Hol vagy LMP?

 2010.01.21. 08:07

 Ma reggel már legalább lehetett a a Lehet Más a Politika nevű pártról olvasni a neten, még ha nem is a párt programjáról, vagy vezetőiről, hanem Karácsony Gergőről a kampányfőnökről és ez irányú döntéséről, a Hírszerző napi nonszensz rovatában a tolna megyei blogról. És persze Török Gábor elemzett.

Ja és persze az elmaradhatatlan bokros lajos csesztetés, ami nem is lenne baj, ha két hete nem nevezték volna még hiteles személynek (egy korábbi csesztetés felvezetéseként), valamint nem a legszokványosabb, elkoptatott fidesz és szoci paneleket használták volna ebből az alkalomból.

Ez így összességében egyébként jó jel, hiszen életjeleket mutat a párt végre, habár én személy szerint valami friss, optimista, életerős és poénos belépőt reméltem volna, nem a bokros laja bajszának lábujjhegyről történő, nyújtózkodós rángatását.

A bokros ugyanis nem tényező, fölösleges pont az LMP-nek kiíratni a nevét a címlapra.

Feleim hajrá, de most már valami izgalmasat és lényegeset!

 

Címkék: bokros lajos lehet más a politika lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr611689381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

latte · http://midterms.blog.hu 2010.01.21. 09:51:25

Szerintem félreértetted, az általad linkelt hírben nem nevezték hitelesnek Bokros Lajost, azt mondták, hogy az imázsa a hitelességre épít. És már akkor megkérdőjelezték, hogy ez mennyire sikeres.

2010.01.21. 10:04:37

De még ha hitelesnek is nevezték volna, azóta történt egy s más Bokros Lajossal, erről szól ez az akció.

Sajnos a lényeges általában nem izgalmas és fordítva. Mi nem tudunk tízezres tömeggyűléseket tartani és ott látványos lózungokkal hergelni a tömeget ("legyetek készenlétben, hogy együtt mozduljunk, ha mozdulni kell" pl.)

Paranoid Android2 2010.01.21. 10:10:47

@latte: Szerintem kommunikáció szempontból rosszu volt megcsinálva, mert a bokrost az LMP fölé helyezte szakmailag és legalább is mellé erkölcsileg.

latte · http://midterms.blog.hu 2010.01.21. 10:54:45

"hitelességre építő imázsát "
"Bokros Lajost, bár politikájával nem értettünk egyet, úgy ismertük meg, mint aki szakpolitikai álláspontját a legjobb tudása szerint, egy-egy javaslat népszerűségétől függetlenül alakítja ki."

Ez hol helyezi Bokrost az LMP fölé szakmailag? Csak annyit mond, hogy nem értenek egyet, és hogy régebben Bokros nem mint politikus, hanem mint szakember nyilvánult meg. Azonban a közgazdaságtan egy olyan szakma, ahol egymásnak ellentmondó emberek is kapnak egyaránt Nobel-díjat, nincs egyetlen közgazdasági igazság.

Paranoid Android2 2010.01.21. 11:01:48

Ezen nem veszünk össze!:))
DE én nem a szövegértelmezésen alapulva érveltem, hanem arra utalok, hogy milyen hatást kelt a dolog, a jóindulatú, semleges befogadóban, ha találkozik a levéllel és főleg a levél Hírszerzős és egyéb interpretációival. Mert azok nem voltak kedvesek az LMP-vel.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.01.21. 15:01:50

@iii: "legyetek készenlétben, hogy együtt mozduljunk, ha mozdulni kell"
Pont ez kéne pedig. Ez eddig kevés, akkor is ha sikerült megdumálni Törököt, hogy rólatok írjon, meg a HVGvel sikerült lezsírozni egy interjút.

A helyzet, hogy olyan rosszul álltok, hogy komolyan fontolgatom, hogy nektek adom a kopogtató cédulámat. :P

2010.01.24. 18:18:51

@TaTa86.: Ezt bizonyára örömmel fogják fogadni az LMP-nél. Semmilyen lezsírozásról nincs szó, előbb-utóbb azért csak kénytelen a sajtó is foglalkozni az LMP-vel, legalább erre jó volt az a kis performanc.

Az LMP nem tömegpárt (egyelőre), sőt nekem bőven elég, ha ezt a szellemiséget képviselik. 5-10%-hoz ennek is elégnek kell lennie, aztán majd meglátjuk.
süti beállítások módosítása