Elég volt!

 2008.04.01. 07:55
 

-- Foglalkozása? (Bíró)

-- Nemzetvezető. (Szálasi)

(Röhögés a teremben)

-- Engem senki nem váltott le.  (Szálasi)

 

Ez a kedves társalgás a tárgyalás elején az adategyeztetés során zajlott le és rögtön tisztázta is a nemzetvezető elmeállapotát.

A magyar legújabbkori történelem legrosszabb kormányzati időszakának legújabb mélypontján vagyunk éppen, a válság egy újabb stációjánál és a „baloldali„ elit teljes természetességgel szán magának egy hónapot a válság megoldására.

Hat éve nem kormányoznak gyakorlatilag, a saját maguk által okozott válságot kezelgetik, illetve nem kezelik évek óta és fel sem merül bennük, hogy el kéne húzni.

Hangulatjavító intézkedésként a szombat estét orvos társaságban töltöttem és a jelenlévők legalább 20 másodpercig jól érezték magukat, a malacsült előtt, attól a hírtől, hogy a Kúrcsány kirúgta a mengelicát. Gondolom sok embernek aranyozta még be az estélyét ez az infó, de az itt jelenlévők a külföldre készülés különböző stádiumaiban leledzve nem időztek sokat a témán. Kifejezte az általános hozzáállást a következő megjegyzés:

--Legközelebb akkor szólj, ha akasztják őket.

Az egyébként a baszdmegelést is kerülő társaságban ez a sztájl közvetlenül a forradalom előtti hang.

 

De a Fletó nem érzékeli, hogy meg van bukva. Hű támogatói is erősen titkolják előtte ezt.

 

-- Hogyan vihette Magyarországot Németország mellett tovább a háborúban, amikor 1944 végén a német vezetők is tisztában voltak azzal, hogy elvesztették a háborút? (Bíró)

-- Ezt előttem erősen titkolták. (Szálasi)

 

A magyar közjogi rendszer olyan, hogy a kormányzás teljes mellőzésével, teljesen megbukva, 80%-os népszerűtlenségi mutatóval is el lehet audizgatni, felvenni a millás fizetést a ciklus végéig, majd feltöltődve és kipihenve el lehet kezdeni támadni, már hétfőn, a választásokon győztes kormányt, hogy tönkretette az országot.

 

A boldogult MSZMP is lemondott a hatalomról, amikor szembesült az általa felhalmozott probléma halmazzal. De ezek nem.

Újabb sokadik programot, kormányprogramot, ilyen és olyan pontot akarnak, reformot és elhiszik, hogy ők meg vannak választva 2010-ig.

Semmit, az adóságot leszámítva, nem csináltak az elmúlt hat évben.

Romokban az oktatás, az egészségügy, dübörög a korrupció, de ők maradnak, hogy befejezzék a nagy művüket.

Mi kell ahhoz, hogy egy politikai kurzus megbukjon ebben az országban?

A hitelezők hadseregének be kell vonulnia?

 

 

 

 

 

Címkék: gyurcsány kormányválság

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr17406110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanyi 2008.04.01. 17:21:09

á, a politikusok egy külön kaszt, csinálhatnak amit akarnak!

Többszek 2008.04.02. 01:48:05

"felvenni a millás fizetést a ciklus végéig, majd feltöltődve és kipihenve el lehet kezdeni támadni, már hétfőn, a választásokon győztes kormányt, hogy tönkretette az országot"

És ezt a börtönben is meg lehet csinálni ;) Igen, megcsináltuk! :D

dave_megmondja · http://davemegmondja.blogspot.com/ 2008.04.18. 12:02:26

"A magyar közjogi rendszer olyan, hogy a kormányzás teljes mellőzésével, teljesen megbukva, 80%-os népszerűtlenségi mutatóval is el lehet audizgatni, felvenni a millás fizetést a ciklus végéig, majd feltöltődve és kipihenve el lehet kezdeni támadni, már hétfőn, a választásokon győztes kormányt, hogy tönkretette az országot."

Nem csak a magyar ilyen, hanem a világon mindenhol. A különbség annyi, hogy egyesek azt hisziok, hogy itt egy elcsalt választás után négy évig szabad a pálya. Jogilag az is, persze. Schröder 2005-ben elkúrta a népserűségét, s egy időközi választást. Ezután lemondott, s feloszlatta a bundesztágot, előrehozott választás. Ebből látszik, hogy nálunk a sok féregnek a hatalmon maradás a cél, s nem a nemzet szarból való kihúzása.
süti beállítások módosítása