Tárgy: (Társadalmi) szerződés felmondása

 

Kedves, Kedves választópolgár!

 

A Köztársaság Kormánya, amelyet az SZDSZ és MSZP az Ön feltétlen elégedettségére működtet, örömmel tájékoztatja a következőkről:

 

A kapitalizmus építése, a demokrácia fejlesztése, az európai uniós jogharmonizáció olyan stádiumba jutott, hogy az állampolgárok és az állam közötti kapcsolatok egyszerűsítése érdekében, mint azt már a kampányban is megfogalmaztuk (adócsökkentés kormánya), privatizáltuk az egészségügyi ellátást, a közrend fenntartását, valamint az adószedést.

Ennek keretében az Önnel eddig fennálló, az alkotmányban megemlített, jogokra vonatkozó rész felmondásra kerül.

 

Örömmel közölhetjük Önnel, hogy a közbeszerzési tendereken sikerült a legjobb ajánlatokat adó, nagy tapasztalattal rendelkező cégeket kiválasztani, továbbá biztonsági elemként, az Ön érdekében kizárólag, a szolgáltatást végző cégekben kisebbségi 49%-os tulajdont birtokolnak a kabinet és a frakció közeli rokonai és üzletfelei, akikben mi maradéktalanul megbízunk.

 

Az egészségügyi ellátásért a továbbiakban az Auschwitz-Birkenau-i tábor üzemeltetésében nagy gyakorlatot szerzett Mengele és Humanitás közérzetjavító szolgáltató Kft felel majd (Észak-Koreai székhellyel).

 

Forradalmi újításként, csak addig kell fizetnie az egészségbiztosítási járulékot amíg Ön egészséges.

Amint Ön megbetegszik, attól kezdve már az egészségügyi ellátásért kell fizetni, amelynek költségeit a világszínvonalú amerikai egészségbiztosítási sztenderdek alapján határoztuk meg.

Az ellátás színvonalát pedig új beruházásokkal emeljük, például a kalocsai ispotálymúzeum újra fogad betegeket és Mária Terézia haladó ispotálytörvénye  szerint kerülnek a minimumfeltételek meghatározásra (némi korlátozással, mert jelentősen csökkentené a hatékonyságot, ha csak egy beteg feküdne egy ágyban).

 

Továbbá örömmel közölhetjük Önnel, hogy a közrend fenntartására kiírt közbeszerzési eljárást a Kelet-Kannibálföldi Felszabadítási Front nyerte (pontosabban nagytekintélyű vezetőjének Umbuki Popongának az offshore cége).

A KeKaFeF csodás eredményeket ért el Nyugat-Kannibálföldön, az ottani közrend és közbiztonság fenntartásában, az ottani lakosság ellen elkövetett bűncselekmények alig egy év alatt a nullára csökkentek.

Csak statisztikai érdekesség, hogy az említett évben, különösen az emberevési esetek számában, hirtelen emelkedés volt megfigyelhető 1 eset/1 lakos/ 1 év (olvasd: egy lakosra, egy elfogyasztás jutott egy évben), de az adott év végére, az esetek számát hirtelen nullára tudták szorítani. A szervezet a területen fellépett élelem hiány miatt volt kénytelen terjeszkedni, de jó hír, hogy az alkalmazottaik élelmiszerszükségletét feltétlenül hazánkban fogják beszerezni.

Ahhoz, hogy előnyös szerződést köthessünk a kormány vállalta (ez az Alkotmányba is bekerül), hogy a lakosság megtanul a közrendvédelmi erőkkel történő hatékony kommunikáció érdekében popongiul.

 

Végül örömmel közölhetjük Önnel azt is, hogy sikerrel zárult az adószedés hatékonyabbá tételét szolgáló privatizációs aktus is. A tendert a corleonei székhellyel rendelkező Harács Bt nyerte el, amely előnyös ajánlatában vállalta, egy egység adó beszedésének költsége csupán két egység adónyi ráfordítást igényel majd a részünkről.

 

Ezek a grandiózus átszervezések természetesen, időlegesen, az állami adóbevételek növelését igénylik. Miután azonban mi az adócsökkentés kormánya vagyunk, ezt ígéreteink maximális betartásával, negatív adócsökkentés útján érjük el (tudják a kétszeres dagadás igent jelent). Ezt csak notórius hazudozó, fasiszta gazemberek nevezhetik adóemelésnek, kérjük, ne dőljön be nekik.

 

Néhány technikai részletkérdés még:

 

A Kormány új címe: Ciprus, Offshore Paradicsom tér 12/b III em. 11. ajtó ( Huanita néni elteszi nekünk a leveleket)

 

És végül egy fergeteges hír, amit a végére tartogattunk!!!!

Újra lesz magyar űrhajós!! Nem is egy!!

 

Én és Drága Feleségem, valamint gyermekeink leszünk az első Család az Űrben!!!

Bízom benne, hogy országépítő tetteink után, ezt a kis rekreációs kirándulást nem sajnálják tőlünk.

A projekthez szükséges adóbevételekkel kapcsolatos kérdéseikre örömmel válaszolnak a Harács Bt szakemberei, akik foglalás céljából hamarosan felkeresik Önt.

 

Balatonöszöd 2008-02-11

 

Gyurcsány Ferenc

Miniszterelnök

         Sk.

 

 

 

 

Címkék: humor gyurcsány kormány privatizáció egészségbiztosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr86336114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rwindx 2008.02.13. 21:41:49

Elég sok időt hagytál ki január vége óta, de most megnyugodtam :)
süti beállítások módosítása