42

 2010.02.28. 15:18

 

 

A mi vallásunkon lévőknek sokat jelent ez a szám, de momentán arról van szó, hogy már csak 42-t kell aludni, hogy megtekinthessük lendvai ildikó arcának olyan fokú szétkenődését, amelyet már a modern plasztikai sebészet, sőt a photoshop sem képes kezelni. Persze lehet, hogy ez a nap tegnap volt, vagy holnap lesz, a lényeg az, hogy biztos van egy ilyen nap és biztos eljön április 11. napja.

Az a szép a magyar országgyűlési választásokban, hogy mindig sorskérdésként tör elő az idők méhéből.

A magyar választópolgár alapvetően nem túl okos, hiszen nemcsak az emlékezete kurta és némi üveggyönggyel vesztegethető, hanem rendszeresen hoz össze komoly 5-10-40 százalékokat elmebetegeknek (torgyán józsi), idiótáknak (megyó), elmebeteg bűnözőknek (fletó) és a sátánnak is (szdsz). Nevezettek nem győzik tökön rugdalni a lakosságot, hogy végül a fogak hosszas csikorgatása után a sértett szavazók átkattanjanak egy másik baromra, aki aztán a kormányzati alkalmatlanság új formáival ismerteti meg őket.

Szép megnyilvánulása a népléleknek, hogy Orbán Viktort például azért utálja a lakosság fele, mert egy hitlerisszimusz, aki meg is akarja koronáztatni magát, mely meggyőződés egyébként pusztán csak abból keletkezett, hogy az említett baromságokat elégszer ismételgette a balos sajtó és értelmiség, míg a lakosság másik fele nemcsak ezért nem rühelli a nagynövésű törpét, hanem még azért sem, amiért pedig lehetne, hogy két választást is rendkívül tanulságos kampányhülyeségeken volt szíves elbukni, az országra szabadítva ezzel kétszer is a sátán és csatolt részeinek koalícióját.

De ha ez még nem lenne elég, most, hogy a sátán magyar verziójáról kiderült, hogy tényleg annyira hülye, amilyennek a társadalompolitikáján keresztül volt szíves manifesztálni magát, még nem mentünk végig a magyar nemzeti setétség minden stációján, hiszen sikerült az indulatos egyszerűség virtigli magyar képviselőjét kifiltrálni a Kárpát-medence valamelyik gyulladt, elzáródott csakrájából. A jobbik megjelenése garantálta, hogy ne tekinthessünk azzal a nyugodtsággal a jövőbe, amit az a remény nyújt, hogy legalább néhány évig nem a szocialisták kormányoznak majd.

Nem áltathatjuk magunkat azzal, hogy a jobbik aktivistáinak és potenciális szavazóinak lelkében nem jogos indulat, felháborodás, düh és odacsapni vágyás munkál. A lakosság döntő többségének nincs kétsége afelől, hogy ettől a bagázstól végleg meg kell szabadulni. A vita ma a társadalom rejtett csatornáiban, a kocsmák bádogasztalainál, vasárnapi családi ebédek után (mert trágár dolgokról a családi asztal fölött nem beszél a magyar ember), a barátok és ismerősök beszélgetéseiben, a patikában és ABC-ben sorban állók között arról folyik, hogy fel kellene-e akasztani őket, vagy valami kevésbé katartikus megoldás is elégséges-e ahhoz, hogy jó szájízzel láthassunk hozzá az ország újjáépítéséhez. De a társadalom egy nagyon jelentős része még csak az apátia, a mindenre nemet mondás és a bosszú keverékének indulatához jutott el. Nem fog a saját hazájában ezerszer megalázott, lerasszistázott, leantiszemitázott, kirabolt, megvert, félelemben tartott, minden módon megszorongatott, racionalizált, reformált, kereskedelmi tévével egyszerűsített, külföldre kergetett, leépített, privatizációból kihagyott, integráltan szegregált, szembe hazudott, multinak piacnak kiárusított, mucsainak nevezett, avittnak, korszerűtlennek tartott, budapesti értelmiségiek perverzióihoz igazított, nemzettudatától megfosztott magyar honpolgár cizellált elemzéseket készíteni a nemzetközi környezetről, a nyugat ideológiai marhaságaihoz alkalmazkodni, hanem csak be akar húzni egyet, látni akarja minden nap az előzetesbe kerülő egykori potentátokat, látni akarja bűnhődni a bűnösöket.

Azok nem sokat tudnak az emberi lélekről, akik húsz éve magyarázzák a magyar embereknek, hogy természetes jogérzékük, normális elvárásaik, szüleiktől, nagyszüleiktől örökölt értékrendjük, közösségeik alapvető normái, nemhogy idejemúltak, hanem valami nagyon ocsmány és szégyellnivaló értékrend megnyilvánulásai, amelyek a modern európai embernek nem sajátjai. Sőt, aki ilyesmiket merészel gondolni vagy érezni, azt nem is engedik be (és teljes joggal persze), a már a felemelkedéshez (megdicsőüléshez) közel álló európai népek pedigrés családjába.

A magyar emberek pedig jelen állás szerint azt akarják mondani az európai értékeknek, meg azok hazai képviselőinek, hogy húzzanak a sunyiba az értékeikkel együtt, de a mi értékeinket viszont hagyják itt, mert ezeknek az európer csávóknak fura tulajdonsága, hogy mások értékeivel szeretnek elszaladni és azt mondani lihegve a konstáblernek, hogy fasiszták kergetik őket.

A magyar nemzeti közbeszédből pedig teljesen kikopott eközben az igazság kimondásának darabos módja, mert az igazság immanens tulajdonsága, hogy nem lehet szépen piszin becsomagolni, európerré nemesíteni, heller ágnes és lengyel lászló kompatibilissé tenni és bemondani a kertévében és úgy súlykolni, mint ahogy a hazugságokat szokták.

A sajtóban semmi nem jelenik meg abból, amiről valójában beszélgetnek az emberek és így a jobbik igazságai, mert a maguk egyszerűségében és teljességében igazságoknak tűnnek itt és most, és a közismerten hazugok pedig csak locsognak tovább, elfoglalják a lelkeket.

A jobbik, ellentétben az mszpszdsz sátánista szektával, elsődlegesen nem lopni akar, hanem bepancsolni nekik egynéhányat és visszavenni a villákat, földeket, erdőket és vizeket, nem is sejtve, hogy ezek a csávók nem ilyen idejemúlt javakban tartják a „megtakarításaikat”. A nagy egyszerűsítők örök problémája ez, nem tudnak és nem is akarnak tudomást venni a bonyolultabb összefüggésekről, nekik a mélyebb érvek világa a bolsevik trükként megjelenő szakértelem akadékoskodása.

A dolog jellegéből adódóan nem tudhatjuk, hogy hány szavazó kezét vezeti az ikszeléskor az elkeseredés, de ha nem beszélgetünk velük, akkor lehet hogy nem csak a horn gábor, pethő, kóka, fletó, kuncze és társai csapat következő kecskeáldozása lesz Mallorcán, hanem mi is csomagolni leszünk kénytelenek.

Én speciel elmegyek Mallorcára megmenteni a kecskét.

És ti?

 

 

 

Címkék: 42 választás jobbik protest szavazás kecskeáldozat

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr21797163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.02.28. 18:50:19

Én is készülök elfele! Ez egy nagyon jó írás, grat!:D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 18:56:29

A most következő választások annyira unalmasak már most, hoy nincs rá méltó kifejezés a szótáramban.
A fidesz legázolja az országgyűlést és úgy meglesz a kétharmaduk, mint a picsa!
Ez is elég nagy baj, de ennél még sokkal nagyobb baj, hogy a jobbik lesz az ő ellenzékük, és még sokkal jobban fogja csinálni azt, amit a fidesz is jól csinált. Ők fogják teli torokból harsogni, hogy a fidesz megnyomorítja a zembereket, elveszi tőlük a busmegállót, meg a tejecskét az ovisoktól. 2014-re úgy leharcoljáka fideszt, hogy jártányi ereje sem marad.
Zuhan ránk a semmi, tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim!

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 18:58:36

@El Topo (Sgt. Elias):

Igen ez is egy vélemény, meg még van többféle variációs lehetőség is.
Vagy be jön vagy nem.

Nem kell szerintem a rosszat kapásból elborítékolni.

aachi2 2010.02.28. 18:59:35

jó kis jobbikos fröcsögés egy két értelmes gondolattal megtüzdelve.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 18:59:59

@nekend:

Jó, hát ez persze csak a véleményem, nem tudom alátámasztani egzakt módon. De ha bejön, majd mondjátok, hogy én mondtam!

nyekk 2010.02.28. 19:00:31

Minden esetre csak legyen jól megfingatva a tolvaj elitnek az a része, akit sikerül elkapni.
Engem meg akkor tört ki a sikítófrász, mikor a jelenlegi gazember banda lepopulistázott, lélegeztetőgépezett mindenkit, aki háborgott, hogy ott lopnak kérem. A z hozzáállás, hogy az ellopott, elpocsált pár milliárd bagatell összeg a költségvetéshez (Kína 10 éves költségvetéséhez stb képest) és úgysem lehet mindenkit elkapni. Grrrr!

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2010.02.28. 19:01:57

@El Topo (Sgt. Elias): Csak most, a kampányban ellenfelek, amúgy szövetségesek. Miért hajlamosak erről elfeledkezni az emberek? Nem fogják ezek bántani egymást, jól ellesznek.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 19:03:43

@bm613:

Ugyan, ugyan! Itt egy milliárd, ott egy milliár, és hamarosan már igazi pénzről beszélünk!
A jobbik még nem tudott igazán teli marokkal belenyúlni a közpénzbe, de eljön az idő hamarosan. És akkor nem lesznek skrupulusaik.

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 19:03:48

@nyekk:

Megértelek, én is szeretnék egy kis elszámoltatást.
Viszont az elszámoltatás (ha lesz) oka nálam egyáltalán nem a pillanatyni bosszú, hanem inkább egy jó példastatuálás, és visszatartó erő biztosítása a jövő politikusainak, illetve embereknek akik a közvagyonnal gazdálkodnak.

nyekk 2010.02.28. 19:03:58

@aachi2: Na ugye mondtam!(az előző hsz-emben) Már itt is van egy burkoltan populistázó, demagógozó.

Paranoid Android2 2010.02.28. 19:04:56

@werem: Nem gondolnám, mert ez nem irodalom, hanem az élet!:)

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 19:05:03

@El Topo (Sgt. Elias):

Nagyon a Jobbik ellen vagy.
Majd kiderül mit tesznek, de ha pozitívan sikerül szerepelniük majd mond, hogy én megmondtam! :D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 19:07:07

@nekend:

Hiába is tagadnám, nagyon a jobbik ellen vagyok. Nem azért, mert nem bízom abban, hogy értenek az ország irányításához, vagy bármi praktikus dologhoz (egyébként nem bízom), hanem mert tudom, hogy gazemberek.

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 19:08:37

@El Topo (Sgt. Elias):

Támaszd alá kérlek, hogy tudod. Kiváncsi vagyok, miért gondolod őket gazembernek????(gazemberebbnek mint a jelenlegi politikai palettát??? :-O )

sannya 2010.02.28. 19:09:09

@bm613:
na jah,a folyamatosan zsideszező,orbánkirályozó,a fideszt az mszmpnél erősebben támadó jobbik a szövetséges,ugye???
tovább kéne látni a nózidnál pajtás...

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2010.02.28. 19:10:09

A felütés szép, de aki már készítené a pezsgőt, vigyázó szemeit Nagy-Britanniára vesse, ahol éppen most készülődik a Labour újra megnyerni a választásokat azután, hogy a konzervatívokat hozták ki abszolút biztos győztesként. Vagy Németországra, ahol valamikor Merkel számított tuti, kényelmes befutónak.

Mert előfordulhat még néhány aljas és hatásos trükk, és akkor előjöhet a választások éjszakáján Lendvai kárörömtől sugárzó arca, a háttérben diszkréten mosolygó Gyurcsánnyal. Az MSZP korábban irtózatosan mélyről is képes volt felküzdeni magát. Olyan, mint a zombi. Én addig nem bíznék a bukásában, amíg feje van. Sőt. A látszólagos fejetlenség lehet, hogy csak figyelemelterelés.

Paranoid Android2 2010.02.28. 19:10:15

@El Topo (Sgt. Elias): Nem, a jobbikról csak gondolod, hogy gazemberek, a szociszdsz-ről tudod.:)
A jobbikosokról azt tudod, hogy nagyon tabudöntögetők, indulatosak. És ha beszólogatsz nekik megkergetnek.:)))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 19:10:32

@nekend:

Roppant egyszerű, a jobbik nyiltan rasszista párt, gazdaságpolitikai elképzeléseik leginkább a nemzeti szocializmusra hasonlítanak. Tisztességes ember ilyesmit bottal sem piszkál meg.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.28. 19:12:15

@Paranoid Android2:

Hogyne tudnám! de ma már leírtam valahol, hogy a szénmonoxid mérgezésben haldoklót sem úgy gyógyítjuk, hogy beadunk neki egy kanálka jó erős ciánkálit.

nyekk 2010.02.28. 19:13:54

@El Topo (Sgt. Elias): Gondolom olyan a pozíciód, várható, hogy téged is el fonak számoltatni.
Talán azért vagy ilyen kis duzzogós?

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 19:13:56

@El Topo (Sgt. Elias):

Voltam a jobbik egy fórumján.
Azon ott volt egy idősebb faszi aki agrárszakértőként dolgozik például morvainak is segít agrárkérdésekben az EP-ben.
Ő egy vállalkozó, komoly mezőgazdasági vállalkozással rendelkezik.
Rendkívűl higgadt, értelmes ember volt, és nagyon jó dolgokat mondott, és szerintem egyáltalán nem lenne rasszizmus ha azokat megvalósítanánk a mezőgazdaságban.
Jó volt látni,hogy vannak szakértő értelmes emberek a Jobbikban. Hidd el több van mint gondolnád.
Na de miért is rasszista a Jobbik?

scooby0821 2010.02.28. 19:15:04

Mekkora egy baromság ez az írás-híven tükrözi szerzőjének lelki -és szellemi nyomorát. Igaza van , menjen Mallorára a kecskét... ni.

nyekk 2010.02.28. 19:15:39

@El Topo (Sgt. Elias): De úgy szokták, hogy a műtőben felvágják a hasát. Ráadásul zömében sikeresen.

Paranoid Android2 2010.02.28. 19:16:53

@El Topo (Sgt. Elias): Az mszpszdsz nem szénmonoxid, ha nem egy különösen alulképzett hiénabanda. De abban igazad van, hogy a jobbik egy másik betegség és nem gyógyszer.
De ez a betegség a hiénaharapásokon tenyészik.

2010.02.28. 19:17:55

@nekend: ezt most komolyan kérdezed??? Ki akarja megregulázni a cigányokat, zsidókat stb.?? Nooooooooooormális?

2010.02.28. 19:21:05

@scooby0821: szép is Mallorca! Tégedet itt hagyunk, maradj meg magnak!:)

nyekk 2010.02.28. 19:21:44

@Letícia: Én elolvastam a jobbik programját, , csak olyanokat találtam benne, ami jó a cigányságnak. (Na jó nem mindnek, mert a színesfémtolvajoknak, uzsorásoknak, lányfuttatóknak, öregnéni agyonverőknek tényleg nem lesz jó) Semmi sem tökéletes:-)

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 19:22:48

@Letícia:

Komolyan kérdezem.

Mert én ezt a megregulázást úgy értelmeztem tőlük -mint civilizált polgár(ők is civilizáltak bármennyire is rossz lehet olvasni), hogy az összes embert megregulázást fog kapni aki rosszat tesz.

Én nem tudok se vagonokról, se népirtásról, se semmi ilyen megbotránkoztató dolgokról.
Aki bemegy egy idős nyugdíjashoz elvágni a torkát és meglopja, az szerinted mit érdemel? Aki a közvagyont tolja saját zsebekbe az szted mit érdemel? Aki az otp részvényeire spekulál negatívan(magyar származása létére) az szted mit érdemel?
Elég volt már ebből a sok seggnyalásból, meg liberalizmusból.
Én csak annyit kérek, hogy ébredjünk már fel ebből a fene nagy liberalizmusból!

scooby0821 2010.02.28. 19:25:53

@Letícia: Veled nem is mennék. Tudod, aki ilyen agresszív, anank valami baj van a lelki és a szexuális életével. Én meg az igazi nőket kedvelem... :o)

bastian 2010.02.28. 19:26:42

Aki csomagolni akar, annak az a tanácsom, hogy minél előbb, kár lenne megvárnia a választások végeredményét. Sajnos tudom, hogy ez csak ócska retorika, nem mentek, eszetek ágában sincs...

2010.02.28. 19:32:14

@nyekk: hát semmi sem, valóban.

@nekend: megértelek és csak idézni tudok a szerzőtől:

"A nagy egyszerűsítők örök problémája ez, nem tudnak és nem is akarnak tudomást venni a bonyolultabb összefüggésekről, nekik a mélyebb érvek világa a bolsevik trükként megjelenő szakértelem akadékoskodása."

@scooby0821: okés, talált, stimmt, lelkileg most épülök!:) De nem is vittelek volna egyébként...:D

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 19:34:50

@Letícia:

Sokszor még is jobb lenne a körmönfont rendkívűl intelligensnek tűnő fogalmazás és tett helyett az egyszerű és/de őszinte fogalmazás illetve tett.

Egyébként meg nem hiszem, hogy ők barbár módon képzelnék el az egészet. Mint már említettem, komoly közgazdasági, jogi, mérnök szakértők vannak a Jobbik szakértői kabinetjében akik egyelőre nem szeretnék felfedni személyazonosságukat.

Paranoid Android2 2010.02.28. 19:35:31

@Letícia: a sátánista vonalra is rá kéne már buknia valakinek!:)

Nincs veszélyesebb annál a tetrekész embernél, aki jogosan van felháborodva és azt hiszi, hogy érti.

Erin Sztem, a szal-szvsz buzerátor! 2010.02.28. 19:39:00

Jó kérdés, hogy mi ez a szar. Nyilván nem lehet komolyan venni, tehát akkor csak komolytalanság lehet. Annak viszont gyenge. Nem vicces, nincs benne jó szófordulat, egy-egy klasszikus elrejtett "megidézése". Valószínűleg nem jön át, hogy ez most mi, de a Csodatévő Szent Orbánra való hívséges tekintet alapján azt tippelném, hogy ezt valahol komolyan kellen venni a posztoló szándéka szerint. Ha nem, akkor elnézést! De akkor kérjen elnézést a posztoló is a gyenge színvonal miatt! :)
A népnemzeti (vagy hogy modernül terndi legyek: konzi) oldal netkommandójának csordaszellemen alapuló egybeterelése szerintem nem nagy siker. :)

2010.02.28. 19:39:28

@nekend: jó, de attól függ, hogy kit és hogyan sértesz vele, milyen érdekcsoport az, aki az egyszerűnek tűnő mondat és tett romba dönt, dönthet. És hogyan vágnak rá vissza. Nem poénból, de fletó is egyszerűen, "őszintén" és "egyszerűen" elmondta, hogy elkúrta...Bele is bukott. Szóval oda kell rá figyelni nagyon.

És hogy még nem fedték fel magukat? Tudod erről az jut az eszembe, felfedik akkor, ha nyernek....illetve annak, aki nyer. Miért nem vállalják magukat? Ez mennyire hiteles szerinted a saját választóik felé?

gorcsev54 2010.02.28. 19:40:33

@El Topo (Sgt. Elias): Azt honnan tudod, hogy gazemberek- találkoztál, már velük- bántottak,megloptak,vagy másokat,vagy a közvagyont?Mi alapján mondod ezt-én nemegyel találkoztam,sőt beszéltem egyszerű Jobbik taggal és nem egyszerűvel.

2010.02.28. 19:41:50

@Paranoid Android2: a sátánista kevés veszélyt tartogat. A pentagramma nem jelent akkora veszélyt, sőt, hót ciki. :)

Erin Sztem, a szal-szvsz buzerátor! 2010.02.28. 19:41:59

P.S.: Orbánt nem azért utálta (utálja) a fél ország, mert valami hitlerisszimusz vagy mi a szar, hanem azért, mert egy megosztó, pökhendi, nagyképű, modoros pejoratív-paraszt. Hozzá képest vona nyelvezete úriemberi.

guga 2010.02.28. 19:42:40

Az mszp szélsőséges, náci, fasiszta, rasszista párt.
Ha sokszor, sok helyen hangoztatom elfogadott dolog lesz, s felesleges visszakérdezni, hogy miért.

Egyébként tényleg az, a saját országát támadja, a saját lakosságát gyilkolja módszeresen (egészségügy).

Rókakígyó 2010.02.28. 19:43:07

Az alapprobléma, hogy "az országot tönkretették" dumát annyiszor nyomták, hogy ez a szerencsétlen embertömeg már el is hiszi lassan. Hogy milyen egy tönkretett ország, arra sajna már csak kevesen emlékeznek, de azt hiszem a gyermekeink a jelenidőről (szerintem én is) nosztalgiával fognak beszélninem is annyira sokára. ha a választásnak van tétje, akkor ennek a paranoiának a helyretétele biztos az. Csak sajna a paranoiát a legvégső állapotjáig inkább tenniakarásnak látja az ember.

Paranoid Android2 2010.02.28. 19:43:27

@Erin Sztem, a szal-szvsz buzerátor!: Nem szeretem azokat, akik még nálam is jobban bántalmazzák szegény anyanyelvünket.

vagyok59 2010.02.28. 19:44:03

Nekem nagyon tetszett. Sűrű, tömör, információdús, továbbá udvariasan, de határozottan érzékelteti mit is gondol a legtöbb ember erről a bagázsról. Ugyannakor ennél jóval több.

guga 2010.02.28. 19:44:16

Inkább hallgatom napestig Morvaitól, hogy erős nemzet vagyunk, jobb sorsra érdemes, mint Lendvaitól, hogy kibaszott fasiszta, rasszista az egész ország.

Kivlov 2010.02.28. 19:44:28

hoppá! hogyhogy a zsindexre kerülhetett egy mazsop-szadesz fikázó cikk? itt a vég.
hajrá jobbik!!!!

2010.02.28. 19:44:40

@Paranoid Android2: t Szal azt akarom mondani, hogy: sztem tévedtem, mögjelent...:) Van itt tettekre kész és azt hiszi érti!:DD

ókút 2010.02.28. 19:45:17

Te Android!van neked neved is vagy csak a névtelen hülyét tisztelhetjük benned?Hol élsz?Gondolod a jobbikosok csupa szívjóságból akarnak hatalomba kerülni?lehet,előbb elszámoltatnak,aztán ők is zsákmányszerzésre indulnak!Szerinted csak az mszp és a szadesz becstelelen,ilyen-olyan,hát csak úgy mondom a többi is olyan!

stratez 2010.02.28. 19:45:24

Egyszer azért a választókat is el kellene számoltatni. Most például az igazi bosszú az lenne, akik ezután a 8 év után is ezekre a gengszterekre szavaznak, azok számára a gengszterek alakíthatnának továbbra is kormányt...

tothh · http://polizis.blog.hu 2010.02.28. 19:45:57

@elGabor: Igen, én is azt mondom, hogy még nem a pezsgő behűtésével kéne foglalkozni. Nincs is valami nagy ok ünnepelni, mivel nagyon nehéz időszak vár az egész országra.

Ettől függetlenül még sok trükköt ki lehet találni, a Fidesz pedig erőtlen, amellett, hogy a Jobbik felszálló ágban van.

gorcsev54 2010.02.28. 19:47:44

@nekend: Teljesen igazad van, aki már vette a fáradságot, hogy elment a Jobbik valamelyik
jelöltjét meghallgatni-utána kérdéseket feltenni megvárni a választ az való színű meglepődne mennyire felkészült emberek állnak ott.Nekem legalább is ez a tapasztalatom.Lehet nem mindenhol.És megfognak lepődni egyesek mennyi komoly gazdasági szakértő és komoly vállalkotás áll a Jobbik mögöt.

Kivlov 2010.02.28. 19:47:51

@stratez:
jaja. azoknak kéne 50%-os SZJA+ÁFA, a többinek meg vagy 10%-os.

Non est volentis · http://nonest.blog.hu/ 2010.02.28. 19:48:10

"akkor lehet hogy ... mi is csomagolni leszünk kénytelenek."

Bevallom ezt a végkifejletet nem teljesen értem, elüt a poszt egészétől ez tipikus ballib fosás, már marha unalmas. Én nem vagyok jobbikos, nem is fogok rájuk szavazni, de szerintem nincs semmi vállalhatatlan a jelenlegi programjukban. (Ha lenne, azt már az egész ballib sajtó szétszedte volna).

Annyi előnyük van a többi párthoz képest, újak, illetve hogy egyszerűen, világosan fogalmaznak. Amivel nekem bajom van az az, hogy szerintem van egy sor olyan téma (közigazgatás, gazdaság, stb.) amikre egész egyszerűen nem léteznek három szavas könnyen emészthető megoldások.

Én személy szerint a Jobbikot nem tartom sem betegségnek, sem megoldásnak. Leginkább a lázmérő szerep jutott nekik, nincs miért szidni őket, rajongani sem kell értük feltétlenül, a kiváltó okokat kell megszüntetni...

tothh · http://polizis.blog.hu 2010.02.28. 19:48:26

@stratez: Nem kéne ilyeneket mondani, mert ez pont a Török Zsolt félék alá adja a lovat. A köv kormány célja az, hogy rádöbbentse az embereket - legyenek jobb, baloldaliak, Orbánt kedvelők vagy zsigerből gyűlölők, - hogy mi történt az elmúlt években az ő nevükben. És az új kormánynak arra is oda kell figyelnie, hogy a saját soraikból kivessék mielőbb azokat, akiknek túl enyves lenne a keze.

Rókakígyó 2010.02.28. 19:49:51

Már megint ezeket a szakértőket szedi elő a jobbik. Mondja már meg valaki, bárki, akárki, hogy az elmúlt 20 évben mikor nem szarták le még a szakértőket, ha politizálni kellett. A jobbik sem hallgat a szakértőire, ugyanúgy, mint az össze többi. Csak akkor szavaznak rá, ha azt mondják, h a zsidópolitikuscigányok bűnözők és szétlopják az országot. Ehhez nem kell nagy szakértelem. Ha ez a lufi kipukkad, márpedig normálisan Mo-n egy ilyen lufi 4 év alatt kipukkad, akkor mehetnek hátra a vokálba, mint Csurkaúr. Ja és a problémák akkor sem lesznek megoldva. NE feledjük, h pl Vonaúr kampányfőnöke egy szerencsejátékos fickó, akinek sok ideje van. Ez hogy fér bele a magyarnépnemzetiszittyatudatba kollégák?

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 19:53:41

@Letícia:

Csak egy példa:

Nagyon szerettek volna egy embert képviselőjelöltté tenni, mert intelligens fiatal volt és nagyon sokan jóban vannak vele a városban.
Ez a jelölt jelölt:) nem vállalta. Miért nem vállalta?
Azért mert a városi tvnél dolgozik a húga, az apja a helyi komcsi kiskirály vezette mezőgazdasági vállalkozásnál a barátnője pedig a komcsi városházán ügyintéző. Úgy gondolom ez például elég alapos ok. Csupán abból indult ki, hogy ha ő elindulna akkor sorba rugnák ki a családtagjait és ezt nem szerette volna kockáztatni.

Nos, csupán ez is lehet oka a személyiség kilétének titkolásának.

tibike3 2010.02.28. 19:54:45

Viktorka ha kell a hatalom neki úgy össze fog állni ajobbikkal mint a sicc. Annakidjén köpködte a torgyánt, aztán mentek hozzá vacsoracsatára nagy csokor virággal. Most majd megy a debil vigyorgó szőkenőhöz.

everyonegetsshot 2010.02.28. 19:55:29

hát ebben így többékevésbé minden benne van, gratulálok.

Rwindx 2010.02.28. 19:56:17

@nekend: Aki az otp-t shortolja egy k. nagy vállveregetést érdemel mint ember, ugyanis ennél nagyobb gané bankot és társait még nem hordott a hátán a Föld. Ott bassza át és húzza le pénzzel az embereket ahol csak tudja.

A többi amit írtál az jobbára ok, csak semmi köze a liberalizmushoz, inkább a devianciához.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.02.28. 19:57:21

"mert ezeknek az európer csávóknak fura tulajdonsága, hogy mások értékeivel szeretnek elszaladni és azt mondani lihegve a konstáblernek, hogy fasiszták kergetik őket."

Ez az epic bűne a liberálisoknak, hogy lejáratták a szót is. Akiket Magyarországon le szokás nácizni vagy mucsaizni, azok legtöbbször tényleg azok. Csak egy tolvajnak nincs alapja kritizálni.

@nekend:
"Aki bemegy egy idős nyugdíjashoz elvágni a torkát és meglopja, az szerinted mit érdemel?"

Kötél.

"Aki a közvagyont tolja saját zsebekbe az szted mit érdemel?"

Élve elégetni, majd kötél.

"Aki az otp részvényeire spekulál negatívan(magyar származása létére) az szted mit érdemel?"

Az szokásos piaci műveleteket végez, csak mivel zsidó, ezért neked nem tetszik. Amikor a "magyar" OTP csinálja ugyanezt más országokban, szavad nincs, gondolom. Nem is értesz hozzá, csak mivel a Soros zsidómagyar, ezért eleve utálod.

"Elég volt már ebből a sok seggnyalásból, meg liberalizmusból."

Neked is: lásd a kommentem elejét. A liberalizmus NEM rossz dolog. A lopás a rossz dolog. (Szerintem a cigányok, zsidók, és a te lopásod is rossz.)

gagauzz kalauzz 2010.02.28. 19:57:50

Ez a csomó sötét posztkommer múmia lesz benn továbbra is a parlamentben, mert magukat rakosgatták a listák élére.

Takács Bálint 2010.02.28. 20:01:09

A Jobbik ugyanúgy egy kicsit nagyra sikerült marketingfogás, mint anno a punk mozgalom volt Angliában.

Remélem, ha a FIDESZ kerül hatalomra, a rendőrség sokkal keményebben és hatékonyabban, de természetesen törvényesen fog fellépni a az utcai erőszak elkövetőivel kapcsolatban, mint ahogy azt a mostani kormány tette.

Mer az ellentétben a blogger elképzeléseivel, egyáltalán nem viccel, hogy valakit a nézeteiért esetleg "megkergetnek" az utcán.

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 20:01:31

@Rwindx: @peetmaster:

Igazatok van. Elnézést az átgondolatlanságért.

Egyébként nem sorost, hanem a tőzsdét gyülölöm.
Nulla hozzáadott érték.
Meg sokan nem is fogják fel mi értelme is van annak hogy mint a hülyék percenként verik a faszukat az árfolyamokra, meg egyáltalán is röhej hogy egy vállalat értéke percenként változik.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.02.28. 20:01:43

„A magyar nemzeti közbeszédből pedig teljesen kikopott eközben az igazság kimondásának darabos módja”

Tényleg? Merthogy

www.kibulizottorszag.net

Szóval?

2010.02.28. 20:03:42

@nekend: okos volt, hogy nem vállalta, érző lélek, nem is való oda!:)

@Rókakígyó: nem az a baj, hogy el fog tűnni, ha nem az, hogy előjöttek!:/

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.02.28. 20:06:48

@nekend: mondjuk az igaz, hogy a tőzsdén sok pénzt lehet keresni, érdem nélkül.

Rókakígyó 2010.02.28. 20:07:07

@Letícia: Az előjövés annyira nem nagy baj... Kérdés, h mire mennek vele. Jó a cinkéd.

Kivlov 2010.02.28. 20:07:18

@nekend:
vállalat értéke? ezek kvázi-értékek max...

genyamagyar 2010.02.28. 20:07:45

Úristen, de szar írás... Broáááááf!

2010.02.28. 20:08:17

@Rókakígyó: hát mire megyÜNK vele, sajnos...köszi, loptam a netről!)

Kivlov 2010.02.28. 20:09:14

@peetmaster:
???

A tőzsdén keresni ugyanolyan, mintha a bankba tennéd a pénzed a kamat miatt. Akkor az is érdem nélkül van? Használják a pénzed, ezért fizetnek neked.
A tőzsde detto, csak sokkal nagyobb a kockázat, ergo nagyobb a potenciális nyereség.

2010.02.28. 20:09:17

@genyamagyar: ezt egy genya mondja? Akkor semmi gáz!:SDSD

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 20:11:41

@Kivlov:

Persze kvázi értékek, de pont ebből a kvázi értékekből gazdagodnak meg. Hülye sz.r undorító szerencsejáték.

genyamagyar 2010.02.28. 20:12:51

@nekend: Szóval az egész pereputty a komcsik szekerét tolja?

Hol itt a magyar gerinc? Ja, hogy van annyi pénz, amiért korpásodik a hajuk... :-)))

Kivlov 2010.02.28. 20:13:42

@nekend:
mi? ez szimpla irigység. gazdagodj meg belőle te is. ki tiltja meg?

genyamagyar 2010.02.28. 20:13:47

@Letícia: A magyar eleve genya. Genetikailag. Balkáni volt és az is marad.
Nem tudtad?

Tom Taylor 2010.02.28. 20:15:18

"Én speciel elmegyek Mallorcára megmenteni a kecskét."

Maradj is ott.

genyamagyar 2010.02.28. 20:17:01

@Tom Taylor: Nem tud ott maradni. A hülyékre nincs kereslet.

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 20:18:02

@genyamagyar:

A gerinc ott ,,vész el'' hogy nincs más munkahely.

Igazad van, lehet irigy is vagyok, de csak azért mert én kínlódok az ország egyik legjobb egyetemének legnehezebb szakján és csak annyi célom van hogy ezt a tudást felszeretném használni a köz javára, és a te javadra is.
De nem tudnék tőzsdézni, meg ilyen alja melókat csinálni, egyszerűen nem hagyná a szervezetem.

Forest (törölt) 2010.02.28. 20:19:36

Előre borítékolom, a Fidesz nem nyeri meg ezt a választást, csak az MSzP felveszíit. Hogy mi a különbség? Fletóék módszeresen és aprólékosan nyírták ki a saját pártjukat, szavahihetőségüket, gyakorlatilag felőrölték belülről az egész pártot. Igazi konteo lenne ha mindez azért, mert Viki és Fletó valaha ismerték volna egymást és az egész előre le lett volna zsírozva, így segítvén Vikit hatalomra, aki majd egyszer segít Fletónak (Bástya elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit)
De félre a feltevésekkel: A Fidesznek semmit nem kell tennie ahhoz hogy megnyerje a mostani választásokat, minthogy alíg jártak be a parlamentbe dolgozni, OVI-nak 4 év alatt összesen 12 felszólalása volt a parlamentben, gyakorlatilag mást sem tettek, mint ezt a szerencsétlen MSzP-t (akik egyre inkább dilettánsokra hasonlítanak) szapulták, ütötték, Fonák Tamás módjára kifordították a mondandóját, megtámogatva némi alkotmánybírósági segítséggel.
A Fidesz tábor túl nagy, az MSzP szétforgácsolódott, Ibolykáék kapkodnak, és hibáznak, a Fidesz egyetlen ellenfel a Jobbik lehetne, de előbb utóbb őket is beolvasztják majd, ahogyan tették a Kisgazdákkal, és a Keresztény-Demokratákkal is.
Összefoglalva, a fidesz akkor is megnyerné a választást, ha OVI holnaptól az egyik kezét a seggébe dugná, a másikkal meg köröket rajzolna unalmában.
Ez egy fantáziátlan, unalmas, és előre borítékolható választás lesz. A Fidesz tábor persze lelkesen béget majd az akolban a vezérlő tábornoknak, pedig ehhez a teljesítményhez nem igazán kellett volna az a doktori disszertáció.

Paranoid Android2 2010.02.28. 20:20:05

@Tom Taylor: Ne aggódj!
Tőled nem vártam el, hogy megértsd.

genyamagyar 2010.02.28. 20:20:14

@nekend: Munkahely? Tehát a pénz fontosabb az elvnél...

Megalkuvó szerencsétlen társaság...

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 20:20:37

@Kivlov:

Igazad van, lehet irigy is vagyok, de csak azért mert én kínlódok az ország egyik legjobb egyetemének legnehezebb szakján és csak annyi célom van hogy ezt a tudást felszeretném használni a köz javára, és a te javadra is.
De nem tudnék tőzsdézni, meg ilyen alja melókat csinálni, egyszerűen nem hagyná a szervezetem.
Hányingerem van a különböző pénzügyi munkáktól ami abból is áll hogy tukmáld rá az emberre a hitelt csak azért hogy neked minél több részesedésed és ezáltal fizetésed legyen.

Kivlov 2010.02.28. 20:20:42

@Forest:
Az előző kettőt meg a fityesz bukta el. de ez csak játék a szavakkal. a lényeg, ki kapta a kormányrudat.

Bergeroth 2010.02.28. 20:21:46

Van még olyan ember, aki tényleg azt hiszi, hogy a politika lényege nem a közpénzek lenyúlása, a másik lejáratása, a lakosság szénné lopása, a korrupt ügyletek elsikálása, és úgy összességében az ország tönkretétele és a saját zsebük 10000%-os dugig tömése?
Van még olyan ember, aki tényleg azt hiszi, hogy miután a mostani új pártok bekerülnek a jóba (pl.: lmp, jobbik), akkor pár hónap (év) eltelte után, nem ugyanezt fogják csinálni?
Roppant elkeserítő, hogy ennyi év(tized) után még mindig nem esett le a tantusz.....

Szavazni nem fogok elmenni, mert nincs kedvem választani tolvaj és tolvaj között.
Viszont már kinéztem magamnak Izland szigetét.

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 20:21:48

@genyamagyar:

Helyi tv studio nem feltétlen komcsi, és a helyi önkormányzat(okmányiroda) se feltétlen.
De egyébként ahogy gondolod.

Kivlov 2010.02.28. 20:22:19

@nekend:

édesapa, akkor még nagy csalódások fognak érni az életben. mert még ha misszionárius leszel akkor is igaz: az élethez pénz kell és a pénz beszél...
szebb jövőt, fehér karácsonyt!

Forest (törölt) 2010.02.28. 20:23:01

@Kivlov: nézőpont kérdése, de eddig legalább a választásokkor látszott némi nyoma a kűzdelemnek.
Most viszont az MSzP annyi hibát követett el, hogy a Fidesz győzelemhez már egyáltalán nem kell erőlködni, és kűzdeni.
Nem is teszik.

2010.02.28. 20:23:49

@genyamagyar: eddig nem, de már igen, de csak annyit, hogy szerinted genya!Szerintem meg nem!:)

Kivlov 2010.02.28. 20:25:14

@Forest:
és minek a küzdelem? ez nem birkózómeccs...

nekend · http://www.jtauto.hu 2010.02.28. 20:25:38

@Bergeroth:

Én hiszek egy jobb jövőben.
Hiszek az erkölcsben és a becsületben is. Fiatal vagyok és igen erre is lehet fogni.

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2010.02.28. 20:26:35

tetszik ez az írás
jó kis cucc :)

Forest (törölt) 2010.02.28. 20:26:56

@Kivlov: Legalább ennyi szórakozás jusson a választópolgároknak 4/8 év szivatás után :)

Kivlov 2010.02.28. 20:29:12

@Forest:
annál jobb szórakozás nem kéne, hogy a vörös férgeknek betörik az arcuk, plusz az szdf kívülről nézi majd a következő 4 évet. orgazmus hegyeket okozna...

harmincas 2010.02.28. 20:40:35

Szóval az SZDSZ "a sátán". A Jobbik pedig, ugye, jogosan felháborodott hazafiak közössége. Olyanoké, akiknek a követői ártatlan, találomra kiválasztott embereket gyilkolnak sorra, köztük ötéves gyereket is, csak azért, mert éppen cigánynak születtek. Olyanoké, akik konkrétan náci nézeteket vallanak nyíltan, a nem hivatalos, de közismert honlapjukon.

Hát megint megmutattad, milyen fasza vagy, Android. Gratulálok.

Kivlov 2010.02.28. 20:41:49

@harmincas:
megjött a szolidaritás bajnoka.
adok egy számlaszámot, ha sok felesleges pénzed van...

werno 2010.02.28. 20:45:50

....nem te nem megmenteni mész a kecskét ,hanem szellemi szinted okán megdugni!

2010.02.28. 20:46:54

@Kivlov: én is adok neki!:D

scooby0821 2010.02.28. 20:47:21

@Letícia: Nem is kell neked senki. Hiszen ott lesz neked a kecske.. :oP És még vitázni sem kell vele. Mindent elhisz neked.

Paranoid Android2 2010.02.28. 20:48:27

@harmincas: A sátánost visszavonom, csak hirtelen nem jutott eszembe sértőbb az öreg Belzebubbra, mint hogy szdsz-es.
De igazad van túlzás.

Paranoid Android2 2010.02.28. 20:51:00

És még a kecskétől is bocsánatot kell kérnem. Szar lehet olyan viccben szerepelni, amit pont a célközönség nem ért meg.:)

Tesco Gazdaságos Gumikalapács (törölt) 2010.02.28. 20:52:10

Nos, ahogy az MSZP-SZDSZ kormányzott, úgy a Jobbik is tud, vagy az LMP, vagy akár a Magyar Cigányok Békepártja. Majd kitalálnak menet közben ezt azt, visszavonják ha nem jön be, és közben terelik majd a figyelmet erre-arra, cirkusz a népnek, oszt szevasz! Nekik is menni fog!

2010.02.28. 20:52:21

@scooby0821: na, de csúnya vagy...én nem azt mondtam, hogy kecskére utazom!Bár ha sok pénze van, és hamar meg fog halni, akkor még meggondolom!:DDD

scooby0821 2010.02.28. 20:52:24

@harmincas: De miért csodálkozol? Ezeknek az ős -mély és igazmagyaroknak (már már szittyáknak)a tudásuk addig terjed , hogy:
Gyurcsány...
Elszámoltatás..
Nem fizetni az államadósságot..
Rohadt nemzetközi tőke..
Rohadt tőke..
Cigánybűnözés...
Politikusbűnözés..
stb.
Na, ezzel akarnak nyerni.(Bár , a mai helyzetet tekintve -figyelemmel a magyarság mély szellemi színvonalára - még nyerhetnek is.).

scooby0821 2010.02.28. 20:53:40

@Letícia: Jól van , látod én elhiszem , hogy csak egyszerű állatvédő vagy. Na de akkor is , hogyan fogsz megélni abból? :o)

Paranoid Android2 2010.02.28. 20:53:45

@Letícia: mondasz valamit, de ne feledd a kecskét én hoztam!:)))))))))))

Kivlov 2010.02.28. 20:55:59

@scooby0821:
maszopéknak meddig?
nyugdíjasok
ingyenesség
zorbán

több nincs. max még a fasisztázás.
elqrú féreg bagázs...

2010.02.28. 20:58:34

@scooby0821: sok pénzből jól fogok megélni, ne félts! Még akkor is, ha nem felejtem el @Paranoid Android2:-t, akit örökbe fogadunk!:DDD

gabest1 2010.02.28. 20:58:56

"mi vallásunkon lévőknek"

Már itt lefagyott a hardver, ez mit jelent?

genyamagyar 2010.02.28. 21:00:05

@Kivlov: Egyszerú lélek vagy te, hallod.... :)

Kivlov 2010.02.28. 21:01:55

@genyamagyar:
Ezt te mondod? "Úristen, de szar írás... Broáááááf! "
Óvoda... :)))

Paranoid Android2 2010.02.28. 21:02:07

@gabest1: Utalás a névadóm egyik könyvére. Amolyan szabadköműves köszönés.:))))))))

scooby0821 2010.02.28. 21:04:02

@Kivlov: ingyeeen? Te hol éltél az eltelt mintegy 2-3 évben?

scooby0821 2010.02.28. 21:05:33

@gabest1: Jó kérdés, én is studíroztam rajta egy darabig, de aztán úgy döntöttem , nem érdekel annyira. Viszont, ha megsúgná valaki.. :o)

hamisnero 2010.02.28. 21:07:29

ez már volt. a munkásököl vasököl. csak úgy szaladtak széjjel a szelvényvagdosó tőkések. vissza is vettünk mindent tőlük. oszt meg volt abcúg is. kentük le a kulák házát feketére, és nem kellett a marshall segély (IMF se kell) és itt maradtunk a világ butább felén. és ismét oda vágyunk. a bosszú, és egy nagy üvöltés megoldja a helyzetet, sokkal jobban, mint a gondolkodás. elvtársak, éljen a proletárdiktatúra! előre az állampárttal. éljen és virágozzék...

Kivlov 2010.02.28. 21:10:12

@scooby0821:
nézd már meg a maszop progit. ingyé utazás marad, ingyé nyelvoktatás X év felett, nyugger cafeteria stb.

én meg finanszírozzam. lósz*rt!

Pszt! 2010.02.28. 21:11:15

Normálisan gondolkodó emberként eddíg mindíg a baloldalra szavaztam. Tudom, ez most nem népszerű felvállalás, mikor hirtelen senki sem szimpatizál vele.

De most a jobbikra fogok szavazni!!!!

Csak azért, hogy ez a patkány fideSS banda ne örülhessen.

scooby0821 2010.02.28. 21:12:47

@Kivlov: Ezek még elmennének, de a FideSS mintha kicsit komcsibb programot erőltetne, már ha lenne neki. De nincs. Csak szájtépés...

Kivlov 2010.02.28. 21:17:41

@scooby0821:
elmennének a lósz*rt!
a fityesz elvileg márc közepén dob vmit. mondjuk engem hidegen hagy.

Paranoid Android2 2010.02.28. 21:18:58

@Pszt!: Ez annyira logikus, hogy sír a kecske.

2010.02.28. 21:20:55

@Paranoid Android2: jaj, csak bele ne haljon a bánatba miatta, még mielőtt...:))))

scooby0821 2010.02.28. 21:22:56

@Pszt!: És akkor neked meg az országnak az jó lesz?

Kivlov 2010.02.28. 21:24:48

@Pszt!:
király vagy!

"Normálisan gondolkodó emberként eddíg mindíg a baloldalra szavaztam." ez egy kisebb oximoron, de legalább fejlődőképes vagy. :)

Kalmár 2010.02.28. 21:25:29

@Pszt!: Milyen tudathasadás az ha valaki a FideSS helyett a Jobbikra szavaz, hogy a nácik ne örüljenek.
Azt a barna kabátos, nagydarab fickót, a málnabokorban meg rúgd fenéken, hogy siessen mert medve jár a környéken....

Bakkerovics Bakker 2010.02.28. 21:33:01

hehe.
annyira jólesik látni a zidegroncs liberálbolsevista kreténeket, ahogy nyüszítenek a zeljövendő biztos kisebségi létüket érezve.

Kivlov 2010.02.28. 21:36:15

@S.N.E/csak úgy:
de rettenetesen jó, tényleg! :)))

2010.02.28. 21:38:42

@Paranoid Android2: de rendes vagy! És? Értékelte? Végrendelkezett?:))))

scooby0821 2010.02.28. 21:43:11

@S.N.E/csak úgy: Annyira jó volt látni az idegbeteg neonácikonzervatív csürhét nyolc évig ,ahogy nem értették mi van...

2010.02.28. 21:43:42

@Pszt!: a fideSS neked a barnább a Jobbiktól?? Papucsállatkának logikusabb az érvelése...

2010.02.28. 21:48:31

@Paranoid Android2: jaj mán, irígy kutya!! Na de ha meglát engem, kitagad!:P

:DDD

Bakkerovics Bakker 2010.02.28. 21:49:06

@scooby0821:
olyat nemtudom hol láttál, de mindegy.
kicsit elvihette a zagyacskádat a fasiszta szadesz, mega nyuggerfartúró maszoppropaganda.
vagycsak megint jól bedrogoztál. az viszont most elég keményen büntetve lesz végre.

Paranoid Android2 2010.02.28. 21:50:45

@Letícia: Ne reménykedj, kecske szemmel, kifejezetten fess vagyok!:)

Bakkerovics Bakker 2010.02.28. 21:51:25

@Kivlov:
a másik kifejezeten orgazmikus élmény, amikor ezekneka tetvekneka komisszárjait vezetőszíjon hordják tárgyalásra a zúj szobácskáikból, aminek sose aggyák oda nekika kulcsát.

scooby0821 2010.02.28. 21:52:09

@S.N.E/csak úgy: Sok helyen a városban, tudod. De egy a abj , hogy én sportoló vagyok, így nem élek droggal, még inni is csak mértékkel és ritkán iszom. De az nem büntetndő. Viszont neked még ezekre sincs szükséged ahhoz , hogy agyatlanságokat irogass össze..

Galván_Tivadar 2010.02.28. 21:52:41

Én nem rettegek a 2014-es Jobbik győzelemtől. A Jobbikhoz hasonló radikális csoportok jellemző tulajdonsága, hogy előbb-utóbb elkezdődik a kíméletlen belső harc, egymás párton belüli árulózása, ügynöközése és az egész szétesik. A Jobbik is a MIÉP egyik darabkájából nőtte ki magát, ha emlékeim nem csalnak.
Egy jobbikos belügyminisztérium jelenleg hasznos lenne, de a gazdaságtól nagyon távol kell tartani őket, mert ez az államosításos, hitel vissza nem fizetéses agyrém egyenes út Észak-Korea szintjére. Sokra megyünk majd a magyar cukorral a boltban, ha csak jegyre lehet majd kapni... Félreértés ne essék, nem jó a mostani állapot sem, de az érdekeink érvényesítése közben nem szabad átesni a ló másik oldalára.

Bakkerovics Bakker 2010.02.28. 21:53:32

@Letícia: @Paranoid Android2:
mos komojan eggy kecskén akartok hajbakapni, mikor iten a nehezen öszeharácsolt demokrácijájukat féltika barna esső ellen eggyes szerencsétlen megvezetet ostoba fajankók?
hát nekik kifog leki támaszt nyújtani?

2010.02.28. 21:53:46

@Paranoid Android2: Erre inkább most nem mondok sömmit...és meg se kérdezem, hogy bak vagy nőstény kecskérül van-e szó?...:DDD

scooby0821 2010.02.28. 21:54:34

@S.N.E/csak úgy: Remélem, akkor is merev a tagod, mikor a te elvbarátaidat hurcibálják és ítélik el...

Bergeroth 2010.02.28. 21:54:56

@S.N.E/csak úgy:
"vagycsak megint jól bedrogoztál. az viszont most elég keményen büntetve lesz végre."

Ahh végre!!! Végre megbüntetik a drogosokat! Úgyis elegem van már a sok májzsugorodott elmebeteg alkoholistából, meg a rákos, sípoló tüdejű dohányosokból is!!! Tényleg ideje lesz!

Janiszta · http://www.ejatekok.com/ 2010.02.28. 21:56:10

Azért a másik oldal sem lesz semmi...

Paranoid Android2 2010.02.28. 21:56:39

@Letícia: Hát ha nem mindegy neked akkor fób vagy.:))))

Bergeroth 2010.02.28. 21:58:13

@S.N.E/csak úgy:
Ebből is látszik, hogy fingod sincs mi a különbség az illegális és legális drogok között. Semmi, nulla, zéró. És a hozzád hasonló észlények akarják megmondani a tutit. Nevetséges!

Bakkerovics Bakker 2010.02.28. 22:00:22

Galván_Tivadar 2010.02.28. 21:52:41
nemis kell ettől félni.
a jobbik egy pánikreakció, egy impotens(őőőő, azaz három) kormány permanens faszatlankodásától kilátástalan élethelyzetekbe sodort nemkevés ember tenniakarására háromszavas válaszokal rátromfoló propagandával őket kihasználó konjunktúralovagok gyűjteménye.
egy normális mederben előrehaladó országban az ilyenek érdeklődés hiányában pár év alatt elsorvadnak.

2010.02.28. 22:01:33

@Paranoid Android2: Végül is mindegy lehetne, mert ha pl. nőstény, akkor más stratégiát kell bevessek! Mondjuk veled szemben nála én labdába se rúghatok!:))) Szóval nem mindegy hogy ápolok vagy leápolok valakit!:)))

Bakkerovics Bakker 2010.02.28. 22:03:12

scooby0821 2010.02.28. 21:54:34
ez értelemszerű.
a tolvajnak rács mögött a helye.
csak asztnemértem, hogy ha a fityeszbeis anyi rabló, meg tolvaj vót, akora dicső üvegszemű kellerlaci hogynemtudot eggyetlen ijesmit rájukbizonyítani, amikor eggy egész minisztérijumi apparátust is a kezéberaktak hozzááá.
ezen elgondolkoztá má?

Unommáazegészet 2010.02.28. 22:05:38

már csak 42-t kell aludni, hogy megtekinthessük lendvai ildikó arcának olyan fokú szétkenődését, amelyet már a modern plasztikai sebészet, sőt a photoshop sem képes kezelni.

KÖSZÖNÖM!

KÖSZÖNÖM!

KÖSZÖNÖM!

Paranoid Android2 2010.02.28. 22:07:12

@Letícia: És figyeled a többi perverz disznót? Nem érdeklik őket kecskék.:)))

Bakkerovics Bakker 2010.02.28. 22:10:20

@Paranoid Android2:
nekem voltak kecskéim.
de már megetük őket.

Paranoid Android2 2010.02.28. 22:11:40

@Letícia: Tudod mit! Hagyjuk ki a kecskét!:)

Sákif za morro? 2010.02.28. 22:12:44

Jellegzetessége a politikának, hogy csak, és kizárólag a bal oldalon, vagy az MSZP-n belül divat lopni. Azért gondoljunk már kicsit vissza a Fidesz érára egy kicsit. Azt hiszem erőteljes szűklátókörűség azt gondolni hogy a jobbikot kizárólag a politikai cselekvésvágy hajtja. Nagyon jól tudjuk, hogy korrupcióról akkor beszélünk, ha kihagytak bennünket a buliból. Ugyan ez igaz a lopásra is. Jól hozza a magyar átlagválasztó értelmi színvonalát ez a cikk is, meg úgy általában az egész jobbikos színjáték.

2010.02.28. 22:14:46

@Paranoid Android2: naná, hogy hagyjuk!:) Mondjuk akkor miből megyünk Mallorcára?:))))

drukkker 2010.02.28. 22:16:13

@S.N.E/csak úgy: Azéé, te szerencsétlen, mert a Vitya kőrbebástyázta magát mindenféle nimzóindiai védelemmel, többek között zsebbe vót azügyészség, és azok meg semmit sem vettek be, és nem vizslantottak semmit. Nem emlékeszel, amikor a legfőbb ügyészt folyamatában leszavazták a parlamentben? Hol éltél akkor?
Most meg azt mondom, ennek az irománynak amire reagálni róbálunk azírója azt hiszsi, hogy szellemeset írt. Közlöm, hogy nem !!!!!!! Én inkább a gusztustalan kategóriába sorolom, mint ahogy az egész politikai garnitúrát, oldaltól függetlenül. Szerintem akik most fognak jönni, pont annyit fognak lopni, mint az eddigiek, csak talán másként, nem ennyire látványosan. Miért? Mert az okos a más kárán tanul! hehehehe. Pedig nem is nevetséges.

2010.02.28. 22:17:56

@drukkker: ki mondta hogy akik jönnek, nem fognak lopni? Hát persze hogy lopni fognak!! Ez evidens! Csak nem mindegy hogyan és és mit pofáztak előtte!:)

Aldobói Feldob 2010.02.28. 22:17:59

@Unommáazegészet: "már csak 42-t kell aludni, hogy megtekinthessük lendvai ildikó arcának olyan fokú szétkenődését, amelyet már a modern plasztikai sebészet, sőt a photoshop sem képes kezelni.

KÖSZÖNÖM!

KÖSZÖNÖM!

KÖSZÖNÖM!"

ÉN IS!
ÉN IS!
ÉN IS!
ÉN IS!

System failure. :) 2010.02.28. 22:18:06

A Jobbik nem nácistafasiszta, mint ahogy az elszámoltatástól rettegő politikusok beállítják.
Tessék elmenni egy Jobbikos lakossági fórumra és meghallgatni.
Persze vannak rengetegen akik szeretnek a zavarosban halászni és megfelel nekik a jelenlegi helyzet. Nekem nem.
Ha megtámad egy kisebbségi és megvédem magam akkor még engem visznek be súlyos testi sértésért és megkérdezi a bírónő: "Miért nem szaladt el, vagy adta át az értékeit?" Saját hazámban...

Tenni kellene valamit ezért az országért, mert eltűnünk a süllyesztőben.

Csak az úgy nem megy, hogy a Jobbik meg a Gárda kikaparja gesztenyét égessék csak meg magukat ők, nekem meg majd de jó lesz utána...
Téves hozzáállás. Áldozatot kell hozni, mert máshogy nem megy.
Sajnos a törvényeket pont a legnagyobb bűnözők alkotják meg. Ezért fordulhat ma minden elő. Addig amíg egy kisebbségi több segíjt kap, több joga van, amíg tonnaszámra lopják ki a közpénzeket, amíg eladják az országunkat, szájkosár törvényt hoznak, addig had legyek már felháborodva. Főleg hogy a zsidesz is csak a pofáját jártatja, de a titkosítást megszavazták.
Kiábrándultam a hataloméhes orbánból és csatlósaiból.
A zemeszpé meg egy rakás szerencsétlen balfék gyülekezete. Szeretném ha a gyermekeim egy Szebb Jövőben cseperednének fel nem ebben a fertőben ami van. Leköpném magam, ha nem tennék ez ellen semmit. A zsidesz IS régen megmutatta, mennyire töketlen és hozzánemértők gyülekezete. Felszólalt hogy van CIGÁNYBŰNÖZÉS VAGY POLITIKUSBŰNÖZÉS, KORRUPCIÓ?
ÉS HOGY EZEKET FEL KELLENE SZÁMOLNI? Nem. Nem, mert benne vannak és nekik így jó. Régen nem az érdekeinket képviselik. A szájkosár törvény tartózkodásával is megmutatták, hogy merről fúj a szél...
Aki ezeket nem veszi észre, az majd később észre fogja venni. Csak akkor már sajnos lehet késő. Lesz itt a zsideszen belül is elszámoltatás csak azt a Jobbik végzi be. Persze hogy rettegnek. Kiderülnek a milliárdos tolvajlások. Mennek a börtönbe. Titkosítunk 1000-rel...
Akkor sem ússzátok meg.
Ha a Jobbikot lerasszistázzák, akkor M.o több mint 10%-át rasszistázzák le. Remélem ez a százalék azért már 50 körüli...
Aki nem ért egyet az elszámoltatással, hogy a főleg kisebbségi bűnözők ellen kőkemény fellépés kel, mert a babusgatások kora lejárt, az költözzön ide a megyémbe aztán papoljon.

Bakkerovics Bakker 2010.02.28. 22:18:27

@drukkker:
hehe.
eza zsebbelevő ügyészség ezeggy kurvajó duma, csak ezer sebből vérzik.
vaze, azótais, nyolcéven keresztül ugyanazok a zügyészek?
neröhögtesdmá ki magadat, vaze.

2010.02.28. 22:22:01

@S.N.E/csak úgy: egyetértek. Viszont ne felejtsük el, hogy a jogászok nagy része nem ballib!:))

Paranoid Android2 2010.02.28. 22:22:08

@Letícia: Akkor Mallorcán, holdfény, tengerpart, kecskepörkölt, és kapcsz tőlem egy szép bőrtáskát.:)
És a kecskét is megmentettük tőlük.:)))

Aldobói Feldob 2010.02.28. 22:24:53

@Paranoid Android2: Ha nagy szükségben lendvai ildikó, illetve egy Kecske között lenne csupán módom választani, hát biz isten a Kecskére voksolnék... És nem kérnék ildikótól elnézést!

2010.02.28. 22:25:11

@Paranoid Android2: Megbeszéltük!:) Ettől most boldogan álomra hajtom a fejem!:)))) Jóccak, szép álmokat!:))))

Paranoid Android2 2010.02.28. 22:27:58

@Aldobói Feldob: Ezt nem kellett volna szóbahoznod, a kecskét még feldolgozom valahogy....

Bakkerovics Bakker 2010.02.28. 22:29:16

@Letícia:
nomeg a mértékse nagyon mindeggy...
a josziptotos balhénak volt öszesen hétmillióforintos elkövetési értéke.
ezeka liberálbolsevista tolvajok ennyijé lese hajolnak. nálluk ez még félévmunkaviszony utáni vékkielégítésnekis csak alamizsna let vóna, ezé inkáb a húszmisiné kezdtek, és simán a pármilliárdos tételekbeis belehúzogattak okosba...

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2010.02.28. 22:30:43

Az írás bejött. A kommentelők meg közhelyeket durrogtatnak.

Bakkerovics Bakker 2010.02.28. 22:31:37

@Paranoid Android2:
kecskéből nemjóa pörkölt.
ahoz túl száraza húsa.
viszont szalonnával tűzdelve, nyárson faszénparázs felet megsütve kifejezeten fínomságos.

Paranoid Android2 2010.02.28. 22:36:36

@S.N.E/csak úgy: Én ettem már elfogadható kecskepörit.
de a faszénparázsos verzió az élet.:)))

virtual landscape (törölt) 2010.02.28. 22:43:44

"és a sátánnak is (szdsz)"

Kérem, kérem! Ne sértegessük a sátánt!

Aldobói Feldob 2010.02.28. 22:44:03

@Paranoid Android2: "Ezt nem kellett volna szóbahoznod, a kecskét még feldolgozom valahogy...."

mit mondhatnék, teljességgel megértelek. inkább ezer kecske, mint az öreg tyúk.

virtual landscape (törölt) 2010.02.28. 22:47:58

A postra meg annyit: ha látnám, hogy a fidesz elszámoltatni akar, azaz igen: pofára osztályozni, akkor már húzom is az ikszet oda. De a fidesz nem ezzel jön, hanem a bocsássunk meg, meg fel kell tárni meg egyéb sületlenségekkel. Nem, kérlek, nem kell feltárni, mert bármelyik ballibnél tárunk fel, csontvázhegyek omolnak elő. Ezért az alap az, hogy pofára osztályozni és helyből, az utolsó talpas mszp, mdf és szdsz párttagnak is 10 év börtön vagyonelkobzással és élete végéig a közügyek gyakorlásától való eltiltással, továbbá detto élete fogytáig semmilyen közhivatalnoki, közalkalmazotti szerepben fel nem bukkanhat, politikai részvétele tiltott, gazdasági tevékenységet csak felügyelet alatt végezhet.

Paranoid Android2 2010.02.28. 22:49:20

Jóéccakát!
Elmentem feketemisére.:)

RaViNgMaLKaV 2010.02.28. 22:50:12

Szerintem mindig lessz korrupcio, teljesen mindegy h ki van hatalmon. A kulombseg annyi h vki csak hazudik, lop es minden energiajaval a hatalomert kapar (mint pl az MSZP-SZDSZ ikrek), vagy elsosorban a rabizott orszag erdekeit veszi figyelemben es emellett egy kicsit a sajat zsebet is megtomi. Remelhetoleg a Fidesz az utobbi csoportba tartozik, majd meglatjuk.

fovarosi.blog.hu · http://fovarosi.blog.hu 2010.02.28. 22:50:53

"Nem fog a (...) magyar honpolgár cizellált elemzéseket készíteni a nemzetközi környezetről, a nyugat ideológiai marhaságaihoz alkalmazkodni, hanem csak be akar húzni egyet" --
Na, pont ez az egyik nagy baj a magyarral. Hogy tojik ő utánajárni, hogy miért is formálódott ellene kisantant, hogy miért veszített el két világháborút, hogy miért utálják ma is ennyien. Nincs itt semmi önkritika, önelemzés, csak a nagy mellény. A magyart mindig bántják, pedig a magyar a legszentebb nép e szent földön. Hát lófaszt. Szembe kellene már nézni gyarlóságainkkal is, nem csak a nagy pofánkkal.

Unommáazegészet 2010.02.28. 22:51:00

@Aldobói Feldob: Azért Ildikót is feldolgoznám... Disznósajt?

Thomas Rattler 2010.02.28. 22:51:08

Ha tényleg mindenki azt kezdi hinni hogy a hatalom birtoklása kötelezően szabadrablást és a nép módszeres kiirtását jelenti, akkor az nagyon elkeserítő. Addig kell ütni az aktuális elitet amíg el nem kezdi végezni eredményesen a dolgát, ha kell nekünk, a népnek kell irtani a hatalmat.
Hiába köpködsz az ég felé, a csula a te arcodba fog visszahullani..az ugatás és ökölrázás kurva kevés, meg az "elmenekülökIzlandra"-ozás.
Cselekvés emberek- nem pofázás.

Aldobói Feldob 2010.02.28. 23:03:25

@Unommáazegészet: Disznósajt? juj. biztos vagy benne, hogy ez a termék emberi fogyasztásra alkalmas lenne?

Bakkerovics Bakker 2010.02.28. 23:08:25

Unommáazegészet 2010.02.28. 22:51:00
huhh.
nemá!
kilőni a zűrbe, a kedvenc nájlonothonkájába.

Unommáazegészet 2010.02.28. 23:19:49

@S.N.E/csak úgy: Szegény maeslakóknak mondaná tovább a tutit... Szegények.

Bakkerovics Bakker 2010.02.28. 23:35:21

akor esetleg valami füstgáztisztítóval gazdagon elátot szilárdtüzelésű hőerőműbe. hogy ne szenyeze sehol továb a lékkört.

no mail, no problem 2010.03.01. 00:22:49

@Kivlov: Ja, ezt értem. De azért akkora virtualitás kevés van, mint a tőzsde, ennél talán csak a matematika nagyobb. BUX részvény, érted, eszem-faszom megáll. Hiába tudok nagyon hinni a piacgazdaságban, szerintem azért vállalható gondolat, hogy a részvényspekulációt tiltsák be a gecibe.

Áttentő Redáz 2010.03.01. 00:49:05

Ez qrva jó írás, (a hozzászólások mindegyike persze nem az) egész kíváncsi lettem, hogy ki rejtőzhet a Paranoid Android pszeudonim alatt.

Két dolog nem világos, nyilván a reménytelenül sötét voltom okán.

Az egyik az, hogy melyik vallás követői számára jelent sokat a 42 szám?

Továbbá az sem világos, hogy mi az a "kecskeáldozás Mallorcán"?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2010.03.01. 00:56:34

@Áttentő Redáz: tényleg nem ismeritek a galaxis utikalauz stopposoknak c. könyvet?
ne már!

amúgy hatalmasakat röhögtem, és el is szomorkodtam kissé a poszt olvasásán
szóval riszpekt...

drukkker 2010.03.01. 01:00:25

@Thomas Rattler: A hogyant is megmondod? Vagy csak kukorékolsz mit kellene tenni.
Állj a támadás élére, aztán majd mond meg kik vigyék az ügyeket. Mert azt tudnod kell, hogy előbb - utobb akik vezetnek egy országot, megérzik a pénz szagát, mint felszentelt pap szex ízét......

Aszi 2010.03.01. 01:37:54

Ez olyan szar cikk, hogy kommentálni sem érdemes.

dark future · http://www.andocsek.hu 2010.03.01. 01:40:14

az szdsz nem a sátán.
a szdsz történelem, egy kitömött vitrinlakó.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.01. 02:19:04

@Paranoid Android2: "A sátánost visszavonom, csak hirtelen nem jutott eszembe sértőbb az öreg Belzebubbra, mint hogy szdsz-es."

Erre én inkább nem is mondok semmit...

...

XD

bozoa 2010.03.01. 02:56:59

Lendvai Ildikónak nem fog szétfolyni az arca, csak valami értelmetlen rángatózásba kezd majd, amikor kiszámolják neki a fizetett közgazdászok, hogy csak 30-40 pajti követi a következő parlamentbe a feleslegesen hosszá listáról.
Voltam tegnap Jobbikos lakossági fórumon és végleg megnyugodtam, nem kerül gazdasági értelemben sem rossz helyre az iksz, ugyanis első lépésként csak annyira vágyik a Jobbik, hogy legalább egy normálisabb, büszkébb európai nép mintájára(pl. lengyelek) alakítsuk át a manapság minden hasznot a külföldieknek átjátszó rendszert. Szegedi Csanád kifejezetten élvezetes előadása simán elment volna stand-up comedynek, és a legviccesebb az volt, hogy közben végig létező, vas dolgokról beszélt, illetve válaszolt a feltett lakossági kérdésekre.
Jó látni, hogy valaki tényleg kezdeni akar valamit a cigányság dolgozni vágyó és élősködni vágyó rétegeivel mindúgy, mint a politikai és gazdasági bűnözőkkel. Jó nekik, még tiszta a kezük. De ha csak egy százalék esély is van arra, hogy nem fognak négy év alatt egy vasat sem lopni, akkor is csak rájuk szavaznék.
Olyan jó másoktól is hallani azt az észrevételemet, hogy amíg én nyugodtan tudok érvelni, addig az ellenoldal ideges lesz és rasszistának, ne adj' isten nácinak nevez ezért. Ebből is tudom, hogy a vélemények egyenlősége mellett nekem igazi érveim is vannak, és igazából a ma még MSzP-szavazók nagy része sem tudja mér, miért akar a megszokott helyre ikszelni, mikor érzi és tudja, hogy nem azért nem lesz jobb, mert szemét Orbán Viktor a maga 40%-val minden 50%os kezdeményezést elkaszál, hanem mert egészen idáig mindenki hülyének nézte és illetéktelen rablóbanda garázdálkodott köztársaságunk fellegvárában. De már ébredezik a nép, és remélem ezúttal a vidék fogja eldönteni a választást, nem megint a méltatlanul koszos, szennyes, szétlopott, félkész főváros ahol most is élek.

hááááát 2010.03.01. 07:54:51

@bozoa: Költözz vidékre!!!!!!!
Minden vidéki fikázza Bp.-t.Akkor miért jönnek fel.Kezd a hócipőm teli lenni az ilyen beszólásokkal.Sok ember tudja miért nem a jobbikra szavazz.Ti vagytok akik azt mondják (a fidesszel együtt):
Aki nem ránk szavazz, az hazaáruló ellenség.

Nagyából tiszta a választás vége.fidesz-jobbik összeborulás lesz,mert a kétharmadnak egyre kisebb az esélye.Ha nem akkor nagyon rossz világ következik.Most a gazdaság felépitése sokkal fontosabb, mint megfúrni mindent ami előre lendithetné.Bár az EU parlamentben már bizonyitott a jobbik.Tudod engem csak az zavar, ha ennyire leszarják a jobbikosok mi a véleménye az EU-nak rólunk, akkor minek indultak?Ennyit, hogy ki eteti a népet!

wagabound 2010.03.01. 08:16:55

Na igen, most elzavarunk egy tolvaj bandát, és helyettük hatalomba segítünk egy másik tolvaj bandár.

Mi, bunkó magyarok, csak erre vagyunk képesek.

dr66 2010.03.01. 08:20:57

A blog írójának:ugyanolyan vagy mint az általad leokádott pártok, egy gyűlölködő kö.csög.

wagabound 2010.03.01. 08:23:21

"A jobbik, ellentétben az mszpszdsz sátánista szektával, elsődlegesen nem lopni akar..."

Világos beszéd. Előbb leszámolnak a komcsikkal, libsikkel, bibsikkel és a cigányokkal. Lopni majd ráérnek azután is...

Kedves posztoló, némi történelem-ismeret nem ártana. Amikor egy szélsőség rázúdul egy országra, akkor mindig összeköti a számára hasznosat a számára még kellemesebbel: a leszámolást a rablással.

Paranoid Android2 2010.03.01. 08:23:55

@Áttentő Redáz: A sátánista szektáknál kedvelt elfoglaltság (állítólag persze, mert én még sohasem vettem részt ilyen fertelmes rendezvényen), hogy fekete mise keretében kecskebakot áldoznak.
És én nem egy kecskétől hallottam, hogy félnek a kókától például.
Ez szerintem már megdönthetetlen bizonyíték.:))))

Nzoltan 2010.03.01. 08:32:22

@hááááát: Miből gondolod, hogy az EU nem szarja le a magyarokat?
Hiszen raszzista, kicsinyes, lusta nép vagyunk.

Nzoltan 2010.03.01. 08:34:14

@wagabound: Az elmúlt húsz év azt igazolta, hogy korántsem kellett ehhez szélsőségesnek lenni.

Paranoid Android2 2010.03.01. 08:36:32

@Nzoltan: Szélsőségesnek nevezettnek lenni.:)
Szerintem, az szdsz ideológiai szélsőség volt, annyira, mint a nácik, vagy a virtigli bolsevikiek. Csak ráadásul kevésbé voltak szerethetőek.:))))

jobbra 2010.03.01. 08:37:34

Az a sok okostojás aki osztja az észt ,olvassa csak el mi vár a gyerekeire !!!!

Keserű igazság!
A cigányok a gyerekek után járó zsozsóból és segélyekből tartják fent magukat. Olyan szinten amit egy magyar nem vállal fel. Meg is van ennek az eredménye: 222 országból a 202. -ek vagyunk születések számát tekintve 1,3 gyerek/család, ami azt jelenti 3 egy gyerekes családra egy két gyerekes család jut. Ahhoz, hogy a népesség ne fogyjon 2,3 gyerek/család szükségeltetne. A fenti példa alapján ezt már le sem írom mit jelent. A születésen belül is érdekes a statisztika: Ma már ott tartunk, hogy nyolc év alatti gyerekek fele a cigány. A fentiek alapján 2030 táján jutunk el oda, hogy a 8 millióra fogyatkozott összlétszám fele már cigány nemzetiségű lesz.2100-ban születik meg az utolsó magyar!!!!!! Egy báró intette egykoron a nemeseket, mikor betelepítették (olcsó munkaerőként) a Mezőségbe a cigányokat; "Vigyázzatok, az ország azé aki teleszüli". Azóta sem vigyázunk. A politika segélyekkel fenntartja "fejleszti" ezt a szavazóbázist melyet alkalmanként egy tál lencséért ki is használ. Három nemzedék nőt fel a cigányság körében, akik rá sem szoktak a munkára. Itt egy kérdés merült fel a cikk írójával szemben; Hogyan adnak majd munkát a kisebbségbe szorult magyaroknak??? A jövő nem évtizedek múlva mutatja meg magát! Már itt van, a borsodi aprófalvas településeken, Meszes, Rakaca, ...... Itt már valóban kisebbségben vannak a magyarok. Esténként bezárkóznak, s remélik marad valami a portán. Ha nem, örülnek, hogy az életüket meghagyták.
Végezetül egy vicc: Melyik az a három szó, amit sohasem akarsz hallani egy cigánytól?
Jó reggelt szomszéd! Ez alapján mindenki döntse el ki a rasszista
NA MIT SZÓLUNK HOZZÁ???? EZT MINDENKÉPPEN OLVASSÁTOK EL! TANULSÁGOS.....
"Hogy is van ez Romák?" című; topicban (origo) van állítólag egy cigány honlapból idézett 'szösszenet', amit egy diplomás roma írt. Íme. "Én roma vagyok. Főiskolára járok. A következő a véleményem.
Hiába lázadnak egyesek a cigányokkal kapcsolatban. Már késő ! Hosszú évtizedek alatt kiközösítettek bennünket ebben az országban. Ma már nem akarunk magyarok lenni. Volt idő amikor még azzá szerettünk volna lenni. Ma már romák akarunk lenni, a saját hazánkban, itt. Mint látható mi sokkal gyorsabban fejlődünk mint a magyarok. Lassan megteremtjük a magunk értelmiségét, és a magunk nyelvét beszéljük. Ebben az országban. Egyre többen vagyunk és egyre többen leszünk. Hosszú távon mi nyerjük meg a versenyt. Néhány évtized, és mi leszünk a többség. Nem fenyegetőzni akarok ezzel, csak megállapítom mint tényt. Eleinte még egymás mellett fogunk élni mi cigányok és magyarok. Lassan érvényt fogunk szerezni annak, hogy a cigány nyelvet is elfogadják hivatalos nyelvnek. Mi nagy család vagyunk, és nagyon nagy a közösségi szellem, az együvé tartozás érzése. Nagy a gyermekáldás. A magyarokról ez nem mondható el. Világos hogy mi fog történni. Lassan és biztosan mindinkább miénk, romáké lesz ez az ország. Mi, vigyázunk majd a magyar kisebbség

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.03.01. 08:43:37

vastagon jobboldaliként, kezdetektől fidesz szavazóként állítom, hogy ez egy harmatgyenge, buta poszt.

Nagyon unom már a jobboldalnak ezt a végtelen szűklátókörűségét, hogy a saját buta elfogultságán kívül semmi másról nem képes tudomást sem venni.. ez nem vezet sehova, és két nagyon csúnyán elbukott választás is ezt igazolja.

hihetetlen, hogy a jobboldal még mindig abban a képtelen illúzióban ringatja magát, hogy valamiféle földöntúli igazság birtokában van.. baromira meguntam a fideszesek arrogáns észosztását a magas lóról, mások leidiótázását, lehazaárulózását, lesátánozását, miközben az a büdös nagy helyzet, hogy semmivel sem különb emberek.

én már biztosan tudom, hogy semmit az égvilágon nem lehet a fideszes politikusoktól sem várni, ugyanolyan korrupt, nepotista férgek ők is, mint a másik oldal gazemberei. a saját bőrömön tapasztaltam meg. mszp vagy fidesz, sajnos tök és dögmindegy, amikor az ember a totális kilátástalansággal néz szembe minden nap. és sajnos egyre több ilyen ember van. és ennek nem az mszp az oka, hanem úgy általában a magyar mentalitás, ami ide juttatta az egész társadalmat. és ebben a mocskos történetben a fidesz is dettó ugyanúgy benne volt, van.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.03.01. 08:44:00

@wagabound: "Világos beszéd. Előbb leszámolnak a komcsikkal, libsikkel, bibsikkel és a cigányokkal."
Te melyik vagy, hogy ennyire izgulsz? :)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.03.01. 08:45:39

@scooby0821: FideSS??? LOL! A Fideszben mindig több zsidó volt mint az szdsz-ben. Akkor ezt így, hogy? (Hogy egy nagy klasszikust idézzek).

midnight coder 2010.03.01. 08:52:21

Egy biztos: az ha az SZDSZ eltűnik (MDF-két is!) és az MSZP a Jobbik mögé szorul az mindenképp pozitív változás lesz. Az szintén ha a FIDESZ-nek a Jobbik lesz az ellenzéke és nem az MSZP. Ennek sok előnye lehet: egyrészt a politikai elit megtanulja végre hogy az elkúrásnak következményei vannak. Minden bajunk fő oka az, hogy ez idáig ha egy politikus elkúrta akkor annak a világon semmi következménye nem volt. Fletó is szépen maradhatott a helyén az öszödi beszéd után, pedig annál nagyobb szembeköpése a képviseleti demokráciának nem volt.

És ami igazán szánalmas: öszöd után ma a balfék szavazók még mindig azzal jönnek hogy a FIDESZ-nek nincs programja. Bezzeg az MSZP-nek volt:

"Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. "

És ezek után még Fletóék fel tudtak úgy lépni a ballib médiában mint a demokrácia védőbástyái, és volt olyan nyalonc újságíró aki ezt "öszödi igazságbeszédnek" titulálta.
A ballib sajtónak még a helyét is be kellene vetni sóval...

jobbra 2010.03.01. 09:00:13

Hoppáré !!!

Nem fogja elkerülni a számonkérés azokat, akik ellopták a cigányság felzárkóztatására szánt pénzeket - mondta a Magyar Hírlapnak Farkas Flórián.
A Lungo Drom elnöke szerint a balliberális kormányok bűncselekményt követtek el a romákkal szemben, mert nyolc éven át cigányellenes politikát folytattak. Farkas Flórián elmondta, hogy szombaton, a Lungo Drom kongresszusán Navracsics Tiborral, a Fidesz frakcióvezetőjével közösen aláírtak egy társadalmi szerződést, amely az új kormánynak is iránytűként szolgálhat a cigánypolitikában.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.03.01. 09:01:16

Ez a választás már nyilván a Fideszé, de '14-ben simán visszajönnek majd a komcsik. Hacsak nem a sitten lesznek még akkor is.
Ezért valószínű, hogy igenis lesz elszámoltatás. Ami remek, mert erre nyilván a kommerek is bepipulnak, és a Fityiszből is kihullik majd a rothadt gyümölcs.
Még a végén egész normális ország leszünk. Botrány.

tcom 2010.03.01. 09:22:52

Nem nagyon tudtam végigolvasni a postot. Ott elakadtam, hogy szegény Orrbán V.-t csak a baloldal húzta le. Az viszont igaz, hogy a nép nagyon felejtős. Pl. elfelejtette Kaya Ibrahimet, Josip Tot-ot, Simicskát, Várhegyit, fülbevalós minisztert, Grippen ügyet, Pepó nemzetiparkfejezőkonferenciabusz minisztert, Torgyán ultrapopular Józsefet, a 3 heti országgyűlést és még reggelig sorolható (szőlőtámogatás az asszonynak, bányabirodalom apucinak, happy end vikikének.

Az is igaz, hogy a Lendvai-félék is megértek a bukásra, de az is erősen érezhető, hogy Viktor napjai is meg vagyon számlálva. A sok ígérgetés, a kánaán elmarad, ezért a hívek mérgesek lesznek.

Remélem a post író kitörölte a száját, mert undorító következménye lehet egy ilyen fokú nyalásnak.

SteveNo1 2010.03.01. 09:23:14

Kiváló a poszt, egyszer - jó egy éve, talán még régebben - írtál egy hasonlót Orbán - Kádár - Horthy kontextusban, az talán még jobb volt!

Paranoid Android2 2010.03.01. 09:29:18

@SteveNo1: Én is hanyatlok vaze!
A rohadt szemét kormány miatt persze!
Figyeld meg, milyen brilliánsakat fogok írni a választások után:))))

tcom 2010.03.01. 09:32:53

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:

Komcsik? Nem tudom kik a komcsik?
Ahol Mikola, Stumpf István (Hazafias Népfront alelnök), vagy Pozsgay Imre, az MSZMP-be 89-be belépő Szájer József, az MSZMP politikai kutatóintézetében kezdő Kövér László, Szűrös Mátyás moszkvai nagykövet? És még sokan mások...

Akkor hol is vannak a komcsik, te sokeszű? vagy ezekről szent Orbán leszedte a múltat, az átkot egy gyenge hókuszpókkal?

Bitang Inas 2010.03.01. 09:40:23

@tcom: halagyá vissza a kapcsolat.hu-re, ott még szórakoztathatjátok egymást ezzel a szinttel, itt csak röhögünk rajtad.

mert tudod, ezekért a világbasz-óló bűnökért a fidesz bukott 2002ben..ha jól emlékszem, de jöhetsz még 10 éves ügyekkel kiskancsó.

Bakkerovics Bakker 2010.03.01. 09:45:51

@tcom:
neked is felteszem a kérdést, kedves liberálbolsevistasajtótermékfigyelő kommenttárs: ha a záltalad fent említett szörnyűségek valóban törvényellenesek, és összemérhetőek lettek volna a neoliberálbolsevista férgek rablásaival és sikkasztásaival, akkor hogyhogy nem született elmarasztaló bírósági ítélet ezekkel kapcsolatban? mikor ugye volt üvegszemű kellerlacikának egy komplett feljelentésügyi misztérijuma is felgöngyölíteni ezekett az "ügyeket"...

Bakkerovics Bakker 2010.03.01. 09:47:25

Bitang Inas 2010.03.01. 09:40:23
2002-ben a 23millió felakasztott román is közrejátszott vastagon.
vagy hogyis voltak ezeka sztorik...

Bitang Inas 2010.03.01. 09:54:48

@S.N.E/csak úgy: arra gondoltam, hogy a zokos választók már megbüntették, úgymond..most az mszp-szdsz-en csattan az ostor.
és az olvtárs hiába picsog josip tot-al...most a balatonring 35 milliárdos botránya a téma...nem kaya ibrahim.
mert az is elévült már mint fletónak a fantomcégének ügye.

Bakkerovics Bakker 2010.03.01. 09:59:34

@Bitang Inas:
ja, megháta joszip ibrahimos biznyecbe kereken hétmilijó HUF volt a zelkövetési érték.
ennyit ma eggy laza lakásmaffijózó keres egy fél délelőt, a maszopisták, mega szadesznyikok ijen aprópénzér méga zsebüketse nyissák ki....

gorcsev54 2010.03.01. 10:00:30

@harmincas: Hány öt éves gyereket gyilkolt a Jobbik?

midnight coder 2010.03.01. 10:01:34

@tcom: Tudod, a gond ott kezdődik hogy ennyi ügyet a FIDESZ 4 év alatt hozott össze. A balfék kormány meg nagyjából minden hónapban.

tcom 2010.03.01. 10:03:55

@S.N.E/csak úgy:

A különbség közöttünk, hogy én elfogultság nélkül látom mind a két oldalt. Semmivel sem jobb az eddigi baloldal, mint az Orbáni "jobboldal". Hiába küldötök a ballibcsikhez én ott nem voltam soha. Csak fáj nektek, ha valaki emlegeti az Orbáni hazugságokat. Érdemes megnézni a 2002-es kampány Orbán-Gyurcsány vitáját. Egymásra ígérgetnek, egyik kutya a másik eb. Orbán is csak a hatalom görcsös akaratában erős.

Nevetséges, hogy ha a baloldal csalt hazúdotzt, rombolt, akkor Orbánnak is szabad? Ráadásul előbb volt Orbán 4 éve, mint Gyurcsány/Megyó páros. Orbán utolsó évében kezdődött az osztogatás, az ígérgetés, a gazdaság hanyatlása.

tcom 2010.03.01. 10:07:41

@Bitang Inas:

Mondom, tudom, hogy fáj, de még is csak megtörténtek.
A Grippen ügy sem semmi volt. Százmilliárdos, tenderen voltak érdekeltek a fidesz frakcióban. Torgyán maga is 100 milliárdokat játszott el. A Széchenyi-terv is nagyrészt a haverok támogatását jelentette. Néhányan meg is léptek a milliárdokkal.

Ezek is nagyon komoly 100 milliárdok voltak. Csak felejtősek vagyunk ugye?!

tcom 2010.03.01. 10:10:38

Hogy miért nem születtek bírósági perek, feljelentések? Mert a két oldal érdekelt az ügyek elhallgatásában. Csak a Fidesz felrúgta az egyezséget a hatalmas előnyének tudatában. A balfék mszp-sek meg be vannak szarva.
Nagyon jó példa a parlament létszámának a csökkentése. Valahogy mindig megbuktatta valamelyik.

tcom 2010.03.01. 10:13:45

És hogy ki a felelős az ország siralmas gazdasági helyzetéért? A kormány és pártjai egyértelműen. De kik is szavazták meg az őrület kezdetét Medgyessy 100 lépését, a fedezet nélküli osztogatást? MSZP, SZDSZ, FIDESZ.
Orbán is beszart, hogy nem vehet részt az osztogatásban.

Egyedül az MDF nem szavazott az osztogatásra
, ami ide vitte az országot.

Tudom fáj, de "Thats all folks"

Bitang Inas 2010.03.01. 10:13:47

@tcom: Ezek is nagyon komoly 100 milliárdok voltak.

marhaság, ilyen egyzserű..a grippen ügyben semi nem volt, hiába maszatolsz, a lukcsszó..légi utántöltés.

100 milliárdok, ne röhögtess már wazze...
na mindegy trollocska, még egyet utoljára
jelezném, nem a fidesz csinált államcsődöt, henem a zseni mszp-szdsz.

amúgy hanyagolhatsz.

Bitang Inas 2010.03.01. 10:15:34

@midnight coder: ja, mszpszdsz-ek ék száz millió alatt nem is kezdenek bele..
ld. pl. Bodoky által megkapart ügyek.

szempontpuska 2010.03.01. 10:17:31

Én csak annyit remélek - és remélem nem túl sok - hogy a vesztes és híveik ezúttal végre méltósággal fogadják az eredményt (elvégre felkészülhetnek rá) és nem kell hallgatnom birkanépezést, választási csalást vagy mohácsozást. Ha kormányozni nem is tudtak, legalább a referendum eredményét nem kérdőjelezik meg.

Paranoid Android2 2010.03.01. 10:17:55

@tcom: Szépen mondod fel a leckét!:)

Paranoid Android2 2010.03.01. 10:20:20

@tcom: EZ meg netto hazugság öreg.
Tudod a lopásról úriember úgy beszél, hogy név, cím, összeg.
Ne reménykedj, hiába hogy a Fidesz alatt is sokat loptak,ha kb az 1%-át annak, amit a haverjaid.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.03.01. 10:30:32

Szerintem ez az eddigi legjobb bejegyzésed! Gratulálok!

Priceless:

"hogy végül a fogak hosszas csikorgatása után a sértett szavazók átkattanjanak egy másik baromra, aki aztán a kormányzati alkalmatlanság új formáival ismerteti meg őket"

"húzzanak a sunyiba az értékeikkel együtt, de a mi értékeinket viszont hagyják itt"

tcom 2010.03.01. 10:32:47

@Bitang Inas:

Volt egy riport, a nyilván komcsiTV TV2-ben, ahol megnézték, milyen fejlesztésekre mentek el a mezőgazdaságban a milliárdok. Asszem 5-6 helyszínre vonultak ki kamerával. Sehol még épületek sem álltak, 100 milliós támogatások helyén.

midnight coder 2010.03.01. 10:36:08

@tcom: A gripen-ügy jó kérdés, ott nem derült ki semmi. Amúgy kétlem hogy az amcsik nem kentek meg ezt-azt. Ha pedig már mindenképp kell vadászgép egy ekkora országnak akkor inkább a kevesebb erőforrást zabáló gripen legyen. Azt amúgy nem kétlem hogy volt ilyen vesztegetés és azt sem hogy abban vastagon benne volt az MSZP/SZDSZ is hogy befogják a szájukat. De abban is biztos vagyok hogy az amcsik is vesztegettek mindenkit, így nagyjából kiegyenlített volt a verseny.

A százmilliárdos tenderek meg max. városi legenda, ahogy a Széchenyi-terv = haverok támogatása is.

>Mert a két oldal érdekelt az
>ügyek elhallgatásában.
Ja. A komcsik nyilván azért állították fel Keller elvtársat hogy elhallgasson.

>Nagyon jó példa a parlament
>létszámának a csökkentése.
Ez igazából a legszebb példája a demagógiának. A parlament létszáma a költségvetéshez képest nem tétel. Igazából még amit az átlagpolitikus ellop az sem igazán az.
A szocikkal nem az a baj hogy loptak hanem az hogy elkúrták, nem kicsit de nagyon. A FIDESZ 4 éves ciklusa alatt alig volt privatizálás és csökkent a GDP arányos államadósság. Az elmúlt 8 évben viszont nagyon durván megnőtt. A GDP növekedés a béka segge alatt, az olyan országok mint Pl. szlovákia úgy húztak el mellettünk mint a vadlibák.
2002-ben vicclapban sem merült volna fel hogy a szlovákoknak előbb lesz eurójuk mint nekünk...

Ezek a dolgok az igazán lényegesek.

play_off 2010.03.01. 10:40:47

scooby0821. Vonyíts csak! Most nem a ti időtök jön.
Most majd azt lesz jó látni, ahogy ti rágjátok kínotokban a pórázt (minimum 8 évig).

tcom 2010.03.01. 10:41:03

Drukkolok azért, hogy Orbán tanuljon az elődei hibáiból és jól kormányozzon. Csak sehol sem látom ennek nyomát. Aztán lehet, hogy tévedek, hiszen valaki azt mondta egy dolog a kampány meg megint más a kormányzás.
Csak ti nagyon csalódottak lesztek. Hiába lenne jószándék Orbán részéről BKV/MÁV ... akkor is lesz.
Akkor is lesznek éhes slepp vállalkozók.

Bitang Inas 2010.03.01. 10:44:52

@tcom: aha...
LOL
egy nagyságrenddel már visszavettél...az előbb 100 milliárdnál repkedtél.

...és azóta voltak ég 1X megnézni?
egy pályázat elnyerése és a megvalósulás között eltelhet 2-3 év is.

Bitang Inas 2010.03.01. 10:47:32

@szempontpuska: háj!
ügyes...nagyon ügyes, csak most nem hangyafszával fog nyerni az ellen.
mint anno...
a mohácsozásban igazuk volt. ld. az ország kirobbanó gazdasági helyzetét.
de nevezheted sáskajárásnak is..ha az jobban tecc.

Bitang Inas 2010.03.01. 10:48:17

@tcom: Csak sehol sem látom ennek nyomát."
mér? már kormányon van?
muhahhahhaa

tcom 2010.03.01. 10:51:44

@midnight coder:

A Szécheyi-terves visszaélésekről szeélyes tapasztalatom van. feleségem egy ilyen támogatással épűlt munkahelyen dolgozott. Az tulajdonost a rendőség kereste sikkasztásért.

A struccnak jól áll, de nektek nem a fej a homokba, amikor a Fideszről van szó.

ladislaus 2010.03.01. 10:53:31

tetszik igy leirva hogy lendvai ildiko. csupa kis betuvel :D

tcom 2010.03.01. 10:57:00

@Bitang Inas:

De voltak 4 évig!

Bruhaha!

És nincs nyoma a strukturális reformoknak sem, amit a gyáriparosoknak, a befektetőknek, IMF-nek ígérnek. Tinektek nem ígérik. A reformok a költségek megnyirbálását jelentik. Vagyis kevesebbet költeni a szociális kiadásokra, az egészségügyre. Újraelosztás mértékét csak úgy lehet csökkenteni, ha kevesebbet osztogatnak.
A reformok azért kellenek, hogy ne pazaroljon az állam. Az pedig egyet jelent a költségek csökkentésével. Ezt ígérik a külföldnek, a befektetőknek, nektek meg 13. havi nyugdíjat, meg államosítást.
Csak remélem, hogy Orbán megteszi mait kell, ti meg csak figyeltek, hogy még sem osztogat Viktor. És nagyon csalódottak lesztek.

walter77 2010.03.01. 10:58:45

Húúú, posztoló úr! Te tényleg paranoid vagy!

És naív is: "A jobbik, ellentétben az mszpszdsz sátánista szektával, elsődlegesen nem lopni akar, hanem bepancsolni nekik egynéhányat és visszavenni a villákat, földeket, erdőket és vizeket"

Egy mondatban ennyi hülyeség és naivitás. Jessus ember! Sátánista szekta, krisztusom. Ez vicc.

Na a jobbik miatt fogok elköltözni innen, az tuti.

Bitang Inas 2010.03.01. 11:02:34

@tcom: Vagyis kevesebbet költeni a szociális kiadásokra, "
helyes, kevesebb segély, és pátyolgatást.
lehet menni dolgozni.
azt hiszed ettől besz.rok? szerinted én kapok ilyesmit?

Stoney Hill Billy 2010.03.01. 11:03:04

az előző két kampány nem lehetett elég tanulságos, minden mostani megszólalásuk ua. hülyeségeket osztja...

Bitang Inas 2010.03.01. 11:07:11

@walter77: költözz .. ha már az iróni a szó neked semmit nem mond :DDD

midnight coder 2010.03.01. 11:15:21

@tcom: Nekem viszont a privatizációval kapcsolatos visszaélésekről van személyes tapasztalatom, amikor a párttitkár elvtárs meg az amúgy pályaalkalmatlan vezérigazgató elvtárs és még pár fejes szarért-húgyért megvették a céget. Ezek szerint államosítsunk mindent vissza ?

Persze, nyilván sok-sok visszaélés volt ezzel is, mint mindennel ebben az országban. Lásd Pl. Hornék alatt az olajszőkítések.

FGSuperman 2010.03.01. 11:20:04

@nyekk: nem gondoljátok komolyan, hogy egy két nimandon kivül bárkit is elszámoltatnak?

milliárdokat osztanak el egymás közt az elvtársak, jut abból jobb és bal oldalnak egyaránt

milyen furcsa, hogy a nagy lopkodások közt "csak" néhány 50-100 millát lenyúló emberke bukik meg

walter77 2010.03.01. 11:27:05

@Bitang Inas:

Hamár szövegelemzünk....
Namost ez a bejegyzés nem irónikus. Lehet, hogy annak akar néhol tűnni, de nem az.

A szöveg alapvetően egyetértést fejez ki "az emberek igazságával" amit a jobbik mond ki. Bár ez a rész (elvileg) seggberúgja a többit: "A nagy egyszerűsítők örök problémája ez, nem tudnak és nem is akarnak tudomást venni a bonyolultabb összefüggésekről, nekik a mélyebb érvek világa a bolsevik trükként megjelenő szakértelem akadékoskodása."
De kellően marginális súllyal bír a teljes szöveghez képest.

Ez viszont éppenhogy nem az iróniát igazolja hanem ellenkezőjét: "A sajtóban semmi nem jelenik meg abból, amiről valójában beszélgetnek az emberek és így a jobbik igazságai, mert a maguk egyszerűségében és teljességében igazságoknak tűnnek itt és most, és a közismerten hazugok pedig csak locsognak tovább, elfoglalják a lelkeket."

Szóval az én olvasatomban ez az egy szöveg önmagában nem irónikus.

Amúgy a Jobbik leszarja az iróniát, nem az irónia felismerése vagy fel nem ismerése miatt válhat élhetetlenné egy hely.

ladislaus 2010.03.01. 11:39:37

@tcom: Nah hanyadik piros bogredbol iszod a reggeli KVd?
Aki benyeli hogy itt jo lesz az megerdemli a sorsat! Itt senki nem mond kanaant senki nem mond rogton joletet! Itt fidesz is kemeny idorol beszel.

Bitang Inas 2010.03.01. 11:43:18

@walter77: nmármost a sátánista szekta az ironikus, te az előbb azt idézted.
olvasd el az egész szöveget, és próbáld felfogni, hogy ezek (ld. mszp szdsz) évek óta mérgezik a közéletet
"Nem fog a saját hazájában ezerszer ..." innen..olvasd és UTÁNA érthető, hogy az akinek az utolsó szilvafáját is kivágták a kertjéből, és örülhet annak, h nem lett agyomcsapja...leszarja a fővárosi picsogást
Erről szól ez a rész.

"nem az irónia felismerése vagy fel nem ismerése miatt válhat élhetetlenné egy hely. "
ld. fent, mitől élhetetlen a vidék...ilyen egyszerű.

picsoghat andressew, vagy hogyhíjják a narancsban meg TGM, meg a többi. a "népet" ez nem érdekli. erről szól a poszt (olvasatomban)

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.03.01. 11:46:51

@S.N.E/csak úgy:

Csak aztat ne tessék elfelejteni, hogy 2000-ben Vikike még beültette a legfőbb ügyész székébe Polt Pétert, vagy 5-6 évre....

ladislaus 2010.03.01. 11:52:12

@anti_troll: akkor miert nem tett semmit keller elvtars? Jah hogy OV atirta az egesz jogrendszerunket ugye? Hat persze...

joszip 2010.03.01. 11:58:09

Poirot nem érti kérem szépen, most akkor ez azt jelenti, mon ami, hogy a Fideszre szavazzunk?

AnnaKarenina 2010.03.01. 11:58:23

Kedves, jó hangulatú este jobbikéknál. :)

walter77 2010.03.01. 12:05:30

@Bitang Inas:

Igen, értem. Akkor pontosítok: Valóban tele van irónikus elmekkel. Mindazonáltal az alapattitűd - ami a Te olvasatodban is megjelenik - egyetért - de legalább jogosnak tartja - mindazzal amit a Jobbik képvisel. Itt és most. Nekem a Jobbikkal van bajom. Azért mert gátlástalanul és felelőtlenül meglovagol olyan valós problémákat amelyekre nem megoldást kinál csak üres, populista dumával magához édesget egy viszonylag nagy tömget, és hadi állapotot hírdet. Hát kapják be.

kukahontas 2010.03.01. 12:06:33

Most olvastam egy 2015-ös hírt Vonát és Orbánt Thaiföldön keresi rendőrség, ahol együtt látták őket vacsorázni Fletóval és Demszkyvel

Bitang Inas 2010.03.01. 12:15:24

@walter77:
akkor 2 idézet
A jobbik megjelenése garantálta, hogy ne tekinthessünk azzal a nyugodtsággal a jövőbe, amit az a remény nyújt, hogy legalább néhány évig nem a szocialisták kormányoznak majd.
..
A dolog jellegéből adódóan nem tudhatjuk, hogy hány szavazó kezét vezeti az ikszeléskor az elkeseredés, de ha nem beszélgetünk velük, akkor lehet hogy nem csak a horn gábor, ...hanem mi is csomagolni leszünk kénytelenek.

ebből nem az jön le, hogy szerző drukkolna a jobbiknak.
én sem!
csak kimondja amit lát.

midnight coder 2010.03.01. 12:32:49

@anti_troll: Aha. Most meg 2010 van. És azóta sem igazán látok egy börtönben ülő egykori FIDESZ-es bűnözőt sem. Csak MSZP-set és SZDSZ-eset. Na jó, abból sem túl sokat, de ami késik az ugye nem múlik...

@walter77: A gond ott van, hogy alapvetően a Jobbiknak sok dologban van igazsága. Akkor is, ha szélsőlib szemüveggel nézve ez nem is látszik. És azt a kelet-magyarországi szavazót aki nem mer este 6 után kimenni az utcára és nem tart állatot mert úgyis ellopják, aligha hatja meg ha a pesti túlliberális értelmisegg kijelenti hogy márpedig cigánybűnözés az nincsen. Ehelyett káromkodik egy ízeset és szépen elmegy szavazni a jobbikra.

walter77 2010.03.01. 12:44:52

@Bitang Inas:

Najó. Ismét elolvastam. Asszem előbb pofáztam, mint gondolkodtam. Öreg hiba. Bosszant a téma.

Amúgy nem gondolom, hogy a közvélekedés döntően befolyásolható lenne a hátralévő időben. Egyik szemem sír a másik nevet.

walter77 2010.03.01. 12:49:52

@midnight coder:

Igen, azzal teljesen egyetértek, hogy van cigánykérdés, és ebből adódóan van probléma bőven. Csak épp a megoldást nem látom.

Persze egy jobbik szavazónak már az épp elég katartikus élmény, ha valaki kimondja: van cigánybűnözés. Az x odamegy a cetlire, aki ezt kimondta.

Bitang Inas 2010.03.01. 13:11:14

@walter77: maxi-riszpekt!

"Persze egy jobbik szavazónak már az épp elég katartikus élmény, ha valaki kimondja: van cigánybűnözés."
sajnos ez csak féligazság, mert a rend ígérete miatt húzza oda az Xet ahová...
nem mintha morvay vinne oda rendőrt.
de az tény, ha nem lesz rend akkor hatalmas baj elé nézünk.

bozoa 2010.03.01. 13:21:35

@AnnaKarenina: Igen, drágám, ott voltam az előadáson, úgyhogy újra megállapíthatom, hogy független, elfogulatlan újságírás nem létezik. Egyszerűen nem azt írják le, amiről szó van. Olyan mint a sokat bírált öszödi beszéd. Kiragadnak olyan félmondatokat, amikből össze lehet állítani egy negatív világképet. (Mondjuk Fletóék előtte-utána tényleg szétlopták az országot, a Jobbik viszont se nem gyilkolt, se nem fog, de felépített valamit vidéken, amit úgy hívnak, remény.)
Ha ott lettél volna a lakossági fórumon, biztos vagyok benne, hogy már azon gondolkoznál, hogy tudnál te is tenni valamit, hogy ne süllyedjen népünk az emberi lét még alacsonyabb fokára.

motymoty 2010.03.01. 13:30:02

Jó cikk. :) Nem olvastam a kommenteket, lehet felmerült már máshol is, elfelejtetted, hogy Orbán Viktor egy antiszemita cigány.

walter77 2010.03.01. 13:30:27

@Bitang Inas:
Kösz.

Hát ez viszont tény, mármint, hogy lesz itt még gubanc.

Benne van ebben vastagon a többségi társadalom, a cigányság és politikai vezetés úgy en bloc.

Az ős kaján 2010.03.01. 13:37:41

Egy példa, hogy egy nyugdíjas korú szavazó mennyire van témába.

Antal IMRÉT szidta, hogy az mszp által megszavazott 19.000 forintot bezsebelte saját zsebében.

Ez a szavazó miszerint fog ikszelni a fülkében?????

Jó kérdés...egye?????

gpetersz 2010.03.01. 13:38:11

josziptot 7 millió forintos elkövetés? hehe...

Nem felejtettél el 1-2 nullát? Az tény, hogy fletóék egy nagyságrenddel pofátlanabbak, de azért mentsek fel valakit mert KEVESEBBET LOP? Akkor tessék a tolvaj cigányt is felmenteni, mert az meg még kevesebbet lop...

13 céget adott el Schelcht Csaba (beszédes név...) 1 nap alatt. Aha...

Egyszóval: hülye a poszt, és marad a Jobbikos X, nincs mese. Lopjanak ők is vagyis mutassák meg mit tudnak. Meddig tart a becsület. Megmarad-e akkor is ha milliárdok felett diszponálnak.

jobbra 2010.03.01. 13:42:24

@walter77:

Oda utadat fizetem, de vissza se gyere ,vidd magaddal a szocikat is !

Az ős kaján 2010.03.01. 13:52:51

Eszembe jutott egy József Attila vers. Íme:

S a gondra bátor, okos férfit,
ki védte menthetlen honát,
mint állatot terelni értik,
hogy válasszon bölcs honatyát.

Cicáznak a szép csendőrtollak,
mosolyognak és szavatolnak,
megírják, ki lesz a követ,

hisz „nyiltan” dönt, ki ezer éve
magával kötve mint a kéve,
sunyít vagy parancsot követ.

AnnaKarenina 2010.03.01. 13:56:29

@bozoa: Akkor hogy is van ez a párhuzam az őszödi beszéddel? Ne vedd a szívedre, csak viccelek:)
Nyilván olyat nem írtak le, ami nem hangzott el, mert akkor helyesbítésre lennének kötelezve.
Van itt cigányozás, zsidózás, elszámoltatás, csupa olyan hívószó, amire rá tudnak kattanni az emberek. Csak nem tudom, hogy mi ad a vidéknek reményt? Miért nem ad a vidék magának is reményt azzal, hogy helyben megpróbálja valahogyan integrálni a cigányokat is. Mert, hogy az ő helyzetük a legreménytelenebb, az tuti.

walter77 2010.03.01. 14:02:57

@jobbra:

Én nem azt mondom, hogy most jó, hanem hogy a jobbiktól sem lesz jobb. A fidesztől esetleg - noha nem vagyok fideszes. Szoci se.

teknős 2010.03.01. 14:06:52

@nekend: És értesz a mezőgazdasághoz, hogy meg tudd ítélni, hogy helyes dolgokat mond?
(itt is indul egy mezőgazda Jobbik színekben, csak senki sem veszi komolyan szakmailag. De nyilván annak, aki nem ért hozzá, tűnhet profinak)

bozoa 2010.03.01. 14:24:04

@AnnaKarenina: NYILVÁN nem írtak le olyat. Igen, a hírportálok kuruc.info-tól index.hu-ig csupa elfogulatlan dolgot írnak le, mindent csak és kizárólag tényszerűen.
Először is, a zsidók nem kerültek szóba az előadáson, hacsak nem Novák Előd viccesre sikerült elszólása kapcsán, amiből a főcím is lett. De szóba került a gazdaság és annak konkrét, megvalósítható fejlesztése. Kifejezetten felkészültek voltak, bár Dórika még fiatal és tapasztalatlan, de semmiképp nem felkészületlen.

Namost, akkor lássuk, hogy mik az én személyes meglátásom szerinti eltérések:
-az IMF-hitelt újratárgyalnák, mert túl magas kamatra vette fel dicső kormányunk
-nem Baranyáról, hanem Szabolcsról, Borsodról és Hevesről beszélt, Szegedi Csanád kifejezetten saját kötődés révén
-az ózdi cigányos példánál nem az volt a lényeg, hogy azért voltak csak hatvanan, mert nem tudják, hol a könyvtár. Arról volt szó, hogy a kisebbségi önkormányzat vezetője, elnézést kért a résztvevőktől, amiért délután háromkor, "dologidőben zavarta őket"
-nem azt mondta hogy Oroszország modern demokrácia, hanem azt hogy a volt szovjet tagköztársaságok, Oroszország és elsősorban Belső-Ázsia gyorsan fejlődő, modernizálódó, formálódó demokráciák, akikkel egyensúlyozni lehetne az egyértelműen nyugat felé fordulást, ugyanis az orosz nem azon gondolkozik, hogy 4,6 cm-es almából készült-e a szörp, mint a brüsszeli diplomata, aki szerint ez veszélyes hulladéknak minősül

AnnaKarenina 2010.03.01. 15:11:18

@bozoa: OK. Ha a jobbik olyan erős kritikával illeti a fideszt, mint amilyennel, akkor nyilván csak az ellenzéke lehet neki a parlamentben, tehát az elképzelések szavak maradnak és ez megkönnyíti a helyzetét.
Gondolod, hogy ha a hitelmegállapodás kamatait tudták volna csökkenteni, akkor nem csökkentették volna? Mitől változtatná meg az álláspontját az IMF? De ez is jól hangzik.
Hát az orosz piac felvevőképességében esetleg még lehet bízni, valóban jót tenne a magyar mezőgazdaságnak, bár nem tudom, hogyan lehetne összeegyeztetni az EU-agrárrendtartással. További kérdés, hogy 20 év elteltével az oroszok a sok pénzükért még mindig a mi termékeinket akarják-e?

jobbra 2010.03.01. 15:16:57

@AnnaKarenina:

Csak nem?? van nEKED IS FÉLNIVALÓD???

A cigánykérdésre nem rákattantak az emberek ,hanem valós probléma ,lehet a környezetedben nincs cigó de majd lesz !!! Majd ha reggel kimész a kertedbe és a szomszéd a kancigány 10 pujával azongya jó reggel szomszédasszony, majd sipákolsz ,jaj istenem ....

Rosszabbat nem kívánok ,csak 2-3 cigány családot szomszédnak.Megváltozna a véleményed meg ez a fene nagy magas orrod de lehet kampós,ki tudhatja ???...
Ne válaszolj ,ugyis csak telefröcsögöd a hülyeségeiddel a blogot!

bozoa 2010.03.01. 15:46:08

@AnnaKarenina: Te tényleg komolyan kérdezed, hogy miért nem tárgyalta újra a Bajnai-bábkormány a kamatokat? Tényleg komolyan kérded? Tényleg komolyan kérded?
Az oroszokat érdekli az alma nagysága szerinted, mikor jó minőséget vehetnek olcsón, mi meg eladhatjuk nekik, ahelyett hogy veszélyes hulladékként bedarálnánk?
Az a baj, hogy Vona Gábor Moszkvában tárgyalva keretmegállapodást kötött orosz vállalkozókkal, hogy kormányra kerülésük esetén elkezdik végre reklámozni Oroszországban a magyar borokat?
Tényleg az a bajod, hogy van, aki többfelé tekintget, ellentétben a korábbi évek egyértelmű Moszkva-vagy Brüsszel-irányultsága után?
Az hogy az oroszok az államadósságért cserébe kifúrták volna a teljes(!!!) négyes és ötös metrót Budapesten, csak erről nem beszélnek a hírek, mert őgy nem lehet százmilliárdokat ellopni?
Te milyen világban élsz?
S még én vagyok elvakult.

bozoa 2010.03.01. 15:52:51

S még arról is szó volt, hogy sok más nyelvvel ellentétben a magyarban az íz mellett a zamat szót is ismerik és elismerik. Gondolkozz el rajta, amikor spanyol import kaliforniai paprikát veszel, ami szép színes, de kemény, tartósítóízű és hűtés nélkül sem fonnyad el egy hétig.
Aztán harapj bele abba a 4,6 cm-es szabolcsi almába vagy szatymazi barackba.

Ianas 2010.03.01. 15:59:54

De rég olvastam ekkora ízes baromságot. :D Köszönöm az élményt.

walter77 2010.03.01. 16:22:20

@bozoa:

Namost ácsi csak egy perce!

Jól értem, hogy miközben büdös kommunistáztok, addig az oroszok amúgy egy dinamikusan fejlődő demokrácia?!?!?!? Ők most akkor jó fejek? Jól értem? Az az Oroszország, ahol a volt Gazprom vezér, Medvegyev és Putyin és a volt KGB-s arcok írányítanak mindent? Az az ország, ahol a nem állami kézben lévő olajtársaságoknál letratóztatják a vezetőket és kisajátítják a vagyont, néhol pedig el teszik láb alól a zavaró "elemeket"? Az az Oroszország fúrta volna ki ingyen (?!) a metrót, amelyik megakarja szerezni a teljes magyar gázhálózatot, hogy így minden egyes köbcenti gáz után a Gazprom zsebelje be a tranzitdíjat? Az az Oroszo, aki energianagyhatalomként zsarolhatja/zsarolja egész európát? Az az Oroszo. fog jótékonykodni velünk, aki itt rohadt negyven évig?

"Vona Gábor Moszkvában tárgyalva keretmegállapodást kötött orosz vállalkozókkal, hogy kormányra kerülésük esetén elkezdik végre reklámozni Oroszországban a magyar borokat?"

Vona Gábor mint micsoda kötött keretmegállapodást milyen vállalkozókkal??? Ez éppen annyit ér, mintha én kötöttem volna keretmegállapodást Münchenben 3 ismerősömmel, hogy elkezdik nyomni a magyar kolbászt a hentesboltjukban.

Jesszus ember. Igen, te vagy elvakult.

Ianas 2010.03.01. 16:36:21

@walter77: Ez hitbéli kérdés, ne keress logikát. A választások nem az országról szólnak, hanem az emberek pillanatnyi érzéseiről.

Vidám lesz, én popcornnal a kezemben ülve várom az eredményt majd.

A cikk írója megtehetné azt a szívességet, hogy a személyneveket nagybetűvel írja, vagy elhelyezi a (sic) jelölést utánuk.

Ianas 2010.03.01. 16:39:13

@FGSuperman: De az embereknek elég, csak BŰŰŰNHŐŐŐDJENEK. Legalábbis valaki bűnhődjön má, lehetőleg nyilvános karóba húzás kellene, mert nincs elég erőszak a TV-ben.

Mintha az bármit megoldana.

walter77 2010.03.01. 16:45:34

@Ianas:

Mondjuk tény, hogy a jobbik esetében a logikát eléggé nehéz követni: Szimpátia tüntetést szerveznek a palesztínok ellen elkövetett izraeli bűnök kapcsán, miközben az arab orvosok csípik a szemüket...

Agyarország az agyaroké...

Ianas 2010.03.01. 16:51:47

@walter77: Mondjuk ez a kettő épp nem zárja ki egymást, de ugye ha az ember mélyebben belenéz, akkor már csak azért sincs ellentmondás, mert nem az ARABOKÉRT, hanem a ZSIDÓK ELLEN tüntetnek.

Ami nem zárja ki, hogy utálják az arabokat is, csak kevésbé.

Ianas 2010.03.01. 16:52:41

@walter77: Mondjuk ez a kettő épp nem zárja ki egymást, de ugye ha az ember mélyebben belenéz, akkor már csak azért sincs ellentmondás, mert nem az arabokért, hanem a zsidók ellen tüntetnek.

Ami nem zárja ki, hogy utálják az arabokat is, csak kevésbé.

Ianas 2010.03.01. 16:53:27

Hmm. A csupa nagybetűs kommentek, MINT EZ ITT, mennek lektorálásra? :)

walter77 2010.03.01. 16:54:18

@Ianas:

Nade mennyire álszenteskedő, farizeus szutykoskodás már meg...

Paranoid Android2 2010.03.01. 16:59:21

@Ianas: mi itt megfigyeljük az embereket, ezért nem törlünk semmit, hagyjuk a lakosságot tobzódni.
Szerintem a technika ördöge, vagy a titkos világkormány.

Ianas 2010.03.01. 17:06:13

@walter77: Ezt hívják politikának. Mondjuk úgy, hogy "az igazság nincs kibontva minden részletében." :)

De ne gondold, hogy az átlag jobbikos (vagy az átlag mszp-s, fideszes vagy bárki) ilyen mélyen belelát, vagy akár csak megpróbál ellentmondást vagy logikát találni.

Ianas 2010.03.01. 17:07:58

@Paranoid Android2: Fura lenne. A világkormány ügynöke vagyok.

Szerintem inkább a fórummotorotok gondolkodik el néha...

Paranoid Android2 2010.03.01. 17:09:50

@Ianas: Tévedsz,te csak hiszed, hogy a világkormány ügynöke vagy. A blogmotor viszont bizonyosan az.

Paranoid Android2 2010.03.01. 17:14:08

@Ianas: Látod, idegességedben szíriusziul írsz:))

abandi 2010.03.01. 18:53:18

Szép, zanzásított "kibaszottkurvaanyjukat az eddigieknek" tartalmú írás.
Az utolsó mondatig, mert ott megbicsaklott az idulatod!
Fosol?
Ugyan már, mitől?
Ja, hogy maga a vezérlő rendszer korrumpálódott el tövig, ráadásul nem rendelkezik tisztességes "erőszakszex"-ervezetekkel?
Eddz magad!

vizesnyolcas 2010.03.01. 20:56:13

@AnnaKarenina:
"Miért nem ad a vidék magának is reményt azzal, hogy helyben megpróbálja valahogyan integrálni a cigányokat is."
A bozoaval folytatott vitádba nem kívánom magam beleártani, de a tőled fentebb idézett mondat jól példázza azt a sötétséget, amely a véleményformáló "értelmiségünk" agyában tombol.
Nyilván a Marson élsz, azért nem vetted észre azt az apróságot, hogy a mainstream gazdasági ideológia közben úgy globalice olyan játékszabályokat tett általánossá, amelyek mellett az emberek egyre nagyobb tömegei (nem csak a cigányok) haszontalan (nem újrahasznosítható) hulladéknak számítanak.
Az integráció hozzád hasonló bajnokai ugyanazon lélegzetvétellel sorakoznak fel Bokros Lajos "meg kell szabadulni a potyautasoktól" nézetei mögé is. De az istennek sem esik le nekik a tantusz, hogy az elveikben mekkora ellentmondás van.

agyalapi 2010.03.01. 21:17:21

Szép Estét Vietkong!
Húde benépesült a pást. Volt már ennyi hozzászólás egy íráshoz? (költői,nem várok választ, de jócskányi)
Nekem ehhez muszáj szólnom:
Ianas 2010.03.01. 16:36:21
@walter77: Ez hitbéli kérdés, ne keress logikát. A választások nem az országról szólnak, hanem az emberek pillanatnyi érzéseiről.

Vidám lesz, én popcornnal a kezemben ülve várom az eredményt majd.

A cikk írója megtehetné azt a szívességet, hogy a személyneveket nagybetűvel írja, vagy elhelyezi a (sic) jelölést utánuk.
A kommentem: A Pál utcai fiúk óta minden rendes magyar ember tudja, kit szabad, s kit kell kisbetűvel meg nagybetűvel írni. A magam részéról teljesen egyetértek Androiddal, a nevezettek, akik a nevüket sem érdemlik magyarul, Csak kisbetűt érdemelnek. Most lehet fröcsögni.
10-telettel:
Dörögg Cultánnn

Ianas 2010.03.02. 12:27:22

@Paranoid Android2: Én nem vagyok ideges. Vagy ha mégis, nem emiatt. :)

Viszont a szíriuszi az anyanyelvem.

Ianas 2010.03.02. 12:40:40

@agyalapi: Kösz, lassan elrozsdált az irodalomtudományom.

De hogy kinek a neve érdemel és miért kisbetűt -- már a fenti szintaktikába oltott szemantikában -- az hitbéli kérdés. :)

Ha pedig olyan büszkék vagyunk a magyarságunkra, akkor ne gyalázzuk meg a nyelvünket szándékos helyesírási hibákkal, még ha ezzel nem is annyira bújtatott módon információt kívánunk közölni.

_Colos · http://keseiversek.blog.hu 2010.03.03. 11:08:25

Ez de marha jó bejegyzés! Felolvastam az egészet a barátnőmnek. :-)
süti beállítások módosítása