Paranoia nem hátrány

 2008.05.04. 19:35
 

 

 

Ma felkértek, hogy legyek egy képzeletbeli miniszterelnök-jelölt árnyékkormányában miniszter. Miután valószínűleg ez karrierem csúcspontja, tehát nagyon megfontolom a dolgot.

Én teljesen alkalmasnak tartom magam egy ilyen tisztségre ismerve a dicsőséges elődöket. Annyira bármihez értek, hogy Horváth Ágit pótolni tudjam például a nyugdíjrendszer jogosultjainak életkor racionalizálási reformjának végrehajtásában.

Ráadásul a miniszteri tisztséget is kiválaszthatom, annyira szükség van rám.

Érett döntésem alapján az árnyékkormányügyi miniszteri tárcát választom, mert az praktikusan a következő két évben a regnáló kormány megfigyelését jelenti. A munkaidőmet Gyurcsány Ferenc, Szilvásy György fejében fogom eltölteni, továbbá napi két óra munkavédelmi jellegű pszichiátriai ellátásért fogok még javadalmazást húzni.

Rögtön ki is írnék néhány közbeszerzést, a minisztérium hatékony működésének biztosítása érdekében.

Tanulmánycímek:

Lampert Mónika kormányzati tevékenysége, helye a magyar szociáldemokrácia jelenkori történetében, továbbá hogy bírt ennyi ideig miniszter maradni?

Bajnai Gordon és a kisállattenyésztés lélektana

Göncz Kinga és a magyar külpolitika mimikrije

A Pannon Puma boncolási jegyzőkönyve

Az anyósok szerepe a férfiak politikai és gazdasági karrierjében

A lehallgatásügyi államtitkárság szerepe a kormányzati információáramlásban.

A kinevezésem sajtóvisszhangja

 

Tisztelt olvasó!

 

Támogasd a kormányt!

Szeresd!

Higgy a reformokban!

És a haza fényre derül.

 

Kiemelt hálával tartozom Drága Feleségemnek, aki már akkor komoly kapcsolatokat épített ki a zárt osztályon, amikor én még azt sem tudtam mi az a prozac.

 

Drága Szeretett Miniszterelnök Uram!

 

Engedd meg, hogy Téged külön kiemeljelek jellemfejlődésemre gyakorolt hihetetlen Hatásod elismeréseképpen!

Emlékszel, amikor együtt privatizáltuk az Anyatej Elosztó Központot? Ma virágzó sugárzóanyag feldolgozó vállalkozás.

Vagy amikor együtt elkezdtünk politizálni? Nem volt semmink, csak néhány III/III-as aktánk a politikai ellenfeleinkről, meg a szövetségeseinkről, meg az újságírókról, meg mindenkiről, aki 1989 előtt született.

 Tudom, hogy Vezetéseddel az Ország és a Nép új erőre kap és találékony Nemzetünk újra megteremti azokat a javakat, amiket Vezetéseddel államosíthatunk, vagy privatizálhatunk a nemzetközi trendeknek megfelelően.

 

Üdvözlettel

Paranoid Android

A Te Minisztered

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: paranoia árnyékkormány

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr98453737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.08. 19:19:36

Anyatej! Még ma is megnyalom utána mind a 8 ujjamat, de finom is volt! Meg a hagymás vér, amit a Vérellátó Szolgálat privije után sütögettünk...

candy · http://wunderbike.postr.hu 2008.05.08. 22:23:23

Huhh, erről az aktás dologról az IT crowd jutott eszembe, abból is a főnök, aki mondta volt, hogy mikor ebbe az országba jöttem, nem volt semmim, csak egy öltönyöm, egy aktatáskám és 3 millió fontom : )

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.09. 15:58:21

ITC is very! Kedvencem a Vörös ajtó titka. A második évadot látad már?

thedealer (törölt) 2008.05.22. 02:30:04

"árnyékkormányügyi miniszteri tárcát választom, mert az praktikusan a következő két évben a regnáló kormány megfigyelését jelenti"

Tenyleg? Komolyan kerdezem. Mert nyugateuropaban nem. Ott az ellenzek azert allit arnyekkormanyt, hogy az O altaluk kepviselt (MEGIRT! KOZZETETT! RESZLETES!) programot vigyek parhuzamosan a kormannyal, es adott esetben erveljenek a valsztok fele, hogy Ok mit nem voltak kepesek elerni, pedig az jobb lett volna mint a...
nem megfigyelnek.. az arnyekkormany azon van, hogy vegrehajtsa az ellenzekbe szorult part programjat - ezzel jelezve a valasztok fele, hogy Ok jobbak, es ez meg ez meg ez A MI ERDEMUNK!

a britt, nemet es skandinav politikaban pl. a pozitiv, azaz konstruktiv ellenzeki politikat tartjak a kovetkezo valasztasok kulcsanak.
persze emelett a "kurvaanyad!" is tenyezo marad
süti beállítások módosítása