Vannak blogok, amelyek megihletik az embert.

(http://zskategoria.blog.hu/)

Az összes zs kategóriás film szinopszisa

(Dolph Lundgren emlékére)

 

Az amerikai kisváros mindennapi élete zajlik.

Joe a nagyvárosi rendőr éppen elhanyagolja feleségét és összebalhézik kamaszlányával, mert az randizik, mert az aktuális, a szemközti házban lakó sorozatgyilkos a tömegmészárlásait pont mindig Joe családi együttléteihez igazítja.

Joe-ék szimpatikus szomszédai vasárnap reggel füvet nyírnak a hátsókertben és átmosolyognak egymásnak, amikor a második szomszéd Dan hirtelen köhögni kezd, továbbá fura pörsenések jelennek meg rajta.

Joe nem tudja, hogy barátja Brown, négernek operált kínai, aki a helyi részecskegyorsítóból lopja a különleges részecskéket a kínai kormánynak, min ahogy azt sem, hogy másik szomszédja Devlish idegen lény, embert formáló biomechanikus ruhájában, az idegenek invázióját készíti elő a helyi vegyesbolt eladójaként.

Joe pincéjének sarkaiban (az óramutató járásának megfelelően balról jobbra) a következők laknak: óriáspók, óriáskígyó, zombicsalád, valami nyákos izé. Joe nagypapája minden reggel lemegy valamiért a szuterénbe, aminek keretében az ott lakók meg akarják reggelizni és csak azért éli túl, mert második világháborús, koreai, vietnámi, öbölháborús veterán és hazahozta a gépágyút, amit a körülmények szerencsés összejátszása következtében a pince közepén álló kazánhoz támasztva tárol, amelyben egy szellem lakik, mert a házban korábban lakó Freddy Kruger ebben égette el 322 áldozatát és azóta nem volt kihamuzva.

A fura pörsenések már Sue-Elen a kisváros közkedvelt doktornénijének  kamaszfia által rejtegetett guminőn is megjelennek, akivel az anya a fürdőszobában fut össze.

 

Egy utcával arrébb Joe tudományos érdeklődésű egykori osztálytársa John, egy bizonytalan hátterű fizikai kísérletre készül a garázsában, amelynek keretében megnyit egy féregjáratot, lelassítja/felgyorsítja az időt, illetve létrehoz egy fekete lyukat. Devlish fajának űrcirkálói már gyülekeznek a féregjárat túloldalán, hogy a 6000 milliárd éves űrutazást némileg lerövidítsék, ezért Devlish szakmai tanácsokat ad Johnnak és egy fekete táblára irogatja a 666 tagból álló képleteket, hogy némileg csökkenteni lehessen a kísérlet 3200 gigawattos energiaigényét. Erre szükség is van, mert John egyrészt nem tudja kifizetni az áramszámlát (mert munkanélküli), másrészt az FBI emberi már a városrészben cirkálnak és keresik az okát annak, hogy egész Amerikában miért csak Johnék garázsában ég a villany.

Brown adoptált fia Csen Pao, (valójában vérszerinti, de ő nincsen négernek operálva), álcázásféleképpen igazi amerikainak van nevelve, és így lelkileg összeomlik, amikor apja zsebében confidential feliratú hadronokat talál.

 

Matilda a helyi gimnázium liberális nézeteiről ismert, de szigorú igazgatónője fasiszta, szociopatákból álló összeesküvő csoportot fedez fel a intézmény fizikaszertárában, ahol a régi ólombélésű páncélszekrényben a terroristák plutóniumot rejtegetnek.

A zombicsalád a fegyverbolt kifosztása után megtámadja a gimnáziumot, elfelejtkezve arról, hogy nyári szünet van és tűzharcba bonyolódik a Ku Klux Klanos csávokkal. A sorozatlövő fegyverekkel, aknavetőkkel felszerelt felek csatájából csak az igazgatónő kerül ki élve, illetve halva, mert csak egy jól időzített zombiharapás tartotta mozgásképes állapotban.

Joe mint helyi serif, elküldi az anyjukba az FBI-osokat, akik annyira éreztetik vele, hogy lenézik, hogy felülről látjuk, ahogy Joe kopaszodik, amiből Joe rájön, hogy ő se lesz fiatalabb.

A leggenyább FBI-ost, aki szimpatikusnak maszkírozva gazdaságossági okokból a szemközit sorozatgyilkos is egyben, megeszi a nyákos izé, aminek létezését épp az elébb minősítette nevetséges képzelgésnek.

Csen Pao anyukájának jeleneteit kivágják a filmből, a hivatalos álláspont szerint azért, mert a leszbikus vietnámi anyának álcázott kínai ügynök szerepének komplex, hiteles, az egész filmen átívelő, vibráló megformálása elterelte a figyelmet a film eredeti mondanivalójáról. A pletykák szerint viszont pusztán arról volt szó, hogy a prűd színésznő nem volt hajlandó szexjelenetet vállalni a nyákos izével.

 

John kísérlete egy légy miatt kudarcba fullad, pontosabban a létrejövő féregjárat pont a létrejövő feketelyukba vezet, valamint az idő pont annyit ugrik előre, mint amennyit vissza. Devlish faja kipusztul, mert az űrhajóflottájuk pont a feketelyukba landol és mindenki azokon volt, mert a bolygójukat elpusztította egy mégmásikabb gonosz faj által előidézett szupernovarobbanás. Devlisht elkapja a magány érzése és rájön, hogy milyen csúnya dolog lett volna elpusztítani az emberiséget és elhatározza, hogy jó amerikaiként éli le magányos életét és ezentúl a demokrata elnökjeleltre szavaz.

John kísérletének következtében a méggonoszabb faj tudomást szerez a Föld helyéről és így megtudhatjuk, hogy hogyan mondják a predátorokat, csubakkáéket és az alieneket is kiirtó rémvéglények nyelvén azt, hogy: Ezt a bolygót el kell pusztítani! (Brzse drj phutvzsu krzsdtr!)

A Fehérházban az elnököt értesítik az eseményekről, aki üvöltözni kezd a nemzetbiztonsági főtanácsadóval:

A választások előtt semmi nem tudódhat ki erről, a városra atombombát kell dobni, nehogy a fertőzés tovább terjedjen!

 

Joe lánya szexuális aktusba bonyolódik a meghasonlott Csen Paoval, amely aktust (amely mindkettőjüknek az első) sorrendben a következők zavarják meg: A zombicsalád hölgytagja, Joe, a Keresztény Nőegylet vezérkara, Joe elvált felesége, aki egyébként Cleavlendben él, a lány korábbi barátja, akinek nem hagyta, valamint a nyákos izé (aki szerencsére éppen emésztési szakaszban van a sorozatgyilkos FBI-ossal). A lány persze az apja lánya és egy nagykaliberű ismétlőfegyvert tart a párnája alatt és mindenkit lepuffant, aki kopogás nélkül jön be. Joe-nak persze sikerül félreugrani és a 12-es sörét épp a mögötte tornyosuló zombianya belsőségeit keni fel a folyosó falára. A csak magára gondoló Csen Pao ügyködése során nem is veszi észre, hogy közben a lány is célba lő.

Joe észreveszi, hogy a fura pörsenései elenyésznek a helyi whisky márka nagydózisú fogyasztásától, ami nem is meglepő, hiszen a whiskygyár a helyi vegyiüzemtől örökölt vegyszeres hordókban érleli a nedűt.

 

Egy kormányzati épület félhomályos irodájában egy CIA-és suttogva elmondja egy másik CIA-ésnak, hogy az események egy CIA terv részei, amelynek során az átlag amerikai lakosság rugalmasságát akarják tesztelni. A terv még az ötvenes évekből maradt itt, amikor is a kormány a Roswellből visszamaradt idegeneket a kisvárosba telepítette.

Az óriáspitonról a rendező elfeledkezik, de az óriás pókot még gyorsan megöleti Mr Brown-nal, akit azonban megkarcol a pók méregfoga és így lassan haldokolva még van ideje bocsánatot kérnie a fiától. A méregtől a négerré operálás elveszti a hatását és Csen Pao megtudja, hogy mégsem adoptálták és az apja így kínaiként halhat meg.

Joe megtalálja a hűtőn a felesége levelét, aki közli, hogy New Yorkba költözik Csen Pao anyukájával, mert ott lehet nyugodtan élni.

A nyákos izé cuppanva eltűnik egy csatornában, sőt a helyére húzza a fedelet is.

Megérkezik a Nemzeti Gárda.

 

Címkék: zskategória

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr95554902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saq 2008.07.06. 13:12:35

ez borzasztóan kurva szar.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.07.06. 17:55:47

Nem maradt ki a Joe végül összejön a volt feleségének az unokahugicájával, ki végig szurkolt neki, és amikor MAJDNEM meghalt, bevallotta Joe-nak, hogy tizenhárom éves kora óta szerelmes belé?
süti beállítások módosítása