Klafa összeesküvés-elméletek

 2010.03.19. 18:25

 

 

 

Reggelente, ha én viszem óvodába a gyereket, visszafelé a sarki presszóban megejtem a napi első koffeinbevitelt, egy hosszúkávé formájában. A műintézmény helyi alkesz tartalma állandó még e kora reggeli órában is. A törzsközönség egyaránt felvonultatja a politikai spektrum és a májbetegségek teljességét. Jobbról balra áttekintve a szomorú alkoholisták e tablóját, lelhetünk itt holokauszt tagadót és igenlőt, Kádár alatt jobb voltos nosztalgiázót és gyurcsányfanatikust. A mindent elsöprő elitellenességről nem is beszélve. Persze senki ne higgye, hogy az előbb citált meggyőződések az egyének sajátjai, azok inkább a bevitt alkoholmennyiség függvényében, váltakozva, vagy akár egyszerre jelennek meg, a jobb híján tudatnak nevezett valamiben, amit a magyar választópolgár e reprezentánsai használni kénytelenek.

Egyszer, pillanatnyi elmezavar hatására, elkövettem azt a hibát, hogy hozzászóltam az egyik beszélgetésükhöz, mert olyan penetráns baromságot diszkutáltak éppen. Magukra az „összefüggésekre” nem emlékszem, mert az adatfeldolgozó és tároló apparátusom letiltotta a kognitív disszonancián messze túlmutató tényhalom egyidejű befogadását, pedig még meztelen csajok is szerepeltek benne, ami általában minden történetnek jót szokott tenni, főleg a megjegyezhetőség szempontjából.

A rövid távú káros hatások mellett, azzal is szembesülnöm kellett, hogy ezután rendszeresen bevonnak a társalgásba, valamint meg is akarnak feleseztetni, ami ellen reggel hét harminckor nagyon erősen tiltakozik a szervezetem.

Annyiból azonban rettentően tanulságos ez a kapcsolatrendszer, hogy első kézből informálódhatok arról, mi szivárog le a demokrácia alapköveihez a napi politikai botrányokból.

Ma reggel például azzal fogadtak, hogy a jobbikosok is drogos buzik, ami érezhetően elkámpicsorította a csapat jobbikos rendpárti felét, újra felértékelve a Csurka Pista elvi szilárdságát és konvencionális vonzódását a fröccshöz, ami igazi magyar búfelejtő, ellentétben a drogokkal, ami a rohadt imperialisták eszköze a fiatalság elbutításához.

Ez az élmény az én orcámra is elégedett mosolyt varázsolt, nehéz hetek elé néz a nevezett politikai alakulat, a jövő héten fog kiderülni, hogy honnan van pénzük, akkor lesznek csak idegesek igazán, amikor a cirill betűs átutalási megbízás másolata megjelenik a Magyar Nemzet címlapján.

A reggel fő témája azonban nem a szittya melegedés volt, hanem az izraeli kémrepülőgépek budapesti légilátogatása. Mint közismert, az antiszemitizmus az az ideológiai kapocs, ami az mszp törzsszavazót összeköti a magyarság romlása felett búslakodókkal és olyan egységfront alakult ki a liberálbolsevista, judeoplutokrata világösszeesküvés mahinációi ellen, ami megelőlegezte egy örvendetes nemzeti összefogás lehetőségét, feltéve persze, ha egy jó kis balhé van kilátásban.

A kiinduló tétel az volt, hogy az izraeli gépek a jobbik március tizenötödikei rendezvényét akarták bombázni, de elnézték a naptárt és csalódottan vissza kellett fordulniuk.

Aztán az merült fel, hogy azért fordultak vissza, mert féltek, hogy összekeverik a Fidesz nagygyűlésével.

Esetleg meggondolták magukat és mégse most foglalják el Magyarországot.

Az április 11-ei választásokra hozták a szavazókat, de megint eltévesztették az időpontot.

Magyarország felülről olyan, mint a Gázai övezet.

A gyurcsány beszédet akarták meghallgatni, mert tőle még ők is tudnának tanulni, de megint csak eltévesztették az időpontot.

Ki akarták menteni az szdsz vezérkarát a fasiszták karmaiból, de rájöttek közben, hogy értük nem kár.

Az izraeli légierő miért ne repkedhetne a hazája felett?

A jobbikon belüli szexuális viszonyokat akarták feltérképezni.

Szélsőjobboldali provokáció, hogy felszítsák az antiszemitizmust a választások előtt. (Ilyesmit az izraeli nagykövet mondott, amin gondolkoznunk kell még, hogy ő vajon ki a fenét akart provokálni ezzel?)

Forró pontokat kerestek a jobbikban.

Tesztelték a magyar légvédelmet.

Az izraeli légvédelmet tesztelték.

Kopogtató cédulákat hoztak az mdf-nek.

Kopogtató cédulákat hoztak az LMP-nek. (Ez persze nem igaz, erről a pártról még nem hallottak.)

Nehezen hiszem, hogy egy ilyen típusú társalgásnál van ékesebb felszólamlás az általános választójog ellen, pedig még a fiúk el sem érték a rátöltés stádiumát.

Persze az is lehet, hogy szimpla elektronikus felderítést végeztek a gépek Magyarország légterében.

És ez a legabszurdabb feltételezés a felsorolásban. Ez persze senkinek eszébe nem jutna.

Szerintem egyébként a hagyó miklósért jöttek a repülők, az egyik a mikiért, a másik a párizsiért. Aztán rájöttek, hogy nem stimmel a teherbírás.

 

 

 

 

 

 

Címkék: izrael meleg jobbik összeesküvéselmélet kémrepülő szavazópolgár

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr451852846

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Izrael végső megoldása - Európa teljes megsemmisítése 2010.03.25. 14:20:14

Storico israeliano: 'Israele si potrebbe trovare costretto ad annientare l'Europa'Scritto il 2010-03-12 in NewsIzraeli történész: "Izrael rákényszerülhet Európa megsemmisítésére"Al-Quds (Gerusalemme) - Pic. Lo storico militare israeliano Mart...

Trackback: Kampányszínesítő médialiba, gágágá! 2010.03.19. 22:31:58

Tetszettek szűkölni, hogy unalmas a kampány, hát most meg tetszettek kapni! Egyenesen bele a közepibe! Kaftános, szakállas, kalapos repülőgépek figyelték odaföntről az elfogla...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aldobói.Feldob 2010.03.19. 21:04:22

de legalább a hazai légvédelem csillagos ötösre vizsgázott, szekeres elvtárssal az élen. (persze ilyen névvel, hogy szekeres, nem tudom hogyan lehet többek között pl. légteret védelmezni... talán pénzt szekérszámra minisztériumból kitolni inkább!)

FutApest 2010.03.19. 21:28:04

Tukon ulok az uj pamflettekert, Android!
Ez is jo moka volt, de hozzateszem, h nem hiszem, hogy ilyen mokas gondolatok szuletnenek az alkeszok fejeben... mondjuk ugy, hogy belekoltotted oket :), és ez altal egy kis jot is tettél veluk :).

ddance 2010.03.19. 21:41:35

"Ez az élmény az én orcámra is elégedett mosolyt varázsolt, nehéz hetek elé néz a nevezett politikai alakulat, a jövő héten fog kiderülni, hogy honnan van pénzük, akkor lesznek csak idegesek igazán, amikor a cirill betűs átutalási megbízás másolata megjelenik a Magyar Nemzet címlapján."

Hülyeség. A Jobbik megmondta: kb. 30 milliót költött az EP-kampányra, amit jórészt a 2006-os választások utáni támogatásokból finanszíroztak. Ezt írta az Index is, hozzátéve, hogy teljesen reális.

Szabó Gábor pártigazgató pedig most azt mondta, hogy max kilencven milliót tudnak költeni a kampányra, és 300 valahány óriásplakátjuk lesz.
kuruc.info/r/34/56896/

Ez szerintem sokkal konkrétabb, mint amit pl a Fidesz/MSZP csinál.

Honnan van a Jobbiknak pénze? Egyszerű. A párttagoktól. A gárdistáktól. Ugyanis nekik havidíjat kell fizetni a pártnak, ami nem kis összeg, gondoljatok bele, kb négyezer gárdista van már hosszú ideje...

Ott vannak még a tehetősebb nemzeti érzelmű vállalkozók, nem egyről hallottam, aki pár millióval támogatta a Jobbik kampányát. Mert megteheti.

Egyébként meg az EP-képviselők sok milliós havi fizetést kapnak, úgy tudom, hogy a jobbikosok is beáldoznak ebből egy fix összeget a pártnak.

Pörzse meg mondta az MTV-ben, hogy ő fizette a plakátjait, ő fizette a 80 ezres telefonszámláját. Szóval innen van a Jobbiknak pénze. Meg onnan, hogy senki semmiért nem kap pénzt a pártban. Bizony. Se a szóvivő, se a rendszergazda, se Vona Gábor. Mindenki ingyen csinálja.

syandras 2010.03.19. 22:03:18

szerintem nagyon ott van! én l tudom képzelni a kis alkeszeket, ülnek, dehogyis, állnak a pultnál, egyik mondja a másik után, hasukat fogják a röhögéstől, aztán schnitt, most komolyan, "Kopogtató cédulákat hoztak az mdf-nek."

szerintem cool:D

Nekünk Mohács kell 2010.03.19. 22:04:46

@ddance: Talán ettől olyan félelmetes az egész. Hogy Vonán és a sleppjén kívül mindenki lelkesedésből csinálja, hogy majd most aztán jól megmenti a nemzetet a végromlástól, ha kell neki, ha nem. Pedig csak a vezetőiket tolják a húsosfazékhoz, legyen mit enni akkor is ha bedöglik a nemzeti pólóbiznisz.

orwell 2010.03.19. 22:24:18

@Nekünk Mohács kell:
sajnos ez mindegyik pártra igaz! Viszont a legkisebb stábja a Jobbiknak van

Nekünk Mohács kell 2010.03.19. 22:36:18

@orwell: Nem kell félni, majd megnő az. Ahogy szépen ráébrednek, hogy ebben mekkora lehetőség van, egyre többen jelentkeznek be: egy államtitkári poszt, egy felügyelőbizottság, egy bánya, egy kaszinó...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.19. 22:37:50

"Tesztelték a magyar légvédelmet."
Hát valószínűleg ezért.
Elektronikus felderítőket általában nem viccből repültetnek mert kurva drágák, útvonalat gyakorolni meg otthon is lehet.

Valószínű csak pár itthon is alkalmazott radar elektronikus ujjlenyomata kellett, ezért jártak erre.

másikpista 2010.03.19. 22:42:16

Szerintem ez a blog is csak egy gittrágás, semmivel se jutott magasabb színvonalra mint akiknek címezi a bírálatot. Talán majd legközelebb jobban sikerül

Nekünk Mohács kell 2010.03.19. 23:00:35

@másikpista: Nyilván gittrágás, hiszen aki tudja, hogy valóban mi történt az nem fog róla blogot írni. Így marad a találgatás. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy egy ilyen hír egy jó adag sötétséggel párosodva milyen történetekhez vezet. Mindenkinek lehet saját verziója pártállástól magyarsági mélységtől függően.

mangorlo 2010.03.19. 23:20:56

mindig is imadtam a napi politikai/kozeleti esemenyek kocsmai feldolgozasait hallgatni.

hajra ovi utan meg ulj be kavera!!!! lehetne egy ilyen kort kialakitani, hogy: na gyerekek 5 feles 5 froccs jar mindenkinek kerdesenkent egy kort kaptok. legjobb valosagso lenne

2010.03.19. 23:24:44

ez nem a Mokka nevű hely? (bár gondolom sok ilyen van...)

kapitalista 2010.03.19. 23:54:54

gratulalok, vegre egy humoros iras ami tokeletesen mutatja be a mai helyzetet azt a tragikomediat amiben eltek

gudmen 2010.03.20. 00:32:24

"Magyarország felülről olyan, mint a Gázai övezet."
"Az izraeli légierő miért ne repkedhetne a hazája felett?"

az ilyenek miatt lettem PA2 függö:)

cso zsi 2010.03.20. 01:53:26

@ColT: De mivel alkalmas eszközeik voltak mindenféle elektronikus megfigyelésre, így mobilhálózat-, és készülék-bemérésre is, a két gép háromszögeléssel pontos mérést készíthetett.
Pl. egy szír pénzváltóról, aki a környéken közlekedve úgy dön tött, beüti a fejét pár lövedékbe.
Mert lehet, hogy az itteni "zsidógyűlölet" nem zavarja őket: "a kutyaugatás nem hallatszik az égig", de a szomszéd, ellenséges országot innen pénzelő már inkább.

Helmut von Offenburg 2010.03.20. 06:47:34

Az igazi okot soha nem fogjuk megtudni. Gumicsont.Választás. Belpolitikai pankrácó. Szájkarate.
Ezügyben e véleményt osztom leginkább:

jets.hu/news?id=150

Senkifia 2010.03.20. 08:34:20

@dupree: igen nagy a valószínűsége annak,hogy neked van igazad. meg a jets.hu-nak. Az igazi kérdés nem az,hogy ők mit akartak,hanem hogy a mi titkosszolgálatunk,hadügyünk,stb miért szerepelt ennyire szarul az ügyben. Illetve miért szerepelt le? és ki ezért a hibás. Mert ad absurdum ha holnap azért jön egy 2diplomáciai" gép,hogy egyenesbe rakétázza a szír pénzváltó boltját utána meg elmegy,és erről se tudunk,csak nézünk mint a moziba... mert azért azt jegyezzük meg:annyira nem baráti (ne is legyen soha)izrael,hogy csak úgy szó nélkül kelljen néznünk,ahogy iitt repked.

Attilajukkaja 2010.03.20. 09:09:09

Hat en kesz vagyok ;o))))))
Nagyon jo!

másikpista 2010.03.20. 09:31:03

@Nekünk Mohács kell: Még azt is megkockáztatom, hogy jobban állna az ország, ha a kocsmában dőlnének el a dolgok

venszivar 2010.03.20. 09:31:21

Az,hogy Mi is ők is NATO tagok
nos az nevetséges !!! MIndig is
azt csinálnak s EZUTÁN is azt
fognak tenni , amit ők akarnak.
Ott s akkor mikor csak kedvük
tartja,most direkt mutogatták
magukat.Nem kérnek engedélyt,
1000 s 1000 dolog van amiről nem tudunk.A mi töketlen hadse-
regünk a másodállásaikat,nyugdí-
lyas (50-évesen) éveiket in-
tézik.Starnak azok az ország
"védelmére" ki ellen a NATO
testvérek ellen ??.........

Tájfájter 2010.03.20. 09:38:49

"útvonalat gyakorolni meg otthon is lehet."

LOL, nézz már rá a térképre, mekkora Izrael országa, ha felszáll egy gép és nem a Földközi tenger felé indul meg, akkor már fordulhat is vissza, különben ellenséges légtérbe érne...

Naná, hogy útvonalat gyakoroltak és Irán felé mennek majd bombázni.

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2010.03.20. 10:07:38

A múltkor lezuhant állítólagos meteor is izraeli kémrepülő volt, de lelőtte a magyar légvédelem.

Nekünk Mohács kell 2010.03.20. 10:23:58

@dupree: valahol ezen a környéken járhat az igazság. Csak az a baj, hogy sokaknak nagyon nehéz, mert főleg nem akarják, elhinni, hogy rohadtul nem a piti választásunk miatt jöttek és azért, hogy lehallgassák, hogy XY pártvezérrel milyen húst hozat az asszony. Az is baj persze, hogy "elfelejtették megemlíteni", hogy valóban mit akartak, de azt kéne más szinten létező probléma.

agyalapi 2010.03.20. 10:24:39

Sőt!
A volt igazságügyi kalapművésznő ( Fábry S.) is azért hordja a gyönyörteljes fejfedőit, hogy ne lehessen bekémrepülőleképezni. Mert ő tud valamit.

agyalapi 2010.03.20. 10:34:21

Most a rendes reagálásom:
Mivel oly vén vagyok, hogy voltam katona, elképedek azon, hogy még mindig a helyén van minden illetékes, önmagát katonának képzelő vezetőnk. Tudom, már nem kellene hinnem a mesékben, meg olyan bagatell dolgokon lovagolnom, hogy szakmai tisztesség, becsület, hivatástudat, de valahogy mégis ez a legbüdösebb a dologban. azon kívül, hogy bebizonyosodott, hogy bárki bármikor lebombázhat bennünket, ha akar. Ez nem igazán megnyugtató, de abban lehet bízni, hogy nemigen irigyel már tőlünk a kutya se semmit.
Az írás egyébként tetszett, különösen a
"Nehezen hiszem, hogy egy ilyen típusú társalgásnál van ékesebb felszólamlás az általános választójog ellen, pedig még a fiúk el sem érték a rátöltés stádiumát."
mondat, ami némi okot adhat az elkeseredésre.
Aa.

Dervenkál Egon 2010.03.20. 10:39:23

Én a berepülés napján az átlagnál sokkal több analóg spamet (értsd kéretlen reklámszart) találtam, szerintem simán azt terítették az izraeli gépek.
Valaki megfigyelte már azt az akkurátus foggalmazást, hogy "Izraeli Légi és Űrerők?"

Mert ez így durvábban hangzik???? Miért nem elég, hogy az izraeli légierő, azt kész....

agyalapi 2010.03.20. 10:43:08

@Dervenkál Egon:
Ez nekem is szemet szúrt, mikor a híreket olvastam, lehet, hogy a roswelli gépeket és pilótáikat is már megkaparintották az amcsiktól , s ezeket küldték most fölénk, de ráfaragtak, mert a magyar civil légiirányítást nem tudták átverni zöld fejű pilótákkal se. (o:

Lone Starr (törölt) 2010.03.20. 10:56:59

Ez a blogbejegyzés nem arról szólt, amiről akart/kellett volna (elnézést, hogy hasonlóan szubjektív individuumként objektívnek szánt igazságot szeretnék megfogalmazni. De azok az istenverte repülők valamiért iderepültek. Ezt ne egy (újra elnézést) kis faszszopó nagykövet kommentálja, miniszterelnök alatti izraeli véleménye nem érdekel. Ilyen infó van közkézen?

Lone Starr (törölt) 2010.03.20. 10:58:03

@Lone Star: nem zártam be egy zárójelet. Gondolj, Micimackó, gondolj!

Helmut von Offenburg 2010.03.20. 14:07:05

@Senkifia: Igaz.A hadügy teljesen leszerepelt.

Senkifia 2010.03.20. 17:12:17

@Tájfájter: a gyakorlatozásasal nincs semmi baj. magyar MIG,illetve mostanság grippen,is francia engedéllyel gyakorlatozhat csak,mert mire először csócsra jár a motor,már a francia riviérán vannak :)
de hogy a lópéniszbe nem tud két,elektronikus porszívó, csúcstechnológiás,minden frekvenciát leolvasó, gulfstream V-ről se a magyar hadügy, se a katonai,illetve civil kémelhárítás meg titkosszolgálat? he? na ez a nagy kérdés...

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2010.03.20. 21:48:54

@Paranoid Android2: A presszóban már akartam mondani, csak annyira megnyomott a deka Kevert+Ászok kombó, hogy jutottam odáig :-)

Haloperidol 2010.03.21. 00:03:59

Mit hoztak az izraleli kémrepülők Magyarországra? Na mit hoztak?
??
+4%-o a Jobbiknak!!

:DDDD LOL, ROTFL, LMAO, van még valami hasonló rövidítés vayg emotikon??

(c) Bödőcs Tibor 2010.03.19.

Vad.Korte (törölt) 2010.03.22. 08:30:21

Nagyon jó cikk!

:-D

A hétfő reggeli egészségügyi röhögés megvolt! Köszönet érte!

gudmen 2010.03.22. 18:21:21

@Dervenkál Egon:
ezzel is jelzik, hogy távlati céljaik között nem csak a világ, hanem az egész univerzum elfoglalása és leigázása is szerepel:)
süti beállítások módosítása