Előkészület népirtásra

 2008.01.23. 18:28
 

Előkészület népirtásra

 

A Szabó János nevű csákó, akire egyébként rohadtul nem emlékszik senki, mondott valahol valamit, amit pontosan persze nem idéz senki, és amit én sem fogok elolvasni, mert a tények csak zavarnának. Az ürge ráadásul még MDF-es is, ami valljuk meg, egyéb mentális diszfunkciókat is valószínűsít.

Ha kishazánkban körbemegyünk igen komoly kereső tevékenységet kell folytatnunk ahhoz, hogy olyan „többségi” polgárt találjunk, beleértve az mszpéseket is, akinek nincs tele a töke a cigányokkal. Továbbá sokkal inkább azzal a néhány száz magát „liberálisnak” nevező idiótával, akik azzal hergelik a leszúrt, megvert, kirabolt, megalázott lakosságot, hogy kiállnak a bűnözők mellett, ha azok cigányok, (meg Tasnádi Péter mellett). Érdekes, hogy a bankárok mellett is kiállnak, meg a kormány mellett is, de a cigányok hótiszták ebben a történetben igazán, annyira, hogy romának nevezik őket a cigány szó negatív konnotációja miatt.

Az csak egy mellékes körülmény ez esetben, hogy olyan etnikai csoport, amelyet cigánynak nevezünk nincs.

Jó közelítéssel a cigányok gyűjtőnév négy etnikai csoportot takar, amelyek etnikailag és kulturálisan igen messze állnak egymástól. A cigány szó egy gyűjtőnév, amely inkább jelöl viselkedési formákat, stratégiákat, társadalmi helyzetet a tizenkilencedik század felfogásában gondolkodva, mint akár elnagyolt antropológiai azonosságot.

A kolompárok, a különböző eredetű beások, a magyar cigányok, nyelvükben, rasszjegyeikben is teljesen mások. Sötétebb a bőrük, ez az egy közös bennük, valamint a kolompárok és a beások között elképesztően magas a társadalmon kívül élők aránya.

Pont annyira etnocentristák, mint bárki más, de a beás-kolompár utálat mélységét megirigyelheti nemcsak bármelyik szalonrasszista, hanem akármelyik virtigli bőrfejű is.

Ezen szerencsétlenek legnagyobb baja az (természetesen statisztikailag tekintve a dologra, mert nem jelentéktelen részük már asszimilálódott és méltatlanul szenved megalapozott előítéleteinktől), hogy pont annyira utálnak dolgozni, mint bárki más, viszont az ő köreikben ez sokkal kevésbé ciki és így tényleg megtehetik, hogy nem.

És miután a hülye állam, tényleg minden komolyabb ellenszolgáltatás nélkül, eltartja őket, „élnek, mint hal a vízben és basznak mint a nyulak”. Kultúrájuk, társadalmuk, miként a miénk magyaroké is, teljesen széthullott, gyermekeik mindenféle minta nélkül vegetáló családokban nőnek fel. Egyedül a létező kapitalizmus üzenete jut el hozzájuk: Vedd el, ami kell (tanácsos a gyengékkel próbálkozni)!!

A liberalizmus megcsúfolásaként, a már említett libsi idióták pedig mindent megtesznek azért, hogy a cigányoknak ne kelljen semmit tenni magukért, személyes felelőséget ne viseljenek sorsukért.

A felzárkoztató programokat úgy tervezik meg, hogy a pesti értelmiségiek elvihessék a pénzek nagyrészét, szétverik az általános iskolai oktatást, a tanárokat pedig odadobják a deviáns szülők erőszakosságának.

Ha emlékeznek még a fasiszta Orbán-kormány azon rémtettére, hogy bizonyos juttatásokat csak akkor lehetett megkapni, ha a gyermekek  rendesen jártak iskolába és rémlik, hogy micsoda acsarkodás követte, akkor tudják miről beszélek.

Több százezer olyan gyermek nő fel mostanság, aki nem találkozik a kötelezettség fogalmával, de azt naponta az arcába üvöltik, hogy joga az van mindenre.

Az etnocentrizmus, a xenofóbia, meg az előítéletesség már csak ilyen, hogyha az embert rendszeresen sötét bőrű emberek rabolják ki, valahogy elkezdi utálni őket.

Mindent elmond erről az, hogy a gyerek miatt, akit majdnem megöltek egy néhány ezer forintos vacakért, senki nem kiált az égre. Míg gyilkosának emberi jogaiért Brüsszelig szállt az ének, addig az áldozat miután kifizette a vizitdíjat, örülhet, hogy nem kerül az áldott gyermeknek okozott lelki sérelem miatt börtönbe, hiszen ha odaadta volna a tulajdonát, a másik nem kényszerült volna szúrni és nem kellett volna félelmet átélnie az üldöztetések miatt.

Nem is akarok arra gondolni, hogy mi lenne akkor, ha mondjuk az agyonvert fiú családja is az olaszliszkai modellt választaná?

Az ország politikai elitje mindent megtesz azért, hogy a lakosság érezze, nem védheti meg magát.

A félelem pedig nagy úr, a gyűlölet egyre magasabbra csap és szépen csöndben nőnek- növögetnek a félkatonai szervezetek. Akiket persze nem szeretünk, mert valahogy érezzük, hogy jól megvoltunk nélkülük, de ne legyenek illúzióink, megszeretjük mi a bőrfejűeket is, ha arról van szó.

De a régi jelszavak még megmenthetnek minket:

Jogegyenlőséget!

A jogok a kötelezettségek teljesítéséből fakadjanak!

A rendőrség védje meg a becsületes polgárokat!

Betartható, életszerű törvényeket!

És végre büntessék a lopást kétszáz milla fölött is!

 

Címkék: fajvédelem:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr67309002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arzenlepen · http://arzenlepen 2008.01.24. 02:07:13

atléta, te hol élsz?mivel, milyen kapcsolatba kerülsz ebben az országban?leírom neked..én egy elit környéken lakom..és az iskolába a környéken egyre több cigányszármazású jár!múltkor az egyik gyerek felgyújtotta a másik haját...igen..ez nem cigánykérdés...mondod erre te ....aki kitudja honnan veted le magvas gondolataidat?!

Turbulencia (törölt) 2008.01.24. 02:44:10

Gratulálok az értelmes és élvezetes íráshoz. Érdekes, hogy a lényeget - hogy azok okozzák a legtöbb kárt a cigányságnak, akik kiállnak a bűnöző cigányok mellett - senki nem tette szóvá.

Joe 2008.01.24. 03:20:11

"Ha lenne olyan párt, amelyiknek bennevan a programjábana cigánybűnözés visszaszorítása, a segélyek értelmes elosztása"... nem akarok nekik reklámot csinálni, mert nem ez a dolgom, de a JOBBIK programjában ezek bennevannak.
Ja, hogy ők nácik, meg félni kell tőlük... tényleg?Lehet, hogy el kellene felejteni a libsi média által odaítélt jelzőket...

MoogV 2008.01.24. 04:50:40

egy-ket dologra valaszolva szerzo feltuntetese nelkul:

a muveltsegi cenzus szvsz a valasztasi rendszer egyik alaptartozeka kellene h legyen. viccen kivul..
felesleged pedalozni az okorral, nem is kell visszamennunk 100 evet hazank torteneteben es meg talalunk ra peldat...
ha nem ciganyoldalrol kozelitjuk meg akkor is csak hasznos, mivel kiszuri a legmuveletlenebb politikailag teljesen birka nepesseget, akik oda szavaznak, ahol a legtobbet igerik, vagy mert xy azt mondja h.. (bar sajnos tartok tole h ha 2 diplomahoz kotnenk a szavazati jogot meg akkor sem lenne megoldva a helyzet)

attol h a demokracia egyszer bevalt kis nepessegnel mindenki azt gondolta h akkor ez jo dolog es ide nekem, csak persze at kellett dolgozni a megvaltozott viszonyok miatt, megszuletett a modern kori demokracia ami manapsag valsagbol valsagba zuhan, talan nem veletlenul...

erdemes megfigyelni h ahol a legstabilabban mukodtetni lehet, az pont a relativ tobbsegi valasztasos rendszer, ami meg ugye a leheto legaranytalanabb...

Jobbikkal meg az a gond ami a szelsoseges elemekkel mindenhol:
egy csomo ertelmes dologra hivjak fel a figyelmet es probalnak tenni ellene sokszor meg normalis modon is, de akkor nem lennenek szelsosegesek ha itt megallnanak... kuruc.info-n is ciganyhireket mindig elolvasom mert 1, mashol nem jelenik meg 2, valoban fentallo problema sokszor reakcioval megspekelve... de amikor a globalis zsido-osszeeskuvesrol meg oskereszteny normakrol kezdenek hablatyolni akkor meglatja az ember h mi a kulonbseg a "mersekelt" es a "radikalis" kozott...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.01.24. 06:30:28

'Az etnocentrizmus, a xenofóbia, meg az előítéletesség már csak ilyen, hogyha az embert rendszeresen sötét bőrű emberek rabolják ki, valahogy elkezdi utálni őket."

Na, meséld el, téged eddig hányszor rabolt ki sötét bőrű ember ... aztán takarodj szépen a sunyiba ...

mzx 2008.01.24. 07:16:08

ha csak egy párt tűzné zászlajára,hogy a segélyeket nem adnák feltételek nélkül és ,hogy igenis van félnivalónk ezektől,akkor milliós szavazattal bírnának! csak legyen már valaki,aki ezt bevállalja! kérem azt a politikust,hogy tegye meg 9 millió magyar érdekében! mindennaposak a cigányok által megvert ,kirabolt emberek! de erről hallgat a média,pedig ezzel csak a lovat adják alájuk!
miért tűrünk ennyit ezeknek? mit köszönhet nekik a magyar nép?
annyit biztos,hogy a börtönök teltházzal üzemelnek,tele barnákkal!

seahawks 2008.01.24. 07:19:23

húúú, ezt szeretem hallgatni...a zsidó összeesküvés a világ ellen,a szemét szdsz direkt akarja tönkretenni az országot...röhögnöm kell az ilyen szittyákon...

Szablyás Ahmed 2008.01.24. 07:19:55

Saria !

Lófő (törölt) 2008.01.24. 07:23:31

Jogosan szúrja az emberek szemét,hogy a cigányoknak majd'mindenhez "joguk" van,viszont kötelezettségük semmi(tisztelet a kivételnek).Szerintem ez a lényeg és ezen kéne változtatni.

Dr Kangörény 2008.01.24. 07:36:21

Csak egy kis pontosítás: az Orbán kormány intézkedése, miszerint csak akkor kapnak családi pótlékot, ha a gyerek iskolába jár, nem létezett. Orbánék annyit tettek, hogy az iskolás gyereknek járó családi pótlékot átnevezték iskoláztatási támogatásra. A tankötelezettség végéig, ami akkor 16 év volt simán járt ez az ellátás, utána csak akkor, ha iskolába járt a gyerek, de ezt nem a zorbánék találták ki, amióta van családi pótlék, azóta ez a szabály. És ez tény.

Paranoid Android2 2008.01.24. 07:55:00

Kangörény
Szerintem:
1998. évi LXXXIV. törvény
a családok támogatásáról
9. § (1) Iskoláztatási támogatásra jogosult a szülő, a nevelőszülő, a hivatásos nevelőszülő, a gyám arra a saját háztartásában nevelt gyermekre tekintettel, aki
a) tanköteles;
b) már nem tanköteles, de közoktatási intézmény tanulója és 20. életévét még nem töltötte be.
(2) Iskoláztatási támogatásra jogosult saját jogán az a
a) nagykorú árva, akinek mindkét szülője elhunyt,
b) nagykorú, akinek a vele egy háztartásban élő hajadon, nőtlen, elvált, házastársától külön élő szülője elhunyt,
c) nagykorú, aki kikerült az átmeneti vagy tartós nevelésből,
d) nagykorú, akinek a gyámsága nagykorúvá válása miatt szűnt meg
és egyébként megfelel az (1) bekezdés b) pontjában foglalt feltételeknek.

17. § (1) Amennyiben a szülő, a gyám nem biztosítja a gyermek tankötelezettségének teljesítését, akkor a települési önkormányzat jegyzője, a fővárosban a kerületi önkormányzat jegyzője (a továbbiakban együtt: jegyző) gyámhatósági jogkörében eljárva megkeresi a gyermekjóléti szolgálatot a családban jelentkező nevelési probléma megoldása érdekében.
(2) Ha a gyermekjóléti szolgálat 15 napon belül nem tud eredményt elérni a gyermek tankötelezettsége teljesítésének előmozdításában, akkor erről a tényről tájékoztatja a jegyzőt.
(3) A jegyző a gyermekjóléti szolgálat (2) bekezdés szerinti jelzése alapján
a) intézkedik a védelembe vétel elrendelése iránt [Gyvt. 68. §] vagy
b) megkeresi a gyámhivatalt a szülő, a gyám vagyonkezelői jogának - az iskoláztatási támogatás felhasználása vonatkozásában történő - korlátozása végett.
(4) A gyámhivatal a (3) bekezdés b) pont szerinti megkeresés alapján az iskoláztatási támogatás felhasználását rendszeres felügyelete alá vonja, és a szülőt, a gyámot a felhasználásról számadásra kötelezi.

18. § A tanköteles gyermekre tekintettel akkor is jár a nevelési ellátás, ha a gyermek tanulói jogviszonya szünetel.


Rohadt egy fasiszta törvény nem?

bavo 2008.01.24. 07:55:42

MAVO!
Te menj a picsaba de nagyon gyorsan.
Csak az irhat a postban is targyalt dolgokrol akit mar szemelyesen is ert atrocitas? A kis falukban elo oregek akiket kirabolnak osszevernek megolnek azok blogoljanak? Aki ezekrol tud es eddig meguszta az ne irjon mert lenacizzak a hozzad hasonlo szar darabok?

A BUDOS KURVA ANYADAT KURJAD SZAJBA TE ROHADT BUNOZO VEDO TETVES GECI. UTANA MEG SZOPJAD LE A VEDENCEID TUROS FASZAT. A GYEREKEIDET MEG RABOLJAK KI AZ ILYEN SZEMETEK TE MEG TAPSOLJAL HOZZA.

AKARHOL olvasom hogy felvetik ezt a sulyos problemat azonnal megjelenik egy idiota csapat es elkezd nacizni raszistazni relativizalni, masok portajarol beszelni, mori bankfiokot emlegetni.

Basszatok meg. Most az ingyenelo bunozokrol van szo ez elott is kell seperni. A tobbiek elott sepernek mas cikkekben eleget.

Nem lehet beszelni errol a temarol? Amirol nem beszelnunk az nincs? Varjuk meg, amig majd tenyleg elmebeteg szkinhedek kezdenek onbiraskodni?

Miert kell lenacizni mindenkit aki egy problemarol beszelni akar? Azert mert a problema korebe eso embrek egy etnikumhoz tartoznak? Ez csak kovetkezmeny es nem okozat, idiotak.

Allitom, hogy ELENYESZO az olyan barmok szama akiket az zavar, hogy polgartarsaink borszine mas. A ciganyokkal se ez a baj hanem amit csinalnak, ahogy csinaljak.

Erdekes hogy sok kinai el hazankban, sarga borrel es nem okoznak ilyen feszultsegeket, pedig a sok raszistanak az idiotak logikaja szerint a kinaiakat is gyulolnie kellene. Erdekes, hogy vannak negerek is nalunk, es veluk sincs baj pedig nekik sotet a boruk. Az emberek tobbsege akik utaljak a ciganyokat, oket nem utaljak (leszamitva a tenyleg beteg mindenkit gyulolo nacikat).

Egyre tobb az olyan blog es cikk ahol irnak a problemarol, es nem a borszinnel van a bajuk. Tehat nem nacikrol vagy rasszistakrol szo.

Lassan be kell latnotok automatikusan rasszistazo nacizo faszoknak hogy a bunozoket ezzel a dumaval mar nehez mentegetni takargatni. Az pedig ALJASSAG hogy a bunozok vedelmet ossze kapcsoljak a zsidokat 60 evvel ezelott ert atrocitasokkal es parhuzamot huznak. A zsidok bekesen elnek es nem szoktak hordakban rabolni lopni gyilkolni. A rablo bunozoket pedig nem kell vedeni segelyezni akkor se a ho feher a boruk kek a szemuk es szokek.

Paranoid Android2 2008.01.24. 08:06:17

Ja többen kérték szolgáljak megoldási javaslattal.
Közteherviselés, Jogegyenlőség!
Maga a lopakodó fasizmus ugye?

"seahawks húúú, ezt szeretem hallgatni...a zsidó összeesküvés a világ ellen,a szemét szdsz direkt akarja tönkretenni az országot...röhögnöm kell az ilyen szittyákon... "
Csak szeretnek lopni és nem szeretik, hogy ellenkezünk:))))
De hogy jön ide a judeoplutokrata liberálbolsevista világösszeesküvés? Benne vagy vagy mi?:)))

Dr Kangörény 2008.01.24. 08:08:41

Android, hol van az, hogy nem kapja meg a családi pótlékot? Kötelezi az elszámolásra. Na bumm, szerinted a cigányok nem esznek? Az elszámolás annyiból állt, hogy nyilatkoztak arról, mire költötték a csp-t. Pl élelmiszerre. Számlát nem kellett csatolni hozzá. Én annak idején speciel ennek a törvénynek a betartását ellenőriztem és jobb ha tudod, nulla volt a megvont családi pótlékok száma, mert erre a törvény alapján nem volt lehetőség. Az idézett 18. § pontosan azt mondja, amit én, vagyis a tankötelezett gyermek után jár az ellátás, akkor is, ha nem tanul a gyerek. Aki meg nem tanköteles és nem tanul, az után korábban sem járt és most sem jár. Mit csinált akkor az orbán kormány, azon kívül, hogy sok embert beetetett ezzel, ahogyan téged is?

Paranoid Android2 2008.01.24. 08:10:50

bavo drága!
kérlek ne beszél csúnyán ha indulatod jogos is!

Az elébb lopásilag az SZDSZ-re gondoltam természetesen.

savark 2008.01.24. 08:10:53

egy büdös barom vagy te, nem android

Dr. Stein (törölt) 2008.01.24. 08:14:34

Atleta!
És a honlapod is fos.

CYBER_GARDISTA 2008.01.24. 08:16:01

Már látom, hogy jönnek a jogvédők é shatalmas lendülettel keresnek fogást a hozzászólásokban.
Nekik csak azt üzenném, költöztessünk mellétek pár családot 1 időre, aztán majd amikor nem mersz este kimenni az utcára, meg a kis porontyodat párszor kezelésbe veszik, TE is elmondhatod, hogy milyen érzés. DE ADDIG IS AKINKE NINCS ÖZVETLEN ÉLETTAPASZTALATA VELÜK, KUSS KUSS KUSS a neve.
Szabó úrnak meg tökkéletesen igaza van, a kiirtás lenne a legcélravezetőbb megoldás. Gondoljatok bele, ~1M cigány, két éven belül kenterbe vernénk az egész világot, svájcból hozzánk járnának hitelt felvenni...
És kikérem magamnak, NEM vagyok rasszista, de az ember szine fehér!

Paranoid Android2 2008.01.24. 08:17:48

Kangörény
Teljesen igaz jegyző ilyet (se) tuti nem tett.
De az én mondatom arra vonatkozott, hogy maga a halvány törvényi lehetőség micsoda vergődést váltott ki "jogvédőéknél".
A mondat valóban pontatlan kissé, de egy ilyen írásban az ember nem szokta elmondani a jogszociológiai hátteret.
Mindig beteszem szegény Viktort a szövegeimbe, hogy lehessen a bányákat emlegetni annak akinek van igénye rá.:)
Tehát Bocs. És most közösen szerencsésen pótoltuk a hiátusokat.

kiskiváncsi 2008.01.24. 08:18:23

Beírná valaki, hogy egy átlag szegény család milyen bevételekhez jutha ma hazánkban? Mindegy, hogy milyen etnikumú család, ezekkel az adatokkal:

1 családfő (munkanélküli)
1 feleség (munkanélküli)
5 gyerek (kiskorúak, 2 közülük enyhe mértékben értelmi fogyatékos)

Ha minden lehetőséget figyelembe veszünk, akkor mennyi pénzhez juthatnak havonta összesen? Köszönöm.

A család egy rozzant családi házban él, villany, gáz és víz van, wc a kertben. Munkalehetőség nincs a környéken, közmunka nincs, néha van alkalmi fizikai munka a családfőnek. Fiktív család.

gonosz 2008.01.24. 08:20:23

Tudjátok, a legnagyobb baj, hogy a zömében fél és negyed igazságnak látszó sztorik csak egy dologra jók! másról beszélni, mint amiről kellene. nem a cigányokkal van a probléma, hanem azzal a rendszerrel amelyben ezek a problémák generálódhatnak. mert lássátok be! ha itt mindenki arról papolna, hogy itt köcsögisztánban szar az élet, és azért szar, mert az egymásra ugató politikusok azzá teszik, mindjárt lenne közös cél. ha mondjuk zsírosodik a hajad, nem fog elmúlni egy hajmosástól! (bocs a reklámízű hasonlatért)a gondok és a problémák győkere, a politika és a liberális szemlélet, (ami persze valójában nem is az) ha mindenki komolyan venné az úgynevezett európai jogállamiságot, akor ezt nem lehetne megcsinálni amit most lehet. azonban a legnagyob baj nem is ez!!! tudjátok mikor lesz itt köcsögisztánban élhető élet?? talán harminc, esetleg ötven év múlva. addig mi köcsögisztán lakói bérrabszolgákat szülünk és nemzünk, politikusainknak, akik jól seggbebasszák őket!!
na ez a baj, hapsikáim!!!

gonosz

kiskiváncsi 2008.01.24. 08:22:01

Az előzőben segély bevételre gondoltam természetesen. A családfő alkalmi munkái nem számítanak. Tehát, hogy mennyi segélyre számíthatnak a fenti körülmények között havonta.

Paranoid Android2 2008.01.24. 08:23:38

Na látom megjöttek a gázkamrások meg gulagosok is.
Nem, a gyilkolást ellenezzük.
Miért személyeskedünk?

Paranoid Android2 2008.01.24. 08:25:47

kiskiváncsi
100 e felett per hó

Rá Dios 2008.01.24. 08:30:06

Én tulajdonképpen akár egyet is érthetnék az általad leírtakkal, de a 200 milliós büntethetőségi határt snassznak találom... :-)
Hogyan lesz így erős nemzeti tőkés-tulajdonos osztályunk, ha már a kisebb készkiadásokat is alig fedező aprópénz miatt is szankcióktól kellene tartanunk? :-)

kanpulyka 2008.01.24. 08:43:40

Jó az írás. Mi sem természtesebb, mint hogy hamar reagálnak a cigányvédő széplelkek és egyből jön a rasszizmus-nácizmus-gyűlölet nóta.
De hát had útáljam már a cigányokat, ha szabad (ezt még lehet?). Gyermekkorom óta gyűjtögetem a negatív emlékeket. (A lakótelepünkre költöztetett, majd az új lakásokat fél év alatt szétbarmolókról, vasárnaponként az erkélyek alatt kántáló cigányasszonyokról - ez utóbbi nyilván a sokat emlegetett cigány folklór/kultúra mára már sajnálatosan eltűnt megnyilvánulása volt, ma már inkább lopnak. Talán más is emlékszik: "Vá-lá-mí-rosszkilökött, óccskááruháttnaccságák!Dobájjáklejazóccskaruhátnaccságák!) Később - ugyanis "Maugli" nem új jelenség - a változatosság kedvéért többször kiraboltak, ha szerencsém volt, csak az aprópénzem bánta, rosszabb esetben a bicikli, esetleg csak leköpködtek, kővel dobáltak. Elviselhetetlen, undorító csürhe és már az se érdekel, mennyi az ún. "rendes cigány".
Nem vagyok rájuk kívácsi, nem érdekel úgynevezett kultúrájuk, nem akarok a közelükben élni. Egyetlen percig sem bánnám, ha eltűnnének egyszer s mindenkorra az országból.
Szerencsére relatíve cigánymentes övezteben lakom, de az a kevés kontaktus, ami velük akad, így is kivétel nélkül negatív élményekhez vezet. Nyilván a szegénység okozza, hogy tavasztól hajnalig dajdajoznak a téren, szétdobálják a szaros pelenkát, üres üveget, stb.
És igen, kedves liboldók, magyarok is lopnak, garázdálkodnak adott esetben, a szkinek is jaj de csúnyák, de jellemzően nem a Magyar Gárda tagjai lopják el vidéken a terményt, rabolják el gyermekeink mobilját, stb.
Csodálom, hogy a kistetvest a Blaháról nem akarta egyetlen széplélek sem örökbe fogadni...
Bocs, he nem voltam túl összeszedett, de mindig elönt az indulat, amikor ezt a szar bűnözővédő dumát kell hallgatni/olvasni...

kiskiváncsi 2008.01.24. 08:48:32

ParanoidAndroid:

100 ezer felett van a 101 ezer is meg az 1 millió is. Ennél pontosabb adatokat szeretnék, tételesen. Kerestem a weben de nem ismerem ki magamat, itt biztos van olyan szakértő, aki tudja.

Tehát a fenti, 5 gyerekes szegény család (munkanélküliek, 2 gyerek enyhén szf) esetére havonta milyen címen, mennyi segély és honnan igényelhető, milyen feltételek mellett, ez a kérdés.

Az hogy sok meg rengeteg, az nem megfelelő válasz. Fontos lenne ez tudni és nem a levegőbe beszélni.

El Condor 2008.01.24. 08:49:26

Sajnos az Index színvonala is csúszik lefelé, mert most az ilyen írások népszerűek. Egy normális országban ilyen fasiszta szöveg nem kerülhetne kezdőlapra egy igényes hírportálon.
Nem kedvelem a cigókat, volt bajom velük elég a múltban, de nem őket okolom a problémáimért.

Ja, és most nyugodtan nevezhettek zsidónak, cigánynak, buzinak, komcsinak, libsinek vagy aminek akartok. Mert nektek jólesik!

El Condor 2008.01.24. 08:51:15

A gyűlölet a szegény ember kábítószere!

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.24. 08:52:32

Miért lenne fasiszta szöveg beszélni a problémáinkról? MI kell ahhoz, hogy belássa valaki a cigányhelyzet az ország egyik legnagyobb problémája?

Condor: menj le egy falusi szórakozóhelyre(vagy valamelyik pesti térre) este 10után. Nah majd utánna okolsz pár cigánytpár dolgokért.

ravaluf 2008.01.24. 08:53:45

Kulabácsi, kapd be légy szíves a körülmetélt farkamat. Elárulom, hogy a Keleti környékén a gettóban is laknak zsidók, akik szintén gázpisztollyal és több póttárral közlekednek hazafelé, és nagyban osztják a fenti vélemények 99,5 %-t. Pl. én.

Ha valakit e kérdésben nagyon fikázni akartok, csak tessék, ott a szadi, meg a többi elbaszott, életképtelen liberális barom, vannak összesen kb. 300-an. A balfaszok; és még csak nem is mind zsidók, kikérem magunknak.

Ha megkérded a szintén gázpisztollyal közlekedő 86 éves Rosner bácsit innnen a Nefelejcs utcából, meg fogsz lepődni, hogy mennyire közös álláspontra helyezkedik a probléma radikális és gyors megoldását követelőkkel. Pedig ő már látott néhány randa dolgot.

Fuxos 2008.01.24. 08:54:30

El Condor, idézzed be a postból a fasiszta részeket. Miről beszélsz? Vagy jöttél kicsit fasisztázni? Neked a "cigány" szóra beindul a kezed és írja a fasisztát?

Te nem vagy se zsidó, se más, amit felsoroltál. Te magad vagy fasiszta, aki addig akarja a tereléssel mellé beszéléssel a problémát eltakarni, amíg a végén baj lesz belőle.

A "nem kedvelem" szövegedet pedig senki nem hiszi el, szánalmas.

Paranoid Android2 2008.01.24. 08:55:21

Csak a családi pótlék 1 071 600 ft per év(2007), ha két gyermek tartósan beteg.

Másik pl egyedülálló anya 4 gyerekkel 93 körül

A szülö nem kap semmit ez esetben

ratzinger 2008.01.24. 08:58:45

nem tudom, hogy az indexet miert nem zavarja, hogy a fooldalra belinkel egy ilyen fos ostobasagot. kezdem azt hinni, hogy ez direkt van, biztos sokan klikkelnek ra.

ez kell a zsenialis gondolkodasu magyaroknak, primitiv poszt, aztan mehet a hoborges.

ratzinger 2008.01.24. 09:14:40

kozben rajottem, hogy a post tok jo es nem ostobasag. primitiv hujeseget irtam az elobb. a magyarok kozott is vannak sokfele emberek, primitivek es zsenialisok is. a problemakrol beszelni kell, az index jol tette, hogy kirakta a fooldalra. csak kevesebb indulat kellene a komentekben.

fehérember 2008.01.24. 09:16:32

Paranoid Android2 2008.01.24. 08:25:47

Akkor is, ha fehér a bőrük és nem fenyegetőznek semmiféle 'csáláddál' ?

Mondjuk én speciel nem a cigók támogatása ellen vagyok, hanem az egyenlőtlenség ellen.
Vagy kapjon a fehér ember is, vagy a cigó se.
Vagy mindkettő csak lapátot / talicskát / alkalmi munkát. (Pl. rakja rendbe a község főutcáján az árokpartokat, útpadkát és kap mondjuk egy minimálbért.)
Persze e _mellett_ arra is gondot kell fordítani, hogy érezzék már végre fontosnak hogy legalább írni olvasni megtanuljanak - mert anélkül tényleg esélytelen, hogy rendes munkát kapjanak. (Szintén bőrszintől függetlenül akár.)

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2008.01.24. 09:17:59


A romákat kiskoruk óta másként kezelik (azok is, akik legjobban berzenkednek az ellen, ha valaki a szemükbe mondja, hogy ez is megkülönböztetés).

Példa:
ha egy általános iskolából elballagott magyar kislány megjelenik a régi sulijában; a tanárok elolvadnak, "nahát, de aranyos, hogy visszalátogat". Ha viszont egy roma kislány megjelenik egy délutáni ének szakkörben a volt iskolájában, "mit lófrál itt, már nem tartozik ide".

Vannak a romák közt is rendbontók, de nem lehet minden romát az ő viselkedésük alapján megítélni. Egyébként az italozó, éjszakánként randalírozó romákat nemcsak a magyarok, de a többi roma is elítéli.

ezvansracok 2008.01.24. 09:19:11

"nektekcsakbunko" jellemző, pont úgy viselkedik mint ahogy ebben a bejegyzésben említett libsik. valaki éppen kimerte nyitni a száját a cigányokról és kimondja azt amit amúgyis a nagy többség gondol, erre ez meg a fegyvertelen magyar gárdától retteg, holott a "hazánkban ideiglenesen állomásozó" izraeli INKAL meg jobban felvan szerelve, több emberből áll mint a rendőrségünk / határőrségünk / önkéntes katonaságunk és szabadon grasszálhatnak az országban.

lehet a magyargárda sem a legjobb megoldás, lehet őket fikázni, de könyörgöm én, rajtuk kívül ki hívja fel még a figyelmet a cigánykérdésre úgy, hogy az meg is jelenjen az országos médiában ? mindenki próbálja besöpörni a szönyeg alá, mert "nincs". Nincs a ..... nincs, engem pár évvel ezelőtt fényes nappal 12 "brazil" ütlegelt meg az árpádhíd aluljáróban fényes nappal (du. 2) a discmanemért, (otthagytak fekve a mozgólépcső tetejénél és senki le se szart) és ez pár éve volt, a helyzet pedig csak romlik.

kitől várod hogy megoldja a romakérdést ? egy 12 éves késelő kölkön napokig agonizáltak hogy mi legyen vele mert nincs rá törvény, holott van olyan passzus állítólag hogy ha a kölök a többségi társadalomban élők alapjogait veszélyezteti, akkor a többség alapjogai felülírják a cigánygyerek személyiségi jogait és be lehet csukni (nem bebörtönözni de legalább olyan helyre tenni ahonnan nem szökik ki amíg nem találnak ki valamit).

Prophet 2008.01.24. 09:24:38

Ha már nézőpont: a kormányzati szempontból ez teljesen rendjén van. Könnyebb őket eltartani (adófizetői pénzből), a "színvonalat" meg nem változtatni, mint mondjuk lehetőség egy apró szikráját felcsillantani előttük. Mert azzal kiszakadhatnának ebből a primitív, népvándorlás előtti állapotból. Akkor esetleg kialakulhatna egy műveltebb réteg is, aki belátja, hogy a lopáson, rabláson kívűl más életforma is létezik, nem csak a segíííly.

Ha a pulyák után fejpénzt kapnak, hülyék lesznek leállni (ez a cigányszempont). Ha a sérült gyerekekért több pénzt kapnak (amit játékgépre, italra költhetnek), akkor tesznek róla, hogy a gyerek sérült legyen (nem feltétlen tesit, elég ha mentális baja van. Lásd a kis Krisztiánt). Teljesen meg vannak ezzel elégedve, és nem hoznak otthonról más örökséget, mint ez a gyerekek sem: családot, gyereket elhanyagloni, segélyért konzekvensen kiállni, "jogokért" hőbörögni, de azért eljárni alamíniumot meg fát lopni.

És itt kapcsolódik a már említett hatalom. Amíg van egy ilyen réteg, akikre támaszkodhatnak abban a tekintetben, hogy egyrész engedik őket "kibontakozni", nem büntetnek, stb, másrészt feltétel nélkkül, a 6-7. gyermek után is odalökik a pénzünk (nem vizsgálva a körülményeket), választásokkor megveszik némi lejárt szavatosságú spagettivel vagy egy sörrel. Hülyék lennének elengedni a szavazóbázisukat. Inkáb az idióták kellenek.

Akinek meg a dolga lenne, pl OCÖ, Kolompár Orbán, stb inkább rasszistázik, megélhetési retteg, Gárdát misztifikálja a pokol legsötétebb bugyraiba. Amint felelős beosztásba kerülnek, többségük folytatja az ősi hagyományt, ezúttal azonban milliós nagyságrendben lop. Igazából a többieket leszarják, nem akarják megbontani ezt az egyensúlyt. Csak a hülye cigány a jó cigány, mert szaprodó- és szavazóképes, másrészt nem igényel komolyabb ellátást. Itt a nézőpontok vége,

De ez fasiszta beszéd, átadom magam a KGB-nek.

ezvansracok 2008.01.24. 09:25:36

jah és juteszembe, talán a Jobbik-nak volt olyan kezdeményezése nemrégiben, hogy ha a liberálisoknak annyira kedvesek és ártatlanok ezek a romák, akkor minden fizetős iskolába bérmentve vegyenek fel romákat, mutassák meg mennyire toleránsak valójában...

megnézném aztis amikor a gusztos vagy a többi hivatásos rettegő egy olyan faluba költözik ahol több a roma mint a magyar.

Bivalyné Húszéves Erzsi · http://www.bhsz.blog.hu 2008.01.24. 09:26:20

Kitűnő cikk. Kula bácsi respekt. Kíváncsi lennék, mi megy mostanában a Magyar Narancsban e tárgyban, de 10 éve nem olvasom. A kurva anyjukat azoknak is.

bandog 2008.01.24. 09:28:38

aranyhaj:
Szanalmas ahogy kisebbiteni akarod a dolgokat. Italozo, randalirozoknak allitod be a ciganyokat. Ha csak ennyi lenne a problema, nem lenne ilyen utalat. Miert nem emlited meg a tanarokat es orvosokat osszeveroket, a kozlekedes biztonsagat veszelyezteto kabellopokat (mas orszagban ez terrorizmusnak minosulne, nem lopasnak), az autosokra ratamado lincseloket, a videken a termest, fat nagy tetelben fosztogatokat, a besuranasbol rablogyilkossagot csinalo bunozoket?

Sokkal nagyobb a baj mint amilyennek te beallitod es itt nem ciganyokrol van szo, hanem bunozokrol elsosorban (az egy dolog hogy ezek kozott felulreprezentalt egy etnikum).

A romakat tobb szaz ev ota maskent kezelik es nem a borszinuk miatt hanem a tobbseguk tettei miatt. Nem azert, mert idegen etnikumok. Ebben az orszagban elnek svabok, szlovakok, mindenfele etnikumok, a mostani idokben elnek negerek, afroamerikaiak, kinaiak, es megis csak a ciganyokkal vannak ilyen gondok.

Ez is azt mutatja, hogy nem borszin vagy etnikum a problema oka, hanem a magatartas, a viselkedes, a cselekedetek.

Aki meg ilyenkor eloveszi a nyilas meszarlasokat 60 evvel ezelottrol, az baszodjon meg, mert nem tudom meg hany szaz evig lehet ezt felemlegetni. Jo hogy nem a torok megszallast idezitek.

marginális favágó 2008.01.24. 09:29:46

Ez az antigonisztikus csavago mondjon le! Drágámozzál máshol! Nekem kínos a stílusod, szívem. Ha itt akarod bebizonyítani, hogy te valóban megéred a diplomádat (muhahaha), akkor eltévedtél, édes. Ajánlanám, hogy ezt a félcédulás, lekezelő stílust a diplomavédéseden engedd meg magadnak, sweetheart, de akkor is valami olyan tónusban, ami feltételezi, hogy gyerekszobád is volt. Tudod, gyerekszoba nélkül a diplomamunkád lószar! Csók, nyuszimuszi!

snblnd · http://digitalsport.hu/ 2008.01.24. 09:30:26

érdekes, hogy kikerült a zindex főoldalára egy ilyen poszt.

tüttürü 2008.01.24. 09:35:26

Remélem tudtátok, hogy a Magyar Gárda, és a szélsőjobb hibája, hogy itt tart az ország! Csak ugye mi "rothadt nácik" sajnos nem látjuk át az igazságot :( szar nekünk...

Erőskezű Bán 2008.01.24. 09:35:35

Nem bőrszínfüggő a társadalmi felelősségvállalás. Ha egy népcsoport képtelen együttélni (nemhogy integrálódni), akkor annak nincs helye a társadalomban, kikényszerítik azokat az eszközöket amikkel törvényesen meg lehet akadályozni beilleszkedésre alkalmatlan, szocializációellenes hozzáállásuk elterjedését, ami mára valóban olyan zavaró a (még) többségi társadalom számára hogy reális a pogromveszély.

A cigányok egész Európában a demokrácia elleni terroristák. Harsányan megkövetelik és folytatólagosan kierőszakolják azokat a jogokat amikért a kötelezettségoldalon semmit nem tesznek.

Lépésről lépésre vissza kell őket szorítani az mindennapi élet összes területén.

Egyszerű, frappáns megoldásokkal lehet operálni, teljesen EU-kompatibilis módon, íme az általam megálmodott középradikális párt programjából néhány szemelvény:

- Kiírni a boltokban hogy népviseletben nem szolgálnak ki. Az hogy ki van népviseletben a bolt jelenlévő rangidős személyzete dönti el.

- Börtönöket áthelyezni a privátszférába, azzal a mindenkori lehetőséggel hogy a renitens, nem dolgozó vagy nem megfelelően dolgozó rabokat outsource-olhatják akár külföldi, hasonló típusú, csak jóval szigorúbb rendszerű nevelőintézetbe.

- A segílyke-rendszert radikálisan meg kell reformálni, második gyerek után már csak és kizárólag adókedvezmény járjon.

- A cigány politikusoktól és jogvédő szervezektől elvárható tevőleges példamutatás hiányában a teljes anyagi támogatás kilátásba helyezése és foganatosítása. Tessék végre alkalmazható integrációs programokkal szolgálni, nem csak a pénzt nyelni és hőbörögni a cigány kisebbség vált vagy valós sérelmein.

- Teljes foglalkoztatás program (tfp): munkanélküli segélyre a delikvens csakis és kizárólag a munkáltatója elismerése mellett végzett közmunka esetén jogosult. A tfp-t profitorientált szervezetek részére kiadni.

- Felülvizsgálni az egészségügyi segélyek jogosultságát - az ezzel való visszaélés bűncselekménnyé minősítése mellett.

- Visszaeső bűnözőknek az előző, már letöltött vagy megfizetett büntetési tétel ismételten, azonos módon és újra kiróvásra kerüljön bármilyen típusú újabb bűnelkövetés esetén.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.01.24. 09:36:00

bavo,

te szerencsétlen hülye ...

„Csak az irhat a postban is targyalt dolgokrol akit mar szemelyesen is ert atrocitas?”

Nem, nem. Mindössze megjegyeztem, hogy a postban levő állítás faszság. Vagy magyarázzam el, hogy ha azok lennének cigányellenesek, akiket valóban rendszeresen megtámadtak ciggerek, akkor naponta ezer ciggerbűntény lenne? Mellesleg az okádásod többi része is elég kretén, de csak nyomjad, szabad országban élünk wazz.

Rékuc · http://fika.blog.hu 2008.01.24. 09:38:38

Akik azt mondják/abban reménykednek, hogy 'majd egyszer kiborul a bili a lakosságnál és jól ellátjuk a bajukat', az sajnos téved. Elmesélem, miért. Ismerek egy kislányt ~20 éves. A környéken lakó cigány fiú kb. 10 éve zaklatja, követi, fenyegeti, fogdossa, bántalmazza. A kislánynak apja, 3 erős egészséges bátya van. Mostanra odáig fajult a helyzet, hogy nem mer egyedül kimozdulni a házból, valakinek mindig kísérnie kell a buszhoz stb.

Kérdeztem, hogy fordulhat elő ez az évtizedes terro? Miért nem állítja meg a család, a szomszédság ezt a cigányt? A válasz: mert félnek a pereputtytól. És itt van a dolog kulcsa: a hihetetlen családi/kláni összetartás a cigányoknál. Egyet megverhetsz, meg is ölhetsz. De huszan kerülnek a helyére. Ezért tudják rettegésben tartani a szomszédaikat, az áldozataikat. És a társadalmi 'jóléti' rendszert is ezért tudják ilyen maximálisan kihasználni.

Még többségben vagyunk. Még tehetnénk valamit. De bennünk nincs az a fajta összetartás, mint bennük. Ez nagyon szomorú és egyben nagyon szégyenletes. Egy kis példa: amikor a villamoson hasbarúgott a cigánygyerek, a kedves magyar utastársaim elfordított fejjel ültek a helyükön, senki egy szóval nem mondta, hogy ezt talán nem kellene.

Kovács Péter 2008.01.24. 09:41:47

Végre egy ember.

Czigler Zsolt 2008.01.24. 09:43:57

El Condor!
Szerinted nincs aktualitása a témának?
Szerinted nincs akkut helyzet?
Miért nem olvasod el ,amit a többiek írnak?
Ha személyes tapasztalataid nincsenek örülj neki és figyelj!
Ha vannak ,elvi alapon ne hazudj magadnak ,mert ha van gyermeked ,az ő felnőtt korában már nagyon fogod bánni.
Én nagyon is örülök ,hogy végre sokan beszélünk erről mert napi tapasztalataim vannak.Csak egy példa:Ráckeve,Pokolhegy.Ez egy teleppé züllött hely egy pofás kisvárosban. A város fenttart egy kisebb ovodát azon a részen is ,nem szegregációs szándékkal,hanem a távolság miatt,amúgy fehérek is hordják oda a gyereküket.Nos,ennek az ovinak az alumínium KÉMÉNYÉT!!!!!!! egymás után 2x szerelték le és lopták el,az ovodát 2havonta törik fel és viszik el a kicsik szappanjait,wcpapírt,egyéb nagy értékeket,mivel mást már nem tudnak.Az elkövetők ismertek,mkörözés alatt vannak.
Ilyen történetből itt minálunk van akár 100 is.
Na ez a napi tapasztalat,ami cselekvésre szólít!

ratzinger 2008.01.24. 09:44:36

nem tudom, hogy az indexet miert nem zavarja, hogy a fooldalra belinkel egy ilyen fos ostobasagot. kezdem azt hinni, hogy ez direkt van, biztos sokan klikkelnek ra.

ez kell a zsenialis gondolkodasu magyaroknak, primitiv poszt, aztan mehet a hoborges.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.01.24. 09:44:54

Korrekt írás, de Szabó János Kisgizda hadügyminiszter volt.

bavo 2008.01.24. 09:45:45

MAVO:
hazudjal meg, te fasz.
ezt irtad:

"Na, meséld el, téged eddig hányszor rabolt ki sötét bőrű ember ... aztán takarodj szépen a sunyiba ... "

Miert tartozna neked errol beszamolni a blogger? Kozod? Egy JELENSEGROL irt, te meg beleugattal, megprobalod elterelni a temarol a szot. Es miert takarodjon a sunyiba? Te takarodjal a budos kurva anyadba, akinek a picsajabol kiestel erre a vilagra. Megerdemled ezt a stilust bazmeg.

Az ilyen szemetek miatt nem lehet semmirol se beszelni ebben az orszagban, nem a temahoz szoltok hozza, hanem szet bofogitek szet offoljatok. Csak egyszer kapnanak el titeket a bunozok a becsuletes emberek helyett.

Erőskezű Bán 2008.01.24. 09:46:36

Éppen azért kell olyan törvényeket és intézkedéseket elfogadtatni (akár erőszakkal is!), amire senki nem mondhatja hogy a cigányság ellen irányul mert egyből jön a rasszizmusvád a cigányfajvédőktől.

A törvények egyaránt legyenek érvényesek. A 21. század Magyarországán a cigányok között alapvető tétel vérbosszú elfogadhatatlan - minden, közösen elkövetett bűncselekmény számítson szervezett bűnözésnek, a kapcsolódó büntetési tétellel együtt.

ratzinger 2008.01.24. 09:47:24

az index tok jol tette hogy kirakta ezt a postot. te meg al-ratzinger ne lopjad el a nikkemet te tolvaj cigany es ne irjal a neveben ilyen kocsogsegeket!

hehe 2008.01.24. 09:47:31

Hát izé, ebben az a kurvajó, hoyg ha te verekedsz egy buliban, és akkorát csapsz hogy 8 napon túl gyógyul, akkor sütő meg rendőrök meg kutyafaszom, meg háborgó média. Ha meg egy cigány csinálja ezt, akkor jön a romakisebbség meg a többi idióta, hogy csak azért csinálja mert kisebbség és ki van rekesztve. Persze, sok idióta, magyarázzátok már meg hogy valójában senkit sem ér cigányokkal kapcsolatos bűnözés. AZ is csak véletlenül alakult ki, hogy ha 10 cigány megy ki a focipályára, akkor a sok ki szemüveges fehérgyerek úgy elillan mint a picsafüst. Persze elverni se lehet őket, mert akkor meg jön a kisgyerek által megkúrt nagymami meg kutyafasza ásóval kapával... De a legjobb, hogy én vagyok a geci, ha becsönget hozzám karácsonykor hogyadakozzak, és azt mondom neki: DOLGOZZÁL A KURVA ANYÁDBA!
De nemsokáig lesznek már kisebbség :D 5 magyar hal meg amíg egy cigó, és 5 születik amíg egy magyar. Le lehet vonni a konklúziót. Biztos eltart 1 millió minimálbéres fazon 10 millió cigányt majd. Köszi okhelló. Persze van kivétel, és HA VAN KIVÉTEL, nem vagyok rasszista, mert nem népcsoport ellen vagyok, hanem egy bizonyos népcsoport tagjai ellen, akik semmit sem tesznek meg az integrációért. De persze a sorbanállás a segélyosztáskor megy, és csak hallgatom minden hónap elején a kibaszott cigánydiszkót. Nincs bajom a cigányokkal, azzal van bajom hoyg mi tápláljuk őket.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.01.24. 09:48:12

Egy hír az indexen:
index.hu/politika/bulvar/gyujt5550/
Szerintem ez a "román" helyesen "romániai cigány" lesz.

User1 2008.01.24. 09:59:00

Igen jó írás. Teljesen egyetértek vele

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.01.24. 10:01:31

"nem a cigányokkal van a probléma, hanem azzal a rendszerrel amelyben ezek a problémák generálódhatnak"

Ez sem igaz.
A rendszert, többek között, a sok segélyen élősködő teszi rosszá. Önmagában a rendszer (kapitalizmus) nem lenne rossz.

Na itt a kert 2008.01.24. 10:01:32

"Továbbá sokkal inkább azzal a néhány száz magát „liberálisnak” nevező idiótával, akik azzal hergelik a leszúrt, megvert, kirabolt, megalázott lakosságot, hogy kiállnak a bűnözők mellett, ha azok cigányok..."


Időnként tényleg nehéz eldönteni, hogy a cigánybűnözők vagy az őket ajnározó liberális mocskok a kártékonyabbak.

gergely 2008.01.24. 10:04:04

Nevezzetek meg egy országot,ahol a cigányokat sikerült integrálni a többségi társadalomba az elmúlt 150 évben.
150 év múlva találkozzunk ugyanitt megbeszélendő a 'cigány-kérdést és a cigánybűnözést'.:)))
Hacsak addig nem lesz robbanás,ahogy arra többen is utaltak,és gyilkolás a vége,de most már a többségi társadalom részéről,mert elfogy az emberek türelme.
Érthetetlen,hogy a politikai osztály ezt nem látja.
Kolompár Orbán miféle hülyeségeket hord össze - nem számít.(Látszik,hogy nem a Yale-n végzett)

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.01.24. 10:06:45

Eloljaroban:

-nincsen semmi bajom a kinaiakkal,
-nincsen semmi bajom a zsidokkal,
-nincsen semmi bajom a negerekkel.

De kurvara utalom a ciganyokat. nem egyszer kotottek belem, vagy csaladtagjaimba, nem egyedul, mert az veszelyes. Egyszer osszepakoltam egy ciganycsakot, aki belemkotott, masnap delutan megvart a nalam 6 evvel idosebb batyjaval. Akkor 14 voltam.

Nem egyszer molesztaltak a haverom tesojat. Haveromat ugy osszevertek - szorakozasbol - hogy harom napig intenziven volt. Ez iskolaban tortent, es a bunosoket ki sem rughattak, nehogy etnikai diszkriminacio legyen.

Ha lenne egy part, aki ciganyszaporodas elleni programot vetne fel, vagy szigorubb torvenyeket, ugy mennek szavazni, mint ahogy most nem.

A ciganyvedoknek meg kivanom, hogy eroszakolja meg a tesojukat egy cigany, aztan ha megvedenek, akkor talalkozzanak masnap a 2-300 fos csaladdal, es beszelje meg veluk kulturaltan a problemajukat.

Az meg szegyen, hogy annak a politikusnak a mondatait igy kiforgattak es a fos hanyas bulvarmedia, mint blikk, bors, meg a tobbi geci, ekkora felremagyarazast es ugyet csinalt belole.
Plusz meg az a part tetu part, fityisz, meg a MeDveFasz igy elhatarolodott, csupan azert, hogy a cigany szavazok segget nyaljak.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.01.24. 10:07:13

1. kanyar : minden segély, támogatás munkahelyhez kötése!
2. kanyar : minimálbéren bejelentetteknél vagyonosodási vizsgálat
3. kanyar : amennyiben különbözet van, a munkáltatón leverni
4. kanyar : a parlamenti választások átalakítása, csak egyéni jelöltekre lehessen szavazni
5. kanyar : az összes politikusra kiterjedő adóellenőrzés és vagyonosodási vizsgálat, maximális büntetési tételek kilátásba helyezésével
6. kanyar : az országgyűlés feloszlatása, új választások kiírása

valahogy így kezdeném, és kicsit talán tisztulna a mocsár... utána már talán konstruktívabban is lehetne építkezni, pl. a MÁV és a BKV teljes átvilágítását is meg lehetne csinálni; és az itt tárgyalt politikai és gazdasági kérdéseket is talán meg lehetne oldani...

Tudom, hülyén hangzik, de olyan képviselők kellenének a parlamentbe és az önkormányzatokba, akik minket képviselnek és nem saját magukat.

Zombi 2008.01.24. 10:07:46

favágó!
> de akkor is valami olyan tónusban, ami feltételezi, hogy gyerekszobád is volt.

Na végre visszaszereztema nickemet! Szerintem jó a tónusom, mert legalább stílusos! Nekem tetszik! A nácikat meg bosszantja! :-D És diplomát már nem védek mert tele van vele a polc! Amúgy meg: felnőttoktatáson nem fossuk össze magunkat egyetlen vizsgán se.

Prophet 2008.01.24. 10:07:47

Kik a kártékonyabbak? mondjuk próbálj rávenni egy halat, hogy ne ússzon, vagy egy kígyót, hogy ne marjon beléd. Természetet nehéz megtagdni. Mindazonáltal, ha hagyják az "értelmiségiek" a parádézást, a szabadosság keretében megtehetnek bármit, hülyék lennének kihagyni a kínálkozó alkalmat. Ne higyjük, hogy nem tölti el őket kéjes gyönyörrel, ha megaláznak egy nem cigány származásút. Fehérgyűlöletről miért nincs szó?

JOE 2008.01.24. 10:07:57

SRÁCOK

Először a szemetet és a mocskot az utcáról tüntessük el.
Ne rúgjátik ki a köztéri telefonfülkék ablakait.
Ne firkákjátok tele a falakat mindenféle szöveggel.
Élhetöbbé kéne tenni a környezeted.
Nem a BKV-t kell híbázatatni, hanem odafigyelni.
Nem a HIBÁS-okat kered, hanem a megoldást azért hogy elfogadhatóbb legyen az amiben élsz.

JOE 2008.01.24. 10:09:33

Bocs a helyesírási hibákért:)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.01.24. 10:11:15

JOE : én megteszem a magamét akkor és ott amikor és ahol kell :)

És elnézve a dolgokat már csak a nyitó 10 milliárd forint hiányzik egy új politikai párt alapításához :)

Emberek! Ezeket a problémákat nekünk kell megoldani, mert akik erre hivatottak, még csak fel sem fogják, hogy mégis mit vállaltak papíron. Sőt, több mint valószínű, hogy nem is érdekli őket.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2008.01.24. 10:12:21

jah, és mégvalami : leszarom ki a hibás azért hogy gyakorlatilag az ország nem élhető hely. először rendet kell rakni, felelősöket keresni ráér akkor ha már rend van.

Prophet 2008.01.24. 10:16:48

Akkor benyújtjuk az alkotmánybírósághoz az eugenetikáról szóló törvényjavaslatot...

mocsolád 2008.01.24. 10:19:16

"Fehérgyűlöletről miért nincs szó?"

Azért mert a többséget nem védi törvény a parazita kisebbség rasszizmusától. A liberális faszfej divatfajvédők amúgy is megmagyarázzák neked, hogy csak fehér ember lehet rasszista.

Czigler Zsolt 2008.01.24. 10:24:17

én leszek pénztáros szívesen
csak vicceltem

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.01.24. 10:26:36

Jó van bavo,

ezek szerint te is a bővíted a mélymagyar funkcionális analfabéták sorát.

Ez is eredmény ...

Czigler Zsolt 2008.01.24. 10:28:21

majd inkább a Kolompár Orbán

Tényleg ,az nem veri ki a csipát a cigány szemében ,amikor ez a paprikajancsi egy-egy balhé után megjelenik jogvédeni a 10 milliós állami verdával a putritelepen?
Vagy az "renygyinvan,ü is lopik,mikutyánkkölke"?!

Mara 2008.01.24. 10:28:36

Joe, igenis kell a békávét hibáztatni NEM KICSIT, de az valóban nonszensz , hogy aki összefirkálja a falakat, kapukat, villamost, az utána óbégat, hogy "édesistenem, élhetetlen ez az ország".

olaszliszka 2008.01.24. 10:32:32

Van egy kis különbség a falfirkálók, meg a bandákban késelő, raboló, gyilkoló cigányok között.

bavo 2008.01.24. 10:36:29

MAVO
Akkor ha jol van, akkor most mar el is huzhatnal innen kurva anyad picsajaba, ha mas mondani valod nincs. A melymagyarozos rasszista dumaddal egyutt mehetsz. Tetu bunozovedo szemet.

Csak azt tudnam, mi a jo ebben nektek? Arra elveztek el, ha a bunozok masnak bajt kart okoznak es ti meg vedhetitek oket?

sukárcsávó 2008.01.24. 10:41:27

Hogy jön ide a BKV meg a falfirka?
Miért gondoljátok, hogy akik panaszkodnak valamire, azok falat firkálnak, ablakot rugnak ki?
Én még sose tettem kárt semmiben és senkiben.

Megint ez a relativizálás, amit mások is észre vettek a kommentek között. A c.bűnözőkről nem szabad szólni, mert rögtön jön az, hogy fehérek is bűnöznek, és ezzel fel van mentve? A koszos járművekről nem lehet panaszkodni, mert az a válasz, hogy mi ne firkáljuk össze?

Mi az isten van már itt ebben az országban? Mindenkinek elment az esze?

Dr. Stein (törölt) 2008.01.24. 10:45:41

"Csodálom, hogy a kistetvest a Blaháról nem akarta egyetlen széplélek sem örökbe fogadni..."

De akarták.
Engem konkrétan a veséje érdekelne.

ratzinger 2008.01.24. 10:51:11

nem tudom, hogy az indexet miert nem zavarja, hogy a fooldalra belinkel egy ilyen fos ostobasagot. kezdem azt hinni, hogy ez direkt van, biztos sokan klikkelnek ra.

ez kell a zsenialis gondolkodasu magyaroknak, primitiv poszt, aztan mehet a hoborges.

Prophet 2008.01.24. 10:59:09

Már mondta ezt valaki, nem? Kb 3-szor. Lehet, hogy azt mondasz a sajtó- és véleményszabadságnak köszönhetően, amit akarsz. Ezt még nem vették el. És amint látod, pár embert érint, minimális számmal hozzá is szóltunk. Egyébként van a youtube-on egy aranyos kis videó: youtube.com/watch?v=NF9lhGFSX5A

az igazság az... 2008.01.24. 11:01:16

...hogy "a liberális politika már olyan sokat rontott a helyzeten a rendszerváltás óta, hogy már nincs is tovább. Az SZDSZ közeli liberális megmondóemberek a magyarok rasszizmusát hazudva nyílt gyűlöletet és primitív rasszizmussal telt felsőbbrendű önbizalmat plántáltak bele az iskolázatlan cigányokba.

Az SZDSZ és szekértolói folyamatosan a magyar lakosság ellen hangolják a cigányokat, azok meg nem veszik észre, hogy nincs választásuk, mert csak éveken múlik, és vége az állami apanázsnak, mivel egyre kevesebb dolgozó tart el egyre több embert az adójából."

LLeo 2008.01.24. 11:06:45

A post jó, szerintem nem kéne felfalni egymást, ez butaság.
Tényleg nem etnikai kérdés ez, és a legkevésbé sem rasszista. Ezek az emberek hozzá lettek szoktatva az ingyenéléshez és a mindenkori kormányzat sem szigorította meg soha a feltételeken. Többek között Szabó János sem. OV sem. GYF sem.
Úgyhogy valamennyien elmehetnek a p...ba!
(Gondolom annak idején SZJ is mással volt elfoglalva... :)) most valószínűleg Káposztáson él, egy 28 nm-es panelban, mindennap elmegy reggel a boltba a fél liter tejért, meg a három zsömiért!)

ezvansracok 2008.01.24. 11:12:10

Ratzinger remélem fogadtál már örökbe párat "Maugli" testvérkéi közül. Amúgy nem tudom mit höbörögsz a poston amikor már a nicked is szándékos cinikus provokáció.

Vélemény 2008.01.24. 11:14:16

A post rendben van. Az országot járva csak nehezen,apró jelekből,esetleg az épületek külső jellegzetességeiből lehet megállapítani,hogy ott tót,sváb,székely,szerb,görög,román,zsidó,kínai...stb. lakik. Azonban akár gazdag,vagy szegény cigány esetében azonnal látható jelei vannak. Már messziről. Csak úgy ez eszembe jutott. Meg az is,hogy a tisztaság nem cigány függő. (Vagy az.) Az is eszembe jutott,hogy lassan nem néhány évszázada nem tudnak "integrálódni". Meg egy mondás is eszembe jutott. "Cigányútra szaladt." Ez is előítéletesen született biztosan. A zenész cigány azért egy más kategória. És az okostojások néhány hónapra szomszédoljanak velük össze,ismerjék meg őket és utána tapasztalataik birtokában várom megtisztelő ötleteiket. Részemről a szumma: visszaélnek a türelmemmel,-elfogyott, - a "vezetőség" irányába is.

ezvansracok 2008.01.24. 11:15:21

Különös kegyetlenséggel, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolják azt a két huszonéves férfit, akik vasárnap éjjel brutálisan meggyilkolták a Somogy megyei gadácsi géptelep 35 éves őrét. A férfira kedden találtak rá a rendőrök, akik a tulajdonos bejelentésére érkeztek a helyszínre. Az áldozat látványa még a sokat látott nyomozókat is sokkolta.

A férfit kilenc, erőteljes, fejre mért ütéssel, illetve 12 – az orvosszakértő szerint egyenként is halálos – késszúrással gyilkolták meg. Ezután a 20 és 28 éves munkanélküli elkövetők valószínűleg gázolajjal lelocsolták és felgyújtották a holttestet. A géptelepről ezután elvittek két, összesen hárommilliós értékű traktort.

A somogyi rendőrség szerdán fogta el a két gyilkost. A tettesek a rendőrök feltételezése szerint ismerték a telep őrét, két Gadács melletti kistelepülésen laktak. A traktorokat Gadácstól mintegy 50 kilométerre találták meg, a gépeket később akarták alkatrészként értékesíteni. A nyomozás vezetője szerint a kihallgatás során mindkét férfi beismerő vallomást tett, ám igyekeztek egymásra hárítani a felelősséget. A bíróság ilyen esetekben akár életfogytig tartó büntetést is kiszabhat, ám a rendkívül kegyetlen gyilkosság miatt az elkövetők elmeszakértői vizsgálatát is elrendelték.

www.szoljon.hu/index.php?apps=cikk&cikk=116699

kanpulyka 2008.01.24. 11:49:59

A dzsippókra jellemző, hogy minden kontroll nélkül, állatias módon, (nem írom, hogy emberi mivoltukból kivetkőzve - az nincs) teljesen felesleges mértékű erőszakkal követik el a bűncselekményeket.
Hogy dögölne meg mind.
Igaz, sok van, aki csak ellopja szomszéd termését. Valahogy nem jut eszükbe, hogy ha mást nem, (most ugye vidékről beszélek) egy kiskertet elkapirgálhatnának, ahogyan teszik a magyarok.
Az az egyik fő baj, hogy még arra a minimumra sem hajlandók, amit a teljesen azonos lehetőségek közt élő (rasszista, előítéletes, stb.) szomszédaik tesznek meg. Három sor krumplipalánta, két gyümölcsfa, néhány tyúk.
Micsodááá? Há mink nem tudunk kapányi! Meg teccik tunnyi a csigány azs olyan, hogy ha a rajkó íhes, hát elvesi a másét, nálunk gádzsótól elvenni nem bűn... A segílyke olyan hámár elmegy az ótómatába, dik!

ezvansracok 2008.01.24. 11:56:17

"idézet" Kolompár Orbántól:

"Üdv. Tezsvírek!

Élkezdünk áláírásokát gyűjténi á nácirásszistá mádzsárfásisztá mádzsárgárdá éllén. Csák áttól tártunk, hogy az OVB nem tud májd mit kézdéni a sok XXX - szel. "

Sepsi Attila · http://milenneha 2008.01.24. 12:02:24

Az a baj, hogy mindenki mástól várja a megoldást.
A legszomorúbb, hogy ha nyílt utcán támadnak az orkok, akkor is mindenki elfordítja a fejét, ha a villamoson pécéznek ki valakit, akkor sem mer senki sem szólni. Jó, kell egy párt, majd azok.
És ha van ilyen párt? Akkor az fasiszta, náci. Megvédeni úgysem tudja magát, mert nincs aki közvetítse szavát a nép felé, az egyszerű ember meg megtanulja a kermediából hogy utálnia kell, mert rá az nagyon veszélyes. Hihetetlen az egység.
Jön egy alulról szerveződő dolog (mely nem kap állami támogatást), hívjuk őket gárdának. Ők is megkapják a magukét a médiától, pedig SEMMIT nem követtek el, de ők máris bűnözők. A parlamenti elit ("jobb" és baloldal tökéletes egységben) elhatárolódik. Lehet, hogy veszélyes volna rájuk nézve, ha az emberek végre egy olyan szerveződés mentén találnák meg egymást, amelyik nem csak a saját, hanem esetleg az ország érdekét is nézi. Lehet, hogy veszélybe kerülne a kétpártrendszer, a váltógazdaság, az "egyszer ti, máskor mi lopunk". Lehet, hogy be lehetne tömni a jogi kiskapukat, lehet, hogy volna akarat megoldani a tényleges problémákat, talán akadna tisztességes politikus is?
De ha megint csak legyintünk, akkor sohasem tudjuk meg, hogy mit lett volna ha...

átlátó 2008.01.24. 12:42:48

Erre a kis problémára most már meg kellene keresni a végső megoldást.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.01.24. 12:50:39

eselytelen, hogy itt barmi valtozzon. Ameddig ez a politikai elit - ertem en itt gyurcsanyra, orbanra, szilyre egyarant - van hatalmon, nem lesz itt semmi. Miert? Mert nekik ez a legjobb. Sajat fizetest nem adoztatjak, szamla nelkul szamolnak el koltseget, raadasul pofatlanul. A kisembert adoztatjak, ha kajat vesz, afaztatjak, ha orokol fizet, ha vesz valamit fizet, ha nem banki hitelbol vesz, hanem osszekuporgatott penzbol, akkor meg vagyonosodasi vizsgalatot kap.

Mire fel? MIert lenne valtozas? Ez nekik tokeletes. Ciganyugyben nem fognak fellepni, mert azok is valasztok, megha az allamnak csak negativumot es bunozest is hoznak csupan.

Ameddig a posta fel millaert szerzi be a 80k-s gepeiket 4 alvallalkozon keresztul, ameddig lassan 4 milliardert epitunk autopalyat kilometerenkent, ameddig europa rajtunk rohog az M4 koltsegei miatt, es AMEDDIG A POLITIKAI ELIT JOL EL,
nem erdeke, hogy barmin is valtoztasson.

A felso tizezer kurvara leszarja, hogy a nepnek mindennapos nyomort okoz a ciganybunozes. Csak ugy lehet tenni valamit ezert az orszagert, ha levagjuk a fejet es uj fejet novesztunk.

Sot, amondo lennek, hogy akar egy kiralysaggal es drakoi torvenyekkel tudnank ebbol a gazdasagi es tarsadalmi csodbol kilabalni, amiben most vagyunk. Mert egy kiraly, diktator, akarki, figyel a szemelyes vagyonara, mig az allam hagyja magat szarralopni.

kez es fejlevagas kell ide, egybol csokken a kifizetett segelyek szama. Meg az ingyenelo ciganybunozo populacio is.

Es meg a gazdasag is labra tud allni.

imperial 2008.01.24. 21:15:31

Ezen a videón cigányok verik Könnyű Róbertet, egy magyar sportolót:

www.szentkoronaradio.com/node/25525

inebhedj.hu · http://inebhedj.hu 2008.01.24. 23:45:07

idezet (atleta.hu):

A fajgyulolet nem ilyen, csak ilyennek latszik. A fajgyulolet az tudod olyan, hogy akkor is utalni fogod a sotetborueket, ha teged a budos eletben nem raboltak ki, de mar mentek mogotted gyanusan az utcan (es hat hiszen hogy ne menne gyanusan egy sotetboru, amikor mindenki tudja...), meg a haverod meselt rola, hogy o majdnem latott olyat. Vagy benne volt a TVben. Az emberek jelentos reszenek a budos eletben nem volt semmilyen komoly interakcioja azokkal az embercsoportokkal, akiket utal. Na tudod kispajtas a rasszizmus az ilyen. Meg meg olyan is, hogy annak ellenere, hogy ilyen, latszolag ertelmes emberek probaljak racionalizalni pl. olyan mondatokkal, mint a fentebb idezett is.

re:

Akkor viszont ellenben a "cigányellenes táborba" két csoport tartozik, aki a fentebb leírt csoportba tartozó "rasszista", és az embereknek a másik jelentős része, akiknek volt komoly "interakciója azokkal az embercsoportokkal".
Ugyanakkor a "cigányellenes-ellenes táborba" tartozók eszerint kivétel nélkül rasszisták (mégha a rasszizmus egy speciális ágában is csiszolódik kedvtelésük), hiszen a "cigányellenes tábor" tagjait lerasszistázzák, noha azok csak egyik jelentős csoportja rasszista, a másik jelentős csoport ugyebár komoly "interakció" elszenvedője volt.
Ha minőségi alapon a két egymással szembenálló rasszista csoportot kinullázzuk, akkor marad azon emberek jelentős csoportja, akik cigányellenesek, mert elszenvedték az interakciót.
Valahogy máshogy kéne fogást találni a problémán szvsz.
(Máskülönben miért nincsen szerb-, horvát-, sváb-, lengyel-, stb. ellenes tábor, és miért van jelentős részben rasszistákból, és jelentős részben interaktívistákból álló cigány- és cionistaellenes tábor (direkt nem írtam antiszemita tábort, mivel az arabellenesség pont a zsidók körében nagyon erős, és direkt nem írtam zsidóellenest, mivel valójában anticionizmusról van szó, amit nagyon trendi dolog összemosni az antiszemitizmussal)?)

idezet (antigonisztikus csavago):

Egyetlen működő demokráciában sem kötik a szavazatokat végzettséghez, ez nem magának a demokráciának a kérdése, hanem a társadalom fejlettségének.

re:

Nos, ezt hivják tehetetlenségnek (más néven: tömeg). A probléma-/kérdéskörben ismeretlen, érdek-, cél-, tapasztalat-, tudásnélküli résztvevők szerepe a döntéshozatalban igazából nem erősíti, hanem gyöngíti a demokráciát, ennek segítségével az egész demokratikus döntéshozatal valójában jól irányítható és befolyásolható szemfényvesztéssé degradálódik, amely egyúttal a felelősség alól is mentesíti a haszonélvezőket. Ez egyébként jellemző örökségünk a "felvilágosodás" korából, a másik hasonló hablaty a hatalmi ágak szétválasztása, amelynek során a törvényhozás-végrehajtás-bíráskodás "függetlenedett" szenthármasságával (a gyakorlati megvalósulásról ehelyütt szó ne essék!) suttyomban eltüntették a tudást és az erkölcsöt a hatalomgyakorlás jellemzői közül. Ebből következően a tudáshoz, végzettséghez, stb. nem kötött szavazási rendszer valóban jelzi a társadalom fejlettségét, viszont távolról sem azzal a pozitív kicsengéssel, amit - gondolom - éreztetni akartál.


idezet (kiskiváncsi):

Tehát a fenti, 5 gyerekes szegény család (munkanélküliek, 2 gyerek enyhén szf) esetére havonta milyen címen, mennyi segély és honnan igényelhető, milyen feltételek mellett, ez a kérdés.

re:

0-tól akár több százezerig / fő.

(A szomszédomban egyedülélő nyugdíjas 27 ezret kap kézhez havonta. Nálam az egyfőre jutó 71 ezer Ft (2 gyerekkel). A szembenlakónál (3 gyerekkel) 21 ezer Ft. Cimboráméknál (2 gyerekkel) kb. 150 ezer Ft. Cimborámnál (egyedül) kb. 400 ezer Ft. Szeretnék kérni tételes adatokat, hogy mennyiből is él(het) egy ember Magyarországon, munkával vagy anélkül, nyugdíjból vagy segélyből. Eladdig nem kéne a levegőbe kérdezősködni, fontos lenne ezt is tudni. Eladdig a kérdező nem jobb a kérdezettnél.)


idezet (Epikurosz):

A rendszert, többek között, a sok segélyen élősködő teszi rosszá. Önmagában a rendszer (kapitalizmus) nem lenne rossz.

re:

:D :D :D
lol. Az AIDS-et meg azok, akik belebetegszenek.

Sam 2008.01.25. 00:03:18

Nem tudom miért válaszolsz a hozzászólásokra. Nincsenek azon a szinvonalon, én hagynám őket durrogni...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.01.25. 11:44:23

No akkor egy, kb 10 éves történet:
Valami apróság, talán a porta rendberakásához kötött segílykeosztás, vagy a segílyke nagy részének tankönyvre, iskolai felszerelésre, és napi háromszori étkezésre fordítása miatt feljelentettek az ombucmanóhoz egy Debrecen melleti önkormányzatot. Hivatali aparát kiszállt, aztán elmarasztalta a jegyzőt, mert konkrét, valódi törvénysértést nem állaíthettak ugyan meg, de akkor is akurva anyját, miért fruszrálja a cigányokat, ezért kellett szegény pestieknek naponta vagy egy hónapig Pestről lejárni, cigányházakat bújni, este meg kidobni a ruhát és Ulra Sollal zuhanyozni. Meg adtak egy csomó okos ajánlást is, a morék el is kámpicsorodtak, mert először azt értették, hogy ők kapják, nem a jegyző és nem tanácsot, hanem kalácsot.
A jegyző ekkor azt mondta a vizsgálatot vezető huszonéves fehérgallérosnak:
"Na öcsém, mennyit keresel te most ott?" (előre tudta a választ) Megkapod a teljes összeget, kapsz a cigánysor mellett egy három szobás, összkomfortos házat kerttel, kerítéssel, ingyenes használatra, még a villanyszámládat és a gázszámládat is kifizetjük, meg a telefont is átkötjük hivatli mellékre, arra sem kell fizetned semmit, dolgoznod nem kell, de ha akarsz bejársz a hivatalba, oszthatod az észt, de költözz ide a gyeden lévő feleségeddel együtt egy évre.
A történet további folytatását kitalálók között elöltöltős maroklőfegyver reklám url-eket sorsolunk ki.

A poszt egyébként jó, egyetlen hiányossága(?), hogy nem foglalkozik a magyarországi cigányok között egyre jobban eluralkodó, tőkeerős külföldi szervezetek által támogatzott magyarellenes cigány nácizmussal. Az is megér egy posztot,no meg a Sorosék által is támogatott Cigányország-vízió is, Kelet-Szlovákiából, Északkelet-Magyarországból és Északnyugat-Romániából. Ha Ukrajnát is meghódítja az EU, akkor Kárpátalját is nekik szánják.

Remélem, folytatása következik!

(U.I.: Ha nem kell fellépni a magyarok ellen, akkor az említett faluban élő három cgány nemzet, a lovárik, a romungrók és a beások öt, egymással rivalizáló nagycsaládja (törzse?) csak késelési viszonyban áll egymással.)

abandi 2008.01.26. 04:45:02

Egy lehetőség:
Megvárjuk, hogy a németek mit kezdenek az etnikai kisebbséggel...
De: addig is kordában tartjuk a mieinket!!!
Ötletem: kordában tartás!!! Viseljék ők is a nyomorunkat a nagy Ajrópában!!!
Hajrá kiKELET!!!

Acsi 2008.01.27. 17:06:04

asszonánc 2008.01.24. 01:43:19 - postjára kis reflektálás. Szerintem drága barátom a burkolt ércelődésed a szenzáció halyhászás iránt, most a lehető legrosszabb helyen csapódott le, ugyanis, ebbe nem igen tudsz bele kötni. (Értem ezalatt az írást) Ugyanist egyáltalán nem gyűlöletkeltő, csupán tényfeltáró. És ha neked baj az, hogy az embereknek tökük teli van a cigánybűnözéssel, csak sajnálni tudlak. Njad ha a te lányod,/fiad érkezik haza az iskolából cipő és kabát nélkül mínuszfokos időben, és bemész az iskolába reklamálni, hogy ez mégi hogy történhet meg. Netán előveszed azt a kis cigánygyereket aki ezt tette, minek konklúziójaként meglincselnek téged a családtagjai talán elgondolkodsz rajta, hogy mit is gondolj róluk. De igazából nem akarok senkibe semit belemagyarázni. Ezt fel kell fogni épp ésszel. Papolhatok én bárkinek erről a témáról. Aki nem fogja fel épp ésszel, az azután sem fogja, még tán a saját kárán sem. A szerzőnek elismerésem!
süti beállítások módosítása