Azt már többen fejtegették, hogy a kampányban elérhető sértegetési szélsőérték valószínűleg az lehet, hogy valakit azzal vádolnak meg, hogy kóka jánoshoz bármilyen pozitív kontextusba helyezhető módon van köze.

Hát mit is mondjak, nem elegáns.

A szodómia, a zoofília, a pedofília az egy dolog, szimpla polgári szórakozás, az erkölcs alapja, viszont az, hogy valakit láttak kóka jánossal beszélgetni, olyan kevésbé ismert szexuális elferdülések művelésével egyenértékű, amire még a gugli se ad ki találatot (még orvosi oldalt is legfeljebb néhányat) és nem azért, mert a dolog rosszul fényképezhető.

Ízlelgessük a dolgot: Az szdsz etikai bizottsága (az abszolút értelmetlen létező iskolapéldája) vizsgálja, hogy kóka jános támogatta-e az LMP-ét!

Schiffer András, az LMP listavezetője láthatólag megrendült a rázúduló kampánymocsoktól, nyeldekelve próbálta cáfolni a vádat, ami valljuk meg, zseniális felütés. Ilyesmiért a sarki presszóban azonnal ütnek, van ott egy Kákai nevű alkesz, aki évek óta elmondja minden bemutatkozásnál, hogy nem rokona a kókának, és erre ebben a közegben a túlélés miatt szüksége is van.

Valószínűleg aggasztóan magasat mértek az LMP-nek Budapesten, ami senkinek se jó, ezért sürgősen kellett valami. Nem romantikáztak sokat, hiszen azonnal az ultima ratio-t vették elő, az állatos pornó, meg a videó a hagyóval közös parizerpartiról labdába se rúghatott.

A retkes attila ezzel viszont bizonyított, alkalmas az szdsz elnökének, ugyanazzal az erkölcsi fensőbbséggel nyomja, mint mindenki, aki ezt a posztot betöltötte a Tölgyessy óta.

Ha ezt az információt sikerül átnyomni a köztudatba vasárnapig, az LMP-nek ugrott a 6-7%.

Elképesztő szemétség ez, hiszen kóka még nagyobb erkölcsi fekete lyuk, mint a fletó, ami már-már horzsolja a fizika törvényei által megengedett méretet. És védekezni se tudsz, hiszen erről az alakról bármit elképzel az átlagember, attól kezdve, hogy emberhúst találtak a fridzsiderében, egészen odáig, hogy pusztán passzióból az összes környező ország titkosszolgálatait az állami szintű magyar irredentizmus maszlagával hergeli.

Sőt azt is el tudom képzelni, hogy igaz, és a kóka, Kovács János néven, merő rosszindulatból betolt húsz percnyi helikopter repidő költséget a pártkasszába, hogy had curmantson az LMP is meg az szdsz is egy jót, előbbi azzal, hogy kiderül, utóbbi meg azzal, hogy az etikai bizottság tagjainak költségtérítés nélkül kell ezzel tölteni a drága idejüket.

Lehet, hogy naiv vagyok, de senkiről nem tudom elhinni, hogy hajlandó a kóka társaságában eltölteni azt az öt percet, ami a dolog levajazásához kell, nem csak a lebukás veszélye miatt, hanem pusztán már azért sem, mert a személyiségének kisugárzása a kannibálok kedvét is elvenné az emberevéstől, pedig ott nem számít az erkölcsi minőség, csak a rághatóság.

Szegény LMP, ebből nem jönnek ki jól.

 

 

 

Címkék: szdsz kóka jános lmp retkes attila

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr721899665

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lehet-e a kutyából szalonna? 2010.04.07. 01:11:01

Épp most olvastam egy nagyon jó elemzést Magyarország helyzetéről a Gondola honlapján ("Elmegy mellettünk a világ! - Váltás kell! Azonnal!"). Érdemes megjegyezni a  szerző nevét: Olgyay Szabó Attila.Az írás február 22-én született, és a ...

Trackback: Választás, vagy szavazás? 2010.04.07. 00:40:25

Választás, vagy szavazás? Honfitársam! Ténylegesen eljött az idő, mikor döntened kell a saját és családod létéről, életéről! Eljött az ideje, hogy kénytelen vagy szembenézni a „mi volt eddig, s hogy lesz tovább” TÉGED IS alapvetően érintő é...

Trackback: Egy mocskos kampányhét termése 2010.04.06. 22:02:52

Morvai Krisztina már évek óta Gaudi-Nagy Tamással bújik ágyba, Kóka János "pletykák szerint" az LMP-vel áll bosszút Retkes Attilán, Tőkés László pedig nem tudta elkergetni az ágyába bújó csinosságokat, és válik a feleségétől, aki rosszabb, mi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

airdace · http://metamorfozisok.blogspot.com 2010.04.07. 09:34:15

@fourgee: Nem azt mondom, hogy csak ők legyenek. De ők is részei az országnak, és ahogy 100 éve is, most is jelentős szerepet töltenek be a szellemi életben, pozitív értelemben. Nem diszkriminálnám őket pozitívan, csak arra próbálok célozni, hogy szomorú, hogy ha egy pártot összefüggésbe hoznak velük, az már kvázi lejáratásnak számít...

kalapácstollú 2010.04.07. 09:37:13

@sóember: sok a szöveg egyharmadában azzal a párttal foglalkozni, amelyre a cím is utal?

Dr.Zomboss 2010.04.07. 09:38:08

Ennyire rinyálnak a jobbikosok az lmp-től?Fasza!

marosy 2010.04.07. 09:38:17

Zseniális az ötlet. Gratulálok annak, aki kitalálta.
Az a cikkírót minősíti, hogy személyek nevét kis betűvel írja.

z666 2010.04.07. 09:40:52

Soros György sokkal nagyobb féreg Kókánál, ő nem zavart senkit?

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.04.07. 09:44:50

Mindegy mi igaz és mi nem a Kóka támgatásból. Engem nem érdekel. Ami érdekel, az az, hogy ez a pért önmagában véve is képmuató, síma, manipulatív, őszintétlen. Aki nem csak más párt nevet akar, hanem előre is szeretné vinni az ország ügyét, annak azt javaslom járuljon hozzá, ahogyan tud, a Seres Méria által kezdeményezett Civil Mozgalom terjedésért, adja hozzá személyes tudását, képességeit. Összefognunk kell.

Egregor 2010.04.07. 09:45:11

@airdace: Pedig ilyen 100 évvel a hátunk mögött az volna a csoda, ha a zsidó származású politikusról ne asszociálnának sokan a legnegatívabb dolgokra.

Az volna a jó, ha politikusaink származástól függetlenül, egy emberként vallanák magukat hazafinak/honleánynak, és akként is cselekednének.

A nemzetiségek és vallási csoportok képviseletét meg meghagynák az erős civil társadalomnak.

Innentől kezdve mindez mese.

Egregor 2010.04.07. 09:46:23

@A Nép - Te vagy!: Jé, egy civilmozgalmista. Öreg, mehetsz te is az LMP-vel és MDF-fel a búsba.

vagyok59 2010.04.07. 09:46:56

Na, kb. ilyen híre lett az SZDSZ-nek:)

Egregor 2010.04.07. 09:48:35

@ven: fejezzük be, mert úgysem tudjuk egymást meggyőzni. A szociáldemokrácia és a kommunizmus is két külön dolog a nevében, valójában meg paraszthajszál választja el egymástól a kettőt és szabad az átjárás közöttük.

kalapácstollú 2010.04.07. 09:48:43

@A Nép - Te vagy!: Ha bizonytalan lettem volna, akkor ez a kommented legalábbis erős kétségeket ébresztett volna bennem a CM iránt.

kombájn 2010.04.07. 09:49:10

@marosy: talán nem véletlenül...
@Egregor:
te mész a levesbe te szerencsétlen szedált sejthalmaz

AvgDvl 2010.04.07. 09:49:44

Nem a Kóka fogja megbuktatni az LMP-t, hanem az ostoba zötét-zöld öko-fasiszta programja.

thylla 2010.04.07. 09:53:03

1. megjelenik bármilyen hír a médiában, és azonnal elhisszük???
vagy csak jó alkalom újabb anyázásra?

2. "kis ország vagyunk, egy csőcselékünk van"
miért gondoljátok, hogy lehet egy teljesen tiszta párt, előzmények nélkül? ráadásul nem Manci néni a konyhából fog holnap politikuskodni, hanem akinek már van némi előélete - akkor meg az isten se menti attól, hogy legyen aki utálja.

3. Mutass ma nálunk egyetlen gerinces, becsületes embert. nem csalt adót, nem néz lopott filmeket, nem bliccel, nem dug oda hálapénzt, nem szerzett a kocsijára rokkantigazolványt, nem vett igénybe protekciót, nem járt prostituáltnál, nem fénymásolt a munkahelyén, stb

persze, tudom, NEKEM ez mind a túléléshez kell, a mocskoknak meg a tengerparti nyaralóra. de hát kinek milyen lehetőségei vannak. és tedd a szívedre a kezed, ha egy "tiszta" párt színeiben képviselő lehetnél, és vállalkozó megkérne egy tízmillás borítékkal valamire???

szóval azt gondolom, Emberből vagyunk. mi is. nem mentegetni akarom őket, csak mielőtt pofán köpném őket, megnézném én mit csináltam eddig. és nem az a mentség, hogy ahhoz képest az kisebb. hanem a magam elveihez mérten élek-e??

szerella 2010.04.07. 09:55:58

Szerintem azt hogy ki kire fog szavazni nem egy ilyen hir felröppenése fogja eldönteni.
De ha igen az sem feltétlenül baj.
Tisztának kell maradni és annak meglesz a jutalma.
Csak nem kell lemenni kutyába a hatalomért, csak azt ne!

hááááát 2010.04.07. 09:57:14

Én akkor is az LMP-re szavazok.Egyébként Budapesten nagyon erős a támogatottsága a pártnak.Igazából velük sem lehet teljesen egyetérteni, de még mindig ők a legkissebb rossz.

kistalos 2010.04.07. 09:58:51

Nagy baj lehet az SZDSZ háza táján ha már saját magával sározza be ellenfeleit :)

Fashionistas 2010.04.07. 10:01:29

Régen befogták a cigányvajdát is dolgozni, mert ugye senki sem lóghat ki! Másnap a cigányok már ki is közösítettek hogy nem hozzájuk tartozik mert DOLGOZIK.... És ez nem ma volt hanem vagy 50 éve....

ekszemdéefes 2010.04.07. 10:03:54

Na ezért hányinger az MDF, hogy ilyen szánalmas húzásokkal próbálkoznak. Retkes nyilván nem lehetett, ő még ehhez is bamba, ez tuti Somogyi Zoltán húzása volt, persze miután több mint 200 milliót kapott a cége az NBH-tól a nagy semmiért, ezen sem lepődöm meg.

Szerencsétlen LMP meg a Kóka, ezen csak mulatni tudok egyébként.
De legalább végre durvul a kampány :S

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.04.07. 10:06:56

@Egregor: Egyébként ezzel lehet tökéletesen hátbaszúrni bármely olyan kommentet, ahol egy hajszálnyit is cigányozik, zsidózik valaki. Köszi szépen, szellemi orgazmus volt olvasni :)) Ja, egyébként én vagyok az említett tótnak a sváb párja. Mindkét nemzetiségről jó tudni, hogy már párszáz éve az országban élnek, ennél fogva ezek a népek szlovák származású magyarok, illetve német származású magyarok. Csak mostanában ha azt mondom, köszi, én magyar vagyok, a beszélgetőpartnerek 90%-a ráugrik a szerinte politikai témára.

Ha már nemzetiség: a cigányok. Az Ormánságban dolgozom, szinte 100% cigány lakosságú falvakban. Soha, senki nem bántott, nem kötött belém. Tényleg vannak nagyon nagy nyomorban élő emberek, olyanok, akik olvasni sem tudnak, de büszkék vagyunk rá, hogy egyre több lesz az érettségizett, szakmát szerzett ember a környéken. Más kérdés, hogy munkahely szinte egy szál sincs, de biztos lennének itt olyanok, akik mondanák, hogy hát el lehet költözni oda, ahol van (remélem, mindenkinek leesik az analógia!). Nagyon sokan abból élnek, hogy közmunkások az önkormányzatnál. Mivel sokan vannak, egyszerűen nem lehet nekik napi 8 órára való munkát adni, hát lehet, hogy csak napi 4-et dolgoznak. De épp amiatt, hogy ennyi közmunkás van, egy cigicsikk nincs eldobva a faluban, és két fűszál nem fekszik keresztbe egymáson. Szóval az általánosítson a cigányok putrijairól és trehány udvaráról, aki itt nem dohányzik, vagy ha mégis, akkor még soha az életben nem dobott el cigicsikket az utcán!

szerella 2010.04.07. 10:09:25

@ekszemdéefes: igen, nyilvánvaló hogy az MDF van a háttérben, ők paktáltak le Retkesékkel.
A Bokros nekem nagy csalódás, régebben szimpatizáltam vele, na de ő is hogy lement kutyába egy kis hatalomért. Döbbenetes mennyire eröszakos vonásokat mutat ha nem az történik amit ö szeretne.

ven 2010.04.07. 10:10:42

@KA_Steve: ...és azt sem veszik észre, hogy bizonyos tekintetben ugyanazért a célért dolgozik az LMP és a Jobbik. Ha bekerül mindkettő a parlamentbe, azzal beleverik az utolsó szeget is az MSZP koporsójába... :)

eszkep 2010.04.07. 10:15:53

Liberális söpredékből sosem lesz tisztességes ember, akármilyen néven is kreálnak maguknak maguknak pártot.

Egregor 2010.04.07. 10:15:58

@Brannagh: Nem véletlenül mondtam azt, amit. Aradi vértanúink, Petőfi, Semmelweis, Neumann, hátha leesik valakinek, miről beszélek.

Senki sem mondta, hogy minden cigány bűnöző. Én is azt mondom, aki képes volt rá, integrálódott. A többi antiszociális, selejtes egyed. Csak sajnos, lehet, hogy az ormánságban olyanok a közállapotok, amilyeneket írsz, ettől még máshol, ha öt fős roma társaság jön veled szemben, akkor vagy hülye, ha nem támadásra készülsz. Ez a fajta hülyeség szerencsére a többségnél múlandó, amikor először rabolják ki, verik össze és-vagy erőszakolják meg, csak mert nem cigány, akkor hamar rájön, mi a helyzet.

És azt se felejtsük el, beígérték már jó régen: azonnal megindulnak, ahogy egyel többen vannak, mint a magyarok.

Én azt mondom: egy rasszista, magyargyűlölő, élősködő, a bűnözést életformává tevő, a világon sehol sem integrálható, a világon mindenütt méltán és joggal rühellt etnikum utálata nem rasszizmus, hanem evolúciós kényszer.

Ideje volna belátni: minden nemzetiség és etnikum képes volt Európában integrálódni az évszázadok alatt, kivéve a romákat, tehát vagy erővel kell őket rávenni a beilleszkedésre, vagy útilaput kötni a talpukra, hogy menjenek máshova bűnözni és élősködni.

nyekk 2010.04.07. 10:16:33

Az emberek csak azt hiszik el egy pártról, ami alapjában véve hihető.
(Ki hinné el pl. Kókáról, hogy átsegített az úttesten egy vak nénit, és nem lopta el a ridiküljét? Na! Nyilván senki)

changebug (törölt) 2010.04.07. 10:16:42

Ez tetszett és kb. tényleg így viszonyul az átlagember kókához - a 7 csapás egyszemélyben :)))
...amúgy szerintem lassan már orbán isteni származásába vetett hit is kevesebbet hoz a konyhára mint amennyit azzal nyernének ha elzavarnák...
...fletó igazat szólt öszödön erre kitört a népharag... :)

'nagy' emberek lassan leáldozóban vannak, nincsenek már 'példaképek' a 'nép' előtt :) de majd jön a jobbik, ők képben vannak a XXI. századdal :)

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.04.07. 10:21:10

@Egregor: "Én azt mondom: egy rasszista, magyargyűlölő, élősködő, a bűnözést életformává tevő, a világon sehol sem integrálható, a világon mindenütt méltán és joggal rühellt etnikum utálata nem rasszizmus, hanem evolúciós kényszer."

Attól tartok, nem érted, mit mondok: ne általánosíts! Én sem csípném, ha valaki zaklatna az utcán, de ez tök független attól, hogy cigány-e vagy részeg focidrukker, vagy bármi más. Egyesével ítélem meg ugyanis az embereket, és elég jól fel tudom mérni azt is, hogy ki az, aki potenciálisan belém fog kötni az utcán. De ezt kb. 20 méterről teszem, és nem anoním módon, egy egész népcsoportot kapásból elítélve.

"És azt se felejtsük el, beígérték már jó régen: azonnal megindulnak, ahogy egyel többen vannak, mint a magyarok."
Ez most tényleg komoly, hogy azzal a köremaillel jössz elő, ami már vagy 15 éve bolyong a neten?? :D:D elég komolytalan

Egregor 2010.04.07. 10:21:33

@ven: jobban örülnék, ha az LMP és az MDF egymás koporsójába verné az utolsó szögeket az MSZP és az Szdsz temetésén...

ven 2010.04.07. 10:23:52

@Egregor: jó... én ezeregy más dolognak is tudnék örülni. De most a realitásról beszéltem :)

Samuzia 2010.04.07. 10:26:17

Hit gyülisek, volt mszpsek, Gender kutatók, kábszer legalizálók, öko- fasiszták...
Na ez az LMP.

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.04.07. 10:27:38

@Samuzia: valaki megmagyarázná nekem, hogy mi a szöszt jelent az a kifejezés, hogy ökofasiszta?

Nils. H 2010.04.07. 10:28:57

@Rózsa Misi: NE haragudj, de nem az egyik legnagyobb kókista voltál az első kóka-fodor párharcban?

Most meg már az mszp az szdsz gyengítésére és hát akkor nyilván az lmp is....
Hagyjuk már ezt a SZ*Rkenegetést.

Samuzia 2010.04.07. 10:31:06

@Samuzia: A zöld érdekeket a többség akarata, és a társadalom bizonyos rétegeinek kárára erőszakosan ráhúzzák.

Kíváncsi vagyok mit akar majd az LMP mondjuk a libatenyésztéssel kezdeni? vagy azt Kókára bízza majd teljesen...

Samuzia 2010.04.07. 10:32:06

@Brannagh: A zöld érdekeket a többség akarata, és a társadalom bizonyos rétegeinek kárára erőszakosan ráhúzzák.

Kíváncsi vagyok mit akar majd az LMP mondjuk a libatenyésztéssel kezdeni? vagy azt Kókára bízza majd teljesen...

Rossz helyen illesztetem be az előbb.

marhaszív 2010.04.07. 10:32:15

@Samuzia: mit akarsz, akkor a libák biztosan jó kezekben lesznek!!

Samuzia 2010.04.07. 10:33:10

@Nils. H: Az LMP keni magára, nem kell azt másnak.

Egregor 2010.04.07. 10:33:15

@Brannagh: Egyesével megítélni csak egy bizonyos határig lehet. A liberalizmus hamis társadalomszemléletén alapul ez, de a történelem és az evolúció bizonyítja, hogy alapvetően téves felfogás.

A társadalom alapegysége a család. Ahol ez működik (jellemzően az iszlám országok és a távol-kelet), ott bár nagyobb a gazdasági lemaradás, de erősebb a társadalmi szolidaritás és a társadalmak ezáltal sokkal életképesebbek. Elég csak a népesedési mutatókat és a tendenciákat megvizsgálni.

A liberális szellemben épülő EU és USA súlyos népesedési deficittel bír, ami középhosszú távon gazdasági összeomlással fenyeget. Az USA ezért is tűr meg legalább tizenötmillió illegális bevándorlót. Nélkülük leállna a köztisztaság, az építőipar és a mezőgazdaság, de talán még a kiskereskedelem is befalcolna.

Evolúciós szempontból pedig azért hibás az érvelésed, mert ezzel az erővel minden tűzről egyesével kéne megbizonyosodni, hogy valóban égési sérülést okoz-e (nem okoz mindegyik), minden mérgező bogyóról egyenként kéne megbizonyosodni, hogy mérgező-e, minden mérgeskígyóról egyenként kéne megbizonyosodni, hogy mérgező-e a harapása, és így tovább.

Az evolúció során éppen azért alakult ki a halmazképzés képessége már az állatvilágban, hogy az egyedek képesek legyenek sikeresebben túlélni.

Evolúciós szempontból az az egyed, amelyik nem tud általánosítani, azaz elvonatkoztatva halmazt képezni, az életképtelen, genetikailag selejtes példány és kipusztulásra ítéltetett.

Ha egy vörös hajú ember belédköt, megver, kirabol, az pech. Ha kettő teszi, az pech. De ha minden atrocitás és a bűnelkövetések jellegzetes, tipikus esetei is vörös hajú emberekhez köthető, akkor evolúciós kényszer, genetikailag kódolt tulajdonság a vörös hajúakat veszélyforrásként értékelni.

Az, hogy vannak tisztességes vörös hajúak is, nos, az nekik pech egy idő után, mert a nagy többség bizony egy kalap alá fogja őket automatikusan venni a bűnöző vörös hajúakkal.

Ez nem előítéletesség, hanem tapasztalaton alapuló általánosító következtetés.

Az előítéletességnél nincs tapasztalat, és nem is következtetés.

Ami az urban legendet illeti: pech. Én is hallottam már élőben.

Samuzia 2010.04.07. 10:33:59

@marhaszív:
Ja volt nincs meg még kilenc öngyilkos gazda...
És ez tolja az LMP szekerét.

Samuzia 2010.04.07. 10:35:47

@Egregor: Hát ebben van valami..

Egregor 2010.04.07. 10:36:25

@Brannagh: Samuzia szavait pontosítva:

ökofasiszta az, aki fasiszta módszerekkel, a zöld tudatosság álcáját viselve tör hatalomra.

TechMon 2010.04.07. 10:37:55

ph04 2010.04.07. 08:43:59

Ez nagyon jó volt :)

Karcolt lendület 2010.04.07. 10:38:04

Azért valahol szórakoztató, amikor Rózsa Misi (ha valaki nem tudná: SZDSZ keménymag) és kirendelt jobbikos trollok kánonban gyalázzák az LMP-t.

@Samuzia:
@Rózsa Misi:
Különben milyen érzés a választott pártotok érdekében összevissza hazudozni? :-)

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.04.07. 10:38:20

@Samuzia: engem a liba annyiban érdekel, hogy finom legyen, piruljon a sütőmben. :)

A környezetbarát dolgokról pedig annyit, hogy nekem szimpatikus az ötlet, hogy pl alternatív energiaforrásokkal függetlenítsük magunkat pl az orosz gáztól (lásd ukrán hisztéria minden karácsonykor). Igaz, az államnak nem éri meg, ha nem fölözheti le az önálló fűtési technikámat, ha néhány kollektortáblát biggyesztek a tetőmre. Értem én, hogy ezért kapálózni kell ellene.

Karcolt lendület 2010.04.07. 10:40:19

@Samuzia:
Bocs, hogy beleszólok az agitpropodba, de Bajnait szokták vádolni a kilenc öngyilkos gazdával.

Samuzia 2010.04.07. 10:40:39

@Karcolt lendület:

Ki hazudik? Ez csak most már az Lmpben divat. Hit gyülis jelölt, meg volt szocialista polgi. Na ne!?

NickNickNick · http://nemzetiagyhalal.blog.hu/ 2010.04.07. 10:41:26

Kóka János akkor a Jobbikot miért nem támogatja ?!?!?!?!?!?! Ugrana ott is pár százalék, mindenki jól járna.

Samuzia 2010.04.07. 10:42:26

@Karcolt lendület: Igaz Kóka csak a gazdaságot vágta tacsra, hogy hasonlítanak ezek egymásra....

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2010.04.07. 10:47:24

@Egregor: Individualista szempontból pedig ott hibás az érvelésed, hogy az ember mint olyan, személyiség, tehát mindenki más. Elég, ha csak megnézed a genetikailag klónnak minősülő ikreket: talán egyforma a fejformájuk, de nem egyforma a személyiségük. (Ezzel a genetikára alapozott érvelés kilőve.)

Amit a statisztikákról mondasz, az pedig kissé csúsztatás. Én pl könnyedén elnézem valakinek, hogy fát lopott az erdőből, ha arra kell neki, hogy ne fagyjon meg a családja. Kevésbé nézem el a nokia-dobozos fehérgalléros bűnözést és egyéb hasonlókat, és ha megnézed, ez esetben nemigen lehet azt mondani, hogy az lop, aki cigány. Persze az is igaz, hogy ennek a fehérgalléros csoportnak nincs szüksége arra, hogy fát lopjon.

Érdekes egyébként, hogy épp a vörös hajúakat hoztad példának :) Nekem egyből Cartman jutott eszembe, és a vörhenyesek. És az, amikor őt festették át vörhenyessé. Elgondolkodtató.

tölgyes 2010.04.07. 10:47:39

Ez egy nagyon valószínű álhír, amit Kóka még csak cáfolni se mert, mert könnyen lehet, hogy Retkes erre előkap néhány telefonos-videós-hangos-színes-szagos felvételt...
Aztán én hónapok óta mondogatom: hogy az LMP amolyan SZDSZ-MSZP utódpárt.. és erre mindig Schiffert szoktam emlegetni.. A Schiffer nagypapa kripto-kommunista szoc.dem volt, Szakasits veje. A gyerekek közül egyik az SZDSZ PR főszakértője volt.. a másik MSZP-és képviselő, fővárosi alpolgármester...és az ifjú Schiffer is ambiciózusan mindjárt a lista elején kezdi.. mögöttük csendben pénzek mozognak... az összegek láthatóan, ámde anonim módon kapnak nyilvánosságot!!!Így aztán Retkes ötlete még álhír esetén is egy nagyon valószínű álhír... történelmileg megalapozva.

raly 2010.04.07. 10:49:51

Haha, igazán jó poszt! Kókát látva mindig is meleg undor járta végig lelkemet. :)

Na de a lényeg, hogy a magam módján én is összefoglalhassam:
BIZTOS LMP SZAVAZÓNAK TARTOTTAM MAGAM, DE MOST ELBIZONYTALANODTAM.

...és ezzel nem vagyok egyedül.

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2010.04.07. 10:50:23

Tisztelt Posztíró avagy orbáni Bértollnok!

Az általad leírtak csak arról tesznek tanúbizonyságot, hogy megrendelésre készítesz lejárató írásokat az aktuálisan lejáratandó elemekről. Ezt teszed magyar nemzetes vagy hírlapos újságíróként úgy, mintha egyszerű magánember lennél.

Nos ennek fényében te orbáni Bértollnok, próbáld meg nem mások szájába adni a már amúgy is ismert orbáni véleményt, mert aki itt erre vevő, azok úgyis zsigerből az "orbáni" seggedet nyalják.
Aki pedig az LMP-re akar/fog szavazni, az az orbáni mocskolódás ellen akar tenni. Nekik mindegy, hogy Kókával vagy nélküle.

Tehát orbáni Bértollnok, rossz helyen kopogtatsz :)

TROLLFORGATÓ!!!!!!!!!44négy | problem? · http://akinemmekintosthasznalazbuzi.blog.hu 2010.04.07. 10:51:07

Az elempések nagy része biciglis, a biciglisek pedig büdösek. Ki kell menni egy buldózerrel a kritikülmessz menettel szembe, és ki kell lapítani az összes biciglis elempést, máris megszűnt a párt.

Bozdurgán 2010.04.07. 10:57:25

A lényeghez nem szólnék hozzá,Kóka(pestis)Jánosról nincs mit mondani.Aki odakeverte az LMP mellé egy zseni volt:)
Ami szerintem sokkal viccesebb:

6-7 százalék?:)max a dohány utcában,meg a hajtipajti környékén:)

Janovszki Zsolt 2010.04.07. 11:05:24

@raly:
Basszátok meg, a retkesember ugye a választás után fogja vizsgálni a dolgot. Vajon miért? Azért, mert kiderülne, hogy ez az egész egy nagy faszság.
Kóka az LMP-től kb. olyan távol áll, mint Makó Jeruzsálemtől. De egy ilyen álhír nagyon jól jöhetett volna ennek a keselyű alakulatnak. Azért volna, mert azt gondolom, hogy a választók tudják azt, hogy mennyire abszurd lenne ez a támogatás, és jót röhögnek a teljesen alkalmatlan emberek politikai haláltusájának eme groteszk végtermékén.

kamasuka 2010.04.07. 11:13:18

Felejtsük el Kókát.
Itt van nekünk a Scheiring Gábor, az LMP szakszóvivője:

"Mi nem megvonnánk a segélyt attól, aki nem dolgozik, hanem azt mondanánk, hogy kaphasson segélyt az is, aki dolgozik, ez a garantált minimumjövedelem koncepciója"

Ezt ízlelgessétek!
www.mfor.hu/cikkek/Zold_munkahelyekkel_novelne_a_kkv_k_versenykepesseget_az_LMP.html

levi009 2010.04.07. 11:15:38

Sajnos, 20 évvel ezelőtt, - kellő információ hiányában - bevettem az SZDSZ-es maszlagot.
Majd felrobbantam, amikor láttam, hogy ezt, - a 20 évvel ezelőtti receptet - újra sütötték. Csakhogy ám, a kukinak most az LMP nevet adták. Lehet Meleg/Más?
Nos lánysrácok! Vegyétek be hát ezt a LoMP-ot és rágcsáljátok TI! Nem MAGYAR embernek való ez!

Will-O-The-Wisp · http://www.will-o-thewisp.gr/ 2010.04.07. 11:56:01

Aki ennek a Retkesnek bármit is elhisz, az megérdemli.

Kóka és az LMP tűz és víz.

Azért szánalmas, hogy az mdfszdsz ennyire mélyre süllyed, hogy saját magukkal próbálják ekézni az LMP-t. De ahogy az elmúlt hónapok mutatták, ettől az Ibolya-Herényi-Retkes triótól, akinek Soma adja a tanácsokat, bármi kitelik.

Ráadásul, Vay Marci már egy éve megüzente, hogy az LMP nem kér az ancien regime hajótörötteiből:
lehetmas.blog.hu/2009/06/08/az_ancien_regime_hajotorottjeinek

Will-O-The-Wisp · http://www.will-o-thewisp.gr/ 2010.04.07. 12:00:00

@Janovszki Zsolt: Nem fognak ezek a retkesék vizsgálni semmit, hiszen ezt ők találták ki (vagyis valószínűbb, hogy a kampányfőnökük, Soma agyából pattant ki, és egyből Retkes szájába is adták, hogy az SZDSZ nem létező etikai bizottsága "vizsgálja" az ügyet).

Szánalmas, ahogy az mdfsdsz, mszp és a jobbik is megpróbálja besározni az LMP-t. Úgy látszik, most már mindenki attól fél, hogy az LMP bejut a parlamentbe, nekik pedig lőttek.

drótostót 2010.04.07. 12:01:24

@Rózsa Misi: köszönöm szépen, hogy megcáfolta az LMP-nek való SZDSZ-es segítség vádját.

Aki nem tudná Rózsa Misi az SZDSZ bérkoment-csapat harci liberális szarkavaró és rémhírterjesztő csapatának a szíve és esze. Ha ilyen Jobbikos trollokat is megszégyenítő hevességgel támadja az LMP-t akkor biztosra vehetjük, hogy az SZDSZ utolsó hűséges dzsungelharcosai az LMP-t még a Jobbiknál is jobban gyűlölik.

Azaz az egész történet Kóka segítségéről nem más mint az MDF listáján előkelő helyet kapó Retkes Attila SZDSZ-vezér kísérlete arra, hogy a jobb híjján az LMP-re szavazó volt SZDSZ szavazókat elriassza a riválistól, hátha mégis arra a listára szavaznak akkor, amin ő is szerepel.

Nyílt titok: a volt SZDSZ szavazók most az MSZP, az MDF és az LMP között oszlanak meg, miközben egyik sem liberális párt. A szavazóknak persze mindenhol örülnek, de politikusokat csak az MDF fogadott be...

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2010.04.07. 12:13:39

@raly:
Két dolgot tudok mondani.
1. Elég régóta vagyok az LMP-ben, és ez nonszensz. (Utasítottunk már el sok milliós támogatást, mert nem tiszta helyről jött volna).

2. Még maga Kóka is cáfol:
index.hu/belfold/2010/valasztas/koka_nem_segitettem_az_lmp-t/

bryan 2010.04.07. 12:24:37

@Nils. H:
portal.c-press.hu/200803262495/belfold/koltsegteriteses-kepzesben-resztvevo-cigany-fiatalok-tamogatasa.html

barikad.hu/node/50572

Ezt tényleg érdemes megnézni, próbáltam elérni LMP-seket ezzel kapcsolatban, de senkitől semmi reakció. Szóval remélem foglalkoznak vele, mert ha ez igaz, az tényleg undorító és meg kell szabadulni ettől az arctól. Nem az összeg nagysága miatt, hanem a mentalitás miatt, amit ez tükröz.

kalapácstollú 2010.04.07. 12:32:24

@Will-O-The-Wisp: Benne van a közleményben az is, a választások első fordulója után vizsgálják ki az ügyet. Nme holnap vagy pénteken vagy épp április 15-én. Ha nem a választások első fordulója után - derüljön ki, hogy valójában kamu az egész ügy. Addig viszont jól lehet sározni másokat saját párttársukkal. Hiszen ismerik magukat, tudják mit jelent saját magukkal hírbe hozni mást.
Pedig micsoda párt volt valaha az szdsz és hová kerültek! :(

aum 2010.04.07. 12:56:16

@Lastres: Ez a minimum. Tudom, demokrácia, meg ilyen-olyan etikai testület, de csendben megjegyzem: a jobbikos kakukkfiókát négy óra alatt lemondatták. Kisebbik gáz, hogy előfordul, nagyobbik, ha fedezitek.

thylla 2010.04.07. 13:12:49

@Egregor:
akkor légy szíves magyarázd meg - tisztán evolúciós szempontból - miért olyan selejtes fajta a férfinem, hogy a súlyos bűncselekmények 90 %-át ők követik el. Kell-e félnem, ha öt férfi szembejön velem?

Persze nem mondom, hogy nincsenek tisztességes férfiak, de ha mint csoportot nézem, láthatóvá válik a sok fejlődéstani hátrány...
Az én falumban is rendes pasik élnek, de ez nyilván véletlen kivétel...

thylla 2010.04.07. 13:14:01

"ökofasiszta az, aki fasiszta módszerekkel, a zöld tudatosság álcáját viselve tör hatalomra."

brannagh, most már érhető ugye?:)

thylla 2010.04.07. 13:19:15

@Egregor:

"A társadalom alapegysége a család. Ahol ez működik (jellemzően az iszlám országok és a távol-kelet),.."

na most nekem nagy családom van, sok gyerek
ezáltal a szülők egyike - azaz én -hosszú évekre "be vagyok zárva" a házba, mivel egész ember kell ennyiünk ellátásához, dolgozni nem tudom, mikor fogok.
lehet, hogy a "liberalizmus" átka, de talán azért is van másképp Európában, mert a nők más feladatokat is szeretnének ellátni, ha már kimehetnek az utcára, és tanulnak is. A férfiak meg nem jelentkeznek, hogy majd ők elgardíroznak három- négy gyereket, vagy pedig jobban kell az ő fizetésük.

bryan 2010.04.07. 13:21:00

@thylla:
:DDD
A barátnőm is ezzel szokta húzni Jobbikos barátait, nem nagyon szoktak tudni mit mondani rá.

TechMon 2010.04.07. 13:26:53

@Nick_:

Kóka a Jobbikot .. LOL

thylla 2010.04.07. 13:26:53

@Egregor:
Az, hogy vannak tisztességes vörös hajúak is, nos, az nekik pech egy idő után, mert a nagy többség bizony egy kalap alá fogja őket automatikusan venni a bűnöző vörös hajúakkal.

na ezt hívják előítéletnek
azaz már előre ítélek egy vörös hajúról, a többi tapasztalatom alapján
a tűz példád marhaság

vegyük a kutyákat, evolúciós szempontból ragadozó, területvédő, de szociális az emberrel. Féljek egy szembejövő kutyától vagy ne? akinek jó emlékei vannak a kutyákról, nem fél - de lehet h megszívja, aki meg alapból utálja őket, az fél, pedig lehet h normális kutya.
mi lesz a tuti általánosítás?

thylla 2010.04.07. 13:32:33

@Samuzia:
"A zöld érdekeket a többség akarata, és a társadalom bizonyos rétegeinek kárára erőszakosan ráhúzzák."

hát ez nem kellemes, felénk példul a társadalom többsége kidobálja az autógumit a patakba, a sittet az erdőszélre, a fáradtolajat gödrökbe önti, tarvágásban vágja saját erdőjében a fát, sz*rik rá , hogy mivel fűt majd öt év múlva, eszébe nem jut komposztálni, hadd menjen a szeméttelepre a szervesanyag, amit majd műtrágyával pótol saját földjéről......és a többi és a többi

én meg zöld szemlélettel rákényszerítem a gyerekre a rendszeres gyümölcsevést, pedig nem akarja

kalapácstollú 2010.04.07. 13:48:05

@Egregor: "Ez nem előítéletesség, hanem tapasztalaton alapuló általánosító következtetés."

Dehát épp ez az előítéletesség. Ami evolúciós előny.
De társadalmakban pedig már visszaüt.

kalapácstollú 2010.04.07. 13:50:05

@thylla: "én meg zöld szemlélettel rákényszerítem a gyerekre a rendszeres gyümölcsevést, pedig nem akarja "
Diktatúra!

:)

Lev Menachem 2010.04.07. 13:57:28

@Lastres: "Két dolgot tudok mondani.1. Elég régóta vagyok az LMP-ben..."

húha, már egy éve, te jó ég, egy igazi elempés nagyöreg :D:D:D

creativecitizen 2010.04.07. 14:22:57

az LMP nem ma jött le a falvédőről ...

efhábé 2010.04.07. 15:05:34

@levi009: Osztán te honnan tudod, hogy a Neturei Karta tagjai becsületesek?
Továbbá honnan tudod, hogy a Neturei Karta követői megőrizték az igazi vallást, de pl. a belziek nem? Mi a helyzet a csortkoviakkal, krecsnyeviekkel? Mi a helyzet a lubavicsiakkal? A vizsnyici közösség vallása pontosan miben különbözik a szigeter közösségétől?
Gondolom, pontos és kimerítő választ tudsz adni ezekre a kérdésekre, hiszen olyan jól ismered a zsidó vallás ultraortodox ágát, még azt is el tudod dönteni, melyik a becsületes és eredeti és melyik a hamisított.

efhábé 2010.04.07. 15:37:26

@Egregor: Hát ez gyönyörű, ennyi hülyeséget összehordani egy mondatban :)
Elsősorban, talán definiáljuk, mi is az a Palesztina. Abból, hogy úgy definiálod, nem Izrael, arra következtetek, hogy Ciszjordániát is Gázát érted alatta. El kell, hogy szomorítsalak, az általad emlegetett réteg nem él sem Cizsjordániában, sem Gázában. Két legfontosabb előfordulási helyük Jeruzsálem és Bnei-Brak.
Ők masszívan askenázi zsidók, Kelet- és Közép-Európából. A legvadabb csoportok éppen Magyarországról származnak, pl. a szatmári chaszidok, a szigeter chaszidok (Máramarossziget), a pápaiak, a krecsnyeviek (Kiskarácsony, vicces származási hely egy zsidó közösségnek, nem?), a munkácsiak és még sorolhatnám.
A zsidó vallás nem csak a Tórán alapszik, úgyhogy hiába van benne a Tórában, hogy tarthatsz rabszolgát, mégsem tarthatsz.
Megjegyzem, a kiválasztottság sincs benne, a zsidók nem is beszélnek kiválasztottságról, választottságról beszélnek, már ha érted a kettő közötti különbséget. Ennek a választottságnak van ám konkrét célja is, mert anélkül eléggé illogikus lenne a dolog. A zsidók az istenszolgálatra lettek választva, Isten választott népének a feladata Isten törvényeinek megtartása. Nem gondolom, hogy ezzel lenne bármiféle probléma (a kisebbrendűségi komplexusból fakadó felháborodással annál inkább, de az gyógyítható ám egyrészt egészséges önbizalommal, másrészt némi ismeret felcsipegetésével).

efhábé 2010.04.07. 15:49:19

@Egregor: "A társadalom alapegysége a család. Ahol ez működik (jellemzően az iszlám országok és a távol-kelet), ott bár nagyobb a gazdasági lemaradás, de erősebb a társadalmi szolidaritás és a társadalmak ezáltal sokkal életképesebbek. Elég csak a népesedési mutatókat és a tendenciákat megvizsgálni."

Ez fájt.
A helyzet az, hogy épp fordítva működik a dolog.
Nem "bár nagyobb a gazdasági lemaradás, de erősebb a társadalmi szolidaritás", hanem minél nagyobb a gazdasági lemaradás, annál jobbak a népesedési mutatók. Ahogy fejlődik a gazdaság és emelkedik az életszínvonal, úgy csökken a gyerekvállalási kedv. És ez ugyanúgy igaz a távol-keletre (vedd példának Japánt vagy Dél-Koreát), mint az iszlám világra (pl. UAE).
Kína nyilván ebből a szempontból nem reprezentatív, mert ott erős állami kontroll alatt tartják a gyerekvállalási kedvet.
Minél magasabb az életszínvonal, annál jobban lehet öntakarékoskodni, annál kevesebb eltartóra van szüksége öregkorára az embernek, ráadásul minél magasabb az életszínvonal, annál több érdekes dologra lehet költeni a pénzt a gyerekvállalás helyett. Kultúrafüggetlenül.

efhábé 2010.04.07. 16:00:04

@raly: Mindig is meleg undor járta végig lelkedet Kókát látva? Ez tényleg hihető, főként ennek a pár hónapos bejegyzésnek a fényében:

"raly 2009.06.05 10:53:59
Köszi Kriszti, segítettél dönteni, vasárnap mégis csak elmegyek szavazni, az SZDSZ-re..."

No ennyit a kóka-undorodról meg az eddigi biztos LMP-szavazatodról.
Azért próbálkozásnak szép volt :)

ivrilider 2010.04.07. 17:35:33

@efhábé: Az akkori SZDSZ Kóka-ellenes volt.

agyalapi 2010.04.07. 20:10:24

Tisztelt Android!
Köszönöm, már hiányzott ez a kuka. A törpék közt még szerettem őt, mert mindeni hülyének nézte. De ez a terminátorszerű (fél-)reinkarnációja ellenáll minden elemzésnek, szerintem a csákót a királyvíz se oldja, holdkőzetből és gibbonvizeletből alkották. Van egy visszatérő rémálmom, néha ébren is rámtör: mikor bejelenti lopcsányi nevű tettestársával a gumigyár létesítését. Nem tudom, kinek van meg a pillanat, engem még a síron túl is gyötörni fog: a böszme dumál a mikrofon előtt, ez az arcilag komoly kihívásokkal küzdő hörcsögfogú patkány meg ott áll mellette, s Isten bizony, azt hittem, hogy olyan papírmasé-figura, mint amilyet az amcsi filmekben látni néha, hogy Májkel Dzsorden vagy Lerri Börd áll a sportrészleg bejáratánál, s le lehet fényképezni magad vele. Ez a csótányzombi ott állt, esküszöm, hét percig nem mozdult, nem is pislogott, (hol vót még a hunyori libajnai....) s egyszer csak (nekem komoly ijedelmet okozva) begurított egy autógumit. Ettől olyan komoly sokkot kaptam, hogy több adag pályinka hozott csak vissza az élők sorába. De a lidérc néha előjön. Ilyen fogszerkezettel smink nélkül játszhatta volna a Drakula családot egymaga. A gond az, hogy nem a szépsége a legelrettentőbb benne.
Tényleg elnézést kérek a csodálóitól, de nekem valami rettenetes vizióim támadnak, ha meglátom, muszáj azonnal átkapcsolnom a tévét. Szerencsére mostanság ritkábbak a közszereplései. Viszont szívesen fogom nézni, ha a cuslágok közt vezetgetik majd, álarcos őrök közt, láncon. Egye fene, kaphat ő is símaszkot. Megérdemli.
Tisztelettel:
Agyalapi

efhábé 2010.04.07. 20:49:59

@ivrilider: Az EP-választások előtt? Ne vicceljünk már egymással.
Júliusban tört ki a parasztlázadás, akkor mondott le Fodor is.

steverubellreborn 2010.04.08. 00:54:46

"Csakhogy ám, a kukinak most az LMP nevet adták. Lehet Meleg/Más?
Nos lánysrácok! Vegyétek be hát ezt a LoMP-ot és rágcsáljátok TI! Nem MAGYAR embernek való ez!"

Ennyi széljobbosnak van péniszhiánya?

steverubellreborn 2010.04.08. 01:09:16

még mindig nem értem miért
sajnálod annyira ezt a szerencsétlen zöld maszlagot

kb ugyanannyira demagóg sületlenségeket beszélnek mint a jobbikosok, csak nem lépnek a szájukba minden levegővételükkor, ezért talán nem olyan feltűnő

Lev Menáchem tényeket, cáfolatokat akarok olcvasni tőled olvasi,hogy ne tűnj annyira demagógnak!D

steverubellreborn 2010.04.08. 01:20:39

@Oppenheimer:
"globalista párt mint az LMP amit kedves Soros György barátunk támogat"

DDDD. Igen akik vidéken napi 10 órát is kajtattak gyakran csak két nyamvadt cetliért azokat Soros Gyurka meg a FIDESZ támogatta.Meg akik hetekig fagyoskodtak az aluljáróban vagy jártak házról házra az 50. hozzátok hasonló barom szövege után is azt valóban a New Yorkból támogatták!
Muhaha !!

steverubellreborn 2010.04.08. 01:22:28

@tlvajferi:

te is látom gay vizióban nyomod.DDDD

steverubellreborn 2010.04.08. 01:23:53

@Egregor: "Az igazi echte zsidók kint élnek Palesztinában, mivel elutasítják a szekuláris, világi Izrael állam létét"

XDDDDDDDDD

steverubellreborn 2010.04.08. 01:28:42

@efhábé:
Nem tudom,hogy mit ugat ez az Egregor náci,hiszen csak sajnálhatja,hogy ősei nem választották a Tíz Parancsot amikor Jahve felajálotta nekik mert mindegyik népet végigkérdezte a Talmud egyik aggadája szerint.A zsidók meg vállalták:)

steverubellreborn 2010.04.08. 01:33:03

@6-7 százalék?:)max a dohány utcában,meg a hajtipajti környékén:)

Adolfka,többet vártam tőled!

steverubellreborn 2010.04.08. 01:34:25

@Egy TROLL, lenn a pincében!!! | iÉletérzés:
Én a gárdistákat kombájnoznám vadkenderirtás közben:)

steverubellreborn 2010.04.08. 01:35:58

@tölgyes:

és erre mindig Schiffert szoktam emlegetni.. A Schiffer nagypapa kripto-kommunista szoc.dem volt, Szakasits veje.

ki a rákot érdekel,hogy kinek ki volt a nagyapja?

steverubellreborn 2010.04.08. 01:40:41

@AvgDvl:

"ostoba zötét-zöld öko-fasiszta programja.
"

nyertél ezzel a mondattal egy csernobili wellness hétvégét.mikor indulsz?

steverubellreborn 2010.04.08. 01:44:32

@Rózsa Misi:
Rózsa Misi mióta kérdezik meg a békákat ha lecspolják a mocsarat?

steverubellreborn 2010.04.08. 01:51:49

@Cukimanó:

Adolfka látunk,vettük a zsidózásodat.Most már jobb?
süti beállítások módosítása