Politikai hibrid: Bokros Ibolya

 2009.03.10. 09:00

Látjátok feleim, a kigúvadt szümtükkel, mik vogymuk, totál mata és meggárgyult vogymuk.

Vannak dolgok amire örökre emlékszik az ember, hogy hol volt ekkor vagy akkor, kivel szexelt először meg ilyesmi, hol hallotta, hogy a Pozsgay bejelenti, hogy mégis népfelkelés, meg ilyesmi.

De azt nem terveztem, hogy arra emlékezni fogok, amikor bokros lajost jelöli miniszterelnöknek az ibolya.

De belém égett, mint a 300 rad atomrobbanáskor.

Az biztos igaz, hogy a nyugatnak, meg a balos reformértelmiségnek, benne van bizodalma, de ez csak azt bizonyítja, hogy az a benyomásunk, hogy eu-s felebarátaink ugyanúgy hagymázas őrjöngő elmebetegek, mint az MKP 52-es központi vezetősége, sajnos igaz. A magyar liberálisokról nem is beszélve, akik már idiótának is szürkék, amióta az mdf agytrösztje új kokszra állt rá.

A baj az lenne, ha ezt a poén komolyan gondolja bárki is.

Mert a bokros féle elmebetegek komolyan azt gondolják, hogy nagy pénzügyi megszorításokkal, a lopási ráta fenntartása mellett, a gazdaság majd megoldja magától a problémájukat. A multiktól uralt, a helyi érdekekkel és erőforrásokkal nem törődő globális gazdaság, majd életet lehel a kicsiny magyarhon oszlóban lévő corpusába.

A nagy szagló pacibránert.

Felőlük megdögölhetünk, csak addig érdeklünk bárkit is, amíg van innen bármit is ellopni. Ha már nem lesz, akkor érdeklődve és sopánkodva nézik végig, ahogy elenyészünk.

Miért cserélnénk le az egyik elmebeteget a másikra?

Mert ez már bejött, amikor szállasit lecseréltük rákosi mátyásra?

Vagy a megyót a fletóra?

Ma már a magyar politikában nincs abszurd felvetés, tehát lehet, hogy a baloldali pártszövetség (mszp-szdsz-mdf) miniszterelnököt csinál ebből az idiótából is.

 

Egyetlen pici, apró örömforrás marad az egészben, hogy szokás szerint március 14-ről 15-re virradó éjszaka nagyon szarul fognak aludni.

A vidéki rendőröket rendelik fel pestre.

Nincs szebb egy demokráciában, mint a népétől rettegő kormány és politikai elit.

 

Azt az egyet nem lehet rám mondani, hogy ne vonzana az abszurd, de az, hogy egy ilyen mdf ibolyka jellegű bűzlő politikai hulla, aki minden erkölcsi szabályt áthágott már, az ország egyik legalkalmatlanabb és legutáltabb emberét merészeli jelölni miniszterelnöknek, kb 9 képviselő támogatásával, nem vicces. Az pedig végképp nem az, hogy ettől a lehetőségtől úgy kell rettegnünk, mint az államcsődtől, mert legalább annyira valószínű lehet, mint az.

 

Amúgy meg szinte biztos, hogy forradalom lesz a végén, mert ezek elmennek a végsőkig.

 

 

 

 

Címkék: mdf miniszterelnök dávid ibolya bokros lajos konstruktív bizalmatlansági indítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr70993026

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.03.10. 16:07:54

Hogyan lehetne az MDF-et megmenteni?Egyetlen ember létezik, aki megmentheti az MDF-et. Boross Péternek hívják, Magyarország miniszterelnöke volt. Kérdés, ő mit akar.   Az írás a Konzervatórium.hu-n olvasható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.10. 10:56:10

Jaj, nagyon örülök, hogy így látod (te is), mert ez nem más mint egy szánalmas kis párt kétségbeesett erőlködése a kiábrándult szoci szavazatok megszerzésére.

Bokros Lajost jelölni mindenhová!

Ezt tavaly tavasszal meg el tudtam volna fogadni - de aki nem érti meg hogy ma már ez kevés és választás kell, kormány váltás kell, az teljesen hülye.

rolika 2009.03.10. 11:55:38

mszp-szdsz-mdf...
ez egy agyrém
arra jó ez a cirkusz, hogy kiderülne, van-e valami nagy összeesküvés (megbuktatják fletót), vagy sem.
nagyon kíváncsi vagyok.
az utolsó mondatoddal is egyetértek. egyszerűen nem látni más megoldást. gyakorlatilag akárki akármit lép, az akkora érdeksérelemmel járna, hogy szinte biztos a lázadás

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.03.10. 16:17:41

Volt egy esély arra, hogy megbuktassák Gyurcsányt. Hogy valaki nem szereti Dávidot vagy Bokrost, az itt nem releváns. Fidesz is előreléphetett volna egy saját jelölttel. Vajon miért nem teszik?

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.10. 18:21:25

@nanena:
mert ezzel sem lett esélyük megbuktatni, az ezzel járó média cirkusz meg nem hiányzik senkinek

a főbírót képtelenek megválasztani, gondolod, hogy ebben lenne egyezség?

Homo Subjectivus 2009.03.13. 23:22:43

"Az a baj, hogy sokan a mi nagy uraink közül, oldalba rúgván a népet, melynek zsírján oly vastagra híztak, Béccsel cimborálnak hazájuk ellen, s úgy tesznek, mint az a madár, mely tulajdon fészkét elkeveri. Nehezen esik nekik az a szó, „egyenlőség” – mert eddig oly nagynak képzelték magukat más emberhez mérve, mint egy kútágas. Nehezen esik nekik, hogy ezután a szegény ember fia is lehet miniszter, ha esze van: azt hiszik, hogy a főfő hivatalokra isten csak őket teremtette."

/Arany János/

Homo Subjectivus 2009.03.13. 23:25:01

Szerintem meg vicces. Ha már ezen sem röhöghetek, akkor min röhögjek... :D

Homo Subjectivus 2009.03.13. 23:28:38

"Most felnyílt szeme e nemzetnek. Most látja tisztán, hogy csak egy mód van királyával kibékülni: ha lefekszik és meghal! Egyebet nem kívánnak a nemzettől, csak életét!

De a nemzet nem fog meghalni, a nemzet megvédi magát minden erőszak ellen, a nemzet nem irtózik a szent harctól, melynek neve – forradalom.

A nemzet fel nem lázadt soha, de szent jogait és szabadságát, hazája függetlenségét, ha a törvények már semmit sem érnek, fegyveres kézzel, forradalom útján is ki fogja víni.

És a nemzet lázadó még akkor sem lesz!"

/u.o./

Homo Subjectivus 2009.03.25. 09:28:30

Honnan tudod, hogy az egész nem a Fletó duplacsavaros porhintése Ibolya által?
A szocik egyfolytában azt hajtogatják, hogy "nem, nem", aztán a végén majd szemlesütve szétteszik a lábukat Bokrosnak. Amikor már az összes bokrosista szakértőt sikerült karámba terelve egyenbégetésre bírni, "nagy nehezen" beadják a derekukat, és jöjjön az "erős ember". Ki hiszi, hogy Ferencben akár a legcsekélyebb vágya is munkálna az országmentésnek? Hadd jöjjön Bokros, hadd utálják megint: pár hónapig fölfog majd pár hektoliter csulát szeretett Fletónk elől. Semmi más célja nincs szerintem. Ezért fog jönni Bokros. Ezért kell Surányi, meg Glatz, meg a többiek nevével dobálózni: hogy a végén kínosnak előadott vállvonogatással, fogat szívva lehessen azt mondani, egye fene, jöjjön az, aki már egyszer "bizonyított" (:-DDD)...

csöpike2 2010.01.15. 16:37:15

Ezekhez képest a piaci légy,tánc és illemtanár.Remélem utóléri őket a légycsapó.
süti beállítások módosítása