42

 2010.02.28. 15:18

 

 

A mi vallásunkon lévőknek sokat jelent ez a szám, de momentán arról van szó, hogy már csak 42-t kell aludni, hogy megtekinthessük lendvai ildikó arcának olyan fokú szétkenődését, amelyet már a modern plasztikai sebészet, sőt a photoshop sem képes kezelni. Persze lehet, hogy ez a nap tegnap volt, vagy holnap lesz, a lényeg az, hogy biztos van egy ilyen nap és biztos eljön április 11. napja.

Az a szép a magyar országgyűlési választásokban, hogy mindig sorskérdésként tör elő az idők méhéből.

A magyar választópolgár alapvetően nem túl okos, hiszen nemcsak az emlékezete kurta és némi üveggyönggyel vesztegethető, hanem rendszeresen hoz össze komoly 5-10-40 százalékokat elmebetegeknek (torgyán józsi), idiótáknak (megyó), elmebeteg bűnözőknek (fletó) és a sátánnak is (szdsz). Nevezettek nem győzik tökön rugdalni a lakosságot, hogy végül a fogak hosszas csikorgatása után a sértett szavazók átkattanjanak egy másik baromra, aki aztán a kormányzati alkalmatlanság új formáival ismerteti meg őket.

Szép megnyilvánulása a népléleknek, hogy Orbán Viktort például azért utálja a lakosság fele, mert egy hitlerisszimusz, aki meg is akarja koronáztatni magát, mely meggyőződés egyébként pusztán csak abból keletkezett, hogy az említett baromságokat elégszer ismételgette a balos sajtó és értelmiség, míg a lakosság másik fele nemcsak ezért nem rühelli a nagynövésű törpét, hanem még azért sem, amiért pedig lehetne, hogy két választást is rendkívül tanulságos kampányhülyeségeken volt szíves elbukni, az országra szabadítva ezzel kétszer is a sátán és csatolt részeinek koalícióját.

De ha ez még nem lenne elég, most, hogy a sátán magyar verziójáról kiderült, hogy tényleg annyira hülye, amilyennek a társadalompolitikáján keresztül volt szíves manifesztálni magát, még nem mentünk végig a magyar nemzeti setétség minden stációján, hiszen sikerült az indulatos egyszerűség virtigli magyar képviselőjét kifiltrálni a Kárpát-medence valamelyik gyulladt, elzáródott csakrájából. A jobbik megjelenése garantálta, hogy ne tekinthessünk azzal a nyugodtsággal a jövőbe, amit az a remény nyújt, hogy legalább néhány évig nem a szocialisták kormányoznak majd.

Nem áltathatjuk magunkat azzal, hogy a jobbik aktivistáinak és potenciális szavazóinak lelkében nem jogos indulat, felháborodás, düh és odacsapni vágyás munkál. A lakosság döntő többségének nincs kétsége afelől, hogy ettől a bagázstól végleg meg kell szabadulni. A vita ma a társadalom rejtett csatornáiban, a kocsmák bádogasztalainál, vasárnapi családi ebédek után (mert trágár dolgokról a családi asztal fölött nem beszél a magyar ember), a barátok és ismerősök beszélgetéseiben, a patikában és ABC-ben sorban állók között arról folyik, hogy fel kellene-e akasztani őket, vagy valami kevésbé katartikus megoldás is elégséges-e ahhoz, hogy jó szájízzel láthassunk hozzá az ország újjáépítéséhez. De a társadalom egy nagyon jelentős része még csak az apátia, a mindenre nemet mondás és a bosszú keverékének indulatához jutott el. Nem fog a saját hazájában ezerszer megalázott, lerasszistázott, leantiszemitázott, kirabolt, megvert, félelemben tartott, minden módon megszorongatott, racionalizált, reformált, kereskedelmi tévével egyszerűsített, külföldre kergetett, leépített, privatizációból kihagyott, integráltan szegregált, szembe hazudott, multinak piacnak kiárusított, mucsainak nevezett, avittnak, korszerűtlennek tartott, budapesti értelmiségiek perverzióihoz igazított, nemzettudatától megfosztott magyar honpolgár cizellált elemzéseket készíteni a nemzetközi környezetről, a nyugat ideológiai marhaságaihoz alkalmazkodni, hanem csak be akar húzni egyet, látni akarja minden nap az előzetesbe kerülő egykori potentátokat, látni akarja bűnhődni a bűnösöket.

Azok nem sokat tudnak az emberi lélekről, akik húsz éve magyarázzák a magyar embereknek, hogy természetes jogérzékük, normális elvárásaik, szüleiktől, nagyszüleiktől örökölt értékrendjük, közösségeik alapvető normái, nemhogy idejemúltak, hanem valami nagyon ocsmány és szégyellnivaló értékrend megnyilvánulásai, amelyek a modern európai embernek nem sajátjai. Sőt, aki ilyesmiket merészel gondolni vagy érezni, azt nem is engedik be (és teljes joggal persze), a már a felemelkedéshez (megdicsőüléshez) közel álló európai népek pedigrés családjába.

A magyar emberek pedig jelen állás szerint azt akarják mondani az európai értékeknek, meg azok hazai képviselőinek, hogy húzzanak a sunyiba az értékeikkel együtt, de a mi értékeinket viszont hagyják itt, mert ezeknek az európer csávóknak fura tulajdonsága, hogy mások értékeivel szeretnek elszaladni és azt mondani lihegve a konstáblernek, hogy fasiszták kergetik őket.

A magyar nemzeti közbeszédből pedig teljesen kikopott eközben az igazság kimondásának darabos módja, mert az igazság immanens tulajdonsága, hogy nem lehet szépen piszin becsomagolni, európerré nemesíteni, heller ágnes és lengyel lászló kompatibilissé tenni és bemondani a kertévében és úgy súlykolni, mint ahogy a hazugságokat szokták.

A sajtóban semmi nem jelenik meg abból, amiről valójában beszélgetnek az emberek és így a jobbik igazságai, mert a maguk egyszerűségében és teljességében igazságoknak tűnnek itt és most, és a közismerten hazugok pedig csak locsognak tovább, elfoglalják a lelkeket.

A jobbik, ellentétben az mszpszdsz sátánista szektával, elsődlegesen nem lopni akar, hanem bepancsolni nekik egynéhányat és visszavenni a villákat, földeket, erdőket és vizeket, nem is sejtve, hogy ezek a csávók nem ilyen idejemúlt javakban tartják a „megtakarításaikat”. A nagy egyszerűsítők örök problémája ez, nem tudnak és nem is akarnak tudomást venni a bonyolultabb összefüggésekről, nekik a mélyebb érvek világa a bolsevik trükként megjelenő szakértelem akadékoskodása.

A dolog jellegéből adódóan nem tudhatjuk, hogy hány szavazó kezét vezeti az ikszeléskor az elkeseredés, de ha nem beszélgetünk velük, akkor lehet hogy nem csak a horn gábor, pethő, kóka, fletó, kuncze és társai csapat következő kecskeáldozása lesz Mallorcán, hanem mi is csomagolni leszünk kénytelenek.

Én speciel elmegyek Mallorcára megmenteni a kecskét.

És ti?

 

 

 

Címkék: 42 választás jobbik protest szavazás kecskeáldozat

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr991797163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jobbra 2010.03.01. 08:37:34

Az a sok okostojás aki osztja az észt ,olvassa csak el mi vár a gyerekeire !!!!

Keserű igazság!
A cigányok a gyerekek után járó zsozsóból és segélyekből tartják fent magukat. Olyan szinten amit egy magyar nem vállal fel. Meg is van ennek az eredménye: 222 országból a 202. -ek vagyunk születések számát tekintve 1,3 gyerek/család, ami azt jelenti 3 egy gyerekes családra egy két gyerekes család jut. Ahhoz, hogy a népesség ne fogyjon 2,3 gyerek/család szükségeltetne. A fenti példa alapján ezt már le sem írom mit jelent. A születésen belül is érdekes a statisztika: Ma már ott tartunk, hogy nyolc év alatti gyerekek fele a cigány. A fentiek alapján 2030 táján jutunk el oda, hogy a 8 millióra fogyatkozott összlétszám fele már cigány nemzetiségű lesz.2100-ban születik meg az utolsó magyar!!!!!! Egy báró intette egykoron a nemeseket, mikor betelepítették (olcsó munkaerőként) a Mezőségbe a cigányokat; "Vigyázzatok, az ország azé aki teleszüli". Azóta sem vigyázunk. A politika segélyekkel fenntartja "fejleszti" ezt a szavazóbázist melyet alkalmanként egy tál lencséért ki is használ. Három nemzedék nőt fel a cigányság körében, akik rá sem szoktak a munkára. Itt egy kérdés merült fel a cikk írójával szemben; Hogyan adnak majd munkát a kisebbségbe szorult magyaroknak??? A jövő nem évtizedek múlva mutatja meg magát! Már itt van, a borsodi aprófalvas településeken, Meszes, Rakaca, ...... Itt már valóban kisebbségben vannak a magyarok. Esténként bezárkóznak, s remélik marad valami a portán. Ha nem, örülnek, hogy az életüket meghagyták.
Végezetül egy vicc: Melyik az a három szó, amit sohasem akarsz hallani egy cigánytól?
Jó reggelt szomszéd! Ez alapján mindenki döntse el ki a rasszista
NA MIT SZÓLUNK HOZZÁ???? EZT MINDENKÉPPEN OLVASSÁTOK EL! TANULSÁGOS.....
"Hogy is van ez Romák?" című; topicban (origo) van állítólag egy cigány honlapból idézett 'szösszenet', amit egy diplomás roma írt. Íme. "Én roma vagyok. Főiskolára járok. A következő a véleményem.
Hiába lázadnak egyesek a cigányokkal kapcsolatban. Már késő ! Hosszú évtizedek alatt kiközösítettek bennünket ebben az országban. Ma már nem akarunk magyarok lenni. Volt idő amikor még azzá szerettünk volna lenni. Ma már romák akarunk lenni, a saját hazánkban, itt. Mint látható mi sokkal gyorsabban fejlődünk mint a magyarok. Lassan megteremtjük a magunk értelmiségét, és a magunk nyelvét beszéljük. Ebben az országban. Egyre többen vagyunk és egyre többen leszünk. Hosszú távon mi nyerjük meg a versenyt. Néhány évtized, és mi leszünk a többség. Nem fenyegetőzni akarok ezzel, csak megállapítom mint tényt. Eleinte még egymás mellett fogunk élni mi cigányok és magyarok. Lassan érvényt fogunk szerezni annak, hogy a cigány nyelvet is elfogadják hivatalos nyelvnek. Mi nagy család vagyunk, és nagyon nagy a közösségi szellem, az együvé tartozás érzése. Nagy a gyermekáldás. A magyarokról ez nem mondható el. Világos hogy mi fog történni. Lassan és biztosan mindinkább miénk, romáké lesz ez az ország. Mi, vigyázunk majd a magyar kisebbség

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.03.01. 08:43:37

vastagon jobboldaliként, kezdetektől fidesz szavazóként állítom, hogy ez egy harmatgyenge, buta poszt.

Nagyon unom már a jobboldalnak ezt a végtelen szűklátókörűségét, hogy a saját buta elfogultságán kívül semmi másról nem képes tudomást sem venni.. ez nem vezet sehova, és két nagyon csúnyán elbukott választás is ezt igazolja.

hihetetlen, hogy a jobboldal még mindig abban a képtelen illúzióban ringatja magát, hogy valamiféle földöntúli igazság birtokában van.. baromira meguntam a fideszesek arrogáns észosztását a magas lóról, mások leidiótázását, lehazaárulózását, lesátánozását, miközben az a büdös nagy helyzet, hogy semmivel sem különb emberek.

én már biztosan tudom, hogy semmit az égvilágon nem lehet a fideszes politikusoktól sem várni, ugyanolyan korrupt, nepotista férgek ők is, mint a másik oldal gazemberei. a saját bőrömön tapasztaltam meg. mszp vagy fidesz, sajnos tök és dögmindegy, amikor az ember a totális kilátástalansággal néz szembe minden nap. és sajnos egyre több ilyen ember van. és ennek nem az mszp az oka, hanem úgy általában a magyar mentalitás, ami ide juttatta az egész társadalmat. és ebben a mocskos történetben a fidesz is dettó ugyanúgy benne volt, van.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.03.01. 08:44:00

@wagabound: "Világos beszéd. Előbb leszámolnak a komcsikkal, libsikkel, bibsikkel és a cigányokkal."
Te melyik vagy, hogy ennyire izgulsz? :)

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.03.01. 08:45:39

@scooby0821: FideSS??? LOL! A Fideszben mindig több zsidó volt mint az szdsz-ben. Akkor ezt így, hogy? (Hogy egy nagy klasszikust idézzek).

midnight coder 2010.03.01. 08:52:21

Egy biztos: az ha az SZDSZ eltűnik (MDF-két is!) és az MSZP a Jobbik mögé szorul az mindenképp pozitív változás lesz. Az szintén ha a FIDESZ-nek a Jobbik lesz az ellenzéke és nem az MSZP. Ennek sok előnye lehet: egyrészt a politikai elit megtanulja végre hogy az elkúrásnak következményei vannak. Minden bajunk fő oka az, hogy ez idáig ha egy politikus elkúrta akkor annak a világon semmi következménye nem volt. Fletó is szépen maradhatott a helyén az öszödi beszéd után, pedig annál nagyobb szembeköpése a képviseleti demokráciának nem volt.

És ami igazán szánalmas: öszöd után ma a balfék szavazók még mindig azzal jönnek hogy a FIDESZ-nek nincs programja. Bezzeg az MSZP-nek volt:

"Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. "

És ezek után még Fletóék fel tudtak úgy lépni a ballib médiában mint a demokrácia védőbástyái, és volt olyan nyalonc újságíró aki ezt "öszödi igazságbeszédnek" titulálta.
A ballib sajtónak még a helyét is be kellene vetni sóval...

jobbra 2010.03.01. 09:00:13

Hoppáré !!!

Nem fogja elkerülni a számonkérés azokat, akik ellopták a cigányság felzárkóztatására szánt pénzeket - mondta a Magyar Hírlapnak Farkas Flórián.
A Lungo Drom elnöke szerint a balliberális kormányok bűncselekményt követtek el a romákkal szemben, mert nyolc éven át cigányellenes politikát folytattak. Farkas Flórián elmondta, hogy szombaton, a Lungo Drom kongresszusán Navracsics Tiborral, a Fidesz frakcióvezetőjével közösen aláírtak egy társadalmi szerződést, amely az új kormánynak is iránytűként szolgálhat a cigánypolitikában.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.03.01. 09:01:16

Ez a választás már nyilván a Fideszé, de '14-ben simán visszajönnek majd a komcsik. Hacsak nem a sitten lesznek még akkor is.
Ezért valószínű, hogy igenis lesz elszámoltatás. Ami remek, mert erre nyilván a kommerek is bepipulnak, és a Fityiszből is kihullik majd a rothadt gyümölcs.
Még a végén egész normális ország leszünk. Botrány.

tcom 2010.03.01. 09:22:52

Nem nagyon tudtam végigolvasni a postot. Ott elakadtam, hogy szegény Orrbán V.-t csak a baloldal húzta le. Az viszont igaz, hogy a nép nagyon felejtős. Pl. elfelejtette Kaya Ibrahimet, Josip Tot-ot, Simicskát, Várhegyit, fülbevalós minisztert, Grippen ügyet, Pepó nemzetiparkfejezőkonferenciabusz minisztert, Torgyán ultrapopular Józsefet, a 3 heti országgyűlést és még reggelig sorolható (szőlőtámogatás az asszonynak, bányabirodalom apucinak, happy end vikikének.

Az is igaz, hogy a Lendvai-félék is megértek a bukásra, de az is erősen érezhető, hogy Viktor napjai is meg vagyon számlálva. A sok ígérgetés, a kánaán elmarad, ezért a hívek mérgesek lesznek.

Remélem a post író kitörölte a száját, mert undorító következménye lehet egy ilyen fokú nyalásnak.

SteveNo1 2010.03.01. 09:23:14

Kiváló a poszt, egyszer - jó egy éve, talán még régebben - írtál egy hasonlót Orbán - Kádár - Horthy kontextusban, az talán még jobb volt!

Paranoid Android2 2010.03.01. 09:29:18

@SteveNo1: Én is hanyatlok vaze!
A rohadt szemét kormány miatt persze!
Figyeld meg, milyen brilliánsakat fogok írni a választások után:))))

tcom 2010.03.01. 09:32:53

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:

Komcsik? Nem tudom kik a komcsik?
Ahol Mikola, Stumpf István (Hazafias Népfront alelnök), vagy Pozsgay Imre, az MSZMP-be 89-be belépő Szájer József, az MSZMP politikai kutatóintézetében kezdő Kövér László, Szűrös Mátyás moszkvai nagykövet? És még sokan mások...

Akkor hol is vannak a komcsik, te sokeszű? vagy ezekről szent Orbán leszedte a múltat, az átkot egy gyenge hókuszpókkal?

Bitang Inas 2010.03.01. 09:40:23

@tcom: halagyá vissza a kapcsolat.hu-re, ott még szórakoztathatjátok egymást ezzel a szinttel, itt csak röhögünk rajtad.

mert tudod, ezekért a világbasz-óló bűnökért a fidesz bukott 2002ben..ha jól emlékszem, de jöhetsz még 10 éves ügyekkel kiskancsó.

Bakkerovics Bakker 2010.03.01. 09:45:51

@tcom:
neked is felteszem a kérdést, kedves liberálbolsevistasajtótermékfigyelő kommenttárs: ha a záltalad fent említett szörnyűségek valóban törvényellenesek, és összemérhetőek lettek volna a neoliberálbolsevista férgek rablásaival és sikkasztásaival, akkor hogyhogy nem született elmarasztaló bírósági ítélet ezekkel kapcsolatban? mikor ugye volt üvegszemű kellerlacikának egy komplett feljelentésügyi misztérijuma is felgöngyölíteni ezekett az "ügyeket"...

Bakkerovics Bakker 2010.03.01. 09:47:25

Bitang Inas 2010.03.01. 09:40:23
2002-ben a 23millió felakasztott román is közrejátszott vastagon.
vagy hogyis voltak ezeka sztorik...

Bitang Inas 2010.03.01. 09:54:48

@S.N.E/csak úgy: arra gondoltam, hogy a zokos választók már megbüntették, úgymond..most az mszp-szdsz-en csattan az ostor.
és az olvtárs hiába picsog josip tot-al...most a balatonring 35 milliárdos botránya a téma...nem kaya ibrahim.
mert az is elévült már mint fletónak a fantomcégének ügye.

Bakkerovics Bakker 2010.03.01. 09:59:34

@Bitang Inas:
ja, megháta joszip ibrahimos biznyecbe kereken hétmilijó HUF volt a zelkövetési érték.
ennyit ma eggy laza lakásmaffijózó keres egy fél délelőt, a maszopisták, mega szadesznyikok ijen aprópénzér méga zsebüketse nyissák ki....

gorcsev54 2010.03.01. 10:00:30

@harmincas: Hány öt éves gyereket gyilkolt a Jobbik?

midnight coder 2010.03.01. 10:01:34

@tcom: Tudod, a gond ott kezdődik hogy ennyi ügyet a FIDESZ 4 év alatt hozott össze. A balfék kormány meg nagyjából minden hónapban.

tcom 2010.03.01. 10:03:55

@S.N.E/csak úgy:

A különbség közöttünk, hogy én elfogultság nélkül látom mind a két oldalt. Semmivel sem jobb az eddigi baloldal, mint az Orbáni "jobboldal". Hiába küldötök a ballibcsikhez én ott nem voltam soha. Csak fáj nektek, ha valaki emlegeti az Orbáni hazugságokat. Érdemes megnézni a 2002-es kampány Orbán-Gyurcsány vitáját. Egymásra ígérgetnek, egyik kutya a másik eb. Orbán is csak a hatalom görcsös akaratában erős.

Nevetséges, hogy ha a baloldal csalt hazúdotzt, rombolt, akkor Orbánnak is szabad? Ráadásul előbb volt Orbán 4 éve, mint Gyurcsány/Megyó páros. Orbán utolsó évében kezdődött az osztogatás, az ígérgetés, a gazdaság hanyatlása.

tcom 2010.03.01. 10:07:41

@Bitang Inas:

Mondom, tudom, hogy fáj, de még is csak megtörténtek.
A Grippen ügy sem semmi volt. Százmilliárdos, tenderen voltak érdekeltek a fidesz frakcióban. Torgyán maga is 100 milliárdokat játszott el. A Széchenyi-terv is nagyrészt a haverok támogatását jelentette. Néhányan meg is léptek a milliárdokkal.

Ezek is nagyon komoly 100 milliárdok voltak. Csak felejtősek vagyunk ugye?!

tcom 2010.03.01. 10:10:38

Hogy miért nem születtek bírósági perek, feljelentések? Mert a két oldal érdekelt az ügyek elhallgatásában. Csak a Fidesz felrúgta az egyezséget a hatalmas előnyének tudatában. A balfék mszp-sek meg be vannak szarva.
Nagyon jó példa a parlament létszámának a csökkentése. Valahogy mindig megbuktatta valamelyik.

tcom 2010.03.01. 10:13:45

És hogy ki a felelős az ország siralmas gazdasági helyzetéért? A kormány és pártjai egyértelműen. De kik is szavazták meg az őrület kezdetét Medgyessy 100 lépését, a fedezet nélküli osztogatást? MSZP, SZDSZ, FIDESZ.
Orbán is beszart, hogy nem vehet részt az osztogatásban.

Egyedül az MDF nem szavazott az osztogatásra
, ami ide vitte az országot.

Tudom fáj, de "Thats all folks"

Bitang Inas 2010.03.01. 10:13:47

@tcom: Ezek is nagyon komoly 100 milliárdok voltak.

marhaság, ilyen egyzserű..a grippen ügyben semi nem volt, hiába maszatolsz, a lukcsszó..légi utántöltés.

100 milliárdok, ne röhögtess már wazze...
na mindegy trollocska, még egyet utoljára
jelezném, nem a fidesz csinált államcsődöt, henem a zseni mszp-szdsz.

amúgy hanyagolhatsz.

Bitang Inas 2010.03.01. 10:15:34

@midnight coder: ja, mszpszdsz-ek ék száz millió alatt nem is kezdenek bele..
ld. pl. Bodoky által megkapart ügyek.

szempontpuska 2010.03.01. 10:17:31

Én csak annyit remélek - és remélem nem túl sok - hogy a vesztes és híveik ezúttal végre méltósággal fogadják az eredményt (elvégre felkészülhetnek rá) és nem kell hallgatnom birkanépezést, választási csalást vagy mohácsozást. Ha kormányozni nem is tudtak, legalább a referendum eredményét nem kérdőjelezik meg.

Paranoid Android2 2010.03.01. 10:17:55

@tcom: Szépen mondod fel a leckét!:)

Paranoid Android2 2010.03.01. 10:20:20

@tcom: EZ meg netto hazugság öreg.
Tudod a lopásról úriember úgy beszél, hogy név, cím, összeg.
Ne reménykedj, hiába hogy a Fidesz alatt is sokat loptak,ha kb az 1%-át annak, amit a haverjaid.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2010.03.01. 10:30:32

Szerintem ez az eddigi legjobb bejegyzésed! Gratulálok!

Priceless:

"hogy végül a fogak hosszas csikorgatása után a sértett szavazók átkattanjanak egy másik baromra, aki aztán a kormányzati alkalmatlanság új formáival ismerteti meg őket"

"húzzanak a sunyiba az értékeikkel együtt, de a mi értékeinket viszont hagyják itt"

tcom 2010.03.01. 10:32:47

@Bitang Inas:

Volt egy riport, a nyilván komcsiTV TV2-ben, ahol megnézték, milyen fejlesztésekre mentek el a mezőgazdaságban a milliárdok. Asszem 5-6 helyszínre vonultak ki kamerával. Sehol még épületek sem álltak, 100 milliós támogatások helyén.

midnight coder 2010.03.01. 10:36:08

@tcom: A gripen-ügy jó kérdés, ott nem derült ki semmi. Amúgy kétlem hogy az amcsik nem kentek meg ezt-azt. Ha pedig már mindenképp kell vadászgép egy ekkora országnak akkor inkább a kevesebb erőforrást zabáló gripen legyen. Azt amúgy nem kétlem hogy volt ilyen vesztegetés és azt sem hogy abban vastagon benne volt az MSZP/SZDSZ is hogy befogják a szájukat. De abban is biztos vagyok hogy az amcsik is vesztegettek mindenkit, így nagyjából kiegyenlített volt a verseny.

A százmilliárdos tenderek meg max. városi legenda, ahogy a Széchenyi-terv = haverok támogatása is.

>Mert a két oldal érdekelt az
>ügyek elhallgatásában.
Ja. A komcsik nyilván azért állították fel Keller elvtársat hogy elhallgasson.

>Nagyon jó példa a parlament
>létszámának a csökkentése.
Ez igazából a legszebb példája a demagógiának. A parlament létszáma a költségvetéshez képest nem tétel. Igazából még amit az átlagpolitikus ellop az sem igazán az.
A szocikkal nem az a baj hogy loptak hanem az hogy elkúrták, nem kicsit de nagyon. A FIDESZ 4 éves ciklusa alatt alig volt privatizálás és csökkent a GDP arányos államadósság. Az elmúlt 8 évben viszont nagyon durván megnőtt. A GDP növekedés a béka segge alatt, az olyan országok mint Pl. szlovákia úgy húztak el mellettünk mint a vadlibák.
2002-ben vicclapban sem merült volna fel hogy a szlovákoknak előbb lesz eurójuk mint nekünk...

Ezek a dolgok az igazán lényegesek.

play_off 2010.03.01. 10:40:47

scooby0821. Vonyíts csak! Most nem a ti időtök jön.
Most majd azt lesz jó látni, ahogy ti rágjátok kínotokban a pórázt (minimum 8 évig).

tcom 2010.03.01. 10:41:03

Drukkolok azért, hogy Orbán tanuljon az elődei hibáiból és jól kormányozzon. Csak sehol sem látom ennek nyomát. Aztán lehet, hogy tévedek, hiszen valaki azt mondta egy dolog a kampány meg megint más a kormányzás.
Csak ti nagyon csalódottak lesztek. Hiába lenne jószándék Orbán részéről BKV/MÁV ... akkor is lesz.
Akkor is lesznek éhes slepp vállalkozók.

Bitang Inas 2010.03.01. 10:44:52

@tcom: aha...
LOL
egy nagyságrenddel már visszavettél...az előbb 100 milliárdnál repkedtél.

...és azóta voltak ég 1X megnézni?
egy pályázat elnyerése és a megvalósulás között eltelhet 2-3 év is.

Bitang Inas 2010.03.01. 10:47:32

@szempontpuska: háj!
ügyes...nagyon ügyes, csak most nem hangyafszával fog nyerni az ellen.
mint anno...
a mohácsozásban igazuk volt. ld. az ország kirobbanó gazdasági helyzetét.
de nevezheted sáskajárásnak is..ha az jobban tecc.

Bitang Inas 2010.03.01. 10:48:17

@tcom: Csak sehol sem látom ennek nyomát."
mér? már kormányon van?
muhahhahhaa

tcom 2010.03.01. 10:51:44

@midnight coder:

A Szécheyi-terves visszaélésekről szeélyes tapasztalatom van. feleségem egy ilyen támogatással épűlt munkahelyen dolgozott. Az tulajdonost a rendőség kereste sikkasztásért.

A struccnak jól áll, de nektek nem a fej a homokba, amikor a Fideszről van szó.

ladislaus 2010.03.01. 10:53:31

tetszik igy leirva hogy lendvai ildiko. csupa kis betuvel :D

tcom 2010.03.01. 10:57:00

@Bitang Inas:

De voltak 4 évig!

Bruhaha!

És nincs nyoma a strukturális reformoknak sem, amit a gyáriparosoknak, a befektetőknek, IMF-nek ígérnek. Tinektek nem ígérik. A reformok a költségek megnyirbálását jelentik. Vagyis kevesebbet költeni a szociális kiadásokra, az egészségügyre. Újraelosztás mértékét csak úgy lehet csökkenteni, ha kevesebbet osztogatnak.
A reformok azért kellenek, hogy ne pazaroljon az állam. Az pedig egyet jelent a költségek csökkentésével. Ezt ígérik a külföldnek, a befektetőknek, nektek meg 13. havi nyugdíjat, meg államosítást.
Csak remélem, hogy Orbán megteszi mait kell, ti meg csak figyeltek, hogy még sem osztogat Viktor. És nagyon csalódottak lesztek.

walter77 2010.03.01. 10:58:45

Húúú, posztoló úr! Te tényleg paranoid vagy!

És naív is: "A jobbik, ellentétben az mszpszdsz sátánista szektával, elsődlegesen nem lopni akar, hanem bepancsolni nekik egynéhányat és visszavenni a villákat, földeket, erdőket és vizeket"

Egy mondatban ennyi hülyeség és naivitás. Jessus ember! Sátánista szekta, krisztusom. Ez vicc.

Na a jobbik miatt fogok elköltözni innen, az tuti.

Bitang Inas 2010.03.01. 11:02:34

@tcom: Vagyis kevesebbet költeni a szociális kiadásokra, "
helyes, kevesebb segély, és pátyolgatást.
lehet menni dolgozni.
azt hiszed ettől besz.rok? szerinted én kapok ilyesmit?

Stoney Hill Billy 2010.03.01. 11:03:04

az előző két kampány nem lehetett elég tanulságos, minden mostani megszólalásuk ua. hülyeségeket osztja...

Bitang Inas 2010.03.01. 11:07:11

@walter77: költözz .. ha már az iróni a szó neked semmit nem mond :DDD

midnight coder 2010.03.01. 11:15:21

@tcom: Nekem viszont a privatizációval kapcsolatos visszaélésekről van személyes tapasztalatom, amikor a párttitkár elvtárs meg az amúgy pályaalkalmatlan vezérigazgató elvtárs és még pár fejes szarért-húgyért megvették a céget. Ezek szerint államosítsunk mindent vissza ?

Persze, nyilván sok-sok visszaélés volt ezzel is, mint mindennel ebben az országban. Lásd Pl. Hornék alatt az olajszőkítések.

FGSuperman 2010.03.01. 11:20:04

@nyekk: nem gondoljátok komolyan, hogy egy két nimandon kivül bárkit is elszámoltatnak?

milliárdokat osztanak el egymás közt az elvtársak, jut abból jobb és bal oldalnak egyaránt

milyen furcsa, hogy a nagy lopkodások közt "csak" néhány 50-100 millát lenyúló emberke bukik meg

walter77 2010.03.01. 11:27:05

@Bitang Inas:

Hamár szövegelemzünk....
Namost ez a bejegyzés nem irónikus. Lehet, hogy annak akar néhol tűnni, de nem az.

A szöveg alapvetően egyetértést fejez ki "az emberek igazságával" amit a jobbik mond ki. Bár ez a rész (elvileg) seggberúgja a többit: "A nagy egyszerűsítők örök problémája ez, nem tudnak és nem is akarnak tudomást venni a bonyolultabb összefüggésekről, nekik a mélyebb érvek világa a bolsevik trükként megjelenő szakértelem akadékoskodása."
De kellően marginális súllyal bír a teljes szöveghez képest.

Ez viszont éppenhogy nem az iróniát igazolja hanem ellenkezőjét: "A sajtóban semmi nem jelenik meg abból, amiről valójában beszélgetnek az emberek és így a jobbik igazságai, mert a maguk egyszerűségében és teljességében igazságoknak tűnnek itt és most, és a közismerten hazugok pedig csak locsognak tovább, elfoglalják a lelkeket."

Szóval az én olvasatomban ez az egy szöveg önmagában nem irónikus.

Amúgy a Jobbik leszarja az iróniát, nem az irónia felismerése vagy fel nem ismerése miatt válhat élhetetlenné egy hely.

ladislaus 2010.03.01. 11:39:37

@tcom: Nah hanyadik piros bogredbol iszod a reggeli KVd?
Aki benyeli hogy itt jo lesz az megerdemli a sorsat! Itt senki nem mond kanaant senki nem mond rogton joletet! Itt fidesz is kemeny idorol beszel.

Bitang Inas 2010.03.01. 11:43:18

@walter77: nmármost a sátánista szekta az ironikus, te az előbb azt idézted.
olvasd el az egész szöveget, és próbáld felfogni, hogy ezek (ld. mszp szdsz) évek óta mérgezik a közéletet
"Nem fog a saját hazájában ezerszer ..." innen..olvasd és UTÁNA érthető, hogy az akinek az utolsó szilvafáját is kivágták a kertjéből, és örülhet annak, h nem lett agyomcsapja...leszarja a fővárosi picsogást
Erről szól ez a rész.

"nem az irónia felismerése vagy fel nem ismerése miatt válhat élhetetlenné egy hely. "
ld. fent, mitől élhetetlen a vidék...ilyen egyszerű.

picsoghat andressew, vagy hogyhíjják a narancsban meg TGM, meg a többi. a "népet" ez nem érdekli. erről szól a poszt (olvasatomban)

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.03.01. 11:46:51

@S.N.E/csak úgy:

Csak aztat ne tessék elfelejteni, hogy 2000-ben Vikike még beültette a legfőbb ügyész székébe Polt Pétert, vagy 5-6 évre....

ladislaus 2010.03.01. 11:52:12

@anti_troll: akkor miert nem tett semmit keller elvtars? Jah hogy OV atirta az egesz jogrendszerunket ugye? Hat persze...

joszip 2010.03.01. 11:58:09

Poirot nem érti kérem szépen, most akkor ez azt jelenti, mon ami, hogy a Fideszre szavazzunk?

AnnaKarenina 2010.03.01. 11:58:23

Kedves, jó hangulatú este jobbikéknál. :)

walter77 2010.03.01. 12:05:30

@Bitang Inas:

Igen, értem. Akkor pontosítok: Valóban tele van irónikus elmekkel. Mindazonáltal az alapattitűd - ami a Te olvasatodban is megjelenik - egyetért - de legalább jogosnak tartja - mindazzal amit a Jobbik képvisel. Itt és most. Nekem a Jobbikkal van bajom. Azért mert gátlástalanul és felelőtlenül meglovagol olyan valós problémákat amelyekre nem megoldást kinál csak üres, populista dumával magához édesget egy viszonylag nagy tömget, és hadi állapotot hírdet. Hát kapják be.

kukahontas 2010.03.01. 12:06:33

Most olvastam egy 2015-ös hírt Vonát és Orbánt Thaiföldön keresi rendőrség, ahol együtt látták őket vacsorázni Fletóval és Demszkyvel

Bitang Inas 2010.03.01. 12:15:24

@walter77:
akkor 2 idézet
A jobbik megjelenése garantálta, hogy ne tekinthessünk azzal a nyugodtsággal a jövőbe, amit az a remény nyújt, hogy legalább néhány évig nem a szocialisták kormányoznak majd.
..
A dolog jellegéből adódóan nem tudhatjuk, hogy hány szavazó kezét vezeti az ikszeléskor az elkeseredés, de ha nem beszélgetünk velük, akkor lehet hogy nem csak a horn gábor, ...hanem mi is csomagolni leszünk kénytelenek.

ebből nem az jön le, hogy szerző drukkolna a jobbiknak.
én sem!
csak kimondja amit lát.

midnight coder 2010.03.01. 12:32:49

@anti_troll: Aha. Most meg 2010 van. És azóta sem igazán látok egy börtönben ülő egykori FIDESZ-es bűnözőt sem. Csak MSZP-set és SZDSZ-eset. Na jó, abból sem túl sokat, de ami késik az ugye nem múlik...

@walter77: A gond ott van, hogy alapvetően a Jobbiknak sok dologban van igazsága. Akkor is, ha szélsőlib szemüveggel nézve ez nem is látszik. És azt a kelet-magyarországi szavazót aki nem mer este 6 után kimenni az utcára és nem tart állatot mert úgyis ellopják, aligha hatja meg ha a pesti túlliberális értelmisegg kijelenti hogy márpedig cigánybűnözés az nincsen. Ehelyett káromkodik egy ízeset és szépen elmegy szavazni a jobbikra.

walter77 2010.03.01. 12:44:52

@Bitang Inas:

Najó. Ismét elolvastam. Asszem előbb pofáztam, mint gondolkodtam. Öreg hiba. Bosszant a téma.

Amúgy nem gondolom, hogy a közvélekedés döntően befolyásolható lenne a hátralévő időben. Egyik szemem sír a másik nevet.

walter77 2010.03.01. 12:49:52

@midnight coder:

Igen, azzal teljesen egyetértek, hogy van cigánykérdés, és ebből adódóan van probléma bőven. Csak épp a megoldást nem látom.

Persze egy jobbik szavazónak már az épp elég katartikus élmény, ha valaki kimondja: van cigánybűnözés. Az x odamegy a cetlire, aki ezt kimondta.

Bitang Inas 2010.03.01. 13:11:14

@walter77: maxi-riszpekt!

"Persze egy jobbik szavazónak már az épp elég katartikus élmény, ha valaki kimondja: van cigánybűnözés."
sajnos ez csak féligazság, mert a rend ígérete miatt húzza oda az Xet ahová...
nem mintha morvay vinne oda rendőrt.
de az tény, ha nem lesz rend akkor hatalmas baj elé nézünk.

bozoa 2010.03.01. 13:21:35

@AnnaKarenina: Igen, drágám, ott voltam az előadáson, úgyhogy újra megállapíthatom, hogy független, elfogulatlan újságírás nem létezik. Egyszerűen nem azt írják le, amiről szó van. Olyan mint a sokat bírált öszödi beszéd. Kiragadnak olyan félmondatokat, amikből össze lehet állítani egy negatív világképet. (Mondjuk Fletóék előtte-utána tényleg szétlopták az országot, a Jobbik viszont se nem gyilkolt, se nem fog, de felépített valamit vidéken, amit úgy hívnak, remény.)
Ha ott lettél volna a lakossági fórumon, biztos vagyok benne, hogy már azon gondolkoznál, hogy tudnál te is tenni valamit, hogy ne süllyedjen népünk az emberi lét még alacsonyabb fokára.

motymoty 2010.03.01. 13:30:02

Jó cikk. :) Nem olvastam a kommenteket, lehet felmerült már máshol is, elfelejtetted, hogy Orbán Viktor egy antiszemita cigány.

walter77 2010.03.01. 13:30:27

@Bitang Inas:
Kösz.

Hát ez viszont tény, mármint, hogy lesz itt még gubanc.

Benne van ebben vastagon a többségi társadalom, a cigányság és politikai vezetés úgy en bloc.

Az ős kaján 2010.03.01. 13:37:41

Egy példa, hogy egy nyugdíjas korú szavazó mennyire van témába.

Antal IMRÉT szidta, hogy az mszp által megszavazott 19.000 forintot bezsebelte saját zsebében.

Ez a szavazó miszerint fog ikszelni a fülkében?????

Jó kérdés...egye?????

gpetersz 2010.03.01. 13:38:11

josziptot 7 millió forintos elkövetés? hehe...

Nem felejtettél el 1-2 nullát? Az tény, hogy fletóék egy nagyságrenddel pofátlanabbak, de azért mentsek fel valakit mert KEVESEBBET LOP? Akkor tessék a tolvaj cigányt is felmenteni, mert az meg még kevesebbet lop...

13 céget adott el Schelcht Csaba (beszédes név...) 1 nap alatt. Aha...

Egyszóval: hülye a poszt, és marad a Jobbikos X, nincs mese. Lopjanak ők is vagyis mutassák meg mit tudnak. Meddig tart a becsület. Megmarad-e akkor is ha milliárdok felett diszponálnak.

jobbra 2010.03.01. 13:42:24

@walter77:

Oda utadat fizetem, de vissza se gyere ,vidd magaddal a szocikat is !

Az ős kaján 2010.03.01. 13:52:51

Eszembe jutott egy József Attila vers. Íme:

S a gondra bátor, okos férfit,
ki védte menthetlen honát,
mint állatot terelni értik,
hogy válasszon bölcs honatyát.

Cicáznak a szép csendőrtollak,
mosolyognak és szavatolnak,
megírják, ki lesz a követ,

hisz „nyiltan” dönt, ki ezer éve
magával kötve mint a kéve,
sunyít vagy parancsot követ.

AnnaKarenina 2010.03.01. 13:56:29

@bozoa: Akkor hogy is van ez a párhuzam az őszödi beszéddel? Ne vedd a szívedre, csak viccelek:)
Nyilván olyat nem írtak le, ami nem hangzott el, mert akkor helyesbítésre lennének kötelezve.
Van itt cigányozás, zsidózás, elszámoltatás, csupa olyan hívószó, amire rá tudnak kattanni az emberek. Csak nem tudom, hogy mi ad a vidéknek reményt? Miért nem ad a vidék magának is reményt azzal, hogy helyben megpróbálja valahogyan integrálni a cigányokat is. Mert, hogy az ő helyzetük a legreménytelenebb, az tuti.

walter77 2010.03.01. 14:02:57

@jobbra:

Én nem azt mondom, hogy most jó, hanem hogy a jobbiktól sem lesz jobb. A fidesztől esetleg - noha nem vagyok fideszes. Szoci se.

teknős 2010.03.01. 14:06:52

@nekend: És értesz a mezőgazdasághoz, hogy meg tudd ítélni, hogy helyes dolgokat mond?
(itt is indul egy mezőgazda Jobbik színekben, csak senki sem veszi komolyan szakmailag. De nyilván annak, aki nem ért hozzá, tűnhet profinak)

bozoa 2010.03.01. 14:24:04

@AnnaKarenina: NYILVÁN nem írtak le olyat. Igen, a hírportálok kuruc.info-tól index.hu-ig csupa elfogulatlan dolgot írnak le, mindent csak és kizárólag tényszerűen.
Először is, a zsidók nem kerültek szóba az előadáson, hacsak nem Novák Előd viccesre sikerült elszólása kapcsán, amiből a főcím is lett. De szóba került a gazdaság és annak konkrét, megvalósítható fejlesztése. Kifejezetten felkészültek voltak, bár Dórika még fiatal és tapasztalatlan, de semmiképp nem felkészületlen.

Namost, akkor lássuk, hogy mik az én személyes meglátásom szerinti eltérések:
-az IMF-hitelt újratárgyalnák, mert túl magas kamatra vette fel dicső kormányunk
-nem Baranyáról, hanem Szabolcsról, Borsodról és Hevesről beszélt, Szegedi Csanád kifejezetten saját kötődés révén
-az ózdi cigányos példánál nem az volt a lényeg, hogy azért voltak csak hatvanan, mert nem tudják, hol a könyvtár. Arról volt szó, hogy a kisebbségi önkormányzat vezetője, elnézést kért a résztvevőktől, amiért délután háromkor, "dologidőben zavarta őket"
-nem azt mondta hogy Oroszország modern demokrácia, hanem azt hogy a volt szovjet tagköztársaságok, Oroszország és elsősorban Belső-Ázsia gyorsan fejlődő, modernizálódó, formálódó demokráciák, akikkel egyensúlyozni lehetne az egyértelműen nyugat felé fordulást, ugyanis az orosz nem azon gondolkozik, hogy 4,6 cm-es almából készült-e a szörp, mint a brüsszeli diplomata, aki szerint ez veszélyes hulladéknak minősül

AnnaKarenina 2010.03.01. 15:11:18

@bozoa: OK. Ha a jobbik olyan erős kritikával illeti a fideszt, mint amilyennel, akkor nyilván csak az ellenzéke lehet neki a parlamentben, tehát az elképzelések szavak maradnak és ez megkönnyíti a helyzetét.
Gondolod, hogy ha a hitelmegállapodás kamatait tudták volna csökkenteni, akkor nem csökkentették volna? Mitől változtatná meg az álláspontját az IMF? De ez is jól hangzik.
Hát az orosz piac felvevőképességében esetleg még lehet bízni, valóban jót tenne a magyar mezőgazdaságnak, bár nem tudom, hogyan lehetne összeegyeztetni az EU-agrárrendtartással. További kérdés, hogy 20 év elteltével az oroszok a sok pénzükért még mindig a mi termékeinket akarják-e?

jobbra 2010.03.01. 15:16:57

@AnnaKarenina:

Csak nem?? van nEKED IS FÉLNIVALÓD???

A cigánykérdésre nem rákattantak az emberek ,hanem valós probléma ,lehet a környezetedben nincs cigó de majd lesz !!! Majd ha reggel kimész a kertedbe és a szomszéd a kancigány 10 pujával azongya jó reggel szomszédasszony, majd sipákolsz ,jaj istenem ....

Rosszabbat nem kívánok ,csak 2-3 cigány családot szomszédnak.Megváltozna a véleményed meg ez a fene nagy magas orrod de lehet kampós,ki tudhatja ???...
Ne válaszolj ,ugyis csak telefröcsögöd a hülyeségeiddel a blogot!

bozoa 2010.03.01. 15:46:08

@AnnaKarenina: Te tényleg komolyan kérdezed, hogy miért nem tárgyalta újra a Bajnai-bábkormány a kamatokat? Tényleg komolyan kérded? Tényleg komolyan kérded?
Az oroszokat érdekli az alma nagysága szerinted, mikor jó minőséget vehetnek olcsón, mi meg eladhatjuk nekik, ahelyett hogy veszélyes hulladékként bedarálnánk?
Az a baj, hogy Vona Gábor Moszkvában tárgyalva keretmegállapodást kötött orosz vállalkozókkal, hogy kormányra kerülésük esetén elkezdik végre reklámozni Oroszországban a magyar borokat?
Tényleg az a bajod, hogy van, aki többfelé tekintget, ellentétben a korábbi évek egyértelmű Moszkva-vagy Brüsszel-irányultsága után?
Az hogy az oroszok az államadósságért cserébe kifúrták volna a teljes(!!!) négyes és ötös metrót Budapesten, csak erről nem beszélnek a hírek, mert őgy nem lehet százmilliárdokat ellopni?
Te milyen világban élsz?
S még én vagyok elvakult.

bozoa 2010.03.01. 15:52:51

S még arról is szó volt, hogy sok más nyelvvel ellentétben a magyarban az íz mellett a zamat szót is ismerik és elismerik. Gondolkozz el rajta, amikor spanyol import kaliforniai paprikát veszel, ami szép színes, de kemény, tartósítóízű és hűtés nélkül sem fonnyad el egy hétig.
Aztán harapj bele abba a 4,6 cm-es szabolcsi almába vagy szatymazi barackba.

Ianas 2010.03.01. 15:59:54

De rég olvastam ekkora ízes baromságot. :D Köszönöm az élményt.

walter77 2010.03.01. 16:22:20

@bozoa:

Namost ácsi csak egy perce!

Jól értem, hogy miközben büdös kommunistáztok, addig az oroszok amúgy egy dinamikusan fejlődő demokrácia?!?!?!? Ők most akkor jó fejek? Jól értem? Az az Oroszország, ahol a volt Gazprom vezér, Medvegyev és Putyin és a volt KGB-s arcok írányítanak mindent? Az az ország, ahol a nem állami kézben lévő olajtársaságoknál letratóztatják a vezetőket és kisajátítják a vagyont, néhol pedig el teszik láb alól a zavaró "elemeket"? Az az Oroszország fúrta volna ki ingyen (?!) a metrót, amelyik megakarja szerezni a teljes magyar gázhálózatot, hogy így minden egyes köbcenti gáz után a Gazprom zsebelje be a tranzitdíjat? Az az Oroszo, aki energianagyhatalomként zsarolhatja/zsarolja egész európát? Az az Oroszo. fog jótékonykodni velünk, aki itt rohadt negyven évig?

"Vona Gábor Moszkvában tárgyalva keretmegállapodást kötött orosz vállalkozókkal, hogy kormányra kerülésük esetén elkezdik végre reklámozni Oroszországban a magyar borokat?"

Vona Gábor mint micsoda kötött keretmegállapodást milyen vállalkozókkal??? Ez éppen annyit ér, mintha én kötöttem volna keretmegállapodást Münchenben 3 ismerősömmel, hogy elkezdik nyomni a magyar kolbászt a hentesboltjukban.

Jesszus ember. Igen, te vagy elvakult.

Ianas 2010.03.01. 16:36:21

@walter77: Ez hitbéli kérdés, ne keress logikát. A választások nem az országról szólnak, hanem az emberek pillanatnyi érzéseiről.

Vidám lesz, én popcornnal a kezemben ülve várom az eredményt majd.

A cikk írója megtehetné azt a szívességet, hogy a személyneveket nagybetűvel írja, vagy elhelyezi a (sic) jelölést utánuk.

Ianas 2010.03.01. 16:39:13

@FGSuperman: De az embereknek elég, csak BŰŰŰNHŐŐŐDJENEK. Legalábbis valaki bűnhődjön má, lehetőleg nyilvános karóba húzás kellene, mert nincs elég erőszak a TV-ben.

Mintha az bármit megoldana.

walter77 2010.03.01. 16:45:34

@Ianas:

Mondjuk tény, hogy a jobbik esetében a logikát eléggé nehéz követni: Szimpátia tüntetést szerveznek a palesztínok ellen elkövetett izraeli bűnök kapcsán, miközben az arab orvosok csípik a szemüket...

Agyarország az agyaroké...

Ianas 2010.03.01. 16:51:47

@walter77: Mondjuk ez a kettő épp nem zárja ki egymást, de ugye ha az ember mélyebben belenéz, akkor már csak azért sincs ellentmondás, mert nem az ARABOKÉRT, hanem a ZSIDÓK ELLEN tüntetnek.

Ami nem zárja ki, hogy utálják az arabokat is, csak kevésbé.

Ianas 2010.03.01. 16:52:41

@walter77: Mondjuk ez a kettő épp nem zárja ki egymást, de ugye ha az ember mélyebben belenéz, akkor már csak azért sincs ellentmondás, mert nem az arabokért, hanem a zsidók ellen tüntetnek.

Ami nem zárja ki, hogy utálják az arabokat is, csak kevésbé.

Ianas 2010.03.01. 16:53:27

Hmm. A csupa nagybetűs kommentek, MINT EZ ITT, mennek lektorálásra? :)

walter77 2010.03.01. 16:54:18

@Ianas:

Nade mennyire álszenteskedő, farizeus szutykoskodás már meg...

Paranoid Android2 2010.03.01. 16:59:21

@Ianas: mi itt megfigyeljük az embereket, ezért nem törlünk semmit, hagyjuk a lakosságot tobzódni.
Szerintem a technika ördöge, vagy a titkos világkormány.

Ianas 2010.03.01. 17:06:13

@walter77: Ezt hívják politikának. Mondjuk úgy, hogy "az igazság nincs kibontva minden részletében." :)

De ne gondold, hogy az átlag jobbikos (vagy az átlag mszp-s, fideszes vagy bárki) ilyen mélyen belelát, vagy akár csak megpróbál ellentmondást vagy logikát találni.

Ianas 2010.03.01. 17:07:58

@Paranoid Android2: Fura lenne. A világkormány ügynöke vagyok.

Szerintem inkább a fórummotorotok gondolkodik el néha...

Paranoid Android2 2010.03.01. 17:09:50

@Ianas: Tévedsz,te csak hiszed, hogy a világkormány ügynöke vagy. A blogmotor viszont bizonyosan az.

Paranoid Android2 2010.03.01. 17:14:08

@Ianas: Látod, idegességedben szíriusziul írsz:))

abandi 2010.03.01. 18:53:18

Szép, zanzásított "kibaszottkurvaanyjukat az eddigieknek" tartalmú írás.
Az utolsó mondatig, mert ott megbicsaklott az idulatod!
Fosol?
Ugyan már, mitől?
Ja, hogy maga a vezérlő rendszer korrumpálódott el tövig, ráadásul nem rendelkezik tisztességes "erőszakszex"-ervezetekkel?
Eddz magad!

vizesnyolcas 2010.03.01. 20:56:13

@AnnaKarenina:
"Miért nem ad a vidék magának is reményt azzal, hogy helyben megpróbálja valahogyan integrálni a cigányokat is."
A bozoaval folytatott vitádba nem kívánom magam beleártani, de a tőled fentebb idézett mondat jól példázza azt a sötétséget, amely a véleményformáló "értelmiségünk" agyában tombol.
Nyilván a Marson élsz, azért nem vetted észre azt az apróságot, hogy a mainstream gazdasági ideológia közben úgy globalice olyan játékszabályokat tett általánossá, amelyek mellett az emberek egyre nagyobb tömegei (nem csak a cigányok) haszontalan (nem újrahasznosítható) hulladéknak számítanak.
Az integráció hozzád hasonló bajnokai ugyanazon lélegzetvétellel sorakoznak fel Bokros Lajos "meg kell szabadulni a potyautasoktól" nézetei mögé is. De az istennek sem esik le nekik a tantusz, hogy az elveikben mekkora ellentmondás van.

agyalapi 2010.03.01. 21:17:21

Szép Estét Vietkong!
Húde benépesült a pást. Volt már ennyi hozzászólás egy íráshoz? (költői,nem várok választ, de jócskányi)
Nekem ehhez muszáj szólnom:
Ianas 2010.03.01. 16:36:21
@walter77: Ez hitbéli kérdés, ne keress logikát. A választások nem az országról szólnak, hanem az emberek pillanatnyi érzéseiről.

Vidám lesz, én popcornnal a kezemben ülve várom az eredményt majd.

A cikk írója megtehetné azt a szívességet, hogy a személyneveket nagybetűvel írja, vagy elhelyezi a (sic) jelölést utánuk.
A kommentem: A Pál utcai fiúk óta minden rendes magyar ember tudja, kit szabad, s kit kell kisbetűvel meg nagybetűvel írni. A magam részéról teljesen egyetértek Androiddal, a nevezettek, akik a nevüket sem érdemlik magyarul, Csak kisbetűt érdemelnek. Most lehet fröcsögni.
10-telettel:
Dörögg Cultánnn

Ianas 2010.03.02. 12:27:22

@Paranoid Android2: Én nem vagyok ideges. Vagy ha mégis, nem emiatt. :)

Viszont a szíriuszi az anyanyelvem.

Ianas 2010.03.02. 12:40:40

@agyalapi: Kösz, lassan elrozsdált az irodalomtudományom.

De hogy kinek a neve érdemel és miért kisbetűt -- már a fenti szintaktikába oltott szemantikában -- az hitbéli kérdés. :)

Ha pedig olyan büszkék vagyunk a magyarságunkra, akkor ne gyalázzuk meg a nyelvünket szándékos helyesírási hibákkal, még ha ezzel nem is annyira bújtatott módon információt kívánunk közölni.

_Colos · http://keseiversek.blog.hu 2010.03.03. 11:08:25

Ez de marha jó bejegyzés! Felolvastam az egészet a barátnőmnek. :-)
süti beállítások módosítása