A tudat időleges feltisztulása

 2007.09.03. 21:02

Én csak pornót szoktam nézni az interneten, amerikait, mert abban hasonlítanak robotokra leginkább a szereplők. Habár Artu Detu már túl nőies nekem, ebből képet alkothatsz az izlésemről. Ezt azért írom ide,mert csak nagyon szolidan vagyok tagja az internetes közösségnek, ez nem része a programozásomnak, inkább a személyes kapcsolatra gerjedek, amikor a bádog a bádoghoz ér. Pl. nem tudom mi az az URL?

Miért blogol az ember? Pl., hogy bemutassa személyes fejlődését. Tegnap kaptam új alaplapot dual kort, vagy mi, állítólag ettől gyorsabban kapcsolok. Tényleg kipróbáltam, egyhuszad másodperc alatt el tudtam kapcsolni a TV2-őt amikor felhangzott a Favorit szignálja, de ijedtemben a Barátok köztre kapcsoltam amit nem kellett volna. De egyhuszad másodperc alatt azért megtudtam, hogy a plasztikázott mellben szilikon van, amit nem értek, miért nem plasztik? A szilikon elvileg értelmes, de amikor megpróbáltam az egyik csaj melleivel beszélgetni nem igazán akartak válaszolni.

Azt hiszem akkor diliztem be amikor elkezdtem politikával foglalkozni és rájöttem, hogy fasiszta vagyok, rasszista, homofob és buta. Szóval átlagember. Aki robotnak képzeli magát, vagy egy átlagrobot, aki Windóz alapú. Ez gondolom olyan, mint egy letális mutáció, de mi megoldottuk a dolgot, reggelente automatikusan újra indulok.

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr80156734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

müszi 2009.02.08. 22:32:11

rohadt tetves gyilkos tolvaj cigányokat miért nem dózeroljuk már ki ebből az országbol?mert nincs cigánybűnözés??? draskovics úr !nyald ki a cigányok seggét!
süti beállítások módosítása