Tíz milla a parkolóban

 2009.12.06. 10:54

 

 

Nem tudom a kedves olvasó melyik maffiában van, de itt nálunk a tanyaközpontban azt a csávót, vagy luvnyát, aki a helyi Lukoil benzinkút parkolójában veszi át a zsét, nem azért rúgjuk ki (hetvennél, a viadukton) a cégtől, mert nem jattol le nekünk, hanem azért, mert veszélyesen hülye.

Ha mi felveszünk valakit pénzbehajtásra (jogi, esetleg humánerőforrásmenedszeri diplomával), mert ezek ma már gyakoribbak, mint a OKJ-és vagyonőr tanfolyam, minimum öt oldalas dolgozatot iratunk vele, fejből, Nemzetközi pénzforgalom címmel, hogy lemérjük képes-e egy délelőtt alatt tíz millát euróra váltani és elhelyezni egy kajmánszigeteki számlán. A számlaszám megjegyzésére tíz másodperce van, egyszeri rátekintés után.

Parkolóban csak akkor adunk, illetve veszünk át pénzt, ha le akarjuk buktatni az ellenérdekű felet.

Mondjuk az is igaz, hogy nálunk még a takarító és savazó részleghez sem vesznek fel olyan embereket, akiknek a pedigréjében pesti állami cég szerepel felső vezetői beosztással.

Egyszerűen nem ütik meg az erkölcsi mércét.

Az egyik ukrán csávó mondta is, hogy vele először fordult elő az életében (amikor az egyik pestről szalajtott HR-esünk átadta neki a balkáni bevándórlókkal teli kamiont) , pedig ő már a Hodorovszkijjal, meg egy veres jános nevűvel is tárgyalt, hogy úgy érezte, a másik fél erkölcsi hozzáállása a szervkereskedelemhez nem eléggé etikus (ezt a szót úgy kellett neki kinéznie a szótárból).

Mi öregebbek nagyon rosszul érezzük magunkat attól, hogy zuhan a szakma minősége, nem rendes borítékban adják át a stekszet, hanem múltkor az egyik egy népszavába csomagolta a kötegeket, egy másik pedig ránk akarta terhelni a váltási és utalási költségeket.

Nagyon várom már a kormányváltást, ezekhez képest még a Simicska Lajosról is jó emlékeim vannak. Akkoriban simán leadóztunk az APEH számlára és hagytak minket dolgozni, a Pintér idején még volt tekintélye a minőségnek, nem taszították a virtigli magyar betyárt holmi bodzaszedőkkel egy sorba.

Igaz, hogy az elmúlt nyolc évben egy csomó államtitkárral volt dolgom parkolókban, de még a bodzaszedőkkel is jobb üzletelni, mint velük, az egyik lekapta Rolexemet, amikor átadtam a 40%-át és utána rám küldte az APEH-et, azzal, hogy drága órát látott rajtam.

Ráadásul meg gyanakszom a jogi igazgatónkra, együtt él a könyvelőnkkel.

Persze aggódjon a bajnai miattuk, ha a mi BT-énk bedől, oda magyar GDP 40%-a, pedig mi számlán kívül egyebet nem gyártunk.

 

Címkék: bkv parkoló budapest airport vesztegetés jogi igazgató

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr881577441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.06. 11:21:13

...És nem feledjétek gyerekek: Csak az a korrupció, amiből kihagynak! ;)

Pierr Kardán 2009.12.06. 11:21:39

Egyébként a profik hogyan adják át a vesztegetési pénzt?

Nem érint ugyan a dolog (sajna nem kapok és szerencsére nem kell adnom) de ha rászorítana az élet, akkor hogyan kell ezt csinálni?

Mert a poszt jól lefikázza a parkolós módszert, de észt nem oszt...

Pierr Kardán 2009.12.06. 11:30:16

Hova tűnt az előző hsz-em?

Az előbb még itt volt...

kvadrillio 2009.12.06. 11:32:36

Egyre világosabb !
A vezetőinket azért kell jól megfizetni havi sok milliós fizetéssel, hogy a korrupciót a legmagasabb színvonalon tudják művelni !
..akár egy parkolóban is....

Agyrém !!!!!

égafater 2009.12.06. 11:33:42

:-))) jó! és mi csak sírni/röhögni tudunk ezeken. meg fogja úszni vmi felfüggesztettel azt csá...

Deneware. 2009.12.06. 11:37:29

Amatőrök... Egyébként minta -pont az Orbán kormány idején- lett volna ilyen parkolóban pénzátadós lebukós ügy. A Gellért szálló parkolója -mint tetthely- dereng. Ott adták át a "dokumentumokat". :o))) Megvan a sztori?

Art Mooney 2009.12.06. 11:40:12

@Pierr Kardán: valószínűleg konkrét tulajdonnal rendelkező offshore cégek üzletrészét eladva.

changebug (törölt) 2009.12.06. 11:41:26

Igazad van. Mondjuk nekem ket dolog jutott eszembe es mind2 meg borzasztobb mint a hulyeseg:
1. apropenzt te sem szoktal szamlarol/bankkartyarol fizetni.
2. ennyire vedve erezte magat, hogy eszebe sem jutott ilyesmivel foglalkozni.

Latod meg mindig a hulyeseg a legkisebb rossz.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.12.06. 11:43:36

Ez igen jól sikerült, koherens darab! :)

Vérnűsző Barom (törölt) 2009.12.06. 11:46:25

@Pierr Kardán: "Egyébként a profik hogyan adják át a vesztegetési pénzt?"
Hát, a posztban is emlegett Pintér speciel a Flórián mögött egy parkolóban kapta, éjféltájt.
Adott persze a rendese a konspirációnak, régi, szakadt Ladában várta a "humanerőforrás-menedzsereket"

soproni1 2009.12.06. 11:46:27

Pedig ezek a jogászok várhattak volna májusig, amikor az ő csapatuk kerül hatalomra. A mostani nomenklatura majd nem tudja rájuk küldeni a hatóságokat.

Ez a parkoló balhé tényleg röhelyes. Magyarországon még a korrupció is nyilvános. Viccnek jó.

währenßhöhleigkeitigchen 2009.12.06. 11:51:31

@Pierr Kardán: Nem észnek, csak úgy:

A cikkekben megvan, hogy adnak megbízást, de leigazolják, és kifizetik valódi teljesítés nélkül. Na, itt kezdődik a pofátlanság (mert ez nem amatörizmus, hanem arrogancia, hogy úgysem mernek hozzányúlni ...)

Tehát: Adsz egy megbízást, amit a megbízott túlszámláz. A túlszámlázott összegből

1. az illető egyik spanodnak ad túlszámlázott megbízást, amit az a maga részéről továbbad, amíg a kör a családi vállalkozásodnál be nem zárul, vagy

2. az illető vesz egy autót rendes áron, amit "anyagi megszorultság" okán továbbad neked (még csak nem is kell áron alul, bár az Apeh miatt érdemes az eladási szerződésre baráti árat írni). A lényeg, hogy papíron pénzért megveszed a verdát, gyakorlatilag nem adsz át pénzt, és máris nehezebb bizonyítani, hogy korrumpáltak.

3. Az autós dolgot el lehet játszani ingatlannal és bármilyen értéktárggyal.

2-3 bis: ha kp-ra van szükséged, az így megszerzett javakat bármikor készpénzért eladhatod, hivatalosan.

Az 1.-es pont tuti, ha az, amit a te családi vállalkozásod számláz, már semmilyen összefüggésbe nem hozható a pozícióddal annál a cégnél, amelyiket lenyúltad a túlszámláltatással.

A 2-3 akkor necces, ha jön egy vagyonvizsgálat. A korrupciót ekkor sem fogják tudni bizonyítani, kivéve, ha valaki beköp, de ha nem adóztad le a fekete jövedelmedet, tuti a bírság.

Az 1. pont speciális esete, a mikor a túlszámlázott megbízások külföldi, akár off-shore cégnél végződnek. Ebben az esetben ez az off-shore cég megbízhat téged pl. képvislettel, tanácsadással, kifizet, leadózod, és minden tiszta.

Azt meg, hogy az off-shore tulajdonosa is te vagy, először bizonyítani kellene. Ami persze akkor a legnehezebb, ha Kovács, Szabó és ilyesmi a családneved.

Remélem, segítettem ... :-/

währenßhöhleigkeitigchen 2009.12.06. 12:03:54

@währenßhöhleigkeitigchen: Amivel csak annyit akartam mondani, hogy a korrupciót csak akkor lehet megakadályozni, hogy ha mindjárt az elején világosan kideríthető, hogy mikor túlárazott egy szolgáltatás. Minden más esetben csak a felelős erkölcsi érzéke szabhat(na) gátat.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.12.06. 12:16:12

@währenßhöhleigkeitigchen:

Szépen összeszedted. Egyébként csak a fantázia szab határt a pénzkivételnek, szerintem, ez a parkolós kápé tényleg ultra láma.

1. ponthoz: nem kell offshore cég, eddig az EVÁs dolog pontosan megfelelt erre a célra.

BJ 2009.12.06. 12:20:38

@währenßhöhleigkeitigchen: a családneved ne adj isten Kocsis is lehet, akkor sem könnyű bizonyítani ;-)

lüke 2009.12.06. 12:37:24

jaj istenem:)
minden rablás ott ér véget minden filmben

Frank Galvin 2009.12.06. 12:57:14

Azért, ha ezt megnézitek... Dr. Sz. Gy. jogi igazgató a "hires" kecskeméti jogi karon diplomázott, majd még szakvizsga nélkül jogi igazgatóhelyettes lett a Budapest Airportnál. Biztos a kecskeméti évek alatt elég sok kerozint szagolt (lásd Kecskeméti Repülőezred), ezért lehetett alkalmas a BA-nál. Vagy azért, mert ejtőernyős volt...

És a BKV-hoz ki merte felvenni pályázat nélkül?!? (Talán a BKV a libegő továbbfejlesztésével légi üzletágat akart kiépiteni...)

Tanulság sok fiatal ügyvédbojtárnak: járjatok sokat repülőnapokra gyerekek, meg nézzétek meg az öszes Airport filmet és aztán jól irjátok be a CV-tekbe, hátha egyszer ezért vesznek föl majd benneteket a BA-hoz/MALÉV-hez/BKV-hoz...

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.12.06. 13:07:51

35.000 forintos óradíjért többet várna az ember, nem holmi parkolót.

Flea 2009.12.06. 13:24:42

Pierr nem nagyon fognak a cégnél alkalmazni, mert nem figyelsz: 10 millát euróra váltani é kajmán-szigeteki bankszámlára befizetni. ez volt a jó tanács!

czejp (törölt) 2009.12.06. 13:51:47

Ez ugyanaz, mint a BKV-s sztory. Hogy hol vannak a milliárdok, ne is keressétek. Látjátok hogy a gonoszok jól ellopták, de mi, az igazságosak, jól elkaptuk őket és lesz ám mostantól rend, csak egy kicsit még több pénzt kell rááldozni, hogy helyrerakjuk a hibákat. Apropo index.hu/gazdasag/magyar/2009/12/06/44_millio_forintos_buszokat_vesz_kinabol_a_volan/ nem kici, szok.

zotyo13 2009.12.06. 14:02:17

Behaltam az írástól:)
Azt tudnám csak, hogy ezeknek a genyládáknak, miért nem masírozik a Gárda? Őket, miért nem lövi senki halomra?

EasyFriend 2009.12.06. 14:22:05

Elgondolkodtam, hogy mi lenne a jó helyszín. Valamelyik fél irodája nyilván nem kivitelezhető, no nem azért, mert ahhoz nem lenne pofájuk, vagy ilyesmi, csak most már minden ilyen komoly (=korrupciót napi rutin szintjén művelő) cégnél és állami sóhivatalnál beléptetőrendszer van, vagyis nyoma marad a látogatásnak. Plusz lehallgatásvédelem szempontjából sem ideális. Na most, amikor ezek az arcok nem az irodában pasziánszoznak, akkor az Audijukban ülnek, tehát a parkoló adja magát.
De hol lenne még jobb? Esetleg azt tudnám elképzelni, hogy kibérelnek egy kurvát egy fél órára, elküldik fagyizni, aztán lebonyolítják a bizniszt. Gyors, diszkrét, és rendőr felbukkanásának nulla az esélye. :-)

Serenick 2009.12.06. 14:30:08

Az dobja az első követ, aki nem venné át a millákat.

Nash vs. Keynes 2009.12.06. 14:44:58

lehet hogy nálatok savazónak sem mehetne el egy ilyen, de ha titeket elkapnak, akkor nektek annyi. Ezeknél meg gondolj tocsikra boldvaira. Röhögve visszavonulnak majd az ibizai (horvátországi) nyaralójukba egy kis ejnyebejnye, felfüggesztett, meg a lenyúlt szajré 1/100 részét sem karcolgató bírság után.
Ez is csak valami belharc vagy demonstráció volt, különben szóltak volna nekik. Ha valami eszméletlen véletlen folytán valaki itt tényleg belenyúl az igazi tutiba, akkor azt NBH díszkísérettel viszik ki Ausztriába pihentetni amíg a kiadatási procedúra "zajlik".

xenuka 2009.12.06. 14:49:28

Bárhol átadhatod a pénzt, csak
kell hozzá egy mondat, amit átadáskor elmondasz és a teljes magyar ügyészi és bírói kar sem tud mit csinálni veled.

Fat Jew Biatch 2009.12.06. 14:51:16

El tudtok képzelni tettenérést ahol nem a partner buktat? Ugyan már. Valaki vagy házhoz ment a lófaszért, vagy már előbb megfogták valamelyiket, és meggyőzték, hogy így lesz neki jobb.

12341234 2009.12.06. 14:57:08

@xenuka: túlszámlázás elég könnyen bizonyítható tényállás, természetesen ezek a hülyék csak strómanok lettek akaratukon kívül, közben a sokkal nagyobb lóvét más valakik lenyúlják. Belharc ez semmi több! Lehet kocsis intézi ezt is a háttérből!

xenuka 2009.12.06. 14:57:10

Tocsik Márta ügyet tegyük már rendbe:

Tocsik állami megbízásra megzsarolta az önkormányzatokat, hogy a törvény szerint a privatizációból nekik járó pénz minél nagyobb részéről mondjanak le.

Ezek után egy komcsi cég megzsarolta Mártát és lenyúlt róla kb 500 milliót.

A bíróságon dr Tocsik valószínűleg csak annyit mondott az ügyésznek meg a bírónak, hogy már nézzék meg ki írta alá az ő megbízási szerződését és mi a megbízás tárgya: "önkormányzatoknak törvényesen járó pénz nem kifizetése"

Itt rögtön meg is állt az ügy.

xenuka 2009.12.06. 15:02:43

Most találtam ezt a borítékot,
nem tudom mi van benne.
Szépen kérem vigye el a rendőrségre leadni, mert nekem a sünömet kell uszodába vinnem.
Köszönöm szépen.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.12.06. 15:03:27

Még jó hogy Magyarországon nem ismeretes a korrupció fogalma. :-)

Káposztakukac 2009.12.06. 15:06:48

@xenuka: nana, azért ez így nem igaz. tocsik feladata az volt egy elég magas, de ma már nevetségesnek számító sikerdíj fejében, hogy privatizáció ügyben közvetítsen az ápv rt. és az önkormányzatok között. az üzlet lényege az volt, hogy az önkormányzatok lemondanak a privatizációs bevételek egy részéről, cserébe azonnal kapnak valamennyit, ellenben a bizonytalan kimenetelű privatizációs eljárásból csak évekkel később jutottak volna zséhez.

SZEM-Pont 2009.12.06. 15:20:48

A KEZDETT MOST KEZDŐDIK.
TERMÉSZETESEN ITT VAN AZ IDEJE.

ELÉG A SOK "ALAGSORI PINCE-GARÁZS" PATKÁNYBÓL.

MINNÉL ELŐBB KI KELL SÖPÖRNI A SÖPREDÉKET.

kasu 2009.12.06. 16:17:29

Na azért kapott Apeh főov. kenőpénzt hivatali helyiségébe, helybe hozva!! Ez a lustaság netovábbja. De a szarrágásé az, hogy a fenti pénzeket (meg a régebbi jogerősre ítélt kocsiban átadott vesztegetést is) nem egy stróman vette át, kinek ugye kell adni 100 rongyot belőle, hanem az érdekelt. Ahelyett, hogy éppen Bécsben lett volna, mondjuk karácsonyi vásáron... Szóval ez a szarrágás.
Vagy.. vagy annyira gyakori.. hogy már bevett folyamat, csak most kimaradt valaki és felnyomta. Kibaszott egy ország - nekünk. Nekik a kánaán.

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2009.12.06. 18:04:05

@Pierr Kardán:
Szar lehet Neked, ha még mindig arra vársz, hogy mások mondják meg, mit kell tenned..

bajnaigordon 2009.12.06. 18:27:57

Elég gáz, mikor valaki olyasmiről posztol, amiről elképzelése sincs. Na meg kommenteznek is. Hányszor kaptatok kenőpénzt? Én nem egyszer, sokszor parkolóban, meg ott pakoltunk át kamionról leesett árut is, sosem buktunk meg. Hülye lúzerek!

Paranoid Android2 2009.12.06. 18:41:16

@bajnaigordon: Vaze kiscsávó komolyan mondtam, hogy ne dicsekedj velünk, mert még a végén leparkolunk a Jimmy Hoffa mellé.

Aldobói Feldob 2009.12.06. 18:57:40

a parkolóban? aha. értem. ott leszek.

wagabound 2009.12.06. 19:29:11

xenuka: "Ezek után egy komcsi cég megzsarolta Mártát és lenyúlt róla kb 500 milliót."

Ez a pont helyesen:

A szoci pártból, amelyiknek tejelnie kellett a megbízásért cserébe - lsd.: pártkassza - valaki önállósította magát, és a saját zsebébe is követelt pár misit, de Tocsik ezt megtagadta. Az ürge bosszúból feldobta. Tipikus esete annak, hogy mindig az a besúgó, akit kihagynak a buliból...

Tomzone 2009.12.06. 19:35:13

Ez csak egy ujabb 3 havonta megjeleno cimlapsztori, hogy lam, elkapjuk a csalokat, itt a megtisztulas... A kapcsolodo penzosszeg megint a jeghegy csucsa. Legyen az eppen a parkolo bilincselok fonoke - az egesz parkolobizniszhez kepest, 7. keruleti polgarmester - a fovarosi metroprojekthez kepest, Zuschlag 50 millioja - a teljes kormanyzati vagy ellenzeki lenyulasokhoz kepest, vagy most a BKV, BP Airport, vagy MVM kozepvezetoinek biznisze a felsovezetokehez kepest...

vezuvo 2009.12.06. 19:50:09

Hát ezaz. Mi gyártjuk a számlákat, hogy a veszteségünk ne kerüljön az apeh látókörébe, mert egyébként jönnek,vizsgálódnak, hogy ugyan akkor miből élünk.?És ha jönnek,találnak hibát és viszik a százezreket.Azokat a százezreket,ami a mi létezésünket biztosítaná (BT-ről vagy bármilyen vállalkozásról írok)Képzelhetitek mennyit végtak zsebre addig,amíg ezzel a "szaros " 10 millával lebuktatták őket.Gondolom, felkell mutatni néhány piti országrablót, hogy megmutassák, ők is tettek v.mit a korrupció megfékezéséért.Én nem vagyok igazi jobbos,de az biztos, hogy amit a vállalkozásainkkal művelnek, az hazaárulás (mindenki versenyképesebb a magyar piacon,mint a magyar termék)és hazaárulás az is, hogy hagyták évekig a milliárdos csalókat érvényesülni. Mellesleg lendvai feje már mindössze öklömnyi nagyságú,de a száját, a hangszálait megnagyobbították. Nála gusztustalanabbul fröcsögőt még nem láttam.Torgyán elmehet a p..sába mellette.

Aldobói Feldob 2009.12.06. 19:58:26

@vezuvo: és azt észrevetted, hogy miközben lendvai feje zsugorodott, addig a pofacsontjai egyre szélesebbek lettek!?

Aldobói Feldob 2009.12.06. 20:02:50

MTI
Megdöbbent a gyanúsításon a Budapest Airport és a BKV jogi igazgatója is - nyilatkozta a péntek éjjel vesztegetés és hűtlen kezelés miatt őrizetbe vett két cégjogász közös ügyvédje. A TV2 szerint a gyanúsítottak között van annak a szoftverfejlesztő cégnek a vezetője is, amely nemrég 28 millió forintért elkészítette a BKV szerződéseinek digitalizálását.

Zámbó Gyula ügyvéd tájékoztatása szerint ártatlannak tartja magát a Budapest Airport (BA) Zrt. és a BKV Zrt. jogi igazgatója. Közös ügyvédjük vasárnap elmondta: az őrizetbe vételen és a gyanúsításon mindketten megdöbbentek.

Hozzátette: a BKV Zrt. jogi igazgatója elmondta neki, hogy valóban átvett tízmillió forintot, de az nem vesztegetési pénz volt, hanem legálisan kapta. A BA jogi igazgatója pedig azzal indokolta, hogy nem tud vallomást tenni: fogalma sincs, mi történik.

A gyanúsítottakat a Fővárosi Főügyészség egyelőre nem helyezte előzetes letartóztatásba, meghallgatásuk hétfőn délelőtt lesz.

Aldobói Feldob 2009.12.06. 20:06:19

hm, nem is tudom, talán ez a rész tetszik a legjobban:
"A BA jogi igazgatója pedig azzal indokolta, hogy nem tud vallomást tenni: fogalma sincs, mi történik."

wagabound 2009.12.06. 20:10:20

Nem értem ezt a nagy felhajtást. Köztudott, hogy tíz-húsz millákat legálisan szoktak átadni parkolókban. Természetesen kápéban. Miért gondolja bárki is azt, hogy az kenőpénz?!

Én is meg lennék döbbenve a helyükben...

autosdolgok · http://autos.dolgok.com 2009.12.06. 20:37:29

@égafater: de a bíróra is vagyonosodásit elrendelni! :D

bean 2009.12.06. 21:14:09

Annyit tán az offshore cégekről hogy az tipikusan nem a saját neveden van hanem a helyi ügyvédi iroda titkárnőjének a nevén és te csak meghatalmazottként jársz el mert ennek (az ügyvédi iroda falain kívül) a világon sehol nincs nyoma...

sztyuee · http://sargacsik.hu/pg/profile/stewie 2009.12.06. 21:18:34

Mennyire érdekes, hogy a mai "mindenkinek van offshore cége" világban, pont egy parkolós, aktatáskaátadós jelenetben buknak le a főgonoszok...

gande 2009.12.06. 22:03:56

@wagabound:

most az egyszer elfelejtette az átutaláshoz szükséges kódot. és mint tudjuk, hasitasi nem kér kódot. ott volt a zsebében a nyugta, csak azt még nem találta meg a rendőrség.

Kalmár 2009.12.06. 23:41:04

Mit jelent az, ha valakit kineveznek egy posztra, mert az elődje csalárd módon százmilliós végkielégítést adott magának és ő 10 milkós kenőpénzel bukik le pár hónappal később???
Akkora csövön rabolják ki az országot a szoclib hiénák amilyet még nem látott ez a nép.
Lassan de biztosan egyenesedik a kasza.
Nem lehet mindent tétlenül tűrni.

Kis Hableány 2009.12.07. 00:21:23

@währenßhöhleigkeitigchen: A krimikben több sütnivalójuk van a korruptaknak mert nem ők mennek soha személyesen a telefonfülkében hagyott pénzért hanem a csicskásaik.

Kis Hableány 2009.12.07. 00:27:32

@bean: És melyik idióta titkárnő adná a nevét és adatait egy ilyenhez,havi 100 ezerért legjobb esetben?DDD

huncut_kata 2009.12.07. 03:51:19

@Kalmár: az huménpolitikai igazgató volt, ez meg a jogi, már évek óta

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2009.12.07. 04:37:52

Gondolkoztam valami vicces komenten, konkrét nevekkel, de aztán eszembe jutott mi van ha beletrafálok, úgyhogy inkább hagyjuk.

surayana2 2009.12.07. 08:03:05

Gyalázat, ami itt folyik. Elég van ebből a söpredékből. Tünjenek el, hogy végre mi jöhessünk és mi intézzük profi módon a korrupciót. Először is legyen három napos üzemszünet az apehnél, hogy tisztába tehessük az adatokat, aztán hajrá. Már alig várom...

Paranoid Android2 2009.12.07. 08:21:58

@surayana2: Kár, hogy a hosszú bájtok éjszakája bíróságilag nem történt meg, nem volt más, mint kovács laca tömeges hazugságainak egyike. Vagy a kuncze hazudta? Ki emlékszik már?

rolika 2009.12.07. 08:45:26

Azért ez komoly.
A JOGI igazgatók vesztegetődnek meg, akiket elvileg azért foglalkoztatnak egy cégnél, hogy megmondják, mit lehet és mit nem. Arról nem is beszélve, hogy ez a tíz misi egy jogi igazgatónak legfeljebb fél éves nettója.
Most mondja valaki, hogy nem velejéig rothadt ez a rendszer. Igazán nem lenne kár egy kis vérontásért a mélyen megvetett ún. eliten belül...

boogieee · http://www.pallas70.hu/logisztikai-ugyintezo.php 2009.12.07. 08:47:35

Azért választotta a parkolót, mert ugyebár nem kenőpénz volt! Érted!?

Aldobói Feldob 2009.12.07. 09:35:32

@huncut_kata: tévedsz kata, a bkv-s jogász volt szalainé-100 milliós humánpolitikai igazgató utódja, akit "pályázati úton" választott ki a bkv. mindenesetre telitalálat lett!

kasu 2009.12.07. 16:14:32

Micsoda mocsokság: téged biztatnak, jelentsd fel, ha nem ad számlát a fodrász, a boltos. 10 000 000 Ft-os kp. mozgás meg minden további nélkül, ugye? Honnan vették ki, ki számolta, tette táskába?
A büntijét nagyrészt leülő mohóka ember, aki szintén kocsiban vette át személyesen a "pénzét" (nemhogy kb. százezerért küldte volna a strómant) na szóval az embernél nem is arra akadt ki a "bennfentes" hogy vesztegetési pénz volt, hanem hogy "hogyan lehetett ilyen hülye?" Röhögtek rajta, basszus mekkora barom! Ezért is gondolom, hogy jelen esetben annyira gyakorlat volt a kp. milkák oda-vissa-adása, hogy már szartak rá, simán egy kocsiban lebonyolódott. Mint máskor.... ÉS FIGYELEM: valaki feltolta őket. Biztos belülről, és nem az igazság miatt, úgymond, hanem biztos lehetsz, valamiből kihagyták, vagy nem kapta meg ami neki "járt".
Különben meg a nagy pénzek akkor válnak nekem is rohadt pofátlansággá és talán tényleg lőni kéne, amikor nem a versenyszféráról van szó, hanem a te, az én, a mi adózott közpénzünkből vannak és minket meg ugyanők kioktatnak: "sokkal takarékosabban kell élni", "meg válság van", meg "ne legyen a pénz az isten"... madarak és postkomcsik: irány.. más földrész!

kalaposf · http://csaladipenz.blog.hu/ 2009.12.07. 19:04:49

Akkor is röhögtem amikor a rádióban hallottam a hírt, és a blog olvasásakor is. Az emberi hülyeség határtalan. Egy igaz, a parkoló nem jó hely ott már más is lebukott anno. Nálam a BKV-s nőci a nyerő 100 milla végkielégítés és dolgozik tovább.
süti beállítások módosítása