A rohadt fasiszta állat, ha lett volna fenntartott parkolóhely a kórházi rabbi számára, akkor tutira oda parkolt volna a sofőr.

Világosan látszik mindebből, hogy mennyire álságos a Fidesz álláspontja a népszavazás ügyében. Egy olyan embertől, aki olyan mikrobuszban ül, amelyiknek a sofőrje a mozgássérülteknek fenntartott helyen parkol, sőt bizonyára élvezi is ezt, nem várhatjuk, hogy igazat mondjon.

A szabad sajtó diadala ennek a szadista rémtettnek a leleplezése, amely kétségtelenül a mai magyar közélet legfontosabb ügye.

Szigorú büntetést Orbán Viktornak, aki megsértette cselekedetével az alkotmányt és Európát.

Gondoljunk bele, hogy hány szerencsétlen mozgássérült nem jutott orvosi ellátáshoz az alatt az öt perc alatt, amire, bizonyára a baloldali értelmiség országos felzúdulására, az Orbán Viktor samesza elmenekült rémtettének színhelyéről.

Nyugodt lélekkel vonhatunk párhuzamot e vadállati tett és a nácik eutanázia programja között, amely hasonló kisebb atrocitásokkal kezdődött.

A magyar szavazók józan eszére apellálunk, amikor mindenkit arra kérünk, mondjon háromszor is nemet erre az emberellenes, kriptofasiszta politikára, amely már alig bírja türtőztetni magát.

 

Sorozatunk következő részének címe:

 

Orbán Viktor cigánypecsenyét evett. Már a saját fajtáját is?

Címkék: orbán viktor mozgássérült

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr27346751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crayfish 2008.02.20. 18:23:25

Tíz pont!
süti beállítások módosítása