A magyar egészségügyért folytatott áldozatos és sikeres munkájáért. Nyílván. És hagyták szegény biszku béla bácsit úgy meghalni, hogy őt nem. A csehák juditot baszd meg! Az előző horvát ágnest. Nagy tülekedés van azon a listán, amelyen a magyar egészségügynek legtöbbet ártók szerepelnek, de ezek ketten ott lökdösik egymást a dobogó tetejéről. Jelzés értékű kitüntetés, ők ide pozícionálják a csúcsteljesítményt.

 

Orbán Viktor részt vesz az amerikai Republikánus Párt elnökjelölő konvencióján. Na legalább tudjuk már, hogy az Obama fog nyerni. Szegény MacCain, ő még nem tudja. De csókolom, mi a fasz köze van a repikhez a Fidesznek? Tényleg ideológiailag ott kell keresgélni? Komolyan gondolja bárki is, hogy lesz olyan politikus a következő adminisztrációban, aki tudni fogja hol van Magyarország? Persze addig jó, amíg nem tudják.

 

Na de a csúcs, az szekeres elvtárs szösszenete a Peking felé tartó repülőn:

„Kisebb szóváltás volt még augusztus elején, az olimpiára tartó első repülőgépen a kajakos Kammerer Zoltán és a honvédelmi miniszter Szekeres Imre között. Az történt, hogy Kammerer és Kucsera útközben előre ment az első osztályra, hogy kicsit kinyújtsák a lábukat. Amikor Szekeres meglátta őket, félhangosan megjegyezte: „mit keresnek sportolók az első osztályon?”, amire Kammerer – aki a szegedi kajak-kenu világbajnokságon felhúzta maga mellé a dobogóra a Fidesz-alelnökként politizáló Schmitt Pál MOB-elnököt – így reagált: „Mit keresnek politikusok az olimpián?”

( http://sportgeza.hu/2008/peking/politikusokban_jok_vagyunk_az_olimpian/ )

De tényleg, most próbálj meg elbeszélgetni egy ilyennel.

Ritka, hogy egy hír ennyire magáért beszéljen.

 

Na meg ez is:

Nem mintha a legkevésbé is számítana, de egy Almássy Kornél nevű csávó jelölteti magát az MDF-Tisztelet Társasága nevű politikai rémlátomás elnökének, illetve csak az MDF elnökének, de a székház fűtését már a TT szponzora biztosítja.

A Kornél a párt alelnöke, amiből kiindulva az ember úgy vélné, hogy az a gondolata, hogy a pártja elnöke akar lenni, nem vált ki idegrohamot a párt vezetőinek körében. Ugyanis én például azt hittem idáig, hogy egy demokratikus pártban az elnökválasztáson az indul, aki akar és az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja. Persze a magyar pártok esetében se az egyik, se a másik feltétel sem szokott teljesülni, na de hogy az egyetlen igazán becsületes és demokratikus, mértékadó, mérsékelt konzervatív pártban se legyen tanácsos elindulni az elnökválasztáson, az vicces, mint egy 88-as párthatározat a gazdaság rendbetételéről.

Csapody elvtárs szerint ugyanis: „Kornél eddigi politikai-közéleti teljesítménye nem igazolja, hogy pártelnökként is eredményes lenne, ezért felvetődik annak a gyanúja, hogy politikai területfoglalásról van szó.” , továbbá „tartalmatlan Almássy Kornél elnöki ambíciója”, valamint „Ha a tisztújításon kap elég szavazatot, akkor maradhat az MDF elnökségében is.”.

Ez az utolsó mondat a kedvencem, egy tőről metszett demokrata szavai, aki nagylelkűen jóváhagyja a párttagok demokratikus döntéseit akkor is, ha az nem tetszik a pártvezetésnek. Vagy nem, hiszen egy olyan képződményben ahol Herényi elvtárs egymaga volt képes frakcióülést tartani és kizárásokat eszközölni, csak nem fognak holmi szavazatokon fennakadni. Ha meg csak az erkölcsi kapacitás lenne meg a demokratikus gyakorlat csiszolgatásához és a szellemi nem, csak rá kell csörögni kóka elvtárs valamelyik sameszára, hogy magyarázza már el.

 Ja és itt van még a csökkentett módú Miniszter

„Draskovics Tibor arról is szólt: szükséges, hogy a mainál sokkal több roma fiatal kerüljön be a rendőrség kötelékébe, ezért azt tervezik, hogy megváltoztatják ennek feltételeit. Lehetséges megoldásként említette, hogy középfokú végzettség nélkül is be lehessen kerülni a testülethez, a szükséges képzettséget a fiatalok már a rendőrség kötelékében szereznék meg.”

( http://www.jogiforum.hu/hirek/18427 )

Ez akkora baromság, hogy érvelni sem vagyok hajlandó a mondatokban megbúvó ostobasághegyek ellen. Arra viszont nem emlékszem, hogy a miniszteri alkalmassági követelményeket mikor csökkentették a debilitás szintje alá, úgy 70 IQ környékére. Biztos elkerülte a figyelmemet a hír. Az, hogy draskovics tibor milyen erkölcsi premisszák mentén jutott a csúcsra azt tudjuk, de hogy ennyi ésszel betalál az irodájába az csak a legsúlyosabb összesküvéselméletek mentén értelmezhető.

 

Egy másik bolygóra kéne költözni.

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: orbán viktor zoltán judit draskovics kornél almássy kammerer csehák

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr83625135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.08.21. 10:53:09

Kammerer helyében evezővel vertem volna agyon szekerest.

Jano962 2008.08.21. 10:59:32

Most ezekhez mit szóljak ? Eleve nem is érdemes, akiket érdekelnie kellene, azok le se szarják a "köznép" véleményét.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.08.21. 11:00:45

A rendőrös ötlet miért is baromság? Nem sokkal jobb a semmire sem ösztökélő segélyek helyett azzal támogatni a romákat, hogy iskolai végzettséget, munkát és életcélt adnak nekik, amivel ők és utódaik esetleg kitörhetnek az ördögi körből?

Amit meg Csehák Juditról írtál, az csak azt jelzi, hogy semmit nem tudsz róla.

Szekeres beszólása viszont tényleg bicskanyitogató...

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.08.21. 11:03:37

Írod: „én például azt hittem idáig, hogy egy demokratikus pártban az elnökválasztáson az indul, aki akar és az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja.” Igen.

Más meg azt hiszi, hogy demokratikus országban parlamemnti választáson az indul aki akar.....

Csakhogy nálunk nem így van, mert a jelölőszelvényekkel manipulálnak, ami azt jelenti, hogy nincs titkos vagyis demokratikus szavazás (csak később). Szóval, hol demokratikus az ország?

Mindez, és sok egyéb, kiderül itt:

www.kibulizottorszag.net

Nagyon ajánlott!

vényesssy 2008.08.21. 11:33:01

Szekerest repülni tanítani.
Orbánt leföldelni.
Csehákot még háromszor kitüntetni, aztán lendvaival összezárni.
..és a haza fényre derül!

bean 2008.08.21. 11:39:51

Nem tetszik ami itthon zajlik? Nekem sem. Szeptember elsején költözöm Kanadába. Te mikor hagyod abba a blogokba sírást és lépsz?

ekkerjoz 2008.08.21. 11:46:49

Pár idióta politikus miatt azért még nem kell Kanadáig menekülni...
Háromszor egymás után nem kell szavazni senkinek, senkire, és éhen halnak a férgek.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2008.08.21. 12:08:51

Dr. Csehák Judit (parlament.hu)

"1984. decemberben kinevezték a Minisztertanács
elnökhelyettesének, ezt a posztot 1987. decemberig
töltötte be."

"1967 és 1989 között az MSZMP tagja. 1985-ben, az MSZMP XIII. kongresszusán a központi bizottság tagjává választották, 1985 és 1988 között a KB agitációs- és propagandabizottságának, illetve 1986 és 1988 között a káderpolitikai bizottságnak a tagja volt. 1987-tõl 1989. áprilisig - ameddig saját kérésére fel nem mentették - az
MSZMP PB tagja."

Fel vörösök, proletárok!

mijazma!? 2008.08.21. 12:37:49

Nem tudom, milyen emberek vagytok, nem ismerlek ezért nem tudom, hogy örüljek-e az országból való távozásotoknak.... De kérlek, nagyon kérlek, hogy vigyetek magatokkal minél többet az aranyhordából! (azon egyedek alkotják, amelyek a mostani csúcsformába segítették az országot)

Rob67 2008.08.21. 13:21:14

mijazma!
Ne legyél má ilyen...
Én feladtam mindent és Angliáig menekültem sokadmagammal ezek elől. Te meg most utánunk küldenéd őket?
Nem lehecc ilyen.
süti beállítások módosítása