy ő beszél, aki még egy nyelvet sem tudott megtanulni és így jutott a külügyminiszteri és EU posztra, ami nevetséges. Tényleg felér egy hazaárulással, hogy a magyar EU elnökséget akarja megakadályozni,szégyellhetné magát!

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 20:11:25

@Bundili:

A megkadályozás szóba sem jön. Ilyen nincs. Az EU fönnmaradását is veszélyeztetné ilyen lépés. Ezt ő agyalta ki. Ami érdekes, az a belpolitikai szarkavarás. Csak azt lehet rá mondani, gÖNZ.

Rwindx 2010.09.12. 20:24:41

@Paranoid Android2:
Meghallgattam, meg még pár számot, érdekesen hangzott az "Ez az a ház" :) Nem rossz, a hangja kifejezetten jó, ha meghallom egyszer véletlenül majd nem kapcsolok félre, de azért máshoz vagyok szokva :)

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 20:26:58

@Paranoid Android2:

Meg kell, hogy mondjam, a Pozsgay vonalat nem érdemes védeni. Mindegy milyen volt a viszonya Biszukuhoz meg máshoz. Biztos, hogy nem tartozott a keményvonalasok közé, de, és? Miért, ott tartanánk, hogy az a választék, melyik volt kommunista nagy állat a kedvesebb? Tényleg olyan gyönge lenne ez a nép, hogy nem lehet az ország ügyét előrevinni ilyenek bevonása nélkül? Ez erkölcsi kérdés is. Ezek az emberek, függetlenül attól, hogy ők maguk mit követtek el és mit nem, mégicscsak egy olyan pártban építendő karrierre tették föl az életüket, amelyik tudod mikért volt felelős. Azonosultak az összes gyilkossággal, stb. Az, hogy nem jár neki bezárás, vagy csak kicsi, még nem indolkolja, hogy legfölső szinten futtassák, most. Nem hiszem el, hogy ilyesmin múlna a nemzeti egység. Más oka van az effélének és gyanús. Megmaradtak az összefonódások. Hitelesebb volna hagyni őket a fenébe.

kukac122 2010.09.12. 20:31:17

Gyökér,hazaáruló,náci jobbos vagy,komám.

gipsz1234 2010.09.12. 20:35:56

Érdekes lenne megtudni honnan tud a fenti redundáns és nem tulzottan tárgyszerű írás alkotója WC előterekben és telefonon elhagzott mondatokról? Megjegyezném hogy igencsak primitív módja általunk nem kedvelt személyek nevét csupa kisbetüvel írni. Nem csak Orbán Viktor, Morvai Krisztina és Selmeczy Gabriella Írja nagy kezdőbetűvel a nevét, hanem Göncz Kinga, Gyurcsány Ferenc etc. A szerző hivatkozik kiváló memóriájára. Ezt nem vonom kétségbe, habár ez a memória kifejezetten szelektív. Az előző kormány brüsszeli folymatos gyalázása a jelenlegi kormánypárti EU képviselők által miért nem lett megemlítve e nem éppen veretes írásban?
Felejthető írás, gyenge szerző.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 20:39:51

@zachar:

Most néztem meg, nem is volt más beírása? Mi a baj? Nekem tetszik, hogy nem egy táborban állva ócsárolja a másikat, hanem kiosztja akinek szerinte jár, táborokra tekintet nélkül. Úgy gondolom, csak ilyen jellegű elfogulatlanság vihet előre

Paranoid Android2 2010.09.12. 20:44:08

@A Nép - Te vagy!: Tudod, nem kedvelve, sőt talán hevesen gyűlölve a bolsevistákat, megengedőbb vagyok a kényszerhelyzetben cselekvő emberekkel szemben.
Ha belekeveredtél egy eszmébe, legyen az bármelyik, könnyen leszel úgy foglya, hogy nem érzékeled a falakat. És valóságnak fogadod el, ahogy az konstruálja a valóságot.
Könnyű mai biztonságunkból bárkit elítélnünk olyan kényszerek elszenvedőjeként, amit magunk elképzelni sem tudunk.
Ezért szánalmasabb és fertelmesebb a mai bolsi, mint akár a hatvanas évek Kádárja, vagy a Pozsgay.
A maiaknak megadta a sors, hogy tanuljanak és nem tették.
Pozsgay változott, tanult.
Kádár is jó példa, de ezt megírtam már.
ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/2008/05/29/horthy_kadar_orban

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 20:44:56

@gipsz1234:

Én már többször próbáltam a szerző bűnét kiegynsúlyozandó jóvátenni az ügyet. Talán nem láttad. Jó, akkor neked is egy kis bánat enyhítő:

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Az írás maga viszont nagyon is évezhető és ami még fontosabb, amit mond igaz. Szerinted normális dolog egy EU képviselőnek megpróbálni szabályosan hazája ellenes romboló munkára használni a megbizatását? Én ezt kétlem.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 20:48:35

@Paranoid Android2:

Mindjárt olvasom, de én az ilyenekeben merev vagyok. Lehet minden igaz amit mondsz, akkor is. Van rá szükség hogy ott szerepjenek? Nem látom miért lenne, akár tanult akár nem. Miért kell nekik a politikán belül maradniuk? Ne maradjanak. Egyik sem. Van más foglalkozás is.

Tita nick 2010.09.12. 20:53:50

Kócos kis dög ördög
kosztól és naptól sötétlik arca

genyamagyar 2010.09.12. 20:55:01

Aki kisbetükkel ír neveket, az egy bunkó paraszt.
A posztíró egy bunkó paraszt!

Komcsinátor 2010.09.12. 20:59:26

Összegezzük kvintesszenciálisan a dolgot: Azért mert zsidó vagy nem kötelező önnmagát liberálisnak nevező hazaárulónak lenned.
Ne liberálisnak nevezd magad - hanem zsidónak.
Ha ez nem a hazád és a néped - húzz el!
Ha a hazád - legyél elsősorban magyar és csak másodsorban zsidó, és szolgáld a hazád ami nem Izrael hanem Magyarország.

hetzer87 2010.09.12. 20:59:44

gigalájk a cikk!abszolút egyetértek!

csodálkozom is hogy a barikád illetve a Jobbik nem szállt még rá a témára,mert emlékszem nálam eléggé kicsapta biztosítékot...csak aztán jött a Hiszti Szabolcs és az mégjobban kiakasztott :)

BKV reszelő 2010.09.12. 21:01:13

Hosszú post...nem olvastam minden sorát, de a lényeg átjött, ez a göncz kinga tényleg nem csak a külcsín területén hagy maga után kívánnivalót...undorító személyiség.

gipsz1234 2010.09.12. 21:02:19

@A Nép - Te vagy!:
A Göncz Kingának felróttak elhangzottak bizottsági vagy plenáris ülésen Brüsszelben? Éredekességképpen: schopflingyorgy.hu/hu/cikk/32/
Itt éppen Dr. Schöpflin György (FIDESZ-MPP) képviselő úr követ elhasonló bűnt mint Göncz Kinga.

hetzer87 2010.09.12. 21:04:50

eleve,hogy lehet ilyen igénytelen valaki külügyminiszter,aminek szerintem alapfeltétele a megjelenés,de lehet hogy tévedek?!?!?

jahát ha beszélni nem tudókból lehetett oktatási miniszter meg "nem voltam katonából" hadügyminiszter akkor érthető

gipsz1234 2010.09.12. 21:06:01

@Komcsinátor: Szerintem az önhöz hasonlók miatt az ember egy kicsit nehéz szívvel tartja magát magyarnak.

Paranoid Android2 2010.09.12. 21:06:37

@gipsz1234: Csak pont annyira hasonló, mint a szezon, meg a fazon.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 21:07:46

@Paranoid Android2:

Nagyon sok minden van benne, nem egyforma egyetértéssel olvastam az egyes részleteket, de csak a Kádár részről mondok annyit, hogy ezt gyökeresen másképpen látom. Az az ember teljesen szétrombolta a magyar nép gerincét, Nem az emberségéből voltak egyes dolgok a korában elviselhetőbbek más kommunista országokénál, hanem nagyon ravasz és aljas számításából és végülis egyéltalán nem az ő érdeme mindez, hanem a forradalomé. Ha Gönzt joggal kifogásolod hazaárulás ügyben rá kb egymilliós hatvánnyal inkább volna okod. Nem is értem. Valahogy nem vág össze. De sokkal többet kellene ahhoz beszélni, mint amit a körülmények megengednek, hogy ezt dűlőre vigyük. Nekem Kádár abszolút sátán. Minden érkölcsiséget nélkülöző gátlás nélküli cinikus szörnyeteg.

gipsz1234 2010.09.12. 21:10:18

Kérdem, mit tekintünk nemzeti érzésnek. Az hogy én teszem a dolgom, emberi életeket mentek, de még sohasem mentem egyetlenegy politikai gyűlésre sem, zászlót sohasem lengettem (semilyet) attól kevésbé vagyok nemzeti, mint az az ember akinek élete főtevékenysége a különböző zászlók lengetése (nemzeti esetle árpád sávos)

Rwindx 2010.09.12. 21:11:21

Egy kis kapcsolódó anyag, ami alapján úgy néz ki maszop EU képviselős kampány lesz a brüsszeli folyosók suttogó propagandájából.

"Az unióban íratlan szabály, hogy a soros elnökséget betöltő tagállam kormánya az elnökségi feladatokra koncentrál, és nem vág bele a nemzetet megosztó, belpolitikai konfliktusokkal járó, a jogrendszert alapjaiban átformáló törvényhozási munkába, hívta fel a figyelmet közleményében Herczog Edit az MSZP európai parlamenti képviselője."

index.hu/belfold/2010/09/12/soros_eu-elnokseg_idejen_nem_illik_alkotmanyozni/

Íratlan szabály..., ezek teljesen meghülyültek?

Paranoid Android2 2010.09.12. 21:12:29

@Rwindx: már én is belinkeltem, mert azt hittem valami vicc.

CM2131 2010.09.12. 21:13:06

Nagyszerű poszt, gratulálok !

Rwindx 2010.09.12. 21:13:41

@gipsz1234:
Az egy ballib sztereotípia amiről te beszélsz, zászlók miegymás.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 21:14:26

@gipsz1234:

Ne haragudj, hogy így fogalamzok, de kénytelen vagyok kimondani, hogy úhy tűnik valamit nagyon nem értsz a dolgok működése tekintetében, ha azt képzeled hogy ez abban az e
értelemben ahogyan linkelted idetartozik.

Még csak egy szikrányit sem. Egészen más az összefüggés. AZ, hogy van benne 1. EU képviselő, 2. panasz, még nem teszi hasonlóvá

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2010.09.12. 21:14:27

csodálkozom ezen a blogon
miért van ez index címlapon?

elvégre a dolgokért a fidesz a hibás, nem az mszp
gyurcsány pedig főleg hibátlan

mi jön még, legközelebb már zsidókat is szabad szidni, nem csak magyarokat???

Paranoid Android2 2010.09.12. 21:14:33

@A Nép - Te vagy!: Egyrészt igazad van és egyetértünk.
De Akkor ki vagy mi volt Rákosi?
Farkas, Révai?
Sztálin, Berija?
Ez egy skála, ami rettentően széles.

Rwindx 2010.09.12. 21:15:50

@Paranoid Android2:
Elkerülte a figyelmem, de már látom, hírszerzős.

soproni1 2010.09.12. 21:17:57

"A feleségem valami ismeretlen mechanizmus következtében még nálam is sokkal jobban rühelli az szdsz-t"

Lehet, hogy Téged rühell. Általában akkor szoktak az emberek másra haragudni, ha a saját életükkel elégedetlenek. Ha jobban teljesítenél otthon, akkor legfeljebb semleges lenne minden politikai erő, nem kellene volt vagy jelenlegi közalkalmazotton elmélkedni. Azok általában a társadalom selejtjei, de mivel más lehetőségük nem volt pénz keresetre, ebből kellett megélni. A tehetségesebbek más szférában dolgoznak.
Így teljes az ország.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 21:17:57

@Rwindx: @Paranoid Android2:

Már kérdeztem, de senki sem reagált, ugye ez a kofa az aki a majom piros seggéről hazudozott az EU parlamentben? Nem láttátok?

Goompah 2010.09.12. 21:18:52

@ehja: Az a lehetőség ugye nem jut eszedbe, hogy kingácska meg nem nevezett, nem is létező személyekre hivatkozva azért dobta fel az ötletet, mert abban reménykedik, majd egy "baráti" állam létező politikusa - egyfajta önbeteljesítő próféciaként - fel fogja karolni az elképzelését.

Paranoid Android2 2010.09.12. 21:20:48

@soproni1: Most miért kell belekeverni anyukádat ebbe?
Amúgy meg ha tényleg ennyire egyszerű lenne......

soproni1 2010.09.12. 21:21:59

@Paranoid Android2:

Rákosi egy művelt, öt nyelven beszélő ember volt. Nem tudom, hány utódja volt ilyen. A beosztottjait közülünk választotta. Az a mentségére szóljon, hogy velünk még egyetlen hatalom sem tudta sikerre vinni az országot, legyen az szoci vagy kapitalista rendszer. Lehet, hogy nem a rendszerrel van baj ?

soproni1 2010.09.12. 21:23:42

@Paranoid Android2:

Anyám sem a tehetséges néprétegből való, közszolga volt . Utálja is a kapitalistákat rendesen, pedig én aljas kapitalista vagyok.

Paranoid Android2 2010.09.12. 21:25:53

@Rwindx: Édes Istenem!:)))
Mondják, hogy az EP rettentő gáz, de mindig meglep.....

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 21:26:59

@Paranoid Android2:

Persze, de miért ezek a mérce? Nehéz őket összehasonlítani. Szégyellem leírni annyira nyilvánvaló, persze, hogy Rákosi alatt sokkal rettentesebb volt a mindennapi élet. Azért, és ezt nem a vdelmében mondom, nemzeti szempontból Kádár sokkal de sokkal nagyobb kért okoztott. Ha persze nem is szándéka szerint, de a Rákosi rendszer a maga primitív brutalitásával szinte szolgálta a magyarság egymásra találásának az ügyét. Nem volt kevésbé szörnyeteg, sőt, de ami a lényeg itt, másképpen volt az. Sztálint most hagyhatjuk, nem hazai termés. Az ő összahasolítása Hitler. Holtversenyben vannak, ha van ilyen verseny. Jobb ha nincs.

Van egy ilyesmire utaló DrFlash szám, ha olyan zenét is hallgatsz.

Paranoid Android2 2010.09.12. 21:28:51

@soproni1: Hogy utáld, meg lenézd a hazádat, az szíved joga, de szimpinek nem fogunk találni, az tuti.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 21:30:11

@Rwindx:

Erre, csak a videóra. Iszony. Méghogy olyan magyar mondás. Persze nem ettől iszony.

Paranoid Android2 2010.09.12. 21:31:29

@A Nép - Te vagy!: Azt hiszem Kádár tényleg hitt valamiféle jobb társadalomban. Nem öncél volt nála a hatalom. Vagy nem teljesen.
Szerintem azért fontos, hogy ilyen elkülönítéseket tegyünk a történelemben, hogy a jelenben is meg tudjuk különböztetni az embereket ebből a szempontból.

Goompah 2010.09.12. 21:33:14

@Iustizmord: "nekem brüsszelbn, a Bizottságánál dolgozó magyar fejtette ki h álláspontja szerint finoman szólva sem lesz zökkenőmentes a magyar elnökség."

Aha, az illetőt nem kingácskának híjják véletlenül?

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 21:34:26

@soproni1:

Fölmerült benned valaha, hogy jótétemnyt jelenthetne a vilgra nézve ha négy darabba fűrészelnének szét?

Most ezt nem föltétlenül konkrétan gondolom, de nem tudom, hogy máshogy fejezzem ki a kiakadásom fokát a megnynilváulásaidat tekintve. Iszonyú gáz.

genyamagyar 2010.09.12. 21:37:02

@wmiki: A zsidók, magyarok! (akik itt élnek.) Te nem vagy az.

vakvarju 2010.09.12. 21:40:04

@dalida: Ne bántsd a mocsadék bolsikat, csak most kerültek hatalomra! Adjál nekik még egy kis időt! Lécci!
@wmiki: Hát Gyurcsány sem tökéletes. Pl. a hiba hiányzik belőle!
@Komcsinátor: Ha szabad kérnem, legalább a zsidók ne zsidózzanak!
@fitball: Ide minek Amerika Elleni Bizottság? Még ilyet!

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 21:41:53

@Paranoid Android2:

Szerintem tegyük Kádárt ad acta. Nincs az a jobb társadalom amit az ő eszközeivel szolgálni lehetne. Tekints reménytelen esetnek Kádár emberi mivoltáról meggyőzhetőség tekintetében. Mondom, ez a hely és mód nem elég erre. Órák kellenének, sok órák, duma, sok nyugtató, kedves csaj aki közben símogat, gutaütést elkerülendő.

Minden összefüggés nélkül idézem valakinek a fél mondatát róla, ami nagyon tetszett:

„....a huncut hazaáruló mosolyával.....”

Itt valahol van a lényeg.

Rwindx 2010.09.12. 21:42:44

@A Nép - Te vagy!:
De legalább jól látható hogy maszopos univerzális emberkék mennyire vannak tisztában azzal hogy mi is folyik körülöttük, és milyen mély szakmai, politikai kompetenciával képviselik hazánkat az EU parlamentben.

soproni1 2010.09.12. 21:43:11

@Paranoid Android2:

A kritikát általában nem szeretik az emberek.

Mindenkinek a hasonló ízlésű ember szimpatikus. A jó emberek a jókhoz, a rosszak a rosszakhoz húznak.

A hazámat szeretem, a tisztelettudó embereket tisztelem, de a blogok jó része gyűlöli az ország egyik felét, pedig azok is olyan emberek, mint a másik. Néha aljas, néha rendes, mint minden ember. Én csak összegeztem a nemzeti sikereinket azzal, hogy bár nekem sikersztori volt az elmúlt 20 év, sok rokonomnak, barátomnak nem volt az, de ők sosem magukat okolták, hanem mindig valami közalkalmazottak vagy szemét multit vagy a kommunista 40 évet. Így nem lehet élni. Ez nem hazaszeretet, hanem üldözési mánia, ami a test elsavasodásából levezethető agyi oxigén hiány számlájára írható. Nem utálom Őket, inkább sajnálom.

Paranoid Android2 2010.09.12. 21:48:50

@soproni1: Ja te győztes vagy. Hát persze.
De a világ a győztesek és vesztesek közössége.
Minket lúzereket tudod zavar egy kicsit, ha emlékeztetnek minket erre.
És vannak győztesek, akik nem teszik.

soproni1 2010.09.12. 21:50:46

@A Nép - Te vagy!:

Van olyan nép, akinek a demokrácia is zsákutca, van amelyik a diktatúrában is tud világhatalommá fejlődni.
A világ sokszínű, de ezt ki ismeri el ? A fekete a rózsaszínt utálja, a sárga a mittudomén melyiket.

Ráadásul mindenki segít haragudni a másiknak, mert az elmesélte, hogy 54 éve mennyire megbántották.
Ellenben a csöpögő vízcsapot senki sem tudja rendesen megcsinálni, mert a mester épp a bankokat meg a multikat utálja. Én tegnap megkérdeztem a burkolónka, hogy azért rakta-e ferdén a csempét mert utálja az LMP-t ?
Ugyanis végig azt hallgattam, hogy az LMP tulajdonképp az SZDSZ és Erdélyt a szemét franciák elcsatolták.

Paranoid Android2 2010.09.12. 21:50:54

@A Nép - Te vagy!: Nem azt mondom, hogy nem kellett volna lecsukni, ha ép elmével megéri a végét.
Azt mondom, hogy vannak sokkal nagyobb gazemberek is. Szeretném, ha ez tükröződne a büntetés mértékében.:)))

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 21:52:37

@soproni1:

Az nagyon helyes szempont, hogy helytelen másra mutogatni. De attól, hogy neked, ha jól értelek, anyagi értlemben bejött a mai rendszer, azért ha körülnézel és esetleg van benned tisztesség, nehéz nem észrevenned gondolom, hogy ugyanebben az időben az ország egésze nagyon rossz állapotba került. Erről mit gondolsz?

soproni1 2010.09.12. 21:55:51

@Paranoid Android2:

Csak dolgozni kell, sajnos sokat. Megéri. Aki csak az észt osztja, hogy ki miért csinálja rosszul, az vagy menjen el közalkalmazottnak, ami örök állás vagy csinálja másképp. Ez nem ördöngősség.

Az baj, hogy a győzteseknek mindig meg kell a nyereményt osztani, a vesztesek meg mindig öntudatosak.
Kérdés, hogy mikor lesz jobboldali kormány Magyarországon, mikor engedjük meg, hogy legalább a gyerekeink ne ismételgessék a mi rögeszméinket.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 22:01:19

@Paranoid Android2:

Akkor végülis hol a hiba? Jó, börtönbe vele viszamenőleg, ha, de azért egy megjátszott kivégzés előtte ott ahol Nagy Imrét ő gyilkoltatta meg a hitszegő garanciájával, remélem még belefér?

baloo784 2010.09.12. 22:08:19

Kedves Paranoid!
Csak azt áruld el, hogy melyik a nagyobb büntetés szerinted: ha Prostatikus Vogon Jeltz kapitány műveiből olvasol föl neki, vagy a jobbik programja még ezen is túltesz? :DDD

soproni1 2010.09.12. 22:09:05

@A Nép - Te vagy!:

A rendszerváltásnak nem voltak abszolút értelemben győztesei. Vannak hirtelen gazdagok, akiket utál a nép, én nem vagyok gazdag, de sikeresnek tartom magam, hiszen nem engedtem az éppen aktuális kormányok vezéreinek, miszerint Antall-nál még a városokból is falvakat akartak csinálni, mindenki vidékre költözött. Az akkori nagy magyarkodás közepette inkább a külföldi technológiák, munkaszervezés irányába toltam magam. Aztán Horn-ék alatt - még huszonévesen- kockáztattam a sok munkával, mialatt a rokonaim inkább a kényelmes állami állást meg juttatásokat élvezték . Orbánék alatt csesztettek, hogy vegyek föl hitelt, hiszen jól keresek, és ha Ők megtehetik, akkor Én miért nem. A 2002-től 2007-ig tartó hatalmas gazdasági fejlődés elsősorban azoknak jelentett gyarapodást, akik korábban már bent voltak a gazdaságban. 2007-től a Gyurcsányi elhibázott baloldali gazdaságpolitika ( a nép követelte vagyonosodási vizsgálatok )mélyrepülésbe vitte a gazdaságot , de mivel tehermentesen ért, az idén januárban beindult brutális növekedés megint egyensúlyba hozott.

Paranoid Android2 2010.09.12. 22:10:46

@A Nép - Te vagy!: Nekem túlzás.
Most elmegyek US Open döntőt nézni.:))))

ehja 2010.09.12. 22:14:22

@Goompah: Konrétan melyik "baráti állam" karolná fel és teljesítené be a jóslatot? És az EU-ban melyik az az egyetlen baráti állam amelyik keresztül tudja vinni az akaratát a többiek nélkül? Talán Németország? De hát Angela Merkel is jobbos és - mint azt OV-től tudjuk - nagyon szeretik egymást. Arról talán ne is beszéljünk, hogy minden nagyobb EU-s országban jobbos (konzervatív-polgári) kormány van.

Szóval ez a lehetőség azért nem jutott eszembe mert teljesen értelmetlen és lehetetlen.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 22:15:01

@soproni1:

Kösz, de ltom, nem jól fogalmaztam, igazából nem ilyesmir érdeklt volna, Hanem, hogy hogy látod, mi az oka és miben áll az amiről azért lehet hallani nem keveseket nem boldognak lenni. Nem keresetekre, ilyesmire gondolok. Hanem mi annak az iszonyú rossz közérzetnek az oka, amit tapasztalhatsz. Mert ilyesmikről szól azt hiszem itt a legtöbb.

Paranoid Android2 2010.09.12. 22:18:02

@baloo784: Túl jó robot vagyok, azt hiszem, ez nem jutott eszembe. De van aki megérdemelné.:))))

amfiteatrum 2010.09.12. 22:19:00

Kúrja meg a kócos asszonyt a Slota!

Paranoid Android2 2010.09.12. 22:20:58

@amfiteatrum: Nem akarom a slotát sajnálni!!!!!

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 22:22:42

@Paranoid Android2:

Ezt jó, hogy mondod, mert nálam küszöbön éllt annak a bejelntse, hogy nagyon kijött rajtam az álmossáég.

Mindesetre kivételes dolognak tartom, hogy nem rossz szájízzel távozok egy blogról. Az időmet elbaszni munka helyet talén helyztelen volt, de legalább nem dupla a büntetés hogy még ki is boruljak emiatt.

Úgy átfutott még rajtam, hogy érdekes lehten az itt mardt nem tudom taln ötünknek (lehet, hogy már nem anniy, de mindegy) egy Skype konferencia beszgetésbe átmenni. Mégsem javslom, mert 1 alszok el, 2. te is már elhúztál. Korábban ötlet lehetett volna, már csak azért is, hogy ne legyen mindig minden egyforma.

Nem javítom az elütéseimet sem, mert semmi erőm.

Üdv mindenkinek

soproni1 2010.09.12. 22:30:04

@A Nép - Te vagy!:

Általában - legalábbis az én környezetemben- magánéleti problémák vannak a világ utálat mögött. Az embereket nem foglalja le a munkája, a saját fejlődése. A buszvezetőtől az orvosig mindenki utálja amit csinál, másokon tölti ki az otthoni baját. A másik meg szerintem orvosi jellegű: a kevés mozgás, savas ételek italok oxigénhiányt okoznak az agyban, ami hat bizonyos hormonokra. Nekem tavaly volt depressziós időszakom, pedig nem volt sok munkám, nem volt semmi nagy gondom, de iszonyatosan fájt a derekam,vállam, amit sem az orvosok sem a halottlátó természetgyógyász nem tudott orvosolni. Aztán valami japán fickó mondta, hogy kevés vizet iszom ( de sok kólát ), aztán adott valami víz lugosító szart és 2 nap múlva megszünt. Azóta még a bab is hús.

Mindig valami kicsiben kell kezdeni a jólétet. Ha nem anyázzuk egymást, talán szép lassan lesz virág az út mentén, 1 ft-al többet ér a lakásunk, stb. Ezen az szdsz nem tud segíteni, csak mi.

Nem pénzkérdés.

_nyuszi_ 2010.09.12. 22:33:56

köszönöm szépen az írást, tegnap kikurvaanyáztam magam mikor az indexen olvastam.
a papájával együtt mehetnek a francba.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.12. 22:34:18

@soproni1:

Ez nem áll tőlem távol, de sajnos nem is elég.

Vannak nagyon mély, nagyon elromlott társadalmi kérdések, ezek is valamilyen válaszra várnak.

De tényleg tűnök el.

rocsok 2010.09.12. 22:35:53

Én itt kérem letszem a hajam! A legigazabb poszt amit valaha olvastam politikai témában!

soproni1 2010.09.12. 22:39:24

@A Nép - Te vagy!:

Ahogy Hofi mondta:

Szocialista munkamegosztás.

Én gyártom az ágytálat, Te meg a belevalót. Ez a társadalmi együttműködés.

Jó éjt mindenkinek !

hehe64 (törölt) 2010.09.12. 22:40:21

Kedves cikkíró.
Ma, Magyarországon nincs a parlamentben sem baloldali, sem liberális párt.
Ráadásul pártállástól függetlenül járnak a tisztelt magyar politikusok nyugatra besúgni, és panaszkodni.
Ahogy mondani szokás, a többi stimmel.

Behajtó70 2010.09.12. 22:40:51

Senkiházi gazember!

Ha az MSZP meg akarna újulni, az ilyen szemeteket azonnal visszahívná és kizárná.

Amíg ez nem így megy, addig semmiféle megújulásról nincs szó!

borovi 2010.09.12. 22:44:02

Azért, öreg, lehet, hogy neked is pszichiáterhez kellene járnod.

soproni1 2010.09.12. 22:50:02

@hehe64:

Van baloldali párt, csak nem annak hívják.
Ezért furcsa ez az ország. A baloldal vezére egy tőkés, a jobboldal vezére egy plebejus.

Ennek az oka, hogy nálunk a jobboldali gondolkodásuak 700 ezer alatt vannak, a baloldaliak meg több, mint 4 millió. Könnyebb a 4 milliót kettéosztani, mint a kisebbséget.

Amidazophen 2010.09.12. 22:51:30

@zachar: Pozsgay mindig mindenünnen kilógott. Most épp abból a sorból, akikkel OV alkotmányt akar csinálni. Egy régi PB-tag abban az alkotmányelőkészitő bizottságban, amelyik a szentkorona tanát, a kereszténységet akarja bevenni abban az irományba (mert, ne röhögtessen senki: alkotmány népszavazás nélkül??? vicces, mi?), ami által OV minden magyarok felkent szentjévé fog avanzsálni.

Szóval Pozsgay, aki a nullánál is nullább, már soha sehol nem érv.

hehe64 (törölt) 2010.09.12. 22:55:50

@soproni1: Mondj egy baloldali parlamenti pártot, de legalább három érvet is kérek, hogy mitől az.

Pszt! 2010.09.12. 22:55:52

Nagyon jó kis mocskolódó fideSS blog! Csak igy tovább! Tudjátok, pont emiatt a hangvétel miatt utálja a viktor bandáját az ország jobbérzésű fele. Indulhat a komcsizsidóbuzizás!

zachar 2010.09.12. 23:00:02

@Amidazophen:
"Szóval Pozsgay, aki a nullánál is nullább, már soha sehol nem érv. "

Ó dehogy.
Hiszen most bizonyítod be, hogy a szoclib oldalon éppenhogy "érv".

Rwindx 2010.09.12. 23:03:32

@Pszt!: inkább a balérzésű fele nem? Egyébként az elvtársnők mondandójához nem fűzöl semmit?

Másrészről meg miből gondolod magad olyan fontosnak hogy pont egy ilyen értelmetlen kommenttől indulna meg a komcsizsidóbuzizás? :)

joerg1234 2010.09.12. 23:09:02

göncz kinga nem pszichiáter hanem pszichológus és fleto kezelője volt

Húsleves 2010.09.12. 23:12:23

@soproni1: ne gyere már ezzel a dumáddal, hogy erkölcsileg mások fölé helyezed magad azzal, hogy te jó életkörülményeket teremtettél magadnak, amíg mások keseregtek.
1. messziről jött ember azt mond amit akar, tehát az állítólagos munkád nem érv. Már csak azért se, mert még ha igaz is, nem tudhatjuk, hogy mennyi ebből a te érdemed, és mennyit köszönhetsz a kapcsolataidnak.
2. tökön tudnám szúrni magam, amikor ugyanazok a képmutatók, akik folyton a melegekért, cigányokért, meg bűnözők jogaiért és körülményeikért aggódnak, folyton az előítéletekről papolnak, a magyarokat meg úgy általában lesajnálják. A magyargyalázás érdekes módon belefér a felvilágosult ideológiátokba.

soproni1 2010.09.12. 23:13:48

@hehe64:

A fidesz, kdnp, lmp.

Népvagyont védenek, mert a közös az jó. Bank adó, mert a "kisembert " meg kell védeni a kizsákmányoló tőkéstől. Kilakoltatási tilalom, az olajtársaság visszavétele. A privatizáció leállítása. Hozzáteszem, magánemberként tőkések ( kavicsbánya, szőlőhegy, felügyelő bizottságok), de valahogy a baloldali szavazók elvárásai miatt mégis előveszik ezeket a hosszútávon ártalmas lépéseket.

Ezért kellene egy jobboldali fordulat Magyarországon, de ahhoz sok embernek meg kellene tapasztalnia a profit, a tulajdon, a befektetés kockázatát és élvezetét. Szlovákiába, Lengyelországban is volt ilyen, szétverték a baloldali szervezeteket ( szakszerv., munkavállalói érdekképviselet ), de 5 év alatt egy viszonylag rugalmas gazdaságot hoztak létre, akik sajnálattal mutogatnak ránk, amire nekünk az a válaszunk, hogy " a szlovákoknak nincs is történelmük ". Az nekik sincs, de jövőjük lehet, hogy lesz.

ZéBé 2010.09.12. 23:14:08

@Paranoid Android2:
Tetszik az a tudatosság, ahogy a számodra ellenszenves emberek nevét nemecsekesíted. :)

johevi 2010.09.12. 23:14:19

Kevés bunkóbb dolog van, mint belső ügyeinket külföldön kiteregetni, kint égetni magunkat. GK ilyen szempontból hülye, de OV is mondott néha vadakat kint a "hazai állapotokról" mert neki is kötelessége volt reálisan láttatni az országot.

Húsleves 2010.09.12. 23:18:33

@soproni1:
"Ennek az oka, hogy nálunk a jobboldali gondolkodásuak 700 ezer alatt vannak, a baloldaliak meg több, mint 4 millió. Könnyebb a 4 milliót kettéosztani, mint a kisebbséget."
Ez neked hogy jött ki? Levezetnéd? Mikor néztél utoljára tévét?

soproni1 2010.09.12. 23:22:41

@Húsleves:

A kapcsolataimat szerinted kinek köszönhetem ? Neked nincsenek kapcsolataid ?
A megbízható szerelőnek miért vannak kapcsolatai ? A szar szerelő miért másokat hibáztat, mert nincs munkája ?

Itt a magyarok gyaláznak magyarokat. Amikor Orbánt vagy Gyurcsányt anyázzuk, akkor keresztény magyar embereket anyázunk, bőrszíntől függetlenül.
A jogvédőket én sem értem, akkor kellene szólniuk, ha leszúrnak egy equadori triatlonistát. Ha a borsodi magyar kirabolja a másik magyart, akkor itéljük el a rablást. Ha a debreceni sorozatgyilkos megöl egy magyar gyereket meg még öt magyart, akkor mindegy milyen szinűt ölt meg, az gyilkosság és kész. Ezzel a kisebbségi hisztivel nem tudok én sem egyetérteni sem Magyarországon, sem külföldön. Ez valószínű, megélhetés miatt van, utálják is a többségi nemzetek szerintem az összes szomszédunknál is.

soproni1 2010.09.12. 23:23:29

@Húsleves:

Vizitdíj népszavazás. 700 ezer igen.

Húsleves 2010.09.12. 23:29:30

@soproni1: ha te a vizitdíj népszavazásról ezt a következtetést vonod le, akkor a logikai alátámasztást is mellékeld légyszives. Mert ha 1 biten érvelsz, akkor én meg lejövök a híres négy igennel, és nyertem.

szőketisza 2010.09.12. 23:30:57

@A Nép - Te vagy!: @Paranoid Android2:
Úgy tűnik jól eltársalogtok egymással. Csak miért nem valamelyik fideszes honlapon teszitek ezt?

Rwindx 2010.09.12. 23:31:47

@soproni1:
A népszavazás a korábbi adóemelések után újabb elvonásokat jelentett volna, ami elfogadhatatlan. Ha csak a vizitdíjat nézem, akkor mi a szent szarnak fizetnek az emberek egészségügyi járulékokat. Az egyéb értelmét és hatását a 3 intézkedésnek akkor nem is fejtegetném.

Pl.: a vizitdíj elfogadható lett volna (akár magasabb is hogy értelme legyen) ha mellette csökkentik az eü járulékokat.

Rwindx 2010.09.12. 23:32:38

@Rwindx: "A népszavazás pontjainak elutasítása" lett volna.

Húsleves 2010.09.12. 23:34:11

@soproni1:
"A kapcsolataimat szerinted kinek köszönhetem ? Neked nincsenek kapcsolataid ?
A megbízható szerelőnek miért vannak kapcsolatai ? A szar szerelő miért másokat hibáztat, mert nincs munkája ?"
A szerelőről akit írtál nem kellene általános összefüggésekre következtetni.
A kapcsolatok egyáltalán nem mellékesek, és egyáltalán nem mindegy, hogy kinek milyenek a kapcsolatai. Azseniális üzletember Gyurcsány például a kapcsolatainak köszönheti, hogy fillérekért megvette az állami úttörőtáborokat, aztán jó áron eladta az államnak. CSAK ENNYIT köszönhet a kapcsolatainak a zseni.

soproni1 2010.09.12. 23:39:37

@Húsleves:

Szerintem a tandíj, vizitdíj elutasítása halott vita.
Ahhoz sok sikert kell megélni az embernek a saját életében, hogy elmondhassa: szeretnék befektetni a gyerekeim tudásába, az egészségembe.

Most azt mondjuk: nem baj, hogy szar, de legalább nem kell érte sokat fizetni.Az igazi befektetés a lakásunk, nem számít ha 20 évig a jövedelmünk felét fizetjük ki érte, legalább a mienk.

Igaz, hogy így nem lesz fejlődés egyikben sem, csak szídjuk a primitiv amerikai oktatást meg egészségügyet.

Az már a fidesznél is nagy változás, hogy a 29 pontot a Kókától vették át, de kérdés, hogy mennyit engednek belőle megvalósítani a szavazók.

soproni1 2010.09.12. 23:45:43

@Húsleves:

Ő csak egy ember az országban. A Te életedet hol befolyásolja Gyurcsány vagy a másik idióta vagyona ?

Az országban sokan vettek gyárakat, földeket, ingatlanokat. Sokan tönkrementek, pedig voltak kapcsolataik. Szerintem nekünk nem azért nincs gyárunk, mert nincs hozzá kapcsolatunk. Valószínű tehetségünk nincs hozzá, hogy működtessük.
Én örültem, hogy a válságra való hivatkozással kirúghattam a lusta alkalmazottakat és nem kell már az ő sirámaikat is hallgatnom. Akkor nehéz volt, de megérte. Akinek meg száz dolgozója van, annak a problémája is százszoros, amit vagyonnal nem lehet kárpótolni, ezt hidd el.

Bebes 2010.09.12. 23:46:12

Nincs kapacitásom 323 hsz-t elolvasni, lehet, h már reagáltak rá, de ezt én sem hagynám szó nélkül:
"alábecsültem a baloldali politikai elit intellektuális erejét, van lejjebb heller ágnesnél és gréczy zsoltnál is"

Megkérdezném, h jön ide Heller Ágnes mint baloldali politikai elit? Nem politikus, tudtommal pártnak sem tagja, a BKV felügyelőbizottságában vagy a VIP-hitelesek közt sem találkoztam a nevével, tehát nem hozott politikai döntéseket, törvényeket, nem sibolt közpénzt stb. Feltehetően te onnan ismered, hogy időnként elmondta a véleményét a médiában. Ami ezek szerint nem egyezett a tiéddel.
Ha úgy véled, hogy Heller Ágnes filozófusnál már nincs lejjebb, akkor elképzelni sem tudod, hogy te saját magadat például hová pozicionálod.

Amúgy ha már teljesítetted a feleséged kívánságát és túlvagy az szdsz-en, akkor rendelnék egy Pepó Pál portrét:-))

Húsleves 2010.09.12. 23:48:53

@soproni1: felesleges Kókáznod, nem fog bejönni, hogy megpróbálod összezavarni az emberek fejét.
Az amerikaiakat pedig nem irígységből "szidjuk" (ha már így többes szám egyes személyben hoztad fel), amiért jól élnek, hanem azért, mert a világ legnagyobb hadserege biztosítja a számukra azt a fene nagy demokráciát. Egyébként a globalizációellenesség egyáltalán nem hungarikum.

Rwindx 2010.09.12. 23:55:25

@soproni1:
Egyáltalán nem halott vita, ugyanis egy pazarló rendszert akartak továbbra is fenttartani strukturális változtatás nélkül. Ezt egyéb ötlet hijján úgy akarták megoldani beszednek még több pénzt.
Mindezt az EU legmagasabb adó és járulékelvonási rátájának alkalmazásával, amit ezzel a lépéssel közvetetten tovább növeltek volna.
Azt pedig komoly helyeken senki nem vitatja ez az elvonási ráta komolyan visszafogja a magyar gazdaságot.

Ezért volt alapvetően hibás az egész pénzbehajtási elgondolás. Nyilván nem mindenki gondolta végig hoszában a dolgot, de azt érezte, hogy a tetvek már megint a zsebében kotorásznának.

Húsleves 2010.09.12. 23:55:57

@soproni1: voltak gyáraink, amiket a piac liberalizációja címén átjátszottak külföldiaknek. Szó nincs arról, hogy ne lenne itt hozzértés, csak a magadfajták ezt akarják beültetni a fejekbe. Szerinted talán nem lett volna olyan magyar cég, amelyikkel érdemesebb lett volna metrokocsit gyérttatni, mint az a francia cég, amellyek a korrupt vezetők olyan szerződést kötött, hogy eleve benne volt a szerződésben, hogy ha nem felel meg az előírásoknak, akkor is megkapják a pénzüket? Te pontosan azért vagy most itt, hogy ezeknek az élősködő tetveknek a szerepét bagatellizáld. Nincs itt semmiféle baj a magyarokkal, csak van egy élősködő réteg, akiket azelőtt kommunistáknak hívtak, most szocialistáknak és liberálisoknak. Csak annyi történt, hogy a "dácsájukat" (Jelcin után) átmentették, és most úgy lépnek fel, mint ha ők védenék a demokráciát.

Rwindx 2010.09.12. 23:59:40

@soproni1:
Jah a kapcsolatokról meg annyit hogy ugy érzed a különbséget aközött hogy egy vállalkozás a működése közben más vállalkozásokkal kapcsolatokat alakít ki találkozások, megrendelések, pályázatok kapcsán, és aközött hogy valakinek vannak politikai vagy rokoni kapcsolatai állami döntéshozó helyeken ami által állami pénzből privatizálhat igen kedvezően állami cégeket.

soproni1 2010.09.12. 23:59:59

@Húsleves:

Kóka nekem sem szimpatikus, mert az a tipikus körszakállas törtető idióta, de sokan szidták a jobboldali liberális programját, amit most ezek elővettek.

Az antiglobalizmus meg a lemaradottak szórakozása. Az Én legjobb barátom, aki antiglobalista, ahogy pénze volt, vett egy Iphone-t. Sőt a ruhái sem a Május1 ruhagyárból való.
Én is csak azért vagyok globalista, mert szeretem a Mcchicken menüt és szeretem a hibrid autómat, amit magyar/szovjet verzióban valószínű nem tudnék megvenni. Sőt a youtube-t is szoktam hallgatni nemcsak az Al jazirát. Ezek ellentmondásos dolgok.

Húsleves 2010.09.13. 00:03:24

@soproni1: és ha tényleg nem érted a jogvédők szerepét (ahogy írtad), akkor elmagyarázom. A TASZ-nek meg a hasonló képmutatóknak az a jól meghatározott szerepe a politikai palettán, hogy mindig legyenek olyanok, akikért a liberálisok aggódhatnak, és ezzel a tiédhez hasonló, lesújtó, kategórikus kijelentéseket tehessenek a magyarság egészére. Olyan kijelentéseket, amelyeket ha zsidókra, cigányokra, melegekre, vagy bűnözőkre merne tenni bárki, akkor már nyert ügyük van, mert hívhatják a nemzetközi szervezeteiket, hogy a "kirekesztés ellen" beavatkozhassanak.

Húsleves 2010.09.13. 00:04:53

@soproni1: mit vettek elő "ezek" Kóka programjából?

soproni1 2010.09.13. 00:07:32

@Rwindx:

Rokoni kapcsolataid is vannak, mégsem tudsz élni vele. Nekem is vannak, én sem tudok. Valószínű, a Gyurcsány családból nem mindenki lett milliárdos, ahogy az Apró családból sem. Nem minden tehetséges ember üldözendő.
Ami állami az szar, ami magántulajdon, azzal meg valami lesz. Ha hülye a tulaj, akkor tönkremegy és jó a konkurensnek, ha okos, akkor késöbb vagy ő vásárolja fel a másikat vagy őt vásárolják föl.

15 éve lehülyéztük a mobiltelefonálókat, bunkofonoztunk. Az internetről azt hittük, hogy a szemét külföld kiváltsága. Ma már nekünk is van, nem anyázzuk.

Az én jövőmet biztos nem befolyásolja az amerikai hadsereg. Annál inkább, hogy a kapcsolataimat megőrzöm vagy kioktatom őket, hogy te zsidó vagy, te romániai, te buzi stb.

Húsleves 2010.09.13. 00:15:37

@soproni1:
"Az antiglobalizmus meg a lemaradottak szórakozása."
Az arisztokráciának mindig megvolt az ideológiája arra, hogy beültesse a fejekbe, hogy nélkülük a kérges kezű, repedtsarkú paraszt úgysem tudna mit kezdeni a szabadságával. Ugyanez a helyzet az általad ajnározott Amerikával is. Semmivel sem különbek azok, mint mi vagy mások, csak burokban élnek, amelyet az amerikai külpolitika (nem a belpolitika!) biztosít számukra. Háborúznak az olajért, nemzetközi szervezetekkel és az erőfölényükkel kényszerítik ki a világ számukra előnyös berendezkedését. Ez nem tetszik az antiglobalistáknak, főleg akkor nem, ha nincsenek olyan kapcsolataik, amelyeknek köszönhetően olyan erkölcsi magaslatokról szónokolhatnának mint te.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2010.09.13. 00:17:37

Bassza meg, én nem hallottam a nőnek erről az öntökönszúrásos akciójáról. Árpi bácsit szerettem, mindenki szerette, de ezt a rühes kurvát már nem tudtam elviselni. Nem lehetne esetleg natúr elvágni a torkát? Majd mi addig félrenézünk. Ha ez a szutyoklelkű áruló tényleg belekóstolhatna a putyini stílusba, és az oroszokat képviselné ilyen mentalitással, mérget vehettek rá, hogy már másnap hazarendelnék, otthon aztán simán eltűnne. De meg is érdemelné, hát milyen fajta az, amelyik a saját hazájának akar bemosatni egyet a hatalmasokkal? Ő vajon mit gondol, neki ez konkrétan miféle haszonnal járna? Netán csak a bosszúvágya elégülne ki ezzel? Valamit csinálni kellene vele, mert ilyet az ország nem tűrhet meg a saját sorai között.

Rwindx 2010.09.13. 00:19:03

@soproni1:
Nincsenek az állami szférában kapcsolataim, tehát a vállalkozásomban ha akarnám sem tudnám használni. Viszont az hogy valakiből nem lett milliárdos a gyurcsány családból az nem fedi azt a tényt hogy valaki vélhetően törvénytelenül az lett.

"Ami állami az szar, ami magántulajdon, azzal meg valami lesz. " - Ez ebben a formában nem igaz, meg kell találni a megfelelő egyensúlyt a kettő között. A minden magánkézbe adása ugyanolyan szélsőséges dolog mint a minden állami tulajdonban tartása. Nagyon fontos hogy néhámy dolog állami kézben maradjon, akár nemzetbiztonsági szempontok miatt is. Viszont ha az állami szférát kapcsolatokon keresztül kiszervezzük a magánszférába akkor ott már a magánszféra is felborul ugyanis egyes vállalkozások tisztességtelen versenyelőnyre tesznek szert a tisztán játszókkal szemben. Ezért nem engedhető meg a gyurcsány féle életút tolerálása: kárt okoz az államnak, instabilitást hoz a piacokra, a társadalmat morálisan rombolja.

Az amerikai hadsereggel való kapcsolatot nem látom. Erre nem válaszolok.

Vannak olyan szegmensek még az államban amit szerintem is le kellene még építeni de legalább a monopolhelyzetét megszüntetni, de hogy mindent az nonszensz. Mint ahogy a 3000 milliárd Forint értékű privatizáció 1500 milliárd Forintos költsége is nonszensz.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.13. 00:19:43

@zachar:
"
"Meg a matolcsi pénzügyminiszternek."

A legjobb választás.
Senki más nem jöhet szóba.

"...lassan a fideszben több a kommunista, mint az mszpben ( na jó, ez túlzás ),"

Nem túlzás.
Ez a Gyurcsány-blogra való vicc.

"és a fideszesek az mszps arrogáns, nyikhaj tempót veszik fel."

Nem tapasztaltam. "

Szerintem Heim Péter lett volna a legjobb pénzügyminiszternek ( utána Járai meg Varga ).
Heim azért, mert van fogalma arról, hogy a pénzpiacok hogy működnek. Matolcsi sajnos nem rendelkezik elég szaktudással és nem kompetens.

off
Egyébként Matolcsi is éppen olyan privatizátor, mint Gyurcsány. A birtokunkban van annak az ügyletének az összes fénymásolata, amivel 1988ban Nardai Gyula elvtárssal, a Pest Budai VV igazgatójával húgyért szarért ( valami harmincezer HUFért ) megvásárolták az akkor 3 milliárdot érő Pest Budai VVt.
On

Ha arra gondoltál, hogy siralmas, hogy a fideszben kommerek vannak ( ú.m. Stumpf, Pintér, Kövér, Smitt, stb ), akkor egyetértünk.
Ha arra, hogy a megkegyzésem nevetséges, akkor csak azt kérdezem vissza, hogy a fideszben a kommunisták kevésbé lesznek kommunisták ?

Jó neked, hogy te még nem tapasztaltad a fideszesek arroganciáját.
Néhány példa.
1. Nézd csak meg a 15. vk képviselőjét, a Rétvári Bence doktort. És nézd meg a hivatalvezetőjét, a Mittoménmilyen Kristófot. Beszéltem velük személyesen, kinyílt a bicska a zsebemben.
2. Ugyanitt, amikor Orbán Anitát leszavazta a fidesz csoport ( amelyben csupa köztiszteletben álló ember, orvosok, egyetemi tanárok, stb vesz részt ), az ott jelen lévő Kupper és Pesti Imre uraknak volt pofájuk lecsőcselékezni az ellenszavazókat.

Kuppernek innen üzenem : csőcselék a nagybácsikája ( aki a Centrum Parkoló Kftben veszi a Ferrarikat a parkolósi pénzből. )

Mondom, mindezek ellenére a fideszt támogatom, amíg az mszp veszélyt jelent. Ezeket a dolgokat is azért írtam le, mert a kommerek olyan gyengék, hogy ez sem nem oszt, sem nem szoroz. Azért van szemem és tudok gondolkodni.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.13. 00:23:25

@zachar:

Megjegyzem, az állami feladatok leépítésén el kellene kezdeni gondolkodni.

Ugye, vagy csökken a bevétel ( pl adócsökkentés ) de a kiadás is, vagy a kiadásokat szinten tartjuk, de akkor vagy adót emelünk, vagy hitelt veszünk fel.

MOndjuk a multik megadóztatása ellen semmi kifogásom ( persze csak ésszel, mert különben elmennek ), de a legjobb lenne valahogy az államot egy kicsit leépíteni.
P.l. az ember befizeti a többszázezres bére után az adót, de munkanélküli segélyt csak 9 hónapig kap, 45 ezer HUFot. Hát gratulálok, ha én ( aki megteremti a jóléti államot ) nem részesülök belőle, amikor rászorulok, akkor igazán fel lehetne számolni.

soproni1 2010.09.13. 00:27:43

@Húsleves:

Lehet, hogy tüntet az zsíroshajú antiglobalista, de NIKE cipőben gyújtja fel a Mcdonalds-ot. Sőt olaj kell a az ő autójába is, de ha még nincs pénze autóra és utálja az autósokat, akkor a buszhoz is kell olaj meg a fűtéshez is. Sőt a mobiltelefonja is SONY.
Ezért nem értem ezt a nagy szétválást. 1990-ben mindenki vitéz meg nemes volt visszamenőleg. 1998-tól polgár. 2004-től kisember.
Hiába vagyunk most a lakáshitelesek túszai, nem szidom őket, mert az ő tévedésük miatt tudtam elérni , amim van.
Nem anyázni kell a gazdagokat, hanem a fogyasztásukból profitálni.
Csak mi magyarok öntudatosak vagyunk, nem azt nézzük, hol tudnánk bekapcsolódni a globalizációba, hanem azok miért szemetek.
Ami önmagában nem baj, de az igényeink ( legalábbis az enyéim ) ott vannak, mint a szorgalmas népeké.

soproni1 2010.09.13. 00:30:14

@Scaramella va alla guerra:

Ez az egyetlen út szerintem is. Kis állam. Észre sem fogjuk venni a közszolgák felének hiányát.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.13. 00:31:25

@soproni1:
Pontosan, sok embernek meg kell tapasztalni a profit előnyeit.

Én p.l. észrevettem, hogy ahogy gyűlik a pénzem, úgy leszek egyre liberálisabb. Ezt a tételt általánositva viszont nem csoda, hogy a mai Magyarországon az emberek annyira tőkeellenesek.

Vagyük a bankokat. Egyetlen Nyugat Európai országban sem lehetne ilyen üzleti feltételeket alkalmazni, ahogy itt a pankok teszik.
És a NyEui országok is beavatkoznak, ha banki vagy biztosítói visszaélést fedeznek fel ( példa erre a hollandiai woekerpolis ok elleni fellépés ).
Szerintem a bankok olyan mérvű antiszociális magatartásról tettek tanubizonyságot, hogy már csak példastatuálás szempontjából is jó, hogy most elkenték a szájukat. Legközelebb majd elgondolkodnak minden "zseniális" ötletükön ( p.l. hogy milyen fizinget alkalmaznak az átárazáshoz, meg hogy hogy engedik elolvasni az ügyfeleiknek a szerződést aláírás előtt, stb ) mielőtt megvalósítják azokat.
Hasonló adót üdvözölnék a közműcégeknél is ( hatósági árszabályzással ötvözve, persze :D )

soproni1 2010.09.13. 00:42:55

@Rwindx:

Egyszer kell az államtól elvenni valami monopóliumot, aztán az megy a maga útján. Ami állami ( nem Svájcban ), az olyan is. Ha már ki van szervezve, akkor az úgyis csak addig él, amig a haver van hatalmon ( lsd . Ápisz -Buda piért, Ezüst Hajó stb.).
Ha ezek a kiszervezettek tönkrementek, onnan jön a verseny vagy mutyi.

Én mindig jól jártam, ha korrumpálhattam valakit, ezáltal jól járt a közértes is, az állam is.

Tisztességes verseny úgysincs. Ez a nagy állam már öncélú, saját magáért van. Ezt az alkalmazottak nem nagyon érzik, a vállalkozások tulajdonosai inkább. Persze a munkamorállal is gond van, de ez inkább neveltetési, szociális gond.
A mostani gazdasági fellendülésben a megbízhatóbbak sok munkához jutnak, a többiek még várhatják azt az időpontot, amikor már csak mennyiségi munka kell. Az élet hosszútávon igazságos.

soproni1 2010.09.13. 00:47:11

@Scaramella va alla guerra:

A szívemből szóltál, de senkit sem kényszerítenek, hogy 20 éves szerződést írjon alá egy bankkal. De ugye a rokonoknak meg kell mutatni azt a szép ezüstmetall Daewoo-t, meg a gyerekek sem férnek el két szobában. Pláne, hogy már Magdiéknak is van plazma tv.

Jöttek a partizánok, megerőszakolták összes nővérünket, csak Mária nővért nem!
- Őt miért nem ?
- Mert nem akarta

Rwindx 2010.09.13. 00:57:57

@soproni1:
Mondom, ki lehet venni jópár dolgot az állam működtetése alól, de az ne a lopást jelentse.

Én eddig nem korrumpáltam senkit, ajánlatot már kaptam pályázatoknál, ha jól emlékszem kétszer, de nem éltem vele, gyanítom a jövőben sem fogok.

Lehet hogy egyszeri alkalommal a közértes jól jár vele, de amikor az elfolyó állami pénzek miatt megnövekedett hiány miatt leértékelik az államot hitelminősítők, a CHF hitele elszáll, ha a hiány miatt adóemeléseket vetnek ki, akkor a közértes vissza fogja adni azt a kis pénzt, csak éppen sokkal szarabb lesz neki mint előte volt, és mindenki másnak.
Jól járni egyedül a korrumpáló fog.

pereszke 2010.09.13. 04:27:01

hiteltelen a blogod, mivel nem zorbannal kezdted. az elmult husz ev termesebol messze a leggusztustalanabb es visszataszitobb remarc.

dtk74 2010.09.13. 05:57:18

mindenkinek van mumusa, akiről meg akarja mutatni hogy ő az igazi, és megfellebezhetetlen MUMUS. Pedig ha reálisan nézzük a múlt időt, akkor a külföldi panaszkodás legalább úgy ment a Fidesz részéről, de az, akkor, hasonló hozzászólóktól más reakciót kapott. Mások most vannak csendben, az kik akkor a Fideszt ítélték el. Ha azonban kijutunk pártszimpátiánk, vagy utálatunk okozta agyi béklyóink közül, akkor elgondolkodhatunk azon, hogy amit GK mondott, abban vajon van-e, vagy lehet-e realitás. Sajnos szerintem lehet, mert egy olyan közösség vezetése lesz a dolgunk, ahol széllel szemben próbálunk hugyozni fél éve, miközben időnként kíméletlenül, és nyilvánosan az orrunkra koppintanak. Ennek ha elnökség is lesz a vége, az súlytalan, díszhuszár menet lesz, támogatottság nélküli, kurucvirtus operettkirályság, haszon nélkül kis hazánknak.
Amilyen a mosdó...

nestrot10 2010.09.13. 06:14:41

Ebben az országban egy hazaáruló biztos van és az a gonosz törpe a Rákosi Viktor...aki elment Brüsszelbe ócsárolni bennünket amikor uszítással "haknizott" Magyarországon ( parlamenti munka helyett) és Magyarország ellen....

nestrot10 2010.09.13. 06:16:54

Orbán megszületéséért még az anyját is felelősségre lehetne vonni!!! - Ő Magyaroszág Tumor betegsége. Miért nem " kezeltette" ki magából időben?:)

zsotti 2010.09.13. 07:12:51

Jó post, grat.

Nem értem a "független" oldalnak miért fáj, ha egy jobboldali közöl egy jobboldali véleményt.
Egyeztetnie kéne bolgár/debreceni elvtárssal előtte a liberalizmus jegyében?

Szerintem sokkal nagyobb gáz, amikor egy "független" hazaérve egy free hunvald, hagyó, vagy feri valamelyik antináci tüntetéséről leközli a szigorúan független véleményét.

Az is kretén (vagy politikus), aki nem érti, hogy politikusok nevének leírásakor kisbetűket kell használni, pl helyesen viktor. lásd Belga: Arany

svenJazz 2010.09.13. 07:29:05

Köszi, bearanyoztad a reggelem!

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2010.09.13. 07:30:44

Talán már írták mások is: nálunk olyan a törvény, hogy az EU az egyetlen biztosan kormányfüggetlen ellenőrző szint a mostani helyzetben, és ebben Göncz Kingának sajnos igaza van.

A mi (értsd: nem a kormány, hanem a nép) érdekünk, hogy valaki azért a kormányt is ellenőrizze, ha már nincs független alkotmánybíróság és köztársasági elnök, stb, aki ezt amúgy rendes helyeken csinálni szokta.

Nagy baromság a kormány ellen fellépőket automatikusan hazaárulózni. Akkor a fideszék 8 évig hazaárultak, vagy mi?

Húsleves 2010.09.13. 07:37:24

@soproni1: nem szokásom anyázni a gazdagokat, de azt a másik, szélsőségesen primitív végletet sem osztom, amit te próbálsz itt elhinteni. Az emberek életét igenis befolyásolják a politikai történések. Az ember felelős a sorsért, de azért nem mindegy, hogy ki hova, milyen anyagi, kulturális és szociális környezetbe született.
"Csak mi magyarok öntudatosak vagyunk, nem azt nézzük, hol tudnánk bekapcsolódni a globalizációba, hanem azok miért szemetek."
Nem, a magyarok nem ilyenek, csak mivel a magadfajta ilyennek igyekszik beállítani. Már ott kilóg a lóláb, hogy azt a látszatot próbálod kelteni, hogy téged nem érdekelnek és nem befolyásolnak a politikai történések, mert a magad ura vagy. Ennek ellenére itt téped a szád és osztod az észt, mintha te tudnád a tutit, pedig szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy beleszülettél a készbe, és ezt a magad eredményének hiszed. Ugyanis tipikusan ilyenek szoktak ilyen fellengzősen beszélni.

mendson 2010.09.13. 07:52:45

Jó a poszt-Világosan rávilágít az általánosnak és legalább a kiegyezésig visszanyúló magyaros mentalításra, miszerint aki figyelmeztet valamilyen baj esetleges bekövetkeztére az hazaáruló.Valami rémlik nekem Kossuth Cassandra leveleiből,meg az elsö és második világháborúban való részvételünk ellen tiltakozók sorsáról.Meg a következményeiről.

mendson 2010.09.13. 08:02:21

Amikor a fidesz Kubával,Észak-Koreával és még mit tudom én milyen alja országgal egy csoportba soroltatta az emberi jogi ügyek kapcsán hazánkat?És sehol sem találom "Paranoid Android" felháborodását tartalmazó blogjátKicsit hasonlatos ez a poszt -és paranoid android,na meg a trágár tóni szinte össze blogja- arra a gyogyós gyerekre aki felirja a falra "hüje pista",de közben a Pista egy 5 évesen perfekt matekzseni.

Valaki1 (törölt) 2010.09.13. 08:21:24

VISSZA GYURCSÁNYT!
LE A FASISZTOID FIDESZ-JOBBIK DIKTATÚRÁVAL!

Nagy Tibi (törölt) 2010.09.13. 08:22:58

Valami jót írt a blogger, ha már ilyen vita folyik körülötte. (Bár ez gyakorlatilag @soproni1 vitái)

1. Nem szeretem, amikor a "liberális" ill. a "baloldali" szavakat a "gazember" szó szinonimájaként használják.

Egyáltalán ma Magyarországon ki nem liberális? Nem hiszem, hogy bárki vissza sírja az elmúlt politikai rendszerek döntési mechanizmusait. De gondolom, mindenki egyet ért a gyülekezési, szólás szabadsággal is.

Ha baloldalinak vallja magát az illető, nem biztos, hogy sztálinista, leninista és egyben hisz az egyenlősdiben. Lehet, hogy csak fontosnak érzi a társadalmi szolidaritást. (Pl. én)
Attól még az illető ugyan olyan magyar, mint a nemzeti érzelműek, csak az identitásának nem az elsődleges meghatározója, de meghatározója! (Pl. Én a magyarságomat nem érzem kisebbségnek itt Magyarországon, mert mindenki magyar. De egy szóval sem mondtam, hogy ne adjunk támogatást a hátáron túli magyaroknak.)

2. Az értékek nem egyenlőek a pártokkal.
A MSZP sem a baloldalt képviseli, minthogy a Fidesz sem a jobboldalt jelenti.

Most ez hogy jött ide Gönz Kingához? :) (egyébként sz.tem sem egy emberileg nagy szám, sz.tem neki nincsenek értékei, csak pénztárcája)

hattyú 2010.09.13. 08:54:28

Kedves Paranoid, te egy barom vagy.

Gazz 2010.09.13. 08:58:43

A cikk jogos és jó. És várom a folytatást, amely a Fidesz EU-s ámokfutását tárgyalja, mert Magyarország lejáratása nekik is kedvenc szórakozásuk volt az elmúlt két ciklusban. A világért sem szeretném, ha az elfogultság legparányibb árnyéka vetülne a blogodra, ezért tartottam szükségesnek felhívni a figyelmedet eme apró nüanszra.
:-))))

Gazz 2010.09.13. 09:05:57

Amúgy bírom, amikor vérjobberek próbálják magukat semleges középen álló pártatlan és tárgyilagos személynek beállítani. Az ezen cél elérése érdekében kifejtett szófordulatok a modoros blog ideális alanyai lennének.

Paranoid Android2 2010.09.13. 09:12:16

@Bebes: Na őt tényleg elfelejtettem!:))) Rajtakaptál!:))
A heller ágnes, a napkeltében nemes egyszerűséggel Deák Ferenchez hasonlította a megyót!!!!
Élőben láttam. És akkor nem is beszéltünk arról, hogy miket nyilatkozgat nyugaton.

Melchi Zadok 2010.09.13. 09:25:24

olvasva ezt a posztot rá kellett jönnöm ebben a blogban egy jó dolog van a címe de az se eredeti. ahogy az ide vetett gondolatek se. amolyan rúgdossuk a döglött lovat kedélyes, barnanyelves vékonybélig történő lihegő benyalással.

goumba 2010.09.13. 09:26:50

nem tudom, ki is lehetsz, te szerencsétlen kis posztoló, de hogy nagyon primitív hülyegyerek vagy, az biztos. négy képernyőt telepofázol előre eldöntött véleménnyel, aztán előhúzod a farbát és megmondod a tutit, hogy göncz kinga annak idején azért volt rossz külügyminiszter, mert 2010 szeptemberében a fidesz ellen pofázik. ülj le egyes.

goumba 2010.09.13. 09:29:08

@hattyú: egy nagyon nagyon nagy barom. de legalább ne egy tuti jó radiohead szám címét lopta volna el a kis fasisztageci...

jerzymark 2010.09.13. 09:34:54

@A Nép - Te vagy!:
Valamikor a 60-as évek végén,a Tv-ben Kádárt mutatták.Anyám meglátta és annyit mondott:"Ezt az árulót nézitek?" és kiment a szobából.Akkor nem értettem még a megjegyzését(gimnazista voltam)most már igen.

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2010.09.13. 09:41:32

Már leírták, de azért leírom én is. Könnyesre röhögtem magamat a firkálmányt író butasága miatt.
Nagyon kevés dolog határozza meg jobban az embert annál, mikor szándékosan kisbetűvel ír olyan neveket, melyek a "nemszeretett" párthoz tartoznak. Ellenben Viktorékat jó, hogy nem CSUPA NAGYBETŰVEL írja :) Az ilyen ember az, akinek a kérdését sem lehet komolyan venni. Nem csak azért, mert saját magát minősíti, hogy nem tudja, hogy a tulajdonneveket nagy betűvel kell Kezdeni, hanem azért is mert az érzelmi világa a létező legelcseszettebb. Tehát, ha érzelmi kérdést csinál ilyenből és egyetlen politikus nevet sem ír nagybetűvel, meg pártnevet sem, merthát minek nyúlkáljon miatta [SHIFT]-ért az ember, az még oké. De nem. Ez az ember kiválasztott egy bálványt és akire a bálvány csúnyán néz, azt ő is leköpi. Röhögnivaló ilyenformában.
Főleg azért, mert a Göncz Kingás rész nettó agyhalott szöveg. Én a cikk után pont arra gondoltam, hogy na erre a leginkább vak érzelmi alapon "politizálók" sem fognak mit mondani, hiszen jól tudjuk, hogy a Fidesz 8 éve terjeszti az amúgy tök hamis propagandát, hogy itt minden rossz, a gyerekeknek menekülniük kell innen stb. Nagyon jól tudta mindenki, hogy nem más, mint a Fidesz indította ezt a fajta "vesztettünk, de nem ismerjük el" stílust, ezt a rágalmazásra és mocskolódásra építő hengert, amiben építő jellegű cselekvés nem volt, csak rombolni akartak. Az emberek önmaguktól nem igazán osztódtak volna ennyire meg, ha a drága párt nem így akarja. Persze, 100 napja meg összefogás van és aki csúnyát mond a magyar politikáról az mindjárt hazaáruló.

"Ilyenért rendesebb országokban olyan sebességgel taszajtódik ki a szalonképes politikai szereplők világából, "... Szóval tényleg drága bloggerem, hol a fenében voltál 8 évig? Hol voltál, mikor az EU rugdosta a seggünket és mindenki tudta, hogy az országnak a lehető legrosszabb, mikor szapulják nagy kampányban Viktorék? Régen amúgy szó volt erről is, hogy a legtöbb országban sárdobálózás ugyanúgy megy, mint nálunk, csak máshol van általában egy láthatatlan, de határozott határ. Addig nem nagyon mennek el, hogy az országnak is rosszabb legyen, csak azért, hogy mi mondhassuk, hogy "megmondtuk". Ismétlem, a Fidesz kezdte ezt el. Nagyon rossz, hogy ezt meghonosították és bőven elképzelhető, hogy ennek akkor hagyománya lesz innentől kezdve Magyarországon. Innentől kezdve "Ti" ne kérjetek se összefogást, se hazaárulásról ne beszéljetek, mikor ez csupán -mellesleg- egy nagyon enyhe folytatás-mert a blogban leírt hazugsággal ellentétben- arról nem volt szó, hogy Göncz Kinga kardoskodott az ország ellen az EU-ban. De ha így lenne, ismétlem, egy rossz szót nem szólhatnátok.

Én igen. Nekem jogom van kiakadni ezeken, mert én kiakadtam már évekkel ezelőtt a Fidesz új módszerein. Már akkor nagyon jól láthatta az értelmes ember, hogy ha erre a csőcselék harap(és harapott..) akkor nagy bajba kerül az ország. Euromilliókat és és bizalmat vesztünk. Mert lázítani és behülyíteni a buta embereket nagyon egyszerű, de békíteni már sokkal nehezebb. Aki ezt sok éve nem látta előre az segghülye. Mint a blogger. (hopp, kimondtam..)

hááááát 2010.09.13. 09:41:37

Vidd a feleságed ágyba és kiabáljátok közben Viktor nevét.

Igen nagy baromságokra képesek a mi politikusaink.Gyüjtsd össze az elmúlt 20 év összesét és rá fogsz döbbeni, hogy a jobb oldal mennyi kárt okozott.Nem állitom, hogy többet, de nem is keveset.

Paranoid Android2 2010.09.13. 09:55:42

@hááááát: Tudod, ez a feleséges dolog egy apró kis csapda volt, kiváncsi voltam, hogy hány baloldali, toleráns és progresszív felebarátom fogja alpári személyeskedésre felhasználni.
@sanche: Mindig lenyűgöz ez a nagyívű feledékenység. Rémlik, hogy a megyóról kiderült beszervezett alacsony státuszú titkosügynök volt? Tehát zsarolható, befolyásolható személyiség...., aki ráadásul a jelenlegi szövetségeseink ellenfeleinek táborában focizott.
Angyalbogár!!! Szerinted rajta mit kellett még lejáratni?

Móg 2010.09.13. 09:56:32

kedves paranoid
te abban a tévhitben élsz,hogy az EU,mint társulás,vezetői,valamint az egyes EU tagországok vezetői,az egyes tagországok tevékenységét az adott ország hülye politikusainak és hülye médiájának szófosásából itélik meg.
kár feltételezni,hogy az egész Európai Unió politikai elitje hatalomvágyó,pénzsóvár,csak a saját és seggnyalói érdekeit szolgáló hülyék gyülekezete
valószinübb,hogy tudnak tájékozódni hiteles forrásból,és önálló itéletet alkotni
persze
a rendszerváltás óta Magyarországon Te csak a fenti jelzőkkel illethető politikai elitet ismerhettél meg.
nem kivétel ez alól a jelenlegi kormány sem.SŐT
Okosabb maradtál volna,ha mélyen hallgatsz.

átlátó 2010.09.13. 10:07:47

Frizura teszi a főhősnőt...:)(A Gréczy Zsoltba most nem rúgok bele, rúgtam volna akkor, amikor ő még fiatal korában, - én már nem - az árok szélén vizeltünk. Mentségemre, akkor még nem látszott rajta, hogy hová fog fejlődni.)

tcom 2010.09.13. 10:24:41

Nem is kicsit elfogult a post író!

"Ennek a propagandának az eddigi sikerességében persze benne van az is, hogy a jobboldali..."

Én úgy folytatnám: "politikai elit, különös képen a Fidesz ellenzékben többször is támadta, panaszolta be az akkori ballib kormányokat külföldön. Úgy tűnik az MSZP politikusai ezt megtanulták a Fidesztől"

Sőt! Továbbmegyek Kósa, és Szijjártó Petike már a Fidesz kormány megalakulása után vált hírhedté, károssá az államcsőd- beszédével. Ők arra sem vették a fáradságot, hogy külföldre menjenek, itthonról próbálták besározni a baloldalt. Az államcsőd elmaradt, a hiány tartható, a csontvázak jelentéktelenek és egyébként is ismertek voltak már évek óta.

Jó, jó ha elfogultak vagyunk a Fidesz iránt, de nem ártana megemlíteni az ártatlanka, maszületettbárány Fideszke eddigi politizálásnak "szép" módszereit, pillanatait!!!

Nem kérdéses hogy Göncz Kinga nem alkalmas külügyminiszternek, és a bukott MSZP nem alkalmas a kormányzásra, de más post témája lehetne, hogy a Fidesz és Orbán mennyire nem alkalmas külügyi, belügyi ügyek intézésére, egy ország vezetésére. Nem említem, hogy volt idő, amikor Orbán jóvoltából egy köztörvényes bohóc vitte Magyarország "jó hírnevét" a világban: Torgyán József. Hogy 1998-2002 külpolitikája nem szólt másról, mint a konfrontációról. Akkoriban sikerült olyan "ellenséges" országokkal is összetűzni, mint Ausztria. Persze ott már rég óta legyintenek Magyarországra, ahol vagy populista, felelőtlen ex-komcsik, vagy populista, felelőtlen szélsőjobbal barátkozó baloldali módszerekkel kormányzó, magukat jobboldalinak vélő hatalommániás galerik kormányoznak.

tcom 2010.09.13. 10:42:51

@Schindler Pistája!

És mikor fejted ki, hogy nem is volt holokauszt? Vagy hogy mennyire kívánatos a cigányokat táborokban elhelyezni?

Én ismerek egy zsidó családot, akiknek már régen is szatócs boltjuk volt. Nem pont akkora vállalkozás, mint Demján Orbán-kedvenc Sándor népnemzeti vállalkozó cégei, de működött. Mondjuk a család 50%-át kiirtották a nyilvánvalóan tisztességes nyilasok/nácik, ennek ellenére sokszor segítették a falu szegényeit. Ők is károsak, pusztuljanak???

Vagy ismerek cigány családokat, akik tisztességesen élnek, nevelik a gyermekeiket. Ők nyilvánvalóan soha sem ütköztek még problémába a származásuk miatt.

Húzz a kurucinfóra!

Paranoid Android2 2010.09.13. 10:50:45

Természetesen elhatárolódva a saját véleményemtől, szeretném kifejteni, hogy attól, hogy helytelen embereket meggyilkolni, még létezhet liberálbolsevista, judeoplutokrata világösszesküvés.:))))
Én pusztán megelégszem azzal, hogy az ilyen típusú vitákat elkerülöm.
Van amit a paranoia sem bír el.

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2010.09.13. 11:15:42

@Paranoid Android2: Azért most már értek mindent. Nem tudsz olvasni és nem is látsz -mivel nekem címezted, pedig nem is nekem válaszoltál.

Innentől kezdve érthető ez a kettősmérce teljes hiánya.

3dom'f'speech 2010.09.13. 11:31:20

Azért volt előképe ennek a hazaárulásnak, és volt is honnan örökölnie a gerinctelenséget. Az érdemtelenül túlajnározott árpibácsi (sosem tisztázta magát a megalapozottnak tűnő vád alól: ő volt a "Patkány" fedőnéven rabtársai ellen jelentgető spicli) '93-ban a La Stampa-ban lefasisztázta ("jobboldali veszély") az Antall-kormányt (egyébként most mennyire magasztalják szegény Antallt a baloldalon - és az is elég nevetséges, hogy kikért is állt annak idején ki árpibácsi: Bánó "Muster/Master & Nap-Kelte" A.)

grésa 2010.09.13. 11:38:50

Tényleg? Mi a gond azzal, hogy Viktor látványosan rugdossa az EU intézményeit, örök lúzer táborának hálás pillantásai mellett, és aztán beül a soros elnöki székbe? Európa is szokja, ami nálunk történelmi hagyomány...

Paranoid Android2 2010.09.13. 11:41:33

@3dom'f'speech: Mondjuk a göncz interjú óta a kommerek egy szót se szólhatnak.
De ez őket nem szokta zavarni.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.13. 11:41:34

@sanche:
"Fidesz 8 éve terjeszti az amúgy tök hamis propagandát, hogy itt minden rossz, a gyerekeknek menekülniük kell innen stb"

Következő meglátásaim vannak:

1. A fidesz tényleg demagóg volt sokszor a 8 éva alatt. A blogger demagógiájában is egyetértünk.

2. A fő dologban azonban nem. Tökéletesen egyetértek a fidesszel abban, hogy az elmúlt 8 év zömmel (9o%) rossz.

Csinálhatsz akármit, tanulhatsz műszaki vagy termtud dolgokat, lehetsz orvos vagy vállalkozhatsz, van egy üvegplafon, ami fölé ( fizetésben ) nem kerülhettél az elmúlt 8 évben, kivéve ha Pártunk És Államunk ( vagyis a komcsi mszp ) farvizein úszkáltál.

Vagy szerinted csak ITTHON szerzett tudással elérhető a 1OM, a 15M fizetések ?

Vagy nem Magyarországon a legmagasabbak az SZJA áltagos kulcsai, Belgium mellett ?

Arról nem is beszélve, hogy az nem stratégia, hogy " a szarból hozzuk vissza a választást." Az a kommereknek jó, de másnak legalábbis közömbös.

Igen, a fidesz néhány kapitális ökörséget csinált május óta. De legalább
1. valami irányvonal ( az ország "gazdasági függetlenedése", bármit is jelentsen ez ) mentén dolgoznak
2. Úgy néz ki, hogy jobban támogatják a bérből élő középosztályt, mint az mszp
3. És a terheket azokra helyezik (elvileg), akik idáig gennyesre keresték magukat.

Ezt bevallom, tényleg átgondolatlanul és helyenként igen demagógon adják elő. De ( sajnos ) még ez is előremutat ahhoz képest, amit a kommerek csináltak 8 éven át.
Ugyanis az nem volt egyéb, mint a elkúrás, adóemelés, osztogatás, lopkodás és kapkodás elegye.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.13. 11:48:11

@Nagy Tibi:
"Egyáltalán ma Magyarországon ki nem liberális?"

Minél nagyobb tőkeerővel bírsz és minél több lehetőséggel rendelkezel, annál liberálisabb vagy.

Kérdés az, hogy megadatott e a magyarok többségének az elmúlt 2O évben, hogy tőkét gyüjtsenek vagy növekedetdek e a lehetőségeik ?

Nem is beszélve arról, hogy a magyar "liberalizmus" egyfelől poftlanul kisebbségvédő ( ami ugye a mi lehetőségeinket csökkenti ) másfelől viszont precedens nélküli mődon tőkepárti.

Az ellentétet az oldja fel, hogy mind a két vonal a középosztálynak nyújtja be a számlát.

Na, hát mindezek együttesen okozzák, hogy a liberók jó időre elásták magukat. Tetszettek volna a "gipsz jakabok" bolgoguláslval is jobban törődni, lehetőleg piaci körülmények között.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.09.13. 11:50:38

@soproni1:

Itt az a érdés, hogy vajon erkölcsös e, hogy a félhülyéket átverjék.

hasonlóképpen : erkölcsös volt e Cortez, amikor a vadaktól üveggyöngyökért több tonnányi aranyat gyűjtött be.

Szerintem nem, de elismerem, hogy az erkölcs és a szabad piac az két különböző paradigma.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.13. 12:03:28

@szőketisza:

Zavar téged, hogy P.A. társalog a saját honlapján? Nem akarod megengedni?

És ha annyira zavar, ki kényszerít, hogy itt legyél?

Miből veszed az elképzelsét, hogy a te dolgod megmondani, ki hol szólahat meg? Más szavakkal, mi közöd hozzá?

De ezek csak amolyan költői kérdések tőlem. A válaszom megvan már: a hülyeséged olyan elképesztő, hogy komolyan versenyképes az itt zsidózók elmebajával is. Egymás faszából szopjátok a halálerőt. Szigorúan csak képletesen.

Paranoid Android2 2010.09.13. 12:04:52

Röviden:
Ha valóban megtörtént, amit göncz állít, akkor ezt jeleznie kellett volna a külügyminiszternek, hátha az még nem tud róla.
Nem politikai tőkét kovácsolni belőle.
Mert bármilyen felelős ellenzék számára nem lehet cél a kormányzat ekkora külpolitikai kudarca.
Ha viszont kívánatosnak gondolja, sőt tevékenykedik érte az ellenzék, akkor ne csodálkozzon, ha közelről a fülébe üvöltm a jobbik programját, vagy egy vogon költő verseit.:)))

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.13. 12:17:14

@Schindler Pistája:

Abban igazad lehet, hogy túl optimista vagyok. Akkor pl. amikor téged emberszámba véve megkíséreltem józan szempontok kínálatával hatni rád. Ennek vége. Bele is fulladhatsz tőlem a kezelhetetlen eszetlen beteg gyűlöletedbe. Persze, mert akinek téged olvasva antiszemitizmus talál az eszébe jutni, az gonosz, mert ő találja ki, mi? Nevetséges vagy.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.13. 12:32:33

@Paranoid Android2:

Egyébként nem te vagy az első akitől megkapom. Nekem természetesebb először kérdezni, mint azonnal Googlezni.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.09.13. 12:38:17

@Paranoid Android2:

Ne hagyd ki a judeoliberálist. Fontos tudni, miről nem beszélünk. Még meg lehtne említeni a judeokonzervatívokat, judeodekadenseket és judeosumérosokat. Igen, olyan is van. Lehet, hogy ebből derül ki, hogy a zsidó is ember?

Alkibiadész [alkibiadesz.blog.hu] 2010.09.13. 13:44:33

Iszonyatosan kivágta a biztosítékot nálam is ennek az ocsmány hazudozó szemét libának ez az aljas hazugsága, köszönöm a cikket.

marhaszív 2010.09.13. 19:42:07

Kedves Paranoid!

Kérlek, máskor, ne tegyél be olyan linket, ami az mszp honlapjára mutat, mert én még sosem jártam ott. Hideg nyaklevesként ért, amikor ráklikkeltem a linkre és egyszeriben göncz kingával találtam szembe magam. Brrr...
Vésővel kellett letisztítanom utána a monitort.

Nagy Tibi (törölt) 2010.09.13. 22:49:38

@Scaramella va alla guerra:

Az, hogy az egykori SZDSZ köreibe volt néhány lobbista, még nem biztos, hogy az SZDSZ nagyobbik részt liberális értékrendű volt. Inkább elvtelen, ha szavad így fogalmaznom. Nem az a liberalizmus, hogy a olyan törvényeket hozatok, ami nekem kedvez.

A kisebbség védelem....., ha az SZDSZ cigány politikájára gondolsz, akkor azt el kell felejteni.
A cigányságot fel kell emelni az oktatás útján, de arra 20-30 évre meg kell erősíteni a rendőrséget, amíg "létre nem jön" az új cigány generáció és meg kell próbálni valami kétkezű munkát adni nekik.
Buzik....., engem is idegesít egy lánynak öltözött fiú, de ha ő szereti lejáratni a saját szexuális ízlésű társait, felőlem megteheti.

Egyébként a mai liberalizmusnak nincs túl sok mondani valója, hiszen nagyobbik részt megvalósultak a benne lévő gondolatok. De igen, az a jó demokrácia, ahol a kisebbségnek is lehet szava a többség mellet.

Magyarországon nics gazdasági liberalizmus, csak haverok kapitalizmusa (Alans Greenspan szavaival)

Nagy Tibi (törölt) 2010.09.13. 22:50:56

Egyébként az SZDSZ és MSZP számomra az elvtelenség és a korrupció szinonimája.

Bebes 2010.09.17. 04:47:02

@Paranoid Android2: Nem tök mindegy, mit mond Heller Á. a tévében? Ő nem politikus, nem döntéshozó, ugyanúgy a véleményét mondja el, mint te. Nem gondolom, hogy el akarod törölni a szólásszabadságot.

Ami a "ki mit mond nyugaton" tematikát illeti, az túl van nálunk lihegve, oldalsemlegesen. Abból a (provinciális) feltételezésből indul ki, hogy az EU, a NATO stb. hülye, nem képes tájékozódni, onnan tudja, mi van Magyarországon, hogy Vadai Ágnes vagy Szájer József elmeséli neki.

És mivel látom, hogy komolyan veszed és figyeled a blogodat, bátorkodom azzal a felvetéssel élni, h pár hónapon belül soros elnököt - és ágendát -kell(ene) adnunk az EU-ban. Jó lenne nem leégni, mint pl. a csehek. A biztost, aki már egy ideje foglalkozott az üggyel, lapátra tették, pillanatnyilag ennyit tudunk. Meg azt, hogy Göncz K. félreverte a harangot. Tudtommal nem ez EU-ban ármánykodott ellenünk, hanem az EU-ból szólt haza, h gáz lehet. Én lennék a legboldogabb veled és az olvtársakkal együtt, ha tévedne, és diadalmenet lesz a magyar elnökség.

Paranoid Android2 2010.09.17. 07:48:35

@Bebes: A heller egy nemzetközileg ismert "filozófus", aki rendszeresen nácizza, fasisztázza, mucsaizza Magyarországot és a magyar nemzetet. És akkor a politikai jobboldalról alkotott véleményét még nem is listáztuk.
Amikor ellátogatott a megyó fenekébe és új Deák Ferencnek nevezte őt olyan politikai éleslátásról tett tanúbizonyságot, amely őt örökre a népszava, klubrádió Bermuda-kétszögbe helyezi el.
És mint közszereplő, gúnyolható.
Szerintem rengeteget árt az országnak, hogy ballib értelmiségiek napi szinten hisztiznek kint, tizedannyi etnocentrizmusért, mint amit az átlagos párizsi hétköznapokban megtalálhatsz.
A göncz k. meg nyilvánossan megfuttatott egy nem ellenőrízhető, az országra és a jelenlegi kormányra nagyon dehonesztáló felvetést.
Másfél éve mondják a karrierdiplomaták, hogy sem a fletó, sem a gordon kormánya nem készült fel rendesen az eu elnökségre.
Nem tudom megítélni természetesen, de a mindent felülmúló szakértelmükről szerzett egyéb tapasztalataim alapján nagy veszteség nem érhetett bennünket a kádercserével.:)

Bebes 2010.09.18. 04:46:55

@Paranoid Android2: Nem "filozófus", hanem filozófus, idézőjelek nélkül, és pont annyi joga van hülyeségeket beszélni, mint bárki másnak:-))
Ami a dehonesztálást illeti: a mindenkori ellenzék beszél fűt-fát, nem látok ordító különbséget abban, hogy ezt itthon vagy külföldön teszi, ezek a megszólalások nyilvánosak, azok a külföldi intézmények, a kormányoktól az Amnestyn át a nemzetközi szervezetekig, amiket érent, egyaránt figyelik azt, ami itthon és ami külföldön hangzik el, szvsz nem kell ezeket a kritikákat túlértékelni, hazaárulózni miattuk, messze nincs akkora jelentőségük.

Ha valakiknek tényleg vigyázni kéne a szájukra, akkor a döntéshozói, kormányzati pozícióban lévőknek, mert az ő szavuk nagyobbat szól, mint az ellenzéké (pl. gyengítheti a forintot, hogy közhelyes példát hozzak). De még ez sem hazaárulás. A hazaárulás túl súlyos minősítés ahhoz, hogy csak úgy dobálózzunk vele és komolytalan dolgokért osztogassuk.
süti beállítások módosítása