Szeretve tisztelt Fideszes felebarátaink megszokták a feltétlen támogatásunkat. Látni kellett volna az orcájukat, amikor az ember finoman felemlegette nekik, hogy ezt így egy szoci kormány idején is el lehetett volna intézni. Meg voltak sértve. Amíg még szóba álltak egyáltalán, addig elmondták, hogy mennyire nem tudjuk elképzelni, hogy mennyire nehéz nekik. A külső nyomás, a belső nyomás, meg ezt te onnan nem is értheted. Hiába mondtuk, hogy pont ez a baj, hogy nem értjük, mert akkor hátha nem is érthető. Szóval nem sikerült megértetnünk egymással, hogy mit nem ért a másik. De persze a feltétlen támogatásunk az kellett. Meg a megértésünk, sőt az természetes volt.

De minden ilyen harmonikus kapcsolatnak végeszakad egyszer. Nem értjük meg, nem akarjuk megérteni és ti nem értitek és ti nem akarjátok megérteni.

Ez a hajó már elment. A politikai racionalitás mellett (ami természetesen vitatható), a mindentől független becsület is azt kívánja, hogy Schmitt Pál mondjon le (és ez nem vitatható a tények ismeretében). Függetlenül minden magyarázattól, kényszertől, belső viszonyrendszertől. Ha sajnálom, ha kedvelem Schmitt Pált, ha megértem a Fidesz, vagy Orbán Viktor indokait akkor is pontosan tudom mit kíván a becsület.

Ráadásul ez már rég nem Schmitt Pálról szól.

Ez arról szól, hogy a jobboldali értelmiségnek, az erkölcsösséget (inkább) megkérdőjelezhetetlennek (mert mi nem tartunk olyan sokat magunkról:)) értelmező gondolkodásmódnak lesz-e igaza, vagy az erkölcs azon felfogása diadalmaskodik, amely ezeket a döntéseket is alárendeli a politikának, érdeknek, szükségnek.

Most szólok, hogy pont azért az utóbbiért rühelljük, gyűlöljük, vetjük meg a szocialistákat, ezért nem szavazunk soha rájuk és ezért megyünk át a túloldalra ha szembe jön egy. Azt gondoljátok, hogy lesz esélyetek a középosztálybeli tágabb értelmiségi holdudvar lelkes támogatása nélkül? Persze biztos ezt is elfelejtjük(mert eszünkbe villan a mesterházy értelmes tekintete), de végül is úgy fogunk gondolni rátok, mint a szocialistákra, hideg, esős novemberi napokon meg mint az szdszesekre.

Mi nem a balliberális értelmiség vagyunk. Nem nyeljük le, mint amazok a Gyulát, a megyót, a fletót, meg a libást.

Nem érdekel Orbán Viktor tekintélye, nem érdekel semmi, csak a becsület. Nagy szavak? Hát akinek az, az sem érdekel.

Arról nem is beszélve, hogy mennyire marhára unom már ezt az ügyet.

Címkék: plágium erkölcs köztársasági elnök becsület lemondás schmitt pál lemondatás jobboldali értelmiség)

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr774355553

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A méltatlanság kora 2012.04.02. 12:22:41

Napok óta a Schmitt Pál doktori értékezésével kapcsolatos hírek folynak a csapból is, újabb mélységbe taszítva a hazai közélet eddig sem túl magas színvonalát. Azonban ez az ügy alkalmas lehet arra, hogy a közélet szereplőinek az emberi minőségéről is ...

Trackback: Miért marad Schmitt Pál? 2012.04.02. 11:51:10

A címben szereplő kérdést mostanság leginkább negatív kontextusban lehet hallani, s aki mondja, annak a szavaiból azt lehet kivenni: az illető szeretné, ha az államfő távozna posztjáról. Jelen bejegyzés is ezzel a kérdéssel foglalkozik, ám ahelyett, ho...

Trackback: Tulassay összeomlott a lelkiismeret súlya alatt 2012.04.02. 11:04:23

Sokan nem lepődtünk meg a mai nap nagy hírén. Tulassay Tivadar, akire a balliberális sakálhorda a hóhér szerepét osztotta a Köztársasági Elnök ellen indított, minden képzeletet felülmúlóan aljas boszorkányüldözés során, alig két nap alatt összeomlott g...

Trackback: Egy ember, egy párt és egy ország tragédiája 2012.04.02. 10:53:10

Schmitt tényleg az alapvető erkölcsi értékek fölött áll? Ha ezt elfogadjuk, ha ebbe beletörődünk, az már maga a vég. De hogy is van ez? És miért csinálja ezt velünk a kormány? Félek, hogy a magyarázatok meglehetősen félelmetesek. VÉLEMÉNY Hús...

Trackback: Tulassay azt mondja, jól döntött, mégis lemond rektori posztjáról 2012.04.02. 10:40:55

“Az egyetem döntését a tudományos világ felszabadultan fogadta, ugyanakkor a társadalmi polémia, az ügy politikai értelmezése felerősödött, és az egyetemi határozat politikai és jogi értelmezések kereszttüzébe került.” – írja április ...

Trackback: Szimpátiatüntetést szerveznek a Semmelweis Egyetem rektora mellett a hallgatók 2012.04.02. 10:37:30

Tulassay Tivadar vasárnap jelentette be, hogy Schmitt Pál plágiumügye miatt lemond hivataláról. Az egyetem szenátusa csütörtökön már megválasztotta Tulassay utódját, a rektornak még három hónapig érvényes mandátuma volt. Tulassay azonnali távozását azz...

Trackback: Mit jelent az, hogy a köztársasági elnök sérthetetlen? 2012.04.02. 10:33:05

Nem lehet bírálni? Nem lehet felelősségre vonni? Nem lehet elmozdítani, ha nem akar lemondani magától? A kérdésre a válasz az ország Alaptörvényében és a Köztársasági elnök jogállásáról és javadalmazásáról szóló törvényben található. “A miniszter...

Trackback: Schmitt Pál Ph.D. fokozatot hazudott magának az Európai Parlament honlapján 2012.04.02. 10:28:18

“Kisdoktori, megismétlem kisdoktori dolgozat volt, nem PhD “ – nyilatkozta Schmitt Pál január 18-án a Kossuth Rádióban. Alig két héttel később, március 30-án este a köztévében Obersovszky mikrofonjába ugyanezt nyilatkozta: “Ne felejtsük el,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacdelo 2012.04.02. 11:13:32

A Fidesz-KDNP eljutott az erkolcsi es moralis lejto legaljara, ami mellett az MSZP es DK kifejezetten tamogathato es erkolcsos partta valtak.

Habar en nem tamogatom se az MSZP-t, se a DK-t, eljutottam addig a pontig, hogy egyaltalan nem bannam ha atvennek ettol az inkompetens es antidemokratikus Orbani diktaturatol Magyarorszag iranyitasat.

A Fidesznel mar csak a Jobbik antidemokrata, penz es tokeellenes (bank es multiellenesseg, befekteto ellenesseg), tarsadalom ellenes (roma, zsido, meleg, libsi-szoci, EU, USA, szlovak, roman, stb...) politikaja lenne rosszabb Magyarorszag szamara.

Sajnos nagy az eselye, hogy a Fidesz a Jobbikkal fog kormanyozni (Tarcatukor kedelyes cseveges, Vona-Pinter-Torok Gabor, Fidesz Jobbikot kiszolgalo politikaja) 2014 utan, hacsak az ellenzeki partoknak nem sikerul osszefogniuk. Meg ennel is lehet lejjebb. :(

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.02. 11:13:48

@rockjano:
Nem kéne összekeverni a poltikai kérdést az erkölcsivel.
Szerinted a Fidesz a legszarabb szerinted az MSZP.
Ezzel nincs gond.

Itt leginkább nem politikai hanem erkölcsi problémák adódtak, mint 2006-ban is:

A gond, hogy Gyurcsányról 2006-ban kiderült, hogy szűk körben bevalotta hazudtak, adatokat hamisítottak, és nem kormányoztak. És mégnagyobb, hogy ezt erénynek hitte Ferenc.

És gond, hogy Schmitt másolta a doktorit, és mégnagyobb hogy azt hiszi ez nem lopás Pali.

Chicano 2012.04.02. 11:14:06

@béla a görög: "A bizonyítványt mindig más állítja ki rólad."

Bizony, ez így van. És ezen te is elgondolkodhatnál. Ha ennyire pocsék ez a jobboldal vajon miért a baloldal van válságban?

Balt 2012.04.02. 11:15:21

@pruitt igoe: Pedig egyszerű: DK: 3%.

(Pontosan mutatja, hogy talán mégsem vagyunk következmények nélküli ország...)

Paranoid Android2 2012.04.02. 11:15:27

@béla a görög: Ez pont arról szólna, hogy más erkölcsit(erkölcstelenségét) nem kéne belekeverni a saját ügyeink méricskélésébe. Egy ideális világban SPnek le kell mondania. Hogy még kinek ez ebből a szempontból valóban irreleváns, sőt az is, hogy a te haverjaidnak ezerszer több okkal. Ja és ők nem is mondtak le.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.02. 11:16:12

@Lacdelo: Vehetnéd a fáradságot, hogy Gyurcsány reklámozásával elhúznál innen a rákba..

Félő hogy ezzel a vehemenciával meggyőzöd néhány jobboldali társunkat, hogy hozzátok képest még Schmitt mellett is jobb kiállni.

Ez pedig hiba lenne. Mert Gyurcsány egy fos ugyan, de Schmitt is lopott, hazudott, mint ő.

Chicano 2012.04.02. 11:16:41

@Lacdelo: "Habar en nem tamogatom se az MSZP-t, se a DK-t, eljutottam addig a pontig, hogy egyaltalan nem bannam ha atvennek ettol az inkompetens es antidemokratikus Orbani diktaturatol Magyarorszag iranyitasat."

Dehogy nem, hát a mondatod másik fele arról szól hogy nagyon is támogatod. :)

Paranoid Android2 2012.04.02. 11:17:03

@Lacdelo: Viszont legalább vicces vagy.:)))

Paranoid Android2 2012.04.02. 11:18:21

@Bobby Newmark: CSak oldani akartam a hangulatot.:)))

Balt 2012.04.02. 11:20:33

@Chicano: Ja. Most meg már micsoda cinizmus az, hogy az IMF 2014-ig akar csak szerződni, mert a következő kormány jóváhagyására szükség van. Pofám leszakad...

A lap szerint az IMF 10-15 milliárd eurós hitelkeretet biztosítana két évre.

"Azért csak két évig, mert az IMF ragaszkodik ahhoz, hogy a 2014-es választások után felálló kormány - ha folytatni kívánja az együttműködést a nemzetközi szervezettel - ismét legitimálja a paktumot."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/02/napokon_belul_johetnek_az_uj_megszoritasok

rockjano 2012.04.02. 11:20:51

@Trompf: Nem védem cseszdmeg...nem tudsz olvasni ember...???

Szövegértés nem nagyon megy úgy látom.

Újra: GYF-nek le kellett volna mondania!!!!
Az hogy nem csinált semmit (saját bevallása alapján) az meg nem igaz. Csinált..csak nem eleget... Ne egyszerűsítsük már le a politikai demagógiára a gondolkozásunkat mégha a fidesz tele is nyomta az agyunkat.

valaki23 2012.04.02. 11:21:51

Csillagos ötös, mint mindig, gratula :-)

rockjano 2012.04.02. 11:23:31

@Chicano: "Nem erről szól a poszt, de talán annyi belefér hogy emlékeztetnélek rá hogy 2010 nyarától kellett elkezdenünk visszafizetni azt a temérdek pénzt amit feri vett fel mer' elkúrta"

EZ ÍGY NEM IGAZ!!! Már GyF ideje alatt elkezdtük visszafizetni Igen az elmúlt 8 évben...

És nem GyF vette fel egyedül hanem mindegyik eddigi kormányfő a Bokrosék után... pl. Orbán is. Emlékeztetnélek a lakásépítési támogatására tudod ez mennyibe kerül ma is az országnak???

Ami a visszafizetést egyébként illeti adósságunk ma is növekszik...

tomwar 2012.04.02. 11:23:40

@Chicano: Teljesen jo eszrevetel.
Ha jol hallottam, most epp 15-20Mrd eurorol targyalnak. (vagy epp nem targyalnak, de ez a megcelzott osszeg)
A koltsegvetesi penzek elherdalasarol nem beszelve.

valaki23 2012.04.02. 11:31:26

@rockjano: kár bármelyik szerecsenre is a karatkert pazarolni (a.k.a. mosdatni). Ezt kell megérteni ebből a cikkből (is).

cafeluxx 2012.04.02. 11:31:55

@rockjano: minek hazudozol? jobboldaliak vagyunk, nem hülyék! Ezeket a baromságokat terítsd a nyugger mamijaidnak, ők még megkajolják.

Lacdelo 2012.04.02. 11:32:44

@Trompf:

En mar hajlando lennek barkire szavazni (meg Gyurcsanyra is, kiveve Jobbik)csak ezt az undorito, korrupt (10-20%os lasd Kosa, oligarchas, lasd Angyan), gatlastalan, pokhendi, rablo bandat eltakaritani veglegesen a hatalombol Orbanostol, Plagibastol es Matolcsystol. A Fidesznel rosszabb es inkompetensebb kormanya meg nem volt Magyarorszagnak. :(

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2012.04.02. 11:34:42

@Trompf:
Az a helyzet Gyurcsánnyal, hogy az a beszédtől függetlenül nyilvánvaló volt, hogy egy olyan országban, ahol a választók osztogatást várnak el, egy dolog a kampány, másik dolog a tettek. Ez így volt az összes választásnál 90 óta. Az hogy egyesekből éppen ez a beszéd váltott ki indulatokat, inkább a Fidesz lejárató hadjáratának része volt.

Ami Schmittet illeti, ő még most is az arcába hazudik az országban. A nyílt hazugság, amikor mindenki pontosan tudja, hogy hazudnak, de cinikusan mindent tagadnak, az kizárólag a Fideszt jellemezte mindig is. A nyílt rablás is. Itt lehetett külön törvényt hozni Szász Károly védelmében, ahogy Schmitt bukását is bebiztosították egy rá szabott törvénnyel. Igen, más politikusok is hazudnak, de ezek nyíltan köpik szembe az országot, minimum Stockholm szindróma kell ahhoz, hogy ezek után valaki rájuk szavazzon.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2012.04.02. 11:37:05

@Trompf:
Még egy dolog, Orbánnál miért nem verte ki a biztosítékot ugyanúgy, amikor azt mondta, hogy ne azt nézzék, amit mond, hanem azt, amit tesz? Ez nem azonos lényegében azzal, amit Gyurcsány mondott? Mégsem járt súlyos népszerűtlenség vesztéssel, utcai balhékkal. A különbség nyilvánvaló, a Gyurcsány beszédnél meg tudta szervezni az ellenzék a lejárató kampányt, most viszont nem volt erős és tökös ellenzék ugyanerre.

Lacdelo 2012.04.02. 11:37:29

@Chicano:

Ha engem kerdezel en Bajnai vagy Bokros-fele kaliberu embert latnek szivesen kormanyozni, egy gazdasagi szakembert. De kivancsi vagyok, hogy mi lesz az Mszp-bol. Ugy hallom most nagytakaritast vegeznek a parton belul. Az LMP-t egy jo koalicios partnak tartom, de egyedul sohase lesznek kepesek es alkalmasak kormanyozni.

Alternatív 2012.04.02. 11:41:23

@Paranoid Android2: Az az 50+ %-nyi szavazó, aki most nem tud pártot választani...

rockjano 2012.04.02. 11:41:53

@cafeluxx: Kedves posztoló

Te nem jobboldali vagy hanem bunkó...

A kettő azért nem ugyanaz nem???

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.04.02. 11:42:46

"Most szólok, hogy pont azért az utóbbiért rühelljük, gyűlöljük, vetjük meg a szocialistákat, ezért nem szavazunk soha rájuk és ezért megyünk át a túloldalra ha szembe jön egy."

Ugyan, áruld már el, hogy a szocik (akiket rühellek tózse) vajon mitől rosszabbak ennél a pofátlan, cinikus rablóbandánál? Mesterházy kb annyira karizmatikus, mint egy vödör sár, de arra azért komoly pénzeket tennék, hogy kevesebb kárt okozna, mint az elmebeteg focista, meg a hazaáruló droidhadserege.

valaki23 2012.04.02. 11:43:20

Az összes balosnak:

Értsétek már meg végre, hogy a Fidesz összes hibája sem fog felmentést adni a feri/baloldal 8 éves ámokfutására. Kár ezen itt erőlködni, teljesen felesleges időtöltés itt ezen a fórumon.

2014-ben a fidesz is meg kell, hogy kapja a magáét, mert ez a demokrácia lényege. Ha máshogy nem, hát akkor a bukáson csak okulnak.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.04.02. 11:44:55

"Mi nem a balliberális értelmiség vagyunk. Nem nyeljük le, mint amazok a Gyulát, a megyót, a fletót, meg a libást."

De, lenyelitek. Eddig is lenyeltétek. Mit lenyelitek??? Még az arcotokon is szétkenitek, ha úgy kívánja a "Haza"! :DDD

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.02. 11:45:15

@Zabalint: Ez hülyeség.
Az Öszödi beszéd az nem csak az öszödi beszéd elötti időszakról szólt.
Ha lehet még sokkal inkább szólt a következő 4 év semmit tevéséről, gátlástalan rablásairól (Hunvald, hagyó, ..), hazugságairól.
Semmit nem változott Öszöd után sem.

Azaz mind Özsöd elött, mind Öszöd után az arcába hazudtak az egész országnak a szocik.

Schmitt pedig le fog mondani, szöges ellentétben az összes lebukott szocival, csak az időpont kérdéses.

rockjano 2012.04.02. 11:45:15

@Trompf: "A gond, hogy Gyurcsányról 2006-ban kiderült, hogy szűk körben bevalotta hazudtak, adatokat hamisítottak, és nem kormányoztak. És mégnagyobb, hogy ezt erénynek hitte Ferenc.

És gond, hogy Schmitt másolta a doktorit, és mégnagyobb hogy azt hiszi ez nem lopás Pali."

Szerintem az a gond hogy ez így egyik sem igaz.

GyF nem azt tette és monda ami neked ebből leszűrődött (vagy amit gondolni akarsz rólla) lemondani le kellett volna az igaz (csak nem azért amit te erről gondolsz)

SP-vel nem az a gond hogy másolta a doktoriját (lefogadom rengetegen tették és talán teszik ma is) hanem azért mert egy erkölcstelen hatalom kiszolgálója

J.László 2012.04.02. 11:46:32

1. Pufajkás miniszterelnök.
2. III/III-as miniszterelnök.
3. Besúgó köztársasági elnök.
Eddig ez a ballib mérlege. Foggal-körömmel védték mind a hármat. Nem értem, mire most ez a nagy moralizálás hirtelen. A ballibnek semmi alapja nincs bárki lemondását követelni.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.02. 11:47:37

@rockjano: "Erkölcstelen hatalom kiszolgálója"

Hát ha amiatt kéne Schmittnek lemondania, hogy mi az MSZP és Gyurcsány fanok véleménye róla, akkor szerintem is maradnia kéne.

Szerencsére nem erről van szó. És épp ezért kell mennie.
Mert a dolog a doktoriról szól, és a másolásról.

Hogy szerinted a Fidesz rosszabb, vagy erkölcstelenebb, avagy mások szerint az MSZP az ebben az esetben leszarható.

rockjano 2012.04.02. 11:47:39

@valaki23: OK, de te meg azt értsd meg hogy a 8 év soha nem fog felmentést adni az elmúlt 2 és a még elöttünk álló X év ámokfutásáért, rombolásáért..

d.z. · http://masikmagyarorszag.blog.hu 2012.04.02. 11:47:56

De, lenyelik. Volt itt már egyéb az utóbbi két évben, amit a jobboldali értelmiségnek nem lett volna szabad lenyelnie, mégsem láttam a felháborodást.

A szerzőt pedig szeretném felvilágosítani, hogy a Fidesz egy demagóg néppárt és magasról szarik a jobboldali értelmiségre. Elmúlthúszévezéssel és nemleszvizitdijazással nyeri a választásokat, nem pedig szépen kidolgozott konzervatív kormányprogrammal, ami hozzátenném nem is volt a választások előtt.

Egy szó mint száz, a jobboldali konzervatív értelmiségnek rég új pártot kellett volna kreálnia, a Fidesz gyakorlatilag semmilyen formában nem veszi figyelembe az igényeiket, talán az egykulcsos adót leszámítva, amit nem sikerült normálisan bevezetniük.

Szóval én mint magamat konzervatív gondolkodásúnak tartó ember üzenném a posztolónak hogy legalább akkora ferde tükörből szemléli a saját közegét mint a szocik a sajátjukat.

Sittes Paja 2012.04.02. 11:47:58

a becsületre akkor kellett volna gondolni, amikor a hazaáruló HVG-sek ezt az árat sem tartották túl nagynak, hogy shitpalin és zorbánon üssenek.

paja most már menjen, mert minden perc további károkat okoz, de a HVG-sek kapják meg a megfelelő büntetésüket...így vagy úgy.
hogy amerikai vagy orosz módon, az nem érdekel :)

Paranoid Android2 2012.04.02. 11:49:29

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Megjöttél? Hát, hogy őszinte legyek nem hiányoztál.:)))

ex Dr Kormányzó Dr. 2012.04.02. 11:50:00

@Paranoid Android2:
Március 30.20óra 15 perc.
Na, onnan kezdve nincs a "jobb"oldalon,senkinek,semmi erkölcsi alapja "visszaugatni".
Lehetett volna kimenni a megszokott térre és üvölteni:VEZÉR! Te tetted ezt!De otthon maradtatok,mert a Gazda nem nyitotta ki a kutyaól ajtaját.
Szóval,csak csendben,csak halkan a hőzöngéssel.

rockjano 2012.04.02. 11:50:58

@Trompf: Kit érdekel az istenverte doktorija?

Csak ez lenne vele a gond???

Nem gondolod hogy az a módszer ahogy a vezér védi hithű szolgáját nagyon is jellemző erre a rezsimre? Itt egy gondolkodásmód a probléma nem egy istenverte doktori, ne ámítsd magad.

valaki23 2012.04.02. 11:52:41

@rockjano: és én ilyet hol mondtam?

Paranoid Android2 2012.04.02. 11:53:22

@ex Dr Kormányzó Dr.: @rockjano: Szeretném újfent felhíni a figyelmeteket (így népnevelésileg), hogy nem érdemben szóltok hozzá a dologhoz.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.04.02. 11:53:51

@Paranoid Android2:

Mindig mosolyt csal az arcomra, mikor akasztják a hóhért... :D

rockjano 2012.04.02. 11:53:54

@valaki23: "Értsétek már meg végre, hogy a Fidesz összes hibája sem fog felmentést adni a feri/baloldal 8 éves ámokfutására. Kár ezen itt erőlködni, teljesen felesleges időtöltés itt ezen a fórumon.
"

Erre válaszoltam...igaz amit írsz csak a másik oldala is igaz a dolognak

Paranoid Android2 2012.04.02. 11:55:02

@valaki23: Te is szereted hergelni őket? Piti dolog tudom, de valahogy mégis szórakoztat.:)))))

Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2012.04.02. 11:55:40

@Zabalint:

Összefoglalva, a piros-kék kormányok is belehugyoztak a medencébe, de a narancsosok a rajtövön állva, nagy ívben, a többi úszni vágyó orra előtt teszik demonstratívan, amikor meg csünyán néz rájuk valaki a medencébeől, még be is intenek neki és a pofájába röhögnek.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.04.02. 11:56:02

@ex Dr Kormányzó Dr.:

Már itt sem vagyok, de annyit megjegyeznék, hogy most őszintén meglepődtél? :D Mintha a történteknek nem lett volna semmi előzménye...

ex Dr Kormányzó Dr. 2012.04.02. 11:57:53

@Paranoid Android2: Szeretném felhívni a figyelmed(így népnevelésileg)hogy a hírek szerint a Tér,még mindig csendes.
Úgyhogy, Pszt!

becsoccsent 2012.04.02. 12:00:34

de. lenyelitek. mar le is nyeltetek.

mint ahogy lenyeltetek az elmult ket evet, ami semmivel nem volt rosszabb, mint most ez a kutyakomedia.

becsulet? milyen becsulet? ami akkor parolgott el, amikor visszamenolegesen torvenykeztek? amikor lenyultak harom millio ember penzet? amikor bebetonoztak a sajat embereiket? amikor unortodoxan szabadsagharcoltatok?

ez a cikk ugyanolyan, mint schmitt. vicc.

cafeluxx 2012.04.02. 12:01:20

A szennylappá vált HVG-t minden esetre el kell törölni, mert még ahhoz is pitiáner szarrágó fos alakok voltak, hogy egyszerre kihozzák az összes dr. univ. értékelését, aminek keretében szépen elegánsan nyírhatták volna ki a Golyóstollat. De hát a ballibek agyát annyira áthatott az évszázados magyargyűlölet, hogy nem néztek ezek semmit, CSAK ÁRTSANAK AZ ORSZÁGNAK. BÁRHOGY.

mv HVG /dev/null/ !!!!!!!!!!!!!!!!!

pruitt igoe 2012.04.02. 12:06:28

@d.z.: +1

"a Fidesz egy demagóg néppárt és magasról szarik a jobboldali értelmiségre. Elmúlthúszévezéssel és nemleszvizitdijazással nyeri a választásokat, nem pedig szépen kidolgozott konzervatív kormányprogrammal, ami hozzátenném nem is volt a választások előtt."

ezt kéne felfogni már végre...

Balt 2012.04.02. 12:07:08

@béla a görög: "Nem mellesleg büntessétek meg a saját jobboldali pártotokat úgy mint a szocik tették 2010-ben!

A meccsbe pedig ott lesz a baloldal is. nincs nektek se erkölcsi fölényetek se semmilyen előjogotok."

Ott lesz, de minek...? Gondolod, hogy a Fideszről leszakadók hirtelen Gyurcsányban vagy az exállamtitkárjában látják a megoldást? Fenét. Márpedig ez elég aktív réteg, valahová bizonyára szavazni fog. Tippelj, hová!

Balt 2012.04.02. 12:08:44

@P.Guszti: "aljas karaktergyilkosságnak tartom az ellene indított kíméletlen és végtelenül álszent, hazug hajszát, amelynek indítója is ismeretlen. Az ürügy nagyon gyenge: egy 20 évvel ezelőtti összeollózott doktori egy olyan egyetemen, amelyről senki nem tudja megmondani mitől lett egyetem."

Egyetértek, meg a lemondás szorgalmazásában is.

Tipp: Gyárfás...?

Balt 2012.04.02. 12:09:50

@P.Guszti: Off: Lehet, hogy itt a megoldás a "nemszeretem" bírók nyugdíjasára...

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.04.02. 12:10:22

@pruitt igoe: tekintve hogy az MSZP ezidáig minduntalan diktatúrázással, nácizással nyert és kampányolt amikor nem volt épp hatalmon, nem hiszem hogy demagógiában kellene versenyezni.

Link Elek 2012.04.02. 12:11:35

>ennyiresenkinemlehethulye

dehogynem, a fideszesek ennyire hujek

Balt 2012.04.02. 12:13:28

@Trompf: "Félő hogy ezzel a vehemenciával meggyőzöd néhány jobboldali társunkat, hogy hozzátok képest még Schmitt mellett is jobb kiállni."

:)) Van benne valami...

béla a görög (törölt) 2012.04.02. 12:14:13

@Chicano: a baloldalról is készül bízonyítvány én nem mondtam, hogy nem...
@Paranoid Android2:
1) te keverted bele amikor nekiálltál baloldalt mocskolni
2) Nem mondtak le a hatalomról hanem 2010-ben jó páran a szavazói, köztük magam is nem szavaztak rájuk (nem a fideszzre sem) - pihenjenek kicsit, számolva azzal, hogy 'jobb'oldal jön. (mindenki számolt vele és úgy volt vele, hogy hagy játszanak ők is, nem kell ebbe részt venni - na ehhez képest kiraboltak ezek a mocskok (MANYUP))
Ezt is meg kell tanulni. büntetni a saját fajtádat.
Erre utaltam. Többet nem fogom ezt tenni, mert még korrupcióval együtt is értelmesebben politizálnak - szerintem. (a korrupció meg pártsemleges)
Nem mellesleg baloldalon legalább miniszterelnököt váltottak. Alkalmazkodóképesek.

Kék az ég 2012.04.02. 12:14:51

Mi nem a balliberális értelmiség vagyunk. Nem nyeljük le, mint amazok a Gyulát, a megyót, a fletót, meg a libást.

Aha ezert kussolt az teljes jobboldali elit az utolsó pillanatokig.

Ezert vártak arra a MN vezércikkre ami után a PBK is hajlandó volt megszólalni. Elébb nem volt fontos a professzoroknak.

pruitt igoe 2012.04.02. 12:15:00

@Trompf: hát ez az.

amúgy meg én is az a konzervatív szavazó volnék, akit egyetlen mai magyar pártnak sem sikerül megszólítani.

Balt 2012.04.02. 12:17:52

@rockjano: "EZ ÍGY NEM IGAZ!!! Már GyF ideje alatt elkezdtük visszafizetni Igen az elmúlt 8 évben..."

Ez tévedés. Csak, hogy egyikőtöknek se legyen igazatok: :) 2011-től esedékes az IMF-hitel visszafizetése:

hvg.hu/gazdasag/20110822_imf_hitel_visszafizetes
www.vg.hu/penzugy/tokepiacok/elemzo-kesleltenunk-kene-az-elso-imf-hitel-visszafizeteset-363479
www.mfor.hu/cikkek/A_kormany_2011_ben_megkezdi_az_IMF_hitel_visszafizeteset.html

cafeluxx 2012.04.02. 12:18:24

@béla a görög: azért a ballibet köti, hogy 100 millió ártatlan vérét ontotta. nem fognak tódulni az emberek se gyurcsány, se juhász, se mesterházy, se a milla alá. ezt várni olyan szintű tudomásul nem vétele a tényeknek ...

cafeluxx 2012.04.02. 12:20:12

@béla a görög: a nyugdíjpénzeket az mszp-szdsz vette el az országtól, amikor bekényszerítették az embereket a magánnyugdíjpénztárba. a fidesz legalább végre visszavette ezt a pénzt az országnak, ez is valami.

bár én felköttetném emiatt az egész miatt összes mszp-szdsz egykori képviselőt ... de majd talán jön erre is végre kormány ...

Balt 2012.04.02. 12:20:46

@rockjano: Ja, persze, az IMF gigahitelről van szó, az esedékes folyó törlesztések ehhez képest eltörpülnek. A következő 3 évben bizony vastagon perkálunk az IMF-nek EU-nak.

outside.mfor.hu/mfor/images-charts/chart_id_241_2010_07_27t16_52_18_02_00.png

Balt 2012.04.02. 12:22:43

@Balt: Ennyit arról, hogy hány évig, hány cikluson keresztül determinálja a gyurcsányi gazdpol a hazai gazdaságot...

Az IMF meg most majd a 2014-től felálló kormány jóváhagyását kéri. Lol.

Kék az ég 2012.04.02. 12:22:46

Mi nem a balliberális értelmiség vagyunk. Nem nyeljük le, mint amazok a Gyulát, a megyót, a fletót, meg a libást.

nem ti csak Fidelitasos OROJÁN SÁNDOROK vagytok, mindenki puskázott a suliban ezért nincs ügy.

orojan.blog.hu/2012/01/19/schmitt_pal_egerben

rockjano 2012.04.02. 12:22:56

@Balt: Nem az IMF hitelről beszélek azt tényleg most kell elkezdeni visszafizetni
(teszem hozzá sokkal jobb paraméterekkel lett felvéve mint ahogy most veszünk fel a szabadpiacról és persze ezt is nekünk kell majd visszafizetni tehát nem kell izmozni az IMF hitellel sem...)

Viszont GyF 2. ciklusában jelentős költségvetési korrekció volt ettől is lett népszerűtlen (és nem az un. hazugságok kapcsán vagy erkölcsi okoból :-) ezért sem fél most Orbán)

komplikato 2012.04.02. 12:27:54

@Kave: "De a szocialista bagázs bevezette a következmények nélküli országot."

Szerintem, úgy is le leszek szólva miatta, itt a büdös életben nem volt kompetens kormány, ebből viszont következik, hogy a következmény nélküliséget az MDF kormány "vezette be". De ha nagyon megkapirgáljuk, akkor inkább csak folytatta ... :(

@Bobby Newmark: Pont ez a baj, a demokráciának társadalmi berendezkedésnek kéne lennie, de nálunk "csak" intézményesített Teljesen hiányzik a más országokban meglévő CIVIL kontroll, máshol nem csak akkor tesznek valamit ha ilyen botrány van, de akkor is ha valaki az ígéreteivel szemben megy a hatalomra jutása után. Nálunk melyik eddigi kormány maradt volna az első féléve után? Kb. egyik sem. Nem lesz attól demokrácia, hogy benne van az alk ... izé alaptörvényben. És amíg ezt az itteni lakosság nem fogja fel, nem tesz érte, addig ilyen marad minden.

hajdiho 2012.04.02. 12:35:41

@poszt: Köszönöm, minden szavaddal egyetértek

ex Dr Kormányzó Dr. 2012.04.02. 12:40:00

@Balt: Csak jelezném,hasonló karaktergyilkolásért,valaki miniszterelnök-helyettes lett.Valami keresztény/?/Terminátor.

Bobby Newmark 2012.04.02. 12:40:16

@Paranoid Android2: Értem én, én is csak röhögni tudok már kínomban, de közben azért elég elkeserítő ebben az országban élni.

@Kompli: Oké, és mit lehet tenni? Menjek, szúrjam szíven Orbán Viktort meg Gyurcsány Ferencet? Meg az összes politikust?

Amíg a katonaság és a rendőrség nem áll a lakosság mellé (márpedig nem áll), addig csak hőbörögni lehet, amit a politikusok magasról, taccsanósan szarnak le.

Nincs békés megoldás, viszont az alternatívához meg fegyver kell.

cafeluxx 2012.04.02. 12:45:19

"A frakcióülésen Orbán egy esetleges következő köztársasági elnökről beszélt, aki Schmitt-től jobbra állna."

Klassz! Hajrá ballibek! :)

Paranoid Android2 2012.04.02. 12:46:20

@Bobby Newmark: Vagy, (hogy megússzuk a börtönt) polgári engedetlenség.:)))

Bobby Newmark 2012.04.02. 12:50:57

@Paranoid Android2: Na várj, Magyarországon a polgári engedetlenség a normális ügymenet. Nemzeti sport az adócsalás, meg ilyesmi.

Úgyhogy ez nemcsak, hogy a kívánt hatást nem éri el, hanem még csak fel sem tűnik.

:P :D

Paranoid Android2 2012.04.02. 12:56:20

@Bobby Newmark: Az nem polgári engedetlenség, hogy csalják az adót (az átlagemberek). Hanem szimplán az evés utáni vágy.:)))Polgári engedetlenség az, amikor szabadon dönthetsz.:)))

Balt 2012.04.02. 13:01:36

@Lacdelo: "En mar hajlando lennek barkire szavazni (meg Gyurcsanyra is"

Attól tartok, ez túl nagy újdonsággal nem szolgál... :)

Balt 2012.04.02. 13:05:35

@Zabalint: "Itt lehetett külön törvényt hozni Szász Károly védelmében, ahogy Schmitt bukását is bebiztosították egy rá szabott törvénnyel."

Szász védelmében? Ez még ugye a spontán seprűnyeles biciklisták idejéből való? (Mert ez ugye már a ballib érában volt, és - ettől függetlenül(?) - el is távolították SzK-t.)

Schmitt és a rá szabott törvény: el kell szomorítsalak, épp ma reggel hallottam ifj. Lomnici Zoltántól, hogy ez a KE sérthetetlenségére vonatkozó passzus szó szerint ugyanígy volt a tavalyi ('49-es) alkotmányban is...

Chicano 2012.04.02. 13:10:04

@rockjano: Én kizárólag az IMF kölcsönről beszéltem amit a gyurcsányék vettek fel, és azt 2010 júliusától kellett elkezdeni visszafizetni. Valamilyen érdekes okból kifolyólag az új kormánynak. Csak találgatni tudnék mi lehet az ok.

rockjano 2012.04.02. 13:15:36

@Chicano: "Valamilyen érdekes okból kifolyólag az új kormánynak."

AZ IMF hitelek mindig ilyenek. Amit majd most vesznek fel azt is nagyrészt a következő kormánynak kell visszafizetnie legyen az majd akármilyen is.

Hiteleket soha nem kormányok vagy kormányfők vesznek fel hanem az egész ország. Egyébként hitel nélkül bedőltünk volna és most még a létezőnél is sokkal nagyobb gáz lenne, az akkori IMF hitel a lehető legjobb megoldás volt, mint ahogy most is NAGYON jó lenne ha már rég lenne IMF hitel mögöttünk, nem kéne ilyen rohadt drágán piacról pénzt szerezni.

Amit majd ugye szintén vissza kell valakinek fizetni.

Egyébként az egész hitelé dolog nem lenne ilyen nagy gond ha fejlődne a gazdaság, de jelenleg visszafejlődik amihez a kormány teljes hiteltelensége hozzájárul. SP esete csak egy kerék a fogaskerekek közt.

Bobby Newmark 2012.04.02. 13:17:27

@Paranoid Android2: Oh, ugyan, a legnagyobb adócsalók nem a kisemberkék, hanem a legnagyobb cégek. Magadat elég nehéz offshoreosítani... Illetve azt disszidálásnak hívják, és nem csak az adózási viszonyok változnak meg vele.

A kis cégecskék meg szabadon dönthetnek, hogy adót csalnak, vagy becsukják a bó'tot. :P

komplikato 2012.04.02. 13:18:56

@Bobby Newmark: Lehet, hogy egy tüntetésnek vagy sztájknak nem pár napig kéne tartania és akkor el is érne valamit mások halomba lövése nélkül. Mikor németeknél az eurót bevezették, felment pl. a sertéshús ára a duplájára, holott beígérték nem fordulhat elő ilyesmi. A németek képesek voltak 6-8 hétig NEM venni disznóhúst meg is lett az eredménye. Szerindet itt megtennék ugyan ezt pl. tojás ügyben?

Balt 2012.04.02. 13:19:02

@Zabalint: "Orbánnál miért nem verte ki a biztosítékot ugyanúgy, amikor azt mondta, hogy ne azt nézzék, amit mond, hanem azt, amit tesz?"

Egyrészt: Orbán ezt a külpiacoknak mondta, a választóknak viszont sose mondta, hogy pannon puma, jóléti rendszerváltás stb., ellenben volt egy fegyelmezett előző ciklusa, amit csak az utolsó évi választási költségvetéssel lazított valamelyest. (Ezzel ugye pont ellentétes pályát futott be a 2002 utáni kormány.) Másrészt, ez akkor tudódott ki, amikor már - az előző "hiteles" vezetés jóvoltából - 2/3-ot szerzett...

Bobby Newmark 2012.04.02. 13:42:58

@Kompli: Szerintem ha egy magyar átlagember egy bizonyos élelmiszer árucikket 6-8 hétig nem vásárol, akkor azt már soha többet nem is fogja, mert éhen hal.

Mindenesetre nem teljesen értem, hogy hogyan is kibaszás az a parlamentben ülő maffiózókkal, hogy ha a magyar parasztot csődbe viszed.
Ez a tyúkketreces mizéria meg egy dolog, hogy faszságnak tűnik, de ha jól emlékszem, pont az ilyenek miatt lettünk EU tagok (áttételesen. lehet, hogy faszság, de egységes, a közös piac miatt), és ha jól tudom, lett volna tíz év felkészülni erre. Kicsit olyan ezen rinyálni, mintha egy középiskolás azon lenne meglepődve, hogy "hubazmeg, holnap érettségi"...

Lacdelo 2012.04.02. 14:04:43

Ezt a kibaszott porhintest, es hazugsagot amit Schmitt, Fidesz (Lazar) es a KDNP (Harrach) muvelt a parlamentben az Magyarorszag szegyene! A sok hulye kormanyparti kepviselo meg tapsolt vidaman (rofogtek es zabaltak a moslekot), mig a Fidesz-KDNP probalta mindenert az MSZP-t, a tudomanyos elitet, mediat elitelni (masra mutogattak), nem volt egy szikranyi bunbocsanat vagy lelkiismeret furdalas. A Fidesz-KDNP-s kepviselok boldogan dagonyaztak az Orbani Fidesz diktaturajanak a pocsolyajaban.

"...legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot"

Kertesz A., (2012/03/03), Kertész Ákos nyílt levele az Amerikai Népszavához, Amerikai Nepszava Online

nepszava.com/2012/03/velemeny/kertesz-akos-nyilt-levele-az-amerikai-nepszavahoz.html

UI: Ezt a mocsok, korrupt es aljas FIDESZ-KDNP-s bandat el kell kergetni a parlamentbol leges legkesobb 2014-ben!

Bobby Newmark 2012.04.02. 14:08:10

@Lacdelo: El kell, el kell, de nehogy olyat hozzunk vissza, aki volt már!

Paranoid Android2 2012.04.02. 14:09:30

@Lacdelo: Istenem egy Kertész Ákos fan!
Nagyon ritka fajta!:))))

Lacdelo 2012.04.02. 14:24:09

@Paranoid Android2:

Nem gondolod, hogy ez az idezet talaloan raillik a Fidesz (es Jobbik) altal felepitett magyar valosagra? Obersovszky felek gatlastalan seggnyalasa, szemrebbenes nelkuli hazudozas az emberek szembe es meg az atlag fideszes be is zabalja a moslekot es boldogan rofog.

Egyebkent meg Kertesz Akos irasat akinek nem inge ne vegye magara. Engem nem bantott meg magyarsagomban es nem erzem magam genetikai alattvalonak. Viszont azt latom, hogy az atlag magyar az szervilis es szuksege van eros kezu vezerre, akik helyettuk gondolkodnak(lasd Orban-Vona) es nekik csak bologatni es begetni kell, akkor amikor nekik mondjak. (Lasd Bekemenet).

"...legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot"

valaki23 2012.04.02. 14:25:28

@Lacdelo: valóban nem volt szép, ahogy lemondott, de minden kezdet nehéz. Majd belejönnek ebbe is. Legalább az első most már megvan. Ha pár hónap múlva lenyugszik, a zasszony szépen elmagyarázza neki a konyhaasztalnál. Akármekkora a blamázs, de legalább lemondott. A magyar politika az első osztályba léphet. A remény hal meg utoljára.

Paranoid Android2 2012.04.02. 14:31:28

@valaki23: Mondjuk sokkal beljebb nem vagyunk, mert szerinted mit kell rábizonyítani egy ballibre, hogy lemondjon?
Pedofíliát, három óra videoanyaggal dokumentálva?:)))

valaki23 2012.04.02. 14:32:22

"A magyar politika az első osztályba léphet."

Még mielőtt valaki félreértené: az oviból az általános elsőbe.

Lacdelo 2012.04.02. 14:32:35

@Bobby Newmark:

Legszivesebben en is uj (bal vagy jobboldali) partokra szavaznek, vagy olyan regi partokra akik sikeresen meg tudnanak ujulni. A regiek legalabb tanulhattak a sajat hibajukbol, levonhattak kovetkezteteseket. En szerintem az MSZP meg tud ujulni hitelesen, a kerdes az, hogy meg is fog-e? Kivancsi vagyok, hogy mire jutnak a kovetkezo 2 evben.

Ha engem kerdezel en Bajnai vagy Bokros-fele kaliberu embert latnek szivesen kormanyozni, egy gazdasagi szakembert. De kivancsi vagyok, hogy mi lesz az Mszp-bol. Ugy hallom most nagytakaritast vegeznek a parton belul. Az LMP-t egy jo koalicios partnak tartom, de egyedul sohase lesznek kepesek es alkalmasak kormanyozni.

Egy szo mint szaz, mivel nincsenek uj partok alakuloban (en nem hallottam roluk) olyan DEMOKRATIKUS partokra kell szavazni, akik ezt a gatlastalan es hiteltelen, inkompetens Fidesz-KDNP-s bandat kepes levaltani. A Jobbik szoba se johet, mivel antihuman es gazdasagi kaoszhoz vezetne kormanyzasuk, es meg csak nem is demokratak.

valaki23 2012.04.02. 14:34:18

@Paranoid Android2: A múlttal nem érdemes foglalkozni. A baloldal megszűnt.

Paranoid Android2 2012.04.02. 14:38:09

@valaki23: A libek nem szűnnek meg. Csak átalakulnak.
Lehet, hogy újra komcsik lesznek, vagy bármi más, amivel be lehet csapni a választókat.

Bobby Newmark 2012.04.02. 14:38:52

@Lacdelo: Újuljon meg a ravatalon az MSZP, a Fidesszel együtt!

Aki már bebizonyította, hogy nem ért az ország hatékony kormányzásához, nehogy kapjon már még egy esélyt!

Tanuljanak MÁSOK az ő hibáikból!

Aki az elmúlt 100 évben politikus volt, az nyugodtan bele is lőhetné magát a Dunába, ha lenne olyan kedves! Megspórolhatná nekünk a fáradtságot...

valaki23 2012.04.02. 14:45:25

@Paranoid Android2: amíg a feri kapálózik, addig zéró esélyük van. Ha az összeesküvés elméletek híve lennék, akkor a zászlóra lehetne tűzni: a ferit a fidesz pénzeli.

Paranoid Android2 2012.04.02. 14:52:48

@valaki23: EZ nem összeesküvés, ez káosz!:))))

valaki23 2012.04.02. 14:56:45

@Paranoid Android2: lehet :-), de a feri végzete a baloldal kinyírása volt. Szerintem ezt a munkát szépen és alaposan el is végezte. Persze kicsit sokba került nekünk, de hát valakinek mégiscsak meg kellett csinálni a piszkosmunkát, amit a rendszerváltás óta húztunk halasztottunk.

rockjano 2012.04.02. 15:57:09

Na fijug mi leszen???

Bajusz Matyi lesz a következő elnökünk???

fasza lesz az is :-)

rockjano 2012.04.02. 15:58:20

@valaki23: Hmmm én azért ezt kissé elhamarkodottnak érzem...

A felejtés csak idő kérdése...

valaki23 2012.04.02. 20:49:06

@rockjano: szerencsére fletó az izgágaságával gondoskodik az emlékeinket frissen tartani.

Nagy Helena 2012.04.03. 21:15:39

Nemigazán értem, miért kell állandóan ekézni a szoclibeket, óriási csúsztatásokkal ismételgetni, amit Orbán vezérék rájuk sütöttek, pusztán hatalom megszerzése céljából. Akkor most vegyük sorba: "Gyula" soha nem hazudta le milyen szerepet játszott a szocializmusba, de maximálisan igyekezett jóvátenni, "megyó" kémelhárító volt, nem ugyanaz mint a III/3-as, igaz el kellett volna mondania, ebben hibázott. De mivel titkosított volt, nem is mondhatta volna el, még ha akarja sem. Viszont max. próbált segíteni a nyugdíjasokon és az egészségügyben dolgozőkon. Ha valaki akar, emlékszik. Gyurcsány Ferenc pedig arról beszélt, hogy nem mehet így tovább, tarthatatlan az, hogy a Kormányok nem világosítják fel az embereket arról, milyen változtatásokra van szükség. És ebbe beletartozott a Fidesz is, mert amit a 8 év alatt műveltek, az minősíthetetlen volt. Egyszóval, a demokráciát egyikőjük sem rombolta le és egyikőjük sem mérhető össze Schmidt P. arcátlan viselkedésével és folyamatos gyáva, hazudozásával. Azt nem tudom, hogy a cikk írója mit tett eddig az országért és miért képzeli, hogy minősíthet bárkit is olyan hangon, ahogyan teszi. Úgy látszik azt gondolja, hogy azt a gyűlölködő stílust kell követnie, ahogyan Orbán, Lázár, Kövér, a Jobbik meg a többi talpnyaló viselkedik a Parlamentben. Így a nemzet egysége csak demagógia, populista szöveg marad. Rossz az irány !!!
süti beállítások módosítása