Fó't a Nemzeten!

 2011.03.22. 07:28

 

 

Ezekben a szívszorító pillanatokban, amikor a szabad sajtó az orbánfasizmus brutális csapásai alatt végvonaglásait éli, és már nem írhatja meg, hogy a Vezér az esteli órákban, népes családja körében minden nap megtekinti a Jud Süss-öt kétszer, majd Dr Göbels naplójából olvas fel serdületlen gyermekeinek, vagy azt, hogy Lázár János olyat mondott a megélhetési politikusokról, hogyha azt a szegényekről mondta volna, akkor a szegények megsértődtek volna, még lobog az oknyomozó újságírás fáklyájának mécsese. A rezsim még nem képes minden lényeges információt eltitkolni az eszmélő lakosság elöl. A harcot soha fel nem adó ténykereső szabad újságírók folyamatosan lerántják a leplet a demokrácia ellenségeiről.

Ezek a rettenthetetlen emberek ugyanis a kurucinfon, valamint a nyéklátházai Betyár Csárda vendégkönyvében is kutakodva, cáfolhatalan bizonyítékokat tártak fel a következő súlyos tényekre:

 

1)      Schmidt Pál nem tud helyesen írni, valamint írásképe degeneratív neurológiai folyamatra, vagy diszgráfiára és diszlexiára, illetőelg hasonlóképp vagylagosan 9 feles elfogyasztására utal.

2)      Schmidt Pál a hatvanas, hetvenes és nyolcvanas években folytatólagosan nem tudott róla, hogy a Magyar Népköztársaság diktatúra, vagy nem vett róla tudomást, vagy élvezte.

 

Amíg a kedves olvasó emészti ezen megdöbbentő és felkavaró információkat, szeretném jeges félelemmel elegy felháborodásomat kifejezni, hogy mily szemérmetlenül és gátlástalanul éled újra a szemünk előtt a nyelvtannácizmus barna javítóceruzája! A nyelvtan szabad használatáért küzdő kisebbség (amely egyébként mindannyian tudjuk, igazából csendes többség) a diszlexiások és diszgráfiások rendszeresen megalázott tömege méltó és szeretett vezetőjét tiszteli a most méltatlanul támadott elnökben és megvédi a nyelvtannácik gyülekező hordáinak piros aláhúzásaitól. Én magam abban kívánok résztvenni ebben a revolúcióban, hogy ezt a szöveget is kikapcsolt helyesírásellenőrzővel írom.

 

A másodsorban feltárt tények csoportja azonban tényleg felvet bizonyos kérdéseket. Szeretett elnökünk ugyanis nemcsak Magyarországon történő felcseperedésével tette le a garast az antiliberális rendszer mellett, hanem nem átallott olimpiai aranyat szerezni a liberális filozófusokat elüldöző rendszernek. Nyugodtan vehetjük olybá, hogy az egyéni olimpiai győzelemre képtelen nyikhaj maga is részt vett életlen spádéjával nemzetünk nagyjainak Londonba és New Yorkba üldözésében, miközben mások megúszták néhány év börtönnel.

Azon is el kell gondolkoznunk, hogy ez a több nyelven beszélő karrierista miért olyan frekventált, a hatalom közvetlen csúcsaival érintkező helyen vállalt munkát, mint egy elit budapesti szálloda?

Nemzetünk későbbi nagyjai nem követtek el ilyen hibát, hiszen Horn Gyula (ragadványneve:Az antialkoholista) a külügyminisztériumi vezető beosztásában a titkosszolgálatok világának létéről sem tudhatott, medgyesy péter (ragadványneve medgyesy, péter medgyesy), a nemzeti bankban  dolgozván a maga szeretetreméltóságában csak azt hitte, hogy a KGB betűszó annak a nagy szer-te-á-ga-zó intézménynek az egyik osztályára. Hasonlóképpen, a feri (ragadványneve: az igazbeszédű) sem lehetett tisztában azzal, hogy milyen sötét dolgok folyhatnak a színfalak mögött a kiszkábéban. De ő legalább tanulékony, hiszen harmadik felesége családjában ha valaki nem volt tagja legalább három titkos nemzetközi hálózatnak, az kibicelni sem ülhetett le, amikor család vasárnap délutánonként Kapitalizott.

A történészek és újságírók hihetetlen precizitással bizonyították be, hogy a jelenlegi köztársasági elnök ismert olyan embereket, akiket elitéltek bűncselekményekért, köszönő viszonyban volt olyanokkal, akik a titkosszolgálatok valamelyikének dolgoztak, sőt olyan magasra jutott a nómenklatúrában, hogy instruálhatta a portásokat, melyik szobát melyik nyugati beszivárgónak adják.

Nem is értem, hogy gondolhatta ezután, hogy megállhat gyurcsány ferenc erkölcsi ítélőszéke előtt?

Nem úgy van az, hogy a diktatúra vezetői csak úgy levetik ordas sátáni orcájukat és demokratának mondják magukat. A liberális újságíró éberen fgyel és erkölcsi fensőbbsége bunkójával agyagba döngöli a régi rendszer kiszolgálóit.

 

Én személy szerint nagyon szívesen megnéztem volna azt, milyen is az, amikor Áder János őrködik az államszervezet demokratikus működése felett. Azt is megértem azonban, hogy ezt Orbán Viktor nem akarta megtudni.:)))))))))))))))

A hagyományosan gyors gondolkodású baloldalnak nem kellett alig fél év, hogy rádöbbenjen, a nemzetközi szintéren nehezen fasisztázható, és igen hatékony Schmitt mennyi kárt okoz a lejárató kampányuknak. Meg nem is lenne jó, ha egy még megtépázatlan tekintéllyel bíró köztársasági elnök írná alá és hirdetné ki az új alkotmányt.

Én készséggel hajlandó vagyok elmélázni azon, hogy nem is létezik igazából az a karakter, amit meg akarnak gyilkolni most. De ez most nyilt és ostoba hadüzenet egy sokkal erősebb ellenfélnek. Schmitt nem tűnik eddig jelentős elnöknek (elődei hű mása), de meg kell védeni őt valahogy, mert hát ugye a személye elleni támadás valójában Orbán elleni támadás.

Néhány hónap és meglátjátok, a parlamenti ellenzék vezetői ott fognak előszobázni a vaniliáskarikás (étcsokis, eredeti recept) embernél, hogy állítsa meg már Orbán rendőrségét, ügyészségét, bíróságát, amelyek mindenféle parlamenti mandátummal rendelkező régi és új törvényszegőket kapdosnak el.

És akkor már nem csináltok tekintélyes embert a Schmittből.

És neki sem lesz arca, amit meg kellene őriznie.

 

(Nyelvtannácik! Nem elfelejteni: A helyesírási hibák szándékosak!)

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: áder jános orbán viktor helyesírás lázár jános köztársasági elnök sajtószabadság szabad sajtó schmitt pál

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr682761210

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Beletrafáltam 2011.03.23. 16:23:47

Január végén feltettem a kérdést: Elnök Úr, mit csinált 1964-ben? Ugyanis kezdett zavarni, hogy két héttel az ítélet tényének napvilágra kerülése után se lehetett tudni, hogy miért kapott anno felfüggesztett börtönt köztársasági elnökünk. Akkor ez...

Trackback: Újra füllent, de még mindig nem ismeri hatáskörét Schmitt 2011.03.22. 14:02:16

Schmitt Pál köztársasági országelnök a Die Welt-nek nyilatkozott. A kormányszóvivő az elnök elmondta, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, de legalábbis jó irányba halad. Az MTI fordítása, összegzése alapján vizsgálom az interjút - remélem Schm...

Trackback: Az "álamfőt" gúnyolták a 40 milliós játszmában 2011.03.22. 14:01:41

A TV2 40 milliós játszmájában ma este finoman utaló kérdést tettek fel. Miután a "Nemzet Tolla" első hivatalos útján egy egy mondatos köszöntésben ejtett két hibát is. (Az "államfő" és az állomás szó is rosszul, egy "l&quo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UltraTotálBrutál (törölt) 2011.03.22. 14:09:20

Ritka szar egy poszt ez! Szerencsére nem olvastam végig...

Exleper 2011.03.22. 14:19:17

Ballibsi volnék, vagy mi, de ez zseniális.

Gulogulo 2011.03.22. 14:42:55

Én az egyszerű megoldások híve vagyok! El az összes, exponálatlanok meg be.

baloo112 2011.03.22. 15:06:18

Kedves Android!
Palibåtyånk Los Angelesi boykottyåra nem tertel ki kedvesem, pedig aztat is szeles nyelvcsapasokkal tette, igaz akkor meg arcval kelet fele.
Az sem vot kutya mikor kedvesen (anti)alkoholistanak hivott Gyula viteznek ajanlotta fel magat mint föpolgarmester jelölt.
Nem kellett, amit a szocik most aztan bånhatnak.
Håla istennek a jelenlegi kormånypårtbol mår odatartottåk amit szeretett volna, igy fel is nyalta magåt ugyesen eme gerinces nagytekinteju ferfiju.

Az meg hogy a fidesz volt elnöke nem tud egy mondatot leirni helyesen az igenis vicces.
Szerintem a fidesz igy gondoskodik a nep szorakoztatasarol, addig amig mire elfogadjak az uj alkotmanyt, mer utåna mår csak a bodoccsåg lesz. Meg a kånaån. Meg S8as Audija lesz az uccso megelhetesi pedagosunak is.

alessandri 2011.03.22. 15:10:39

Ez de szar logika! Mert a Medgyessy vagy a Gyurcsány olyan amilyen egy Schmitt is lehet a kettő szintézise. Ez nem tautologia?

lorantka_a_gall 2011.03.23. 01:46:04

Az utolsó mondatig hüledeztem. :)

Paranoid Android2 2011.03.23. 07:10:02

@lorantka_a_gall: Nagyon elszokhattál PA2-től. Igaz én is, mert nekem is kétszer el kell olvasni, mit is írok.:))))
De nem feladni, végül mindig van érelme.:)))))))))))))))))))))
süti beállítások módosítása