FOO (ejtsd: fúú)

 2012.06.22. 10:50

Nem mintha bármi közötök lenne hozzá, de a hétvégén a Fishing on Orfűn leszek. Tehát bizonyosan nem írok semmit. Mintahogy nem írtam semmit Roland Garros alatt, afelől sem lehet kétségetek, hogy a Wimbledon alatt sem fogok (különösen az első héten, amikor sok meccs van). Utána meg szerintem lemegyek a Balatonra.

De gondolom, inkább az élet értelméről akartok hallani valamit. Sajnos semmi új, de a sok szex állítólag enyhíti a kérdés megválaszolatlanságából eredő feszültséget.

Ha valaki nem vegyileg akar tompulni, ajánlom, hogy hangosan olvassa fel magának a Nemzeti Konzultáció kérdéseit, garantálom, hogy három, napon elfogyasztott barnasörrel egyenértékű élmény. Tervezem, hogy megpróbálom emberi nyelvre lefordítani a kérdéseket, de ezt az agyam hűtése csak napi 16 fok átlaghőmérséklet alatt teszi lehetővé.

Viszont a beteges zenei ízlésem jeleként idevésem, hogy melyik együttesek koncertjén fogok feltétlenül az első sorban részegen pogózni (fura, de ez nekem szintén valahogy rövid távon az élet értelmével van összefüggésben).

Péntek:

19:40 Üllői Úti Fuck (Brutális élmény, nem mondhatok mást, nálam az énekes srác tartja a legrészegebben, de még élvezhetően végigénekelt buli rekordját. )

21:40 Quimby (Tavaly a hatvan felé ballagó szállásadó nénink is arról érdeklődött milyen volt a Quimby koncert)

22:50 Pál Utcai Fiúk (Azok a nyolcvanas évek! Akkor kezdtünk fiatalok lenni.)

 

Szombat:

18:00 Európa Kiadó („időben jöttél időutazó”)

19:45 30y (Még nem döntöttem el, hogy ez jó, vagy szemét)

21:40 Kiscsillag ( A kapuzárási pánik zenekara):)))

23:55 Péterfy Bori & Love Band (A Katona Klárira buktam ennyire utoljára, de akkor még csak 6 éves voltam:)))

 

És persze bármi, amire a társaságomban lévő tanult felebarátaim rá bírnak beszélni.

 

 

Címkék: fesztivál buli kacagás vígság PUF Fishing on Orfű FOO Kiscsillag

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr314604318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása