Oszkó: "Olyan állapotban adjuk át a kasszát, mint a Fidesz 2002-ben"

 

 

A „Ki hazudta a legnagyobbat a magyar politikában 2010-ben?” címmel útjára indított versenyünk győztesét azonnal kihirdetjük, tekintet nélkül arra, hogy számtalan tehetséges és elszánt versenyző küzd még a páston, akiktől még várható kiugró eredmény ebben az évben.

De ami tökéletes, az tökéletes, és a bíráló bizottmány meggyőződése, hogy oszkó úr teljesítménye nem űberelhető.

Sajnáljuk vóna urat, aki pártjának kétharmados győzelmének víziójával egy darabig vezetett, sajnáljuk dávid ibolyát, aki gyakorlatilag minden mondatával ott volt az élmezőnyben, és sajnáljuk az LMP-éseket, akik pártjuk nevével önmagában is a contradictio in adjecto egy különleges példájával neveztek és nem is esélytelenül.

Különösen sajnáljuk mesterházi urat, aki a „becsületes emberek értékalapú közössége” szókapcsolat használatával először elgondolkoztatott bennünket a verseny korai lezárásával kapcsolatban (Habár akkor még ellen tudtunk állni a kísértésnek, mert éreztük, hogy a csúcspont még nem jöve el és igazunk vala.)

Sajnáljuk Orbán Viktor urat is, aki ebben az évben tüntető hallgatásával bojkottálni tűnik kedvenc versenyünket, pedig a választási kampány ennek a vetélkedésnek hivatalos időszaka ugyebár.

A bíráló bizottmány a különdíjat nem adja ki, azt csak az év végén ítéli oda, remélve, hogy a nagyon magasra rakott léc emberfeletti teljesítményre sarkalja majd a mezőny tagjait.

Életműdíjat kapott még politikai pályája végén lendvai ildikó a „Nem lesz gázáremelés!” mondattal fémjelzett tevékenységért.

 

A Magyar Hülyeségkutatásért Alapítvány Kuratóriumának megbízásából

Ifjabb Sztohacsek Ede Elnök

 

 

Címkék: hazugság költségvetés pénzügyminiszter oszkó péter

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr301876895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agyalapi 2010.03.29. 14:59:55

Tisztelt Android!
(ifj. Sztohacsek Ede címén, Post restant)
A hétvégén már kissé búsúlásra adtam a fejem, hogy nélkülöznöm kell a nap egyik csúcspontját
(azért annyira még nem vagyok vén, hogy ez legyen az egyedüli(o:),
de nem hiába volt a kis szünet, a friss írásod ismét frappánsra sikeredett.
No! - mondaná Veszter bácsi Tápén - könnyű jó húsbul fájintos kolbászt csinálni. Ez a nyaki-nyaki offsoros csákó rendes töltőbe való anyagot szolgáltatott.
Nem emlékszem pontosan, valami Szolzsenyicin nevű ember mondta, hogy ennél az állatfajtánál nincs utálatosabb és undorítóbb, s az csak az én egyéni hibám, hogy még mindig felhördülök egy-egy újabb irdatlan gazemberi teljesítményük után, valahogy századszor sem tudom elhinni, hogy lehet valaki ennyire gátlástalanul aljas, pedig igen. Lefogadom, van nálam rosszabb is, van aki elhiszi nekik....
Köszönöm, nálam ismét tízes.
Üdvüzlettel:
Agyalapi Hümér

Paranoid Android2 2010.03.29. 19:24:01

@agyalapi: Kedves Hümér!
Ne ijesztegess, ugye nem küldöd el a verseidet?:)))))

agyalapi 2010.03.29. 19:34:17

Node kérem! Ezt meg sem hallottam. Ez sértés.
A verseimet természetesen a Nobel-díj kiosztón fogom megosztani az arra érdemes (vagy jobb sorsra?) közönséggel. Viszont a kiadandó példányokra előjegyzést felveszek, egy nagyon megbízható ciprusi társaság végzi: A Vanek és Társa Korlátolt, Ám Felelőtlen Társaság.
A siker és a ráfizetés garantált!
(o:
10-telettel:
Agyalapi
(az egyelőre még koszorútlan) költő.

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.29. 22:04:19

Nekem is tetszik a post!

Bár a zsírjában sercegő nagylábujjam azt mondja, hogy max. egy héten belül muszáj leszel updatelni a postot :o)

Aztán majd meglátjuk...

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2010.03.29. 22:09:38

Mindenkinek kisbetűvel írni a nevét, kivéve Orbán Viktornak: na az a szánalmas, nem a kéregetés.

agyalapi 2010.03.30. 19:04:45

@Azasöndör:
Köszönöm, ismét műveltebb lettem egy talánnyal, az elemzést végigolvasva gyanítom, nem a kedves Alexandr mondta vagy írta a sokszor citált mondatokat, pedig az elemző szerint sem kizárható. ( most nézve: szerintem se passzol a stílusához) Mentségem: személyesen sosem beszélhettem a nagy íróval,
s bár néhány könyvét olvastam (utoljára a Rák-osztályt, arra még emlékszem is), mindet valószínűleg sosem fogom. Mindettől függetlenül ez az esetleg kreált idézet ötlött azonnal az eszembe a nyaki-nyaki kijelentése nyomán. (tudom, nem illik más testi hibáin élcelődni, de ahányszor meglátom, az jut eszembe, vajon hánnyal több nyakcsigolyája van, pedig úgy tudom, a zsiráfnak sincs több, mint a medvének, csak hosszabbak.)
Üdv:
Agyalapi

agyalapi 2010.03.30. 19:17:10

Elnézést, egy kérdés az avatarral rendelkezőkhöz: az enyém miért nem látszik a hozzászólásaimnál, holott a személyes menüben igen?
Köszönettel:
Aa.
süti beállítások módosítása