Azt már többen fejtegették, hogy a kampányban elérhető sértegetési szélsőérték valószínűleg az lehet, hogy valakit azzal vádolnak meg, hogy kóka jánoshoz bármilyen pozitív kontextusba helyezhető módon van köze.

Hát mit is mondjak, nem elegáns.

A szodómia, a zoofília, a pedofília az egy dolog, szimpla polgári szórakozás, az erkölcs alapja, viszont az, hogy valakit láttak kóka jánossal beszélgetni, olyan kevésbé ismert szexuális elferdülések művelésével egyenértékű, amire még a gugli se ad ki találatot (még orvosi oldalt is legfeljebb néhányat) és nem azért, mert a dolog rosszul fényképezhető.

Ízlelgessük a dolgot: Az szdsz etikai bizottsága (az abszolút értelmetlen létező iskolapéldája) vizsgálja, hogy kóka jános támogatta-e az LMP-ét!

Schiffer András, az LMP listavezetője láthatólag megrendült a rázúduló kampánymocsoktól, nyeldekelve próbálta cáfolni a vádat, ami valljuk meg, zseniális felütés. Ilyesmiért a sarki presszóban azonnal ütnek, van ott egy Kákai nevű alkesz, aki évek óta elmondja minden bemutatkozásnál, hogy nem rokona a kókának, és erre ebben a közegben a túlélés miatt szüksége is van.

Valószínűleg aggasztóan magasat mértek az LMP-nek Budapesten, ami senkinek se jó, ezért sürgősen kellett valami. Nem romantikáztak sokat, hiszen azonnal az ultima ratio-t vették elő, az állatos pornó, meg a videó a hagyóval közös parizerpartiról labdába se rúghatott.

A retkes attila ezzel viszont bizonyított, alkalmas az szdsz elnökének, ugyanazzal az erkölcsi fensőbbséggel nyomja, mint mindenki, aki ezt a posztot betöltötte a Tölgyessy óta.

Ha ezt az információt sikerül átnyomni a köztudatba vasárnapig, az LMP-nek ugrott a 6-7%.

Elképesztő szemétség ez, hiszen kóka még nagyobb erkölcsi fekete lyuk, mint a fletó, ami már-már horzsolja a fizika törvényei által megengedett méretet. És védekezni se tudsz, hiszen erről az alakról bármit elképzel az átlagember, attól kezdve, hogy emberhúst találtak a fridzsiderében, egészen odáig, hogy pusztán passzióból az összes környező ország titkosszolgálatait az állami szintű magyar irredentizmus maszlagával hergeli.

Sőt azt is el tudom képzelni, hogy igaz, és a kóka, Kovács János néven, merő rosszindulatból betolt húsz percnyi helikopter repidő költséget a pártkasszába, hogy had curmantson az LMP is meg az szdsz is egy jót, előbbi azzal, hogy kiderül, utóbbi meg azzal, hogy az etikai bizottság tagjainak költségtérítés nélkül kell ezzel tölteni a drága idejüket.

Lehet, hogy naiv vagyok, de senkiről nem tudom elhinni, hogy hajlandó a kóka társaságában eltölteni azt az öt percet, ami a dolog levajazásához kell, nem csak a lebukás veszélye miatt, hanem pusztán már azért sem, mert a személyiségének kisugárzása a kannibálok kedvét is elvenné az emberevéstől, pedig ott nem számít az erkölcsi minőség, csak a rághatóság.

Szegény LMP, ebből nem jönnek ki jól.

 

 

 

Címkék: szdsz kóka jános lmp retkes attila

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr341899665

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lehet-e a kutyából szalonna? 2010.04.07. 01:11:01

Épp most olvastam egy nagyon jó elemzést Magyarország helyzetéről a Gondola honlapján ("Elmegy mellettünk a világ! - Váltás kell! Azonnal!"). Érdemes megjegyezni a  szerző nevét: Olgyay Szabó Attila.Az írás február 22-én született, és a ...

Trackback: Választás, vagy szavazás? 2010.04.07. 00:40:25

Választás, vagy szavazás? Honfitársam! Ténylegesen eljött az idő, mikor döntened kell a saját és családod létéről, életéről! Eljött az ideje, hogy kénytelen vagy szembenézni a „mi volt eddig, s hogy lesz tovább” TÉGED IS alapvetően érintő é...

Trackback: Egy mocskos kampányhét termése 2010.04.06. 22:02:52

Morvai Krisztina már évek óta Gaudi-Nagy Tamással bújik ágyba, Kóka János "pletykák szerint" az LMP-vel áll bosszút Retkes Attilán, Tőkés László pedig nem tudta elkergetni az ágyába bújó csinosságokat, és válik a feleségétől, aki rosszabb, mi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.04.06. 19:49:18

És Kuncze úr, meg az mszp-t, dupla hedshát! :o)

minimalista 2010.04.06. 20:04:22

Galád húzás ez egy csalárd féreg-párttól.
A bejegyzés vicces, csak az lmp-t sajnálom, hogy lehúzza ez a döglődő, gennyes polip.

U.i.: ez a fóka miért van még szabadlábon???

Lev Menachem 2010.04.06. 20:26:06

még mindig nem értem miért sajnálod annyira ezt a szerencsétlen zöld maszlagot

kb ugyanannyira demagóg sületlenségeket beszélnek mint a jobbikosok, csak nem lépnek a szájukba minden levegővételükkor, ezért talán nem olyan feltűnő

és most őszintén, nem fogjuk megtudni ebben a 3 napban, kik sütögetik a pecsenyéjüket az lmp ben, volt már rá példa a történelemben hogy egy pártocska bekerülve a parlamentbe, nem egészen volt koherens néhány hónappal korábbi önmagával

Lev Menachem 2010.04.06. 20:28:20

de azért az mindenképp figyelemreméltó, hogy a "pesti liberális művészvilág", milyen gyorsan sorakozott fel a párt mögött

marhaszív 2010.04.06. 21:35:59

@Lev Menachem: hát pont ez az, amiért nem igazán csípem őket: a "pesti liberális művészvilág", ezek tartották demszkyt és bűnbandáját 20 évig a hatalomban.
szerintem legkésőbb pénteken ki fog derülni, hogy mesterházy ernő (jelenleg előzetesben!) is tolta az lmp-t. na, az lesz a kegyelemdöfés nekik. mdfszdsz ibolyáék nem sokat szaroznak vetélytársukkal. ők a legaljasabbak mindegyik párt között. aljasságban simán rávernek akárkire ezen a fertályon!

macchiato 2010.04.06. 22:10:31

...még mindig nem értem miért kell napjában kétszer lmp-ről olvasnom...:-(((

Mondanék esetleg más javaslatot: Civil Mozgalom.
Nem rájuk adtam ugyan le a kis kopogtatómat, de pl. nekik is járna némi népszerűsítés, úgy lenne fair, nem?

Én már unom a semmit mondó lmp-s cikkeket, csak azért, hogy mindig legyen címlapon a nevük.

Cionista Pista 2010.04.06. 22:10:32

Lehet Másik zsidóPárt?
Lehet, a Liberálisok Másik Pártja.

Cionista Pista 2010.04.06. 22:11:40

@macchiato: mert vmelyik indexes gondolom kőkemény pénzekkel érdekelt ebben a kőkemény zsidópártban.

ahol schifferek meg tannenbaumok a fejesek, ott mi a lófaszt akarunk?

tothh · http://polizis.blog.hu 2010.04.06. 22:11:47

Én nagyjából egyet értek a szerzővel. Ez a dolog az MSZP-nek jó egyedül. Az LMP bejutását elgáncsolhatja, az SZDSZ-MDF-én nem javít semmit.
A választás utáni helyzetről van itt szó.
Az MSZP-nek most az a létérdeke (azaz nem az a tét, hogy jól járnak, hanem hogy felszínen maradnak-e), hogy a Fideszen és a Jobbikon kívül csak ők maradjanak,és akkor lehet majd jó kis chartás tüntetésekkel hergelni a jónépet.
Meg egyébként is, az embereknek - természetükből fakadóan - van egy olyan részük, akik baloldali gondolkodásúak, és soha nem szavaznának át jobbra. Ha nekik csak az MSZP marad, az fenntartja a posztkommunista nómenklatúra pártját.

Ezért óriási ellenség nekik az LMP. Az MDF-is, csak nem annyira durván két okból: 1. -3 területi listával csekély az esélyük bejutni. 2. Ha bejutnak, ők majd szépen együttműködnek ellenzékben, és természetesen a jobboldallal soha sem. (Az, hogy a többek között Orbán által is helyzetbe hozott Dávid Ibolya hogyan számol el lelkiismeretével, az egy másik bejegyzés témája lehet.) Mert ne legyenek illúzióink, Bokros legutóbbi megnyilatkozásai már előrevetítették, hogy továbbra is a balliberális logika szerint kívánnak működni.

Ezért nagyon zavaró az LMP. Ők újak, tiszták (de mindenképp tisztábbak a többieknél), az ő lekommunistázásuk inkább hülyén hangzik, de ami miatt a legveszélyesebbek: Ők hajlandóak lesznek - bizonyos kérdésekben és bizonyos feltételekkel - együttműködni a Fidesszel. Ez pedig megengedhetetlen. A balliberális elit számára ez az árulás, bármiféle jobboldali erő demokrataságának elfogadása és a vele való együttműködés. Ezért fúrták ki már Tölgyessyt is.

Így ezt én az LMP-t jobbról támadóknak is a figyelmébe ajánlanám. Az egy nagyon hülye elképzelés, hogy nálunk befut a Varsó-szindróma. Itt lesz jelentős baloldal, csak nem mindegy, milyen.
Ha maga az LMP nem is lesz klasszikusan baloldali, de már a jelenléte, ami zavaróan hat az MSZP-re, elindíthat folyamatokat.

És ez az ott ülőknek maga a félelem és a rettegés. Talán rosszabb, mint Orbán Köztársasági Elnöksége.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.04.06. 22:14:58

"Szegény LMP, ebből nem jönnek ki jól."

Pedig te mindent elkövetsz.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.04.06. 22:18:17

@marhaszív: A pestiek baszták el pestet és az országot is. 20 évig demszkyzni, az országra szabadítani az szdsz-t és még sorolhatnánk.

Ennyi kibaszott idiótát mint ami ott van, és semmiből sem tanulnak. Pest nélkül értelmesebb és sikeresebb ország lennénk.

Egyvalamit jól tudnak, bármilyen oka hivatkozva elbaszni mindent. Most pl igencsak trendi rettegni.

is 2010.04.06. 22:18:17

szépnek nem szép, de nem ez a kérdés, hanem az, hogy igaz-e. és nem pénzzel vádolták meg, hanem kampányeseményen való fellépéssel, ami egy 2 perc alatt eldönthető kérdés. ott volt/felszólalt/megnyilvánult, vagy sem?

szép hangulatkeltő poszt született, erről a fingnyi tényről, ami mindent eldöntene, meg néma kuss. pont azt ülteti el az ember fejében, hogy hát akkor vlsz. igaz. Schiffer meg vagy tudott róla, vagy sem.

ami meg ezt az LMP szimpátiát még illeti egy alapvetően FIDESZ-oldali blogtól, az csak azt erősíti, hogy az LMP kopogtatócédulái (amik kb. ugyanúgy teremtek varázsütésre, mint az MDF-éi, és ami miatt az MDF hűdehűdegenny) mégiscsak onnan jönnek, ahonnan annak logikusan jönnie kellett, nehogy az MDF legyen az egyetlen alternatíva.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.06. 22:20:52

Mivel Abszurdisztánban élünk, ami mentes a a józan észtől és a logikától, a fenti hír akár még igaz is lehet.

Oppenheimer 2010.04.06. 22:22:50

Szerintem egy ilyen globalista párt mint az LMP amit kedves Soros György barátunk támogat, jobb ha meg se próbál bejutni a parlamentbe.

scsaba1 2010.04.06. 22:24:21

@Cionista Pista:

Azt tudod, hogy Hitler kedvenc karácsonyi dala az O,Tannenbaum volt?

scsaba1 2010.04.06. 22:26:03

@is:

is, b+, gondoltam, hogy kihozod a végére, hogy a zorbán a hibás...

Earendil 2010.04.06. 22:27:57

@is: javaslom, olvasd át a szazhetvenhat.blog.hu-t. Úgy lett meg, hogy sorban betolta egy seregnyi (más területeken felszabadult) aktivista a körzeteket.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.04.06. 22:29:45

@Earendil: és a végén a vadász kivágta a farkas hasából a nagymamát.

lol

HUpakolas 2010.04.06. 22:32:54

Alapvetően szerintem csak a Jobbikra érdemes most szavazni.

+1

kalapácstollú 2010.04.06. 22:33:18

Annak tipikus esete mikor maga a mocsok másra fröcsköli önnön magát, hogy más is mocskos legyen.

ZéBé 2010.04.06. 22:39:18

Kóka neve szándékosan van nemecsekesítve?

bryan 2010.04.06. 22:40:22

Egyre jobban tetszik ez a blog.

tlvajferi 2010.04.06. 22:42:28

honnan van egy ilyen kis pártnak pénze akkora reklámfelületekre az utak mentén, bkv-n, stb?

ki hozta létre?
összegyűjthetik majd a buzik, pedofilok, aberáltak szavazatait...

érdekes viszont, hogy a "független" magyar média, milyen nagy hírverést csap nekik
egy buzipártnak...
:-

tlvajferi 2010.04.06. 22:44:06

a kóka még zsbadlábon van?
a "független" magyar média nem fogllakozik már sikkasztásaival?

Mr. Pither · http://hundilbert.blog.hu/ 2010.04.06. 22:44:42

@zero: Jajj, ne mondd már, hogy 6 nappal a választás előtt elhiszed Retkesnek, hogy a párt, amelyik az ő amúgy is nagyon kis valószínűséggel rendelkező parlamenti helyét rémisztő módon veszélyezteti, épp Kókával (a Retkes-Kóka viszony ugyebár legendásan jó) ül le egy asztalhoz, úgy, hogy erről PONT a Retkes tudomást szerezzen, és egy (létező? fiktív? mindegy...) SZDSZ etikai bizottságnak ezt kivizsgálásra átadhassa, amely folyamatnak tuti nem lehet eredménye az első forduló előtt, habár a lényeg amúgy is a dolog köztudatba való belecsöppentgetése, tehát ez mindegy is... Mindezt úgy, hogy Retkes még csak be se hazudta, hogy valami bizonyítéka van rá, hiszen a név megteszi a hatását e nélkül is. Szóval... hihető :D

Rózsa Misi 2010.04.06. 22:46:45

Nem tudom mi igaz ebből a hírből. Azt tudom csak, hogy Kókát amióta az MSZP bizonyos körei az SZDSZ-be tolták be kakukkfiókának, az tudatosan hajt az SZDSZ ellen és minden tőle telhetőt megtett azért, hogy ellehetetlenítse az SZDSZ_t.

A rombolásaiba simán belefér az is, hogy megtámogatja az LMP_t, abban a reményben, hogy ezzel is ártani tud az SZDSZ-nek. Küldetéstudata nagyon erős és kitartó a fiú.

Az meg az LMP-t minősíti, ha elfogadta Kóka segítségét. Végülis ez a kis zavaros, kesze-kusza nézeteket képviselő szélsőbalos pártocska, ezzel már nem okozna számomra túl nagy meglepetést.

2010.04.06. 22:47:46

Zsiffer András, Lehet Menni Palesztinába!

Rózsa Misi 2010.04.06. 22:49:29

Az LMP meghatározó politikusa, EP jelöltje azt mondta Magyarország azért klassz hely, mert a WTC tragédiájánál itt sokan mondták, hogy az USA azt kapta amit megérdemelt.

Az LMP egyik vezetője, saját beltenyészet falucskájában persona non gratának nevezett több magyar politikust, a legyen más a politika jegyében.

Az LMP hevesen tiltakozott, amikor a youtube eltávolította az oldaláról a Jobbik neonáci videóját.

Az LMP egyes hírek szerint, elfogadta, hogy a Fidesz gyűjtse össze számára a kopogtatókat. Ezt lehetett az Indexen is olvasni.

Miért lenne meglepő, ha Kóka segítségét is elfogadta volna?

Neuf á la banque 2010.04.06. 22:50:07

Az tényleg igaz hogy Schiffer András Szakasits Árpád dédunokája? Bár ettől még lehetne rendes ember, ha nem lenne olyan marhára szdsz szagú az a párt.

Wallstreetbull 2010.04.06. 22:51:19

@anal_intruder: Palesztínában arabok élnek. Gondolom te csak zsidózni akarsz, javaslom, hogy Izraelbe küldd el, mert ott élnek jelentős számban zsidók. Amúgy meg olyan eredeti vagy.

Amúgy hajrá LMP.

FormatC: 2010.04.06. 22:52:59

Előre elnézés a kib@szott vulgáris hozzászólásért:
Kóka? Lehet Menni a Pics@b@ (LMP)

Cukimanó 2010.04.06. 22:53:26

"LMP-t támadni nem elegáns"
De a Jobbikot nyugodtan lehet támadni,ugye? Az Index blogok nagy része a Jobbik támadásáről szól!
Jut eszembe Faith Balázs!
Zsidó, de romáknak szóló támogatást kapott!Gondolom ezt megemlíteni sem "elegáns" !

Samuzia 2010.04.06. 22:54:47

LMP és Kóka? Hmmm, lesz még itt meglepetés...

Neuf á la banque 2010.04.06. 22:54:58

@Wallstreetbull: 1948 óta nem létezik olyan, hogy Palesztina. A mai Izrael területén feküdt. :-)

2010.04.06. 22:56:41

@Wallstreetbull: nem! palesztinában zsidók is élnek. nem hallottál még az illegális telepek építéséről? akkor mondok jobbat: Lehet Menni a Picsába!

gudmen 2010.04.06. 22:56:58

"amire még a gugli se ad ki találatot (még orvosi oldalt is legfeljebb néhányat)"
a 3. bekezdést ki kellett pihennem..:)

BKV reszelő 2010.04.06. 23:00:23

@Wallstreetbull: Te meg hülye vagy amúgy, de nem baj, mert én meg tolerálom a hülyeségedet, legfeljebb eltöröm a kezedet, hogy ne tudd leírni. ;)

Rózsa Misi 2010.04.06. 23:02:02

Nem értem az LMP és a Jobbik miért utálja egymást. hiszen mindkettő hasonló módon globalizáció ellenes, mindkettő erős államot akar, erősen ellenőrzött polgárokkal. Mindkettő el akarná zavarni a multikat, mindkét szélsőség utálja a gonosz bankárokat. Szélsőjobb és szélsőbal, nagyon sok mindenben azonosak.

lorantka_a_gall 2010.04.06. 23:03:23

@Cionista Pista: a Jobbikban több az szdsz-es, mint az lmp-ben. Az a kőkemény zsidópárt, és csak falból zsidóznak. Na most mit?

bryan 2010.04.06. 23:03:46

@Rózsa Misi:
Mindig öröm látni, milyen is a professzionális kommentelés.

2010.04.06. 23:05:31

1989-ben egyik tagja volt a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új Nemzedék Mozgalomnak. 1990-ben egyik alapítója és 1992-ig ügyvivője az Ifjú Szocialisták mozgalmának, ekkor kilépett a szervezetből. A közéletbe jogvédő tevékenységén kívül a zöld mozgalmon keresztül is bekapcsolódott, amikor 2002-ben a Védegylet szervezőbizottságának tagja lett, illetve 2005-ben ő vezette a Sólyom László köztársasági elnökké választását célzó kampányt is. 2008-ban megalakította a Lehet Más a Politika nevű mozgalmat, mely előbb társadalmi szervezetként indult, majd 2009-ben párttá szerveződött és a párt vezetését ellátó választmány tagjává és egyik szóvivőjévé választották.Édesapja Schiffer Péter szociológus, bankszakember, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Hivatalának volt főigazgató-helyettese. Nagybátyja Schiffer Pál filmrendező és Schiffer János 1994‑2006 közötti MSZP-s főpolgármester-helyettes. Dédapja Szakasits Árpád újságíró, politikus, köztársasági elnök, a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának első elnöke.

Ez annyira hungarikum, hogy nemigaz. Sok agymosott birka bégessetek: Legyen más a politika? hát hogy a faszba ne legyen má más a politika! ja és ingyen lófaszt mindenki végbelébe.

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2010.04.06. 23:07:32

Hangosan hahotáztam a plasztikusan leíró szóvirágokat olvasva. Igaz ami igaz, Kókával egy platformra keveredni gyomorforgatóbb mint egy vödör angolnát puszta kézzel átrakodni.

Samuzia 2010.04.06. 23:11:19

@anal_intruder: Na bakker, a vér nem válik vízé, Szakasits dédunokája a magyar parlamentbe? Nane!

gödi hokirajongó 2010.04.06. 23:14:58

Még 20 éve is Bp-en lakni az"RANG"volt, ma egy csődtömeg.Az aluljárók, a körútaktól egy sarokkal beljebb 56-os v.45-ös lövedéknyomok, tragédia.SAJNA a pestiek ezt maguknak köszönhetik.

Kelemen Csaba 2010.04.06. 23:15:53

@Cukimanó: Igen, ez a Faith Balázsról szóló cikk fenn van a barikad.hu -n.
A lényege: Faith Balázs kispesti LMP-s jelölt két egymást követő tanévben is nyert a költségtérítéses felsőoktatási képzésben részt vevő roma fiatalok támogatására kiírt pályázaton. Faith Balázs az OKM honlapjának tanúsága szerint a 2007/2008-as, illetve a 2008/2009 tanévben is 160.000 forint támogatást vett fel, mint "roma hallgató". Természetesen nem zárhatjuk ki, hogy az ifjú LMP-s politikus mindkét kisebbséghez kötődik. Igaz, áttanulmányozva a különböző közösségi oldalakon regisztrált adatlapjait, kizárólag zsidó kötődésére találtunk utalást, roma identitásának nem bukkantunk nyomára.

Szintén az egyik közösségi oldalról tudhatjuk meg, hogy Faith úr kiadja a lakását. Ily' módon kétségessé válik az is, hogy - származására való tekintet nélkül - valóban rászorult e közpénzből adott támogatásra. Mind a valódi roma identitás, mind a rászorultság hiánya felveti a pályázaton való csalás gyanúját, ami különösen kínos lehet egy olyan párt számára, amelynek legfontosabb mondanivalója a jelenlegi, korrupcióval fertőzött politikai kultúrán való túllépés.

Nagy Géza
barikad.hu

2010.04.06. 23:18:30

@lorantka_a_gall: igen igen fantasztikus felismerés! mindkettő egy hatalmas zsidófészek. variációk egy témára. tudod, ha a változást nem tudod megakadályozni, jobb ha az élére állsz. a sok birka megint benyalja, de nem baj majd 20 év múlva nekifutunk mégegyszer.

Samuzia 2010.04.06. 23:19:09

@Kelemen Csaba:

Tehát akkor Mégsem más a politika?

Kelemen Csaba 2010.04.06. 23:20:46

@lorantka_a_gall: én egyről tudok. Ki még szdsz-es a jobbikban?

bryan 2010.04.06. 23:24:16

@Kelemen Csaba:
Remélem utánanéznek és ha igaz kivágják a francba. Sajnos a támogatottak listáján tényleg ott van a srác:

portal.c-press.hu/200803262495/belfold/koltsegteriteses-kepzesben-resztvevo-cigany-fiatalok-tamogatasa.html

Előbb-utóbb várható volt, hogy találnak valamit, elég sokan kerestek. :)
Az a meglepő, hogy csak most lett meg az első igazán könnyen támadható jelölt. Ennyi ember között valakinek lenni kellett. Az eddig látottak alapján, ha a vád beigazolódik, nem sokáig marad rajta az LMP listáján a figura.

ewing_65 2010.04.06. 23:24:58

@tothh:
Hát ez elég egyértelmű.
Nézd meg, a másik oldalt is! A Jobbikot kik ekézik! Csak a fideszközeli bérblogok, de azok nagyon...

Samuzia 2010.04.06. 23:25:40

@bryan: Én ebben nem lennék biztos...

bryan 2010.04.06. 23:28:04

@Samuzia:
Pedig szerintem ott túl sok az idealista, hogy ezt megússza. Gyorsan kell lépniük, mert lassan itt a kampánycsend. Kiváncsi vagyok látták-e már a párt fejesei ezt az írást.

Samuzia 2010.04.06. 23:30:21

@"Itt az idő," végre húzz el Orbán!:
Csak azt nem értem hogy 1998-2002 között az ország fejlődött, akkor hogy is van ez?

bryan 2010.04.06. 23:32:06

@"Itt az idő," végre húzz el Orbán!:
Legközelebb szerintem a link is elég lesz.

Samuzia 2010.04.06. 23:32:22

@bryan:
Nem idealisták ezek el ne hidd, csak ezt a látszatot keltik, ha megnézed a jelöltek listáját, rengeteg szociológus, filozfus van rajta. Nagyon jól tudják, hogy mit csinálnak.

tlac 2010.04.06. 23:33:02

@tothh: "Dávid Ibolya hogyan számol el lelkiismeretével.."
hogy milyével??

micu · http://www.ingyentv.hu 2010.04.06. 23:33:05

Érdekes, nekem meg az ugrott be
a hír hallatán,hogy az LMP ezt
jól megszervezte, hogy a hátralévő napokban biztosan beszéljenek róla.
Minden lehetséges.

Samuzia 2010.04.06. 23:33:51

@tlac: osztom, anak a nőnek nincs olyan..

Kelemen Csaba 2010.04.06. 23:36:01

valami különös perverzió folytán a Magyar Hírlapba olvastam...
el kell ismerni sokat tanultak a kuruc.info-tól retorikában.
Nevezhetnénk akár a fidesz kurucának is:-)

Samuzia 2010.04.06. 23:36:51

@"Itt az idő," végre húzz el Orbán!:
Jobb mint a "Zeitgeist" ott is mindenféle adatot misztifikáltak, csúsztattak, és hazudtak el.

Neuf á la banque 2010.04.06. 23:37:54

Amúgy ebben az LMP-ben a Szakasits unokán kívül vannak szakpolitikusok is, vagy csak állást nem találó és közpénzre vágyó, politológusok és szociológusok?

Neuf á la banque 2010.04.06. 23:39:10

@Kelemen Csaba: Ez tökéletesen így, de most mégis a tanár ellen fordultak, mert Széles bársonyszéket akar. :-)

Cukimanó 2010.04.06. 23:48:44

Morvai Krisztina féléves munkáért kapott br.960000 ft-ot.Zsidó Faith Balázs Kapott 320000 ft-ot mint roma diáknak való támogatás!
NO Comment!

valakitalánvagyok 2010.04.06. 23:49:01

Nem értem miért zsidóznak az emberek...

Neuf á la banque 2010.04.06. 23:51:11

@Cukimanó: Úgy látom te még nem hallottál az öröklődő sokkról. Faithnek ez járt. :-))))

levi009 2010.04.06. 23:51:25

Egyébként meg csak azon vagyok ledöbbenve, hogy egyeseknek még csak most esett le, hogy a LoMP = SZDSZ 2.0
Kedveskéim, erről pofázok már legalább 2 hónapja!
Ha enyire nem látjátok át ennek a politikának a lényegét, akkor inkább maradjatok otthon, vagy menjetek kirándúlni az ország túlsó felére. Magyarország mellesleg gyönyörű. Menj bárhová, sohasem fogsz csalódni.
Csupán csak azt nem szabad elfelejtenünk, hogy Magyarország a MAGYAROKÉ!

Neuf á la banque 2010.04.06. 23:52:18

@valakitalánvagyok: Miért nem kérdezed meg az emberektől? :-)

Szívroham 2010.04.06. 23:53:45

Erdekes olvasni, hogy ki mivel ervel es rombol. Szardobalas ez az egesz es ennek a jelensegnek a lenyege, hogy a vegen mindenki szaros lesz, tokmindegy, hogy artatlan-e vagy sem. Mindez a regi idok felfogasanak koszonheto, amikor is Bastya elvtarsat el lehet intezni egy egyszeruen, veletlenul elejtett mondattal:-)

Az a baj ugyanis, hogy a hazug, alaptalan ragalmazasnak nincs igazi kovetkezmenye. Ezert nem lehet tudni, mekkora az eselye egy ilyen vad valosagtartalmanak.

A szemelyes velemenyem, hogy jelen esetben egyszeru lejaratasrol van szo, legalabbis a jelek erre utalnak... de ahogy irtam, jelenleg sajnos ez hit kerdese, es mire lemoshatnak magukrol a szart mar keso lesz.

levi009 2010.04.06. 23:54:20

@valakitalánvagyok: Aki fölöslegesen zsidózik, az a magyarokat sem tiszteli kellőképen.
Mert minden cionista zsidó, de nem minden zsidó cionista!
Akárcsak, minden HitGyülis keresztény, de nem minden keresztény HitGyülis! :)

Samuzia 2010.04.06. 23:55:05

@Cukimanó: Persze jogosulatlanul...

Neuf á la banque 2010.04.06. 23:55:45

@levi009: Viszont minden hitgyülis cionista. :-)

kamm 2010.04.06. 23:56:43

"@troll: troll · picsogo.blog.hu/ 2010.04.06. 22:18:17
@marhaszív: A pestiek baszták el pestet és az országot is. 20 évig demszkyzni, az országra szabadítani az szdsz-t és még sorolhatnánk.

Ennyi kibaszott idiótát mint ami ott van, és semmiből sem tanulnak. Pest nélkül értelmesebb és sikeresebb ország lennénk.

Egyvalamit jól tudnak, bármilyen oka hivatkozva elbaszni mindent. Most pl igencsak trendi rettegni."

Abszolut nem akarom vedeni a fovarost, Demszky egy szar, szemet, korrupt senkihaziva valt, de sikitanom kell a rohogestol ekkora sotet baromsag lattan: tenyleg, gondolod BARHOL lennel Budapest nelkul, bazz?

Konkretan mar adobeveteleid sem igen lennek, ugyanis a tulnyomo tobbseguk BP es vonzaskorzetebol jon, nem tipikus csoro magyar falvakbol...

..."Pest nelkul ertelmesebb... sikeresebb..."

Jaj ne, csak ezt ne, ezt a sotet, szanalmasan buta Orban-fele demagog szart, amit direkt azoknak a sotet, hulye videkieknek talalt ki, akinek sosem sikerult Pesten megvetnie a labat es emiatt utalja...

BP egy kozig. vizfej az oprszagban, de ettol lesz pontosan NELKULOZHETETLEN - mar ha ezt a bonyolult osszefuggest egy hozzad hasonlo satu kepes felfogni.

Egy empirikus megjegyzes: keves butabb-maradibb, ugyanakkor agresszivabb, rosszindulatubb, irigyebb-sunyibb falusi lakossag van a vilagon, mint a magyar - es en laktam itt-ott, bejartam jopar orszagot... videki varosaink meg nagyjabol elmennek, ott legalabb van perspektivajuk, de azokon kivul rettenetes a sotetseg a magyar ugaron.
Persze kozben tenyleg elhiszik, hogy ok aztan kurvara ertik a vilagot a tyukszaros hatsokertjukbol, ok tudjak, mi a franko es mit kell csinalni, ott a Pista fia, az jogra jart, az is megmondja es mar amugy is, van itt is internet meg minden (mintha az szamitana)...

Ez az egyik, ami miatt sosem szavaznek Viktorkara, ezert az elnyomott, torleszteni vagyo videki alapallasaert - nem veletlenul csaptak pofan a budapestiek minden valasztason eddig es nem veletlenul nagyon ovatosan beszelt iden a fovarosrol, kiemeleve, hogy Budapest nelkul nincs orszag es kesz...

Nopersze ugyanezek igazak a varosi "lumpenproli" retegre is, amiben BP toronymagasan vezet, ez nem is kerdes - ugyanezert hajmereszto szinte minden komcsi meg balos jelolt, aki a klasszikus partmunkas-kaderes korokbol kuzdotte fel magat, lasd Mesterhazy avagy Fleto.

Budapest egy baromi jo, elheto hely, csak sajnos oda kell szuletni, hogy tudd, hova erdemes koltozni, hova erdemes iskolaba iratnod a gyereket, hogy melyik ismerosodon-csoporttarson-osztalytarson-szomszedon keresztul helyezkedj majd el a kozeledben esatobbi, esatobbi.
Ez minden modern nagyvarosra igaz - kivulrol nehezen meghodithato, belulrol kifejezetten nyitottnak tunik.

Ja es altalaban veve sehol mashol nem keresel annyit ugyanazzal a meloval, mint ott... ez szinten boki a vilagvegiek szemet, tudjuk nagyon jol, de arrol ki tehet?
En igenis szeretnek egy eros, onallo videket, de nem agyontamogatott gazdakkal, akik ugyanazt a szart akarjak termelni-tenyeszteni, amit 30 evvel ezelott az apjuk, ami ma mar a kutyanak nem kell, plane nem az o araikon.
Szeretnem, ha a videknek ujra lenne mezogazdasagi potencialja, feldolgozoipara stb de azt kepzelni, hogy mindez BP nelkul menni fog szimplan idiotizmus, tokeletes peldaja a mar emlitett fogalmatlan tusko videki szovegeknek.

A legutolso dolog, amire ennek az orszagnak szuksege van az egy mesterseges videk-fovaros ellentet - es sajnos ezt senki mastol nem latni, csak hozzad hasonlo sotet fasz videkiektol, ez az igazsag.

Samuzia 2010.04.06. 23:56:55

@Aidan Pryde:
Én az LMP ről eltudom képzelni hogy volt szdsz-tagok támogatását is elfogadja...

Feanor 2010.04.07. 00:02:12

A legszebb az egészben, hogy nincs cáfolható része a hírnek, mert nem azt állítják hogy kóka felszólalt volna az LMP mellett bárhol vagy akár a pénzével támogatta volna, hanem azt hogy "támogatta az LMP-t", tisztázatlan módon, lehet hogy pl. a saját kopogtatójával. Vicces, de kétlem hogy sokan komolyan vennék ezt a hírt.

Samuzia 2010.04.07. 00:02:14

@kamm: Jobb ha nem felejted el, hogy Bp. lakosságának több mint felének a nagyszülei még a szaros vidéken élt, és az árakat az üzemanyag befolyásolja a gazdáknál, a támogatás meg fontos, mert az agyontámogatott nyugati mezőgazdasággal szemben így is magukra hagyták őket. Igen, szükség van Bp.-re, de ne nézze le a vidékieket.

mókus(s) 2010.04.07. 00:08:06

Az azért érdekes, hogy az LMP kunyerál kis pénzeket a kisemberektől, és vadul hirdeti magát a TV-ben, rengeteg pénzért (a tarifák horribilisek). Honnan van pénz? Lehet Megint Palira venni párt. Jelmezváltás.

Cukimanó 2010.04.07. 00:11:41

Az OKM honlapján kb.50 egyetemista roma fiatalt támogatnak (köztük az LMP-s zsidó Faith Balázst).Így lopják el a romáknak szánt pénzt! LMP-roma kiáltvány!
SZégyen!

TetraB 2010.04.07. 00:15:09

Ez az SZDSZ milyen veszélyes fegyverré vált, a fene sem gondolta volna. Először súlyos sebet ejtett az MSZP-n, majd elintézte az MDF-et, most az LMP következik. Még van egy hét, és a Fidesznek is annyi lesz. Akkor végre választhatunk királyt, és minden megint szép lesz, mint a középkorban.

kamm 2010.04.07. 00:23:41

@Samuzia: fogalmam sincs, mire utalsz - senki nem nez le senkit, mindossze (szokasosan) egy sotet fasz videkrol probalkozik BP-ellenes hangulatkeltessel... nem baj, nem dolunk be neki. :)

2010.04.07. 00:24:07

@Rózsa Misi: Te olyan hülye vagy fiam, hogy mutogatni kéne a cirkuszban. Kardos-Horváth mióta meghatározó politikusa az LMP-nek, te szerencsétlen? Volt egy hülye megjegyzése, kétségtelen, elég szomorú, hogy nem kért érte bocsánatot, de ennek abszolút semmi köze az LMP-nek. Kardos nem politikus, nem visel tisztséget, sőt tudtommal még tag sem, a tavalyi EP-választáson az utolsó helyek egyikén szerepelt mint "celeb", a mostani választáson meg az égvilágon semmi szerepet nem játszik.

Pont te nyilatkozol itt meg Kóka-ügyben, véresszájú Szdszesként? Majd megmondtam, kivel szórakozz.

Kókától azért nem fogadna el az LMP semmit, mert nem ettek meszet ők sem. Az, hogy ő magától mivel segített és mivel nem, azt senki nem tudja, de nem is érdekel senkit. 99% valószínűséggel nem is igaz, ha valakivel ellentétes az LMP felfogása, hát Kókával nagyon az. Az egész egy hányingert keltő marhaság, a politikai alvilág fertője.

stratez 2010.04.07. 00:26:11

@"Itt az idő," végre húzz el Orbán!: Ez Magyar Hitelbank csak nem az, amelyiknek Apró Piroska volt igazgatótanácsi elnöke, aki 700 milla hitelt nyújtott Fletónak? Mert ha igen, akkor ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna...

Cukimanó 2010.04.07. 00:30:48

Kiváncsi vagyok a csaló Faith Balázsról mikor írnak külön blogbejegyzést!Ha jobbikos lenne címoldalon lenne! A csalás minden oldalon elítélendő!DE az Index cenzúrája is!

nick: 2010.04.07. 00:36:47

"LMP-ét"

...blogot ír ugye, csak nem tud :-S

de akkor meg minek?!

levi009 2010.04.07. 00:44:30

A LoMPosok fő támogatói köreiről nem igazán beszél senki!
Akkor hát lássuk csak, egyet közülük: Robert E. Field.
Ha felpillantunk a bőkezű amerikai üzletember magyar szájtjára,
www.amerikaihaz.hu
akkor onnan kiderül, hogy cége, az "American House", - nem más, mint a "The Manor Group" kelet-európai leányvállalata.
A "Manor Group" pedig kiemelt szintű támogatója a "Jewish Community Center of Wyoming valley"-nak, mint azt a szájtjuk címlapjáról leolvashatjuk:
www.jewishwilkes-barre.org
"JCC Program Guide full Sponsor: ...The Manor Group"
Nos, akkor most már ezekből egyértelműen megtudhattuk, hogy Robert E. Field úr nem csupán feltörekvő magyar pártocskákat támogat, hanem egyúttal amerikai cionista szervezeteket is. (Minő véletlen egybeesés... ami persze, semmit sem jelent, mint tudjuk! :) )
Csak mondja nekem mégegyszer valaki, hogy az LMP nem SZDSZ2.0!

Cukimanó 2010.04.07. 00:51:36

Az Index a jobbikos képviselőjelölt péniszpumpájával több napon át foglalkozott!LMP-s csalóval, aki ellopja a cigányoknak szánt támogatást, meg sem említi!Korrekt tájékoztatás!
Patkányok!

bryan 2010.04.07. 00:53:47

@levi009:
Richard Fieldnek hívják. A többi lehet, hogy stimmel. És? Egy olyan ember támogatja az LMP-t, akinek a cége támogat egy zsidó nyári gyerektábort. Mi következik ebből? SzDSZ nyilván. Jézus, te egyedül vagy ilyen hülye, vagy segít valaki?

airdace · http://metamorfozisok.blogspot.com 2010.04.07. 00:59:25

@levi009: Nem értem az összefüggést. Mint tudjuk, Magyarországon élnek zsidók, tehát lesznek olyanok, akik esetleg külföldről is támogatják őket. Miért baj, ha egyes pártokban felülreprezentáltak, ha az adott párt egyébként értékes gondolatokat fogalmaz meg? És persze ebből nem következik, hogy az ugyanaz a párt, amelyben szintén felülreprezentálva voltak.

Szerintem igenis jó, hogy zsidó indentitású magyarok vezető szerepben vannak, csak ezt ma valahogy nehéz eladni ebben az országban...

R01 2010.04.07. 01:02:17

Azért valljuk be, van abban valami tragikomikus, hogy a magyar politika eljutott oda, hogy egy pártot azzal akarnak lejáratni, hogy kapcsolatban állna egy volt miniszterrel...

Az meg még kínosabb, hogy pont az a párt teszi ezt, amely a minisztert delegálta.

levi009 2010.04.07. 01:05:57

Aki ezt a LoMPost beveszi, az majd pár hónap múlva megveregetheti a saját vállát.
Könyörgök minden értelmes embernek, - ha már nem hajlandó hinni a józan intelmeknek, - akkor mielőtt ész nélkül a szavazófülkébe rongyolna, menjen már fel a LoMP szájtjára és olvasgasson bele a képviselő jelöltjeik kampányszórólapjaiba és pillantson rá a fejecskéjükre. Akiknek ez sem mond semmit, azok csak nyugodtan szavazzanak rájuk!
Talán az egyik legbeszédesebb példaként tudom felhozni a Borsod m-i 7.sz.vk. jelöltjét, Király Bálintot. Ez az ember a Borsodi LMP lista első számú embere. Bizony, ez nem semmi!
(Az már egy másik kérdés, hogy az MSZP-s jelölt, Szitka Péter csúfosan meg fogja verni.)
Egy ilyen ultraliberális ember indítása, már a legóvatlanabb szavazókat is gyanakvással töltené el. Egy volt MSZMP-KB-s kultuszmogultól, volt MSZP-s polgármestertől lesz majd más Kazincbarcikán a politika? Annyira nem, hogy már Királyt Bálintot, az MSZP is számúzte soraiból.
Csak gratulálni tudok azoknak, akik ilyen fajta "Más Politikára" vágynak!

levi009 2010.04.07. 01:09:41

@airdace: Kérlek, ne zsidózzál!
Egy cionista ugyan zsidónak tartja magát, de a hitét már rég meghamisította és eldobta.
Ne sértegessük az igaz zsidókat ilyen szélsőséges, pusztító szektákkal!

2010.04.07. 01:10:10

Szerintem igenis jó, hogy zsidó indentitású magyarok vezető szerepben vannak, csak ezt ma valahogy nehéz eladni ebben az országban...

igen nagyon jó. egyúttal szeretném megköszönni az elmúlt 8 évet is. egy élmény volt.

levi009 2010.04.07. 01:17:35

@airdace: + brian: Nektek is csak ugyanezt válaszolhatom: Ne mossuk már össze a zsidóságot a cionistákkal!
Menjetek fel a Neturei Karta (Város Őrzői) honlapjára és ott becsületes zsidóktól olvashattok a cionista szektákról és azok fő ideológusáról:
www.nkusa.org

stranger_than_fiction 2010.04.07. 01:20:18

"Schiffer András, az LMP listavezetője láthatólag megrendült a rázúduló kampánymocsoktól, nyeldekelve próbálta cáfolni a vádat, ami valljuk meg, zseniális felütés." Schiffert is meg lehet fogni? Egyébként Karácsony Horn csapatában dolgozott és közpénzen adott koalíciós válság tanácsokat a MEH-ben 2008-ban, Hámori Hanna sajtófőnök Fodor Gábor csapatát erősítette, az LMP plakátokat Fatér Barna (Geszti cégtársa, szintén szdsz és kormánymegbízásokat teljesített) tervezte. Baj? Nem tudom, csak ne mondaná az LMP, hogy nem dob mentőövet a régi szadesz közelieknek. Akkor kit érdekelne, de így kit akarnak átverni? csak saját magukat tudják, mert mi nem vesszük be az ő makulátlanságukat.

levi009 2010.04.07. 01:24:15

Nem lenne valakinek kedve egy postot írni a Neturei Karta (Város Őrzői) derék szervezetről?
www.nkusa.org
Ők a leghitelesebb zsidók az összes közül. Számukra még törvény a Törvény. Bizony, nem kis dolog ez, ebben a romlott világban!

gudmen 2010.04.07. 01:30:16

ugy tudom az LMP arculatának "tervezöi" többek között, para-kovács imre, bakács tibor settenkedö..stb..

levi009 2010.04.07. 01:34:06

A Neturei Karta legsokatmondóbb megnyilvánulása:
"Zionism - A Rebellion Against G-D"
"A cionizmus lázadás Isten ellen"

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2010.04.07. 01:37:08

@kamm:
Aláírom!
20 éve élek Pesten, és még mindig kínlódom a megélhetésért, de szeretem ezt a várost.

Pollack 2010.04.07. 01:37:11

Aki beveszi ezt oltári nagy baromságot, hogy Kóka az LMP-t támogatta, s hogy az LMP volt olyan hülye, hogy azt el is fogadja, annak 0 fogalma van arról, hogy az LMP milyen párt.

Kóka meg húzzon el a vérbe, elég szart hagyott már erre az országra!

I'mYourFriend 2010.04.07. 01:42:26

Az összes Jobbikos kapja be! Kurva nagy észre vall zsidózni, de vajon Vona Gábort mikor fogják nem magyarnak titulálni? Egyáltalán, hány fasszopó Jobbikos hebrencs tudja, hogy Zázrivecz Gábor néven született Vona? Pedig kint van wikipédián, nincs eltitkolva... de érdekes módon őt nem buzerálják a nem magyar származása miatt... MIÉRT?!

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2010.04.07. 01:44:20

Schiffer András "Habeas Corpus Munkacsoport"-ban betöltött vezető szerepéről volt már szó?

dzsugasvili 2010.04.07. 01:46:41

Mennyire gáz ez az LMP. Amúgy ez a szadi-utódpárti jelleg eddig is látható volt ezekkel a furcsa, fakóbőrű jellegtelen emberekkel, akiknek a legfőbb célja 2010 Magyarországán pár fa kivágásának megakadályozása volt. De most legalább a vak is láthatja, hogy mi a helyzet. Nem kerülnek ezek a parlamentbe soha. Schiffer kétségbeesése, na az nagyon király volt. Ez akkora überfelsülés volt, hogy a jobbikos képek nem is hasonlíthatóak hozzá. Az egy nagyon gyenge próbálkozás volt, de ez kétségtelenül profi leleplezés. Hiába, leleplezni csak azt lehet, akinél van mit...

I'mYourFriend 2010.04.07. 01:47:50

@dzsugasvili: ezt mondanád anyádról is, ugye?

Ellensúly 2010.04.07. 02:02:22

Azok után, hogy az SZDSZ holdudvarának nagy része - Bakácsostul, Hajóstul, Bozókistul, Kukorellystül, Para-Kovácsostul - átsasszézott az LMP-hez, azon csodálkoznék, ha nem lenne igaz a kókás sztori.

Valakinyolc 2010.04.07. 02:04:52

@I'mYourFriend: Mert általánosságban nincs gond a zsidókkal,viszont a cigányokról ez már nem mondható el, de az más tészta. A zsidóknál ott kezdődik a probléma amikor befolyásuk van, és amikor már országokra van befolyásuk, na az nem tetszik a Jobbiknak :) Bár lehet, hogy egyik zsidó sem, de az már az ő problémájuk :)

bryan 2010.04.07. 02:25:10

Itt meg mi van, letiltották a Magyar Hírlapnál a kommentelést?
Ennyi agyatlant egy rakáson régen láttam.

levi009 2010.04.07. 02:57:06

Köszönjük Retkes Attila! Maga egy igazi "Úri Ember" a volt párttársaihoz képest. Csak Önnek volt gerince bocsánatot kérni a magyaroktól, mindazon pusztításért, amit a szadesz ránk szabadított.
Most is Ön rántotta le a leplet a Lopakodó Mocskos Politikáról, az SZDSZ 2.0-ról!
Ön már tiszta lappal néz a magyar jövő elé!

2010.04.07. 06:12:52

Vicces, ahogy Magyarországon Kóka János a patás ördög szinonimája (vö. emberhús a hűtőben). Fúj, és még helikoptere is volt a cégének? Hát ez már tényleg tűrhetetlen. Mi meg itt nyomorgunk, lent...

Szerintem előbb mindenki nézzen önmagába!

2010.04.07. 06:17:29

Félelmetes, hogy mennyi antiszemita, rasszista, szélsőséges ember van az interneten. Ezek az emberek komolyan gondolják, hogy ők a magyarok, a nemzeti oldal. Hatalmas az Isten állatkertje.

Samuzia 2010.04.07. 06:32:41

@kamm: "Egy empirikus megjegyzes: keves butabb-maradibb, ugyanakkor agresszivabb, rosszindulatubb, irigyebb-sunyibb falusi lakossag van a vilagon, mint a magyar - es en laktam itt-ott, bejartam jopar orszagot... videki varosaink meg nagyjabol elmennek, ott legalabb van perspektivajuk, de azokon kivul rettenetes a sotetseg a magyar ugaron.
Persze kozben tenyleg elhiszik, hogy ok aztan kurvara ertik a vilagot a tyukszaros hatsokertjukbol, ok tudjak, mi a franko es mit kell csinalni, ott a Pista fia, az jogra jart, az is megmondja es mar amugy is, van itt is internet meg minden (mintha az szamitana)..."

Erre!

Samuzia 2010.04.07. 06:37:36

@airdace:
Szerintem ne szóljanak bele Mo. ügyeibe, most már biztos hogy ne szavazzanak az LMP-re!
Amerika már megint beleszól, a választásokba.

Samuzia 2010.04.07. 06:39:40

@Zoltanius:
Kár, hogy Te is a kerítésen kívül vagy...

Samuzia 2010.04.07. 06:41:39

@stranger_than_fiction:
LMP ugyan azt képviseli mint az szdsz...., és a háttérben is ugyanazok...

Kalmár 2010.04.07. 06:41:49

@Zoltanius: Azért ne nézzünk már Kókára úgy, mint egy sikeres üzletemberre.
Cimborák állami megrendelésein hízlalt korrupt zsivány.
Vagyonelkobzás és börtön lenne a jogos jutalma.
Ha tényleg ez a slepp van az LMP mögött, akkor kuka!
Mindenestre nem tesz jót az sem, hogy Horn kampányfőnöke is az LMP-ben sürgölődik.

LEHET MÁS A LÓF...

Csore60 2010.04.07. 06:42:06

@Ne szavazz a 4 mutyi pártra, Fidesz-Mdf-Mszp-Szdsz:

Megint csak igaza lesz öreganyámnak: " Egy se k.va, mind egyforma."

Samuzia 2010.04.07. 06:43:22

@Csore60: Így van akkor meg minek az LMP?

Csore60 2010.04.07. 06:45:54

20 éve mindig ugyanaz a sz@r keveredik fel a víz színére... Én már nagyon unom. Szerintem más is. Ezért egyre népszerűbb a radikális változás ötlete. Az a baj, hogy helyi szinten a Jobbiknál is a szar lebegett fel a felszínre. Asszem 20 év óta először nem megyek választani.

Samuzia 2010.04.07. 06:51:19

@Csore60:
Akkor nem is panaszkodhatsz 4 évig!

Csore60 2010.04.07. 06:52:22

@Samuzia: Minek, minek??? Mert az SzDSz levitézlett. Valahogy csak vissza kell sunnyogni a politikába. Na nem most... De majd 4 év Viktorból és megint eljut odáig a jónép egy része, hogy Istenem, bármit, csak ezt ne. És akkorra fog beérni sokak fejében a szlogen: Lehet más... Mert addigra ki fog derülni, hogy a FIdesz éppúgy mutyi párt... Akkor jönnek ők.... És kiderül, hogy Magyarországon csak abból lesz politikus, aki lopni, csalni, hazudni bármikor kész, sőt életformája mindez.

Csore60 2010.04.07. 06:54:45

@Samuzia: Dehogynem! Teli torokból fogok panaszkodni azokra a mocskokra, akiknek 20 év alatt sikerült elérnie, hogy ebben az országban ne valóságos választási lehetőség. Lezüllesztették a politikát, lejáratták a demokráciát. Naná, hogy panaszkodom!

Cukimanó 2010.04.07. 07:11:54

Újra kérdezem: Hátrányos helyzetű romáknak szánt pályázati pénzből
részesült az LMP egyik zsidó származású képviselőjelöltje.Vele miért nem foglalkozik senki? bezzeg péniszpumpával több blog is foglalkozott!!!
Itt a link:
portal.c-press.hu/200803262495/belfold/koltsegteriteses-kepzesben-resztvevo-cigany-fiatalok-tamogatasa.html

Picsasereghajtó 2010.04.07. 07:12:32

OFF: <grammarnazi>

LMP-t

és nem

LMP-ét

</grammarnazi>

Csore60 2010.04.07. 07:13:18

@Cukimanó:

Mert az is, ez is gusztustalan, a a péniszpumpa legalább vicces. :)

Paranoid Android2 2010.04.07. 07:23:24

@Sün! balázs: Ebben a blogban, a vezetőség döntése alapján, a helyesírási szabályok opcionális jellegűek, illetve a hibák szándékosak.
A grammarnazi-k (fogalmam sincs hogy van a többesszáma) pedig rettegjenek, mert rájuk megyek egyszer, mint hagyó a perizerre, és akkor lesz sírás-rívás és fogak csikorgatása!

szimplalány 2010.04.07. 07:26:33

ez az egész akció Somogyi "Jágó" Zoltán PC stílusa, rá lehet ismerni. ugyanazokból a panelekből építkezik.

előbb dávid ibolya megmentése almássynak és másoknak az UD zrt-s lehallgatási ügybe keverésével.

utána az LMP megvádolása azzal, hogy ők zsarolták kovács jános bencét (mondjuk ez legalább jó vicces volt :)) amikor egy párt zsarol egy bűnözőt, az tényleg tök valószínű :))

de a Kóka bevetése a legrafináltabb. igazi ördögi, Somogyira valló sztori.
valóban, akit a Kókával hírbe hoznak, az nehezen mossa le magáról...

ügyes...

Cukimanó 2010.04.07. 07:33:25

Várom a csaló Faith Balázsról
szóló blogbejegyzést,de tudom
hogy úgysem lesz (ha jobbikos lenne, címlapon lenne)!
Szánalmas,de úgy látszik LMP-ben ez nem rendkívüli,mivel nem foglalkozik vele senki!

Kopiás Attila Steve 2010.04.07. 07:50:04

Most először találtam a kommenteket teljesen szórakoztatónak jóideje.

Mármint van pártucat ember, aki azt szeretné mondani, hogy "a jobbikra szavazok, zavar, hogy az elitből kiábrándultak nem csak a jobbikra tudnak szavazni, ezért igyekszem mindent megtenni azért, hogy a nálunk nyugisabb alternatíváról kígyót-békát kitaláljak és az sem zavar, hogy ha ezért az LMP programjának 90%-át figyelmen kívül kell hagynom, amúgy sem olvastam el". És milyen találékony ez a pár ember, milyen változatosan képes ugyanezt előadni...

Most komolyan, ha a szélsőmagyar pajtásaink kommentjeit olvassátok, nektek nem az jön le, hogy ezek szerint az LMP a főgonosz szerintük? Nekem borzasztóan tetszik, hogy hónapok óta képesek fenntartani magukban ezt az LMP=SZDSZ témát, amiben az sem zavarja őket, hogy a jelenlegi palettán ez az a két párt, ami gazdasági javaslatait tekintve a legtávolabb található egymástól. Megélni, hogy a jobbikosok az elempétől féltsék az eredményüket, priceless... :+)

kalapácstollú 2010.04.07. 07:55:49

@Csore60: Jól kitolsz a pártokkal, hallod!

:)))

kalapácstollú 2010.04.07. 07:58:27

@Cukimanó: "Újra kérdezem: Hátrányos helyzetű romáknak szánt pályázati pénzből
részesült az LMP egyik zsidó származású képviselőjelöltje."
Nem kérdést tettél fel, tökfilkó, hanem kijelentettél valamit. ;)

kalapácstollú 2010.04.07. 08:06:36

@Paranoid Android2: Ez már olyan ezekilencszáznyolcvannégy-ízű (megbolondítva egy kis Szabad Nép fílinggel).
:)

Cukimanó 2010.04.07. 08:14:13

@kalapácstollú: tegnap már kérdeztem, (lehet, nem ezen a blogon) de lényegesebb, hogy a "bloggerek" közül egy sem ugrott a hírre olyan vehemenciával, mint a Jobbik körüli történésekre.
És gondolom, Te sem repesnél az örömtől, ha több évvel ezelőtti hülyéskedésed alapján mérettetnél meg, miközben a melletted ülő munkatársad tök alkalmatlan a feladatra...
Ez csak példa, nem az alkalmatlanságát firtatom az LMP-s képviselőjelöltnek.
A kettős mérce társadalmi probléma, ami minden esetben elítélendő, és súlyosabb "bűn", mint amilyen esetekben érezhető a megléte.

Isaac Clarke 2010.04.07. 08:20:19

Őszintén írom eddig én is a mítikus "bizonytalan" választó voltam a két "új" párt között, kóka eldöntötte :) Felőlem elfér a radikális faszkorbács.

miskagyerek 2010.04.07. 08:21:50

@Zoltanius:
Nem kell elkeseredni, nem olyan félelmetes a számuk, csak az ilyen anonim fórumokon van tíz-húsz bátor zsidózó, akik kisajátítják a közvéleményt. Meg kell figyelni, hogy minden témában a - ne sértegessük őket - egyszerű alakok radikálisan primitív megnyilvánulása dominál.Sajnos, a másik oldal hiperérzékeny elemei szintén felveszik a szaros kesztyűt, és ezzel többet ártanak,mint tesznek a "jó védelmében".
A vége a sokat emlegetett, "balsors" verte, igazi közakarat nélküli, nyomorult magyarok, akik egymást marják rendületlen. A többség remélhetőleg teljesen normális, még ha eltérőek is a vélemények.

kalapácstollú 2010.04.07. 08:24:09

@Cukimanó: Ne is firtasd senki alkalmatlanságát (pláne ne az alkalmasságát) származás alapján! Mert még véletlenül jobbikosnak néz valaki, azt pedig ugye, elég ciki lenne...
;)

Samuzia 2010.04.07. 08:26:39

@KA_Steve: Nem más a politika, igen is ugyanazok vannak, csak más emberekkel pl:
Borsod-Abaúj- Zemplén 10 ovk.:
Koleszár Sándor Hollóháza polgármestere, aki HIT GYÜLIS!!! Emlékeztek kit támogatott a Hit gyüli éveken át? Na kit? Az SzDSz-t ! Akkor miről is beszélünk...

Egregor 2010.04.07. 08:27:48

@KA_Steve: Az LMP = Szdsz csak az egyszerűbb emberek számára fenntartott egyenlőség. Valójában az LMP = 89 előtti Fidesz modern kiadása. Csak ezt hosszabb leírni, és kevésbé ütős.

Az LMP nem a főgonosz, csak szociodarwinista vetélytársa a Jobbiknak, és vice versa.

Viszont elég nehéz Borsodban azzal szavazókat szerezni, hogy "niddamá, mi megszüntetjük a kirekesztést, a szegregációt, és segítjük a roma fiatalok továbbtanulását".

1. a helyi nemcigányok leköpnek, mert tudják, hogy eddig is csak a cigányok voltak a fő okai annak, hogy hogyan élnek (a kádárizmus kezdete óta eltelt időnek elegendőnek kellett lennie ahhoz, hogy az életképes taigetos-negatív példányok integrálódjanak. A többi selejtes egyed).

2. A cigányok körberöhögik és kifosztják (á lá Mauglis forgatócsoport Erdélyben), mert már megkapták a konzervet, száraztésztát, kontyalávalót az mszp/fidesz kettesfogattól, és különben is kényelmesebb nekik a faszukból megélni (cigány megmondóemberek után szabadon), és kapát-kaszát is csak rokonlátogatáskor vesznek kezükbe.

ven 2010.04.07. 08:29:30

Hát igen, elég átlátszó, gusztustalan kampányhúzás ez az MDF-SZDSZ-től...
Persze semmi bizonyíték, persze Kóka nem szólal meg ez ügyben, persze majd csak ápr. 11 után kezdik el az etikai vizsgálatot...
nagyon átlátszó...

Samuzia 2010.04.07. 08:30:20

@ven:
Mindenki mocskos csak az LMP nem, na ennek ma vége.

ven 2010.04.07. 08:32:30

@Samuzia: írtam én ilyet? Miről beszélsz?

Egregor 2010.04.07. 08:32:35

@Zoltanius: ha a cigányok utálata rasszizmus, akkor az ország 90%-a rasszista.

De mert nem rasszizmus az, ha életvitele, közveszélyessége és gazdasági terhe miatt utálnak egy népcsoportot, úgy, hogy semmilyen rasszt nem utálnak, hanem az életképesség jele és bizonyítéka, ezért a cigányok utálata nem rasszizmus, hanem az evolúció bizonyítéka.

Antiszemiták mindenütt vannak, a leghíresebb éppen a baloldalon bukkant fel: Zuschlag.

Egregor 2010.04.07. 08:33:55

@ven: Kampány van. Pont az LMP-t ne mocskolnák?

Lehet
Menni a
Picsába

Horn Gábor után szabadon.

Samuzia 2010.04.07. 08:34:57

Hogy mégsem más a politika Kazincbarcikán a volt szocialista polgármester a jelöltjük...

Samuzia 2010.04.07. 08:35:30

@Egregor:
Horn példakép az LMP-nek?

ven 2010.04.07. 08:36:36

Te... olvasol is mielőtt írsz? Mondtam én bármit is a kazincbarcikai jelöltről..? Az én hozzászólásom, és ez a blogbejegyzés is erről a Kókás hülyeségről szól...

Egregor 2010.04.07. 08:37:55

@Paranoid Android2: Nem az a lényeg, hogy ugorjunk az elgépelésekre, vagy ritka szavak elírásaira, hanem az, hogy azért legyünk már egy picinykét igényesek a nyelvhasználatban!

Egyébként idegen szavaknál a többesszámot magyarul jelöljük, tehát:
grammarnazik.

Samuzia 2010.04.07. 08:38:02

@ven: Válasz volt? Nem csak még egy adalék az LMP-ről. Ha válasz lett volna, úgy is kapod.

Egregor 2010.04.07. 08:38:46

@Samuzia: Nem. De az LMP feloldása tökéletes.
Lehet
Menni a
Picsába.

Neoliberálisok: előttetek az út, mehettek, ahova akartok, csak takarodjatok már!

Samuzia 2010.04.07. 08:39:59

@Egregor: Ezzel egyetértek a libsik mehetnek.

ven 2010.04.07. 08:40:55

@Egregor: ja, most neoliberálisok az LMP-sek? : )
Bokros szerint meg kommunisták... hogy egyszerre mindkettő.. nem értem én...

Egregor 2010.04.07. 08:41:49

@Cukimanó: mert politikailag inkorrekt ha egy saját kutyánk kölykét támadunk olyasmivel, amit mi tettünk lehetővé.

Ma az cigány, zsidó, klingon hazánkban, aki annak mondja magát.

Miért lenne akkor ügy, ha egy zsidó cigánykodik? Csinálja! Ez ma a túlélés egyik módja, én igazán nem sajnálom tőle a pénzt.

Egregor 2010.04.07. 08:43:34

@ven: Nézd meg a programjukat. Sötétzöldek, egyik részük neoliberális, egy másik liberálszocialista. Semmi közük a kommunizmushoz.

Bajusz Úr meg kígyót-békát kiabál, mert szeretne megint a Parlamentben ücsörögni.

Én annak örülnék a legjobban, ha az LMP egy százalékot verne a 0%-os MDF-re a választásokon.

ph04 2010.04.07. 08:43:59

Lenyűgöző, hogy ilyenkor még Retkes és az SZDSZ is hiteles hírforrás egyeseknek, akik egyébként akasztófát emlegetnek velük kapcsolatban. :)

Pegasus · http://kutyuszoba.blog.hu 2010.04.07. 08:44:43

"Magyarország a magyaroké" Akkor húzzon el mindenki ebből az országból, mert hogy tiszta vérvonalat nem találunk az is biztos :) Mióta a jobbik és tsai erősen magyarkodnak, azóta hangoztatom, hogy én biza tót vagyok. A párom meg sváb :)
Az LMP meg jó kezdeményezés, vettem a fáradtságot és átolvastam a programjukat. Pedig nem rövid. (kéne is egy zanzásított verzió a türelmetleneknek) Ami engem megfogott az a része, ahogy a zöld energiát és a fentartható növekedést támogatják. Tehát nem a mostani minél több a GDP annál jobb nekünk szemléletet. Az a dolog, hogy valaki szidó, cigány, tót, sváb, magyar abszolut hidegen hagy. Többnemzetiségű ország vagyunk, ezt fel kéne fognia minden magyarkodónak és árpádsávos zászló lengetőnek. Régen egy szép történelmi jelkép volt az a zászló, ma meg sikerült elérniük, hogy egyenlő legyen a szélsőséggel. Ez szomorú.

Samuzia 2010.04.07. 08:45:00

@Egregor:
Talán emlékszel még arra, hogy két egyetemista magyar, cigánynak vallotta magát, hogy ösztöndíjhoz és kedvezményekhez jusson, de nem fogadták el, akkor most hogy van ez?

Egregor 2010.04.07. 08:45:28

@Samuzia: a neoliberalizmus megbukott. Azok az eredmények, amikért a liberálisok egykor küzdöttek, megvalósultak. Történelmi szerepük véget ért, ideje takarodniuk.

ven 2010.04.07. 08:46:27

@Egregor: olvastam. semmi közük a neoliberalizmushoz. ezt ökopolitikának hívják tőlünk nyugatabbra... csak ugye mi nekünk ez tök új, és könnyebb a már ismert skatulyákba belegyömöszölni.

Samuzia 2010.04.07. 08:47:01

@Pegasus:
Szomorú, neked nem jó itt. Az ország 95% magyarnak vallja magát. Ha már a jogoknál tartunk megmondhatnád akkor a tót rokonaidnak is , hogy te mit szeretnél...

Egregor 2010.04.07. 08:47:22

@Samuzia: Kik nem fogadták el?

@ph04: A halál torkában hajlamosak igazat mondani a hazugok is. Nincs is szebb, mint amikor a megdöglő szarháziak bélsáros kézzel ragadják meg utódaik bokáját, hogy magukkal rántsák őket is a dögkútba.

Egregor 2010.04.07. 08:48:01

@Samuzia: csak 90%-a vallja annak magát. A többi romának.

Samuzia 2010.04.07. 08:48:03

@Egregor:
Mondtam mást már régen elhúzhattak volna, mert csak romok maradtak utánuk!

Na további szép napot mindenkinek!

Samuzia 2010.04.07. 08:49:06

@Egregor: Nincs még annyi, de 5 év múlva igen, na de csodálkozol ezen amikor évente 40000 abortuszt hajtanak végre.

Egregor 2010.04.07. 08:49:37

@ven: egykutya. Zöldre festett liberalizmus. Az egyetlen, ami még működhet, mert mindig vannak olyan városiak, akik úgy akarnak természetközeli életet élni, hogy egyszersmind élvezik a civilizációs vívmányokat is.

Samuzia 2010.04.07. 08:49:42

@ven:
na ezen nevetnem kell...

Egregor 2010.04.07. 08:50:21

@Samuzia: Már meghaladta félhivatalosan, a HVG szerint. Ami azt jelenti, hogy bőven túl lehetnek az 1 milkán is.

Samuzia 2010.04.07. 08:50:34

@Egregor:
Az egyetemi vezetőség, persze minisztériumi támogatással.

Samuzia 2010.04.07. 08:51:34

Summa summárum ne szavazz az LMP-re, mert nem más mint a többi, és tele van libsikkel.

Egregor 2010.04.07. 08:51:58

@Pegasus: Nettó hülye vagy. A magyar kulturális-szellemi nemzet és nem vérségi-etnikai.

Ezt régen is tudták, ma is tudják, csak a magyarellenes férgek kezdtek csúsztatva hazudozni erről is.

Isaac Clarke 2010.04.07. 08:52:03

@kalapácstollú: Necces hogy a szöveg egyharmada a jobbikot fikázza, hiába jogosan. De elnéző vagyok a jobbikkal mert Vonáék csak a hullámot ülik meg szerintem. Olyan ez mint a hiány kereslet. Nekem a Morvai is csak egy Kóka, mindkettő tett már a tűzre, csak utóbbi a kertet is leégette.

drótostót 2010.04.07. 08:52:13

Ennél undorítóbb nincs.

Ennyit a langyos kampányról...

Amikor az SZDSZ-nek az MDF listáján induló elnöke az SZDSZ-szel sározza be az MDF-fel rivális LMP-t.

Okádok.

Remélem visszaüt és az MDF nem jut be a parlamentbe. Szükség lenne rá, hogy ezek az alakok, Kókák és Retkesek eltűnjenek a süllyesztőbe.

Elnézve ezt a húzását az MDF-fel összebútorozó SZDSZ-nek, az MDF az SZDSZ legvisszataszítóbb hagyományainak és alakjainak a mentőcsónakja. Vesszenek!

Egregor 2010.04.07. 08:52:33

@Samuzia: És nem perelték be őket rasszista alapon? Simán nyerték volna a pert.

Egregor 2010.04.07. 08:53:30

@drótostót: Az LMP az MDF-fel együtt takarodjon, ahova akar, de a Parlament közelébe se jusson!

ven 2010.04.07. 08:53:41

@Egregor: jó, hát akkor itt be is fejezhetjük. Ha liberalizmusnak akarod látni azt ami nem liberalizmus, akkor ennyi...
(egyébként összehasonlításként belenézhetsz az mdf programjába.. na az a neoliberalista..)

kalapácstollú 2010.04.07. 08:56:25

@Samuzia: Az, aki összeveszettg a szocikkal, mert azok túl jobboldalinak tartották őt. Az, aki már 2006-ban is az mszp ellenében indult a választáson.

Isaac Clarke 2010.04.07. 08:56:43

Szöveg fogalma alatt nem a postot értettem.

kalapácstollú 2010.04.07. 08:58:35

@sóember: "Necces hogy a szöveg egyharmada a jobbikot fikázza, hiába jogosan."

Necces a jobbikot fikázni? Ugyanakkor jogos?
Nahát...

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.04.07. 09:01:36

@Samuzia: "rengeteg szociológus, filozfus van rajta"

bakker, ez ám a megnyugtatás :) Kurvára ezek kellenek ám megint. A naplopó elméletgyártók akik nem értenek semmihez.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.04.07. 09:03:10

@valakitalánvagyok: Röviden: mert zsidó gyarmat lettünk és ez nem tetszik mindenkinek. Van ez így.

fourgee 2010.04.07. 09:06:31

@airdace: "Szerintem igenis jó, hogy zsidó indentitású magyarok vezető szerepben vannak, csak ezt ma valahogy nehéz eladni ebben az országban... "

Miért is jó? Nekem mindegy hogy ki és milyen nemzetiségű ember képviseli az érdekeimet, ha tényleg az érdekeimet képviseli. Veszélye dolog ilyet kijelenteni, mint amit te tettél.
Mert a "Szerintem igenis jó, hogy zsidó indentitású magyarok vezető szerepben vannak" kijelentéstől nincs messze a "Szerintem nem jó, hogy zsidó indentitású magyarok vezető szerepben vannak". A megkülönböztetés mindegy hogy pozitív vagy negatív, az megkülönböztetés. A pozitív megkülönböztetést mindig negatív követi... Sok antiszemitizmus ellen küzdő elfelejti, hogy a saját f.szságaikkal az antiszemitizmust építik...

efhábé 2010.04.07. 09:10:12

@levi009: "Mert minden cionista zsidó, de nem minden zsidó cionista!"

Hát még ez sem igaz feltétlenül, mármint a mondat első fele:
christianactionforisrael.org/czionism.html

fourgee 2010.04.07. 09:11:58

@Egregor: "zöldre festett liberalizmus"

Magyarországon a '90-es évek elején voltak liberálisok...

sprenczl 2010.04.07. 09:16:01

Az lmp? Süllyesztőbe ezeket is! Az amcsi karvalytőke trójai falova bukott karrieristákkal..:-)))

Isaac Clarke 2010.04.07. 09:16:18

@kalapácstollú: Ilyen terjedelemben rosszul jön ki na.. Régi, és nem más módszer a másik ellenében apellálni.

efhábé 2010.04.07. 09:16:49

@levi009: Mesélj már nekünk, tudatlan pórnépeknek az igazi zsidókról, akik nem hamisították meg a hitüket.

tudomcsunyadolog 2010.04.07. 09:17:05

Ha az LMP bejut, akkor én fogom szégyellni magam, annak a 200 ezer embernek a nevében is

zombizan · http://libertarius.blog.hu/ 2010.04.07. 09:25:22

Ha Kóka volt az SZDSZ Gyurcsánya, akkor ugyanazt gondolom róla mint az eredetiről: nem egy nagy szám, de ha abszolút mértékben nem is, relatíve, a két párt többi prominenséhez képest még mindig szimpatikus figurák. Ezen kívül Kókával rendszeresen találkozom futás közben, ami illik az LMP imidzséhez.

Egregor 2010.04.07. 09:32:37

@efhábé: Az igazi echte zsidók kint élnek Palesztinában, mivel elutasítják a szekuláris, világi Izrael állam létét, semmi közük genetikailag sem a kazár eredetű askenázi, vagy a ki tudja, milyen eredetű szefárd zsidókhoz, várják a Megváltó érkezését és a Tóra szerint élnek.

Amiben vastagon benne van, hogy:
- tarthatsz rabszolgát
- megölheted a homoszexuálisokat
- a zsidóság a kiválasztott nép

airdace · http://metamorfozisok.blogspot.com 2010.04.07. 09:34:15

@fourgee: Nem azt mondom, hogy csak ők legyenek. De ők is részei az országnak, és ahogy 100 éve is, most is jelentős szerepet töltenek be a szellemi életben, pozitív értelemben. Nem diszkriminálnám őket pozitívan, csak arra próbálok célozni, hogy szomorú, hogy ha egy pártot összefüggésbe hoznak velük, az már kvázi lejáratásnak számít...

kalapácstollú 2010.04.07. 09:37:13

@sóember: sok a szöveg egyharmadában azzal a párttal foglalkozni, amelyre a cím is utal?

Dr.Zomboss 2010.04.07. 09:38:08

Ennyire rinyálnak a jobbikosok az lmp-től?Fasza!

marosy 2010.04.07. 09:38:17

Zseniális az ötlet. Gratulálok annak, aki kitalálta.
Az a cikkírót minősíti, hogy személyek nevét kis betűvel írja.

z666 2010.04.07. 09:40:52

Soros György sokkal nagyobb féreg Kókánál, ő nem zavart senkit?

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.04.07. 09:44:50

Mindegy mi igaz és mi nem a Kóka támgatásból. Engem nem érdekel. Ami érdekel, az az, hogy ez a pért önmagában véve is képmuató, síma, manipulatív, őszintétlen. Aki nem csak más párt nevet akar, hanem előre is szeretné vinni az ország ügyét, annak azt javaslom járuljon hozzá, ahogyan tud, a Seres Méria által kezdeményezett Civil Mozgalom terjedésért, adja hozzá személyes tudását, képességeit. Összefognunk kell.

Egregor 2010.04.07. 09:45:11

@airdace: Pedig ilyen 100 évvel a hátunk mögött az volna a csoda, ha a zsidó származású politikusról ne asszociálnának sokan a legnegatívabb dolgokra.

Az volna a jó, ha politikusaink származástól függetlenül, egy emberként vallanák magukat hazafinak/honleánynak, és akként is cselekednének.

A nemzetiségek és vallási csoportok képviseletét meg meghagynák az erős civil társadalomnak.

Innentől kezdve mindez mese.

Egregor 2010.04.07. 09:46:23

@A Nép - Te vagy!: Jé, egy civilmozgalmista. Öreg, mehetsz te is az LMP-vel és MDF-fel a búsba.

vagyok59 2010.04.07. 09:46:56

Na, kb. ilyen híre lett az SZDSZ-nek:)

Egregor 2010.04.07. 09:48:35

@ven: fejezzük be, mert úgysem tudjuk egymást meggyőzni. A szociáldemokrácia és a kommunizmus is két külön dolog a nevében, valójában meg paraszthajszál választja el egymástól a kettőt és szabad az átjárás közöttük.

kalapácstollú 2010.04.07. 09:48:43

@A Nép - Te vagy!: Ha bizonytalan lettem volna, akkor ez a kommented legalábbis erős kétségeket ébresztett volna bennem a CM iránt.

kombájn 2010.04.07. 09:49:10

@marosy: talán nem véletlenül...
@Egregor:
te mész a levesbe te szerencsétlen szedált sejthalmaz

AvgDvl 2010.04.07. 09:49:44

Nem a Kóka fogja megbuktatni az LMP-t, hanem az ostoba zötét-zöld öko-fasiszta programja.

thylla 2010.04.07. 09:53:03

1. megjelenik bármilyen hír a médiában, és azonnal elhisszük???
vagy csak jó alkalom újabb anyázásra?

2. "kis ország vagyunk, egy csőcselékünk van"
miért gondoljátok, hogy lehet egy teljesen tiszta párt, előzmények nélkül? ráadásul nem Manci néni a konyhából fog holnap politikuskodni, hanem akinek már van némi előélete - akkor meg az isten se menti attól, hogy legyen aki utálja.

3. Mutass ma nálunk egyetlen gerinces, becsületes embert. nem csalt adót, nem néz lopott filmeket, nem bliccel, nem dug oda hálapénzt, nem szerzett a kocsijára rokkantigazolványt, nem vett igénybe protekciót, nem járt prostituáltnál, nem fénymásolt a munkahelyén, stb

persze, tudom, NEKEM ez mind a túléléshez kell, a mocskoknak meg a tengerparti nyaralóra. de hát kinek milyen lehetőségei vannak. és tedd a szívedre a kezed, ha egy "tiszta" párt színeiben képviselő lehetnél, és vállalkozó megkérne egy tízmillás borítékkal valamire???

szóval azt gondolom, Emberből vagyunk. mi is. nem mentegetni akarom őket, csak mielőtt pofán köpném őket, megnézném én mit csináltam eddig. és nem az a mentség, hogy ahhoz képest az kisebb. hanem a magam elveihez mérten élek-e??

szerella 2010.04.07. 09:55:58

Szerintem azt hogy ki kire fog szavazni nem egy ilyen hir felröppenése fogja eldönteni.
De ha igen az sem feltétlenül baj.
Tisztának kell maradni és annak meglesz a jutalma.
Csak nem kell lemenni kutyába a hatalomért, csak azt ne!

hááááát 2010.04.07. 09:57:14

Én akkor is az LMP-re szavazok.Egyébként Budapesten nagyon erős a támogatottsága a pártnak.Igazából velük sem lehet teljesen egyetérteni, de még mindig ők a legkissebb rossz.

kistalos 2010.04.07. 09:58:51

Nagy baj lehet az SZDSZ háza táján ha már saját magával sározza be ellenfeleit :)

Fashionistas 2010.04.07. 10:01:29

Régen befogták a cigányvajdát is dolgozni, mert ugye senki sem lóghat ki! Másnap a cigányok már ki is közösítettek hogy nem hozzájuk tartozik mert DOLGOZIK.... És ez nem ma volt hanem vagy 50 éve....

ekszemdéefes 2010.04.07. 10:03:54

Na ezért hányinger az MDF, hogy ilyen szánalmas húzásokkal próbálkoznak. Retkes nyilván nem lehetett, ő még ehhez is bamba, ez tuti Somogyi Zoltán húzása volt, persze miután több mint 200 milliót kapott a cége az NBH-tól a nagy semmiért, ezen sem lepődöm meg.

Szerencsétlen LMP meg a Kóka, ezen csak mulatni tudok egyébként.
De legalább végre durvul a kampány :S

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.04.07. 10:06:56

@Egregor: Egyébként ezzel lehet tökéletesen hátbaszúrni bármely olyan kommentet, ahol egy hajszálnyit is cigányozik, zsidózik valaki. Köszi szépen, szellemi orgazmus volt olvasni :)) Ja, egyébként én vagyok az említett tótnak a sváb párja. Mindkét nemzetiségről jó tudni, hogy már párszáz éve az országban élnek, ennél fogva ezek a népek szlovák származású magyarok, illetve német származású magyarok. Csak mostanában ha azt mondom, köszi, én magyar vagyok, a beszélgetőpartnerek 90%-a ráugrik a szerinte politikai témára.

Ha már nemzetiség: a cigányok. Az Ormánságban dolgozom, szinte 100% cigány lakosságú falvakban. Soha, senki nem bántott, nem kötött belém. Tényleg vannak nagyon nagy nyomorban élő emberek, olyanok, akik olvasni sem tudnak, de büszkék vagyunk rá, hogy egyre több lesz az érettségizett, szakmát szerzett ember a környéken. Más kérdés, hogy munkahely szinte egy szál sincs, de biztos lennének itt olyanok, akik mondanák, hogy hát el lehet költözni oda, ahol van (remélem, mindenkinek leesik az analógia!). Nagyon sokan abból élnek, hogy közmunkások az önkormányzatnál. Mivel sokan vannak, egyszerűen nem lehet nekik napi 8 órára való munkát adni, hát lehet, hogy csak napi 4-et dolgoznak. De épp amiatt, hogy ennyi közmunkás van, egy cigicsikk nincs eldobva a faluban, és két fűszál nem fekszik keresztbe egymáson. Szóval az általánosítson a cigányok putrijairól és trehány udvaráról, aki itt nem dohányzik, vagy ha mégis, akkor még soha az életben nem dobott el cigicsikket az utcán!

szerella 2010.04.07. 10:09:25

@ekszemdéefes: igen, nyilvánvaló hogy az MDF van a háttérben, ők paktáltak le Retkesékkel.
A Bokros nekem nagy csalódás, régebben szimpatizáltam vele, na de ő is hogy lement kutyába egy kis hatalomért. Döbbenetes mennyire eröszakos vonásokat mutat ha nem az történik amit ö szeretne.

ven 2010.04.07. 10:10:42

@KA_Steve: ...és azt sem veszik észre, hogy bizonyos tekintetben ugyanazért a célért dolgozik az LMP és a Jobbik. Ha bekerül mindkettő a parlamentbe, azzal beleverik az utolsó szeget is az MSZP koporsójába... :)

eszkep 2010.04.07. 10:15:53

Liberális söpredékből sosem lesz tisztességes ember, akármilyen néven is kreálnak maguknak maguknak pártot.

Egregor 2010.04.07. 10:15:58

@Brannagh: Nem véletlenül mondtam azt, amit. Aradi vértanúink, Petőfi, Semmelweis, Neumann, hátha leesik valakinek, miről beszélek.

Senki sem mondta, hogy minden cigány bűnöző. Én is azt mondom, aki képes volt rá, integrálódott. A többi antiszociális, selejtes egyed. Csak sajnos, lehet, hogy az ormánságban olyanok a közállapotok, amilyeneket írsz, ettől még máshol, ha öt fős roma társaság jön veled szemben, akkor vagy hülye, ha nem támadásra készülsz. Ez a fajta hülyeség szerencsére a többségnél múlandó, amikor először rabolják ki, verik össze és-vagy erőszakolják meg, csak mert nem cigány, akkor hamar rájön, mi a helyzet.

És azt se felejtsük el, beígérték már jó régen: azonnal megindulnak, ahogy egyel többen vannak, mint a magyarok.

Én azt mondom: egy rasszista, magyargyűlölő, élősködő, a bűnözést életformává tevő, a világon sehol sem integrálható, a világon mindenütt méltán és joggal rühellt etnikum utálata nem rasszizmus, hanem evolúciós kényszer.

Ideje volna belátni: minden nemzetiség és etnikum képes volt Európában integrálódni az évszázadok alatt, kivéve a romákat, tehát vagy erővel kell őket rávenni a beilleszkedésre, vagy útilaput kötni a talpukra, hogy menjenek máshova bűnözni és élősködni.

nyekk 2010.04.07. 10:16:33

Az emberek csak azt hiszik el egy pártról, ami alapjában véve hihető.
(Ki hinné el pl. Kókáról, hogy átsegített az úttesten egy vak nénit, és nem lopta el a ridiküljét? Na! Nyilván senki)

changebug (törölt) 2010.04.07. 10:16:42

Ez tetszett és kb. tényleg így viszonyul az átlagember kókához - a 7 csapás egyszemélyben :)))
...amúgy szerintem lassan már orbán isteni származásába vetett hit is kevesebbet hoz a konyhára mint amennyit azzal nyernének ha elzavarnák...
...fletó igazat szólt öszödön erre kitört a népharag... :)

'nagy' emberek lassan leáldozóban vannak, nincsenek már 'példaképek' a 'nép' előtt :) de majd jön a jobbik, ők képben vannak a XXI. századdal :)

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.04.07. 10:21:10

@Egregor: "Én azt mondom: egy rasszista, magyargyűlölő, élősködő, a bűnözést életformává tevő, a világon sehol sem integrálható, a világon mindenütt méltán és joggal rühellt etnikum utálata nem rasszizmus, hanem evolúciós kényszer."

Attól tartok, nem érted, mit mondok: ne általánosíts! Én sem csípném, ha valaki zaklatna az utcán, de ez tök független attól, hogy cigány-e vagy részeg focidrukker, vagy bármi más. Egyesével ítélem meg ugyanis az embereket, és elég jól fel tudom mérni azt is, hogy ki az, aki potenciálisan belém fog kötni az utcán. De ezt kb. 20 méterről teszem, és nem anoním módon, egy egész népcsoportot kapásból elítélve.

"És azt se felejtsük el, beígérték már jó régen: azonnal megindulnak, ahogy egyel többen vannak, mint a magyarok."
Ez most tényleg komoly, hogy azzal a köremaillel jössz elő, ami már vagy 15 éve bolyong a neten?? :D:D elég komolytalan

Egregor 2010.04.07. 10:21:33

@ven: jobban örülnék, ha az LMP és az MDF egymás koporsójába verné az utolsó szögeket az MSZP és az Szdsz temetésén...

ven 2010.04.07. 10:23:52

@Egregor: jó... én ezeregy más dolognak is tudnék örülni. De most a realitásról beszéltem :)

Samuzia 2010.04.07. 10:26:17

Hit gyülisek, volt mszpsek, Gender kutatók, kábszer legalizálók, öko- fasiszták...
Na ez az LMP.

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.04.07. 10:27:38

@Samuzia: valaki megmagyarázná nekem, hogy mi a szöszt jelent az a kifejezés, hogy ökofasiszta?

Nils. H 2010.04.07. 10:28:57

@Rózsa Misi: NE haragudj, de nem az egyik legnagyobb kókista voltál az első kóka-fodor párharcban?

Most meg már az mszp az szdsz gyengítésére és hát akkor nyilván az lmp is....
Hagyjuk már ezt a SZ*Rkenegetést.

Samuzia 2010.04.07. 10:31:06

@Samuzia: A zöld érdekeket a többség akarata, és a társadalom bizonyos rétegeinek kárára erőszakosan ráhúzzák.

Kíváncsi vagyok mit akar majd az LMP mondjuk a libatenyésztéssel kezdeni? vagy azt Kókára bízza majd teljesen...

Samuzia 2010.04.07. 10:32:06

@Brannagh: A zöld érdekeket a többség akarata, és a társadalom bizonyos rétegeinek kárára erőszakosan ráhúzzák.

Kíváncsi vagyok mit akar majd az LMP mondjuk a libatenyésztéssel kezdeni? vagy azt Kókára bízza majd teljesen...

Rossz helyen illesztetem be az előbb.

marhaszív 2010.04.07. 10:32:15

@Samuzia: mit akarsz, akkor a libák biztosan jó kezekben lesznek!!

Samuzia 2010.04.07. 10:33:10

@Nils. H: Az LMP keni magára, nem kell azt másnak.

Egregor 2010.04.07. 10:33:15

@Brannagh: Egyesével megítélni csak egy bizonyos határig lehet. A liberalizmus hamis társadalomszemléletén alapul ez, de a történelem és az evolúció bizonyítja, hogy alapvetően téves felfogás.

A társadalom alapegysége a család. Ahol ez működik (jellemzően az iszlám országok és a távol-kelet), ott bár nagyobb a gazdasági lemaradás, de erősebb a társadalmi szolidaritás és a társadalmak ezáltal sokkal életképesebbek. Elég csak a népesedési mutatókat és a tendenciákat megvizsgálni.

A liberális szellemben épülő EU és USA súlyos népesedési deficittel bír, ami középhosszú távon gazdasági összeomlással fenyeget. Az USA ezért is tűr meg legalább tizenötmillió illegális bevándorlót. Nélkülük leállna a köztisztaság, az építőipar és a mezőgazdaság, de talán még a kiskereskedelem is befalcolna.

Evolúciós szempontból pedig azért hibás az érvelésed, mert ezzel az erővel minden tűzről egyesével kéne megbizonyosodni, hogy valóban égési sérülést okoz-e (nem okoz mindegyik), minden mérgező bogyóról egyenként kéne megbizonyosodni, hogy mérgező-e, minden mérgeskígyóról egyenként kéne megbizonyosodni, hogy mérgező-e a harapása, és így tovább.

Az evolúció során éppen azért alakult ki a halmazképzés képessége már az állatvilágban, hogy az egyedek képesek legyenek sikeresebben túlélni.

Evolúciós szempontból az az egyed, amelyik nem tud általánosítani, azaz elvonatkoztatva halmazt képezni, az életképtelen, genetikailag selejtes példány és kipusztulásra ítéltetett.

Ha egy vörös hajú ember belédköt, megver, kirabol, az pech. Ha kettő teszi, az pech. De ha minden atrocitás és a bűnelkövetések jellegzetes, tipikus esetei is vörös hajú emberekhez köthető, akkor evolúciós kényszer, genetikailag kódolt tulajdonság a vörös hajúakat veszélyforrásként értékelni.

Az, hogy vannak tisztességes vörös hajúak is, nos, az nekik pech egy idő után, mert a nagy többség bizony egy kalap alá fogja őket automatikusan venni a bűnöző vörös hajúakkal.

Ez nem előítéletesség, hanem tapasztalaton alapuló általánosító következtetés.

Az előítéletességnél nincs tapasztalat, és nem is következtetés.

Ami az urban legendet illeti: pech. Én is hallottam már élőben.

Samuzia 2010.04.07. 10:33:59

@marhaszív:
Ja volt nincs meg még kilenc öngyilkos gazda...
És ez tolja az LMP szekerét.

Samuzia 2010.04.07. 10:35:47

@Egregor: Hát ebben van valami..

Egregor 2010.04.07. 10:36:25

@Brannagh: Samuzia szavait pontosítva:

ökofasiszta az, aki fasiszta módszerekkel, a zöld tudatosság álcáját viselve tör hatalomra.

TechMon 2010.04.07. 10:37:55

ph04 2010.04.07. 08:43:59

Ez nagyon jó volt :)

Karcolt lendület 2010.04.07. 10:38:04

Azért valahol szórakoztató, amikor Rózsa Misi (ha valaki nem tudná: SZDSZ keménymag) és kirendelt jobbikos trollok kánonban gyalázzák az LMP-t.

@Samuzia:
@Rózsa Misi:
Különben milyen érzés a választott pártotok érdekében összevissza hazudozni? :-)

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.04.07. 10:38:20

@Samuzia: engem a liba annyiban érdekel, hogy finom legyen, piruljon a sütőmben. :)

A környezetbarát dolgokról pedig annyit, hogy nekem szimpatikus az ötlet, hogy pl alternatív energiaforrásokkal függetlenítsük magunkat pl az orosz gáztól (lásd ukrán hisztéria minden karácsonykor). Igaz, az államnak nem éri meg, ha nem fölözheti le az önálló fűtési technikámat, ha néhány kollektortáblát biggyesztek a tetőmre. Értem én, hogy ezért kapálózni kell ellene.

Karcolt lendület 2010.04.07. 10:40:19

@Samuzia:
Bocs, hogy beleszólok az agitpropodba, de Bajnait szokták vádolni a kilenc öngyilkos gazdával.

Samuzia 2010.04.07. 10:40:39

@Karcolt lendület:

Ki hazudik? Ez csak most már az Lmpben divat. Hit gyülis jelölt, meg volt szocialista polgi. Na ne!?

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2010.04.07. 10:41:26

Kóka János akkor a Jobbikot miért nem támogatja ?!?!?!?!?!?! Ugrana ott is pár százalék, mindenki jól járna.

Samuzia 2010.04.07. 10:42:26

@Karcolt lendület: Igaz Kóka csak a gazdaságot vágta tacsra, hogy hasonlítanak ezek egymásra....

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.04.07. 10:47:24

@Egregor: Individualista szempontból pedig ott hibás az érvelésed, hogy az ember mint olyan, személyiség, tehát mindenki más. Elég, ha csak megnézed a genetikailag klónnak minősülő ikreket: talán egyforma a fejformájuk, de nem egyforma a személyiségük. (Ezzel a genetikára alapozott érvelés kilőve.)

Amit a statisztikákról mondasz, az pedig kissé csúsztatás. Én pl könnyedén elnézem valakinek, hogy fát lopott az erdőből, ha arra kell neki, hogy ne fagyjon meg a családja. Kevésbé nézem el a nokia-dobozos fehérgalléros bűnözést és egyéb hasonlókat, és ha megnézed, ez esetben nemigen lehet azt mondani, hogy az lop, aki cigány. Persze az is igaz, hogy ennek a fehérgalléros csoportnak nincs szüksége arra, hogy fát lopjon.

Érdekes egyébként, hogy épp a vörös hajúakat hoztad példának :) Nekem egyből Cartman jutott eszembe, és a vörhenyesek. És az, amikor őt festették át vörhenyessé. Elgondolkodtató.

tölgyes 2010.04.07. 10:47:39

Ez egy nagyon valószínű álhír, amit Kóka még csak cáfolni se mert, mert könnyen lehet, hogy Retkes erre előkap néhány telefonos-videós-hangos-színes-szagos felvételt...
Aztán én hónapok óta mondogatom: hogy az LMP amolyan SZDSZ-MSZP utódpárt.. és erre mindig Schiffert szoktam emlegetni.. A Schiffer nagypapa kripto-kommunista szoc.dem volt, Szakasits veje. A gyerekek közül egyik az SZDSZ PR főszakértője volt.. a másik MSZP-és képviselő, fővárosi alpolgármester...és az ifjú Schiffer is ambiciózusan mindjárt a lista elején kezdi.. mögöttük csendben pénzek mozognak... az összegek láthatóan, ámde anonim módon kapnak nyilvánosságot!!!Így aztán Retkes ötlete még álhír esetén is egy nagyon valószínű álhír... történelmileg megalapozva.

raly 2010.04.07. 10:49:51

Haha, igazán jó poszt! Kókát látva mindig is meleg undor járta végig lelkemet. :)

Na de a lényeg, hogy a magam módján én is összefoglalhassam:
BIZTOS LMP SZAVAZÓNAK TARTOTTAM MAGAM, DE MOST ELBIZONYTALANODTAM.

...és ezzel nem vagyok egyedül.

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2010.04.07. 10:50:23

Tisztelt Posztíró avagy orbáni Bértollnok!

Az általad leírtak csak arról tesznek tanúbizonyságot, hogy megrendelésre készítesz lejárató írásokat az aktuálisan lejáratandó elemekről. Ezt teszed magyar nemzetes vagy hírlapos újságíróként úgy, mintha egyszerű magánember lennél.

Nos ennek fényében te orbáni Bértollnok, próbáld meg nem mások szájába adni a már amúgy is ismert orbáni véleményt, mert aki itt erre vevő, azok úgyis zsigerből az "orbáni" seggedet nyalják.
Aki pedig az LMP-re akar/fog szavazni, az az orbáni mocskolódás ellen akar tenni. Nekik mindegy, hogy Kókával vagy nélküle.

Tehát orbáni Bértollnok, rossz helyen kopogtatsz :)

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2010.04.07. 10:51:07

Az elempések nagy része biciglis, a biciglisek pedig büdösek. Ki kell menni egy buldózerrel a kritikülmessz menettel szembe, és ki kell lapítani az összes biciglis elempést, máris megszűnt a párt.

Bozdurgán 2010.04.07. 10:57:25

A lényeghez nem szólnék hozzá,Kóka(pestis)Jánosról nincs mit mondani.Aki odakeverte az LMP mellé egy zseni volt:)
Ami szerintem sokkal viccesebb:

6-7 százalék?:)max a dohány utcában,meg a hajtipajti környékén:)

Janovszki Zsolt 2010.04.07. 11:05:24

@raly:
Basszátok meg, a retkesember ugye a választás után fogja vizsgálni a dolgot. Vajon miért? Azért, mert kiderülne, hogy ez az egész egy nagy faszság.
Kóka az LMP-től kb. olyan távol áll, mint Makó Jeruzsálemtől. De egy ilyen álhír nagyon jól jöhetett volna ennek a keselyű alakulatnak. Azért volna, mert azt gondolom, hogy a választók tudják azt, hogy mennyire abszurd lenne ez a támogatás, és jót röhögnek a teljesen alkalmatlan emberek politikai haláltusájának eme groteszk végtermékén.

kamasuka 2010.04.07. 11:13:18

Felejtsük el Kókát.
Itt van nekünk a Scheiring Gábor, az LMP szakszóvivője:

"Mi nem megvonnánk a segélyt attól, aki nem dolgozik, hanem azt mondanánk, hogy kaphasson segélyt az is, aki dolgozik, ez a garantált minimumjövedelem koncepciója"

Ezt ízlelgessétek!
www.mfor.hu/cikkek/Zold_munkahelyekkel_novelne_a_kkv_k_versenykepesseget_az_LMP.html

levi009 2010.04.07. 11:15:38

Sajnos, 20 évvel ezelőtt, - kellő információ hiányában - bevettem az SZDSZ-es maszlagot.
Majd felrobbantam, amikor láttam, hogy ezt, - a 20 évvel ezelőtti receptet - újra sütötték. Csakhogy ám, a kukinak most az LMP nevet adták. Lehet Meleg/Más?
Nos lánysrácok! Vegyétek be hát ezt a LoMP-ot és rágcsáljátok TI! Nem MAGYAR embernek való ez!

Will-O-The-Wisp · http://www.will-o-thewisp.gr/ 2010.04.07. 11:56:01

Aki ennek a Retkesnek bármit is elhisz, az megérdemli.

Kóka és az LMP tűz és víz.

Azért szánalmas, hogy az mdfszdsz ennyire mélyre süllyed, hogy saját magukkal próbálják ekézni az LMP-t. De ahogy az elmúlt hónapok mutatták, ettől az Ibolya-Herényi-Retkes triótól, akinek Soma adja a tanácsokat, bármi kitelik.

Ráadásul, Vay Marci már egy éve megüzente, hogy az LMP nem kér az ancien regime hajótörötteiből:
lehetmas.blog.hu/2009/06/08/az_ancien_regime_hajotorottjeinek

Will-O-The-Wisp · http://www.will-o-thewisp.gr/ 2010.04.07. 12:00:00

@Janovszki Zsolt: Nem fognak ezek a retkesék vizsgálni semmit, hiszen ezt ők találták ki (vagyis valószínűbb, hogy a kampányfőnökük, Soma agyából pattant ki, és egyből Retkes szájába is adták, hogy az SZDSZ nem létező etikai bizottsága "vizsgálja" az ügyet).

Szánalmas, ahogy az mdfsdsz, mszp és a jobbik is megpróbálja besározni az LMP-t. Úgy látszik, most már mindenki attól fél, hogy az LMP bejut a parlamentbe, nekik pedig lőttek.

drótostót 2010.04.07. 12:01:24

@Rózsa Misi: köszönöm szépen, hogy megcáfolta az LMP-nek való SZDSZ-es segítség vádját.

Aki nem tudná Rózsa Misi az SZDSZ bérkoment-csapat harci liberális szarkavaró és rémhírterjesztő csapatának a szíve és esze. Ha ilyen Jobbikos trollokat is megszégyenítő hevességgel támadja az LMP-t akkor biztosra vehetjük, hogy az SZDSZ utolsó hűséges dzsungelharcosai az LMP-t még a Jobbiknál is jobban gyűlölik.

Azaz az egész történet Kóka segítségéről nem más mint az MDF listáján előkelő helyet kapó Retkes Attila SZDSZ-vezér kísérlete arra, hogy a jobb híjján az LMP-re szavazó volt SZDSZ szavazókat elriassza a riválistól, hátha mégis arra a listára szavaznak akkor, amin ő is szerepel.

Nyílt titok: a volt SZDSZ szavazók most az MSZP, az MDF és az LMP között oszlanak meg, miközben egyik sem liberális párt. A szavazóknak persze mindenhol örülnek, de politikusokat csak az MDF fogadott be...

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2010.04.07. 12:13:39

@raly:
Két dolgot tudok mondani.
1. Elég régóta vagyok az LMP-ben, és ez nonszensz. (Utasítottunk már el sok milliós támogatást, mert nem tiszta helyről jött volna).

2. Még maga Kóka is cáfol:
index.hu/belfold/2010/valasztas/koka_nem_segitettem_az_lmp-t/

bryan 2010.04.07. 12:24:37

@Nils. H:
portal.c-press.hu/200803262495/belfold/koltsegteriteses-kepzesben-resztvevo-cigany-fiatalok-tamogatasa.html

barikad.hu/node/50572

Ezt tényleg érdemes megnézni, próbáltam elérni LMP-seket ezzel kapcsolatban, de senkitől semmi reakció. Szóval remélem foglalkoznak vele, mert ha ez igaz, az tényleg undorító és meg kell szabadulni ettől az arctól. Nem az összeg nagysága miatt, hanem a mentalitás miatt, amit ez tükröz.

kalapácstollú 2010.04.07. 12:32:24

@Will-O-The-Wisp: Benne van a közleményben az is, a választások első fordulója után vizsgálják ki az ügyet. Nme holnap vagy pénteken vagy épp április 15-én. Ha nem a választások első fordulója után - derüljön ki, hogy valójában kamu az egész ügy. Addig viszont jól lehet sározni másokat saját párttársukkal. Hiszen ismerik magukat, tudják mit jelent saját magukkal hírbe hozni mást.
Pedig micsoda párt volt valaha az szdsz és hová kerültek! :(

aum 2010.04.07. 12:56:16

@Lastres: Ez a minimum. Tudom, demokrácia, meg ilyen-olyan etikai testület, de csendben megjegyzem: a jobbikos kakukkfiókát négy óra alatt lemondatták. Kisebbik gáz, hogy előfordul, nagyobbik, ha fedezitek.

thylla 2010.04.07. 13:12:49

@Egregor:
akkor légy szíves magyarázd meg - tisztán evolúciós szempontból - miért olyan selejtes fajta a férfinem, hogy a súlyos bűncselekmények 90 %-át ők követik el. Kell-e félnem, ha öt férfi szembejön velem?

Persze nem mondom, hogy nincsenek tisztességes férfiak, de ha mint csoportot nézem, láthatóvá válik a sok fejlődéstani hátrány...
Az én falumban is rendes pasik élnek, de ez nyilván véletlen kivétel...

thylla 2010.04.07. 13:14:01

"ökofasiszta az, aki fasiszta módszerekkel, a zöld tudatosság álcáját viselve tör hatalomra."

brannagh, most már érhető ugye?:)

thylla 2010.04.07. 13:19:15

@Egregor:

"A társadalom alapegysége a család. Ahol ez működik (jellemzően az iszlám országok és a távol-kelet),.."

na most nekem nagy családom van, sok gyerek
ezáltal a szülők egyike - azaz én -hosszú évekre "be vagyok zárva" a házba, mivel egész ember kell ennyiünk ellátásához, dolgozni nem tudom, mikor fogok.
lehet, hogy a "liberalizmus" átka, de talán azért is van másképp Európában, mert a nők más feladatokat is szeretnének ellátni, ha már kimehetnek az utcára, és tanulnak is. A férfiak meg nem jelentkeznek, hogy majd ők elgardíroznak három- négy gyereket, vagy pedig jobban kell az ő fizetésük.

bryan 2010.04.07. 13:21:00

@thylla:
:DDD
A barátnőm is ezzel szokta húzni Jobbikos barátait, nem nagyon szoktak tudni mit mondani rá.

TechMon 2010.04.07. 13:26:53

@Nick_:

Kóka a Jobbikot .. LOL

thylla 2010.04.07. 13:26:53

@Egregor:
Az, hogy vannak tisztességes vörös hajúak is, nos, az nekik pech egy idő után, mert a nagy többség bizony egy kalap alá fogja őket automatikusan venni a bűnöző vörös hajúakkal.

na ezt hívják előítéletnek
azaz már előre ítélek egy vörös hajúról, a többi tapasztalatom alapján
a tűz példád marhaság

vegyük a kutyákat, evolúciós szempontból ragadozó, területvédő, de szociális az emberrel. Féljek egy szembejövő kutyától vagy ne? akinek jó emlékei vannak a kutyákról, nem fél - de lehet h megszívja, aki meg alapból utálja őket, az fél, pedig lehet h normális kutya.
mi lesz a tuti általánosítás?

thylla 2010.04.07. 13:32:33

@Samuzia:
"A zöld érdekeket a többség akarata, és a társadalom bizonyos rétegeinek kárára erőszakosan ráhúzzák."

hát ez nem kellemes, felénk példul a társadalom többsége kidobálja az autógumit a patakba, a sittet az erdőszélre, a fáradtolajat gödrökbe önti, tarvágásban vágja saját erdőjében a fát, sz*rik rá , hogy mivel fűt majd öt év múlva, eszébe nem jut komposztálni, hadd menjen a szeméttelepre a szervesanyag, amit majd műtrágyával pótol saját földjéről......és a többi és a többi

én meg zöld szemlélettel rákényszerítem a gyerekre a rendszeres gyümölcsevést, pedig nem akarja

kalapácstollú 2010.04.07. 13:48:05

@Egregor: "Ez nem előítéletesség, hanem tapasztalaton alapuló általánosító következtetés."

Dehát épp ez az előítéletesség. Ami evolúciós előny.
De társadalmakban pedig már visszaüt.

kalapácstollú 2010.04.07. 13:50:05

@thylla: "én meg zöld szemlélettel rákényszerítem a gyerekre a rendszeres gyümölcsevést, pedig nem akarja "
Diktatúra!

:)

Lev Menachem 2010.04.07. 13:57:28

@Lastres: "Két dolgot tudok mondani.1. Elég régóta vagyok az LMP-ben..."

húha, már egy éve, te jó ég, egy igazi elempés nagyöreg :D:D:D

creativecitizen 2010.04.07. 14:22:57

az LMP nem ma jött le a falvédőről ...

efhábé 2010.04.07. 15:05:34

@levi009: Osztán te honnan tudod, hogy a Neturei Karta tagjai becsületesek?
Továbbá honnan tudod, hogy a Neturei Karta követői megőrizték az igazi vallást, de pl. a belziek nem? Mi a helyzet a csortkoviakkal, krecsnyeviekkel? Mi a helyzet a lubavicsiakkal? A vizsnyici közösség vallása pontosan miben különbözik a szigeter közösségétől?
Gondolom, pontos és kimerítő választ tudsz adni ezekre a kérdésekre, hiszen olyan jól ismered a zsidó vallás ultraortodox ágát, még azt is el tudod dönteni, melyik a becsületes és eredeti és melyik a hamisított.

efhábé 2010.04.07. 15:37:26

@Egregor: Hát ez gyönyörű, ennyi hülyeséget összehordani egy mondatban :)
Elsősorban, talán definiáljuk, mi is az a Palesztina. Abból, hogy úgy definiálod, nem Izrael, arra következtetek, hogy Ciszjordániát is Gázát érted alatta. El kell, hogy szomorítsalak, az általad emlegetett réteg nem él sem Cizsjordániában, sem Gázában. Két legfontosabb előfordulási helyük Jeruzsálem és Bnei-Brak.
Ők masszívan askenázi zsidók, Kelet- és Közép-Európából. A legvadabb csoportok éppen Magyarországról származnak, pl. a szatmári chaszidok, a szigeter chaszidok (Máramarossziget), a pápaiak, a krecsnyeviek (Kiskarácsony, vicces származási hely egy zsidó közösségnek, nem?), a munkácsiak és még sorolhatnám.
A zsidó vallás nem csak a Tórán alapszik, úgyhogy hiába van benne a Tórában, hogy tarthatsz rabszolgát, mégsem tarthatsz.
Megjegyzem, a kiválasztottság sincs benne, a zsidók nem is beszélnek kiválasztottságról, választottságról beszélnek, már ha érted a kettő közötti különbséget. Ennek a választottságnak van ám konkrét célja is, mert anélkül eléggé illogikus lenne a dolog. A zsidók az istenszolgálatra lettek választva, Isten választott népének a feladata Isten törvényeinek megtartása. Nem gondolom, hogy ezzel lenne bármiféle probléma (a kisebbrendűségi komplexusból fakadó felháborodással annál inkább, de az gyógyítható ám egyrészt egészséges önbizalommal, másrészt némi ismeret felcsipegetésével).

efhábé 2010.04.07. 15:49:19

@Egregor: "A társadalom alapegysége a család. Ahol ez működik (jellemzően az iszlám országok és a távol-kelet), ott bár nagyobb a gazdasági lemaradás, de erősebb a társadalmi szolidaritás és a társadalmak ezáltal sokkal életképesebbek. Elég csak a népesedési mutatókat és a tendenciákat megvizsgálni."

Ez fájt.
A helyzet az, hogy épp fordítva működik a dolog.
Nem "bár nagyobb a gazdasági lemaradás, de erősebb a társadalmi szolidaritás", hanem minél nagyobb a gazdasági lemaradás, annál jobbak a népesedési mutatók. Ahogy fejlődik a gazdaság és emelkedik az életszínvonal, úgy csökken a gyerekvállalási kedv. És ez ugyanúgy igaz a távol-keletre (vedd példának Japánt vagy Dél-Koreát), mint az iszlám világra (pl. UAE).
Kína nyilván ebből a szempontból nem reprezentatív, mert ott erős állami kontroll alatt tartják a gyerekvállalási kedvet.
Minél magasabb az életszínvonal, annál jobban lehet öntakarékoskodni, annál kevesebb eltartóra van szüksége öregkorára az embernek, ráadásul minél magasabb az életszínvonal, annál több érdekes dologra lehet költeni a pénzt a gyerekvállalás helyett. Kultúrafüggetlenül.

efhábé 2010.04.07. 16:00:04

@raly: Mindig is meleg undor járta végig lelkedet Kókát látva? Ez tényleg hihető, főként ennek a pár hónapos bejegyzésnek a fényében:

"raly 2009.06.05 10:53:59
Köszi Kriszti, segítettél dönteni, vasárnap mégis csak elmegyek szavazni, az SZDSZ-re..."

No ennyit a kóka-undorodról meg az eddigi biztos LMP-szavazatodról.
Azért próbálkozásnak szép volt :)

ivrilider 2010.04.07. 17:35:33

@efhábé: Az akkori SZDSZ Kóka-ellenes volt.

agyalapi 2010.04.07. 20:10:24

Tisztelt Android!
Köszönöm, már hiányzott ez a kuka. A törpék közt még szerettem őt, mert mindeni hülyének nézte. De ez a terminátorszerű (fél-)reinkarnációja ellenáll minden elemzésnek, szerintem a csákót a királyvíz se oldja, holdkőzetből és gibbonvizeletből alkották. Van egy visszatérő rémálmom, néha ébren is rámtör: mikor bejelenti lopcsányi nevű tettestársával a gumigyár létesítését. Nem tudom, kinek van meg a pillanat, engem még a síron túl is gyötörni fog: a böszme dumál a mikrofon előtt, ez az arcilag komoly kihívásokkal küzdő hörcsögfogú patkány meg ott áll mellette, s Isten bizony, azt hittem, hogy olyan papírmasé-figura, mint amilyet az amcsi filmekben látni néha, hogy Májkel Dzsorden vagy Lerri Börd áll a sportrészleg bejáratánál, s le lehet fényképezni magad vele. Ez a csótányzombi ott állt, esküszöm, hét percig nem mozdult, nem is pislogott, (hol vót még a hunyori libajnai....) s egyszer csak (nekem komoly ijedelmet okozva) begurított egy autógumit. Ettől olyan komoly sokkot kaptam, hogy több adag pályinka hozott csak vissza az élők sorába. De a lidérc néha előjön. Ilyen fogszerkezettel smink nélkül játszhatta volna a Drakula családot egymaga. A gond az, hogy nem a szépsége a legelrettentőbb benne.
Tényleg elnézést kérek a csodálóitól, de nekem valami rettenetes vizióim támadnak, ha meglátom, muszáj azonnal átkapcsolnom a tévét. Szerencsére mostanság ritkábbak a közszereplései. Viszont szívesen fogom nézni, ha a cuslágok közt vezetgetik majd, álarcos őrök közt, láncon. Egye fene, kaphat ő is símaszkot. Megérdemli.
Tisztelettel:
Agyalapi

efhábé 2010.04.07. 20:49:59

@ivrilider: Az EP-választások előtt? Ne vicceljünk már egymással.
Júliusban tört ki a parasztlázadás, akkor mondott le Fodor is.

steverubellreborn 2010.04.08. 00:54:46

"Csakhogy ám, a kukinak most az LMP nevet adták. Lehet Meleg/Más?
Nos lánysrácok! Vegyétek be hát ezt a LoMP-ot és rágcsáljátok TI! Nem MAGYAR embernek való ez!"

Ennyi széljobbosnak van péniszhiánya?

steverubellreborn 2010.04.08. 01:09:16

még mindig nem értem miért
sajnálod annyira ezt a szerencsétlen zöld maszlagot

kb ugyanannyira demagóg sületlenségeket beszélnek mint a jobbikosok, csak nem lépnek a szájukba minden levegővételükkor, ezért talán nem olyan feltűnő

Lev Menáchem tényeket, cáfolatokat akarok olcvasni tőled olvasi,hogy ne tűnj annyira demagógnak!D

steverubellreborn 2010.04.08. 01:20:39

@Oppenheimer:
"globalista párt mint az LMP amit kedves Soros György barátunk támogat"

DDDD. Igen akik vidéken napi 10 órát is kajtattak gyakran csak két nyamvadt cetliért azokat Soros Gyurka meg a FIDESZ támogatta.Meg akik hetekig fagyoskodtak az aluljáróban vagy jártak házról házra az 50. hozzátok hasonló barom szövege után is azt valóban a New Yorkból támogatták!
Muhaha !!

steverubellreborn 2010.04.08. 01:22:28

@tlvajferi:

te is látom gay vizióban nyomod.DDDD

steverubellreborn 2010.04.08. 01:23:53

@Egregor: "Az igazi echte zsidók kint élnek Palesztinában, mivel elutasítják a szekuláris, világi Izrael állam létét"

XDDDDDDDDD

steverubellreborn 2010.04.08. 01:28:42

@efhábé:
Nem tudom,hogy mit ugat ez az Egregor náci,hiszen csak sajnálhatja,hogy ősei nem választották a Tíz Parancsot amikor Jahve felajálotta nekik mert mindegyik népet végigkérdezte a Talmud egyik aggadája szerint.A zsidók meg vállalták:)

steverubellreborn 2010.04.08. 01:33:03

@6-7 százalék?:)max a dohány utcában,meg a hajtipajti környékén:)

Adolfka,többet vártam tőled!

steverubellreborn 2010.04.08. 01:34:25

@Egy TROLL, lenn a pincében!!! | iÉletérzés:
Én a gárdistákat kombájnoznám vadkenderirtás közben:)

steverubellreborn 2010.04.08. 01:35:58

@tölgyes:

és erre mindig Schiffert szoktam emlegetni.. A Schiffer nagypapa kripto-kommunista szoc.dem volt, Szakasits veje.

ki a rákot érdekel,hogy kinek ki volt a nagyapja?

steverubellreborn 2010.04.08. 01:40:41

@AvgDvl:

"ostoba zötét-zöld öko-fasiszta programja.
"

nyertél ezzel a mondattal egy csernobili wellness hétvégét.mikor indulsz?

steverubellreborn 2010.04.08. 01:44:32

@Rózsa Misi:
Rózsa Misi mióta kérdezik meg a békákat ha lecspolják a mocsarat?

steverubellreborn 2010.04.08. 01:51:49

@Cukimanó:

Adolfka látunk,vettük a zsidózásodat.Most már jobb?
süti beállítások módosítása