Hát én eddig azt hittem, hogy a Hiller egy latinos, baloldali értelmiségi, aki ez utóbbi tulajdonságának köszönhetően hülye, és ami érték volt benne azt megzabálta a politika.

Aztán hallottam, hogy az egészségügyi törvény körüli felhajtás keretében, valaki, akinek nyilván semmi köze a hálózathoz és nyilván ahhoz elég bátor, hogy belőjön egy miniszter házába, de annyira nem, hogy bármit el is találjon, halálos veszélybe sodorva Alföldi Róbert kinevezőjét. De persze nincs semmi baj, mert a család éppen hasalt a lövöldözéskor egy elgurult egyforintost keresve, ami még nagyon hiányzott a kulturális költségvetésből.

De ez mind semmi, mert amitől leállt a légzésem és az agyműködésem, az a felvétel, amin látható volt a miniszter háza.

Ilyen újgazdag szériaszemetet ritkán látni, még lakópark szinten sem, de a kerítés, meg a kocsibejáró, meg a „személybejáró”, meg a bejárati ajtó a házon, az egyenként egy tanulmány a haza szellemi romlásáról.

Ilyenben lakik ugyanis a Kelet-Dzsingiszkáni titkosszolgálati miniszter is, aki korábban piaci tolvaj, majd bérgyilkos volt, mielőtt az állami olajvállalat elnöki székéből a miniszteribe katapultált volna, egy jól sikerült lövöldözésbe fulladó kormányülés halálozási rátája következtében.

A jó kultuszminiszter egy szellemi kopasz és tetovált is (Haver vagy Feri, Jó volt Veled Ildi, A Jóléti rendszerváltás emlékére, stb.), akinek fukszai a „Szerelem napolaj” című sláger hangjait csilingelik, ha a kultúrlény felemelkedik a műbőrfotelből, a Mónika-show szünetében, a Norbi-féle chipszért indulva a márvány járólapon.

Istenem, és még Horn Gyula melegítőjén viccelődtünk annó.

Emberek, Magyarok, Hungaristák, Kultúrharcosok és Szocialista Realisták (Társutasok), meg Mari néni!!!

Miért, miért, miért?????

Nincs itt semmi szélsőjobboldali összeesküvés baloldali politikusok beszaratására, csupán elkámpicsorodott esztéták hegyezgetik lándzsáikat a közizlés helyreállítása érdekében.

Csintalan sityakja, Kóka és Hiller házai önmagukban megalapoznak egy alapos rendcsinálást. Ennek keretében ugyan kb. a fél országot fel kéne gyújtani, de a visszamaradó hamu és rom rengeteg nagyobb esztétikai esélyeket hordoz, mint elitünk mentális sivataga

Címkék: hiller kultúrszemét

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr35271797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása