Bukternya

 2008.10.05. 19:04

 

Órákig tartott, amíg az elégedett vigyort eltüntettem az orcámról, azt, amely azért keletkezett, mert értesültem a Tarka Magyar látogatottságáról. A magyar baloldal mozgósítási képességben, valamikor a taxisblokád idején volt a csúcson, akkor, nyílván minden titkosszolgálati behatás nélkül, sikerült egy komplett országos rendezvényt egyszerre összehozni, de azóta hanyatlanak, csak a szavazások idején serkennek fel, felidézendő a régi dicsőséget.

Manapság meg már annyira rettegnek attól a néhány valódi nácitól, akik az általuk fizetett randalírozók közé keveredhetnek esetleg, hogy félnek kimenni az utcára. Ennek az egészségtelen rettegésnek egyébként történelmi gyökere van, minden igazi komcsi hetente egyszer arra ébred, hogy újra álmodja ötvenhatot, amikor is egy átlagos reggelen hirtelen véget ért a vircsaft és néhány napig nem volt jó komcsinak lenni. Ez annyira, de annyira megviselte őket, hogy azóta elutasítják az erőszakot, leszámítva, ha azt a fasiszták ellen alkalmazzák, mert akkor nem veszik észre.

Pontosabban az általuk vezetett állam értelemszerűen nem alkalmazhat jogtalanul erőszakot és így túl is vagyunk mindenféle ellentmondáson.

Kishont Ferenc írta volt a baloldali értelmiségiekről hogy azok mindig tüntettek minden ellen, de speciel a Szovjetunióban sínylődő politikai foglyokért soha. Ezt a jó szokásukat most is megőrizték, soha nem tüntetnek olyanok bántalmazása, jogfosztása ellen, akik nem férnek bele az ideológiai elmebaj által rajzolt képbe.

Ez a fajta tarka marha azért genetikai hibás, mert csak a magyarországi balos értelmiség lázálmairól szó és az állampolgárok döntő többségének mindennapi tapasztalatairól nem.

Mélyen elítélem minden olyan polgártársam bármiféle jogfosztását, akik becsületes tagjai társadalmunknak.

De a tanár- és óvónőverők, színesfém tolvajok, adócsalók, gyermekeiket nem taníttatók, mercivel száguldozók, gyerekeknek drogot árulók, magyarellenes rasszizmust eltűrők és támogatók, pedofilok, korrupt politikusok, szexuális érdekességeket normálisnak feltüntetők, diplomavásárlók, állami megbízásokból, privatizációból meggazdagodott piacfanatikus államlebontók, csupán azért, mert a velük szembeni ellenérzést kirekesztésnek nevezik, nem úszhatják meg a büntetést.

Sőt tarka feleink bűne még nagyobb, segítenek a valódi náciknak elbújni közöttünk és számtalan becsületes fiatalból csinálnak hivatásos antifasisztát, azzal, hogy elrejtik előlük a másik 8 milliónyi jogfosztottat.

Mikor tüntetnek majd a kistelepüléseken rettegésben élő öregekért, a magukra hagyott falvakért, az elfelejtett munkanélküliekért, a napi három órát utazó, fiatalkorú bűnözőkkel, drogosokkal, 35 fős osztályba járó szakmunkástanulókért, a több százezer rendszeresen éhező gyerekért, a magyarságáért naponta megalázott, Romániában, Ukrajnában, Szlovákiában, Szerbiában élő testvéreinkért, a multiknál minimálbérért 12 órát robotoló szerencsétlenekért?

Magyar Tarka, ugyan, a szemét is színes!

Ui.:

Az, hogy a fletót nem tudták leszakítani a rendezvényről, sebészileg se, majd engedelmesen sétáltak vele, mintha nem történt volna semmi, megmutatta a magyar civil társadalom erejét. Ez az erő arra elég, hogy a néhány millás pályázatok szintjén a benfentesség érzetét keltse. Ezekhez képest még Molotov is független volt Sztálintól.

Címkék: gyurcsány tüntetés tarka magyar magyar tarka

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr89697625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

INkvizitor 2008.10.06. 11:58:53

ííííí :)))))


itt sohasem csalódok!!

ismét 1 király írás!!

Rwindx 2008.10.06. 23:56:28

Ehh, az előbb írtam pont egy olyat hogy azért nem kommentelek mert hülyén nézne ki hogy mindenre csak bólogatnék, nagy egyetértésben.

Mivel most nem értek teljes mértékben egyet, ezért csak megszólalok :)
Én egy kissé máshogyan látom a TM-et, nem ennyire kritikusan. Persze a tények azok tények, a fenének sincs kedve azokat cáfolgatni. Viszont úgy érzem hogy volt pár lelkes de meglehetősen amatőr civil aki tényleg szeretett volna valami függetlent csinálni, csak éppen nagyon nem jött nekik össze. Nem számoltak azzal hogy feri kapásból rá fog repülni a maga módján, amivel lezülleszti a magyar charta szintjére. Nem számoltak azzal hogy amikor azt mondják bármilyen civil szervezet csatlakozhat hozzájuk ellepik őket a pártalapítványok, a "független" szervezetek és természetesen az antifasiszták tömege (legalább 4 af szervezetet számoltam egy alkalommal a listájukon, de lehet hogy volt több is)
Nos ezek a kedves és "független" szervezetek szerintem azért csapódtak az egészhez hogy teret csináljanak a bohócnak. Számomra erre utal a kikerült majd leszedett igazán "független, tárgyilagos hírszolgálati" - MTI hír is. Így ezzel a módszerrel belülről cseszték szét az egészet, megvezetve és átverve a szerintem valóban jó szándékú civileket.

Én legalábbis így érzem.

abandi 2008.10.12. 20:29:20

"....A magyar baloldal mozgósítási képességben, valamikor a taxisblokád idején volt a csúcson...."

Már bocs, de én másképp emlékszem...
az emdéef a nyugi-semmi-pánik jelszózászló alatt kitalálta, hogy az üzemagyag beszerzési árára rátesszük a "Cég" hasznát, arra a jövedéki adót és ezt megfejeljük az áfá-val!!!
Na, erre durrant be a taxisok-fuvarozók agya és csatlakozott hozzá a többi normális -addig leépített- embermassza ...
Mára ez (is) "szerencsére" megváltozott...
Ugye-e....???

rolika 2008.10.13. 07:47:43

jól indul a nap ;)

borivoje · http://egyebek.freeblog.hu 2008.11.05. 14:28:53

Most találtam ide, nagyon tetszett a bejegyzés! Nézelődök még :)
süti beállítások módosítása