Baj

 2009.06.11. 14:04

 

 Lassan négy napja küzdök az érzéssel: A nyüves magyar választók elvették ennek a választásnak minden örömét. Kb. 19 éve reménykedem abban, ami megtörtént végre, hogy az szdsz oda kerül, ahová való, egy periférikus helyen található pottyantós budi legaljára, amibe aztán belerottyant egy szezonnyi kiránduló. De ettől függetlenül a választás komplett eredménye az igazi magyar rémálom.

Persze cizellált viselkedést nem várhatunk a hányatott sorsú magyar választótól, de hogy a mdf bekerüljön és a jobbik meg az mszp majdnem pont egyformán látszon ki a zagytározóból, senkit nem kínál meg a nevetés katarzisával.

Benne vagyunk a végtermékben feleim, rendesen.

Vegyük sorra:

A coccialisták két vezénylő csillaga, a hülyeség és a lopásra való kiemelkedő hajlandóság szoros versenyben kergeti őket a homályba, amelyben itt és ott, egyre gyakrabban, sejlenek fel akasztófák sziluettjei. Mert akasztgatás lesz, kedves barátaim. A lakosság és a szavazópolgárok tömegével sikerült, szorgos szakmunkával megértetni, hogy az mszp-nek tényleg az a célja, hogy ellopja a földet, a vizet és a levegőt. És a megértés eme aktusát nem a Fidesz figyelemre méltóan pocsék kampánya és kommunikációja „hozta létre” hanem maga a „baloldal” néven fungáló társaság kormányzása. És ez a megértés most túllépett a kognitív disszonanciából eddig keletkezett zavaron és a „baloldali” szavazók, ahogy a mocskos XX. században mindig, átsétáltak az elmebajuk másik felére és máris a „szélsőjobb” hasonlóan egyszerű válaszainál találták magukat. Nem okos gyerekek ezek, hiszen testvérek közt is kellett nekik 15 év, hogy beszivárogjon a jobb híján elméjüknek nevezett valamibe, hogy a baloldali párt, amire szavaznak, a kapitalizmus történetének legvadabb nagytőkés formációja és a szerveiket is felajánlja az IMF-nek, ha ezzel még két hétig hatalmon maradhat.

De ezek a lassú csávók, akik most a maszopról a jobbikra kattantak, oda is kozmálnak ám rendesen, hiú ábránd, hogy majd visszaszeretnek lendvai ildikóba, ha Miskolc környékén a rendőrök ezentúl esetleg kevésbé félnek majd a kolompároktól.

Az a nagy kérdés, hogy a jobbik válaszánál van-e puhább válasz arra a kihívásra, amit az mszp-szdsz által generált döbbenetes válság intéz a magyar nemzethez.

Nem tévedés, mert ez a kihívás a nemzetet éri, nem a magyar államot. Mert az állam már rég nem a nemzeté, hanem különféle rablóbandák színes elegyéé.

Semmi se erodálja jobban a tömegpártokat, mint az, hogy ideológiai tilalmak mentén letagadják a nyilvánvaló valóságot. Magyarországon a politikai elit évtizede nem beszél igazán a társadalom igazi problémáiról, mert az elmebeteg bal-liberális elit ezt a politikai korrektség jegyében „megtiltotta”. Ebben a Fidesz is csak maximum kevésbé vétkes. Az szdsz 2%-a mutatja, hogy a mszp-jobbik szavazók sebességével reagáló liberális szavazók is rájöttek (előbb, mint pártjuk vezetői), hogy amit támogattak baromság és katasztrófába vezette az országot. A kongói hadurak környezetében megfigyelhető korrupcióhoz immár hasonlatos magyarországi szabadrablás pedig már közbeszéd tárgya a kisznyugdíjasok között is.

A többségellenes politika szimbolikus csúcspontja egyébként az az állatság volt, amikor a választási bizottság (OVB) a „Magyarország a magyaroké” jobbikos szlogent alkotmányellenesnek nyilvánította. Egy ilyen hangulatú döntés valószínűleg minden környező és európai országban, rövidtávon vezetne az érintettek utcán történő radikális megfegyelmezéséhez.

A baj pedig az, hogy a valós problémák és a valódi megoldások felvetésének lehetőségét átadtuk a zavaros jobbiknak. Mert a jobbiknak minden kérdésben és szinte minden válaszban van annyi igazsága, hogy az, az utca embere számára (miközben próbál élve hazajutni a szürkületben) kétségtelen legyen.

A jobbik pedig nem jó. Túl sok benne a szocik által gründolt titkosszolgálatok ügynöke és túl sok benne az egyszerű megoldásokra nyitott egyszerű versenyző.

Az inga, mint tudjuk, visszalendül és mindig a középen állókat vágja orcán.

Mondanám, fogjunk össze, de nincs kivel.

Balfékék előbb bútoroznak össze a jobbikkal, minthogy az Orsós-Orbánt hatalomra engedjék. Azt fogják hinni, mert tényleg ennyire hülyék, hogy szélről gyengítve a Fideszt, lesz esélyük visszatérni. Nem fogják felfogni, hogy a jobbikot növesztik, miként jobbikék se értik majd meg, hogy a Fidesz gyengítésével a szocikat hízlalják.

Orbánnak egy esélye maradt, egyszerre kell keménynek és szocdemnek lennie. Ez nem lehetetlen és 50% felett tarthatja bőven a Fideszt.

Rendet kell csinálni az utcán, horribile dictu tényleg csinálni valami csendőrség félét, működtetni a magyar államot, ami már évek óta agonizál és legfőképpen látványosan el kell ítéltetni az elmúlt 7 év többezermilliárdos korrupcióinak fő felelőseit, milliárdosokat, politikusokat vegyest.

Valamint minden uniós pénzt, a valóban termelő kis- és középvállalkozásokba kell nyomni.

Továbbá meg kell védeni a munkavállalókat.

 

Rohadt egy szélsőséges program ez, ha rabló, multi, drogos, ingyenélő, munkakerülő, (nem megélhetési) adócsaló, mszp-szdsz-es politikus, stb. az ember. 

De 8 millió nem az.

 

 

 

 

Címkék: mszp fidesz szdsz jobbik ep választás

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr1001178785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

INkvizitor 2009.06.11. 20:59:07

Sztem ne parázz! :))
Így van ez jól.
1) a Fideszt nem nácizhatják, mert a jobbikra nem marad jelző.
2) jó sok szavazatot elvitt a szociktól, azzal, hogy nem burkoltan(orsós-orbán) hanem nyíltan mert cigányozni.
3) valszeg a büdös életben nem jutnak hatalomra idehaza, viszont lesz egy baloldali programjuk, nacionalista ideológia mentén (mitne mondjak nemzeti szocialista:)

Szóval jöjjön az a varsói gyors!! :))

ui.: amitől az szdsz ennyire kész van, az nekünk csak jó lehet :))

rolika 2009.06.12. 11:38:50

"Mert akasztgatás lesz, kedves barátaim."

A hideg futkos a hátamon, hogy ezt nálad kell olvasni.

Én igazából az MDF-en lepődtem meg. Hogyan? Kik? Nem értem...

Varsói gyorsot akarok én is, kiakolbólított kommunistákkal, és olyan szabályozással, hogy még 5 forint közpénz felett se rendelkezhessenek. Akasztani nem feltétlenül kellene.

Paranoid Android2 2009.06.15. 11:44:26

@rolika: A jégesőt sem támogatom mégis van. Akasztgatás azért lesz, mert mindenki elég hülye hozzá, hogy arra vigye a dolgokat.
Az mdf szerintem mostantól a bal oldalhoz számít (nem mintha eddig nem), de a szavazói, mind kiábrándult balosok és szadeszesek.

Szt. Ahanov 2009.06.15. 16:13:46

@Paranoid Android2: nemdéefszavazók továbbá a HITgyüli tagjai. Az biza több tízezer tuti szavazat, ti. ők úgy szavaznak, hogy a Sándor megmondja, kire kell szavazni és a hittesók teljesítik az ukázt. Eddig hol a maszopra, hol a szadeszra kellett szavazniuk, most a nemdéefre. Hajrá Normális Magyarország!
süti beállítások módosítása