A legutóbbi közvélemény-kutatások alapján valószínűsíthető, hogy a jobbik, valamit az apátia csontvázközelig lerabolta már a szocialisták szavazótáborát.

Ennek legékesebb bizonyítéka, hogy a baloldali sajtóban elkezdődött annak sulykolása, hogy a jobbik tábora már nyolcszázezres, továbbá gyakorlatilag nagyságrendileg elérték a szocialisták szavazatszerző képességét.

Ez persze ordas hazugság feltehetőleg, egyetlen célja, hogy a „befogott orr” metódus számára megnyissa az utat. A szocialisták számára nagy öröm, hogy az mdfszdsz volt szíves eleget tenni az evolúció felhívásának és bejelentkezett a Darwin-díjra, hiszen ennek következtében a bokros laja által delejezett szavazók ott sírdogálnak valahol elveszve, az ezermilliárdos költségvetési kiigazítás útvesztőjében.

A szocialisták stratégiai célja egyértelműen az, hogy egyedül maradjanak a bal oldalon és begyűjtsék mindazok szavazatát, akiket Orbán Viktorral, a jobbikkal meg lehet ijeszteni. Ennek a projektnek már csak egyetlen komoly akadálya van, feltéve azt a valójában teljesen valószínűtlen eshetőséget, hogy most már nem derül ki más, az az, hogy az LMP mindenütt állít listát és ennek következtében megjelenik egy alternatíva a baloldalon.

A „befogott orr” metódus azonban megköveteli, hogy valóban ne legyen választási lehetősége a megriadt baloldali szavazónak, mert hát valljuk be, az mszp jelenlegi illata még a jobbiknál és az mdfszdsznél is rosszabb, sőt még a kakis pelusnak sincs esélye beelőzni.

A frissen fürdetett babapopó illatú LMP maga a rémálom ebben a szagorgiában. Ebben az esetben jól jöhet, hogy nincs ember, aki megmondaná, hogy mi is az LMP lényege, programja, elég ha aranyos és homályosan baloldali. Egy kis fideszellenességgel felturbozva a párt kommunikációját, hatalmas távlatok nyílhatnak meg a másságukat nyíltan hirdetők előtt (ez humor srácok, nem nekiállni buzizni!).

Mert azért kéne valami normális ellenzék is.

 

 

Címkék: mszp szdsz mdf jobbik lmp országos lista baloldali szavazók

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr361832176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ddance 2010.03.11. 23:11:06

Az LMP egy undorító liberális alakulat. SZDSZ2, elég megnézni a TASZ tevékenységét, vagy a kommunikációjukat...

Borsodi jelöltjük meg volt MSZP-s polgármester. Szóval az LMP-be vedlenek át ezek a gazemberek.

is 2010.03.11. 23:18:12

húha, ma ezt adták ki, hogy ezt kell nyomni? miharamabb kimosni a drukkerek agyából, hogy kétmillió kopogtatót harácsoltunk? már ez is legyen az MSZP-re kenve, hogy hát ez az ő stratégiájuk, hogy ne maradjon más?

a Jobbik is persze megint riogatás. az volt évekig, az volt az EU választás előtt is, aztán azt is a nyuszira kellett fogni. most riogatás a 800 ezer, aztán ha meglesz, akkor meg az MSZP csinálta direkt. jól megfojtja magát recskázás közben, ugye? a félmillió FIDESZ-Jobbik ingadozó meg nem igaz, ugye? azt teljes erőből kell tagadni?

nagyon nehéz lenne egyszer beismerni, hogy a FIDESZ rúgott ismét egy igen nagy öngólt a kétmillió kopogtatóval? összeomlana a világ, ugye? inkább ismét jöjjön az összeesküvéselmélet?

W Joe 2010.03.11. 23:18:56

Tényleg félhet az LMP-től az MSZP, mert a Népszabadság azzal vádolja az őket, hogy a Fidesz a támogatójuk:
index.hu/belfold/2010/valasztas/betamadta_a_nepszabadsag_az_lmp-t/

cotti 2010.03.11. 23:21:40

...pont arra van most szüksége ennek az országnak, hogy nagyon értelmiségi, nagyon okos, de mégis nagyon laza, zöld színben tündöklő, marihuána füstöt pöfékelő liberális hülyegyerekek leple alatt jöjjenek vissza a szabadmadaras liberális holdudvar szerencselovagjai és...

Szóval LMP = Lehet Menni a P*csába!

MoxNox 2010.03.11. 23:31:43

@ddance: Arról a TASZ-ról beszélsz, amelyik nemzeti radikálisokat is képviselt a rendőri túlkapásokkal szemben, és arról az LMP-ről, ami szintén a Védegyletből nőtt ki, mint a jelenlegi köztársasági elnök? Az LMP gazdasági programja közelebb van a Jobbikéhoz, mint az SZDSZ-éhez. Szóval ja, tényleg SZDSZ2... ha egy tájékozatlan sudribunkó vagy.

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2010.03.11. 23:31:45

Az MSZP-vel kokettál Orbán miniszterjelöltje?

Pintér Sándor és befolyásos szocialista politikusok is összefüggésbe hozhatók az Eclipse céggel, amely már 20 milliárd forintos állami beruházást tudhat magáénak, a többségét pedig nemzetbiztonsági okokra hivatkozva titkosított közbeszerzési eljárásokon nyerte meg.

Úgy tűnik, egy hajóban evez a Fidesz volt és az Index értesülése szerint leendő belügyminisztere, Pintér Sándor és több befolyásos MSZP-s. A Figyelő legfrissebb számában megjelenő cikk szerint Pintér Sándor is kapcsolatba hozható az Eclipse Informatikai Zrt.-vel, amely ellen már az ügyészség is nyomoz, és amelyik decemberben közel 5 milliárd forintos állami megrendeléshez jutott úgy, hogy a pályázatot rá szabták.

A hetilap több cikkben is foglalkozott a kétes hátterű Eclipse-üggyel, amely most már 20 milliárd forintos állami beruházást tudhat magáénak, a többségét pedig nemzetbiztonsági okokra hivatkozva titkosított közbeszerzési eljárásokon nyerte meg.

bigthereal 2010.03.11. 23:41:41

@is: hogy te mennyire beteg vagy...

de csak kinevetlek: ha-ha-ha-ha-ha

Csigorin 2010.03.12. 00:05:49

nem baj ha 3párti parlament lesz. ha ez azt jelenti hogy szadeszék meg madef nem jut be, annál jobb.
lmp-sek még nemrég alakultak, tessék megdolgozni azért az 5%ért. A Jobbik se egyből kerül parlamentbe, nem kis erőfeszítés volt tőlük.

Drang 2010.03.12. 00:10:18

@MoxNox: Ja, az egyik fő problémátok meg a szegény elnyomott cigányság:
„Álságos az, aki ma Magyarországon „cigánykérdéssel” riogat.”
„Roma honfitársaink esélyein az irányukban megnyilvánuló előítéletesség is ront. körükben az átlagosnál nagyobb mértékben tapasztalható problémák (így a tartós munkanélküliség, alacsony iskolázottság, illetve az uzsora és a „megélhetési bűnözés”) társadalom alatti helyzetüknek és az ebből keletkező reményvesztettségnek, nem pedig kulturális szokásaiknak, vagy pusztán egyéni hibáiknak a következménye.
A szélsőséges propaganda – és sokszor a sajtó – tovább ront a helyzeten azzal, hogy hamis képet fest a magyarországi cigányság egészéről.”
Nem vagytok SZDSZ 2? Nem, mert azok legalább beleálltak ebbe a PC hazudozásba, ti meg csak sunnyogtok. Kíváncsi lennék, ha a fent idézett szöveggel gyűjtöttétek volna a kopogtatókat, mennyi jött volna össze. Főleg vidéken.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2010.03.12. 00:14:47

@Drang: kicsit egysikú amit mondasz nem? Akkor ti SZDSZ 3.0 vagytok mivel az álitásod szerint az LMP 2.0 az LMP pedig egyetért a Jobbik pedig egyetért az LMP-vel földmoratoriumban, tehát a Jobbik SZDSZ 3.0.
Ezt úgye te se gondolod komolyan?

Alapvetően az LMPkurvára nem azt mondja, hogy a cigányságon kell segíteni hanem a szegényeken,azokon a szegényeken is akiket egyes cigányok baszogatnak mondjuk Borsodban, mert veled ellentétben ők nem rózsadombi nyugerek.

standard 2010.03.12. 00:15:22

vicces hogy az zavar egy fasisztát, ha egy pártnak NINCS programja

standard 2010.03.12. 00:18:59

:) persze a fasiszta megjelölés is geg.

creativecitizen 2010.03.12. 00:24:14

az LMP lassan minden oldalról össztüzet kap ... hát, ez bizony csalhatatlan jele annak, hogy kezdik komolyan venni ...
:-)

levi009 2010.03.12. 00:24:57

Na persze! Pont ezt szeretné a Néphazugság beadagolni a birkáknak. Nem majd azt mondja, hogy a "Lopakodó Mocskos Politika" ultra-libsi, hogy a kutya se szavazzon rájuk 2010-ben. Ám senkinek ne legyen kétsége, hogy amikor eljön az ideje, úgy átváltozik liberál-bolsivá, mint anno SzaDeSZ. Garancia erre Schiffer, Király, meg egy pár jómadár, aki sohasem arról volt híres, hogy nagyon barátkozzon a jobboldallal.
Hogy a fidesz miért tápolja őket? Prózai oka van: ugyanaz a gazdája, mint a liberál-bolsevikoknak, csak a fidesz még szerepjátékos minőségében tündökölhet. Akárcsak Dévid Ebola is tehette mindaddig, míg le nem áldozott a csillaga. Nem lesz ez máshogy a Fidesznél sem!
Nyugodtan borítékolható:
LMP = SZDSZ 2.0 version

__ 2010.03.12. 00:26:00

@ddance:
Ja, végülis a TASZ éppen ma érte el, hogy ne kelljen 15 millárdot kidobni az ablakon az adófizetők pénzéből. Már ha ez téged érint...

www.hangtar.radio.hu/mrplayer.php?autoplay=1&hangtar=20100311_180300_1

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.12. 00:28:03

@is: Érdekes. Bármi lehet egy poszt témája a rongybabától az atomenergiáig, ha te ott vagy, akkor három émelyítően ragadós, emészthetetlenül dohszagú bekezdésben leírod, hogy a FIDESZ (szigorúan csupa nagybetűvel) tehet mindenről, minden az ő hatalomvágyuk miatt van, az Orbán meg maga a Sátán földi helytartója.

Egész nap nincs semmi jó a tévében?

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2010.03.12. 00:30:27

@creativecitizen: "az LMP lassan minden oldalról össztüzet kap ... hát, ez bizony csalhatatlan jele annak, hogy kezdik komolyan venni ...
:-) "
és ez így igaz:D

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2010.03.12. 00:38:50

@levi009: Jah ez a rohadt Schiffer úgy utálja a jobboldalt, hogy a TASZ üdvédjeként (persze kifejezeten nem a pártoldalt hanem az ügyet nézve) adott ügyben Orbánt is képviselte mint jogvédőt. meg a népszabi is azt írja menyire utálja a jobboldalt.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2010.03.12. 00:39:57

Tényleg kedves MSZP, kedves Jobbik, kedves FIDESZ!

Tessék megverekedni akkor, mi a fenen az LMP, liberális, konzervativ, vagy raszista talán?

stratez 2010.03.12. 00:51:23

@is: Hányasod volt matekból? Ha a 8 millióból kivonunk kettőt, akkor mennyi marad? Vagy azt a 6 milliót is a Fidesz gyűjtötte be? Ha egy párt nem tud 6 millióból begyűjteni néhány ezret, az ne akarjon a parlamentbe ücsörögni...

stratez 2010.03.12. 00:55:11

@ORBÁN "itt az idő" elhúzni, MLSZ elnöknek !: Ja kapcsolatba hozható, mert egy épületben van a két cég, azon kívül semmi közük egymáshoz. Ki kellett találni valamit, hogy eltereljék a figyelmet a nap 24 óráját lopással töltő MSZP-ről. Az meg, hogy Pintér ismét belügyminiszter lehet, egyelőre csak találgatás...

Drang 2010.03.12. 00:56:30

@weisz manfréd huba: Én a cigánykérdésről beszéltem, és tőletek idéztem, szó szerint. Hogy ti egyébként egyes kérdésekben egyetértetek akár a Jobbikkal is (és nem az veletek, ahhoz ti igencsak kicsik vagytok), mit sem változtat azon, hogy alapvetően az SZDSZ vonalát viszitek.
Ezzel a rózsadombi nyuggerdumával meg igencsak mellényúltál, de mondjuk ez nem lep meg az olyan szupertáposok részéről, akik az életet statisztikákból meg tanulmányokból ismerik.
Schiffer egyébként évfolyamtársam volt a jogon, csak akkor még ifjúszocialistának érezte magát, a szegény, előző rendszerben elnyomott kis Szakasits-unoka, Bajnai és Gyurcsány haverja.
Az LMP-t komolyan venni? Na ne röhögtess. De ha elvesztek 2-4%-ot a ballib oldaltól, társadalmilag már hasznosak voltatok.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2010.03.12. 01:06:39

@Drang: Jah nem Borsodban lakok mondjuk, hanem a nyocker rosszabik részében ahonan még nincsenek a cigányok kibaszva.

"Schiffer egyébként évfolyamtársam volt a jogon, csak akkor még ifjúszocialistának érezte magát, a szegény, előző rendszerben elnyomott kis Szakasits-unoka, Bajnai és Gyurcsány haverja."

Tehát aki baloldali az mind a gyurcsány meg a bajnai haverja? Nézd meg mondjuk a milenáris fúrumon készült videót ás rájösz menyire haverkodnak.

A családnál meg biztos a dokumentumfilm rendezőre gondolsz aki már akkor borsodot járta amikor a Jobbikosok még az MSZMP-ben ültek.

Mellesleg szerintem korekt amit az LMp mond a cigánykérdésben a cigányokat nem kirtani kell, hanem hasznos tagajivá tenni őket a társadalomnak. Ez hosszú folyamt addig is pedig a kriminalisztikai kérdéseket rendészeti szinten kellkezleni, nem a szocilogia részeként. Aki meg a ketött nem tudja elválasztani ne készüljön se kormányzásra, se ellenzéki szerepre.

creativecitizen 2010.03.12. 01:06:47

@Drang:
ennyit jobbról is simán elvesz az LMP ...
láttunk már jó pár embert a Jobbik és az LMP között vacillálni ... :-)

úgyhogy a társadalmi összhasznosság minden kétséget kizáróan fenáll :_))

levi009 2010.03.12. 01:18:28

@weisz manfréd huba: Na ja, akkor a barcikai szélkakas, Király Bálinton helyi MSZMP-KB-s kulusz mogulon és több ciklust kitöltött MSZP polgármesteren vajjon miféle jobboldali kötődést fedezhetnél fel?
Persze hogy védte Orbánt, mert Orbán is csak egy bábu, akit ugyanaz a kéz etet, mint a bolsikat, csak neki el kell játszani a másik oldalt. (Oszdd meg és uralkodj!) Akárcsak Dávid Ebola tette mindeddig.
Csak a hülye nem látja át, miféle csürhe az a LoMP!?
Lesz még az Leszbikusok Melegek Pártja is, ha a változások szele arra fújja őket!

Drang 2010.03.12. 01:22:20

Schiffer az említetteknek ezeréves cimborája:
"Idealisták voltunk, ki volt akkor realista?" - idézi fel a múltat a Bajnai-féle társaság egyik tagja, Schiffer András, aki ma a Védegylet és a Társaság a Szabadságjogokért ügyvédje. Schiffer konkrét példát is mond: egy 1989-es KISZ-kongresszuson három ember szólalt fel azért, hogy a kommunista ifjúsági szövetség óriási vagyonát (táborok, üdülők stb.) "az utolsó szögig társadalmasítsák", vagyis osszák szét: Bajnai, Gyurcsány és ő. "Készült róla videó is, szerintem Kiss Péterék még most is őrzik valahol a Köztársaság téren" - mondja az akkor 18 évesen a politika közelébe került érdekvédő, aki alkalmanként résztvevője volt a Bajnai garzonjában zajló beszélgetéseknek is.”
www.origo.hu/itthon/20060726bajnaiportre.html
Te ezekről nem tudsz, vagy csak minket nézel hülyének?
Vagy ez pl. mi:
erlauer5.nolblog.hu/archives/2010/03/02/Kicsoda_On_kedves_dr_Schiffer_Andras_Szegyenletes_es_aljas/

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2010.03.12. 01:24:47

@Drang: Igen és azt is tudod, 90 után hova mentek az útak? Schiffer melyik válalatott privatizálta? Miből gazdagodot meg illegálisan? mikor lett az MSZP tagja?

levi009 2010.03.12. 01:25:49

@weisz manfréd huba: Cigányokat hasznos tagjaivá tenni a .... Mi van?
Te beszívtál? Vagy csak nem láttál még közelről etnikumot?
Költözz be melléjük egy hónapra! :)
Aki ezt megpróbálta, mind felsült. Lásd: Finnek, Svédek, Osztrák-Magyar Monarchia... és sokan mások.
Vajjon miért nem sikerült még ez sehol sem?
Na majd a LoMPosok megcsinálják. Szóljatok Ferinek!

Drang 2010.03.12. 01:34:01

@weisz manfréd huba: Jó, akkor idézek a második cikkből is:
„Arról van szó, hogy 2002. szeptember 14-én két roma fiatalember, Vadászi István és Vadászi Bálint szerettek volna bejutni a Zöld Pardon nevű népszerű szórakozóhelyre, ahová azonban a biztonsági őrök cigány kinézetük miatt nem engedték be őket. Rövid leszek: a fiatalemberek feljelentést tettek a Zöld Pardon ellen, és a pert másodfokon jogerősen megnyerték. Az ítélet 2005. augusztus 25-i keltezésű.
Régi ügy, nem is egyedi eset, emiatt nem is írnék róla. Ami viszont meglepően érdekes, az az, hogy az alperes, a rassz szerinti megkülönböztetésben vétkesnek bizonyult Zöld Pardon ügyvédje nem más, mint az egyik legnevesebb jogvédő egyesület, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) egykori ügyvivője, ma a "Lehet Más a Politika" (LMP) listavezetője, a jogvédőként elhíresült dr. Schiffer András volt. Szerintem ez szégyen.”
Persze lehet, hogy most vezeklésként csináltatok ilyen cigányprogramot. Hitelesek vagytok kétségkívül.

levi009 2010.03.12. 01:34:02

Schifferről meg annyit, ha jobboldali lenne, nem támadnák a nemzeti szájtok, ő meg nem perelné be őket. (Ld.: szentkoronaradio)
De épp elég ránézni a fejére és az épp elég, hogy lásd a kilógó lólábat... avagy ördögpatát.
Kár ezen vitázni! A LoMP egy ultra(cion)-liberális burkolt szervezkedés, amely sokkal kártékonyabb lehet mint elődje a SzaDeSz. Mellesleg ők is demokratáknak és nemzetinek mutatkoztak egy jó darabig.
Szégyellem bevallani, de legelőször én is beszívtam, mint oly sokan mások is. Legyen ez intő példa azoknak, akik nem szeretnének ugyanígy járni. Úgyhogy csak óvatosan azzal a Lopakodó Mocskos Politikával!

CsB 2010.03.12. 01:59:01

lol, hogy rettegnek a kis zsebnácik a szörnyű lmp-től :D fintorgunk a tasz-on, haha, és mi a helyzet a jobbik ex-mszmp-s jelöltjeivel meg a szerencsejáték-maffia pénzelte kampányával?
szar ügy, értelmes emberekre mindig lesz igény, akármennyi kretén is veri a tamtamot :D

Drang 2010.03.12. 02:22:28

@CsB: Köszönjük az LMP-s vitakultúra e briliáns megnyilvánulását. Tipikus SZDSZ-tempó: aki kritizál,
1. nácizd le,
2. ne foglalkozz azzal, hogy mit mondott, állíts róla néhány hülyeséget meg hazugságot,
3. rögzítsd, hogy azért ti azért milyen okosak vagytok, elvégre ti ezt állítjátok.
Szánalmas egy brigád.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2010.03.12. 02:39:28

@Drang: A pert nem nyrték meg másodfokon ez egy kamu ami valamiért elterjedt. Töbször volt már ezért helyreigazoitás.

Alapvetően Schiffernek van egy cége amihez egy másik cég fordult, ő elválalat a másik cég védelmét polgári peres eljárásokban. majd ezután a másik céget rasszizmus vádja érte ahol Schiffermint a cége alkalmazotja, képviselte a vele szerződésben lévő céget.

András több helyen elmondta ha úgy látta volna, hogy megál a raszizmus vádja az ügyben felmondta volna szerződést legyen akármenyi anyagi kára is.

Ellenben Schifferék több perben is képviseltek másik oldalról cigán származású embereket, amikor is megállt a a raszizmus vádja.

Akkor most mi is van?

@CsB: Nácizni tök primitiv dolog.

@levi009: A Schiffer nem jobboldali senki nem is álitotta ezt. B Akkor Orbán sem jobboldali, Kövér sem, és maga a Fidesz sem, hiszen töbsz9ör támadta őket mind a barikád mind a szentkorona rádió.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2010.03.12. 02:46:29

@Drang: Még anyit az LMP nem a cigányságot akarja felzárkoztatni, ezért nincs is cigányprogramja, hanem, a leszakadt területeken élő hátrányoshelyzetüeket raszra való tekintett nélkül.

zavart avar (törölt) 2010.03.12. 05:27:56

Kurv@ jó írás...
Tetszik.
Remélem, mások is meglátják a lényeget.
Gratula és köszönöm.

Frick László Emlékzenekar 2010.03.12. 05:38:44

Aki frissenfürdetett babapópózamatúnak érzi az LMP trójaifalópártot, az mit szed? Mert én is szeretnék olyan gyógyszert.

Sőt, az LMP-re szüksége lesz az MSZP-nek, ami már 2 év múlva üde és jóillatú lesz.

Az LMP egy netokratív kezdeményezés, tudatosan indexisták hozták létre, népszopatás. "Üresen" megy be a "párt" s majd odabent megtelik tartalommal.
A balfasz fidesz csak rosszat húzhat. Lényegében tökmindegy mit csinálnak, hogy járt Surányi? Orbán a szájára vette, a kis hírszerző slapaj má az anyjáig visszamenően agyonfikázta Surányit.

A jobbik vagy velük szavaz és akkor össze-mosi-mosi vagy nem és az is jó.

Jó, a netokrata néphülyítők tönkrebasszusozták az MDF-nek látszó micsodát, de ez az LMP trükk bejött.

Frick László Emlékzenekar 2010.03.12. 05:39:59

@weisz manfréd huba: Ahan, ez tetszett nekem a régi (még igazi) SZDSZ programjában is (ezt a lózungot koppintotta az Isteni Áládár is)

Frick László Emlékzenekar 2010.03.12. 05:54:12

Eleve rosszindulatot feltételezek olyan polblogerről, aki "közvéleménykutatások" és "eredményei szerint" kezdi.. vagy utal ilyen hülyítésekre...

Az LMP-t egy fennkölt magos értelmiseggi attitüdnek köszönhetjük
"Majd mi megmutatjuk ennek a sok tahónak, hogy kell Az Egyetlen ÉSz Pártját (ez volt az SZDSZ beceneve régen) létrehozni...

Számomra a történet inkább a netokrácia prostitilálódásról szól. Létezik az a pénz, amiért a korpák közé keverednek azért, hogy a ludak megegyék a disznókat....
Nem jö be? Istenem, ők csak kommunikáció szakemberek voltak (mint Somogyi, az MDF és Bokros elbasszusozója)

halál megdöglessz kinyírunk ® · http://href.hu/x/73ug 2010.03.12. 06:42:35

az lmp számomra egyenlő "zöld" jobbik.
az mdf kinyírta magát, ügyesen.
marad az, hogy "befogott orral, halkan anyázva" a szocikra kell ikszelnem :-/
index.hu/velemeny/2010/01/25/befogott_orral_halkan_anyazva/

Gilderoy 2010.03.12. 07:00:03

Mi van srácok, hirtelen mindenki betojt az LMP-től?

cellimega 2010.03.12. 07:15:38

@is:
Te nem vagy demokrata.
Írásaid alapján ugyanolyan lelkületű vagy, mint a nácik.

Hitler is kitalált egy ellenséget, mint te (OV), és az ellenség gyűlöletére uszította a németeket.
Ő ezt azért tette, hogy elterelje az emberek figyelmét arról, hogy ki is az ő valódi ellenségük (AH).

Te is ezt teszed az MSZP vagy az MDF (most már mindegy) megbízásából.
Vagy pénzt kapsz érte, vagy beteg vagy.
Előbbi esetben bűnös is, mert a netet, ami szabadságunk egyik fő eszköze lehet, rosszra használod.

Senkifia 2010.03.12. 07:21:01

@Gilderoy: :) szerintem az még korai lenne. Max az mszp-nek van oka betojni. Mert ugye lassan a jobbiknak több mandátuma lesz,mint az mszp-nek,úgyhogy marad versenytárs a középbalon erősen előzni kívánó LMP :) Viszont ha azt nézzük,hogy valóban az szdsz menti át az LMP-n keresztül a második-harmadik sorát(az elsőt az mdfben szerette volna menteni, de az,ahogy kinéz,nem jön össze. Viszont ezek a csávók qrva okosak és mindig több lábon álltak. Olyan könnyedén sajnos nem fogjuk megúszni áldásos ténykedésüket.
Szóval ebben a konjunktúrában valóban lehet félni az LMP-től.ha bejutnak a parlamentbe,és ugyanúgy fog elszaladni velük a ló,ahogy az szdszszel is elfutott.... ennek a 20 évnyi futásnak(ámok) fogjuk inni a levét még nagyon sok éven át ezután.

Németh András 2010.03.12. 07:22:04

Olyan mókás hogy mindenki retteg az LMP-től!

He-he, HAJRÁ LMP!!!

Senkifia 2010.03.12. 07:26:10

@is: "harácsoltunk"??? ja kérem,tetszettek volna normális választási rendszert csinálni anno...meg Alkotmányt,for that matter...és akkor nem lenne harácsolás,meg kopogtatócédula. Ja és boríték sem,hogy a láncszavazás előfeltétele meg legyen teremtve :)
ilyen ez a piszok fidesz.mikor kormányon volt, ő volt a hibás az orszáág romlásáért(érdekes,pedig javult). Mikor ellenzéknben volt, szintén ő volt a hibás az ország romlásáért, de főleg orbánviktor :)
tessenek bérrettegni. ja azt a mocsoknáci jobbiktól kell mosmár. de akkor orbánviktor micsoda lesz ezután?? jaaa ,hát persze!"micsoda" lesz ezután !! :D

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2010.03.12. 07:33:32

Én csak egyet kérdeznék: aki a cigányságot nem integrálni akarja a társadalomba, az mit szeretne velük kezdeni? Potenciális bűnözőként kezelni őket és börtönbe zárni őket? Legyilkolni őket? Még mielőtt vki félreértene: aki bűnözik annak sitt, nincs melléduma. De azért kedves rasszista polgártársaim, jól meggondoltátok ti ezt miről beszéltek, szavaztok?

Paranoid Android2 2010.03.12. 07:38:42

Bocsánatot kérek a kommentek némelyikének színvonala miatt a kedves olvasóktól.
Nem gondoltam, hogy a frissen fürdetett babapopó illatú ekkora kihívás.

Dachstein 2010.03.12. 07:41:10

@Drang:
LMP=szadesz, Jobbik= nácipárt. Komolyan nem érzitek a párhuzamot?... Ha nem gondolod a Jobbikot nácinak, akkor ne gondold az LMPt SZDSZnek. Attól, hogy van egy-két hasonlóság, remélem egyik sem igaz.

hááááát 2010.03.12. 07:46:34

Az LMP-re akartam szavazni, de nem érzem bennük azt az átütő erőt amire most szükség van.Szerintem most pont nem szoclibdem kell.Egy enyhe diktatúre soket segitene az országon(persze nem a jobbik féle).Viktor kénytelen lesz megcsinálni, mert különben megint szar négy évnek nézünk elébe.Viszont kell egy erős ellenzék aki azért bármikor kifoghatja a szelet a vitorlájából ha megint el száll vele a paci.A vesztesek közül még mindig a szocik azok akik felléphetnek értelmesen ellene.Remélem.Nem megbénitani(lásd: fidesz áldásos négy éve), hanem kormányozni kell.Szóval hányingerrel küzdve szocik!

phaidros 2010.03.12. 07:52:45

@is: 2 millió szavazója valószínűleg alapban meglesz a fidesznek. Azok nem adták volna másnak.

Nade sírjál csak. :)

szerella 2010.03.12. 08:00:09

Csak emlékeztetőül a tények azoknak akik az SzDSz kistetvéréröl meg ifjúszocikról beszélnek.
1990-ben a Fidesz vadabb liberálbolsi volt még az SzDsz-nél is. Úgy hirdették magukat hogy az SzDsz kistestvére. Ezt nem lehet tagadni.
Emlékszem a Fidesz cédulagyüjtöi akkor azzal a szöveggel agitáltak hogy ha nekik adjuk a cédulát az olyan mintha az SzDsz-nek adnánk.
Akkor igazándiból 2 párt volt, az MDF és SzDsz, 20 év kellett ahhoz hogy eltünjenek.
A Fidesz tovább fogja húzni mert Viktor ügyes taktikus. Ez persze nem jelenti azt hogy tisztességes. A hatalom bedarál mindenkit.
Úgysincs remény, majd rájön az is aki itt most fröcsög, és azt hiszi nála van az igazság.

CSÉ 2010.03.12. 08:02:08

Hosszabb távon a Fidesznek szüksége van egy váltópártra és inkább ök legyenek azok, mint a többi esélyes.

kalapácstollú 2010.03.12. 08:05:39

Nagyon jó ez a poszt, gratula!

MiKeyRuLeS 2010.03.12. 08:23:05

He-he, a minap derült, ki hogy az index egyes újságírói szoros kapcsolatban állnak az LMP-vel. Nem párttagok persze, mert azt a törvény nem engedi, csak alapító tagok. Így már törvényes, és etikus :-)

Ezért van ez a nagy LMP reklám minden nap az index címoldalán.

Senkifia 2010.03.12. 08:27:03

@hááááát: csak egyetérteni tudok. azért gondolom én is úgy,hogy a fidesznek ne legyen 66%.mert senkinek ne legyen annyi hatalma,hogy bármikor bármit saját szájíze szerint változtasson. Ja és a baloldalra amúgy enyhe undorral tekintek,úgyhogy nem ezért "fikázom" a fidesz kétharmadá. Szerintem bőven elég lesz egy 65% fidesz. A fennmaradt 35%on meg osztozzon,aki a közelébe férkőzik.mszpnek azért sok ne maradjon. és hálistennek végre az szdsz megszűnik. és ha minden jól megy, az mdf hátán se tudnak majd belavírozni. Max az LMPben sunnyog majd be a második-harmadik sora az szdsznek. reméljük,nem lesznek túl sokan.

kalapácstollú 2010.03.12. 08:39:39

@MiKeyRuLeS: Van erről valami forrás?
Ja, és ezért fasisztázta le az LMP-t az indexen az egyik újságíró?

Balaint 2010.03.12. 08:45:52

bigthereal 2010.03.11. 23:41:41

Ne etesd a trollt. Csinálj úgy mint a többiek ne törődj vele. Az összes jobbos fórumon ezt csinálja.

Samuzia 2010.03.12. 08:46:35

@weisz manfréd huba:

" weisz manfréd huba · magyarinfo.blog.hu/ 2010.03.12. 00:39:57
Tényleg kedves MSZP, kedves Jobbik, kedves FIDESZ!

Tessék megverekedni akkor, mi a fenen az LMP, liberális, konzervativ, vagy raszista talán? "

ITT A VÁLASZ: Az LMP? Rossz vicc! :D Libsik balos ideákkal!

kalapácstollú 2010.03.12. 08:49:16

@MiKeyRuLeS: Ebben a cikkben egy szó sincs az index.hu-ról, csak a PC vádaskodásairól.
Viszont én adok neked egy linket, mely azt mutatja, az indexes újságíró fasisztázik:
w.blog.hu/2009/06/08/europai_ertelemben_vett_fasizmust

Na, akkor erről ennyit, azt hiszem, ezt túltárgyaltuk.

teljesenertelmetlen (törölt) 2010.03.12. 08:49:58

@is: Nagyon vicces, ahogy napról napra idegesebbek vagytok! :) :) :)

Csúnya nagy bukta lesz, ha a fejed tetejére állsz, akkor is! :)

Találkozunk április 11-én az utcabálon! :)

kalapácstollú 2010.03.12. 08:50:00

@MiKeyRuLeS: Jé, a válaszomat nem küldte el! Megpróbálom mégegyszer.

kalapácstollú 2010.03.12. 08:54:12

@MiKeyRuLeS: Itt már valóban van egy Bodoky nevű indexes újságíró. Aki belépett egy civil szervezetbe korábban. Ez etikátlan? Ez törvénytelen?
Majd mikor a civil mozgalom pártt alakult nem követte őket. Vagy ez az etikátlan szerinted?
Mindezek következménye lehet, hogy az index.hu másik újságírója fasisztázza le az lmp-t?

MiKeyRuLeS 2010.03.12. 08:56:26

@kalapácstollú: Ennyire nehéz ezt értelmezni?
"„Mindenekelőtt gratulálunk az LMP-nek, hogy legnagyobb támogatója egy amerikai ingatlanbefektető, aki lakóparkot épít Magyarországon. Bízunk benne, hogy az LMP ellen nem fog lejárató kampány indulni az Indexen, és alapító tagja, az Index újságírója nem fogja a pártot újabb zsarolási, kampányfinanszírozási botrányba keverni” – ezekkel a mondatokkal kezdődik a Political Capital (PC) közleménye."
"A PC közleményében említett indexes újságíró nem más, mint Bodoky Tamás, aki több tényfeltáró cikket is írt a portálon a sávolyi beruházással kapcsolatban. Bodoky cikksorozatát a Grupo Milton cégvezetője zsarolásként értékelte. Azt állította, hogy egy, az autó- és motorsportban érintett, valamint a Zsámbéki medence ingatlanfejlesztői állnak a cége elleni lejárató kampány mögött, meg akarják akadályozni a pátyi és a sávolyi beruházást. Bodoky a vádakat visszautasította, mondván: lehet, hogy a cikk informátorai zsarolni akarták a cégvezetőt, de ő ebben semmilyen formában nem vett részt, az informátorok pedig őt „nem fogták”, azaz befolyásolni sem tudták újságírói munkáját. (Bodoky a Grupo Milton elnökének portréját megrajzoló írásáért egyébként éppen ma Minőségi Újságírásért Díjat kapott.)

Bodoky Tamás a hvg.hu megkeresésére elmondta: nem tagja az LMP pártnak. Amikor az LMP még mozgalom volt, valóban tagja volt a szervezetnek, de a pártba már nem lépett be, mert az szerinte összeférhetetlen újságírói munkájával - közölte, majd hozzátette: a Balatonring-ügyön sem az LMP-vel közösen, hanem attól teljesen függetlenül dolgozott. "

kalapácstollú 2010.03.12. 09:00:30

@MiKeyRuLeS: "Amikor az LMP még mozgalom volt, valóban tagja volt a szervezetnek, de a pártba már nem lépett be, "

Mi ezzel a baj?

MiKeyRuLeS 2010.03.12. 09:02:16

@kalapácstollú: Te komolyan az hiszed, hogy miután párttá alakult egy szervezet, a körülöttük levő újságírók attól fogva messze elkerülték őket? Nem, csak azért nem párttag ez a koma, mert a törvény nem engedi. Nem mondtam, hogy etikátlan, csak mondtam, hogy ez így, ugye, etikus, szmájlival.

Te tótát még komolyan veszed? Ráadásul ő a legvéresebb szájú liberális az egész magyar médiában. Lovassal kellen össze ereszteni őket. Ráadásul ő nem oknyomozást folytat, hanem véleményeket ír, míg ez a Bodoky erős pártszimpátiás háttérrel ír függetlennek tűnő leleplezéseket.

Csak eléggé kilóg a lóláb, attól függetlenül, hogy ebben a PC vs LMP ügyben szerintem mindenki sáros és hiteltelen.

kalapácstollú 2010.03.12. 09:08:41

@MiKeyRuLeS: Tehát egy újságíró semmilyen civil mozgalom, szervezet tagja nem lehet, mert, ha az adott mozgalom egyszer esetleg párttá válik, akkor rásüti valaki az illetőre, hogy újságíró létére párttag (Nem mintha törvény tiltaná azt.)?
Ezt te komolyan gondolod?
A PC válasz helyett sároz és ezt te készpénznek veszed. Meg olyan következtetéseket vonsz le, hogy etikátlan Bodoky, mert újságíró létére párttag, plusz sunyi is, mert nem párttag.
Nos, a dolgok fordítva működnek. Nem azért írt Bodoky leleplező cikket, mert párttag (nem is az), hanem mert írt egy leleplező cikket azt egy párt felhasználhatta forrásként.
Tótát nem veszem komolyan, de tény, újságíró, indexes és fasiztázta az LMP-t.

MiKeyRuLeS 2010.03.12. 09:18:11

@kalapácstollú: Még Pörzse is etikusabb, mint a haverod, mert ő legalább kiállt, és elvállalta, hogy ő hova tartozik.

Nem kell itt a körítés, te vagy nem itt élsz, vagy egyszerűen naív vagy, ha nem tudod, hogyan működnek itt a dolgok.

Az index LMP vonzalmát szerintem pedig kár tagadnod, hiszen egy hírportálon sem szerepel annyit ez a liberális pártocska, mint itt. A Népszabadság féle cikket, még a jobboldali szájtok sem vették át, sőt a NOL oldalán sem könnyen található meg.

Az index próbálja nyomni az LMP-t, a szerkesztőségben sok a szimpatizáns, mivel az SZDSZ elvérzett, kell egy párt nekik, amelyik a liberális vonalon mozog.

blacklord 2010.03.12. 09:24:23

@halál megdöglesz kinyirunk: Na te vagy akkor az az ember, aki nincs és mégis van. Akinek jobb a biztos NAGYON rossz, mint a bizonytalan esetleg jó (bárki, ismétlem BÁRKI jobb lenne az MSZP-nél, még egy 2/3-os Jobbik is). Te hol éltél az utóbbi 8 évben, ember?

kalapácstollú 2010.03.12. 09:25:20

@MiKeyRuLeS:
Na, én ebben a szardobálásban nem kívánnék résztvenni. Sokkal jobb ez a poszt annál, hogy belerondítsak, úgyhogy viszlát neked!

blacklord 2010.03.12. 09:26:54

@Senkifia: Mondjál már neveket, ember. KONKRÉTUM-ot. Imádom a hozzád hasonló idiótákat...

2010.03.12. 09:30:26

Nem értem, hogy miért ne törekedne az MSZP arra, hogy maximalizálja a szavazatait a válasuztásokon. Ez a verseny. A Fidesz pont ugyanezt teszi csak más irányból. És minden pártnak az a célja, hogy az erejét növelje a döntéshozó pozíciókban. Másért miért jönnének létre?

Sobrijóska 2010.03.12. 09:32:30

@ddance: az LMP még mindig a legártatlanabb párt, az hogy volt mszp-sek is megtalálhatók, az még nem jelent semmit. Ott sem volt mindenki gazember. Már ha neked a gazemberség tetten ért károkozást jelent...

2010.03.12. 09:34:48

Amikor marihuána füstöt pöfékelő hülyegyerekekről vízionálnak egyesek, és ezt az SZDSZ-szel azonítják, majd a sötét szemüvegüket feltéve, ezt tovább görgetik az LMP felé is, akkor a saját maguk által kreált hamis világképükről tesznek bizonyságot az interneten. Annyiban szomorú ez, hogy az interneten bárki bármit mondana. Ha kiállna szemtől szembe egy ilyen ember vitatkozni, már kevesebb érve lenne a hasonló állítások megvédésére. Az ilyen embernek nagyon-nagyon kicsi a felfogóképessége. Összetettebb világban képtelen kiigazodni, ezért könnyen fogyasztható képekben éli az életet. ha meglát egy szakállas embert, akkor neki a liberálisok jutnak az eszébe, mert egyszer egy ostoba politikustól ezt hallotta, meg körbe járt az interneten néhány poénosnak szánt fénykép, amin ő jót nevetett. Sajnos ma tömegeknek eddig terjed az értelmi képessége.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.03.12. 09:37:27

@Sobrijóska: "az LMP még mindig a legártatlanabb párt, az hogy volt mszp-sek is megtalálhatók, az még nem jelent semmit."

ja, értem. te hülye vagy.

novákandris 2010.03.12. 09:37:44

@weisz manfréd huba: Lobbik Oroszországért Mozgalom
;)

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.03.12. 09:39:36

@blacklord: Valszeg nem érzékelte igazán ami történet, szerencsés lehet, a valóságot meg igyekszik nem észrevenni.

ben2 2010.03.12. 09:41:59

Balos és liberális emberek mindig is lesznek az országban, ezen kár rugózni. A kérdés az, hogy a szervezett bűnözésre adják-e a szavazatukat (értsd: MSZP), vagy esetleg másra.
Márpedig - ha már lehet kérni -, akkor inkább másra, akárkik legyenek is azok.
Ehhez képest furcsa, hogy néhány Jobbikos reflexből nekilát libsi-komcsizni, amint megemlítik az LMP-t. Ugyanakkor szavazatmaximalizáló szempontból érthető ez a vehemencia, hiszen az LMP ugyanúgy a partvonalról bekiabálók kényelmével indul neki a választásnak, ezért bármilyen furcsa is legyen, de konkurenciát jelent a Jobbiknak, mert begyűjtheti azokat a szavazókat, akik mindkét nagy pártot elutasítják, de teszem azt nem cigányoznak.

novákandris 2010.03.12. 09:43:50

@is: Ezt én is így gondolom, hogy a Fidesz a 2millával az MSZP hosszútávú megmaradását segíti.

Egy lehetőség merült még föl bennem: esetleg az utolsó héten felajánlják a "segítségüket" az LMP-nek, ami ugye törvénytelen, később viszont alapot adhat egy jókis zsarolásra.

novákandris 2010.03.12. 09:46:15

@Csigorin: Meg nemkevés támogatás az orosz titkosszolgálattól.

kalapácstollú 2010.03.12. 09:47:29

@ddance: Borsodi (pontosabban kazincbarcikai) jelöltjük valóban volt mszp-s. Tehát nem jelenlegi, hanem volt. Na és azért VOLT mszp-s, mert már évekkel ezelőtt összerúgta a port a szocikkal. Most ettől lenne gazember?

kalapácstollú 2010.03.12. 09:48:44

@Zoltanius: Persze, hogy arra törekszik. Ettől még nem tilos észrevenni, ha esetleg etikátlanul teszik azt.

novákandris 2010.03.12. 09:51:02

@levi009:
Lobbik Oroszországért Mozgalom

novákandris 2010.03.12. 09:53:24

@stratez: Persze, nem kell nekünk választék a politikában sem, elég a teszkós párizsi.

Ebben véletlenül tök egyetértek a Tóta W-vel, minél kevesebb jelölt van, annál inkább elpofátlanodnak.

efhábé 2010.03.12. 09:55:36

@levi009: Lovagolsz ezen az mszp-s polgármesteren, miközben elfelejted, hogy pl. az ivádi polgármester, Ivády Gábor meg fideszes volt régebben.
Az értelmesebbje otthagyta a két szavazóautomatát, mert úgy gondolják, lehet más a politika. Szar ügy, de az LMP tényleg gyűjt mindenhonnan, nagyon nem igaz az szdsz2.0 duma.

efhábé 2010.03.12. 10:01:10

@levi009: Ja, persze, mert ennek az országnak a fenntartható fejlődés árthat, nem pedig az agyatlan gyűlölködés.

Cigányozni már cigányoztál, itt éppen zsidózol egyet:
"De épp elég ránézni a fejére és az épp elég, hogy lásd a kilógó lólábat... avagy ördögpatát.
Kár ezen vitázni! A LoMP egy ultra(cion)-liberális burkolt szervezkedés, amely sokkal kártékonyabb lehet mint elődje a SzaDeSz."

Gondolom, hamarosan jön a buzizás is, tényleg ez fogja helyretenni az országot, a fenntartható fejlődés eszméje meg a mélybe taszítja.

Logikus gondolkodás, olyan igazi viceházmesterre valló...

Roa 2010.03.12. 10:07:01

Micsoda összeesküvés van kibontakozóban. :)

Az LMP egyébként nem az SZDSZ második és harmadik vonala, hanem egyes konszolidáltabb MSZPsek által finanszírozott társulat. Ha majd a választások után szakad az MSZP - mivel a Gyurcsány banda átveszi benne a hatalmat - az LMP ideális menekülési útvonala lesz néhány volt MSZPs, társadalmilag elfogadottabb személynek. Zöld gondolat, emberi jogok képviselete, szociáldemokrata gazdaságpolitika, nemzeti érzések támogatása - pont az, amilyen az MSZP nem volt az elmúlt 8 évben.

kalapácstollú 2010.03.12. 10:16:42

@Roa: "Zöld gondolat, emberi jogok képviselete, szociáldemokrata gazdaságpolitika, nemzeti érzések támogatása - pont az, amilyen az MSZP nem volt az elmúlt 8 évben."

És ebből következik, hogy az MSZP pártja az LMP. Világos! Ha nagy a hasonlatosság, az a bizonyíték, ha nincs semmi hasonlatosság, akkor meg az! De neked mindig igazad van!
:)))

Roa 2010.03.12. 10:31:48

@kalapácstollú: Tudom, nekem mindig igazam van. Ezzel a teherrel együtt kell tudni élni, de valahogy csak megbirkózom vele. :))

MartyMcFly 2010.03.12. 10:32:46

Igazán feltűnhetne már,hogy az a párt amit egyaránt megvádolnak,hogy szdszes, fideszes, mszps támogatású, arra a pártra jó eséllyel egyik sem igaz:D

Az,hogy 176 egyéni jelöltből 15 korábban más pártban volt, a többi 161 meg egyikben sem,az aktivistákon, tagságon meg belül még nagyobb a párton kívüliek aránya,meg ékes bizonyítéka, hogy okosabb maradna mindenki aki tájékozatlan,ha inkább nem puffogtatna a levegőbe:D

Mondjuk úgyis csak az hiszi el,akinek szintén ennyi igénye van arra,hogy utánajárjon a dolgoknak. Aki vevő a demagógiára, az maradjon csak fidesz,jobbik,mszp hármasnál:D

kalapácstollú 2010.03.12. 10:36:20

@Roa: Nem teher ez! Mégcsak gondolkodni sem kell hozzá! ;)

Roa 2010.03.12. 10:45:18

@kalapácstollú: Dehogynem, teher. A hangok mondják ezeket, és a hangokkal jó kapcsolatban kell lenni. :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.12. 20:03:44

Pusztán választói tudatosságból az lmp-nek adtam a kopogtatócédulám.

Ha valami csoda folytán fel tudják állítani az összes területi listát, vagy annak legalább a közelébe jutnak, akkor komoly esélyük van a bejutásra. (az mdf kiesése után (azért ne kiabáljuk el) meg még inkább.)

Abban az esetben, ha az lmp bejut a parlamentbe, akkor mivel egyéni mandátumszerzésre nincs esélyük, így marad nekik a kompenzációs lista... A fidesz magas támogatottsága miatt a kompenzációs listáról max. 4-6-8 mandátumot remélhet, továbbá (nagyrészben) innen fog kikerülni az mszp-jobbik összes mandátuma.

A legnagyobb (mandátumban mérhető) veszteség ekkor természetesen az mszp-t fogja érni, némi jobbikos és elhanyagolható számú (1, maximum kettő fideszes mandátum) előtt.

Az az 1 (nagyon durva esetben 2) mandátum, amit az lmp elvesz a fidesztől már sokszorosan kompenzálja az mszp 10-15 bukott mandátumát... minél inkább szétforgácsolódik az ellenzék, annál erősebb a kormányoldal. Én drukkolok az lmp-nek, bár szavazni semmikép sem fogok rájuk, de egy nagyszámú területi lista után már nem is kell, az már magától bevonzza a mostani "orrbefogós" mszp szavazókat.

Az elméletben akkor van némi bukovári elem, ha az lmp aktív és erős ellenzékiségre készül (amit a jobbik amúgy már deklarált magáról) és az mszp-vel kíván társulni, de ez hamarosan kiderül :o)

Azt mindenki tudja, sejti, gondolja stb. hogy ilyenkor már megindulnak a pártok közötti egyezkedések. Ha a fidesz úgy ítéli meg, hogy a fenti gondolatmenet (amit nyilván ők is számba vettek már régen) helyes, akkor az lmp-nek meglesz a kellő számű kopogtatócédula... és ezzel nincs is baj, mivel a pártstratégia mindig képes az ilyen irányú erőforrás-átcsoportosításra. (Gondoljunk csak az mdf-re és a centrum pártra, -nekik soha nem volt meg a megfelelő apparátusuk, de a kopogtatók gyűjtésében a baloldalról mindig besegítettek a jobboldal gyengítése érdekében, meg persze itt a munkáspárt is megemlíthető a másik oldal kapcsán :o))

A következő hét ezért nagyon izgalmas lesz számomra.

De majd meglátjuk, hogy az esélyes pártok mit gondolnak :o)

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.12. 20:12:12

@levi009: A vona gábor meg "zsideszes" polgári körös volt, a kurvaanyját a mocskos hazaárulózsidóbérenc köcsögének xDDDD

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.03.12. 20:14:15

Most tényleg erről szól egy kampány? naiv kérdés? xD

MoxNox 2010.03.13. 12:27:52

@Drang: Szerintem nem érdemes többes számban beszélni hozzám, egyedül vagyok :) Továbbá célszerű lenne arra válaszolni, amit írtam, nem valami teljesen más témát előrántani. Vagy te is Ddance logikáját követed, mely szerint az LMP ballib, mert van egy 3 ciklussal ezelőtt még MSZP-s képviselője? De akkor ugye a Jobbik pedig SZDSZ 3.0, mert nekik meg volt SZDSZ képviselőjük van, aki ráadásul egész prominens tagja volt a Szadesznak? Ugyan már, hagyd a demagógiát talán.

Casandra 2010.04.05. 23:20:46

@Csigorin: meg persze a fidesznek! vagy inkább az mszpnek? fene tuggya!
süti beállítások módosítása