Vagy lehet, hogy még nyár van?

 2010.08.25. 13:40

 

 

Az a szomorú ténykörülmény mindent elmond a politikai szezon kezdetéről, hogy az önkormányzati kampány két vezető híre a nagy schmuck és a Kétfarkú Kutya Párt. Az utóbbit legalább komolyan lehet venni, de abban csak a legelvakultabbak reménykednek, hogy e két erő fogja megakadályozni a Fidesz budapesti győzelmét. Viszont a dalnok a szociktól, a vicces srácok meg inkább az LMP-től vesznek el szavazókat, ha tényleg veszik a fáradságot és elindulnak.

A Fidesz meg a tavaszi jól bevált receptet használja, tényleg csak a legszükségesebb kampányt folytatja, hiszen a közvéleménykutatási adatok inkább az ellenzék számára kedvezőtlenek és nem rá.

Még a jobbikos táborépítési terv sem váltotta ki azt a hatást, amit még akár fél évvel ezelőtt is sikerült volna, a lib véleményformálók még nyaralgatnak, vagy valami kampányguru megmondta nekik, hogy az ilyesfajta pártoknak étele és itala a botrány és halála a csönd. Az mszp-nek viszont nem szóltak, úgyhogy ők felszólították Orbán Viktort az elhatárolódásra.

 

Hosszú idő óta először jutott eszembe kóka jános. Tulajdonképpen az szdsz jutott az eszembe, az asszociációs sor egészen pontosan a következő volt: májmétely, szdsz, kóka.

 

Engem egyébként az keserített el leginkább, hogy a Führer nem volt árja. Most majd nyilvánvalóan tömegesen lépnek ki az emberek az SS-ből. Az is érdekelne, hogy mondják meg majd neki? Mert az meglehetősen biztosnak látszik, hogy nem tudta.

 

Menjünk vissza a partra, a hétvégén még jó idő lesz.

 

 

Címkék: kampány nyár mkkp hitler

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr952246719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lüke 2010.08.25. 19:25:49

dehogy megyünk a partra:)
úszunk az árral
a világgazdaság folyamával

lüke 2010.08.25. 19:27:43

a DNS azonosítást meg nem bírta megvárni a Führer, a ciánt
bevette
az élet mindenkit túlhalad, minden osztrákot:
Haynaut, Freudot, Werfelt,
Hitlert
süti beállítások módosítása