Azt mondják, egy idő után a kutya olyan lesz, mint a gazdája, vagy fordítva? A gazda lesz olyan, mint a kutyája? Ahogy sejtem, az ilyesmiből is biztos a kutyák jönnek ki rosszul.

Mindennek persze semmi köze ahhoz a kőkemény állításhoz, hogy minden párt végül olyan hülyén viselkedik és cselekszik, mint a szavazói.

A dolog akkor vált számomra nyilvánvalóvá, amikor a coccialisták budai bernadetten keresztül bejelentették, hogy a Fidesz pénzért, meg kajajegyért vásárol ajánlószelvényt.

Ugye ez a dolog jellegéből következően ténykörülmény, egyrészt budai bernadett mindig igazat mond, másrészt a Fidesz lételeme, hogy semmi törvényeset ne csináljon már, tehát ajánlószelvényt is biztos így gyűjt.

Gondoljuk végig a marxizmus-leninizmus tanszéken elsajátított, dialektikus logikával a dolgot.

 

 

Vegyük a premisszákat:

  1. A Fidesz ma a legnépszerűbb párt. A részvételüket biztosra ígérő pártválasztók 60%-a őket választaná.

  2. Közel két millió törzsszavazója van és százezres önkéntes serege.

  3. Lényegesen kevesebb pénze van, mint a szociknak.

  4. Egy rakás párt és az egész sajtó lesi őket, hogy rájuk húzza a vizeslepedőt.

 

Mindezekből tehát a következő következtetések adódnak:

 

  1. A legnépszerűbb párt szorul rá az ajánlószelvények megvásárlására.

  2. A Fidesz szavazói, valamint a fideszes politikusok annyira hülyék, hogy a premisszákban megfogalmazott tényekről nincs tudomásuk, és így az ott említett tényekből adódó következtetések sem adottak a számukra.

 

Azt a lehetőséget nem vizsgáltuk, hogy a Fidesznek nagyon-nagyon nem érdeke ajánlószelvény gyűjtés ürügyén bármit is kockáztatnia, mert, mint már említettük, az ténykörülmény, hogy a Fidesz pénzért vásárol ajánlószelvényeket.

 

Címkék: fidesz budai bernadett ajánlószelvény ajánlószelvény vásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr391754801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.02.13. 19:57:53

Eh... Budait valamikor a daliás időkben legalább jó csajnak tartottam. Ma már annak sem.
süti beállítások módosítása