Draskó

 2007.11.15. 07:00
   

Draskovics Büntetésmérséklő Tibor, avagy a Pannon Puma ráugrott a gazdasági növekedésre és az szétnyomódott, valamint a 23 millió román munkavállaló akit ránk szabadított a kormány

 

Azt mindig is tudtuk, hogy szeretett törvényhozóinknak maga felé hajlik a keze és hajlamosak olyan törvényeket hozni, amelyeknek az a vége, hogy bizonyos jól körülhatárolható érdekcsoportok nagyon-nagyon jól járnak. Azt is tudtuk, hogy szeretett vezető kormányzati politikusaink hajlamosak érdeklődni szeretett barátaik, rokonaik, üzletfeleik dolgában egyéb hatóságoknál, hogy azokat emberségesebb ügyintézésre biztassák. A furi az, hogy ilyesmi bekerül az esti kertévés híradókba, mégha a hátsókokinkínai autóbusz baleset utáni helyre is.

Elvtársak! Hát ennyire fokozódik az osztályharc? Draskovics elvtárs jó elvtárs, hát, hogy derülhet róla ki ilyesmi? Igaz, nevezett olyan kis butus, hogy megbukott pénzügyminiszterként, mert nem volt képes pontosan összeadni a költségvetés főösszegeit és egy kicsit nagyobb lett a hiány. Ja nem kicsit, nagyon.

De elvtársak!

Így az a látszat, hogy lopósak vagyunk! Mi meg nem.

Ha visszajöttem a feketetengeri jacht kirándulásomról számolunk.

Ki az a cuslág?

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr13229589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása