Ledöntötte a családot valami takonykór, nem az N1H1, vagy hasonló, hanem sima óvodából hozott baci és ezért kapcsolgatjuk a tévét. Az ATV-én elkaptuk a bokros lajos nevű csávó nyilatkozatát. Nem kellett volna, de egy pillanatra eluralkodott a távirányított markoló kéz tulajdonosán az információéhség és végighallgattuk. Nyugi, az utána következő szabó zoltánról azért elkapcsoltunk, mert azért van egy határ.

Na szóval a csomagos csávó a következő bírta mondani, hogy a nem libsi csávók kritikája önellentmondó a jövő évi költségvetésre vonatkozólag, mert a veszteséges állami vállalatokból(pl. MÁV) keletkező kötelezettségek emlegetése azt jelenti, hogy a Fidesz nem akar reformokat csinálni ha kormányra kerül, hiszen ha akarna és csinálna, akkor nem lenne veszteség (a reform után) ezeknél a cégeknél és így azoknak nem lenne költségvetési hatása.Ez pedig ellentmond annak a Fideszes érvnek, hogy hiányoznak a reformok a 2010-es költségvetésbő! (???)

Tehát ez a """"szakértő"""" azt mondta, hogy a költségvetési év közepén hatalomra kerülő Fidesznek percek alatt kell olyan reformokat akarnia, amelyek az év második felében eltüntetnek néhány száz milliárd forint hiányt(csak az állami vállalatoknál). A karsai elvtárs neutron bombának hívta ezt a faszit és nem tévedett.

Azt is mondta a szaki, hogy meg kell szüntetni minden kedvezményt a vasutnál és attól majd hirtelen jelentősen javúlnak a MÁV működésének feltételei, gondolom abban a hitben él, hogy nőnek a bevételek. Arról még nem hallott a közgazdászok díszpintye, hogy a drasztikus áremelésre sokszor a forgalom drasztikus zuhanása a válasz.

Én most nem magyarázom el, hogy ennél ez mennyivel bonyolultabb, mert ezt a blogot a bokrosnál értelmesebb emberek olvassák.

Persze lehet, hogy hazudott csak szimplán, de ennyire cikit hazudni, legalább akkora gáz, mint komolyan gondolni.

 

Címkék: reform hiány költségvetés bokros lajos neutronbomba

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr531591206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolika 2009.12.14. 09:01:17

Így jár, aki ATV-t néz! :-)

Paranoid Android2 2009.12.14. 15:46:44

Mondjuk igazad van, de így az arcomba vágni, rosszul esett!:)
Ezért büntetésből nem olvashatod el a "Hogyan szerepeltem pornófilmben?" című írásomat!:)

Dunkin 2009.12.17. 15:59:01

Hm érdekes egy bejegyzés. Valószínűleg elkerülte a figyelmét, hogy a 7 %-os hiánycél, mint forgatókönyvi kimenet, megszűnt. A fideszes kommunikáció gazdasági vészhelyzetről szól már. Hiába, az IMF nekik is beintett. Sőt már meg is fogadták az intelmet. A csodaközgazdászok pedig most éppen szívnak. A gazdasági vészhelyzetre való készülődés = jönnek majd, ha győznének a választáson, a brutális megszorítások. Mert új hitelt felvenni ugyebár nem lehet. :(
süti beállítások módosítása