„A Népszava ugyanerről az időszakról szólva viszont azt írta, hogy a 2002-as kormányváltás idején "sok - korábban vezető szakmai vagy politikai beosztásban dolgozó (ex)fideszes - ajánlkozott az új kabinetnél különböző leleplezésekkel az 1998-2002 közötti kormányzás sötét ügyeiről", de a Medgyessy-kormány akkor úgy döntött, a szükséges vizsgálatokat a hatóságokra bízza. "Az eredményes felderítéseket a Polt Péter vezette ügyészség rendre leállította" - írta a lap, amely arra is kitért, hogy az anyagi és egzisztenciális előnyökért "borítani" kívánók következetes elutasítása végül a Keller-államtitkárság bukásához vezetett.” (Gondola)

A fenti gondolatot más orgánumokban is olvasni lehetett.

Én sok mindent elhiszek, Hiszek a Mikulásban, a manók aranyfelkutatási képességében és még abban is, hogy a visszaeső bűnözők megjavulnak a börtönben.

Na de ezt azért tényleg el kéne hinnem?

Tehát Magyarországon olyan félelmetes jobb oldali elnyomás van, hogy a baloldali kormány nem képes a törvényességet betartani.

Tehát a Megyóék tudták, hogy az Orbánék zsákkal hordták ki a pénzt a pénzjegynyomdából, de nem tudtak semmit tenni! Ekkora impotenciát!

Még a Népszava, meg a Népszabadság se írta meg. Pedig a Népszabadság még a vashordót is megtalálta, amelyben elégették Kaja Ibrahimot.

A rohadt fasiszta anyánkat, hogy össze van itt fogva a 3 millió nyilas házmester!

Tehát a Keller annyira erkölcsös csávó, hogy az áruló fideszes bűnözőkkel még egy légtérben se hajlandó tartózkodni (következetesen) még akkor se, ha erre a törvények köteleznék, meg a politikai érdeke kívánná.

Vesszen az a rengeteg közpénz, de csak nem várhatjuk el a Kellertől, hogy holmi fideszes árulókkal kvaterkázzon. Mert még megszólnák a sok makulátlan szoci között!

Ennyire, elvileg, senki nem lehet hülye!

De lenyomtak, megint. Nem is tudom elképzelni, mennyire azok.

 

 

 

 

 

Címkék: közpénz

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr63440566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása