Egy hét múlva ilyenkor

 2010.04.05. 00:00

 

 

 

Miután viszonylag hamar, talán már éjfél felé elég pontosan fogjuk tudni, hogy kit szabadítottak rá a választók az országra a következő négy évre, viszonylag korán reggel ott fogunk ülni a gép előtt és bogarásszuk az érdekességeket, a nap során meghallgatjuk az összes politológust, lengyel lászlót is, aki elmondja majd, hogy megakadályozható még a Fidesz kétharmad, ha a jobbik és az mszp szavazói összefogva, kölcsönös visszalépésekkel megmentik a demokráciát.

Akkor már túl leszünk azon, amint lendvai ildikó botoxmerev arcán lecsorog a víz (mert könnyezni nem tartjuk képesnek), amikor megjelenik kifejezni csalódottságát a Fidesz hazugságaitól megtévesztett szavazók döntése felett és szintén elparentálja a demokráciát.

Tömegesen láthatunk mindenféle kormánypárti politikusokat, holdudvaroncokat és egyéb üzletfeleket, akik megélik annak a negyven deka parizernek a lelki folyamatait, amely hallja beszűrődni hagyó miklós közeledő hangját a folyosóról.

Meghallgathatjuk ibolyka búcsúbeszédét, a börtönlátogatásra tartó exigazságügyminiszter búcsúfellépése talán pótolja a katarzisnak azt a hiányát, amelyet ezért vagyunk kénytelenek elszenvedni, mert az szdsz gyáván megfutamodva nem állított önálló listát és így a 0.3 százalékos eredményének realizálódása sajnálatos módon beletudódik az mdfszdsz közös lista 1.2 százalékába.

A jó hír az, hogy bármi is legyen írva a két párt megállapodásába, az egy százalék feletti pártoknak járó állami támogatásból az szdsz biztos nem fog látni egy kanyi vasat se, hiszen ennél azért gyakorlatiasabb lesz bizonyosan az mdf ibolya életrevaló módszerein nevelődött maradéka.

Riadt borzongással végignéztük már a jobbik artikulálatlan üvöltésekkel aláfestett győzelmi sajtótájékoztatóját, amely heves nosztalgiát ébreszt a MIÉP mérsékelt jobboldalisága iránt és eltűnődtünk rajta, egyelőre csak tudományos érdeklődésből, hogy mit is jelentenek a nemzeti tulajdon, a Magyarország fel fog támadni és egyéb érdekes kifejezések olyan emberek szájából, akiknek lelkesedése jobban emlékeztet egy lincselő tömegére, mint a nemzet színe javának intellektuális örömködésére.

Gyorsan elkapcsoltunk ugyan róluk, hiszen várják a Viktort a Fidesznél, de elégedetten konstatáljuk, hogy az LMP a surranópályán ugyan, de bent van, tovább súlyosbítva az mszp gondjait, mert ezek a csávók tényleg balosak, ellentétben a szocikkal, akik csak balra el.

És átéltük már a Fidesz mértéktartó ünneplését, amelyen Orbán Viktor visszafogottan emlékeztette a jelenlévőket, hogy nem nyertek egyebet, mint munkát, a nemzet megmentésének magasztos, de embert próbáló feladatát.

Azért szép nap lesz.

 

 

 

Címkék: mszp fidesz szdsz mdf orbán viktor jobbik lmp országgyűlési választás

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr521897006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spanish VVax 2010.04.05. 21:29:31

hejj Orrbaf, jól beszélsz...amit eszel iszol :))

Hóember 2010.04.05. 21:34:00

@ORRBAFINGÓ: Szerintem Morvai kibaszottul nem gondolja komolyan azt, amit mostanában csinál.

Az egész inkább olybá tűnik, mintha egy gigászi szociológiai kísérletet folytatna: hány birkát tud megszopatni, maga mögé állítani azzal, hogy kategorikusan ismételgeti a mélymagyar sémákat és nyomatja a kódolt zsidózást.

Aztán majd a kísérlet eredményeit április végén publikálja a "szociálpszichológia" c. tudományos szaklapban, mellyel számos szakmai elismerést szerez a későbbiekben. :P

kzolika 2010.04.05. 21:36:10

Végre megfogadhatjátok Gyurcsány apátok tanácsát (gy.k. El lehet menni).

borigabi 2010.04.05. 21:38:22

Ez most közel tökéletesre sikeredett írás. Valami ilyesmi fog történni...

Bergeroth 2010.04.05. 21:38:36

@kzolika:
Nem örülnétek ti annak, hidd el.

borigabi 2010.04.05. 21:39:24

@kzolika: Egyébként én már elmentem, de nem a felszólítás hatására...

Metal Warrior · http://ordogvilla.blog.hu/ 2010.04.05. 21:43:37

Amit írsz, az is baromság, de legalább helyesen írva tennéd... :((
Igen, az "egyenlőre" leírására gondolok, ami ebben a kontextusban nem bocsánatos bűn.

trocadero 2010.04.05. 21:47:42

@Őrnagy Őrnagy: én is így gondoltam 2002-ben, de naív módon azt hittem, hogy még a 2006-os választás előtt lehull a lepel.
Amúgy lehet, hogy Lendvai nem adja meg azt az örömöt, hogy rémült arcot vág, hanem helyette sejtelmesen és mosolyogni fog - nem tudom kitől tanulják, de mosolygásban ugyanolyan jók, mint félelemkeltésben. Még a vádlottak padján is, meg a tönkretett ország felett is képesek szépen bájosan mosolyogni.

(b)Right_side 2010.04.05. 21:55:52

@ORRBAFINGÓ:

Persze, Morvai vállalhatatlan, de pl. Csintalannal meg a többi káderetekkel semmi gond, igaz? Attól még nyugodt lelkiismerettel szavazol a Fideszre!

"Az egri főiskolán KISZ-titkár volt, 1977-től MSZMP-káder. 1990 májusában az MSZP tagja lett, ahol egyre feljebb furakodott, miközben degeszre lopta magát a rablóprivatizáció során. Ügyvivő, az országos elnökség tagja, a Horn-kormány idején az MSZP ügyvezető alelnöke, egészen 2002-ig pedig a szocialisták színeiben parlamenti képviselő. A mai napig jó kapcsolatot ápol a politikai maffiával, az Index egyik cikkéből például kiderül, hogy Csintalan volt az olajügyek egyik fő koordinátora.
Innen vedlett át "jobboldalivá", s lett a hírTV megmondóembere a maffiózó Tasnádival baráti és üzlettársi viszonyt ápoló köztörvényes gazember, "Csinti". Aki nem mellékesen az előbb említett televízióba is bevásárolta magát. 2007 óta a Fidesz tagja. Oda is való, személye a bizonyíték a korrupt parlamenti pártok összefonódására. Sándorunk műveletlen, ám ravasz, agresszív kommunista figura, persze egy jogállamban évtizedekre leültetnék. A Magyar Nemzetnek adott interjúban bevallotta, hogy egy széfben iratokat rejteget politikusaink kínos ügyeiről - ez jelenti számára az életbiztosítást. Tehát neki köszönhető, hogy a bűnözők megússzák a felelősségre vonást, mert Csinti bizonyítékokat titkol el. Persze nem indult rendőrségi eljárás vele szemben bűnpártolásért.

Fábry Sándor egy interjúban így vélekedett róla: "Természetesen számomra a Hír Tv-n pöffeszkedő, többszörösen odakozmált Csintalan Sándor is elfogadhatatlan..."

Nekem nem az a bajom, hogy nem tartod hitelesnek a Jobbikot (természetesen szíved joga), hanem azt nem értem, hogy min. tízszerannyi "köpönyegforgatót" tudnék Neked felmutatni a Fideszből, de az ellen semmi kifogásod nem lenne... Csak a logikádat magyarázd el, kérlek!

Rókakígyó 2010.04.05. 21:58:27

egyelőre... Ez fontos. Helyesírásilag.

A baj, h csak baloldali programokból lehet válogatni. Így jobbos győzelem nem várható. A fidesz sem volt képes a jobbos programjával semmit elérni, ezért kell Viktornak most kussolni, nehogy kiderüljön, h a balos program mégis jobbos, mert akkor megsértődne rá a nép.

Rókakígyó 2010.04.05. 22:01:40

@(b)Right_side: A jobbikosokra egyelőre nem lehet ilyen évtizedeken átivelő karriert ráaggatni, de ránézésre ezzel az a probléma, h néhány éve kezdtek politizálni. Meg kéne ezt a kis hozzászólást vizsgálni 15 év múlva.

Banović Strahinja 2010.04.05. 22:03:19

Én úgy fogom nézni majd, mint egy BL-meccset, hátradőlve, nyugisan, sörrel a kezemben -- mindegy ki nyer, de legalább a meccs legyen jó, ha már a "mieink" nem játszanak.

(Ja, én vagyok az, aki elmegy szavazni, mert politikailag aktív, de érvénytelen szavazatot ad le, mert nincs kire szavaznia fenntartás nélkül.)

ArcHy 2010.04.05. 22:07:29

@(b)Right_side: logikat keresni viszonylag nehez, az erzelmekre apellal mindegyik part, es a protest szavazatodra epit.

Foleg abban a magyar politikai legkorben, folosleges logikat keresni amelyben a Fidesz konzekvensen sulykolta es evvel megtanitotta egy orszagnak, hogy a tenyek nem szamitanak. Rombadolt az orszag, valsagkezeles helyett tonkretettek, egyik nap meg Megyo felegetett mindent, masik honapban meg adjuk a 14. havi nyugdijat.

MSZP is lol, de lagalabb demokratikus part, nem egy diktatura amit egy focista hulyegyerek vezenyel.

harcsabajuszos 2010.04.05. 22:13:59

Van hazátok liberálisok? Vagy mindegy, melyik állampolgárságot veszitek elő, bárhol jó, ahol olcsó a net?

Phxmike 2010.04.05. 22:16:24

@kzolika: En is ettol tartok :)

Mar most erosen ugy erzem hogy el kene innen menni pedig azert meg kivancsi lennek hogy mi lesz jovo hetvegen... de utana...huuuu elszabadulnak a dolgok :)

sed 2010.04.05. 22:26:17

Liberális vagyok. Szeretem Magyarországot. Viszont a mostanában "magyarkodó" emberektől kiver a víz, tahó, agresszív, suttyó falka.
Elmegyek szavazni, mert szeretem a demokráciát. Péniszt vagy nyulat rajzolok - még nem tudom -, mert nem tudok kire szavazni.

(b)Right_side 2010.04.05. 22:26:31

@ORRBAFINGÓ:

Visszatérve az alapgondolatomhoz: szerinted amit a Fidesz két forduló közötti magatartásáról vizionáltam, abban nincsen semmi ráció?

Kb. 5-700.000 Jobbik szavazó van, nagyon sok helyen lesz 2. forduló. Többek között az én körzetemben is, ahol az önkormányzatiautóTörő Gábort indítja a Fidesz, akit még a saját pártjában is utálnak. Még a szomszédai is, mindenki, mert egyszerűen egy tapló.
Namármost, én az MSZP-re soha nem szavaznék, ellenben a 2. fordulónál a Fidesz még szóba jöhet, mint a kisebbik rossz. Vagyis jöhetne, bár (már ne haragudj) a sértő megjegyzéseitek és a Jobbik folyamatos lejáratására épülő véghajrátok miatt jó úton jártok afelé, hogy végleg elvegyétek tőle a kedvem. Folyamatosan alázzátok a Jobbik szimpatizánsait (analfabéták, idióták, nácik, birkák, gyógykezelésre szorulók, stb.) a fórumaitokon, ezek után mit vártok? Hogy majd nyelünk egyet és két hét alatt elfelejtünk minden sértő megjegyzést és lelkiismeret-furdalás nélkül rászavazunk a Fideszes jelöltre?

Lehet, hogy így lesz... De Te mit tennél a helyemben? Ha nem változtattok a stílusotokon, a Jobbik minden talpon maradt jelöltjét el fogja indítani a 2. fordulóban és a szavazóira bízza majd a döntést. Én (és rajtam kívül még több tízezer jobbikos) pedig el tudja venni Tőletek a 2/3-od... Emiatt gondolom, hogy egy hét múlva a Fidesznek (és Neked is, kedves barátom) 180 fokot fog változni a Jobbikhoz fűződő viszonya, egész egyszerűen nem tehet mást, ha kell neki az a sok szavazó.

Illetve tehet: azzal, hogy hasonlóan az utóbbi hetek undorító személyeskedéseihez, szemrebbenés nélkül folytatja a mocskolódást...

Ha így lesz, én biztosan a 2. fordulóban is a Jobbikra szavazok és ha ez tömeges jelenség lesz, azt csakis magatoknak köszönhetitek!

kzolika 2010.04.05. 22:26:36

@Phxmike: Én, ha megyek, csakis a kihívás miatt megyek, nem azért, mert épp nem a zsidó-komcsi klérus van hatalmon. Akkor az elmúlt 8 évben bármikor mehettem volna. De én itt maradtam és kitartottam.

nickes kelemen 2010.04.05. 22:28:25

ORRBAFINGO: a Jobbik erőszakos? Mikor? Hol? Ki lövette ki az emberek szemét nemzeti ünnepen? Mikor bántott a Jobbik valakit?

Ki köpönyegforgató? Bencsik András? (Demokrata magazin), aki a Magyar Gárda egyik alapítója, most meg a fő Jobbikra fröcsögő..
Bayer Zsolt? Népszabadság -> Echo TV, Magyar Hírlap, Echo TV-ben 1,5 éve a Magyar Gárdát éltette, most pedig a másik fő Jobbikra fröcsögő.
Martonyi János? Pár éve határozottan kiállt a kettős állampolgárság megadása ellen, a Trianon szó hallatán elborult az arca, most meg nemzeti oldal? És ő lesz a külügyminiszter, ettől várjuk a nemzet megmentését???

Rókakígyó: Szeretném jelezni neked, hogy a Jobbik mint Jobboldali Ifjúsági Közösség 2001-ben alakult.. Szóval ez a pár éve kezdtek politizálni nem állja meg a helyét!

Ajánlom mindenki figyelmébe a Jobbik nemzedék c. dokumentumfilmet, abból tájékozódhattok, hogy kik, mikor, miért alapították, és hogy, kik is állnak a Jobbik mögött, mennyire erőszakos vagy nem, hogy került oda Morvai stb., utána lehet szitkozódni (ha még mindig van arc hozzá, de nem lesz). Innen letölthető: jobbiktv.hu/media/videos/jobbik_nemzedek_iso.nrg

Balt 2010.04.05. 22:29:45

@(b)Right_side: Ilyen bizalmas belső infóid vannak, hogy Csintalan lesz a Fidesz KE-jelöltje...? :)) (Akkor mégis beigazolódik, hogy az egész Jobbik + Gárda hajcihő NBH-s biznisz.)

Cada 2010.04.05. 22:30:52

bizoyn szép lesz

hihetetlenül lassan telik az idö

szita szita péntek 2010.04.05. 22:35:12

@sed: Liberális vagyok. Nem szeretem Magyarországot. Viszont a mostanában "magyarkodó" emberekről mindig eszembe jut, hogy: "Nicsak, ezek a népek meg hozzá mernek nyúlni a szent tehenekhez! Kár hogy a valós gondolatok csak ilyen méltánytalan köntösben jelenhetnek meg a politikában."
Elmegyek szavazni, bár a demokráciát néphülyítésnek tartom. Eddig érvénytelenül szavaztam, most tudom hová fogok x-et rakni.

pajaci 2010.04.05. 22:35:21

Mi lenne, ha egymás utálása helyett, azokat utálnátok akik ide juttatták az országot az elmúlt 20 évben.

szverus 2010.04.05. 22:36:49

Csak az LMP ne jusson be!!!

Elég volt már abból, egy kis fityf.sz 5 százalékos pártocska irányítson! Ha bejutnak, a Fidesz lepaktál velük, és az Szdsz újra él!

Lev Menachem 2010.04.05. 22:39:43

"de elégedetten konstatáljuk, hogy az LMP a surranópályán ugyan, de bent van, tovább súlyosbítva az mszp gondjait, mert ezek a csávók tényleg balosak,"

ugye ezt csak viccből írtad? schiffer andrással két riportot is hallottam mostanában, zöld és emberjogi demagógián kívül semmi érdekeset nem tudott mondani, egyszerűen vicc, hogy van aki komolyan veszi ezt a formációt. abszolút tehetségtelen politikai értelemben, aminek örülök, mert így sokkal esélytelenebb hogy az újeszdéesz visszaszivárog a parlamentbe

Lev Menachem 2010.04.05. 22:42:22

@Lev Menachem: mégegyszer: körülbelül annyira balos az LMP mint amennyire antikommunista volt anno az SZDSZ

noire jack 2010.04.05. 22:44:54

Kedves Fideszesek! Milyen hamar el tetszettek felejteni, hogy a Jobbik anno azért alakult, hogy a jobboldali pártok úgy mint Fidesz, MDF, Miép kampányát segítsék 2002-ben. Önzetlenül, ingyen, ragasztották a fenti pártok plakátjait, kampányoltak nekik. Akkor még Dávid Ibolya is nyugodt szívvel beszélt a Jobbikos molinó előtt (tessék csak megnézni, videó megosztón biztos megtalálható). Az ominózus hídblokád a szavazatok újraszámlálásáért, ki miatt is kellett volna újraszámlálni? Úgy van, a Fideszért(!) szervezte többek között a Jobbik. A Jobbik azóta jár külön úton, amióta rájött, hogy a Fidesz igazán nem is akart nyerni, pedig még Pintér volt a belügyminiszter, simán újra lehetett volna számolni a szavazatokat, de inkább bezúzták, vajon miért?? Ja igen megint Pintér lesz a miniszterünk, atya ég... Keresztapa 2

A Jobbik amióta létezik, ugyanazon értékrend mentén politizál, az összes többi párt még épp amerről a szél fúj.

órarugógerincű felpattanó 2010.04.05. 22:47:50

@pajaci: Aranyos próbálkozás, de nem az elmúlt húsz évben jutott ide az ország, hanem az elmúlt nyolc évben.

Thomas Rattler 2010.04.05. 22:51:44

@sántaclaus:
Lehet hogy most kénytelen teszel te is megtanulni az új "esőerdei" köszöntési formát! :-)

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2010.04.05. 22:57:55

Továbbra is tartozkodnék, nem szívügyem se a Fidesz, se a Jobbik, se az LMP, az MDF meg végképp nem... De azt magyarázza már el nekem valamelyik kedves nyálverő, hogy a Maszop mi a büdüs perforált faxtól "demokratikus"? Amitől a Szadesz "liberális"? Muhaha.

rockjano 2010.04.05. 22:59:48

Egy hét múlva kezdődik a nagy röhögés időszaka!!!

A egyik faszbanda balra el , a másik faszbanda meg jön, ennyi lesz, szereplők cserélődnek, faszság marad.

Kedves jobbos kollégák mi lett a nagyarányú egyszeri adócsökentésel????? Hová lett, amit még egy hónapja is nagy magabiztonsággal igértek???

Ja na merthogy nemtudták szegények??? vagy csak ööööö hazudtak???

Sokat lehet majd röhögni a sok új nagyképű faszfejen a sok tehetségtelen új miniszteren, a sok demagóg balfaszon.

pajaci 2010.04.05. 23:04:19

@órarugógerincű felpattanó: Te hol éltél idáig? Agymosodában?

ArcHy 2010.04.05. 23:09:13

@TREX: "De azt magyarázza már el nekem valamelyik kedves nyálverő, hogy a Maszop mi a büdüs perforált faxtól "demokratikus"? Amitől a Szadesz "liberális"?"

Hat nezzuk csak. Sztem:

1, Mindket part vezetesenek HIVATALOSAN is volt ellenzeke, akik nyiltan kritizaltak a partvezetest vagy a frakcio 1-1 torvennyel kapcsoaltos allaspontjat.

Fidesz? Nezzuk csak mi lett a mersekelt Pokornival? Mi lett (a)Rogan(s) Antival? Mi lett Kosaval? Mi lett azokkal, akik nem akartak itt majomkodni? Kertek egy jegyet brusszelbe. SENKI nem maradt meg Orban ellen. Zsinorban ket vesztes orszagos valasztas utan SEM tudta a jobboldal kirugni a fo primadonnajat.

2, Mindket partnak volt legalabb 3-4 demokratikus uton megvalasztott elnoke, a felso vezetesbol (orszagos elnokseg, ugyvivok) kb. 30 nevet tudnal osszeszedni, ez asszem szinten nincs a Fideszben. Meg a nyomorult MDF-ben, meg a szerencsetlen KDNP-nek is volt legalabb 3-4 elnoke az elmult 20 ev alatt.

Nincs OV fobiam, nem erdekel az urge. De szegyen, hogy a demokratikus magyar jobboldal nem kenyszeritette ki ennek az embernek az eltuneset a kozeletbol. Vannak a Fideszben vallalhato arcok balosoknak is. Kosa Lajosnak hivnak a miniszterelnok jeloltot: ATSZAVAZNEK. Legyen meg a 66%+1, hatha tudnak vele valamit kezdeni...

veny 2010.04.05. 23:11:55

Az LMP mióta balos vagy bármilyen?

Egy nagy veder kiforratlan zagyva katyvasz az egész, egy kétségkívül jó névvel eladva.

pajaci 2010.04.05. 23:12:01

@ArcHy: Maximálisan egyetértek!

Aurian 2010.04.05. 23:18:10

Ez még nincs lejátszva, a közvéleménykutatóktól megszoktuk, hogy politikai megrendelésre alábecsülik a Jobbikot.

Én így most azt mondom, hogy ahogy most állunk abból még a Jobbik megszerezheti akár a 2/3-ot is, sohasem lehet tudni, tehát rettegjetek hazaáruló Fideszesek, mert Tigris tankként robogunk a Parlamentbe és szétzúzunk titeket.

"Királytigris álmaim netovábbja.
Bárcsak enyém lehetnél egy éjszakára!
Nem hagynálak én bizony el soha téged.
Lánctalpaid tapossák a rohadt férget."

veny 2010.04.05. 23:20:05

@TREX: "amitől a szadesz liberális"

Na várjávárjá...

Szadesz már nincs, innentől a milyenségét vitatni nem okos dolog.

Van viszont egy minelnökjelölt, aki 8 azaz nyolc éven át volt a Liberális Internacionálé elnöke. Ő nálad liberális vagy nem liberális? Ha igen, miért nem? :)

veny 2010.04.05. 23:22:47

@Aurian: "a Jobbik megszerezheti akár a 2/3-ot is"

Némi jóindulattal az mondható el, hogy matematikailag nem kizárható. Ez megfelel? :)

Mondjuk az eleve reménytelenben reménykedni az önsorsrontás alapesete, csak szóltam...

patkányarcúáginéni 2010.04.05. 23:23:31

@ArcHy:

"karizma"...ismered ezt a szót?

veny 2010.04.05. 23:23:42

@rockjano: Nem hinném, hogy lesz kedv röhögni. Az ok nem elég...

veny 2010.04.05. 23:24:58

@csef: Hogyne, pl. karizmatikus kereszténység, lásd hitgyüli... :-P

sanyisanyi 2010.04.05. 23:25:34

Egy hét múlva kiderül, hogy az LMP-t melyik párt pénzeli.
Egy hét múlva kiderül, hogy a Fidesz melyik pártnak fog benyalni a többségért.
Egy hét múlva kiderül, hogy Viktor és Attila tényleg összefog-e a hatalomért.

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2010.04.05. 23:26:29

@ArcHy: De ez az egy igencsak kevés, mert ez a "demokratikus" párt a saját kis határain jócskán túl 2006-ban emberverést rendezett, a rendőrséget egyszerű zsoldosbandává alacsonyítva. Egy nyalás a demokráciának alulról, balhorog felülről, remek.

ORRBAFINGÓ 2010.04.05. 23:28:42

@(b)Right_side:
Semmi logikát ebben ne keress, mert én egy szóval nem montam, hogy mélyen el lennék kötelezve a Fidesz mellet!Ez egy.
Sajnos teljesen egyet kell értenem veled(azon kívül, hogy szavaidból ítélve neked hiteles a Jobbik).Hónapok óta tépelődöm melyik pártra szavazzak.Egyben vagyok biztos: MSZP-SZDSZ-t a parlament közelébe soha!(Előbbinek még létezési jogát is tagadom!)
Nekem az értelmiségiek fontosak, a kultúra, a magyarság fennmaradása.Szeretek értelmes arcokat látni az utcákon.A Jobbiknál én ezt nem látom.Biztos van, de a súlyos fazonokat és a karrieristákat itt sem bírják kilökni!
Köszönöm(mert ez is ritka) a normális hangnemet és az érdeklődést.Remélem sikerült valamennyire megérteni az álláspontomat!

Lev Menachem 2010.04.05. 23:34:24

@rockjano:

FLAME ON

kedves rockjano meg a többiek, akik tapsikoltatok nyolc év elkúráshoz, milyen jogon kérsz te bármit számon a fideszen?!, takarodj a faszba ha nem tetszik, vagy legalább annyi gerinced legyen h bekussolsz, mert az ilyen senkiházi panel aggitátorok miatt szív az ország (én is)

2006 ban számonkérted az 5 éves adócsökkentési tervet te senkiházi?

eszem faszom megáll, na

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2010.04.05. 23:37:36

@veny: Nem érdekel, hogy okos dolog-e. Az SZDSZ akkor volt utoljára liberális, amikor én három méter fesztávolságú, mélytengeri, kampólábú pillangó.

Ez az egyik problémám. (No, nem a legnagyobb.) Az olyan, amúgy egészen elfogadható szavakat, mint "liberális", "demokrata" illeték-, telhe- és érdemtelenek facsarták ki, így mára a közbeszédben totálisan más jelentéstartalommal bírnak, mint a ki tudja mikor, fene sem emlékszik már, valaha.

Hóember 2010.04.05. 23:38:35

@veny: Hát ecsém, el kell szomorítsalak, az LMP bizony kibaszottul balos, már ami a gazdasági hozzáállásukat illeti. Olvasd el a programokat (a mostanit, vagy akár a rövidebb, ep választás előttit).
Aztán, ha ez a "nagy veder kiforratlan zagyva katyvasz" ilyen koherens irományt képes volt iderittyenteni, akkor hogy nevezzük a többi pártot?

flippant 2010.04.05. 23:39:01

Egy hét múlva ilyenkor aZorbán leizzadva a kamerák kereszttüzében: "Sokan voltunk, de nem elegen...."

Lev Menachem 2010.04.05. 23:42:52

nem most kéne sírni mint a fürdős kurva h ejj, de rossz, engem nem képvisel senki

de ha már 8, meg 4 éve sikerült behúzni az x-et az mszpre, volt 8 évük remek alapokkal és világgazdasági helyzetben h megvalósítsák az elképzeléseiket (muhaha), ennek ellenére csődbevitték az országot (mondjuk ebben már volt rutinjuk)

ezt megelőzően (közmegegyezés szerint (lásd: orbán-medgyessy vita)) volt 4 év fidesz kormányzás amikor fejlődés irányába mentünk

akkor mi olyan bonyolult levonni ebből a konklúziót?? , jha h félre kéne tenni egy percre azt a kurvafontos önérzeteteket, az már nemmegy, akkor már inkább mindenki más a hülye

ORRBAFINGÓ 2010.04.05. 23:49:03

@Aurian:
Na ez a baj a Jobbikkal!
Hol élsz te ba...meg?
Milyen Tigristank?
Normális vagy?!
Kit hazaárulózol te?
A kibaszott Jobbik tele van ilyen 88 kitűzős, egyenruhás ázalékalakkal, aki arra vár, hogy csendőrként basztathasson valakit a saját nyomoréksága miatt.Mert primitív, mert agresszív, mert proli.
Hát ez az egy fő bajom a Jobbikkal.Ha nem ennyi fasz támogatná és értelmiségi GONDOLKODÓ emberek lennének a vezetésben legalább, akkor 2 vokssal előrébb lennének általam.
De ezek a félállat paramilicisták ugyanúgy félelmet keltenek bennem(holott semmi okom nincs félni)minta a rabló, undorító cigányhordák.
Attól még, hogy tapasztalati rasszista és gazdasági antiszemita vagyok, nem tetszenek azok az üvöltöző állatok, akik azt ordítják:
Aki nincs velünk, az ellenség!!!
Hát nekem egy iskolázatlan hőzöngő paraszt(mint te) ne bíráljon már felül!Érted gennyedék!!!

ORRBAFINGÓ 2010.04.05. 23:53:57

@Lev Menachem:
egyetértek.0-1.KO.Szép volt!

Casandra 2010.04.05. 23:57:54

tuggyátok én kinn (inkább: kín :-) szórakozok a legjobban! magamon! a kilencvenes évek elején volt szerencsém a német neonácikhoz, aztán végig hallgattam a kolozsvári ismerösök Funár-rajongását! Elmentem. Magyarországra. Azért, hogy megtuggyam: hazaáruló, rohadt liberális vagyok, aki mindennek tetejében még bozgor (hazátlan, a román nácik szerint) is. Most má huvá mennyek? Ha tudnám, azt mondanám, amit annak idején a Funár-rajongóknak: a Jóisten adjon nektek Funart/Jobbikot, amíg jól nem laktok vele!
A számra csaptam!

(b)Right_side 2010.04.06. 00:18:48

@ORRBAFINGÓ:

Örülök, hogy végül mindketten lenyugodtunk picit és megtaláltuk a normális hangnemet! :) A céljaink közösek: számomra is ugyanazok az értékek fontosak, mint Neked! Szerintem mind a fideszes, mind a jobbikos politikusok többsége jót akar ennek az országnak (még akár más pártoké is, nem vitatom), de talán az előbbi vezetőinek a "súlyosabb" gazdaság- és belpolitikai kérdésekben jobban meg van kötve a kezük...
Illetve még valami: szerintem a Fidesz mostanra túl nagyra nőtt ahhoz, hogy akár egy sikeres kormányzással is, de további támogatókat nyerjen! Innentől már csak veszíthetne a népszerűségéből, ha egy-egy tabu-témát feszegetne, ezért a kormányzáskor kockázatokat már nem igazán fognak vállalni olyan kérdésekben, mint pl. a multinacionális tőke kirívóan magas versenyelőnye a hazai vállalkozókkal szemben, a bankok népnyúzó kamat- és árfolyampolitikája, a cigány kisebbség munkába való visszavezetése és nem a tartós segélyezésre való beilleszkedés ösztönzése, az államadósság újratárgyalása, a korrupció és mentelmi jog kérdése, valódi elszámoltatás, stb... Gyakorlatilag bármit ide sorolhatnék, ami konfrontálódással járna az inhomogén szavazóbázisának valamely rétegével, vagy a nagy pártokat támogató üzleti körök, multinacionális tőke érdekeivel...

Emiatt nem várok tőlük (Fidesz) - a jó szándékuk ellenére sem - túl nagy változást és többek között ezért szavazok április 11.-én a Jobbikra!

Én is köszönöm a korrekt hangnemet, ha van kedved, olvass bele a blogomba:

brightside.blog.hu/

Minden jót!

Aurian 2010.04.06. 00:38:39

@ORRBAFINGÓ: Majd kettéfejellek aztán meglátod, hogy fejben is jobb vagyok mint te.

Csendőrség meg kell, hogy rend legyen végre. Biztos nem fogsz szemetelni ha a csendőr a betonba tapossa a fejedet érte. Agresszív, lehet, hatásos igen, ezzel a homokosoknak is egy csapással véget vetünk, iráni testvéreink mutatják az utat, kivégzések, ez a megoldás.

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2010.04.06. 00:39:10

nagyon jó poszt :)

egyben sajnos tévedni látszik - sztem sajna bejut az mdf...

halál megdöglessz kinyírunk ® · http://href.hu/x/73ug 2010.04.06. 00:47:19

@Aurian: aztán majd neked is jut egy eltévedt golyó kis pajtás, a jó anyád meg majd kaparja a koszos falról le az agyvelődet.

borzzz 2010.04.06. 00:53:56

@ORRBAFINGÓ: Nem vagy empatikus, olvtársam. Csak azt látod, hogy magyarán mondva a Jobbikba a white shit veti reményét (ami részben igaz), de összemosod a kisember jogos elkeseredettségét és a csőcselék indulatait. Pedig ezeket a csoportokat csak annyi köti össze, hogy mindenki hazudik nekik, mert senki nem meri megmondani, hogy nincs a világon olyan rendszer, amiben ti jól jártok és fölülre kerülhettek.

romesz 2010.04.06. 00:56:35

a jobbik befut es az emberek megtudjak, hogy milyen kigyot melengettek a keblukon.

(b)Right_side 2010.04.06. 01:03:15

@Aurian:

Bocs, de tényleg nem vagy normális... Örülnöm kellene, hogy még egy Jobbik-szimpatizáns került ide, ehelyett szörnyülködnöm kell, mert szégyent hozol a tisztességes többségre!

Ezzel a gyűlölködő stílussal nem vagy különb az "ellenségeidnél" sem, de még egy piócában is több az emberség és a tisztelet... Vannak hazaárulók, sajnos igen és minden pártban találhatsz is belőlük rendesen, de az általánosítással csak magadat járatod le. Inkább ülj vissza a géped elé Battlefield '42-zni, addig sem beszélsz hülyeségeket!

Nem érdekel, ha emiatt most elvesztettünk egy szavazót, nincsen szükségünk ilyen elmebetegekre...

ORRBAFINGÓ 2010.04.06. 01:22:26

@Aurian:
Te értelmes embernek állítod magad ezek után?Nem ugye?
Semmi más nem maradt neked csak nyers erőszak,mert minden máshoz seggbuta vagy.Azzal lehet, hogy hatásos lehetsz, de az intelligens ember szemében egy agresszív proli maradsz mindig is.És ez legalább mindig is látszani fog rajtad.Állítom a legnagyobb szégyent a "magadfajták" jelentik.Ahhoz hülye vagy, hogy bármit építs vagy létrehozz, de így te is úgy érzed, hogy teszel valamit az ügy érdekében.Hát köszi, inkább ne.
Ezek a "majd jól szétfejellek" fickók voltak mindig is a csicska keretlegények,a nyilasférgek, az ávós gennyek.A rendes dolgozó magyarok meg szívtak nagyokat.
Homokosok?Szemetelés?Szerinted ezért tartunk itt?Nem!
Az ostoba, szigetelt gondolkodású emberek miatt.Ha ezen segíteni nem is tudsz, legalább ne ronts rajta!!!
És jegyezd meg!!!Ha netán hatalomra kerülsz, és majd úgy érzed jogosan fejelgetsz meg embereket, te mindig ez a lenézhető, tanulatlan, primitív ember leszel,mint 2006-ban a rendőrállatok.Akármit csinálsz, egy szinten maradsz!!!Ezt ne felejtsd el!!! :)
Sok sikert a szarrágásodhoz, éljen a szálasi nem?

ORRBAFINGÓ 2010.04.06. 01:29:39

@(b)Right_side:
Látod, csak ezért intelek óva a közösségvállalástól ilyenekkel.És ez (sajnos) nem kirívó eset.És ha nem tartjátok erős kézzel a gyeplőt, az ilyen férgek elszaporodnak és kezelhetetlenné válnak, még számotokra is.És majd kiderül, hogy nekik nem egy ország jobbátétele volt a cél, hanem a megszokott balhés virtus.Ha a jobbik ilyen emberekből állna mint te őszinte lenne a örömöm.De így csak a kételkedés maradt és a félelem a tartózkodás.
Üdvözlet Right Side és goog bye left side! :)

ORRBAFINGÓ 2010.04.06. 01:31:16

jav.:good bye left side!

böme 2010.04.06. 02:25:01

@Aurian: Az a baj, hogy a hozzád hasonlóak történelmi ismeretei némileg hiányosak. Volt anno egy Robespierre bácsi, aki kitalált egy fasza kis diktaturát, majd némi idő elteltével az általa létrehozott erőszakszervezet végezte ki... Attól, mert a hozzád hasonlóak azt hiszik, hogy az erőszak megoldás az élet problémáira, még nem lesz megoldás. Semmiben nem különbözöl az általad lenézett cigányoktól, akik úgyan úgy ütnek, szúrnak, hacsak csúnyán néz valaki rájuk. A jobbik alternativa lenne, ha nem eröltetnék a terület visszacsatolosdit, a militarizmust és a cigány / zsidó ellenességet. Az átlag kereső polgárnak úgyanis semmi haszna nincs ezekből, igy nekem sem. Ha értelmesen belegondol bármelyik pártszimpatizáns, akkor rájön, hatalmas, egyik napról másikra történő változások nem lesznek, még akkor se, ha esetlegesen a jobbik nyeri a választást. Az oka egyszerű: a jobbik kampányra költött milliárdjait is a tőke elit adja abban a reményben, hogy később a támogatás viszont támogatásban fog materializálodni. Így viszont nem fognak hagyni semmilyen jobboldali "anarchiát" kibontakozni, úgyanúgy rend lesz az országban, mint általában. Nem fogunk létrehozni 1 milliós önkéntes hadsereget / csendőrséget létrehozni, mert már a kötelező katonaságba se akart senki bevonulni anno 10 éve, nem hogy a mai fiatalság. A rendőrség bőven elég a feladatok ellátására, csak a feladatkörét kellene kicsit megreformálni: több fellépési jog és kötelezettség a keménybünözők felé és kevesebb basztatás az átlagpolgár felé. És nem támadjuk meg a szomszédainkat sem, olyan földterületi igényekkel, amik 100 évvel ezelőttiek, mert a NATO és egyéb szervezetek a kőkorszakba basznák vissza az országot cserébe, ez meg nem hiszem, hogy hiányozna bárkinek is. Egyéni véleményem, hogy a jobbik felül prezentált az interneten, erős ellenzék lehet belőle simán, de kormányzásra kevés esélyt látok. Viszont várom már a nyarat, hátha addigra végre vége lesz az egymás anyázásának és végre az emberek a saját életükkel törödnek, nem pedig a kibaszott politikával...

rockjano 2010.04.06. 03:09:53

@Lev Menachem:

Kedves Lev

FLAME ON

A faszom szavazott a szocikra és tapsikolt a baromságaira. Gazdag középkorú vidéken élő vállalkozó vagyok...faszfej.

Azt viszont számonkérem hogy a kedvenc demagóg fideszetek hogy hazudozta tele a világot olyan dolgokkal amit már mostanra vissazvontak. Az hogy a másik oldal is tehetségtelen az nem igazol semmit.

Teljes jogom van számonkérni, és tökmindegy hogy te erről mit gondolsz.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.04.06. 03:40:39

@ArcHy: "MSZP is lol, de lagalabb demokratikus part, nem egy diktatura amit egy focista hulyegyerek vezenyel."

öcsém te nettó agymosott hülye vagy. :) ugye 2k6-ban is nyomtad az x-eket az mszp-re? Mer ugyan szarok de csak ne a viktor mer akkor jajjmilesz. Legyél is büszke magadra, idióta.

paranoid, te meg a jobbik fikázással index kompatibilis lettél. neked is gratulálok.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.04.06. 03:41:28

@sed: engem meg tőled ver ki a víz, aki miatt itt tartunk.

más hülyesége miatt (törölt) 2010.04.06. 03:46:58

"Attól még, hogy tapasztalati rasszista és gazdasági antiszemita vagyok, nem tetszenek azok az üvöltöző állatok"

Bocs, de tisztázzuk: 2006-ban nem a rendőrök kezdték, s - bár túlkapások voltak - elszabadultak volna a gyilkoscsürhék, ha nem keménykednek velük.
Más: Az ilyen Tigristankos náci faszokat gyorsan ki kéne szűrni, mielőtt tényleg lépnek. '43-44-ben sem vicceltek, komolyan vették, azóta szopjuk az 1 milliós emberhiányt (most az így elvesztett gazdasági és kulturális potenciálról ne is beszéljünk).
Az az említett "8 év alatt züllöttünk le", meg '98-02 aranykor-ról meg annyit, elő kell venni a fizetési jegyzékeket, s arányosan megnézni, hol álltunk, s hol most. Meg elolvasgatni a Pintér Úr, Ezüsthajú Kft, Deutsch Tomi, Kövér Szilárd-ügyeket, s az azóta történt MSzP-Fidesz közös titkokat. Lehet, hogy nem kéne újrapróbálkozni.
De 2010-ben "Magyarország a magyaroké"??!! Hol éltek, emberek? IPad van, meg Kína! Addig zsidóztok, míg megesz egy kiskínai. Világuralom? New York-TelAviv?
Faszkalapok!

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.04.06. 03:48:54

@halál megdöglesz kinyirunk: iq 0?
nem tünik fel hogy csak provokál? Úgy jobbikos ő ahogy én marslakó.

Ennyi idióta faszt, hogy csak a sztereotipiáinak él és ha bármilyen ordenáré módon igazolni látja, akkor nem tűnik fel neki hogy milyen idióta hogy beszopja. Persze ebből kerekitik utána az agressziv jobbik történeteket.

Agyalágyult barmok.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.04.06. 03:50:41

@(b)Right_side: ... ez nem jobbik szimpatizáns hanem gyenge provokatőr bakker.
Csak a vadlibsi barmok szopják be, hogy legyen mitől rettegniük.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.04.06. 03:52:56

@(b)Right_side: ... ez nem jobbik szimpatizáns hanem gyenge provokatőr bakker.
Általában csak a vadlibsi barmok szopják be, hogy legyen mitől rettegniük.

Iráni testvérek meg tigris tank, mi? Már tekeredik a röhögéstől valszeg, hogy ennyi fasz nyalja be a baromságait.

levi009 2010.04.06. 04:15:38

Bocsi, de nagyon szurkolok azért, hogy a Lopakodó Mocskos Politika (LMP) ne surranjon már be a 'párlámentbe!
Mert különben minek bukott meg az SZDSZ, ha itt van helyette az SZDSZ 2.0 ?!

levi009 2010.04.06. 04:18:40

Bocsi, de nagyon szurkolok azért, hogy a Lopakodó Mocskos Politika (LMP) ne surranjon már be a 'párlámentbe!
Mert különben minek bukott meg az SZDSZ, ha itt van helyette az SZDSZ 2.0 ?!

a wow rossz (törölt) 2010.04.06. 05:22:26

Egy hét múlva azt szeretném, ha bannolnák a rohadt politikát végre a közéletből, és folytathatná mindenki a kis életét, gyűlölködés nélkül.

nestrot10 2010.04.06. 05:37:23

Lesz hamarosan ORBÁN TAKARODJ! Sőt...talán a fegyverek is előkerülnek:))heheheh

Fittipaldi 2010.04.06. 06:46:11

@nestrot10: hogyne, jön az család nélküli ex-munkásőr nyugdíjasokból álló hadsereg, igaz? Kb. ennyi marad az mszpnek. :)

halál megdöglessz kinyírunk ® · http://href.hu/x/73ug 2010.04.06. 06:47:23

@troll: én provokáltam, ha nem vetted volna észre :D
neked is inkább aludni kellene, mint itt hülyeségeket írogatni...

veny 2010.04.06. 07:10:47

@Hóember: Akkor szeresd őket és szavazz rájuk. :-P

Úgy tűnik, ideális célközönsége vagy az üres marketingdumának.

veny 2010.04.06. 07:13:40

@Lev Menachem: "volt 8 évük remek alapokkal és világgazdasági helyzetben"

Utóbbi 2 évben újságot láttál? Jajj.

veny 2010.04.06. 07:20:12

@Aurian: "iráni testvéreink mutatják az utat"

Ahh so.
Nem mennél haza a családodhoz?

veny 2010.04.06. 07:23:40

@rockjano: "Az hogy a másik oldal is tehetségtelen az nem igazol semmit.

Teljes jogom van számonkérni, és tökmindegy hogy te erről mit gondolsz."

100% egyetértek.

Szanakka 2010.04.06. 07:27:05

Lassan rendbe jön, amit a fidesz/mszp/mdf/szdsz elrontott. Nem szít ellentétet a politikai meggyőződés kollégák/barátok/rokonok között. Nem tudnak behülyíteni senkit a környezetemben még egyszer (azon is ámultam, hogy egyszer sikerült). Ti is vegyétek észre, ez az egész a politikusok „álláskeresése”. A választások után összeröhögnek, bizniszelnek, mert tudják, hogy a következő négy év nincs lezsírozva, csak ha hagyjuk. Addig megszedik magukat függetlenül attól, hogy most mit beszélnek össze-vissza.
Csak azt mondják, amit hallani akartok – mint a jó termékreklám. Fiatalabbak, egészségesebbek, gazdagabbak lesztek, ha rájuk szavaztok. :D
Csak azon gondolkodjon el mindenki, mi az, amit egy állásinterjún bevállalna, hogy az övé legyen a zsíros lehetőség, és máris mosolyogva szemléli, mit hord össze a sok tökfej. Ha bosszankodunk, marjuk egymást, abból jó nem sülhet ki. Higgadjatok le és gondolkozzatok!
Inkább a családomra fordítom az energiát, az biztosan megtérül, míg az hogy ki mit lopott, mondott, ígért, az egy-két hét múlva már feledésbe megy vagy cáfolják, letagadják. Olyan világ amilyet szeretnénk soha sem lesz sajnos, legalább maradjunk normális emberek!

veny 2010.04.06. 07:30:53

@troll: "ez nem jobbik szimpatizáns hanem gyenge provokatőr bakker."

Kemény szavak ezek egy trolltól... :)))

Amúgy az a szomorú helyzet, amit jobb ha te is megszoksz, hogy bármely, kellően nagy embertömegben vannak kínosan hülyék is mázsaszám. Egyszerű matek, semmi más.

veny 2010.04.06. 07:42:24

@Szanakka: Azért átesni a ló túlfelére se kellene. Van értelme szavazni.

Most fontos, hogy a szocik egyértelműen le legyenek váltva, és valszeg le is lesznek.
Fontos, hogy a derék náculók ne fújják túl ngyra magukat, és tán nem is fogják.
Fontos lenne továbbá, hogy ne adjunk ki korlátlan bianco csekket a nagy büdös semmire, no ez sajnos úgy néz ki, hogy fogunk...

Rá Dios 2010.04.06. 07:43:23

Tetszik, hogy míg mondjuk az új M6-os alagútjairól vitatkozva előbb van a fikázás, majd megjelennek a szakmai érvek, addig az egész életünket meghatározó politikában is M0-al (Magyarországon nulla feltétel)jelölhető a hozzáértés vagy akár csak a józan mérlegelés követelménye.(Autópályás analógia: a löszfal omlik, az alagút drága. No melyik kell?)

Az egyik politikai irányzat mindig válasz egy másikra és uyganarra a közönségre pályázik. Van persze, hogy az egyik egyszerűbb megoldásként azt választja, hogy kiirtja a másikhoz húzókat, vagy akiket ő a maga szempontjai szerint odasorol.
Igen, eljutottunk oda, hogy a Fideszre kell szavazni. Úgy vagyok vele, mint a műrepülésre vitt bácsi: Számított rá, hogy, hogy ez-az megtörténik, de mindenre azért ő sem...

remekelek64 2010.04.06. 07:51:35

Van egy rossz hírem: a Fidesz nem fog 2/3-ot kapni. És van egy jó is. AZ LMP viszont legalább 10%-ot elérve fog bejutni a parlamentbe. Lehet felbődülni IQ-hiányos, SZDSZ.2-zők, akik arra sem veszik a fáradtságot, hogy utánanézzenek dolgoknak, mielőtt verbális szájmenésük eredményét tudatják a blogos világgal.

nas 2010.04.06. 08:26:41

a jobbik úgy fog arcra esni, mint jóska bácsi a kocsma előtt. mégpedig azért, mert a jelenlétük olyan szavazókat aktivizált,akik eddig nem mentek el. most viszont szavazni fognak, egy céljuk van: a jobbik ne!

Krokodil · http://sardobalo.blog.hu 2010.04.06. 08:31:03

Tényleg jó írás, amúgy persze, hogy ezek fognak történni, nem vállaltál nagyot :)

Gest anyó férje 2010.04.06. 08:35:47

Ha csak azt vesszük hogy a Szadesz kimarad az osztásból, már azért megérte. Legfeljebb annyi örömük lehet hogy belekakilnak abba ami már nem az övék

Lev Menachem 2010.04.06. 08:59:53

@rockjano: én meg a szaudi király fia vagyok, na és?

amúgy ilyen 8 év után én is tagadnám, h maszop fan vagyok, csak akkor mi a fasznak kell mindenhol a süket demagóg szoci dumát nyomnod, mi? menj azt a kapcsolathu-n verd a nyálad a sorstársaidnak

Bergeroth 2010.04.06. 14:20:37

Néha elfog a keserűség, amikor ezeket a kommenteket olvasom.
Süt belőlük az erőszak, a butaság, a düh, az agresszió, a csalódottság és az ostobaság.
Tényleg csak annyira futja, hogy mindenki a másikon akar bosszút állni, a másikat akarja eltaposni, ahelyett, hogy inkább gondolkoznátok?
Tényleg azt hiszitek, hogy a nagy szavak és az erőszakos fellépés majd megoldja a dolgokat?
Nem fogok elmenni szavazni, mert nincs kire.

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.04.06. 19:12:44

@pajaci: Szerintem is! Vona Gabi, Pörzse Sándor, Morvai Kriszti is mehet a börtönbe, a műanyag lakat rohadjon rájuk!

Igaz a Gabi csak polgári körös csápoló volt, a másik kettő meg szoci bedolgozó :o) Így a Gábornak csak öt év járna, de NINCS KIVÉTEL!!! xD

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.04.06. 19:44:11

@ArcHy: Demokrata, az :o)

-Mert bevisznek testüregmotozásra, ha nekik nem szépet kiabálsz. :o)

-Mert bevisznek márc. 15-én mert ki mered feszíteni egy lepedőre, hogy "Felelős Magyar kormányt Buda-Pesten", majd hajnalban kibasznak az utcára.

-Mert gondolkodás nélkül szétveretnek mindenkit, majd megoldják azzal, hogy "minek volt ott."

-Mert a haveri kutyák majd kiszimatolják a dugi kokaincsíkot.

-Mert ha "lezárjuk a várost, akkor nem kell parázni a rendőreink szarságai miatt"

-Mert egy demokrata szerint nem lehet azt mondani, hogy "nem volt holokauszt", de azt már lehet mondani, hogy "volt holokauszt, és milyen jó, hogy volt, csak éppen nem volt elég nagy."

-Mert,ha az ő képviselőjük azt mondja, hogy egyesek a segély miatt nyomorítják meg a magzataikat, akkor azt csak az emberszeretete miatt mondja.

-Mert a "féreg" Szilvásy nem szólt időben, hogy lehallgatnak.

-Mert egyszer a 23 millió, román vendégmunkás veszélyezteti a hatalmukat, másszor trianont siratják.

-Mert megígértük, legőszintébb becsületszavunkra, hogy nem lesz kórházi napidíj, nem lesz gyógyszerfelírási díj, nem lesz fizetős az oktatás, és különben is ezer milliárd forintot költünk vasútfejlesztésre...

ez egy vicc :o)

Right_side: Mi a logika, na mi?

A mi komcsink jó komcsi! :o)

A mi leszboszink, jó leszboszi!

A mi liberálisunk jó liberális!

A mi pártkáderünk jó pártkáder!

A mi zsidónk, jó zsidó!

Eddig igaz a Fidesz-Jobbik párhuzam, csak éppen nem a fidesz kampánya épül arra, "HOGY MI NEM!!!" és nem a fidesz akarja a vállalhatatlan szarokat bepakolni a ME, közátsasági elnöki, képviselői székekbe, a fideszes szarok megmaradnak a helyükön, nevezetten: senkiházi megmondóembernek egy délutáni tévéműsorban.

-Akiket (legyen az akár 60+ éves nyomorék) néha a jobbik által hazafinak nevezett szarok szarrá vernek, mert büdös köpönyegforgatók és mert a jobbiknak hiányoznak a politikai elítéltek, azért xD

"Illetve tehet: azzal, hogy hasonlóan az utóbbi hetek undorító személyeskedéseihez, szemrebbenés nélkül folytatja a mocskolódást..."

Az a helyzet, hogy a likudozás, a zsideszezés és jobbikos jelöltekről tömegével kiderülő "mocskolódások" után már, legalábbis szerintem nem kell ide semmilyen fordulat, sőt ezek után nem is lehetne.

Az, hogy Te kire szavazol, a magánügyed, de hogy ha úgy hiszed, hogy a fidesztől veszed el a kétharmadot a szavazatoddal, akkor az egyben azt is jelenti, hogy tudatosan az mszp-t pártolod a (jobbikos) szavazatoddal, kell még ehhez több hozzáfűzni való? :o)
süti beállítások módosítása