A Ki megy Bogdányba? alaphelyzetű, oldschool és felettébb nagy sikerű bohózat miniszterelnökös kiadását tekinthetjük meg éppen, azzal a különbséggel, hogy ez a stallum még Bogdánynál is kevésbé kelendő.

Senki sem akar ugyanis a gyurcsány féle bábkormányban szerepelni, ami szintén oldschool kifejezés 56 utánról, amikor a Szabad Európa és ennek nyomán a magyar köznyelv beszélt a Kádár féle bábkormányról.

Már eleve a hármas lista tükrözte az mszp-szdsz agytröszt klinikai halálban találhatóságát: Ez a lista olyan, mintha a holdraszállásra kijelöltek utolsó listáján Elvis Presly, Neil Amstrong és én szerepeltem volna, kevés esélyt adva arra, hogy ne Neilt válasszák. A Glatz, Mészáros Surányi hármas, könyörgés volt minden érintetthez, hogy az Surányit válassza, hiszen neki azért van nemzetközi tekintélye, habár olyan, amit olyan tevékenységekkel szerzett meg, amelyekről éppen most derült ki, hogy tönkreteszik a világot.

Surányi Györgyről, így utólag, legalább az kiderült, hogy esze is, politikai érzéke is van és nem homályosítja el az érzékeit a hatalom igézete, hiszen nem kívánt táncikálni gyurcsánnyal a háta mögött és Orbán Viktorral szemközt. Bölcsen tudva, hogy a fletó támogatása olyan, mint Piszkos Fred szeretete, azt nem nagyon bocsátják meg senkinek.

Ezzel azonban el is értünk az agónia végére innentől már csak zombiként lehet mozgásra bírni azt a parlamentet és koalíciót, mint ahogy békesi elvtárs is megmondta, hogy komolyan vehető ember nem vállalja.

Ebben az esetben pedig felsejlik Orbán Viktor és az ő véres árnyéka, meg az előrehozott választás a fletó mögötti méretes drapérián.

Különösen ennek a fényében szórakoztató, ahogy a tőről metszett demokrata balfékek a Köztársasági Elnök rugdalásával tölti értékes idejüket. Sólyom László elnöki tevékenysége kétségtelenül nehezen követhető, nincs ember, se politológus, aki megmondja előre, hogy mikor és mit fog mondani egy ügyben, ha egyáltalán bármit is. De jelen esetben igen alapos okkal célozgatott arra, hogy tán demokratikus megoldás lenne, sőt még hatékony is, ha előrehozott választások lennének.

Valljuk meg nehéz az ellen érvelni, hogy e jelenlegi kvázi parlamenti többség és exkoalíció annyira megbukott, amennyire csak egy demokráciában lehet. Ráadásul nem csak hamis kampányígéretekkel, hanem az ország állapotát ténybelileg hamisan leíró kampánnyal nyert a választásokon, majd a saját maga gerjesztette válságot képtelen volt kezelni, hogy aztán a világgazdasági krízist letagadja, majd ne csináljon semmit. Többségét elvesztette, majd a gyakorlatilag szociopata miniszterelnök is kénytelen volt konstatálni, hogy nemhogy az ország kilencven százaléka keresztül néz már rajta, hanem külföldön is bemenekülnek a mellékhelységbe a potentátok, ha meglátják közeledni. A szocialista frakciónak és szatelita pártjainak frakciói pedig bokros lajost és hasonló rémlényeket voltak képesek kiizzadni, olyanokat, akiket még a balos „értelmiség” sem volt képes maradéktalanul megemészteni.

Mindeközben pedig rugalmasan mellőzik a válságkezelés formaságát, attól rettegve, hogy képesek még mikroszkópikusabb közvéleménykutatási eredményeket produkálni, ha nekimennek a 13. havi nyugdíjnak vagy a köztisztviselőknek és szó szerint brainstorming keretében próbálnak találni egy balekot miniszterelnöknek.

Láthatóan cselekvésképtelenek, de ezt csak akkor fogják beismerni, amikor a Barroso, vagy más, nekik istenségnek számító Eu-s nyikhaj megüzeni, hogy a társadalmi béke érdekében már az EU szerint is lehetne az Orbán Viktorral próbálkozni, mert még az is jobb.

Ha napokon belül nincs valamilyen értelmes megoldás, bármilyen, ami nem hangzik elsőre is szánalmasnak és viccesnek, a megoldás módja, vagy maga a személy miatt, akkor a Magyar Köztársaságot, mint demokráciát bezártnak tekinthetjük.

És a szocik számolják fel megint.

Közlemény

A mai napon megkaptam gyurcsány ferenc mszp elnök megkeresését, hogy felkér, vállaljam el a Magyar Köztársaság miniszterelnökségét.

A köremailt, amely 7 395 645 számmal jutott el hozzám ma 10 óra 21 perckor humvald györgy továbbította hozzám (a humvald@elozetes.hu címről) azzal a kiegészítéssel, hogy amennyiben nem vállalom küldjem tovább a csiccsolina@extrém.hu-ra.

A feladat nagysága lenyűgöz, de felháborodásom okán nem fogadhatom el, mert olyan embertől érkezik a felkérés, aki nem átall ilyesmivel zaklatni egy hölgyet és Őt annyira erkölcstelennek tételezi, hogy tisztességben megőszülvén lejáratja magát ilyen megbizatás elfogadásával.

Tisztelettel:

Paranoid Android2

 

2009 március 27 15 óra 1 perc

Csiccsolina nem vállalta és továbbadta a jelöltség lehetőséget bokros lajosnak.

Az szdsz bokros lajost jelöli.

Ha bokros lajos Magyarországon miniszterelnök lesz, akkor én személy szerint felmondom a társadalmi szerződést. Az emberevésre vonatkozó részeket is.

Tisztelettel:

Paranoid Android2

2009 március 27 16 óra 59 perc

Ülésezik az mszp elnöksége. Minisztrelnökjelöltek ezrei lesik lélegzetvisszafolytva, hogy a világ leggyorsabban pörgő számlálóján felvillan-e egy pillanatra nevük és az arcuk. Ki nem volt még?

Létezik-e olyan erkölcsi kritérium, ami a szociknál és szadeszéknél kizáró körülmény? Lesz-e a jövő héten mit enni?

Tisztelettel:

Paranoid Android2

 

 

 

 

 

.

 

 

 

Címkék: gyurcsány ferenc miniszterelnök kormányválság előrehozott választás salamon béla surányi györgy bogdány

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr11028544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kondor 2009.03.27. 09:16:03

Amit a szocialisták és Gyurcsány a demokráciával tesz, az leginkább ahhoz hasonlít, amit a kommunisták 1947-48-ban csináltak!
sullyedomagyarorszag.blog.hu/2009/03/27/soros_es_kepmutatas

rolika 2009.03.27. 09:26:01

"nem csak hamis kampányígéretekkel, hanem az ország állapotát ténybelileg hamisan leíró kampánnyal nyert a választásokon, majd a saját maga gerjesztette válságot képtelen volt kezelni, hogy aztán a világgazdasági krízist letagadja, majd ne csináljon semmit"

hét év, röviden, tömören.

szerintem marad a fletó :-) bár ez képtelenség lenne, de pont azért :-D

Paranoid Android2 2009.03.27. 15:24:52

Szerintem már nem urai az eseményeknek.

rolika 2009.03.27. 16:03:14

ezen a 15:01-es update-n kibuggyant belőlem a röhögés :-))) minden abszurditása ellenére, vagy éppen azért. már nem tudom

Rwindx 2009.03.27. 21:37:11

"Ha bokros lajos Magyarországon miniszterelnök lesz, akkor én személy szerint felmondom a társadalmi szerződést. Az emberevésre vonatkozó részeket is."

:D

rolika 2009.04.14. 16:11:49

elakadt a szó? ;-)
süti beállítások módosítása