A FIDESZ-nek nincs programja!

 2008.04.07. 19:16
 

 

 

 

Az új nóta, most hogy a fletóról már nem lehet mondani, hogy ő a világ legokosabb embere, vagy ő az igazmondó juhász, meg Mátyás király egyszerre, valamit a gazdasági növekedés a bányászbrenyával szemezget, kiderült, hogy a Fidesznek NINCSEN PROGRAMJA!!!

A rohadt fasisztái! 69%-on állnak és nincs programjuk. 6 éve kormányoznak a szocik és minden szélsőliberálbolsevista (hogy Csurka ezen gyöngyszemét felidézzük) közgazdász elmondja így kormányválságtájt, hogy a Fidesznek NINCSEN PROGRAMJA!!!

Mert tényleg az hiányzott idáig.

A bolsiknak is volt, aztán milyen szépen megvidultunk tőle. Hacsak nem az volt az övéké Jóléti rendszerváltás néven, hogy: Bugázzunk meg mindent, amire van vevő negyedáron!

A jóemlékű Horn Gyula mondta volt 98-ban, hogy az ellenzék nem kormányképes, 1989-ben meg a Grósz elvtárs mondott ilyeneket. A sok demokrata!

Aztán volt még az, hogy a Fidesz is csak megszorítana, továbbá hogy nincs más megoldás, mint a szélsőliberális megszorítások. Nyilván a gyes, meg a gyed az a pénz, ami az amúgy sikeresen működő magyar államot az összeomlásba taszítja.

Amúgy örömmel közölhetem, hogy drága fletónk vezetésével, a sikeres MSZP-SZDSZ kormányzás után a negyedik kormányprogramnak rugaszkodnak neki, ha nem számoljuk a fletó különböző, N számú hülyeséget tartalmazó listáit, amelyeket, leszámítva a kommunikációs kampányaikat (N a sokadikon millió költséggel), sikerült lecserélni a következő ötletdiaréra az aktuális botrány után.

Ja és a reformoknak nincs alternatívája.

Pontosan melyikeknek is?

  

Címkék: fidesz program

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr46415636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2008.04.22. 19:46:25

hehe
ez miért nem volt index címlapon?
pedig köztudomású, hogy ennek az országnak minden bajának az ellenzékben cselekvésre képtelen fidesz az oka
meg a zorbán
süti beállítások módosítása