Biszku elvtárs érzékeny

 2010.06.15. 23:46

 

 

A mocskos kommunista tömeggyilkosok és a magyar „rendszerváltás” érdekes sajátsága, hogy olyan huszadrangú férgek, mint biszku elvtárs például, aki egyébként bizonyára példás családapa és kiváló nagypapa, belepofázhatnak abba, hogy hogyan, ki és mikor minősíti akasztófáktól ékes munkásságukat, hamár az ő felakasztásuk elfelejtődött valahogy.

Az ember tényleg nem tér magához, hogy ezeknek a csávóknak az orcáján milyen hihetetlenül vastagra sikeredett a bőr. Ahelyett, hogy otthon a pöcegödörben próbálnának beleolvadni a számukra megfelelő környezetbe, felveszik a nyugdíjat és fel vannak háborodva ha valaki rákérdez, hogy milyen is volt kirugdalni a sámedlit 18 éves, évekig siralomházban tartott gyerekek és orvostanhallgatók alól.

Arról nem is beszélve, hogy a nem utódpárt prominensei, hiller és mandúr elvtársak, akiknek már életkori okokból sikerült lemaradniuk a korszak akasztgatós részéről, és be kellett érniük kisebb súlyú bűncselekményekkel, kifejezendő tiszteletüket a mozgalom hardcore korszakának nagyjai iránt, elfelejtettek elfáradni az Országgyűlés kulturális bizottságának azon ülésére, ahol biszku elvtárs is szóba került volna, persze nem pozitív kontextusban.

Ott rontottuk el, hogy ezeknek az embereknek, hamár nem kellet nekik egy magánzárkában felolvasni minden egyes nap, napestig, maguknak hangosan sztálin elvtárs műveit, nem magyaráztuk el alaposan, hogy azért ez nem jelenti azt, hogy nem tarjuk őket az emberiség legaljának.

Ki kellett volna tagadni őket a rendes emberek közösségéből. Vagy legalább a kapujuk előtt kellett volna pisiltetni a kutyát.

Fel kellett volna venni a vallomásukat, hogy mindenki olvashassa tőlük az ilyesfajta mondatokat: És akkor elrendeltem, hogy kényszervallatás útján szedjék ki belőle a bűntársai nevét. Utasítottam, hogy a feleségét a munkahelyéről, a gyerekét a gimnáziumból rúgják ki. Keveseltem a halálos ítéletek számát. Elleneztem, hogy megkegyelmezzenek neki. Parancsba adtam, hogy lőjenek a felvonulókra.

Nem tettük. És most a vén gyilkos rinyál, hogy megzavarjuk a békés öregségét, pedig már vagy 50 éve nem akasztatott fel senkit.

Nem lehet megúszni, egyszer ki kell mondani:Nincs feledés, nincs bocsánat, nincs visszaút a becsületes emberek közösségébe.

Aljas gyilkos vagy és aljas gyilkosként fogsz meghalni is béla bá'.

Nem vettük el az életedet és a szabadságodat, de becsületed nincs, és nem is fogunk úgy tenni mintha lenne.

 

Címkék: tömeggyilkos megtorlás biszku béla akasztás lövetés

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr682084911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gudmen 2010.06.16. 05:16:19

még most sem késö elöszedni biszku elvtársat és büntársait..ha 70-80 éves reszketeg náci bünösöket elért a törvény keze több ezer km-röl, hozzá is becsöngethetne valaki a helyi ügyészségröl..

lorantka_a_gall 2010.06.16. 08:53:54

@gudmen: vagy '56-os felkelőnek öltözött fiatalok csöngethetnének nála minden nap hajnali 2 és 6 között. Negyedóránként. :)

Armanyi 2010.06.16. 10:11:17

Az lenne a minimum, h elővennék az öreget és berángatnák naponta valahová.
(Vagy átdobnák Ausztráliába cserébe). A cikk meg korrekt.

BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!! 2010.06.16. 11:27:14

"nincs visszaút a becsületes emberek közösségébe"

ezt pedig Biszku elvtárs leszarja

ahogy leszar minden moralitást az egész utódpárti, ballibsi bagázs

bryan 2010.06.16. 12:49:05

Ugye, ha Hilleréket belevetted, akkor Pozsgayról, Martonyiról, Schmittről és más hasonszőrűekről is megvan a véleményed?
Persze biztos más ott a helyzet. :D
A Biszku film bemutatását persze jogosnak tartom, de azt érdemes megjegyezni, hogy nem Biszku valószínűleg csak a lánya hatására vonta vissza a hozzájárulását a film levetítéséhez.

rolika 2010.06.16. 13:02:55

Legalább nyugdíjat ne kapnának ezek a férgek... úgyse jelent nekik semmit, annyit összeharácsoltak

Paranoid Android2 2010.06.16. 13:30:09

@bryan: Hát a tömeggyilkosság, meg az említettek "bűnlajstroma" nem igazán összemérhető.
Nagyon undorító érvelés ez, mert nem szolgál másra, mint az azóta is lelkesen bűnöző komcsi rablóvezérek bűneinek relativizálására.
Az általad felsoroltak nem loptak és öltek, valamint elfogadhatóan teljesítettek az elmúlt húsz évben. Pozsgay pl. egy pozitív szélső értéke volt egy diktatúrának és akkor kezdte feszegetni a határokat, amikor az még veszélyes volt. Biszkuval összevetni elképesztő aránytévesztés.

bryan 2010.06.16. 14:14:04

@Paranoid Android2:
"Arról nem is beszélve, hogy a nem utódpárt prominensei, hiller és mandúr elvtársak, akiknek már életkori okokból sikerült lemaradniuk a korszak akasztgatós részéről, és be kellett érniük kisebb súlyú bűncselekményekkel, kifejezendő tiszteletüket a mozgalom hardcore korszakának nagyjai iránt,"
Erre a bekezdésre utaltam, valóban elfelejtettem idézni.

marhaszív 2010.06.16. 15:45:55

hajmeresztő, hogy az ilyen biszku félék megúszták. orbánéknak most a 2/3 birtokában feltétlenül kellene valamilyen törvényt alkotniuk (legalább ezzel pótolni a 20 éves mulasztást!!), amivel büntetnék az ilyen mocsadékokat.
könyörgöm!!! legalább a kiemelt nyugdíjukat (mert azt kap biszku is!!) törölnék el egy tollvonással.
persze igazán akkor lennék elégedett, ha magát biszku elvtársat és a hasonszőrűeket törölnék el a föld színérélő, de végérvényesen a büdös picsába.

Fell Bandi 2010.06.16. 20:47:34

@bryan: mióta tömeggyilkosok az általad említettek, te nagyeszű??

bryan 2010.06.16. 20:56:02

@Fell Bandi:
Mióta nem tudsz szöveget értelmezni?
Olvass, aztán írj, nem olvasod el amit írok, vagy nem tudod értelmezni. Ne próbálj okosabbnak látszani, mint amilyen vagy, nem áll jól.

valaki23 2010.06.16. 21:55:41

@bryan: Azt hogy tetszik magyarázni, hogy az emeszpé deklaráltan az mszmp jogutódhának tekinti megát, tehát aki a Párt tagja, tevőlegesen fejezi ki egyetértését az mszmp múltbéli tevékenységével? A probléma pedig csak annyi mindösszeen, hogy tudtommal nincs kitétel, hogy a 3.60-as kenyérrel egyetértünk, a gyilkososdival meg nem.

bryan 2010.06.16. 22:17:29

@valaki23:
Közöm nincs az MSZP-hez, nem kell magyaráznom. Itt csak arra próbáltam utalni, hogy gyakran a jobboldaliaknak a saját ex-kommancs funkcijuk jó "elvtárs, a baloldali pedig mocskoskommunista. Szerintem ez nagyon gáz kettős mérce.

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2010.06.16. 23:50:07

A első igazságtételi törvényt (lex Zétényi-Takács) az AB alkotmányellenesnek találta, mivel az megsértette a visszaható hatály tilalmát. Faszomba, tetszettünk volna forradalmat csinálni, nem szaros jogászkodáson múlt volna hogy megússzák ezek a rohadék gyilkosok.

vizesnyolcas 2010.06.17. 00:02:01

Az ilyen esetekről mindig eszembe jut a Kónya-Pető vita:
www.indavideo.hu/video/Konya_-_Peto_vita_az_igazsagtetelrol_22
A mérleg egyik serpenyőjében ott volt az áldozatok ezreinek tényszerű kínzása, megalázása, sokak megölése. Figyeltétek mit tett ezzel szemben a másik serpenyőbe Pető Iván? Egy fikciót, azt, hogy az ő elképzelése szerint milyen szörnyű következményekre vezethetne az igazságtétel.
És ez a fikció végül nagyobb súllyal esett a latba, mint a tényszerűen megtörtént szörnyűségek.
Ennek nem csak az lett a következménye, hogy az áldozatok nem kaptak semmilyen elégtételt, hanem az is, hogy elkövetők mára igazoltnak látják és normának tekinthetik a gaztetteiket.

valaki23 2010.06.17. 08:22:58

@bryan: Nem állítottam, hogy közöd lenne hozzá, csak rávezető kérdéssel próbáltam elmagyarázni, hogy a megítélés alapját tevőlegesen az mszp és annak párttagsága alapozza meg jogutódlás címen. Csak remélni tudom, hogy ezekután már érthető számodra is. Ha mégsem, csevegjünk.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.06.17. 09:55:34

Szerintem a felelősségrevonás történelmi pillanata elmúlt.

Azt azonban mindenképpen el kellene érni, hogy aki a volt állampárt vezetője volt, semmilyen közéleti szerepet ne vállalhasson. Még Pozsgay et. se, az új alkotmány előkészítésében, pl.

vizesnyolcas 2010.06.17. 16:26:42

@RAMBO:
Pozsgayt sokan mocskolják, de senkitől nem hallottam még olyan tényeket, ami ezt a mocskolást igazolná.
Példul az indexen is éppen fent egy, a Biszkuval készült dokumentumfilmet méltató cikk egy ilyen véleménnyel: "Megbocsáthatatlan hiba csak egy van [mármint a filmben], nevezetesen Pozsgay Imrének a mikrofonhoz engedése". Aztán jön a szerző indoklása, amely nem tény, hanem egy ezer százalékos fikció: "ha néhány évvel korábban születik, jó eséllyel a rossz oldalon állt volna 56-ban". - Ügyes, mondhatom.

valaki23 2010.06.17. 18:35:33

A felelősségre vonás elmaradásáról szerény véleményem pediglen az, hogy éppen ez garantálja a jobboldal erkölcsi előnyét.

bryan 2010.06.17. 19:56:39

@valaki23:
Akkor garantálná, ha elhatárolták volna magukat a volt kommunista funkcionáriusoktól, nem ezt tették.
"Nem állítottam, hogy közöd lenne hozzá, csak rávezető kérdéssel próbáltam elmagyarázni, hogy a megítélés alapját tevőlegesen az mszp és annak párttagsága alapozza meg jogutódlás címen."
Hát ja, ebben van valami, de ez annak következménye, hogy nem volt elszámoltatás, másrészt pedig semmilyen formája a dolgok átbeszélésnek. Politikai alkuk folytak, amiből így jöttünk ki. Aztán meg jött '94...
Be lehet tenni az MSZP a "kommunista" skatulyába, de ennél sokkal bonyolultabb a helyzet.

gejzabá2 2010.06.17. 22:25:00

Sztem biszku et logikusan viselkedik a maga szempontjából. Mert tényleg meg lett zavarva a nyugalma. Inkább az a kérdés, hogy miképpen hihette el, hogy a szülőfalujában úgy tekintenek mint "nagy szülöttre", meg, hogy falunapot rendeztek a tiszteletére. Hogyan gondolhatta, hogy őt valaki tiszteli? Pl. Haynaunak még az emlékét is utálták Nagygécen, pedig állítólag jó földesura volt.

valaki23 2010.06.18. 12:46:17

@bryan: A világ valóban bonyolult, és néha érthetetlen. Például egyetlen hozzászóláson belül számonkéred a jobboldalon, hogy miért nem határolódnak el a kiugrott pártfunkciktól, majd egy laza csuklómozdulattal felmentést adsz az mszp-nek, mert ők meg tevőlegesen felvállalják az elődpártot, szőröstül-bőröstül. Tehát önnön magukat gyömöszölik a skatulyába. A felmentés indoka szerinted pedig: "mer' a világ bonyolult".
süti beállítások módosítása