A Magyar Köztársaság mindenkori törvényes Miniszterelnökétől

 

A Szovjetunió Kommunista Pártjának Főtitkára részére

Az Európai Bizottság elnöke részére

 

Szeretve Tisztelt Nyikita Szergejevics Hruscsov Elvtárs!

Tisztelt José Manuel Durão Barroso Elvtárs Úr!

 

 

Mint bizonyára sajnálattal és döbbenettel értesült róla, hogy a szocialista világrendszer megdönthetetlen erődjének erős bástyája, a 2002-2008 közötti időszakban a liberális demokrácia és az EU konform privatizáció, illetve a globalizáció építésében csodálatos eredményeket felmutató Magyarország, a nemzetközi imperializmus, a magyar néplélekben kiirthatatlanul jelenlévő fasiszta, soviniszta, irredenta, revizionista (mucsai) erők aknamunkája következtében fasiszta, nyilas, szélsőjobboldali csőcselékek utcai megmozdulásait, a 2010 választásokat csalással megnyerő, nyíltan antidemokratikus, az európai normákat negligáló, bankellenes, görbe uborkát termesztő, a szocialista liberális nemzetköziség normáit semmibe vevő kormány túlhatalmát kénytelen tűrni.

Miután a megtévesztett és az önök által biztosított túl magas életszínvonaltól ellustult lakosság nem áll teljes szívvel mellettünk, valamint az utcai demonstrálásban tapasztalatlan hős demokratáinkat rettegésben tartja az, hogy a fasiszta rendőrség úgy bánik velük, mint 2006-ban mi a tüntetőkkel (Mint bizonyára emlékeznek az elvtársak Exelenciád, 2006-ban már sikeresen levertünk egy fasiszta felkelést Gyurcsány Ferenc elvtárs miniszterelnök úr szakavatott vezetésével /Ha nem ugrana be, hogy ki ő (mert ugyebár kis ország vagyunk) ő az, aki olyan szép nehézipari költségvetési adatokat produkált azokban a nehéz időkben./)

Mindezekből kifolyólag kérjük, hogy a munkásmozgalom liberalizmus nemzetközileg elfogadott normáinak megfelelően, az internacionalista a multinacionális segítségnyújtás szellemében a Varsói Szerződés csapatainak a nemzetközi pénzügyi szervezetek közbeavatkozásáról haladéktalanul intézkedni szíveskedjék.

Kérjük ne tanúsítsanak kíméletet a nemzetközi munkásmozgalom, a dolgozók a nemzetközi pénzvilág, a piacok hangulatának rombolói ellen, mert a történelem majd igazolja önöket és ennek elkerülhetetlen, de meg nem érdemelt folyományaként minket is.

Mi itt mindannyian bízunk benne, hogy az Új Magyarország az önök kiérlelt elképzeléseinek megfelelően fog beilleszkedni az új európai rendbe és többé nem helyezi sunyi önös érdekeit az önök méltánylandó és természetes érdekei elé.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy ennek a beavatkozásnak komoly költségei vannak, amit semmiképpen nem kívánunk a testvéri szovjet népre az önök választási kampányait pénzelő vállalatokra terhelni. Biztos van még valami ebben a csodálatos országban ami még hivatalosan nem az önöké, ha már úgyis itt vannak, nézzenek körbe és ami tetszik, használják fel a nemzetközi proletáriátus nemes céljaira,  és kapcsolják be a fejlett világ gazdasági vérkeringésébe.

 

Bajnai Gordon kézírásos kiegészítése:

Meddig akarnak még várni? Amíg a leánybankjaik magyarországi nyeresége az európai átlagra csökken?

 

Budapest, Köztársaságtér Kazamata 1956 október 25

Budapest, Goldman Sachs Irodaház, cselédlépcső, 2012 Január 6.

 

A Magyar Köztársaság Miniszterelnöke

 

Rákosi Mátyás (post mortem)

Hegedüs András (post mortem)

Kádár János (post mortem)

Münnich Ferenc (post mortem)

Grósz Károly (post mortem)

Németh Miklós

Horn Gyula

Medgyessy Péter

Gyurcsány Ferenc (Kéri idejegyezni, hogy ő ezt már sokszor kérte és előbb.)

Bajnai Gordon

Mesterházy Attila (eljövendő)

Címkék: gyurcsány demokrata tüntetés szabadság liberalizmus pénzpiac multinacionális hazaárulás hruscsov demokratikus hazafi európai normák hegedűs andrás

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr173523676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gudmen 2012.01.16. 22:27:50

"Meddig akarnak még várni? Amíg a leánybankjaik magyarországi nyeresége az európai átlagra csökken?"

:D pedig sajnosvaloban ez a helyzet..

Paranoid Android2 2012.01.29. 08:10:11

@Susie Q: Australian Open van.:))))))))))
Amúgy írtam két szöveget is, de valahogy nem volt kedvem kirakni őket.
De minden az olvasóért, ezért kirakom őket félkészen, a magyarázattal együtt, hogy miért nem volt kedvem befejezni őket.

Paranoid Android2 2012.01.30. 18:18:44

@Susie Q: Remélem nő vagy és az esetem, hamár így megdolgoztattál.:)))))))))))))

Besenyő MIV István 2012.02.08. 15:35:08

Hatalmas írás! Köszönjük!
süti beállítások módosítása