Zuschlag János a Rém

 2007.09.19. 20:29
 

Droid a droidnak nem csinál zárlatot. Csak ha kell valamilyen alkatrész.  

Szegénykém mindig úgy utáltam. Sem nem emberi, sem nem állati és ráadásul még csak nem is robotszerű, valami egyéb. Hordalék a pokolból.Ez a szimpatikus neonáci fiatalember, aki tévedésből, vagy jobb híján az MSZP-be lépett be (mert gondolom a MAGYAR GÁRDA még nem volt elérhető). Hogy ilyen csúnyán elbánjanak vele, lám így járnak a fasiszták. Amennyire meg lehet ezt állapítani a Zuschlag János volt az egyetlen politikus, aki félremagyarázhatatlanul antiszemita kijelentéseket tett, mégsem határolódott el tőle senki. Sőt néhány napja még Lendvai Ildikónál tett látogatást, gondolom üzenni kívánt az ügyészségnek, hogy neki milyen komoly kapcsolatai vannak. Szegénykém rosszul számított, mert nem vette figyelembe, hogy már marhára ideje volt valakit kidobni a farkasoknak és hát ezt ugye nem szokták megmondani annak, aki erre a posztra van kiszemelve.

Ráadásul szegény Zuschlag nagyobb erők játszmájában játssza az egyik paraszt szerepét, hiszen M-on senki nem gondolhatja komolyan, hogy a hátsó-kurdisztáni ügyészség csak úgy magától, politikai hátszél nélkül elkezd nyomozgatni kormánypárti politikusok ellen. Azt a szabályt, nagyon okosan, megtartották a pártállam idejéből, hogy a nómenklatúra tagjai ellen csak a Párt jóváhagyásával lehet eljárást indítani. Azon se nagyon vitatkozhatnak a magyar realitás ismerői, hogy eleve nehéz lenne az elmúlt 17 évből olyan közpénzelköltést találni, ahol nem lehet még a kuratóriumi elnök nagymamáját is simán bűnszövetségben elkövetett sikkasztással vádolni. A számviteli fegyelmet meg nem lehet betartani, mert a trv. úgy van megalkotva, hogy komoly önértékelési zavarnak számítson bárki azon hiedelme, hogy érti a trv. szövegét.

Szegény Zuschlag János élt mint bármelyik átlagos ifjú titán a magyar politikai szennyvízben és csinálta azt, amit maga körül látott és elhitte azt amit a Népszabadságban olvasott.  Konkrétan, követte a Nekem, Rokonomnak, Haveromnak, valamint add meg a Pártnak, ami a Párté és az Elvtársaknak, ami az Elvtársaké és minden rendben lesz elvet. Valljuk meg egy olyan országban ahol a síkságon épült autópályákon több a híd meg az alagút, mint az Alpokban, természetes, hogy nem alakul ki veszélyérzet az emberben, holmi néhány millás számla miatt amit a Haver nagyijának bt-je adott ki.

A mi jó Jánosunk pediglen országos nagyság lett, nyilatkozott a tv-ben, okosakat mondott folyvást és az a benyomása támadt, hogy Ő már tényező. Fogadni mernék esténként el-el képzelte magát a koronával a fején, vagy amint táncikál a miniszterelnöki dolgozóban. Szegényem a Hír tv kamerája előtt is csak a tőle és környezetétől megszokott erkölcsi és intellektuális színvonalon nyilvánulgatott meg. A téma kénye volta azonban (Te hülye mi vagyunk az antifasiszták!!!) elfűrészelte azokat a vékonyka ágakat amin a jó Janó csüngeszkedett és országos beágyazottsága kisebbnek bizonyult, mint az a bódulat pillanataiban tűnt. Helyi környezete persze támogatta tovább, mert abban a közegben, csak a Fideszes kapcsolat megbocsájthatatlan az antiszemitizmus különösebben nem ciki, hiszen a zsidók messzi vannak pesten és a bázis is osztja ezt a nézetet. 

A hullámok elültek a jó Jánosra pesten szeretettel mosolyogtak újólag és olybá tűnt eme ígéretes karrier új életre kél.

De az országos politika üstjében új vegyület fortyog és valakiknek az az okos emlékük idéződik fel, hogy a Fletó, meg a jó János sokat valának egy szobában, mikor is azok a számviteli fegyelemsértések előkészülete folyamatba tétetett. Ehhez nem kellett nagy ész, mint már mondtam, csak néhány nem elkötelezett ügyész, meg az a mondat: „Természetes, hogy minden ügyet, a politikai kapcsolataitól függetlenül fel kell göngyölíteni, ebben a kormány teljes mértékben partner, éppen a hét végén mondta ezt nekem X., Y. sőt maga Z Elvtárs. Mindenről jelentést kérek azonnal.”

Csak ami kiszivárgott már az is egyértelműen mutatja, hogy itt a miniszterelnök elleni támadásról van szó. Miután Zuschlag János már  nem képviselő, őt nem védi a mentelmi jog és az előzetesbe eltöltött néhány nap felkészíti egy beszélgetésre valamelyik magas rangú elvtárssal, aki elmondja majd neki: János! A Pártnak szüksége van rád. Fasiszta veszély van és a Fletó mindent ellop, amit mi akartunk ellopni. Arról nem is beszélve, hogy leköpdösnek minket miatta az utcán. És nem akar lemondani az istennek se. De ha te azt mondanád, hogy a Fletó mindenről tudott, sőt Ő adta az utasításokat (Nem, nem kell azt mondanod, hogy könnyűbúvár ruhában volt) akkor (Jó tudom, hogy Te ártatlan vagy és a Pártnak mindig letejeltél) jöhetne a Péter és minden rendben lesz. Honnan veszed, hogy képzeled, hogy nem védünk meg? Ki hinné el, hogy öngyilkos lettél ugyan….

Már a móri csávot se vette be senki és ő különben sem fizetett rendesen…….

A csata folyik, hogy melyik múlt érvényes? Az amelyikben Fletó  nem volt az irodájában amikor a pályázati pénzeket osztogatták, vagy amelyikben árnyék vetül a makulátlan múltú Grál lovagra, a nemzet megmentőjére, Deák Ferenc és Nagy Imre egyetlen méltó utódjára.

Izgalommal figyeljük a végjátékot és reméljük nem vígjáték lesz belőle, amikor is kiderül, hogy megvan minden bajok okozója a Rém, akinek köszönhetjük az államadósságot, a fasiszta veszélyt, valamint a miniszterelnök hitelének megrendülését.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr21170726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ede H. Bomber 2007.09.20. 13:58:24

Ez kitűnő poszt!

Már csak azért is, MERT az én elemzésem éppen ennek a látszat-összeesküvésnek a gondolatmenetébe illeszkedik.
A "ciki" csak AZ, hogy az én tanult /és gyakorolt/ szakmám épp ÜGYÉSZ, mégha ma már a másik oldalt képviselem is...
Az ügyészségnek erőteljes hatalmi jogosítványai vannak. Büntetőeljárási KULCSSZEREPE van.
Korábban a legkeményebb kommunistaszervezet volt. (MSZMP-szervezettsége 80% fölötti volt.)
TUDOM, hiszismerem őket: azok, akik '89 februárjában ÉLESEN TILTAKOZTAK TESTÜLETILEG Pozsgai "népfelkelés" kijelentése ellen, MA IS TAGJA AZ ÜGYÉSZI SZERVEZETNEK!
A mai Legfőbb Ügyész 69 éves. Tábornok. '90-ben 51 éves volt, az abszolut párt-nomenklatura státusz Bp. Katonai Főügyész poszton "szolgálta" a szocializmust.
E kemény komcsit szavazták meg Lf. Ügyésznek. Polt-Mr. BEAN után egy Csapajevet.

Ezek után gondoljátok át az ELMÚLT MÁSFÉL ÉV ELTUSSOLÁSAIT!!

De MOST, most 180'-okot fordult a DEAL!
Ennek pedig oka van...

S az oka OTT VAN A FENTI BEJEGYZÉSBEN...
süti beállítások módosítása