Fodor Gábor az ifjú lázadó

 2008.03.22. 09:34
 

 

Fodor Gábor, miután elolvasta írásomban, hogy ő a jövő embere, vagy ami ugyan kevésbé valószínű, de lehetséges, meghallotta, hogy szeretett párttársa, pártelnöke mit hord össze, felismerte, hogy kisgazdapárt típusú képződményben ül és felserkent.

Engedjék, meg, hogy ünnepeljem egy kicsit azt a tényt, hogy, dögrováson a SzaDeSZ, dögrováson a SzaDeSZ (ezt most így dúdolgatomJ))) magamban). Feleim ilyet, hogy tehettek a magyar politikai erkölcsi őrlángjának kebelében, hogy csaltak még szabolcsba is???!!?!

Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik és a végén anyja tejében főzik meg a gödölyét, mert ki mint vet úgy arat, hiszen a fák nem nőnek az égig.

„Kóka János pénteki sajtótájékoztatóján nyilvánosan is beszélt a Jüttner-jelentésről, illetve a kialakult helyzetről. "A Jüttner-bizottság vizsgálata lezárult és egyértelműen megállapította: T. Asztalos Ildikó Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnök Fodor Gábor érdekében négy illetéktelen küldöttet buzdított arra, hogy szavazzanak. Ha ez nem történt volna meg, akkor nagy valószínűséggel már az első fordulóban elnök lettem volna" - mondta az SZDSZ elnöke pénteki fővárosi sajtótájékoztatóján. Kóka János közölte: ragaszkodik ahhoz, hogy távozzanak a pártból, akik csaltak vagy csalást szerveztek.”(Index)

Lefordítom logikailag kevésbé képzett felebarátaim számára mit is jelent ez.

A Hírtv által feltárt minden tény igaz, leszámítva, hogy az álküldöttek Kóka Jánosra szavaztak, mert azok Fodor Gáborra szavaztak, mert csak. Ez kb. olyan, mintha a XX. Kongresszuson azzal állt volna elő Hruscsov, hogy a Kirov gyilkossággal kapcsolatosan minden stimmel, leszámítva, hogy nem Sztálin gyilkoltatta meg Kirovot, hanem fordítva.

Iskolapéldája ez annak, amikor egy szériahazudozó, a rövidtávú pofátlanság világbajnoka az arcunkba lehel és totál hülyének néz mindenkit.

Tehát Kóka azt állítja, hogy az őt támogató pesti bagázs által úralt pártapparátus szeme láttára csaltak a Fodor javára!

Fodor Gábor ugye egy politikus, tehát elhiszem róla gond nélkül, hogy vizezi a csecsemőtejet, de azt nem, hogy az ő drága SZDSZ-ét bemocskolta volna egy csalással.

Mindemellett úgy hírlik, hogy Fodor több szavazatra számított darabra, mint amennyit kapott és úgy tudta, még a reggeli regisztrációs adatok alapján is, hogy akár nyerhet.

A SZADESZ kemény magja retteg attól, hogy a Fodor elnök legyen. Tudják jól, hogy el fog szabadulni, ha hatalomra jut, jobbra viszi majd a pártot, visszatér az emberi jogokat védő autentikusabb liberalizmushoz és ha véletlenül összefut az Orbánnal, jó az esély rá, hogy könnyezve egymás nyakába borulnak. 18 év fáradságos árokásása mehet veszendőbe, arról nem is beszélve, hogy pl. Magyar Bálint nem lenne államtitkár, ami az isteni törvények arcátlan megsértése.

Az pedig, hogy az MSZP elnöksége felsorakozott a Fletó mögött újfent, a közelgő vég legbiztosabb jele. Szili Katalin önkritikát gyakorolt!!!!!! Meg a Fletó is!!! Biztos.

Két hetet se adok neki, csak az a kérdés az SZDSZ-es meg az MSZP-és balhét hogyan időzítik egymáshoz.

Kis Péter felkészül!

Címkék: kóka szdsz fodor csalás jános gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr7391943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása