Azt a k...a!

Úgy vélem, hogy senki nem gondolta, hogy bajnai elvtárs a leghalványabban is független a régi bűntársaktól, de az hogy a színesfémkereskedők legnagyobb barátját jelöli egy bebetonozott, az ország számára egyébként fontos külföldi pozícióba, azt így kampány idején, gondolom nem a szavazatmaximalizálásra hajtó kommunikációs guruk ajánlották neki.

Ha van ember, aki szakmailag és emberileg 100%-osan vállalhatatlan, akkor veres elvtárs az. A fletóhoz és bajnaihoz mérhető a felelőssége az ország kinyírásában és ő hasonlóan a kényszermozgásoshoz, és ellentétben a szakértővel, nem is képes a konszolidált viselkedésre.

A bajnai legalább képes úgy viselkedni, mint egy szimpatikus kisvárosi maffiózó, aki meg akarja durrantani a részmunkaidős, egyébként egyetemista, virágbolti eladó csajt és ezért megpróbál komolynak és megfontoltnak látszani és elbeszélgetni a csokorkészítés alapelveiről.

A veres viszont az a típus, aki semmilyen közegben nem képes úriembernek látszani, sőt az átlagos fémipari segéderő, még munkaruhában is, középosztálybelinek tűnik mellette.

A kovács lászló után, gondolom már nem nagyon várnak tőlünk semmi olyat, ami kiemel bennünket a bolgár-belorusz-szlovák diplomáciai katasztrófa-háromszög káderszerencsétlenségei közül, de gyanítom, hogy a janival tudunk nekik újat mondani és tágítani a vadkelet fogalmának értelmezési horizontját.

Azt talán sikerül elmagyarázni a janinak, hogy arrafelé ne próbáljon meg védelmi pénzt szedni, de azt a szabályt bizonyosan nem fogja befogadni a kis lelke, hiszen erre van szocializálva, hogy ne vegyen át összegeket borítékban és táskában kirgíz és csecsen „üzletemberektől” .

Ha Magyarországon lenne baloldali értelmiség és létezne politikai erkölcs, a felzúdulás lehetetlenné tenné ezt a kinevezést. Persze azon a tájon mindenki tudja, hogy a jani evakuálása a magyar közéletből politikai alkuk bonyolult szövétnekén alapul és hazafias tettként is felfogható, így legalább nem okoz itthon több kárt és deformálja a színesfémbegyűjtés „piaci” folyamatait.


 


 


 

 

Címkék: veres jános bajnai gordon kinevezés jelölés ebrd ebrd alelnök

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr821686879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

latte · http://midterms.blog.hu 2010.01.20. 13:42:19

Kovács Lászlót is így mentették ki a magyar politikából, miért kell ezen meglepődni?
süti beállítások módosítása