Nem kedvelem kubatov gábort, mert a fiú nem több, mint egy közepesen tehetséges pozőr, aki megrészegülve a hálás hallgatóság vastapsától előadta a menő csávót. Semmi olyat nem mond egyébként a ripacs, ami különösebben ciki lenne adatvédelmileg, viszont sikerül azt úgy elmondania, hogy nem csak az adatvédelmi biztost veri ki tőle a víz, hanem a fegyverviselési engedélyét is el fogják kérni a sörétesről, sőt joggal lehet feljelenteni a faszfejet. Az kevésbé vigasztaló, hogy majd hónapok múlva kiderül, hogy nem történt bűncselekmény, ha a százalékok már elmentek, habár nem hiszem, hogy 2-4-nél több menne el.

De akkor is, hogy lehet valaki ennyire hülye? És akkor is, ha vágott a felvétel jól hallhatóan.

Olyan, hogy belső kör ugyanis nincs, amikor minden embernél van diktafon, kamera, fényképezőgép a mobiltelcsiben és a menőbbeknél két teló is van. Mindig felveszi valaki és az élőbeszéd sajátja, hogy az akkor jól hangzó mondatok oltári faszságnak tűnnek másnap. Ezért nézik vissza a profik magukat és tanulnak meg normálisan fogalmazni, meg fegyelmezni magukat, akkor is, amikor hergeli őket a baráti közönség.

Persze ez végül is nem meglepetés, azt már régen tudjuk, a Fidesz se tökéletes.

Azt azonban nem tudtuk, hogy az mszp (a szocik adatbázisáról némi infó, egyébként mindenki tudja évek óta, hogy ez megvan nekik) és a jobbik összedolgozik, mint két jó barát.

Ezt többek között abból gondolom, hogy ma kora délután már szórólapozták ezt az ügyet a szocik, Pécsett a kertvárosban, úgymond a tett színhelyén. A meginterjúvolt „aktivisták”, mert fizetett emberek voltak, már tegnap dél körül tudták, hogy esetleg lesz valami. Érdekes, a szocik többi szórólapját, a helyi jelölt, szili katis újság, ilyesmik, mások szórták.

A szélsőjobb és a szocik kapcsolata eddig sem volt titok, mindenki tudja, aki hajlandó tudomásul venni, hogy Magyarországon a szélsőjobb szervezésében mindig ott van a titkosszolgálati szál.

De rendkívül kellemetlen közvélemény-kutatási eredményeknek kellett születniük ahhoz, hogy a kurucinfo és lendvai ildikó egyszerre mozduljon, a látszatra sem ügyelve.

Abban azonban távolról sem vagyok biztos, hogy ez a „leleplezés” úgy jön be, ahogy szeretnék. A Fidesz így is nagyon nyer majd és valószínűleg bejut az LMP is, akinek jól jön ez a kavarás a kóka -féle affér után. Az LMP-vel majd a Fidesz normális hangnemben politizálhat és a történtek után így még könnyebben egy tömbként kezelheti majd a maszopot gyurcsányostól, és a jobbikot vónástól. Nem lesz kegyelem a jobbiknak, akik majd megtudják milyen az, amikor a kormányon lévő Viktor nem kedves valakivel.

Ráadásul ez a buli a jobbiknak nem hoz, inkább csak a szoci szavazók letargikus részét aktivizálja, ami a vónáéknak se jó, de hát ennyi ésszel, ami neki van, ez nem befogadható komplex összefüggés.

Amúgy meg két héttel ezelőtt kellet volna kijönni vele, valószínűleg azért nem merték hamarabb, mert ha előkerül a vágatlan változat, elenyészik a hatása egy pillanat alatt.

De baromira unom a kampányt, három nap és vége. Remélem.

 

 

 

 

 

 

Címkék: mszp adatbázis jobbik kurucinfó vóna gábor kubatov gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr271905475

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fidesz Exkluzív! 2010.04.10. 00:46:10

Az Egyenlítő TV birtokába került a Kubatov-féle adatbázis egy része - "Megszereztük a Fidesz adatbázisát, ilyet csak a Rákosi-rendszerben láthattak" - valamint a rendszer használati utasítása. Az OVB a Kubatov-felvételt hitelesnek fogadta el,...

Trackback: Egy ide, egy oda 2010.04.09. 09:09:11

Várható volt, hogy csak órákban lesz mérhető a válasz a Kubatov videóra. Hát megérkezett: Ugyanezt egyébként már négy éve is eljátszották egyszer, csak akkor még Excel táblákat vágtak egymás fejéhez, most meg már online crm adatbázisokból dolgoznak. H...

Trackback: Beszéljen személyesen Ön is Kubatov Gáborral! 2010.04.09. 00:46:04

„…Tehát meg tudom mondani a városban, hogy kik azok a komcsik akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatták. Infrastruktúrában nagyon nagyon sokat fejlődtünk…” – Kubatov GáborMivel az Egyen...

Trackback: Az MSZP is listázza a választókat! 2010.04.08. 22:40:01

Egy nyilvánosságra került videón egy férfi magyarázza el az MSZP-adatbázis működését. Más pártok szimpatizánsait is nyilván tartják a felvétel szerint.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Higany 2010.04.08. 22:22:51

Érdemes guglizni egy kicsit, hogy miket mondott pl. Szilvásy minszterként 2008 nyarán a kuruc.info-ról. Most meg hivatkozási alap.

gudmen 2010.04.09. 02:01:44

2022-ben is ez lesz a szocik aduásza kampányban.." aööaa..Kubatov asztat mónta akkó, hogy.."
mint most a szölöbányázás..

marhaszív 2010.04.09. 09:50:05

apropó titkosszolgák, azért ne feledkezzünk meg somogyi zoltánról (political capital, aki 200 millió HUF-ért dolgozott az NBH-nak. a jelenlegi 4 parlamenti párt mindegyike volt már hatalmon, ergo mindegyiknek alá volt rendelve a titkosszolgálat. tehát a kapcsolat egyértelmű.

a jobbikkal kapcsolatban egyelőre ez nem mondható el és de facto nem tudok bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy a jobbikot a titkosszolgálat üzemeltetné. ugyhogy a jobbikos titkosszolgálati szál egyelőre egy kissé rosszhiszemű feltételezés. mindezzel együtt nem akarom fényezni a jobbikot, de ami tény az tény. próbáljuk meg lehetőségeink szerint korrektek maradni.
süti beállítások módosítása