Nem vagyok egy érzékeny lélek, a bébifókaagyonverő brigádban is csak Lelketlennek hívtak, de megkönnyeztem Risztov Éva győzelmét. Nem tudom ennek okszerű indítékát felmutatni, liberális társaságban nem is fogom elmesélni. 

Mind gondolom a kedves olvasó is értesült róla, liberális állampolgártársaink ugyanis arra a népszerű következtetésre voltak szívesek jutni, hogy az olimpia köcsögség, illetve ha nem is, akkor sem országoknak, hanem egyéneknek kéne rajta szerepelni, illetve, hogy a csodálatosan sikeres magyar szereplés és annak kovácsai nem mások, mint a (most már elhízott) torz mosolyú törpe hatalmának szolgalelkű támogatói. Risztov Éva különösen ékes példája ennek a (nyilván a magyar néplélekből kipárolgó) alárendelődős, antiindividualista mákonynak. Risztov már 5(!!) éves korában nem átallotta példaképnek választani a később Orbán Viktor támogatásáról elhíresült ötszörös olimpiai bajnokot (aki ráadásul heteroszexuális is és 3(!!!!!) gyermekes családanya). Egerszegi Krisztina már akkor megérezte találkozásukkor a kis Risztovban a hasonlót, a fasiszta politikusokhoz dörgölőző senkit, amikor ajándékával sportkarrierre biztatta, elvéve egy önkiteljesedett látogatót a majdani ozorai fesztiváloktól. Risztov, ahelyett, hogy megfogadta volna a kovács laca tanácsát és mert volna kicsi lenni és beérte volna egy csomó második helyezéssel, ahol pont a közepes képességeinek megfelelő szinten lett volna, mindenáron nagy akart lenni. Nem átallott az élre törni, nagy nemzetek tehetségesebb képviselőit megelőzni és megalázni. Most meg elvárja tőlünk, hogy nagyra tartsuk, pedig nekünk arra kell fordítanunk értékes energiáinkat, hogy kiengeszteljük azokat, akiket izgága kapálózásával megfosztott a győzelem örömétől.
Amúgy természetesen nekem is felszáradtak a könnyeim azonnal, amikor megláttam a Kósát dörgölőzni a friss olimpiai bajnokhoz. Arra a rejtélyre persze sosem lesz válasz, hogy Kósa vajon honnan tudta, hogy Risztov nyerni fog, hiszen erről a végtelenül érdekelvű sameszről nem feltételezhetjük, hogy nem ment biztosra.

Van abban valami riasztó, ha egy undormányos ideológiai minoritás képviselői úgy viselkednek, ahogy azt a magyar nemzeti középosztály retrográd képviselői képzelik róluk. Liberális felesembarátaink ráadásul teljesen feleslegesen mutatkoztak ebben az esetben is olyannak, mint amilyenek, mert az általuk annyira favorizált választópolgárok döntő többsége nem a melegolimpia bajnokainak karizmája alapján választ identitást.

A világot a Risztov-félék viszik előre, sosem azok az örömrablók, akik minden jóban meg akarják mutatni a még örülni képes embereknek a rosszat.
Libsik? Ugyan, még a melegolimpián sem mertek elindulni.

Címkék: magyar nemzet olimpia liberális kósa lajos olimpiai bajnok olimpiai arany risztov éva

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr634708851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2012.08.13. 10:54:08

szánalmas terelés, csúsztatás, sőt hazugság. senki nem vitatja a magyar sportolók sikereit, ellenben azzal a körítéssel lóhajúkám, amit körétoltok, idióta jobber konzik.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.08.13. 16:55:28

Tényleg belinkelhetnél valami forrást, ahol Risztovot ekézi valami libsi, mert én ilyet nem olvastam egyet sem. Annál inkább olvastam Sinkovics vérciki cikkét, hallottam Czene seggnyalását, meg Tőkés tolakodását.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.08.13. 17:02:46

"ötszörös olimpiai bajnokot (aki ráadásul heteroszexuális is és 3(!!!!!) gyermekes családanya). "

Na, Anja Parson meg leszbi, na és akkor mi van?
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CE0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fnoitema.hu%2Ftart%2Fcikk%2Fp%2F0%2F136971%2F1%2Fnoi_tema%2FBevallotta_leszbikussagat_aztan_anya_lett_a_sved_vilagbajnok&ei=IhYpUPPvGYjOswbP6YCgDA&usg=AFQjCNGZcUI9lMDJ_193nG0TelgWm2TbIA

De képzeld el, Nagy Frigyes, a modern Porosz állam megteremtője meg meleg volt, Voltaire-rel levelezett, zenét szerzett és fuvolázott. Bach szerint egész jól.

Typ3 2012.08.13. 21:45:01

Kósa nem tudta biztosan, hogy Risztov Éva nyerni fog, csak hitt benne. Szóval kockáztatott és bejött neki. Mert ha Risztov Éva mondjuk a 12. helyen végzett volna, akkor most nem nagyon tudna villogni...

Typ3 2012.08.13. 21:47:02

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Risztovot ugyan nem ekézte senki, de Gyurta győzelmét többen is. Aztán úgy a negyedik aranyérem magasságában rájöttek, hogy ez vérciki, és abbahagyták.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2012.08.13. 23:46:16

Jó, senki nem firtatta egyébként, hogy Parson mit csinál az ágyban, az az ő dolga.
Akik viszont melegolimpiát rendeznek, azok nagyon is firtatják; míg azonban a hagyományos olimpiára az megy aki akar, a melegolimpián nemi preferencia alapú cenzus van. Mint egyébként bármi más ilyen dologban, amihez liberáliséknak köz van.
Most akkor hogy is van ez?

Paranoid Android2 2012.08.14. 14:58:03

@Typ3: Risztovot is ekézték a hvg-ben, a Mandiner szemlézte is. Attól rágtam be!:)))))
A Kósa meg simán kiment szurkolni. Én mindig mondtam, hogy ezek mindenre képesek.:))))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Úgy olvastam vagy 8 ilyen írást, hogy csak a Mandineren néztem a szemlézést.

Melchi Zadok 2012.08.16. 10:55:09

Bizony narancsdroidom, a libsik mar a spajzban vannak, fo az eberseg!
Neked mar csak attol all fel, ha libsizhetsz egyet, igaz?

Mi lenne veled ellensegkep nelkul te szerencsetlen agyhalott?
Igy is honapokat kell varnod egy temara, hogy vegre leengedhesd a gozt, annyira vallalhatatlan lett mara az imadott segg, amit szorgos kalauzhalkent mindig pontosan karbantartottal...
Istentelen szar lesz az ebredes ebbol a narancstripbol es mar halvanyul a kod, ezert radobsz egy libsifelest, hatha visszamerulhetsz a mamorba, de te is tudod, ez mar nem segit.
Most johetne az, hogy sajnallak, de nem lenne igaz. Undorodom a fajtadtol, remelem hosszu es rettenetesen nehez lesz a jozanodas...

ando1888 2012.08.16. 20:49:13

Kitűnö összefoglalása a libó léleknek és toleranciának. Jöttek is a hisztérikus kommentek.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.08.18. 16:47:58

@Paranoid Android2: "Úgy olvastam vagy 8 ilyen írást, hogy csak a Mandineren néztem a szemlézést. "

Elég lett volna nekem egy (1) link, de az továbbra sincs... Tóta nem ér! :D

Ha Gyurta 15 millió magyarozására gondolsz, ha valaki azt kritizálta, az nem a győzelmének szólt.

Bár ugye, továbbra sem tudom, mire gondoltál... :D

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.08.21. 17:26:00

"A világot a Risztov-félék viszik előre, sosem azok az örömrablók, akik minden jóban meg akarják mutatni a még örülni képes embereknek a rosszat."

Ezért születtünk erre a világra. Hogy kiszívjuk az életedből az örömöt. Rettegj, baszki! :D

Paranoid Android2 2012.08.21. 17:33:51

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az, hogy ápolástani okokból kedves vagyok veled, nem jelenti azt, hogy tényezőnek tekintlek.:)))))))))))
Amúgy példának a te hozzászólásodat is belinkelhettem volna.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.08.24. 16:43:26

@Paranoid Android2:

Pont leszarom, hogy egy senki tényezőnek tart-e, vagy nem. :D

Paranoid Android2 2012.08.25. 09:43:34

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az, hogy egy senki senkinek tart, az nem érinti, hogy egyébként "valaki" vagyok.:)))

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.09.01. 13:19:18

@Paranoid Android2:

Na tesó, ma nem lennék a helyedben.
Még a magam helyében sem szívesen vagyok.
süti beállítások módosítása