Olvasgatom a hagyó ügy kommentjeit meindenfelé a neten.

Az akasztgatástól visszafelé számtalan büntetési javaslat olvasható (tudnám mi lehet a törölt kommentekben:)), sokan fejezik ki feltóduló érzéseiket, egyértelmű és általános az emberek indulata.

Az a vélemény hiányzik egyedül, szavazópolgártól, szoci politikustól egyaránt, hogy hagyó elvtárs ártatlan, meg talán azt nem tagadja senki még, hogy ők is látták parizert enni.

(H)hagyó elvtársnak az utcai tartózkodást nem ajánljuk, mert manapság könnyű jobbikos szavazóval találkozni és még végül autogrammot kérnek tőle.

Közmegegyezés van arról, hogy hagyó elvtárs bukik a parizerre és úgy működött politikai vezetőként, mint Don Corleone, ha ez utóbbi elég tökös gyerek lett volna, vagy idejekorán megismerhette volna hagyó elvtárs előremutató, progresszív módszereit.

A szocialista párt és a szocialista politikusok hitelessége elérte a végső határt, tudjuk, hogy igaz, ami megjelenik róluk a Magyar Nemzet címlapján.

Na nem azért, mert utóbbi periodikával kapcsolatban nem lennének kétségeink, hanem azért, mert a Balogh Zsolt által elmondottak kreatív megalkotásához, nemhogy a Fidesznek és a Magyar Nemzetnek, hanem az egész észak-atlanti civilizációnak nincs elég intellektuális kapacitása.

Ez az egész annyira jól hangzik (különösen a parizeres rész), amely neked is megjelenik vizuálisan, valld be kedves olvasó, hogy csak az élet lehetett képes arra, hogy a valóság e leágazását megalkossa.

Félve kérdezem. A többi szocialista politikus hogy áll a parizerrel?

 

Címkék: bkv hagyó miklós parizer párizsi balogh zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr191815457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lev Menachem 2010.03.07. 21:35:35

akkor külön kérésre csak itt és csak most: hagyó ártatlan!

(csak szocialisták között szocializálódott..:P)

Paranoid Android2 2010.03.08. 06:18:10

@Lev Menachem: És mi a véleményed a Mikulásról?:))))

Lev Menachem 2010.03.08. 21:57:59

@Paranoid Android2:

Minden évben körbeutazza a világot, drága ajándékokat szór a sleppjének, de miből? sose látod dolgozni.. ja, s ráadásul vörös is, úgyh gyanús.

agyalapi 2010.03.09. 05:01:19

@Lev Menachem:
Arról nem is beszélve, hogy a szánkó hátulja tele van pakolva csillogó papírral és szalaggal átkötött nokiás dobozokkal, a parízerről nem is beszélve. Haladéktalanul vizsgálatot kérek ellene, sejtésem szerint Rudolf nem is elkóborolt, hanem ez a vérszomjas nagyszakállú bedaráltatta szegényt parízernek. Hú, csak a gyerekek meg ne tudják!
Agyalapi
süti beállítások módosítása