Utáni szomorúság

 2010.04.12. 12:28

 

 

 

Hát megvolt. A vége ugyan olyan volt, mint amikor a legizgalmasabb résznél rányit az emberre a lány anyukája két nagynéni társaságában és úgy kell tenni, mintha nem történt volna semmi, de megvolt.

A dolgot csak súlyosbította, hogy az este egy pontján szükségszerűen bekövetkezik a nemezis, vagyishogy meg kell tekinteni az erősen megbarnult szélű parizerre emlékeztető lendvai ildikót, amint levezeti, hogy mindenért a Fidesz a hibás. Cinikusabb felebarátaim már nyolc magasságában jósolgatták, hogy az OVB által előadott haláltánc koreográfiáját az ildikó saját fejlesztésű logikai lánca fogja a Fideszre kenni, és lőn. De azért nem volt boldog a halotti maszknak sem túlmozgásos mimikájú csatakanca. A majd ötven év hazaárulás megedzi az embert, el kell ismerni ildikó most is volt annyira kemény, hogy megértettük miért őt választották az utolsó ütközetre a megfogyatkozott csapatok parancsnokának. Tuti, hogy az övé a legnagyobb marsallbot és hogy ő volt az egyetlen, akitől elvárható, hogy ne sírjon.

Az mszp-nek sajnos nem sikerült a jobbik alá esnie, de a 7 kilós csecsemőnek születő LMP már a következő hetekben azzal bizonyítja majd vitalitását, hogy aranyos kockafejecskéjét előreszegezve, az mszp horpaszának rohangál. Azzal a buksival, amelyet az USA budapesti nagykövete is igyekezett, rögtön a világrajövetel után, megsimizni. Ez az aktus a hideg verejtékes frászt hozta mindenkire, aki rokonszenvvel figyelte az LMP-t bizonyos romantikus okokból, mert az USA magyarországi nagykövete általában egy vérlibsi machinátor, akihez képest még az oroszok is visszafogottan képviselik az érdekeiket Magyarországon. Most először gondolkoztam el rajta komolyan, hogy ezek tényleg ennyire hülyék, vagy az LMP tényleg azon érdekek kanalizálására szánt (ugyan garnitúrafrissített, az erősödő ökomozgalmakkal felturbózott) szervezet, amelyeket már, sajnálatos megrohadása következtében, az szdsz nem tud képviselni.

Ha ez így van, a szervezet meglepően erős, valóban zöldnek tűnő és elkötelezett vidéki erőinek felelőssége, hogy ezt ne engedjék, ne lehessen a környezetvédő, antiglobalista, a helyi érdekekre koncentráló baloldali, mondhatni ökoszocialista politikát belefojtani, valami emberijogi liberalizmussal álcázott hazaárulásba, ami a hangyák által éppen most utolsó cafatkáiban elhordott szdsz legfőbb tevékenysége volt. Ha kiderül, hogy az LMP nem biogyümölcs, hanem génmódosított, üvegházi termék, amihez gyermekmunkát is használtak, tőlem kapják az első sallert. Már most sok jó poént voltam kénytelen magamban tartani a belvárosi értelmiségekről, de ha átszakad a gát.....

Remélem a Fidesz egymás mellé ültei a szélsőséges pártok képviselőit a parlamentben, egy képen látni lendvait és vónát, ahogy összeér az aurájuk, az egészségtelen gondolatok tömegét fogja indukálni.

Ahogy várható volt, a jobbik ráharapott a tesco gazdaságos szappanra, ennyire azért nem tömegesen hülye a magyar választópolgár, habár azért bízni ebben nagyon nem szabad.

Aztán persze ott van még a kétharmad, ami további két hétnyi orbánviktoros rémálmok álmodását teszi lehetővé azoknak, akik függői e sportnak. Aztán amikor meglesz a kétharmad ténylegesen, akkor szerintem elhal ez a dolog egy időre, mert nem bátor gyerekek ezek. Egyik részük megjárja visszafele a debreczeni józsi -féle utat, olyan rajongókhoz juttatva Orbán Viktort, akiket jobban szeretett ellenségnek. A csapat másik része meg, amikor rájön, hogy nem viszi el a csendőrség ha újra közli remixelve az orbános cikkeit 92 óta tartó folyamát (mert olyan rosszat, amit még nem írtak le az Orbánról már nem lehet kitalálni, kész, elfogyott a készlet), akkor járhatunk nosztalgiázni a kapcsolat.hu-ra, de már nem lesz az igazi.

Most, hogy minden eldőlt, baloskámék azzal vigasztalják magukat, hogy az Orbán úgyis szarul fog kormányozni, pont mint a progresszió hős napszámosai.

De nem, pont ez a poén, hogy olyan szarul egyszerűen nem lehet, valahogy nem tűri el a természet.

Ja, és kiesett az mdfszdsz. Már küldtem is egy emailt az ügyészségnek.

 

Címkék: választás mszp fidesz orbán viktor jobbik lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr971914259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gudmen 2010.04.12. 16:32:11

posztold az ügyészségnek küldött emilt is:)

is 2010.04.12. 17:48:40

"Most, hogy minden eldőlt, baloskámék azzal vigasztalják magukat, hogy az Orbán úgyis szarul fog kormányozni, pont mint a progresszió hős napszámosai."

nem. szimplán azt gondoljuk, hogy mivel ez ugyanaz az Orbán, meg a Pintér, meg a Varga Mihály, meg a Matolcsy, meg a Semjén, meg a Kövér, meg a ..., ezért ugynazt fogjuk látni, mint 1998-2002 között, annyival megspékelve, hogy annyira félnek még egyszer elveszteni a hatalmat, hogy semmi, de semmi, a társadalmat érdemben a szocializmusból a kapitalizmusba vivő változást nem hajtanak végre. kádári nihil, mint volt 98-2002 között, amiről a FIDESZes pont ugyanúgy nosztaligázik, mint az MSZP-s 20 évvel idősebb Kádárról. rövid távon mindegyik jó voltnak tűnt, hosszú távon meg rohadás. csak ehhez közgazdaságtant kellene érteni, mert a sokéves folyamatok, az sajnos egyetemi szint, nem 3 perces brossúra, mint az 'elkúrták a 8 évet' velős kijelentése.

Balaint 2010.04.12. 18:01:06

LOL. Nagyon korrekt különösen az LMP-USA tengely. ;-)

Paranoid Android2 2010.04.12. 18:05:33

@is: Örülök, hogy itt vagy, tudom, most nehéz lehet neked!
Bejelöltelek a K. listáján, hogy legyen veled türelmes a Gondolatrendőrség.
De azért vegyél egy "Éljen a Viktor" feliratú pólót is!

lorantka_a_gall 2010.04.12. 18:05:40

@is: írhatnál blogot "Legparanoidabb Zombi" címen, és akkor nem kéne olvasgatnom a hülyeségeidet, amibe sajnos igen gyakran belefutok.

valaki23 2010.04.12. 18:34:09

Beszarás, kurrva jó poszt :-).

Varjúdombi mesék 2010.04.12. 18:45:38

Hű!Ez de jó egy cikk!Drakulálok gondolatolvasóm!

ÁkiBáki (törölt) 2010.04.12. 20:03:25

"Ez az aktus a hideg verejtékes frászt hozta mindenkire, aki rokonszenvvel figyelte az LMP-t bizonyos romantikus okokból, mert az USA magyarországi nagykövete általában egy vérlibsi machinátor, akihez képest még az oroszok is visszafogottan képviselik az érdekeiket Magyarországon."

Szerintem ez annyira talált, ahogy csak találhatott.
Frappáns, tömör, mindent kifejező:-)

ÁkiBáki (törölt) 2010.04.12. 20:05:03

Ja és @is-nek tényleg vegyünk egy pólót. Küldöm a pénzt.

agyalapi 2010.04.12. 20:32:57

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon jó az írás, nekem a fonnyadó parizeres hasonlat tetszett a legjobban, fentem is a fogam, hogy élőben megnézzem, de eltérített a motorverseny. De sebaj, audiovizuális típus vagyok, el tudom képzelni. Másodkézből hallom azt is, hogy a kalapművésznő meg elpityeredett, de miért van valahogy olyan érzésem, hogy annyira lehetett őszinte, mintha a lányságát siratta volna, így a hatodik iksz felé közeledve.(nem'tom, hány éves lehet, a csikófogait már nemigen látom)
Köszönöm.
Agyalapi.

marhaszív 2010.04.12. 21:33:25

Bátran állítom, 20 év minden borzalma megérte. Tegnap végre egy az egyben megnyilatkozott Lendvai cenzornő. Hajszál híján hisztériás szélütés érte!! Épp hogy fel nem robbant! Ráadásul a széles nyilvánosság előtt. Na és persze Dávid Ibolyának meg Heréjének a kifacsart képe. Hozzá meg a bajusza leple alatt sompolygó hülyegyerekük. A Lajcsi. A Bokros. Atya világ! Mennyire élveztem! Elképzeltem Ibolyát a Heréjével édes kettesben. A Venyige utcai műintézetben. Előzetesben.

virtual landscape (törölt) 2010.04.12. 22:49:01

Nem esett ki, csak kikeresztelkedett LMP-re.

virtual landscape (törölt) 2010.04.12. 22:51:38

@ÁkiBáki: Ez a baj a naiv, hülye értelmiségi álmodozókkal, hogy mi fasisztákok, nácikok hiába figyelmeztettük előre, hogy miféle alakok gyülekezete az LMP, mi minden mocsoknak el lettünk mondva.

Most meg mikor már ők, isten barmai is végre kapizsgálják, akkor rég késő, mert már betolták az SZDSZ-fiókát 7%-al a parlamentben.

ÁkiBáki (törölt) 2010.04.12. 23:08:10

@virtual landscape: Ez volt a 2010-es választás legnagyobb húzása.
Ügyes, nagyon ügyes.
Kíváncsi vagyok mikor bújik ki a szög a zsákból.
Bár, ha okosak, fedésben maradnak, amíg csak lehet, mert ez most a túlélést jelenti, később sem lesz érdekük, hogy színt valljanak.
Azért kutyából nem lesz szalonna.
Mint tudjuk.

novákandris 2010.04.13. 13:43:04

Tudni lehetett az amerikai vonalat már régen.
Az LMP a Védegyletből nőtt ki, amit Tracey Whitley visz a vállán, Nagyon csodálkoznék, ha nem lenne CIA-s kapcsolata.
Ezzel együtt nem erősebb az amerikai vonal az LMP-ben, mint az orosz a Jobbikban.

Akkor meg már inkább a nyugat...
süti beállítások módosítása