A kampány unalma

 2010.02.20. 10:15

 

 

 

„Itt a tavasz, ergo dagad a fasz” felzettel jelent meg a kilencvenes évek elején egyszer a Magyar Narancs, amely egyrészt elgondolkoztatta az olvasók egy részét az élet értelméről, másrészt némi távolságtartásra inspirálta a nevezett sajtóterméktől a Fidesz vezetőit.

A tavasz újra közelg, a géntovábbító szervegyüttesünk újra serken és megint tombol az emberi hülyeség.

Értesültem például arról, általában mint vezérhír, hogy a veres jani meg a d. alexandra valahogy megjárták közösen Makaót. De különbözőképpen emlékeznek, hogy mi okból is, meg mindenki más is össze van zavarodva az ügyben, folyik a nyomozás, hogy én, meg a kedves olvasó fizettük-e a két közismerten kiváló ember ottlétét (a szó eredeti alakja légyott). Én személy szerint rendkívül rühellem a veres janit, mert emberben ritka az ekkora állat, de konkrétan nem sajnálom tőle azt a (a dolog jellegéből adódóan) kis örömet, még a nehéz idők előtt, amikor is majd a nemzetközi bankármozgalom és a színesfémkereskedelem mártírjaként más irányú elfoglaltságok (output helyett input, hogy a kevésbé vájtfülüek is értsék) kötik majd le értékes idejét. Az alexandrát sem kedvelem, nem az a típus, akivel szívesen elbeszélget hosszasan az ember az európai szociáldemokrácia jövőjéről, de röviden, más jellegű kapcsolódási pontok felkutatása érdekében, kétségtelen mutat perspektívákat a kisasszony, aki a magyar politikai elit azon részéhez tartozik, amelyik a számtalan általa látogatott konferencia, tanácskozás, szimpozion, frakcióülés és egyéb érdekfeszítő kommunikációs aktus tömkelegében elveszítette azon emlékét, hogy hány oktatási intézményben is köszönték meg a részvételét teljesítésigazolással. Amely dokumentek közé nem számítanak bele az intézmények tanulmányi osztályának azon levelei, amelyben közlik, hogy az alany újabb halasztási kérelmének teljesítését nemcsak az oktatási törvény, hanem a biztosítók az emberi élettartamra vonatkozó becslései is kizárják.

Tulajdonképpen sajnálom az alexandrát, havi három-négyszázezer nettóért 5-6 órát kell ülnie a jani mellett a repülőn és századszor kell meghallgatnia azt a történetet, hogy a jani hogyan is találta az első, híresen érdekes formájú réztömbjét (70 tonna súly, 1 centiméter átmérő, 3 kilométeres hosszúság).

Ő valószínűleg egyéb méretekben is többet érdemelne, de lehet, hogy úgy tudja, hogy a jani mellett felfele mobil (intragenerációs mobilitás, ha jól emlékszem), hiszen a vasazás után a réz kétségtelen előrelépés és képbe jöhet az arany is, meg esetleg termékváltás esetén a gyémánt is.

Szóval unalmas a kampány, hiszen ilyen maximum 50 másodperces liezonok is a címlapra kerülhetnek.

Hiányzik a fletó, akárhogy is nézem, hiszen senki nem tud olyan átéléssel hazudozni mint ő, az adócsökkentés kormánya fonéma, még mindig a fülemben cseng, amikor a könyvelőm mondja az utalandó összeget, amely valahogy mindig tartalmazza a bevételeimet, amely viszont így a magam és családom élelmezésének költségeit nem.

Valahogy a szocik mára tervezett programhirdetése sem tud felserkenteni, a bennem lakozó fasiszta nem tud elszakadni a nyolc év sikerkormányzásától.

Egy jó hírem van, a következő írásom a szexről fog szólni.

 

 

 

Címkék: veres jános makaó dobolyi alexandra

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr381775313

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy antifasiszta naplója 2010.02.22. 10:21:59

Tudom hogy többen is foglalkoznak a hülyeség természetével, de ez az első blog ami mindezt a köz érdekében teszi. Elsőre rögtön töményen kapjuk eme jelenséget.Kezembe került egy jeles "demokrata" naplótöredéke, le is közlöm rögvest: 2010. feb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajdapeterutca 2010.02.21. 00:11:37

Klassz! (De miért nem kommenteznek?)

agyalapi 2010.02.21. 07:03:56

Üdvöz Légy!
Mivel megszólíttattam, mint a névtelen kommemtezőt, hát teszem dolgom. Szólok hozzá. Ez a veres egy oly pitiáner alak, hogy rá kevés szót kívánok vesztegetni, csak annyit, hogy marhanagy mázlija, hogy a gengszterváltás kiemelte a Nyírségből, ahol ilyen arroganciával és tetűládasággel az első jobb bicskázó kocsmát sem élte volna túl. (van némi személyes tapasztalatom, a nyírségi-bodrogközi ember nyílt, barátságos, de az átverése első jelére nyitja a bicskát, s nem fél használni)
Nevezett hölgyeményt nem ismerem, de nekem elég róla annyi, hogy képes egy ilyen alpári alak mellett több órát eltölteni. Van ugyebár olyan kategória, hogy szellemi prostitúció. Ha valaki ezt ötvözi (színesfém, hehe) a ténylegessel, az ezzel az út szélén álldogálló szerencsétlen kolleginák alá helyezi magát morális szempontból. Ű tuggya- mondta Matula bácsi.
Azért- csatlakozva a fősodorhoz - remélem, ezt a bivalybasznádtáskás csőgörényt is látjuk még pórázon bevezetve egy törvényhatóság elé. Ez ad nekem erőt a jövőre nézvést. Az'szem sokan vagyunk így.
Szívélyes Üdvözletem:
Agyalapi

agyalapi 2010.02.21. 07:49:41

Halihó!
Pótoltam lemaradásomat, utánanéztem ennek a hölgyeménynek. Tanulságos volt. ilyen önéletrajzot még sosem láttam, a végén születik meg. (o:
Node!
Nem ez a lényeg, hanem amit idézek belőle:
"Ennek érdekében konszenzusra kell jutnunk, hogy elő tudjuk mozdítani közös ügyünk előrevitelét, hiszen az új alapszerződés (Alkotmány) hiányában az EU csak az ázsiai kontinens hanyatló nyugati nyúlványa lehet."
Ismét csak nagyapámat idézem: (most már helyesen)
Abetyárhécccencségit!
Ezt írja egy olyan alak (női hölgy), aki veres mellett tölti szabad idejét.
Nincs mit hozzáfűznöm, szerintem megteszitek Ti.
10-telettel:
Agyalapi

Paranoid Android2 2010.02.21. 08:12:00

@agyalapi: Az olvasó kommenteljen, a kommentelő meg különösen.:)
Én jól bírom a gyűrődést, de a veres jani önmagában túlzás a természet részéről.
:)

agyalapi 2010.02.21. 11:18:12

Kedves Android!
Telitalálat! (o:
Az én fantáziámban egy oly képi motívum motoszkál, hogy beh' jó lenne egyszer látni, ahogy egy bivaly hozza magával a veresbőr aktatáskájában a jövő év költségi vetését. Mindenesetre kevesebb kárt okozna nekünk, s az állatvilág is jobban járna.
Üdvözlettel:
Agyalapi

rolika 2010.02.22. 10:15:56

Uhh, e körmondatoknak kétszer is nekifutottam :-)))

Paranoid Android2 2010.02.22. 16:40:41

@rolika: Itt nincsenek is körmondatok, csak tövek.:)

Kövér_Agár 2010.02.22. 18:01:13

@Paranoid Android2: Bocs, hogy kijavítalak bijológiailag, ezen nem tövek (mán a János és tsi.) GYÖKEREK, baszomalássan.

Paranoid Android2 2010.02.22. 18:05:31

@Kövér_Agár: Mondatilag töveztem, nem mezőgazdaságilag.:)
Mi a végeken, ahol még férfi a férfi és Rózsi a nő, annak idején paréjnak hívtuk az ilyesfajtát.:)))

Aldobói Feldob 2010.02.24. 09:27:02

Csak az ilyenkor szokásos formaság kedvéért érdeklődnék, hogy J. és A. ottléte, hány lepedőbe (beleértve azt az egyet is, ami alattuk volt!) került a kincstárnak?! Mert ki tudja miért, talán lányos zavara okán, de valahogy erre is mindenki homlokegyenest másként emlékezik.

O.J. 2010.03.01. 10:20:05

„Itt a tavasz, ergo dagad a fasz” felzettel jelent meg a kilencvenes évek elején egyszer a Magyar Narancs" OFF, de azért ideírom, hogy a MaNcs-nak parádés dolgai voltak, egyszer pl. beírt valaki, hogy akkor fizet elő, ha kiírják " az egész világ egy nagy Juhász Jácint!" . Kiírták, majd kommentálták: Tessék előfizetni! Ezen anno jót röhögtem.
süti beállítások módosítása