Fletót fogtam, nem ereszt!

 2008.09.03. 08:20

 

 De tényleg! Nemzetünk Csillaga, az Igazmondó Juhász digitális változata bejelentette, hogy akkor van egy tuti ötlete, hogy mindenki úgy érezze, beértek a reformok, eljött a nagy ajándékozás ideje. Megjavulunk, mi rohadt adócsalók és így a becsületes adózók (mind a tizenketten), többet kaphatnak vissza a tortából, amelyet az adóemelés adócsökkentő hatása növeszt az égig.

Ez így rendben is volna, a különös az, hogy az emberek (a sanda-ipszosz szerint) annyira és annyian támogatják a Legújabb Megegyezést, hogy még a hangulatjelentésekben is túlzónak találta volna például Kádár elvtárs a párt politikájának ilyetén támogatottságát, nemhogy a népszabiban.

A baloldali, meg jobboldali, meg független értelmiségiek, meg nekiálltak megvitatni, hogy akkor most, mennyi az annyi, meg az ennyi mennyi, sőt meg-e kéne szavaznia az szadesznek, meg mi a véleménye a dologról Elvis Presleynek.

Ez kb. olyan, mintha 1945 áprilisában tanácskozást rendeznénk Hitler azon ötletéről, hogy az Alexander platz-ról kiinduló támadás keretében hogyan foglaljuk el Moszkvát, az öcsödi kerékpáros zászlóalj egyik századához tartozó gulyáságyúval.

Tették ezt olyan emberek, akik ha ötödször találják in flagranti a házastársukat a postással, a villanyszerelővel, a szomszéddal, demszky gáborral, valamint a legjobb barátjukkal és a kedves minden alkalommal azzal fordul hozzájuk: Drágám félreérted a helyzetet! Mi csak megvitattuk az ellenzék országrontó politikáját és annyira feldühödtünk, hogy a Józsinak/Irénnek (mikor, hogyan, ki ez most nem egy homofób írás) szívmasszást kellett alkalmaznia nálam és ő is kihevült közben. Na szóval akkor ezek az emberek a harmadik után már gyanakodni kezdenének és nem szállnának be buliba szívmasszani (mert ez most nem egy konzervatív írás se), vagy ülnének oda az ágyszélére megbeszélni, hogy Orbán Viktor majdnem kirobbantotta harmadik világháborút az orosz-grúz konfliktusról hangoztatott oroszellenes kijelentéseivel, hanem esetleg fontolgatnák a Kedves szavahihetőségének megrendülését.

A mesében, de nem itt. Mert a fletó tuti adót csökkent majd, mint eddig és különösen betartja a szavát, mert azt eddig mindig. Az OV az aki nem. Ha valaki elfelejtette volna. De itt megvitatjuk, teljesen komolyan, mintha az ország miniszterelnöke, a meghatározó közjogi méltóság, aki az ország javán munkálkodik, csinált volna bármit is a programgyártáson és cselekvési terven kívül is az elmúlt négy évben.

Szerintem és jó érveim vannak mellette, aki azt hiszi a fletó majd adótcsökkent, az hülye.

A választások előtt, néhány hónapra. Lehet. De tényleg nem világos az összefüggés? Ha kevesebb az adó, KEVESEBBET LEHET LOPNI!!!!!!!!!! És az a biztos ami már megvan.

 

Helyesebb lenne, ha figyelmünk a posztgyurcsányi korszak felé fordulna, mit kell csinálnia annak a miniszterelnöknek, aki a fletó után eljövendő és legfeljebb napi háromszor hazudik.

Mit teszünk a jövendő kétharmaddal (az én szavazatommal is legitimált, mert ez most nem egy hazudós blog) megválasztott, túlhatalomtól duzzadó, istenkirály (ORBÁN VIKTOR) által zsarnokolt országban, hogy ne kerüljünk egy külső-pesti koncentrációs táborba, ahol a demszky által felhatalmazott kutyaszart kell majd eltakarítanunk, mint notórius ellenzékieknek, akik nem írtak mindig jót!

Én magam az átmenet korszakában az abszurd felé fordulok, mert én egy olyan emberrel élek együtt, aki szinte mindig igazat mond, rólam meg mindig és a kendőzetlen igazság még engem is megvisel, mint az mszp elnökségét a népszerűségi adatok.

Szóval, mostantól csak a totál baromkodás, vagy az ÚJ REND, amelyben a segélyért dolgozni kell, a gyerekeknek iskolába kell járni, a kutyaszart fel kell szedni a járdáról, ja és ahol (mert ez egy olyan blog, ahol tiszteljük a klasszikusokat, Rejtő Jenőt különösen) egy okos embert legfeljebb kétszer lehet becsapni. És ahhoz is egy olyan nő kell!!!!J

 

 

 

Címkék: gyurcsány szdsz megegyezés adócsökkentés

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr43645986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolika 2008.09.05. 08:52:44

jó írás.
de kétharmad nem lesz. figyeld meg, a komcsik megint megnyerik a választást két év múlva...
süti beállítások módosítása